Justering av doble vinduer med egen hånd video

Justering av plastvinduer selv: videoinstruksjon

Holdbarhet, tetthet og estetisk utseende av plastvinduer har gjort søknaden optimal for ethvert formål. De er enkle å betjene og lette å ta vare på. Men som alle mekanismer, kan det hende at enkelte elementer slites ut ved bruk av plastvinduer, strukturen kan syltetøy og det må justeres. På hvordan å eliminere årsakene til problemer og justere mekanismene til plaststrukturer, lær fra artikkelen "Justering av plastvinduer uavhengig: videoinstruksjon".

Når du justerer vinduet, fortsett nøye for ikke å skade struktormekanismen

Justere plastvinduene selv: videoopplæringer

Til tross for den enkle driften krever plastvinduets konstruksjoner fra tid til annen omsorg: feilsøking av mekanismene og justering av beslagene. Plastvinduer, selv fra den mest pålitelige produsenten, kan etter hvert fungere feil. I nye bygninger observeres dette oftest på grunn av krympingen av huset, som følge av at vinduets brosjyrer kanskje ikke passer tett mot rammen. I tillegg, i forbindelse med langvarig åpning og lukking, slites armene ut og svekkes. Å vite de grunnleggende reglene, kan du justere plastvinduene med egne hender. I nettverket kan du finne videojusteringer av plastvinduer med egne hender.

I prosessprosessen må metall-plastvinduer justeres

Justering av plastvinduer for vinteren med egne hender

Med en betydelig reduksjon i lufttemperaturen i gata, er det nødvendig å utføre vinterjustering av plastvinduer. Til tross for tetthet, kan den kalde luften blåse ut om vinteren på grunn av feilkorrigert konstruksjonsmekanisme. Profesjonelle anbefaler ikke å vente på alvorlige forkjølelser, men å justere vinduets maskinvare til vintermodus på forhånd.

Nyttig råd! Utfør overføringen av tilbehør til ønsket modus, følg nøye instruksjonene for justering av plastvinduer for vinteren. Feil ved feilaktig justering kan føre til brudd på hele plastvinduet.

Korrekt justering av metall-plastvinduer øker levetiden

Justering av forskjellige moduser er nødvendig i forbindelse med at i sommer for å sikre ventilasjon, må bladet være i løs stilling til rammen. Om vinteren fører en slik ventilasjon til forvitring av varm luft og senking av temperaturen i rommet. Å ha uavhengig justert plastvinduene for vinteren, vil sørge for et tett trykk på vinduet på rammen og holde varmen i rommet.

Det skal bemerkes at ikke alle vinduekonstruksjoner støtter modusen for sesongjustering. Hvis det er spesielle eksenter (små metallbeholdere) utstyrt med nøkkelheksuttak eller en skrutrekkerspor i enden av vindusbladet, kan denne utformingen justeres.

Sette opp et metall-plastvindu for vinter-sommermodus

Prosedyren er som følger:

 • På ekscentriske beslag finner vi markeringen (liten risiko);
 • sekskant, roter den eksentriske slik at markeringen på den peker mot siden av rommet - i dette tilfellet beveger clampen nærmere seglet og bladet presses hardere;
 • Slå alle tilgjengelige i endeflaten på det eksentriske vinduet med et merke mot tetningsmidlet;
 • Når vinduet lukkes, oversatt til vintermodus, vil det bli en merkbar innsats festet til håndtaket.

Korrekt justering av vinduer vil gi komfortable forhold i rommet

Ved å justere vindusbeslagene til vintermodus og sikre en tett klemme på rammen, bidrar du til bevaring av varmen i rommet.

Juster vintermodusen for nye plastvinduer svært nøye, da en ganske tett klemme fører til en økning i belastningen på gummipakningen, til den er skadet. Når det gjelder vinduene, som ikke er brukt for det første året, har deres segl allerede slitasje og er ikke så følsom for maksimal last. Vi anbefaler å vise videoen "Justere plastvinduet til vinteren".

Vinter-sommermodus: Uavhengig justering av plastvinduer

Justering av plastvinduet "vinter-sommer" med egne hender gir kontroll over temperaturregimet i rommet hele året.

Ved ankomst av en varm sesong, så snart oppvarming i huset er slått av, er det nødvendig å løsne klemmen og lette gummitetningen fra for høyt trykk. Om sommeren er vinduene ofte åpne, som i seg selv også fjerner lasten fra gummitetningen.

Overdreven stress på tetningen forårsaker for tidlig slitasje

Konverteringen av vindusstrukturen til sommeroperasjonsmodus utføres på samme måte som vinteren, med den eneste forskjellen at marken på rullen er rettet bort fra vinduet (til gaten). Tidlig justering av plastvinduet "vinter-sommer" kan øke vinduets levetid betydelig.

Hvis du ikke bytter til sommermodus, vil tetningsmassen bli for stram i lang tid, noe som vil føre til at den strekker seg og tap av nødvendige kvaliteter. I dette tilfellet må du erstatte den med en ny.

Tetningen kan erstattes av deg selv

For erstatning fjernes den gamle gummitetningsmassen fra sporene og settes inn i en ny med en vanlig skrutrekker. I dette tilfellet må du ikke stramme det sterkt. For at tetningsmassen skal vare så lenge som mulig, anbefales det å behandle det hvert sjette år med en spesiell silikongel.

Nyttig råd! Ved utskifting av gummitetningsmidlet, kjøp originalt materiale, da forskjellige modeller av plastvinduer har forskjellig form og stivhet som tetter gummi. En tetning som ikke stemmer overens med profilen, gir ikke konstruksjonen med en ordentlig klemme.

Mange produsenter foreslår et mellomrom av "høstfjær". I denne modusen er dørene tett presset mot rammen, men uten overdreven kraft.

Justeringspunkter for plastvinduer

Å se på videoen "Justere plastvinduene vinter-sommeren" lar deg gjøre riktig overgang til ønsket modus.

Justering av klemmen av vinduene i plastvinduet

Klemme kalt graden av tetthet for å lukke vinduet. For å kontrollere tetthetsnivået, er det nok å ta med en lysende kamp eller et lys til vinduet. Hvis det er svingninger i flammen, er det et gap i dette stedet. Justering av trykket i plastvinduet kan gjøres ved hjelp av eksenter som er plassert i endene langs omkretsen. For å oppnå en tett passform av bladet, flyttes ekscentrisk til høyre (med urviseren) for å løsne klemmenes tetthet - til venstre (mot urviseren).

Å justere vinduet er egnet sekskant

Det bør bemerkes at posisjonen til alle eksentriske sider langs omkretsen bør være identisk. Endre posisjonen skal ikke være mer enn 2 mm. Dette kan gjøres med en skiftenøkkel eller sekskant. I noen slags profiler endres klemmen på grunn av mekanismen med tungen som ligger på siden av vindueshengslene. I dette tilfellet, hvis tungen skyves - tett trykk, presset - svakt.

Rullegardiner på plastvinduer. Foto og installasjonsalternativer. Typer av persienner. Verdighet. Alternativer for installasjon på vinduet. Funksjoner ved å installere rullgardiner med egne hender.

Vær oppmerksom på hvilken side av hengslene som er plassert. Hvis venstre, roter sekskanten til venstre, hvis løkkene til høyre dreies med urviseren.

Prosessen med å sette klemmekanismen kan ses på videoen "Justering av plastvinduet".

Instruksjoner for selvjustering av plastvinduer

Hvis rammen henger i vinduet eller når den åpnes, gni den mot rammen, kan du gjøre en uavhengig justering av vinduet i plastvinduet.

Vanligvis skjer sugingen av sash i tilfelle når vinduet er ganske langt i åpen stilling eller når det åpnes / lukkes skarpt. Hvis klaffen berører den vertikale nedre eller øvre delen av tallerkenplaten, kan feiljusteringen elimineres ved å justere hengslene i plastvinduet. Med vinduet åpent, juster øvre baldakin: ved å vri nøkkelen med urviseren, vil vingen bevege seg til høyre og omvendt.

Ordning for justering av sash av metall-plast vindu

Den nedre vinduesløyfen er ansvarlig for å flytte døren til høyre / venstre og opp / ned. Den nedre sløyfen kan justeres når vinduet er lukket. Sett nøkkelen inn i hullet på løkken, flytt nøkkelen oppover - døren beveger seg til høyre, skru ned - døren beveger seg til venstre. Du kan også flytte rammen over eller under nedre skur. For å gjøre dette, fjern den dekorative hetten på løkken. De finner et hull der nøkkelen er satt inn. For å heve vingen, vri nøkkelen med urviseren for å senke - vri motsatt retning.

Video "Justering av plastvinduet av deg selv" vil gjøre det mulig å gjøre deg kjent med teknikken til å justere sløyfer.

Reparasjon og justering av plastvinduer

Noen feil i plastvinduer kan elimineres av deg selv. Dette kan være en situasjon der vinduet åpnes umiddelbart i to moduser: lufting og i åpen tilstand. I dette tilfellet bør du sette håndtaket av PVC-vinduet horisontalt, lukke vinduet og løfte håndtaket opp, ved å trykke på bladet. Deretter holder du litt i vinduet og holder håndtaket til stillingen til det åpne vinduet. Etter å ha utført denne enkle manipulasjonen åpnes bladet fritt og lukkes i en bestemt modus.

Hvis du trenger å bytte ut håndtaket, må du dreie det dekorative dekselet på håndtaket til siden med 90 grader. Under beskyttelseshetten er skruene for å feste håndtaket. Ved hjelp av en skrutrekker er skruene sikret.

For å skifte håndtaket, skru på beskyttelseshetten og skru skruene ut

Nyttig råd! Når du skifter eller fester det løse håndtaket, må du ikke trekke fast skruene. De må swirled uten anstrengelse.

Noen ganger, med en energisk sving av vinduet håndtaket, det syltetøy. Dette utløses av låsing av håndtaket for å unngå svikt i strukturmekanismen. I denne situasjonen kan reparasjoner også utføres selvstendig. For å gjøre dette må du vite merket med tilbehør som er installert på vinduet. Det er en innskrift på metall forstoppelse. For eksempel vil tilbehørene GU, Roto eller Winkhaus ha en fane plassert i en vinkel mot rammen like under håndtaket av vinduet. Det er nødvendig å skru ned tungen slik at den er installert vertikalt, og deretter gi håndtaket ønsket posisjon.

I enkelte typer beslag skal finnes med en fjærplate er anbragt i håndtaket. Denne plate må være klemt fast til en gummipakning og dreier rattet til ønsket posisjon. Alle disse handlingene gjør en når karmen er i oppreist tilstand, ellers kan det fungere sving-hengslet lås.

For å forlenge levetiden av viktige komponenter i vindusmekanismen skal være periodisk smøring

Hvis klaffene håndtaket åpnes med en viss kraft, kan det være flere grunner. Dette kan være en mekanisme for forurensning og tilbehør, tørr smøring eller en for stor kraft av en klemmemekanisme.

For å rense og smøre rammen håndtaket, blir den fjernet, renset for støv og annen smuss, børste ved impregnering WD-40 og er montert på plass. For enkelhets skyld smørenippel deksel brukes med dyserøret. Bruk impregnering anbefales hver gang det justerer vinduet.

Ved å følge de regler og retningslinjer for selvregulering av plast vinduer, kan vi sikre en lang og behagelig betjening av vindu design.

Standard størrelser av plast vinduer: det riktige valg og installasjon

Komprimator for plast vinduer: typer, egenskaper og funksjoner i erstatning

Bakkene på de installerte plast vinduer med sine egne hender: video og installasjonsveiledning

Installere skyve innerdører med hendene: video instruksjon

Installasjon av vinyl Fasader: video instruksjon riktig fasadekledning

Gjerder av metallplater: foto og video instruksjon for selv-montering

Justere doble vinduer med hendene Video

Den forespurte ressursen ble ikke funnet på denne serveren!

Vær oppmerksom på at Litespeed Technologies Inc. er ikke en web hosting selskap, og som sådan, har ingen kontroll over innholdet som finnes på dette nettstedet.

Fremgangsmåten for regulering av glass

De som ønsker å vite hvordan du justerer glass montert i rommet eller på balkongen, bør du ta hensyn til det faktum at produsenten har tatt vare å gi forbrukeren mulighet til å gjøre det på egen hånd, uten hjelp av fagfolk.

Alle manipulasjoner er enkelt nok, men må utføres i henhold til instruksjonene. Med en enkel operasjon kan elimineres varp og sprekker som er årsaken til trekk eller vanskeligheter ved åpning og lukking av vindusrammer.

Når justeringen er nødvendig og hvordan du skal utføre den

Grunner for uavhengig å justere vindusruter kan være flere:

 • Rammen berører rammen, klamrer seg til det, og som gjør det vanskelig for lukking og åpning;
 • utseende på grunn av trekk gapping klaffer;
 • brudd eller slitasje av låsekilesporene;
 • funksjonsfeil på håndtaket.

For hver av disse problemene er det en løsning. For å avhjelpe situasjonen er det nødvendig å bruke den mest hensiktsmessige verktøy:

 • Allen;
 • Phillips skrutrekkere og plan;
 • tang;
 • et sett med "stjerner".

unbrakonøkkel

Opplisting av problemene som løsning bør ty til selvregulering, er det nødvendig først og fremst å si om utseendet på uønskede trekk eller for tettsittende sash til vinduskarmen.

Langs omkretsen av vinduet i hver modell er plassert eksentrisk og en skrutrekker, med hvilken man kan justere ved å forandre tettheten av klemmen uten å utøve for stort trykk på tetningen. Hvordan det vil bli utført justering av glass avhenger av hvilken effekt du trenger for å oppnå:

 1. For å øke nivået av blåser om sommeren og redusere klemklaffene til vindusrammen må flyttes stangen mot rommet.
 2. Eliminer dukket podduvanie mulig ved å flytte baren på siden av gaten.

Juster doble vinduer med hendene, må du strengt følger reglene og ikke å øke belastningen på forseglingen.

Ellers svikter det raskt. Stropp forskyvning bør ikke overstige 23 mm.

Endring av tettheten av glasset til å passe bladet

For å endre tettheten av karmen til vinduskarmen, er det nødvendig å anvende for å endre den situasjon der det er eksentriske del. For å utføre denne operasjonen er det nødvendig:

 1. Finn eksentriske åpning skyvevinduer og vri knotten på den avsluttende.
 2. For å øke klemelementene er funnet å skru klokken, og for å redusere - mot ham.

Følg disse trinnene, kan du bruke sekskant, og i noen modeller bruker en tang og skrutrekker nok.

Løse problemet med driften av håndtaket

Det er mekanismer hvor justeringen av pressingen ved hjelp av en plate (tunge). Ved å endre plasseringen av rammeelementet presses sterkere eller svakere avhengig av situasjonen og ønsket av eieren.

Den viktigste endringen i posisjonen til alle elementene i en strengt regulert like for å unngå ubalanse og oppnå det ønskede resultat.

Problemer med drift av håndtaket og sagging folder

Justering av doble vindu med hendene bidrar til å eliminere uregelmessigheter i pennen hvis det sitter fast eller det fast, og lukker vinduet.

En av de vanligste problemene er å låse håndtaket på plass på stengetid. Det er ingenting å bekymre seg for. Mest sannsynlig, belastningen låsen. Dette skjer når du skrur på bryteren for å endre plasseringen av rammen ble gjort for raskt. For å avhjelpe situasjonen er det nødvendig:

 1. Overfør vindusrammen i en strengt vertikal stilling for å unngå drift av den øvre låse, trykk på den detekterte platen for å forsegle, så kan man trygt trykke ned håndtaket.
 2. Hvis mekanismen er utstyrt med en tunge metall som ligger like under håndtaket og ligger mot rammen, kan man løse problemet ved å skyve det, slik at det var parallelt med tetningen. Dersom låsetappen ikke gjelder for responselementet og derfor ikke virker, så man har en plate på rammen for å sette en tynn plast- eller metallforing og feste den. Bringe elementet til tunge låsen, kan du gjenopprette deres adhesjon og normal funksjon.

Ganske ofte, er forbrukerne overfor et annet problem. Sags og klamrer seg til rammen i vindusrammen. Man kan eliminere denne mangel ved å justere posisjonen av sløyfen.

Åpne boksen, må du finne en hengslet kontakt sekskant. Sett nøkkelen inn i sporet, kan du begynne å snu det sakte og forsiktig med eller mot klokken, noe som sikrer riktig plassering av vindusrammen. Les mer om hvordan du justerer rammen slakk, kan du se i denne videoen:

Når man arbeider med sløyfene må tas i betraktning at en del av klaffen vil bevege seg motsatt til den justerbare element.

Ved å endre posisjonen av den øvre sløyfe, må man for å nøye overvåke hvordan endring av posisjonen til den nedre kant av rammen. Løse dette problemet kan være å ha utført den forskyvning av rammen både horisontalt og vertikalt. Vri sekskanten i løpet av døgnet eller mot det, kan du flytte lukker opp eller ned mot gaten eller til rommet. Detaljer om justerings vinduer kan se i denne videoen opplæringen:

Vi må ikke glemme behovet for forebyggende behandling av design, som holdes minst en gang hver 10-12 måneder. Alle mekanismer bør smøres og installert i riktig posisjon. Klemme på sommersesongen skal være avslappende, beskytte forseglingen fra tidlig slitasje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

61 − = 56