Jule decoupage flasker

Decoupage champagneflasker: Klargjøring for det nye året!

Ingen av det nye året er komplett uten champagne - det glitrende drikke har blitt en slags egenskap av nyttårsaften. Kanskje det er derfor needlewoman begynte å tenke på, hvorfor ikke gjøre den vanlige flaske champagne unik, ikke som de andre? Det er minst 2 varianter av transformasjon av flasken: det er mulig å sy klær for flasken champagne, og det kan zadekupazhit. På den andre metoden for å dekorere, vil vi snakke.

Til "cross" er allerede en artikkel viet til decoupage flasker. Den beskriver i detalj hva som er decoupage, hvilke materialer er nødvendig for å dekorere, og 2 er gitt en master class på decoupage butylkok. Hvis du ikke er kjent med denne teknikken av håndarbeid, men ønsker å lære hvordan, kan du lese artikkelen "Decoupage flasker eller workshop for å transformere ordinære til det opprinnelige flaske vase," det vil være svært nyttig for deg.

I samme master class vi ikke forstår i detalj vanskelighetene med decoupage generelt, gå direkte til prosessen med decoupage flasker champagne.

Zadekupazhit til en flaske champagne på den tradisjonelle måten, forberede alle nødvendige materialer:

  • flaske i seg selv (det må være bløtlegging i vann, og fjerne alle etiketter)
  • Brush (ideelt ut teppe for decoupage)
  • servietter med nyttårs historie
  • saks
  • farger og konturer (fortrinnsvis akryl)
  • spiker decoupage
  • maskeringstape

Hvis du ikke har tenkt å dekorere hele flasken, og ønsker å holde på toppen av en vakker, gyllen etiketochku, så i begynnelsen av sin segl maskeringstape.

Deretter bruker en vanlig svamp for vask retter dekke overflaten av en flaske med hvit akrylmaling. Overflaten viste seg jevnt farget, dekker den 2-3 strøk av maling, slik at for å tørke før påføring av det neste lag.

Akryl maling er ideell for bruk hjemme: den tørker raskt, er luktfri og er lett vaskes av med vann.

Når malingen er tørr, dekke overflaten med lakk flasker. Akryllakk har de samme egenskaper som akrylmaling, slik at det er egnet for en 100% decoupage.

Det neste skritt vi tar de tre-lags servietter til decoupage og skille dem fra det øverste laget med ham vil vi arbeide. Deretter hendene pent skille av vev er en del av bildet som vi ønsker å holde seg til flasken. Hvis du kutter bitene med saks, deretter skjule overgangen linjen ville bli vanskeligere.

Nå kan du begynne å lime fragmenter av klut. Det bør gjøres veldig nøye: bør ikke være for våt klut med vann, ellers vil det bryte raskt. Det er bedre å bruke en bit av et fuktig serviett børste, med start fra sentrum og beveger seg mot kantene, gradvis jevne ut eventuelle rynker. Etter serviett "lå" på overflaten av flasken, sørg for å grundig dekke den med hvit lim!

Du kan bare holde en serviett akryllakk, men nybegynnere nål kvinner mer egnet alternativ med vann og hvit lim.

Etter skikkelig tørket ut brikke, fortsett til toning flaske toppen. For å ta dette akryl egnet skyggen med en svamp og satt på flasken overflaten, og dermed tråkke på serviett selv (slik at vi skjule overgangen posisjon).

Hvis du ikke ønsker å kjøpe et sett med akryl maling, kjøpe den vanlige fargevalg som kan legges til en hvit akrylmaling. Da kan du få flere nyanser av en farge, avhengig av mengden tilsatt karamell (karamell jo mer, jo mer intens farge, og vice versa). Dekker overflaten av flasken flere nyanser av samme farge, kan du oppnå svært interessante overganger.

Når malingen tørker, igjen dekker hele overflaten av malingen flasken. Dekupazhnitsy vanligvis anvendt 3-5 lag.

Deretter bruker konturen kan trekkes på flaske snøflak og krøller, skrive noen gratulasjons inskripsjoner og så videre. D. Topp ikke glem å påføre et lag med lakk igjen!

Du kan dekorere en flaske champagne og sette en dekorativ sløyfe på ferie bordet!

En flaske med et vindu i teknikken decoupage

Høydepunktet på denne flasken er et vindu som viser en søt julebilde. Ved første øyekast ser det ut til at i dette nye året zagotovochki og noen flasker der)

Vi trenger følgende materialer:

  • en flaske champagne
  • swipe kort eller decoupage
  • primer eller akrylmaling
  • et lite selvklebende papir
  • lime simulere snø
  • spiker decoupage

Løsrevet fra flaske champagne alle etiketter, avfett overflaten med alkohol. Da er det nødvendig å lime en valgt tomt INSIDE serviett. Dette bildet vises deretter i vinduet.

Nå, fra den selvklebende papir du ønsker å kutte seg selv et vindu og stikker på flasken.

Deretter bør den dekke hele overflaten av flasken med en primer eller akrylmaling.

Hvis på ideen om flasken ikke skal være hvite, fargen på dette stadiet det i den fargen du ønsker.

Vel, nå gi utløp for fantasien! Dekorere flasken som du vil. liming servietter prinsippet er fullstendig beskrevet i den foregående hovedklassen. Ikke glem på slutten for å dekke hele overflaten av lakken!

Etter at lakken har tørket, nøye gå langs konturen av vinduet kontoret kniv og fjern den selvklebende - med et vindu flaske klar! Kan være innrammet vindu tint maling og dekke med kunstsnø.

Et annet interessant alternativ - decoupage flasker klut.

Materialene som vi trenger:

  • Igjen, en flaske champagne
  • bomullsklut
  • servietter med julen scener
  • akrylmaling (eller hvit maling og flekker)
  • skisserer
  • klebemidler (hot pistol eller dreiemoment Gel)
  • PVA lim
  • tape eller bånd
  • spiker decoupage (spray-kan lakkeres)

Tradisjonelt fjerne champagneflaske på etiketten, slik at bare den øvre del, dekket med folie. flaske overflate avfettes med alkohol eller aceton.

Deretter, i en beholder med vann strømme PVA lim (i et forhold på 1: 1) og plassere den i vevet til Makuleringsstørrelse lommetørkle. Å gi stoffet en god suge, vri ut, men ikke for mye.

Pålegge stoff på flasken, ganske vilkårlig forming humper og rynker. Hvis du er i den prosessen du finne at et sted for mye stoff, bare klippe av overflødig og alt.

Deretter la flasken tørke (du kan bruke en hårføner for å gjøre det raskere).

Når stoffet er tørt, setter vi en svamp på toppen av flere lag med akrylmaling og deretter la tørke.

Nå for utarbeidelse av servietter til decoupage. Hands rive favorittscener, skille nedre lag 2 og lag reserve direkte med bildet. Hvis bildene en klar kant, kan du klippe den med saks (til venstre, på dompap). Lim tørker overflaten av flasken.

Og så igjen, kan du drømme opp! Du kan dekke overflaten av flasken farget akrylmaling, egnet til valgte emne. Nøye malt over alle foldene av stoff til hvit maling skinte ikke (med mindre den ikke krever din idé, selvfølgelig))

Alle foldene av stoff så vakker og voluminøs, male dypere mørke nyanser av maling og konveksitet - lys. Å skjule skarpe overganger av mørk farge til en lys, klem ut svampen litt av sølv eller gull kontur og lette strøk går over overflaten av flasken.

Dekorer nakken av flasker på to måter. Du kan bruke limpistolen å gjøre dråper som strømmer fra nakken (som en smeltet stearinlys), og du kan dra halsen dekorative bånd eller flette og knyt en vakker bue.

På slutten av konturen dorisovyvat dekorative linjer, snøflak, inskripsjoner og la tørke.

Etter at malingen tørker helt ut og konturen nødvendigvis dekke hele overflaten av lakken blir flaskene (nok 2-3 lag). Elegant flaske champagne klar!

Vi håper du vil lære decoupage flasker Takket være denne detaljmesterklasser.

"Cross" garanterer kreative take-off for hele året! 🙂

Decoupage champagneflasker: Klargjøring for det nye året! 3 kommentarer

Anna Maria, takk. MK nyttig.

Veldig interessant) Takk for MK. du bør prøve)

Legg til en kommentar avbryte svar

kategori

kryss-sting og andre håndarbeid

Plassere nettstedet materialer på andre områder er forbudt!

Ved å sende inn noen form på nettstedet, godtar du

Decoupage en flaske champagne på nyttårsaften

Master Class "Decoupage en flaske champagne på nyttårsaften"er Ruzanova Elizabeth.

Flaske champagne - det er en viktig egenskap av festlig nyttår bord. Men få vet at vanlig flaske kan bli omgjort til en ekte interiør. Derfor, hvis du ønsker å imponere dine gjester eller gjøre noen en original julegave, prøv å dekorere en flaske champagne i teknikken "decoupage".

Decoupage en flaske champagne på nyttårsaften

For å gjøre dette trenger du:

  • 1. selv med noen champagne flaske.
  • 2. Primer for glass.
  • 3. Akryl farger: hvit og sølv.
  • 4. Silver Glitter krets.
  • 5 Napkin for decoupage.
  • 6. decoupage lim eller PVA.
  • 7. Syntetiske børster.
  • 8. To-trinns craquelure og fugemasse å knekke (sølv purpurin eller oljebasert maling).
  • 9. Skum svamp.
  • 10. Hvite blonder.
  • 11. akryllakk eller lakk endelig decoupage.

Første etappe. For å begynne, må du rengjøre en flaske av etiketten. For å gjøre dette, kan du suge den under kaldt vann og med en kniv forsiktig rense ut resten av papiret. Slik at bare papiret som dekker kork.

Nå flasken primes overflaten. Pre kan avfettes med alkohol, for å legge grunn bedre. Ta en flat pensel syntetisk medium er i størrelse og dekke flasken med jord. Vent til den er helt tørr.

Den andre fasen. Du kan deretter gå videre til selve dekorasjon. Ta en keramisk plate, snu den og bland på overflaten av hvite akrylmaling. I stedet for plater kan du bruke en spesiell plast palett. Tilsvarende er en flat børste, male den flaske med hvit maling i to lag til det mørke glass ikke er gjennomskinnelig.

Den tredje etappen. Når malingen er tørr, kan du begynne å lime bildet. Ta en serviett og adskilt av to lavere lag, slik at det var bare det øverste laget, og at du vil bruke. I denne hovedklasse to-lags tøy ble anvendt, slik at bare én fjernes det nedre laget.

Fest en grafisk motiv på flasken, ta en pensel og dryppe litt rent vann i midten av en serviett. Så, pensel dyppet i vann, fortsetter å flytte fra sentrum til swipe kantene. Serviett ønsker å feste med vann. Dersom du ser luftbobler dannet, løfte kluten over en tørr kant og satte seg igjen, jevner ut våt pensel. "Lim" slik at hele serviett.

Nå tar lim for decoupage eller fortynne PVA lim med litt vann og dekk med en serviett på toppen av dem med en børste. Påfør kluten forsiktig fordi det er vått, og kan lett bli brutt. Etter det, vil serviett måtte la tørke.

Den fjerde etappen. Mens tørr klut kan gjøre blonder å dekorere flasken. Skjær to strimler av hvit lisse - bred (for toppen av flasken) og smale (i bunnen). Til toppen for å kutte mer, til endene av blonder fanget ligge på hverandre.

Nå røre i akryl plate og sølv maling med en svamp til sølv blonder. Igjen, vent til tørking.

Den femte stadium. Når duken på flasken er tørr igjen, ta en svamp, dypp den i hvit akrylmaling og gå "chpokayuschimi" bevegelser rundt kanten av duken på alle sider, til grense servietter var ikke så skarp.

Når den hvite malingen er tørr, dyppe svampen inn i malingen og sølv igjen gå over hele flasken (med unntak av området med en klut) lett uten trykk. Nå på flasken synlig lys sølv patina, som gir den en mer festlig utseende.

Den sjette etappe. Nå bruker vi de to-trinns cracelures for å skape sprekker virkning på vevsoverflaten. Det er litt å bli gammel vår flaske og legge originalitet til det.

Ta det første skrittet cracelures og dekk dem med alle vev ved hjelp av syntetiske børster.

La oss vente på den relative sammensetningen av de tørre (ca. 20 minutter), når krakelyurny lakk er fortsatt klebrig, men det betyr ikke ødelegge. Deretter kan det andre trinn påføres fra en krukke cracelures antall 2. Størrelse av sprekker som opptrer i det følgende, avhengig av sjikttykkelsen, som ble anvendt andre trinn. Jo tykkere lag, jo større og mer synlige sprekker. Etter påføring av det andre trinnet kan tørke tøy tørketrommel. Og så blir synlige sprekker.

Og det sprekker er blitt mer synlig, må de tørke med olje maling eller en spesiell fugemasse - purpurin. I denne hovedklasse for å bruke flytende sølv. For å gni sølv i sprekker og fjerne overflødig med en fuktig klut.

Nå ble Crackle effekten mer fremtredende.

Den sjuende etappe. Ta en bred strimmel av sølv snøre og lime den til toppen av flasken, slik at den lille snøre gjemte den øvre kant vev. Lisse kan limes til den samme PVA-lim.

Tilsvarende er en smal strimmel av lim sølv snøre til bunnen av flasken. Det må nå tørke.

Den åttende etappe. Med sølvkretsen glitter trekke på serviett og på hele den frie overflate av flasken snøfnugg.

Når sløyfen er tørr, kan flasken absorberes i et avsluttende lakksjikt 2 med tørking i 15-20 minutter mellom lagene.

Nå decoupage med champagne flasken er helt klar. Og nå er det ikke lett, alle de vanlige flasken, og nå interiør, noe som skaper en festlig stemning.

andre alternativer decoupage flaske champagne på nyttårsaften:

Du kan også dekorere en flaske champagne på nyttårs elegant cover, strikket

For ikke å glemme adressen til siden og dele med vennene dine, legge deg selv til det sosiale nettverket.

På slutten av nyttårs Natalia Knizhnikova fortelle deg hvordan du kan lage et stearinlys med sine egne hender: Candle.

Juletre dekorasjon ball plasticine Barnas nominasjonen av vår konkurranse "mirakler egne hender." Slave.

Mesterklasser, sendt til vår konkurranse "Pantry Winter Fantasy" i nominasjonen: "Zo.

Maria Shevtsova, 11 år gammel, Grade 6, forberedt på konkurranse i kategorien 8-15 år sitt arbeid standby Kalender.

Master class på konkurransen "Pantry Winter Fantasy"nominasjon "gylne hender". .

Master Class i nominasjons "gylne hender" konkurranse "Pantry Winter Fantasy" M.

Works sendt til konkurransen "christmas håndverk". Nye bilder av hjemmelagde leker på juletreet.

Snowflake stearinlys-stativ for Master klassen forberedt Svetlana Chalkin. Snøflak, selvfølgelig, bedre.

Diskusjon: left 14 kommentarer.

bare fabelaktig flaske!

Det viste seg veldig vakkert! Super!

Nydelig champagne ut! Og - denne vinteren!

Virkelig jule flaske, Hvor fint, lykke til i konkurransen! * BRAVO *

Alltid misunt folk som har tålmodighet for slike gjenstander, men resultatet er verdt det.

Her er en annen gave flaske champagne. Jeg ble ikke engasjert i decoupage noensinne, men nå herre over din klasse ble klart.

Ja, det er ... Jeg lurte til og med servietter kjøpt allerede.

Oh, vakkert det er! Veldig mild og søt få en flaske.

Vel hvor du finner så mye tid til å gjøre alt? Jeg er bare en av dem som allerede har klart å prøve decoupage. Og jeg sa, business er veldig spennende. Nå MK så igjen og husket glasset kaffe - fremtiden vase som lå på nattbordet. 😀

Lena og jeg en gang pusset servietter klokken var fornøyd ... Og så kom til forumet dekupazhnits, lese om sine gadgets, spraking og andre lakklagene titalls ... så sikringen og falmet)))

Hva en elegant og uvanlig gave viser seg! En annen ville være å lage noen av disse flaskene - at ingen av venner ikke å fornærme

Veldig hyggelig å få en flaske! Takk for master class!

En stor leksjon, en stor mester. Takk!

Skjønnhet! Alltid likt dette arbeidet - decoupage, visste hun ikke prøve, men får en flaske champagne ville ikke tankene)))

Temaet for området og teknisk støtte fra toppen GoodwinPress

Decoupage flasker champagne på nyttårs

Nytt år - en anledning for kreative eksperimenter, som matlaging nye retter, nyttårs interiør, vinduer, bord, glass, decoupage jule flasker, lys, tallerkener. Moderne elskerinner er så mange muligheter til å gjøre din ferie tabellen luksuriøse! De hjelper i butikkene som er sprengning med en overflod av ressurser for å realisere kreative potensialet, World Wide Web, viser master-klassen av amatører fra profesjonelle.

Velg, prøve, lage!

Kan du forestille nyttår bord uten en flaske champagne? Tilgi oss, de som ikke drikker alkohol, men mangelen på musserende vin i typiske grønne flasken på nyttårstilsvarende det i huset klar for feiring.

Siden 1960-tallet har de tradisjon Clink glass champagne under chiming klokke på kvelden 31. desember blitt en tradisjon for våre landsmenn.

Forbered deg på en ekstraordinær tilførsel av pop på ferie tabellen. Gode ​​en flaske musserende og forfriskende drink i decoupage stil og bare det - ikke det samme. Pust inn ting "andre" liv - dette er høydepunktet av teknologi "decoupage". En fransk ord, men har kommet opp med å dekorere husholdningsartikler tilbake i middelalderen, og i Tyskland. I dag gamle teknikken tar enestående skala: det "infisert" folk i alle aldre. Den opprinnelige designen er uttrykt i en rekke stilarter: fra Provence til det militære og etnisk. Vi er sikker på at du ikke vil være i stand til å motstå, ikke for å prøve champagne dekorasjon nyttår, når alle gir hverandre gaver. VAS kan være den mest originale, nyttår og oppriktig!

tørkepapir champagne innredning

Som et materiale for decoupage materialer er forskjellig - selv semule, salt og eggeskallet. Det er bedre å starte med champagne dekorasjon, men ingen plager å dekorere en flaske vin, cognac eller vodka.

For å fungere må du forberede:

  • Serviett med julen symboler;
  • En dekorativ snøre (tape);
  • Glitter (glitter);
  • Molar båndet;
  • 2 børster (en flat og den annen for vannfarger);
  • Lim for decoupage;
  • Nail decoupage;
  • Hvit akryl primer for decoupage verk;
  • Neglelakkfjerner;
  • Bomullspinne;
  • Svampen er liten som for oppvask.

Operasjonen starter med å slikke i kaldt vann flasker. Det er viktig at champagne sto oppreist. Omtrent en time senere alle klistremerkene forsvinner, og bare øverst til venstre "Goldberry". Svamp for å fjerne limrester, tørk med et håndkle flaske. avfettet glassoverflate med en bomullsdott dyppet i aceton.

Med flerlags serviett fjerne det første lag nøye - den ene på hvilken et mønster. Den kan klippes med saks eller langs kantene av bildelaget for å la som det er. For ikke å farge merket på toppen av flasken, forsegle den med tape molar. Bruke primer svamp til veggene og bunnen av beholderen. La det tørke og re-primet. Vent 15 minutter til den er tørr.

Fest fragment mønster til flasken. Når den optimale posisjon er funnet, gjelder direkte på toppen av bindet decoupage lim.

Crafts anbefaler at du starter å gjøre det med kanten av bildet, og nøyaktige slag å tørke prisborivalas ikke "flytte" til sentrum.

Når limet er tørt, fjerne tapen molar. Hvit primer med en tynn pensel riktige stedene hvor det er ujevn konturene av "vår" bilde. Contour strø glitter til jorda har tørket. En etikett som er en molar bånd, kan bli stående i sin opprinnelige form. Et annet alternativ - å bruke lim for decoupage og slag, også strø glitter til effekten av hendelsen var glitrende snø.

Venstre slips eller snor bånd dekorative toppen (propp) av flasken, for å danne en bue og en vakker posten. Finpuss - på nyttårs tegning til å gå et par ganger en pensel til å male. La det tørke.

Decoupage er ferdig - og se på bildet, hva som skjedde.

Nå, "tog", kan du tegne et par flasker sine egne hender: på bordet, og gratis!

Ideen om et nytt år dekorasjon lys

En elegant gave til det nye året kan være en normal stearinlys. Å jobbe på nyttårs dekor nødvendig papirhåndklær, tørr spiseskje og et lys-end. Fragment kuttet ut mønster av et første lag av papir servietter, bør det priladit stearinlys.

Hvis du skal gjøre dette arbeidet for første gang, er det best å forberede lys er stort, og selv torget.

Nå har du å tenne et lys og holde den over en spiseskje med at den blir varm. Behendig bevegelser for å holde en skje i tegning, som om stryke det på siden av lyset. Fra varm varmer det opp litt, og holde seg til voks papir tett. Varm skje og bære på tegningen skal være flere ganger at det valgte mønsteret "trykt" i parafin.

Decoupage champagne i et lommetørkle

Forbered verktøy og materialer:

  • lommetørkle;
  • Serviett med julemønster;
  • PVA lim;
  • Vann benyttes generelt;
  • Kapasiteten av plast;
  • Akrylmaling (hvit og blå);
  • Flette (bånd, klar dekorativ sløyfe, blonder, juledekorasjoner med kongler).

Den kokte beholderen for å helle vann og lim i forhold på 1: 1. Sug et lommetørkle til en godt gjennomvåt, og pakk dem flaske tidligere rengjort og avfettet fra etiketten. Der det er planlagt å lime inn et fragment av klut, lommetørkle helt rettet ut, resten av det samme la foldene vil danne naturlig.

Akrylmaling lo skjerf og la tørke. Fra serviett skrelles av den første fargesjiktet og sneppes (ikke klippes med saks) manuelt langs konturen av figuren. Feste den på den glatte delen av lommetørkle og nok en gang holde topplasse maling. Etter tørking dekorerer det halsen av flasken dekorative elementer.

Lag en nyttårs antrekk for en flaske skrå Bakey grønt. På den rene overflate gjelder lim "Moment", og dens vikle strimler av "kleshenger" på samme måte som V-formet krage.

På bunnen av flasken tykk inlay snelle i en sirkel til bunnen. Pynt med en provisorisk juletre med perler, bånd og snøflak. Ved halsen kan bli sittende fast en stor stjerne.

Kanskje, i en lignende stil decoupage hjelpe deg arrangere et par flasker på nyåret i form av julenissen med en cap på "hodet", Snow Maiden!

Dekorere briller for nytt år

Du kan ta opp juledekorasjoner noe glass, for eksempel briller. Lim blonder og strass! Du vil ha en søt og original design!

Farging av briller med hendene utføre teknikken med maling marmorirovaniya lagt til vannet. Det betyr ikke oppløses, men danner en film. Hvis flere farger røre pinne, de er sammenvevd i en fantastisk figur. Venstre dyppet i vann glass med maling, "å rote" den på vannet for å mønster "limt" til glasset for å tørke hårtørker og å rette mønstre.

Vær forberedt på at lys og glass dekorasjon, decoupage flasker vin, cognac, vil champagne krever tid og tålmodighet, der det nye året er nesten ingen! Og lykke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 61 = 69