Kleshenger etasje

Oppheng for klær med sine egne hender

Et stort antall forslag gulvkleshengere antyder: hva om jeg gjør dette med hendene? Hjemme, dress hengeren, kleshenger for øvre og barneklær, som er dekket av en cover av støvet er relevante og praktiske møbler. Møbelet passer perfekt inn i interiøret, kan det være lett flyttes rundt i rommet og leiligheten.

Klær på en kleshenger bretter mindre enn i skapet. Det er noen ganger referert til som en dressing, fordi det tillater deg å delvis losse møbler skap for klær og kostymer vil være på visning. Barneklær er også beleilig plassert på denne designen. Sak for kleshengere nødvendig som beskyttelse mot støv.

Den største vanskeligheten i å gjøre sine egne hender er overflatebehandling og dimensjon. Grensesnittkomponenter skal maksimeres, noe som ikke alltid kan oppnås manuelt. Derfor, i produksjon av utendørs kleshengere å bruke en kombinert metode: noen detaljer og drifts fagfolk har å bestille.

Den mest praktiske modell som passer hengeren belagt dekselet på meningsmålingene, og antall salg er et rack av følgende konstruksjon:

Hengeren for en drakt med hans hender ordningen

Dimensjoner kan endres eller annen grunn. På den øvre avrundede brettet fra baksiden er ønsket å styrke krokopphenget for barnet. Dette vil utvide bruksmuligheter kleshengere. Ikke i stor grad redusere tykkelsen, som mulige avbøyning under belastning komponenter. Øke i størrelse innen grunn til å gjøre en mer stabil henger.

Hanger for drakten

Materialet kan velge: bøk, ask, furu, bjørk og furu. Sistnevnte er den rimeligste. Det er lettere å behandle og finish. Ved valg av materialet er spesielt viktig innhold av fuktighet, siden tørre rå detaljer tømmer endre geometrisk form. Enkelt sagt, kan elementet bli bøyd eller kaste propellen. Når modellen er valgt for å være klar til å fremstille materialer.

For produksjon hjemme er best å velge furu mellomrom. De er de mest kommersielt tilgjengelig og praktisk å håndtere. Passer for barn, garderobe kleshengere. Ikke elektrifisert under dekker syntetiske dekselet. Sine fordeler sammenlignet med andre tresorter:

 • Enkel verktøy. Dette er en meget viktig egenskap, som bestemmer nøyaktigheten og kvaliteten av deler. Selv sammenlignet med bjørk furu denne eiendommen blanks kan redusere kompleksiteten i arbeidet. Eik eller ask er ikke anbefalt for hjemmelagde deler. De har høy hardhet. For å håndtere en slik en timber krever fabrikk industrielt utstyr;
 • Lave kostnader. I bygningen er det supermarkeder, barer og styrene i alle størrelser til en rimelig pris. Furumaterialer billigere enn alle andre treslag.
 • Høy bruddstyrke. For den valgte design bruddstyrke er avgjørende. Bjørk eller osp komponenter er mindre sterk.
 • Godt dekket med lakk og maling. Vakker furu tekstur vil være synlig når lakkbelegg. Bjørk og osp at kvaliteten ikke har. I tillegg vil behandlingen av furu være betydelig mindre lakkforbruket.
 • Veske eller materiale for dets fremstilling.

Dette er den grunnleggende bruken av disse avhenger av kvaliteten på det ferdige produktet. Som det fremgår av tegningen, bør det forberede eller kjøpe biter av tre og furu boards. De bør ikke ha knuter større enn 5 mm. Veden bør være tørr. Krumning av barer og styrene er ikke tillatt. Når du kjøper, sørg for å ta hensyn til de endringer som er gjort tar hensyn til spesifisitet og binding til nettstedet. Noen tips:

 • Stolpene må være med en liten margin for behandling. Når du kjøper bedre å ta to stykker ett stykke, tar hensyn til en mulig ekteskap med arbeidet;
 • Den korrekte geometriske former. Sjekk det visuelt. Kurver produktet umiddelbart synlig;
 • Lengde tatt fra margin på minst 3 cm forsiktig kuttet av en 5 mm hjemme stikksag mislykkes .;
 • Round skåre 18 mm diameter blir nødt til å se. Hvis det ikke er størrelsen, disse delene må bestilles;
 • ferdige deler før belegning med lakk ønskelig å behandle antiseptisk;
 • Tilfelle kan være av tekstilstoff eller annet materiale.

For industrien krever et minimum sett hånd- og elektroverktøy:

 • stikksag den enkleste modellen;
 • elektrisk drill med hastighetskontroll;
 • sett borer i en tre;
 • sirkelsag;
 • skrutrekker;
 • sander;
 • sandpapir med forskjellige grits;
 • lakk og beis;
 • flere skarpe meisel hvis armatur avrundede øvre plate vil være som vist på tegningen;
 • satt av øvelser og forsenkninger;
 • linjal og målebånd;
 • verniercaliper;
 • en hammer;
 • blyanter;
 • nivå;
 • Påføring med børste med lakk;
 • oppløsningsmiddel for lakk eller maling.

Trenger materialer til dressing eller babyen stativer til klær:

 • kvalitet furu bord;
 • skruer Skruer til tre;
 • borer i en tre;
 • spiker furu beis;
 • håndlaget snekring verktøy;
 • dekke.

Moderne verktøy er utstyrt med dyser for å suge flis og støv fra arbeidsstedet ved hjelp av støvsugeren. Hjemme, er dette alternativet svært nyttig.

Nå, i nærvær av et sett av emner. Forberede dem i henhold til de dimensjoner i tegningen. Symmetriske deler sammenligne. De må være den samme. Saget til riktig størrelse, polert flat overflate kvern. Buet håndtak med sandpapir. Dette er den mest tidkrevende del av fremstillingshenger rack drakt gulvet. Når skjære kan vise at veden i tykkelsen av matrisen er våt. I et slikt tilfelle vil det være vanskelig å polere overflaten. Slike elementer før etterbehandling er nødvendig å tørke ved romtemperatur. Avhengig av graden av fuktighet, kan tørkeprosessen ta flere dager.

Montering av gulv dressing Drakt henger

Dette er det siste trinnet i prosessen for fremstilling av gulvkleshengere for klær. Alle deler er laget av tegning og rørdimensjoner verifisert som de allerede er alle merket på produksjon av delene. Det er nødvendig å ta hensyn til kvaliteten på maskinvaren. Det er valget av skruer og skruer. Generelle retningslinjer for valg av skruer:

 • Lengden bør ikke overstige tykkelsen av to deler festet. Ellers vil skrue bryter gjennom overflaten av den andre delen og alt bli ødelagt. På furu detalj i de andre festekomponentene for å bore et hull trenger ikke;
 • Farge skruer er valgt i samsvar med fargen av beleggmaterialet;
 • Skruene må ha et formål for trearbeid. Bruken av metallskruer vil redusere bindingsstyrken.

Det er en viktig fremgangsmåte for merking av boring av hull for festemidler. Absolutt nødvendig å bruke betegnelsen stilling av åpningen. Skissere boring sted nødvendig slik at boret ikke saken tilfeldig. I dette tilfellet, er bindingsstyrken utilstrekkelig detalj.

Diameteren av hullene som skal bores for festeskruer må være mindre enn det dobbelte av diameteren av skruene selv. Mangelen av hull kan føre til oppdeling av tre i ferd med å vri skruen, og arbeidet vil bli ødelagt.

Tips for å stramme skruene skrutrekker:

 • Ikke skru skruen til slutt. I høyt dreiemoment skrutrekker, og han kan skru skruen i materialet.
 • Endelig tiltrekking av bolter må gjøres for hånd med en skrutrekker for ikke å rotere skruen i hullet, fordi i dette tilfellet vil den sammensatte tape styrke.

Når hengeren blir samlet noen ganger er det behov for å lakk krysset med skruer. Hodeskruer må være på overflatenivået. Disse stedene bør gå med sandpapir og lakk sammen med en hodeskrue.

Funksjoner barns utendørs kleshengere

I tillegg til størrelsen, gulvtuer barn er ikke forskjellig fra voksne. Tykkelsen av elementene for barn utførelse kan reduseres. Følgelig vil vekten bli mindre, noe som vil tillate barnet å flytte sine barns kleshengere. Velg størrelsen på barnas hengeren bør være basert på barnets klær størrelser. Design for jenter og gutter kan variere. Det er ønskelig å gi mulighet for å utforme henger kleshengere med klær på en kleshenger og deretter dekker kappen. For å gjøre dette, kan du justere de to metallkroker som å henge en kleshenger. Kroker kan være plassert på baksiden eller sidene av strukturen.

Andre alternativer gulvkleshengere for dresser og klær

Curly dressing drakt utendørs kleshenger

Det er et slikt alternativ ser original, men produksjonen av hjemmet kan være noen problemer med produksjon av buede deler. Det er vanskelig å opprettholde når symmetrien i stikksag. Begge deler må kuttes ut og festet ved å innrette de to prøvestykker. Total tykkelse bør ikke overstige dybden sette stikksag. Moderne husholdning modeller er designet for å kutte dybde opp til 70 mm, og dette er ganske nok. Men denne modellen er ikke egnet for skjorter og bluser. Det vil si at bruken er begrenset.

Mobile Drakt henger garderobe på hjul

En annen interessant modell på hjul. Topp design kronet med de vanlige kleshengere, som er svært praktisk å plassere jakke, skjorter og bluser. En komfortabel bukser henger på stativet. Hjulene er vellykket utforming velsignelse, siden lastet hengeren lettere å rulle enn å holde ut. Tilfelle av en film eller tekstil vil dekke en passende oppheng.

Denne modellen er produsert av IKEA i Russland som kostyme og garderobe hengeren.

Gjør dette dine egne hender er enkelt. Det krever spesielle festeanordninger. Som vist i figuren, må de vertikale stolper være festet til basismetallskruer. Ved fremstillingen må omhyggelig og nøyaktig boring av skruehull i stenderne. Dette er det eneste problemet. Alt annet er lett å produsere og montere. Ulempen er at det er nødvendig å demontere konstruksjonen under transport. Vi må skru boltene fra de lange søyler.

Sammenleggbar drakt hengeren stativ utendørs rustikk

Dette hengeren er mer egnet for gangen eller korridor. Under er det mulig å sette sko. Ved fremstilling av sine egne hender, representerer denne modellen en betydelig utfordring. Du ønsker å lage et stort hull diameter på kryssende sirkulære racks. Vanligvis er det meget vanskelig å bore hull husholdnings verktøy i sirkulære detalj. Det er bedre å ikke prøve. For å omgå dette ubehagelige teknologiske nyanser kan ta med ikke-sirkulært kvadratisk søyle. Ved hjelp av en spesiell øvelse for å lage hull i den nødvendige diameter av firkantstenger er realistisk. Baren er anbefalt å ta metallet. Wood vil synke.

Denne modellen er sammenleggbare. Det er tilstrekkelig å fjerne stangen ut av hullene, og en del av denne er sammensatt kan hengeren være kompakt pakket for transport.

Gjøres hjemme gulvet dressing oppheng for klær, hvis ønskelig, hver stand. Minimums hånd- og elektroverktøy er tilgjengelig i sin helhet. Materialer for å gjøre tilgjengelig i markedet bygningen i et stort utvalg for enhver smak. God plass til fantasi er nesten ubegrenset i valg og utforming av modellen. Resultatet er det du trenger i huset, vakre og funksjonelle. Hengeren med sine egne hender vil legge et attraktivt interiør. Ved hjelp av en dekk vil hindre forurensning av klær.

Kopiering av materiale er mulig uten foreløpige forhandlinger i tilfelle av en direkte link til vår hjemmeside.

Gulv hengere (inkludert stativ) for klær, dresser, skjorter, bukser

En av de praktiske måter å lagre klær - henger. Det kan settes ved inngangen og la plaggene der. Andre modeller er mer egnet for soverom, garderobeskap, barns.

Typer gulv kleshengere og deres plassering

Gulv kleshengere på design funksjoner kan deles inn i flere kategorier:

Disse står kleshengere ofte bli sett i nærheten av døren

Noen typer gulvstativ er plassert i bestemte områder. For eksempel kleshengere klær satt i gangen i nærheten av døren. Det er praktisk, du kan umiddelbart bli kvitt klærne. Hanger-stativ under skuldrene er mer allsidig. Slike artikler kan plasseres i korridoren, i garderoben, selv i barnehagen eller på soverommet. De plasserte en stor mengde klær, og de kan erstatte garderobe.

Hanger-rack er god på soverom og skap på rom eller i deres sted

Stående kleshengere for dresser, skjorter og bukser ofte "foreskrevet" i soverommet eller barn (hvis barnet - student). Det var det som pleier å kle før du forlater huset. I samme positur og kleshengere-stoler. Dette er faktisk ett av alternativene passer kleshengere. Bare ben og stopp tok sete form.

Hengeren er oftest laget av metall eller tre. Begge disse materialene er sterk, seigt, holdbart og relativt billig. Noen deler - caps, en del av kroken - kan være laget av plast.

Oftest kan du se gulvet kleshengere laget av metall og tre

Av plastmateriale er mer vanlig på metallkleshengere med en lavere kostnad. Hvis ikke laget av plast bærende konstruksjonselementer, er det en god idé og slike golv bøyler kan kjøpes uten nøling. Hvis elementene er laget av plast-støttestrukturen, se bedre etter en annen modell.

Den største utvalg av gulvkleshengere laget av metall. De er vanligvis laget av tynnveggede rør med rundt eller kvadratisk tverrsnitt. Metall brukes oftest sort, belagt med et beskyttende belegg. Dette kan være en maling (ofte - pulverbelagt), fornikling, forkromming. I de senere år en ny beskyttende belegg - plastfilm (PVA). Det er også et godt alternativ fordi filmen er ugjennomtrengelig for fuktighet og luft. For slike produkter lett opprettholdt siden en glatt overflate uten porer.

Flere modeller utendørs kleshengere metall

Hvis hengeren vil tjene til å imøtekomme de tunge vinterklær når du velger ta hensyn til tykkelsen på metallet. Den minste i dette tilfellet - 1 mm. Ved beskrivelsen av produktet rørveggtykkelsen ikke er oppført, mest sannsynlig, er veggen meget tynn, og er egnet for lette klesplagg. Indirekte tegn som vil bekrefte dine gjetninger er vekten av produktet og pris.

Tre kleshengere kan bearbeides fra solid, og kan være lag. Det første alternativet er mye dyrere. Lag på 2-3 ganger billigere, men ikke så veldig forskjellige i utseende. Tilstedeværelsen av leddene i normale kvalitetsprodukter diskret, slik at med et begrenset budsjett er det mulig å kjøpe produkter av økonomi klasse.

Gulv hengere laget av tre har forskjellige typer

Tre gulvkleshengere er godt polert, belagt med et beskyttende belegg. Vanligvis bruker lakk eller olje. Nail skaper på overflaten av den beskyttende filmen slik at omsorgen for slike artikler bare. Olje for tre beskyttende film ikke produserer, men beskytter ikke verre. Ved behandling av oljebrønnen synlig trestruktur - alle fibertrekking.

Stående kleshengere for klær i hallen

Gulv kleshengere for klær i en korridor representerer ofte en stang, som i forskjellig høyde runde nasazheny knaggene av forskjellige lengder og former. For stabiliteten av konstruksjonen er forsynt med et sirkulært (sjelden - kvadrat) vektet base. De kan være laget av tre eller metall.

Napoln- Rack Høyde 150 cm og mer, og base -. Sirkel med en diameter på 35-45 cm til en henger for å være stabil, er det nødvendig å trekke oppmerksomhet til det faktum at den nedre del ble veiet. Likevel, slike design krever nøye: det er nødvendig å henge klærne jevnt. Ellers hengeren kan falle.

Kleshenger gulvet i hallen: de mest populære modellene

Det er et gulv hengere for denne type yttertøy, men gjøre det annerledes. Flere rør eller strimler av metall bøyd til en viss radius. Den øvre del har en mindre dimensjon enn den nedre. Denne utformingen er mer robust, men krever mer plass i en liten gang det er ikke alltid mulig.

Coat rail for kleshengere - en nyttig ting, hvis det ikke er plass i skap. De består av en basis av rektangulær form, med en eller to rør-tverrstegene, som henger kleshenger og plagget.

Oppheng for klær på kleshengere er også kalt pelsen skinnen

Kleshenger-stativet er laget av metall og tre. Metallrør fra det, er det forfalsket. Noen modeller av metallstativ for klær har justerbar høyde. For lange sine klær stativ kan heves høyere. Den maksimale høyde - 150 cm kan plasseres i en høyde på 80-90 cm Dette er for korte klær - .. den minimumshøyde, og det er mellomstillinger.

Flere typer stativer for klær trempel

I noen tilfeller, nyttig hengeren på hjul. Det er lett å flytte fra sted til sted uten å måtte fjerne klær hengt. Det er barnas modeller utendørs kleshengere av denne typen. De skiller seg bare i høyde og mer "moro" farger. Selv barn etasje hengeren kan være laget av plast. Barneklær veier ikke mye, slik at styrken av plast er mer enn nok. Og til prisen av plast gulvkleshengere billigste.

Folding modeller - adgang til arrangementet mottak

For de som har tatt imot gjester til et stort antall er det vanskelig å plassere sine ytre plagg. For slike tilfeller er det en sammenleggbar stativ henger for klær. Når brettet, det tar opp lite plass og kan lagres i spiskammeret.

Problemet med lagring bedrift dress kan enkelt løses ved kjøp av en spesiell kleshenger. Det er noe som ligner på stativet, bare med spesielle hengere for jakke og bukse tverrstangen.

Hanger for lagring dress

Det er stativer for drakt laget av tre, metall og plast. Plast i dette tilfellet er ikke dårlig: en stor belastning er ikke forventet, slik at styrken av moderne plast er mer enn nok.

Hvis vi snakker om den reelle alternativer, denne hyllen eller boksen. Det er praktisk å lagre virksomhet ting: solbriller, mansjettknapper, lommebok, bilnøkler osv

Ulike modeller for stående kleshengere Suit

Sett gulvkleshengere for en dress er vanligvis på soverommet, i garderoben. Det kan være praktisk å ha en slik enhet på kontoret. Det finnes ulike modeller, kan du plukke opp til ethvert interiør stil. Noen alternativer ser seg selv som designer smykker.

Det er ganske uvanlig modeller kleshengere. De er kombinert med møbler. For eksempel er det en kleshenger-stol. Ulike modeller: med henger for en dress, rett under baren eller med en rack kleshengere for jakker. For små leiligheter er det et veldig godt alternativ. Det skjer på samme måte som en vanlig stol eller krakk, og er også for oppbevaring av klær.

Henger med en stol og et nattbord - for å gjøre full bruk av plass hall

Et annet alternativ: et nattbord med en kleshenger. Den nedre delen av denne hengeren er mye tyngre enn den øvre halvdel, slik at den ikke ruller over fra et par som ble hengt strøk. Den andre fordel ved slike møbler - optimal utnyttelse av plassen. Problemet alle gulvkleshengere som senker 50-60 cm forbli ubrukt. I tilfelle av racknattbordet er det ikke. Dette er en annen god måte å rasjonell bruk av plass til en liten gang.

Oppheng for klær med sine egne hender: materialer, stillingsbeskrivelsen

Oppheng for klær med sine egne hender kan utføres med letthet. Det er ofte brukt ikke bare i leiligheter og hus, men også kontorer. Selvfølgelig kan noe slikt kjøpes i butikken de aktuelle varene, men ganske ofte kostnaden av hengeren er høy og ikke alle modellene er egnet i farge og størrelse. Dette emnet - den perfekte løsningen for en hall som ikke har nok ledig plass. Disse design, som har muligheten til å kjøpe i butikken, som oftest har to sider for enkel tilgang (av fire). Blottet for slike svakheter hengeren krok for klær, kjøpe den og forsterke enkelt. er ofte brukt i fremstillingen tilgjengelige kroker, som er plassert så nært som mulig, så er det vanskelig å få tilgang til resten av partene. Til syvende og sist hengeren er lastet på den ene siden, noe som er ganske ofte årsaken til hennes fall. Dette skyldes det faktum at strukturen har for høyt tyngdepunkt. Du har kanskje lagt merke til at ikke alle kleshengere har kroker for hatter og vesker. Det er derfor du kan komme opp med et design, tar hensyn til alle svakhetene i fabrikken produkter.

Fremstilling av materialer og verktøy

Oppheng for klær med sine egne hender kan utføres av enhver nybegynner mester. Men du må først utvikle et sett med verktøy og materialer, inkludert: skruer, sandpapir, sponplater, dreiemekanisme, skrue, stikksag, samt kanten.

Så, ditt valg - Utendørs kleshenger. Med hendene etter å ha gjort det, kan du lagre, fordi modellene som presenteres i butikkene, er ganske dyrt. Men før du starter produksjonen er det nødvendig å utvikle prosjektet design, mens du bør ta hensyn til problemene som er beskrevet ovenfor. Dette vil få hengeren, som vil være forskjellig funksjonalitet og bekvemmelighet i drift. Bunnproduktet er hul parallellepipeder å angis på basis av en roterende type. Den har to plan. Roterende mekanisme skal være plassert mellom bæresokler, som er plassert under. Kjøp tilbehør kan være i en spesialitet butikken. Mekanismen skal ha lagre som vil gi dreie under belastning, hvis vekt er 110 kg. Støttebasen i den øvre plan kan være avrundet, som brukes for dette jiggen.

Hvis du vil bli produsert oppheng for klær med sine egne hender, må du i utgangspunktet forberede elementene. Struktur satt sammen ved hjelp av sponplater, materialtykkelse skal nå 16 mm. Det velges avhengig av egenskapene til interiøret og andre møbler som er i gangen farge. Forbereder detaljene, er det viktig å respektere de rette vinkler, slik ekspertene anbefaler å bestille skjæreelementene på fagfolk, men i utkanten av bonding kan utføres uavhengig av hverandre.

Før du gjør en henger for klær, må du lære å produsere liming kanten. Den har et klebebase og kan være melamin. Dens tykkelse er 0,5 mm eller mindre. Kanten er anordnet ved enden av elementet, karakterisert ved at klebemidlet skal vende ned. Deretter - strykes jern, som ikke skal varmes opp. Inntil det øyeblikket, helt til kanten er ikke kult, glatt det med en tørr klut. I det neste trinnet behandling av kantene, må kantene overskudd fjernes med en skarp kniv og nazhdachki.

For å ha slått hengeren tralle for klær, må du forberede den nedre bunnen av en firkantet form med en side av 560 mm. Den øvre basissiden bør ha tilsvarende 380 mm. Sideelementene til de nedre delene er laget i en mengde av 2 deler, må størrelsen på hver foreta en 600x300 mm. Alle andre detaljer er utført i en mengde av 2 stk gjelder dette for den indre siden av elementene som utgjør den nedre delen. Dimensjonene av hvert av emnene må være lik 600x267 mm. Toppen og bunnen vil ha en kvadratisk form med en side på 267 mm. Like deler er laget med den side av firkanten 167 mm.

Sideelementene må ha en størrelse lik 1200x200 mm. Lateral indre toppdelen ha dimensjoner som utgjør 1200x167 mm.

Metallet hengeren kan bli kjøpt av deg i butikken - dette er lettere å gjøre enn å gjøre det selv. Men hvis du bestemmer deg for å lage din egen utendørs struktur laget av tre, må du bruke til å bygge skruen med dimensjoner 50x70 mm. For disse på forhånd preparerte åpninger i endene. For å gjøre dette, gjelder en 5 mm borekronen. Hulldybde bør være 60 mm. Hull i fly, må ha en dybde som er lik 8 mm. Må de være gjennom. Ingen grunn til å frykte at festehodet vil være synlig - da kan de være skjult ved hjelp av stump. Du kan være forberedt og henger veggen med hendene. For å gjøre dette er å forberede bar av sponplater, noen kroker og fester. Alle disse komponentene er forbundet med hverandre, og etter at konstruksjonen er hengt på veggen. I tilfelle av en gulvkonstruksjon er ganske annerledes. Hengeren vil bli vridd av tilstedeværelsen av den roterende mekanisme, er den festet med skruer 4x16 mm.

Den roterende mekanisme har en ett stykke og dens feste til basisen gjøres ved å opprette en teknologisk hull 10 millimeter i dybde. Opprinnelig å være til partisjon. Når hengeren er oppsamlet, vil skjulte feste være topplanet. Hengeren kan leveres med ulike kroker. Således kan den øverste av dem være lengre, noe som vil bruke dem for hatter. USA beregnet for barneklær, men med hensyn til lavere, så de kan plassere poser. Bærekraftig konstruksjon oppnås takket være det faktum at tyngdepunktet beveger seg mot gulvflaten.

Kleshenger veggen i gangen, også kan gjøres av deg. For å gjøre dette, må du forberede et bord, trelast, samt kroker. Styret bør ha følgende deler: 25x150, 50x100 og 25x80 millimeter. Som for baren, må han ha et kvadratisk tverrsnitt med en side på 100 mm. Som base tømmer utføre, som er merket med den ønskede lengde og kuttet. Hvis stativet ikke er en vegg, og gulvet, så det bør feste bena. Utformingen nødvendigvis behandlet sandpapir. Hvis bena er gitt, bør de ha en lengde som er 350 millimeter. Ben med en hånd avskåret i en vinkel på 45 grader, som vil legge til estetikk. Kantene bør være standen, som er faste. Disse tilleggsplater skjæres fra emnet, karakterisert ved at tverrsnittet - 25x80 mm.

Å styrke bena vil være elementer 330 millimeter lange. Disse emnene laget av plank 50x100 mm. Det bør være fire. Når hengeren er gjort til hallen vegg, kan den øvre del gjøres mer elegant dekorert dekorasjon som er laget av et 5 cm brett. Tømmer er skjæringen av et kvadrat, som er skrudd til toppen av sokkelen ved hjelp av to skruer. Høsting styrkes ved hjelp av tilbehør, men et dekorativt element hvis du ønsker å lage din egen, så det bør bli fratatt festene for å skru. Emnet i dette tilfelle er festet ved hjelp av en snekker sammensetning.

Når laget kleshengere i skapet, er det viktig å gi kvalitet festene. Ganske ofte brukte den ikke bare mekanisk, men også veien for lim. I det sistnevnte tilfelle, må begge overflatene være belagt med snekker er lim. Etter det, er utforming tørke helt avsluttet og bare da den kan bli behandlet med lakk eller farge. Blandingen påføres i flere lag, mellom hver av hvilke produktet skal etterlates til det er helt tørt. Etter at overflaten behandles med sandpapir. Før man går videre til avsetning av det neste lag, bør overflaten tørkes av med en fuktig klut. I fremgangsmåten for fremstilling av kleshengerne i skapet kan brukes vyshepredstavlennaya teknologi. Men uansett hva design du velger, hvis det er basert på tre, til alle vinklene være mopping, det samme gjelder bygging slutter. Dette kan gjøres mellom lagene, da den overflate vil få alderen virkning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 3 = 1