Koble lysbryter på en lyspære

Hvordan du kobler en lysbryter?

Med vilje lysbryter, tror jeg, kjenner hver elektriker nybegynner. Gjennomsnittlig én knapp produkt lar deg strømløs gruppen inventar leveres til ham. En slik utførelse tatt installert i et hvilket som helst rom, som har en gruppe av lyspærer.

Formålet med de to viktige modeller - kontrollampe med to lyspærer gruppe. For eksempel belysning på kjøkkenet, noen spotlights montert over bordplaten, og litt over spisebordet. Under matlaging, ikke nødvendigvis inkluderer alle lysene, men bare for å belyse benkeplate.

Driftsprinsippet for de tre viktigste produkter som ligner den foregående, bare i dette tilfelle er mulig å regulere de tre grupper av knoller. Vanligvis er forbindelse lysbryter tre Tastene fungerer i stuer og soverom, for justering av belysning mnogorozhkovyh lysekroner.

Nå vil vi se på hvordan du kobler lysbryter på en, to og tre taster, gi en kort trinnvise instruksjoner, alle nødvendige diagrammer og opplæringsvideoer som skal være forståelig selv for nybegynnere i elektrisk anlegg.

Før du forsøker å koble til, er det nødvendig å forberede alle materialer og verktøy, samt å gjennomføre flere tiltak som er nødvendige for sikkerheten til elektrisk arbeid.

Først definerer de viktigste punktene:

 1. Metode kabelforbindelsene i koblingsboksen: lodding eller WAGO terminaler.
 2. Før du kobler lysbryter må være slått av elektrisitet i huset (eller leilighet), og pass på at det ikke er strøm i nettverket ved hjelp av en skrutrekker indikator.
 3. Instruksjonene vil være utstyrt med trinn for trinn, til det stadiet hvor Stroebe skal fremstilles, og dekkskiven og koblingsboks montert på sine plasser. Hvis du vil vite mer om disse prosessene kan du i artikkelen: ledninger i huset.
 4. For å slå på lyset må koble faselederen (L) og ikke null (N). Dette skyldes det faktum at spenningen går ut av fase. Feil tilkobling ledningsnett (hvis summen null) under ny pære kan du slå strømmen.
 5. Før man begynner å arbeide, bør man være kjent med fargekodede ledninger til de riktige koble lederne i forhold til hverandre (fase til fase, null til null).

Blant de verktøy og materialer for å koble til en lysbryter, trenger du:

 • Skrutrekker sett (krøllete, rett, indikator);
 • Kontakten (hvis hardlodding, lodding, og deretter lodde);
 • tang;
 • en skarp kniv.

Kjent med all nødvendig informasjon og forberede alle verktøyene, kan du gå videre til hoved prosessen med montering!

Når du kobler til en knapp, dvuhklavishnogo og tre nøkkelbryter med hendene krets ledningsnettet fra koblingsboksen til inventar vil være litt annerledes. Vi vil nå vurdere de ulike alternativene!

En nøkkel til å koble bryteren enklere. Koblingsboksen består av to ledninger - og null fase.

Innledende null (blå) umiddelbart forbundet med null-lamper (se. Diagrammet). Induksjon først går til bryteren, og deretter tilbake inn i boksen, og etter at fase er koblet til lyspæren. Det er hele koblingsskjema av en enkelt enhet. Som du kan se, ikke noe komplisert, viktig å ikke blande opp ledninger med hverandre (som skjer veldig ofte, til tross for at bare to ledninger er fjernet i veggen).

Koblingsskjema dvuhklavishnogo bryteren er litt forskjellig. Dette skyldes det faktum at kretsen vil bli gjennomført for hver gruppe av lamper individuelt. Som i den forrige saken, vil koblingsboksen har to kjerner. Blå ledningen ved inngangen til blokken forbinder umiddelbart med resten av de blå ledninger.

Første fase utføres i gapet på de to knappene, sitteplasser i en spesiell åpning hull. To utgående ledninger som går til hver gruppe av lamper (eller bare to pærer).

Vær oppmerksom på at på baksiden av saken er det 3 pins, to på den ene siden og en på den andre (se bildet nedenfor.). Her må vi være forsiktig og ikke bli forvirret: hvor én inngang, må du koble den innkommende fase, og hvor 2 hull må gå ut fase utgående ledninger for lamper.

Innløpsåpninger på kroppen

Transparent videoguiden koble enheten dobbelt:

Koplingsskjema trippel lysbryter ligner installasjonen dvuhklavishnogo produkter. Zero, som i tidligere tilfeller er vridd med nuller i alle tre grupper av pærer. Induksjon rettet mot spalten, og deretter delt inn i tre separate faseledere som strekker seg hvert til den gruppe av lamper.

Vi gir deg en visuell diagram:

Video instruksjoner for å installere:

Tidligere har vi sett på reglene for kabling fra koblingsboksen, er det nå nødvendig å fikse huset til veggen. I denne artikkelen ser vi på installasjon av en skjult kroppen. Sporene må innstilles på forhånd, skillevegger og viklet wire.

Alt du trenger å fikse ledningene med skruene og forsiktig setter kjernen i dekkskive, som vist på bildet nedenfor.

Feste av kontakter i husets

2 er plassert på sidene skrue som sprengning side låsefliker. Ved hjelp av en stjerneskrutrekker å skru snurr skruer, noe som gjør at kroppen ikke er forskjøvet i en sammenstilling.

Sette i Stroebe

Når kjernen er tight "sitte" i Stroebe, er det bare nødvendig å sette toppen dekorative dekselet og teste funksjonaliteten til produktet.

Det er alt instruksen om å koble lysbryter med sine egne hender! Hvis plutselig noen av de tingene du ikke var klart, stille et spørsmål til våre eksperter i kategorien "Spørsmål elektriker". Du anbefaler også gjennomgå video opplæringsprogrammer som lar deg se hele prosessen mer tydelig!

Jeg gjorde det! Nå har jeg i skapet lys! Takk.

Hei, razyasnite sak som en nøkkelbryteren er ikke slått på lyset og vtorkya omfatter, på samme tid når du slår begge tastene lyser begge lampene.

Trinnvise instruksjoner om hvordan du kobler bryteren til lampen

Under overhaling eller bygging av anlegget er nødvendig å tenke på forhånd om hvor det vil være lys og brytere. Hvis du allerede har bestemt deg for deres plassering, tid til å tenke på hvordan det hele kobles sammen og å gjøre det riktige og gode resultater i mange år.

Generelt om elektriske ledninger

 1. Installasjon og tilkobling av ledninger enheter, det vil si, stikkontakter og brytere, bare når strømmen er slått av.

 • Ledningsnettet er lagt i rette linjer i både horisontale og vertikale retninger.

 • Dersom bygningen er av tre, er elektrisitet kabel lagt på toppen av veggen. Direkte kontakt mellom den elektriske ledning og veggflaten er ikke tillatt. Han fikk eller i corrugation, eller monteres i spesielle isolatorer som er laget av ikke-ledende materialer.

 • De steinbygninger, tegl, panel, monolittiske bygninger, ledninger legges under murpuss.

  Ledningsnettet består av en strømførende vener og membraner. Han bodde i den elektriske ledningen kan være to eller flere. Vanligvis bruker to eller tre-leder kabler. En av trådene er å skape et sammenhengende nettverk. Spenning er ikke brukt til det. Den kalles tom eller null fase. De gjenværende tråder er kalt arbeidsfaser eller ledere. Hun eller de leveres med elektrisk strøm til apparatet.

  Verktøy og materialer for installasjon

  Hva er de materialer og verktøy vi trenger for installasjon og tilkobling av bryteren til lyspære?

 • Ledningsnett. I vårt tilfelle, uansett hvilken elektrisk skal brukes, kobber eller aluminium. Men hvis hele strømnettet av en leilighet eller hus er laget av kobbertråd, er det nødvendig å sette kobber. Dersom aluminium, aluminium.

 • Koblingsbokser. De brukes for å legge nettforbindelser. Ikke vær redd for å sette boksene. Ved hjelp av boksen minsker sannsynligheten for å bryte integriteten til skjøter og dermed reduserer risikoen for kortslutning.

 • Clippers. De må kutte ledningene.

 • Tang. Med deres hjelp, gjorde et sterkt kronglete ledninger.

 • Isolerende bånd og Siza. Tilkobling av ledninger, må uisolerte ender forsegles. Deres konvolutte tape, og deretter sette på forbindelsen PPE. Det er en hette og sikrer pålitelig forbindelse.

 • Feste-elementet. Ved arbeid på treflater trenger klemmer. Med deres hjelp, er bølge festet til veggen. Ved montering av ledningen på stenoverflaten vil trenge klemmer, klammere, skruer, plugger. Men den mest pålitelige festeelementet blir fortsatt betraktet som et snitt fra en aluminiumboks med en spiker stripe i midten.

 • Dekkskive. Det er en stål eller laget av polymere materialer anordning som likner et glass. Beregnet for montering Escutcheon bryter eller stikkontakt.

 • Puncher. Han vil trenge å åpne gips, med andre ord, proshtrobit, lage hull. Hvis bryteren er plassert på et nytt sted, eller første gang, må du også mill størrelsen på bunnen av dekkskive. Med hjelp av veggen make hull som deretter sette podrozetnik.

  Bestem korrekt bilde vi bytter

  Bryterkonstruksjonen er et hus i hvilket er satt en blokk tokoprinimayuschimi elementer og avbryte enhet. Den mest brukte tastatur avbruddsanordning. Nøkler i bryteren kan være en eller flere. ett og to tastaturbrytere brukes hovedsakelig.

  Det finnes flere typer brytere:

  • vippebrytere
  • Bushing brytere. De er akkurat det samme som tastaturer.
  • sensoriske
  • puls
  • Dimmere og pulsbrytere

  Du trenger ikke å beskrive hver enhet individuelt. Siden deres installasjon har ingen fundamentale forskjeller fra ett-knappen bytter montering. Oss å koble lyspærer, og det var han trengte. La oss vende tilbake igjen til sin design.

  Blokken er utstyrt med to slike bryterkontaktene og en avbrytende nøkkel. Utformingen mekanisme kan være anordnet for å feste putene i podrozetnik. Vanligvis er det en to-lobe metall hvis stilling er justerbar ved hjelp av skruer. I den frie stilling, kronbladene senket i den åpnede dekkskiven ligger an mot veggen.

  Forklaring av koblingsskjemaet for tydelighets skyld

  Vi beskriver ledningene bryteren, som arbeider med en belysning enhet, i dette tilfellet med en lyspære. Jeg må si at bryteren er alltid plassert på en fungerende mine, fase. Det vil si, det kutter strømmen til lyspæren. Etterlot henne under konstant belastning er farlig.

  Koblingsboksen Selskapet har en total bolignett ledningene fra bryteren og ledninger som går fra elektropatrona pærer. En av de ledninger koblet til patronen med null total bolig kraft, og den andre med en levende ledningene fra bryteren. Andre kjerne bryter ledningen er koblet til en arbeidsfase av kraftnettet. Dermed er arbeids kjerne av patronen koblet til en bolig strømmen gjennom bryteren. Når lasten er matet for å skifte lyspære er slått av når avbrutt.

  Merking av elektriske installasjonsområder

  Før installasjonsarbeidet er nødvendig å markere, som vil bli plassert slår elektrisk på veggen, taket, hvor lyset vil bli installert. Kanskje det ikke vil stå på taket, og på den ene veggen. Bryteren er plassert i nærheten av døren som fører til rommet, i en avstand på ca. 30 cm Hvis rommet står i forbindelse, så nær døråpningen som fører inn i neste rom, i en avstand på 25 -.. 30 cm Bryteren kan monteres i en høyde fra gulvet, fra 30 cm og opp til 1,6 m.

  Hvis du installerer en ekstra pære på veggen, er bryteren plassert på utløpet nivå. Etter at bryteren stilling som er antydet å gjennomføre en rett linje opp til taket. På dette punktet, må vi sette koblingsboksen. På taket oppmerksom på midten av rommet. Det vil være et sett blokk, som er satt til å lede elektropatronom. Fra hennes gjennomføre direkte linje til veggbryter.

  På veggen gjennomfører en annen linje til et sted hvor det vil være koblingsboksen. Forresten, i krysset av ledningene som går opp veggen og over taket også, må du installere en koblingsboks. Deretter blir vi måle lengden av ledningen, skjæres i segmenter og begynne installeringen.

  Vi utfører installasjon av bryteren med sine egne hender

  Installasjon begynner med installasjonen av bryteren. Hvis man installerer det på en overflate av tre, må man først sette dysen er laget av elektrisk ikke-ledende materiale, for eksempel plast eller godt tørket trevirke. Deretter blir koblingsboksen installert. Deretter feste ledningen til bryteren, starter vi det i bølge og er festet til veggen.

  På taket satt spesiell kontakt som har to kontakt tokoprinimayuschih. Det er også montert på platen. Senere denne ledende strimmel er forbundet med pæren. Lengden av tråden, som er utformet for anlegg tak i korrugeringen og oppførsel til veggen bryteren. På veggen vi starter i et separat koblingsboks. Ta en annen lengde på wire, legge den i riflen og gjennomføre til hovedkoblingsboksen. Naturligvis er alle segmentene festet til vegg og tak.

  Da skoen på taket med elektropatronom tilkoblet ledning og pære. Typisk er disse puter er utstyrt med skrutilkobling. Enden av strippet ledning terminal kan innføres, og ytterligere trykke bolten. Og kan kobles direkte til sluttstykket, det vil si, er endene til trådene viklet på bolten og presset dem. Deretter vri trådender i den første koblingsboksen. For en sterkere vri, kan du bruke tang.

  Stranding nøye isolere og dekke sizami. Deretter fjerner effekt og total kraft avsløre ender. Igjen inkluderer strøm. Finne via elektroindikatornoy skrutrekker null fase felles nettverk. Når du trykker på den aktive kjernen skrutrekker indikatorlamper. Når du trykker på null - nei. Legg merke til null fase og deaktivere elektrisitet.

  Forbindelsen av ledninger i koblingsboksen

  Vi får alle endene av koblingsboksen, det vil si den totale wire-nettverk switch tråd og lyspærer. Vi kobler dem. Den ene enden av tråden fra lyspærene er koplet til null-lederen offentlig nettverk, den andre - til en ende av en ledning bryter. Den gjenværende frie ende av bryter ledningen er koblet til et felles nettverk drifts kjerne.

  Alle tilkoblinger er tette krøller med en tang og isolere elektriske bånd. På toppen av forbindelsen satt på Siza. Koble til elektrisitet. Vi slår på, sjekk. Hvis lampen lyser, lukke boksen og nyte. Hvis ikke, sjekk tilkoblingene. Om mulige feil vil bli diskutert nedenfor.

  Egenskaper installasjonen av ledningene under puss

  Installasjon av bryteren i steinstrukturen er litt forskjellig fra innretningen i trehus. Ledninger i slike bygninger er lagt under murpuss. Dersom bryterenheten er gjort på stukk vegg, det Stroebe, det vil si ved hjelp av pistol i gips asfaltering kanal for legging av ledninger og installasjon dekkskive. Gipsen fjernes til en mur. Alle andre tiltak for montering på pusset vegger er de samme som på veggen pusset.

  Legging av elektrikere i betongveggen uten at gips

  Hvis installasjonen på de nakne pusset vegger, den første med et slag, som er utstyrt med kutter lage en fordypning for installasjonen dekkskive. Den er festet i denne utsparing ved hjelp av plugger eller alabast. Wiren er festet til veggen med spenner, klips, eller ved bruk av selvlagde festeanordninger som er beskrevet ovenfor. Festene anger er ikke nødvendig. For å si det bør være i en avstand på ikke mer enn 20 cm fra hverandre. Koblingsbokser også er festet til veggen ved hjelp av skruer og plugger.

  Trough plater - assistent elektriker

  Gulvplater i stein husene er i rennesteinen. Ledningsnettet til lampen, plassert på taket, er en av disse skyttergravene. For å gjøre dette ved hjelp av slag slå to hull. Ett - ved inngangspunktet i ledningen platen. Annet - på det sted hvor blokken for montering av kassett og pære vil bli plassert. Blokk, som skal festes til elektropatron lampe som er lagt på plate.

  Hvis tre dør, blir det bare limt til taket overflaten. Hvis det lages av andre materialer, det enten lim eller skruer festet til taket. Med bryterhuset fjernet, med den ledning tilkoblet og festet til dekkskive. For dette formål har bryteren blokken en sikrings- mekanisme. Bolter i mekanismen for vridning, slik at bryteren var i dekkskiven fast og ikke vingle.

  Trillet alle tilkoblinger, isolere dem. Deretter markerer null leder vanlige nettverks og strømbrudd. Deretter kobler bryteren og lyspæren til nettverket ved ovennevnte skjema. Nøytrallederen er koblet til en nettverks med null lyspære fase. Endene av bryterledningene er koblet til et felles nettverk som opererer boliger og husholdninger lyspærer arbeider. Nøye isolere og inkluderer strøm. De omfatter bryteren og sjekk. Lysene kan brukes. Nei, sjekk tilkoblingene. Etter at lukkeanordning pusset overflate.

  Installasjonsbryter for lyspærer er montert på en vegg, eller det er ikke fundamentalt forskjellig fra de ovennevnte installasjonen. Hvis veggen ikke er installert koblingsboks og lagt kabelen, må du trekke det fra den felles koblingsboks. Et koblingsskjema er den samme. Sett boksen i hennes Selskapet eier det totale nettverket, bryter og vegg enhet, kobler du en lyspære med en null total bolignettverkssvitsj med en drifts bolig lyspærer og et felles nettverk. Etter utløpet korrugering sammenstillingen, hvor en ledning er lagt, er det nødvendig å lukke dekorative bokser.

  Dersom det etter montering av lampen ikke tennes, så er det mulig at dårlig vridd ledninger. Det er nødvendig for å kontrollere tilkoblingen. For å gjøre dette, er det ikke nødvendig å sjekke hver. Vi må starte med ledninger som inngår i bryteren. Ta indikator skrutrekker og sjekk om bryteren på strøm levert. Trykk på en skrutrekker for å slå på de ender av ledningene som går inn i bryteren. Hvis lyset er slukket, er feil i forbindelse med det offentlige nettverket.

  Igjen, rulle opp ledningene som kobler bryteren og betjenings faser av den totale nettverket, etter å slå av strømmen. La oss sjekke igjen. Når strøm tilføres, og lampen fremdeles ikke er tent, eller feilen i bryteren eller i resten av kretsen.

  Hvis bryteren er OK, skal LED lyser opp når du berører begge kontaktene. Hvis lyset er på bare én av kontaktene, er bryteren defekt. Det er bedre å erstatte den umiddelbart. Defekt element vil ikke fungere for lenge. Hvis bryteren er defekt, sjekk hver tilkobling, til du finner problemet.

  Detaljert forklaring i videoformat

  Legg til en kommentar avbryte svar

  Ul. Zoe og Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

  Hvordan du kobler en knapp bryter

  God dag, kjære besøkende på nettstedet, "bemerker en elektriker."

  Husker for noen dager siden jeg installerte leiligheten elektrisk bord? Så går jeg ringte eieren av leiligheten for å be om hjelp.

  "Light" mangler for ham i gangen sa han. Jeg fortalte ham på telefonen selv tilbød seg å sjekke service av lyspæren, men han fortalte meg at lampen sjekket, og det er OK. Da bestemte jeg meg for å komme tilbake for å besøke ham og se hvorfor det er ingen belysning i korridoren. Men jeg fortalte ham at hans ledninger må skiftes, som han forsikret meg sterkt til det motsatte.

  Og her er jeg fortsatt. Tar sitt instrument, jeg igjen sjekket service av lampen i korridoren. Lampen var veldig OK. Etter det begynte jeg å finne feil. Jeg må si at etter en lang tid og ikke må.

  Det første først, at du har presentert hva som står på spill.

  Noen få ord om bryteren og installasjonsstedet. En knapp bryter for innendørs installasjon er plassert i gangen. Det er slik det ser ut.

  Med denne bryteren i korridoren dekning. Belysning utformet som en av sparepærer. Derfor, i denne artikkelen vil vi se på koblingsskjemaet én knapp bryter for en lyspære.

  I en artikkel om hvordan å henge en lysekrone Du vil lære alle måter å installere og montere lysekrone.

  Koplingsskjema, én knapp bryteren

  Dette er den enkleste tilkoblingsmetode bryteren. Jeg tror ikke det vil føre til at du problemer på grunn bryteren kommer bare to ledninger.

  Med leiligheten skjold bord (fase - rød tråd, null - blå linje) kommer inn i koblingsboksen, som er plassert i gangen.

  Det er viktig å vite. Les artikkelen hvordan du kobler ledningene i koblingsboksen.

  Fase (rød) er koblet til koblingsboksen med en ledning (rød), som går til bryteren. Med bryteren ledning (oransje) går tilbake til koblingsboksen der den møter med wire (oransje), skal lasten (lampe). Dette er fasen for tenning av lampen.

  Null (blå) er koblet til koblingsboksen med en ledning (blå), som går direkte til lasten (lyspære). For ledningstilkoblinger i koplingsboksen er anvendelige Vágó terminaler.

  Her er en lignende ordning, men i stedet for en lyspære, koblet fem.

  Advarsel. Bryteren må alltid rive det er en fase og ikke en null.

  Alt dette er nødvendig av hensyn til vår egen elektrisk sikkerhet. Når du skifter lampen, vil det være nok til å slå av bryteren, og patronen vil ikke belastningen. Endre tiden rolig. Hvis forvirret, og bytte for å bytte null, så bytting av lampe, er det i alle fall vil forbli under stress. Og dette er veldig farlig. Les min artikkel om den elektriske strømmen til den menneskelige og industriell ulykke (for eksempel).

  Hvis du er interessert i hvordan du kobler dvuhklavishny bryteren, så les min artikkel om ledningene dvuhklavishnogo bryteren.

  La oss vende tilbake til problemet.

  Så fjerner pære fra sokkelen (E27) og slå på bryteren, sjekk med spenningsindikator gjelder fase (orange på figuren) for å slå på lampen eller ikke. I dette tilfellet har den fasen av lampen ikke komme. Dette indikerer følgende feil. Enten dette er et problem med bryteren, eller ledningsnett fra bryteren inntil lampen er i et stup (se bryter koblingsskjema).

  Deretter må du sjekke om fasen på bryteren selv kommer. For å gjøre dette, må vi fjerne nøkkelbryteren. Bare det bør gjøres veldig nøye, fordi Moderne design er svært skjøre.

  Etter fjerning av nøkkelen, vil vi se på bryteren festeskruer og ledninger for å podrozetnik skruene til bryteren. Her må vi sikre tilstedeværelse av fase på funnene.

  For dette igjen bruke pekeren lav spenning "Kontakt-55EM" og måle lysstyrken for den utgående og den innkommende fase.

  Fasen av bryteren kom, og med det vil ikke gå bort. Dette indikerer at et problem med bryteren. Derfor bør den fjernes.

  Slå av strømmen i leiligheten ved hjelp av strømbryteren. Forresten, dette er en funksjon av denne leiligheten. Hvis du er i den flate eller gulvpanelet er flere linjer (grupper), henholdsvis, og deretter slå av maskinen av linjen (e) hvor arbeidet skal utføres.

  Deretter skru bryteren skruene og forsiktig slå ned det. Vær oppmerksom på at skruene som fester ledningene, vet jeg ikke løsne.

  Og vi ser det følgende. En av trådene har falt ut av bryterpolene.

  Og vi ser at det ikke er fullt fargekodede ledninger. Dette var å forvente, fordi ledninger i en leilighet i stedet gammel.

  Grunnen falt bort tråden er svak trekking av ledninger festeskruer.

  Feilen er eliminert, tråden er satt inn i terminalen, og skruene trekkes til.

  Bryteren er koblet til. Det gjenstår bare å sette det inn en metall podrozetnik og stramme brytermonteringsskruer.

  Nå kan du sjekke det utførte arbeidet. Slå av spenningen på kretsparti og ett nappbryteren operasjonskontroll. Alt fungerer som det skal.

  PS! Vel, på dette og avslutte artikkelen, som jeg fortalte deg om tilkoblingsskjemaet én knapp bryteren, og hvordan du søker etter ledningene feil.

  27 Kommentarer til innlegget "Hvordan koble en knapp switch"

  Jeg tenker på å bytte ut ledninger i huset. Hvordan velge den smarte elektriker til å gjøre det rette?

  Først leste artikkelen om erstatningen av elektriske ledninger - helt eller delvis. I artikkelen om ledninger i leiligheten Jeg ble fortalt hvordan å velge riktig elektriker.

  Bytter min mann, så vil jeg gi ham dette notatet. Takk, Mr!

  Du har alt malt i detalj. Jeg vil vise min mann. Takk for slike detaljer.

  Mannen vil være nyttig til denne artikkelen, den har mange artikler site sign!

  Energisparing lyspære + bryter med LED? O_o

  Snart utleier kaller igjen for å klage på at "lyset blinker," er en grunn til å komme tilbake til det.

  Bryteren neon lampe, som ikke forårsaker blinker og flimrer energisparende lamper, i motsetning til LED. Så, kjære, alt er bra, og igjen vil jeg ikke gå til ham.

  Fantastiske ting, alt er klart og tilgjengelig

  Si meg, definitivt, enten det er i saken, som angitt på koplingsskjemaet av bryteren for å bruke splitter bokser, for forgrening, kan du bare ustanselig ledninger?

  Alex, se nøye. Uten en pause på noen måte. Forsyningskabelen (fase og nøytral) kommer fra den ene side, den andre kabel (fase og fase switching) går til en nappbryteren, og den tredje kabelen til lampen (bytte fase og null).

  Beklager, men det vil endre seg hvis du gjør ikke de tre forbindelser i boksen, og holdt en null ledning fra inngangen til pære og wire fase med en pause bare på bryteren? Og, tror jeg forstått, det er mulig, men ikke nødvendig å gjennomføre en ledningspar, og to autonome, ettersom de har forskjellige lengder på grunn av den fasen av banen for å bytte frem og tilbake, ikke sant?

  Takk! Nettstedet ditt er oppført i Favoritter. Så "armless", som jeg har, har du artiklene dine å skrive ut og henge den rett foran. Og lese hver kveld før sengetid, som en bønn!

  Takk, Mr. Artikkelen kan være svært nyttig, vi kom inn i leiligheten, og her alle brytere må endres. Jeg skal prøve å finne ut ved hjelp av artikkelen.))

  Fortell meg, vær så snill, og bryteren er lov til å gi en gnist når den slås på eller av? Jeg registrerer at de fleste brytere i huset utløste en gang vant til det, men nå tenkte - det er uunngåelig, eller er det feil installasjon?

  Kobler bryteren tre ganger på toalettet på hytta, ble telleren summende som Su-27. Etter å ha lest artikkelen, jeg innså sine trappene. Viste seg å være unødvendige oppføringer, og koble ordningen er er konstruert kun for kort 🙂 Artikkel er utmerket, ikke noe mer. Mange takk til forfatteren.

  Jeg tror fase og null enkelte steder vil være riktig å endre, som å gi fase bryteren er farlig og null - trygt, tror jeg denne kretsen feil =) ja enig alltid gjøre det, men jeg personlig alltid slått gjør nøyaktig null, ikke fase.

  Eugene, er du fundamentalt galt.

  Hallo Det har allerede reist spørsmålet om fordelingen boksen, men jeg har en annen idé. Kan du (også forbudt, kan fysisk umulig) i stedet for en koblingsboks for å koble til og ground zero i bryteren (hull under den)?

  Hei. Spør, en inngang til de 2 bryterne, vennligst gi SKJEMA Jeg kan ikke forstå seg selv.

  08.08.2014 på 01:07

  Alexander gi adressen der du sender kretsen. I kommentarfeltet, kan vi ikke laste opp bildet.

  Jeg kan beskrive med ord: Fra koblingsboksen på bryteren er en tre-core dirigent nedstigningen bodde alene vil spise (fase) ledere av resten av det tilbake til belysning lamper som nøkkelbryter strømmen flyter når bryteren kontakten er lukket. Den nøytralleder er koblet til koblingsboksen uten avbrudd; forklare begynner å mates ledning to ledninger, for eksempel foring lederfase og en mateleder nøytral koblingsboks og lederne på lasten (lyspære) nøytrale ledninger kobles alt på en gang i stedet for lyspærer og et mate ledning koblet til svitsjen og de andre trådene tilbake til koblingsboksen, hvor som allerede er forbundet med lederen av pærene.

  alt er enkelt og kan forklares som rasklyuchit vaven inn i fire rom

  Det brant i elektronikk Sapphire-2503, spesielt probit dobbelt diode BAV99, i huset 23 og SOT-probit zener BZX84 (5,6v), også i en SOT-23 pakke. Det virker som dette er bare begynnelsen. Uten ordningen er vanskelig å se etter disse skadene - du kan bruke en masse tid og penger, og resultatet kan være negativ. Vyschla behage prinsippskisse på Sapphire 2503. Takk på forhånd for hjelpen.

  Pyatirozhkovuyu endret lysekrone plantet på en knapp-bryter, og ved kontroll tester fravær av spenning ved åpen strømbryter for ledningstrådene til en lysekrone overfor det faktum at testeren viste 165b. Ved lukket bryter 230, henholdsvis. Når søke og nullfase til egnede ledere til en lysekrone med effektbryteren ved en noe omtrent 3V 0V på den andre. Dette blir servert på bryteren og bryte nøytralleder, og så spenningen på lysekrone? Eller hva er det?

  Nettverk enfaset 230V. Publisering etter den gamle ordningen, det vil si den fasen pluss PEN.

  God ettermiddag! Takk igjen for et godt nettsted og masse nyttig informasjon! Spørsmål til administrator - kan ikke finne de regler og forskrifter (og om det er standardisert) samsvar med bestemmelsene i den svitsjede knappen (ON - Opp, OFF - ned). Hva er logisk - ikke noe argument! Hvis du "rister" og umiddelbart behov for å koble noe - det er ergonomisk utformet for å gjøre det slik at folk selv å falle, kan deaktivere spenning "skyve" hånd på veggen med bryteren enkel bevegelse av en top-down eller en "fange" for maskinen nøkkelen . For øvrig, den parallelle spørsmål om tilkoblingen av maskinen - enten det er en regel at inngangen være nøyaktig på toppen av maskinen og lasten etter at bunnen av maskinen. Bare så en beskrivelse av borgerlig vakt, hvor skjønnhets alle dekkene ble montert fra bunnen, og lasten er koblet til de øvre terminalene på maskinene. Takk!

  DrLivsy, om bryterne vil ikke si nøyaktig, men det er regler jeg personlig ikke har sett, og de er usannsynlig å eksistere, selv om jeg kan ta feil. Det eneste jeg kan si at uavhengig av nøkkelbryteren posisjon nær den skal være merket med den aktuelle bestemmelsen i «jeg» og "0". Men med maskingevær litt forskjellige i EMP har anbefalinger om hvilken side skulle komme til makten på maskinen. Men igjen, dette er igjen en anbefaling. Her er en detaljert artikkel om det. Les.

  Admin, Tusen takk for raskt svar! Som om i samme rom sitter Pro maskinene er nå kommer til å lese. Takk igjen!

  Min kanal på Youtube

  siste kommentarer

  • Rustam: Jeg sluttet å jobbe der en 266 m predohraniet det? Jeg begynte ...
  • Andrew: tensider, har vi klasse 2 tellere allerede ganske sjelden, disse enhetene ...
  • Igor: Velkommen tensider. Takk. Jeg prøver å snu PSU inn i en annen stikkontakt. " ...
  • Ommmm: Nyttig artikkelen!
  • SAW: Hvis strømforsynings spark i alle utsalgssteder, problemet i det, skoree- innspill ...
  • Igor: Kjære tensider, Takk for svaret, men la oss komme tilbake til problemet. I ...
  • SAW: Jeg har et vell av erfaring reparere ulike bytovuhi. Ganske mye av TV, ville kreve ...
  • Dmitry: God dag, rask plizz startet en gribb i huset 4 * 16 for å skjerme (det er inne ...
  • SAW: Andrew, er du nesten rett. I tillegg til enkelt- vanligvis en klasse av feil p ...
  • SAW: Nesten alle apparater ikke har jording, de alle har DV ...
  • Igor: Jeg prøvde å koble til bare ett utsalgssted og RCD utløses. Besluttet å ...

  siste artikler

  Relé Sonoff for smarthus styring via Wi-Fi og Internett

 • Testing maskiner dagens 1,13 · I (ABB, Schneider Electric, IEK, EKF, KEAZ, TDM, Elvert)

 • Hjelpekontakter for modulære maskiner ABB og Schneider Electric

 • Tids dagens karakteristiske "C" effektbrytere

 • Sjekk fra IEK AD14 differensial maskin

 • Utskifting av tre-fase mot Sazu I670M på Milur 307 uten å frakoble materen

 • Koblingsskjema vandrende Livolo brytere til å styre lys fra to steder

  © 2011-2017 notater elektriker. Alt av det elektriske: strømforsyning, elektriske ledninger

  Alle rettigheter reservert | Kopiering av materiale er forbudt | Google+

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1 + 5 =