Jsc Energosbyt pluss overføringstelleren

Jsc Energosbyt pluss overføringstelleren

Sende målinger av vann gass elektrisitet | Artemovsk - Sverdlovsk-regionen

Moduser for overføring av måleutstyr målinger til JSC "Power Save Plus" - garanterer leverandør av energi i Sverdlovsk-regionen.

Du kan overføre de månedlige målinger i Sverdlovsk grenen av "Power Save Plus" en av de følgende metoder:

1) 18-26 antallet gjennom personlig kabinettet Sverdlovsk gren "Power Save Plus" eller uten autorisasjon skjemaet nedenfor;

2) 18-26 tallet gjennom en SMS-melding til nummeret mobilabonnenter i alle operatører 79,037,676,977, abonnenter Beeline - kortnummeret 3418.

Message Format (skilletegn - et mellomrom eller linjeskift):

 • Overfør målinger av elektrisitetsmålere
 • Kontonummer [deler] ED indikasjon [deler] EN lese

hvor ED - målinger (dag), EN - indikasjoner (natt);

 • Sende opplesninger varmt vann måling

  Kontonummeret [deler] G opplesninger

  hvor G - varmt vann;

 • Overførings målinger av kaldt vann

  Kontonummeret [deler] H opplesninger

  hvor H - kaldt vann;

 • Overfør målinger av gassmålere

  Kontonummer [divider] GZ vitnesbyrd

  hvori GZ - gass;

 • Overføre målinger på flere meter for en enkelt melding

  Kontonummer [deler] ED indikasjon [deler] NO indikasjon [deler] G indikasjoner [deler] H indikasjoner [deler] GZ vitnesbyrd

  Eksempel (to-tariff elektrisitetsmåleanordning, de to varmtvannsmåleanordning, idet de to enheter av kaldt vann)

  123456789 ED790 EN450 G123-20 G310 H450-32 H430

  3) mottak av betaling i noen gren av Savings Bank i Russland

  4) mottak av betaling i noen gren av FSUE russiske Post (i tabellen for selv ferdigstillelse).

  Til dags dato, nesten alle i leiligheten, private hus eller kontor installert strømmålere, gass, varmt og kaldt vann. Men mange forbrukere av disse ressursene ikke engang tenke: hvorfor det er nødvendig å overføre de månedlige målinger i sin tjeneste organisasjon og hva som ville skje hvis han slutter å uttale seg.

  Siden april 2013 endringene i reglene for offentlige tjenester. Nå gjør forbrukeren ikke har en streng plikt til å sende måleravlesninger på månedlig basis til adressen til serviceorganisasjonen og gjør det valgfritt. Imidlertid bør det bemerkes at til tross for at forbrukeren ikke er forpliktet til å gjøre det, er det flere grunner som gjør at nytten av denne prosedyren til forbruker. Vurdere de viktigste:

  • Hvis leieren ikke gjøre lesing på disken til adressen til serviceorganisasjonen for mer enn seks måneder, vil den nåværende sentrum av organisasjonen vurdere kostnadene for ressursforbruk styrt av normer for forbruk. Og dette vil uunngåelig føre til en økning i privat forbruk. Det bør understrekes at ansvaret for å tjene selskapet har sjekket tilstanden tellere på borger og validering for å ta målinger. Denne kontrollen skal utføres minst en gang hvert halvår.
  • Anta at mange beboere i bygård sluttet å gjøre målinger i dette tilfellet er en stor sannsynlighet for at i beregningen av volumet av forbruk av ressurser som kan tilskrives obschedomovye behov, vil bli vurdert ugyldige data, slik at mengden av felles huset må være overvurdert. I dette tilfellet, på grunn av de som ikke lider gjør lesing beboere som jevnlig sender målinger. Alle uforklart ressurser fordeles jevnt på alle beboerne i huset og mengden av betaling kvitteringer for utgifter i leiligheten og fellesarealene kan øke i ett og et halvt eller to ganger.

  I de senere årene, bevis for overføring prosedyre tellere forenkle. Nå er det ikke nødvendig å gå til kontoret. Dette kan gjøres ved å sende en e-post med nødvendig informasjon til e-postadressen til serviceorganisasjonen for å rapportere data ved å ringe flerkanals telefon eller foreta målinger via Internett ved å fylle ut skjemaet. Sende måleravlesning, inkludert strømmåler Artemovskii kan du på vår hjemmeside, der du kan velge hvilken som helst av gjennomført måte å gjøre det. For å gjøre dette, i hovedmenyen, velg byen din, vil du se på siden med faner for måleravlesning, lesninger av gassmåleren, vann målinger. På hver av disse kategoriene, finner du informasjon om hvordan du overfører avlesninger til adressen til serviceorganisasjonen i hjemmet i form av spesielle former for inntasting av målinger (skjemaet kan nås etter å ha registrert i konto, login form og registrere seg i den personlige beretning om forbrukeren vil bli plassert på samme side ), telefon med flere linjer og e-postadresser.

  Du skal ta målinger fra måleren på våre nettsider lagt ut instruksjoner:

  • Hvordan ta målinger av strømmåler -
  • Hvordan ta målinger av gassmåler -
  • Hvordan ta målinger av vannmåleren -

  Hvis du finner en feil eller om du har tilleggsopplysninger eller forslag til oss, kan du kontakte oss gjennom seksjonen tilbakemeldinger

  ADVARSEL! Petrokamensky kontor "Power Save Plus" jeg flyttet

  Med gjeldende måned i landsbyen Petrokamenskoe Sverdlovsk gren "Power Save Plus" slutter å motta borgere. Landsbyboere vil være i stand til å fortsette å sende måleravlesninger og lønnsslipper, men for å spare kundene tid, kan dette gjøres uten å besøke kontoret.

  Således overføring av meter avlesninger mer praktisk:

  1) 18-26, antall gjennom Personal Area på stedet http://ekb.esplus.ru

  Tjenesten er gratis og tilgjengelig døgnet rundt

  når du registrerer deg på dashbordet, må du angi 10-sifret konto

  når du taster inn kontonummeret må du taste 9 sifre!

  3) 18 til 26 antall SMS-meldinger nummer for alle abonnenter av mobiloperatører i Russland 79037676977. Beeline abonnenter kan bruke kortnummeret 3418

  SMS format avhenger av hvilken type tjeneste:

  - For å overføre kontoen til målingene på service "Gaz9raquo;:

  [Number l / s] [mellomrom] [GZpokazaniya gassmåleanordning];

  - For å overføre målingene på service "Elektroenergiya9raquo;:

  [Antall l / s] [mellomrom] [EDpokazaniya dag] [mellomrom] [ENpokazaniya natt];

  -For å overføre målingene på service "Varmt og kaldt vann":

  [Number l / s] [mellomrom] [G (varmt vann) eller H (kaldt vann) målinger.

  Eksempel (to-tariff elektrisitetsmåleanordning, de to varmtvannsmåleanordning, idet de to enheter av kaldt vann):

  123456789 ED790 EN450 G123-20 G310 H450-32 H430

  4) I løpet av hele måneden i minibanker eller online banksystemet "Sberbank av Russland"

  5) I løpet av hele måneden når du betaler kvittering i avdelingene "Mail of Russia", "Sberbank av Russland", "universiteter banka9raquo, samt gjennom kontorene til" Oppgjør Center of Ural "" Regional Information Center "" CSC - Finansielle Logistics "

  Disse tellere er gjort manuelt av brukeren i kolonnen over tilgjengelige kvitteringer "Enter here dagens målinger" og gir betalingsoppdrag til kassen

  Pay slip eiere er i kontorer og minibanker, "Sberbank av Russland" grener "Mail fra Russland", den elektroniske systemer i banker, samt ved hjelp av et kredittkort gjennom en personlig konto på nettstedet ekb.esplus.ru.

  For alle spørsmål knyttet til utbetalinger og målinger, bør du kontakte oss på telefon. (3435) 47-54-08

  Måleravlesning for strøm: overføre dataene den mest praktiske måten

  I denne artikkelen kan du lære hvordan du overfører måleravlesningene for elektrisitet: overføre data om energiforbruk på ulike måter, som alle er omtalt i teksten. Den beskriver også egenskapene til hver dataoverføring metoden for regnskapsføring av utstyr: rekkefølgen av prosedyren, dets og fordeler ulemper og anbefalinger for forbrukerne. Et datatransmisjonssystem på forskjellige måter for eksempel av JSC "Energosbyt Plus".

  Overføre måleravlesning på flere måter

  Måleravlesning for strøm: å overføre informasjon på forskjellige måter

  Leietakere av leiligheter og private hus får mulighet til å opprettholde en behagelig bomiljø, nemlig vann, elektrisitet og gass. I dette tilfellet, plikten pålagt dem foreta rettidig betaling for regninger og rapportere bevis for regnskaps enheter, støtter forbruk.

  Det er mange måter å sende måleravlesninger for elektrisitet. Abonnenter kan velge det riktige alternativet, som vil spare tid og krefter, det trenger ikke å bekymre deg for å bli sent.

  Indikasjoner på strømforbruket på resultattavlen disken Mercury 201.8S

  Hvordan ta målinger av måleren

  Stillingen eller vise noe av det regnskapsmessig enhet av elektrisitet viser informasjon om hvor mange kilowatt elektrisitet brukt forbrukeren. Gjeldende forskrifter og regler pålegge abonnenter å gjennomføre fjerning og overføring av avlesninger for strøm hver måned.

  Nyttig tips! Det anbefales å utføre denne prosedyren på samme dag, før betaling av regninger.

  Fremgangsmåten for å lese data fra måleren:

  1. Bevæpnet med et ark og en penn.
  2. Verifisere disken servicevennlighet og korrekte målinger.
  3. Overskrive dataene med skjermen bord eller på papir. For konvensjonelle enheter med den hastighet som data er bare én komponent. Dual-rate instrumenter krever fjerning av to indikatorer: antall kilowatt / timer brukt natt og dag. I trehtarifnyh tellere følgelig trenger 3 verdier er indikatorer på strømforbruket om natten, i løpet av dagen og i løpet av tidsrommet nevnt semipeak.
  4. Nedenfor skrive data mottatt i det siste faktureringsperiode. Disse tallverdier er mindre i størrelse enn de nåværende teller indikatorer.
  5. Beregn forskjellen mellom nåværende og tidligere indikasjoner.
  6. Det oppnådde resultatet multipliseres med verdien av 1 kW strøm ved en hastighet som er tilordnet den dataområdet.
  7. Fold innhentet under alle tariffer summen som skal betales.

  data lest fra den elektroniske telleren trinn Mercury

  For en tre-sifret teller (instrumenter med det punkt som ligger før de 3 sifre etter desimaltegnet - 1) den maksimale verdi på 1000 kW / h. Fire-instrumenter (tellere med 4 siffer før desimaltegnet) kan vise et maksimum på 10 000 kW / h. Etter å ha nådd en regnskapsmessig verdi av utstyret er nullstilt.

  Hvordan sjekke strømmåleren på riktig lesing

  Før du sender inn måleravlesning for strøm, må du sørge for at den fungerer riktig. Overflateinspeksjon er visuell inspeksjon av enheten for feilsøking:

  1. Tallene i displayet skal se klart og leselig.
  2. Fraværet av blinker på det elektroniske displayet.
  3. Ingen skade på utsiden av enheten.
  4. Integriteten av tetningen.

  Vær oppmerksom! For en fullstendig test, flere verktøy og tilbehør: kalkulator, stoppeklokke, gløde 100W og multimeter.

  Det første sifferet etter T angir den sone hvor dag oppstår måling av energi samtidig med visning (1 - en dag sone 2 - natten av sonen). Det andre tallet etter T indikerer disken som du vil overføre til en kvittering når du betaler (1 - dag 2 - natt)

  Full teller sjekk som følger:

  1. Bekreftelse av forbindelsesanordningen.
  2. Sjekk ut platen for vilkårlige roterende bevegelser.
  3. Å telle feil i målingene.
  4. Sjekk graden av magnetisering.

  Det bør indikere at verifisering av nivået på magnetiseringsprosesser enheter kan ha noen problemer. Kvikksølv Instruments, Energomera Neva forseglet anti-magnetiske tetninger-segler som endrer farge under påvirkning av magneten. Kontrollere nivået av magnetiseringen av slike enheter vil til slutt føre til bøter når ansatte kommer til måleren kalibrering uten å fjerne og se tilstanden til klistremerker. Derfor forsiktighet bør tas for å utføre denne prosedyren.

  Den siste fasen målinger av lys: Dataoverføring

  Forbrukere av elektrisk energi gitt mange måter å overføre kontoinformasjon fra instrumentet. Listen inneholder både tradisjonelle metoder og moderne, som involverer bruk av telekommunikasjonsteknologi.

  Tallene i den røde rammen ikke er overført til mottak av betaling

  Abonnenter kan sende måleravlesningene for elektrisitet etter:

  • inskribere digitale verdier fra anordningen i kvittering beregnet for betaling av elektrisk energi;
  • overføre målinger over telefonen til den aktuelle organisasjonen;
  • overføring av informasjon via internett (ved hjelp av en spesiell Internett ressurs eller brukerens personlige konto på nettstedet energileverandør);
  • bolig avdeling eller besøke en av kontorene til energileverandør.

  Vær oppmerksom! Overføring av indikasjoner med regnskaps enheter skal utføres innenfor den etablerte perioden, dvs. inntil den 26. dagen i hver måned.

  Hvordan overføre måleravlesninger for strøm over telefon

  Overføre data for strømmåler via telefon kan være på forskjellige måter. For dette formålet, kan den brukes:

  og de har alle fordeler og svakheter, men tillate en riktig måte å formidle en informasjonsstand i kø unødvendig.

  Målinger kan overføres ved hjelp av call-center operatør eller SMS-meldinger

  Hvordan passere en lys måleravlesning via call-center

  Telefon kommunikasjon gir enkel overføring ytelse mengden elektrisitet som forbrukes. For å gjøre dette, må du ta kontakt med call-center. Telefonnummer, kan du vanligvis finner på kvitteringen. Det ligger i øvre høyre hjørne.

  Ved å ringe telefonnummeret kontakt, blir brukeren gis mulighet til å lytte til telefonsvareren påfølgende anbefalinger. Ved å følge disse retningslinjene informant mulig å overføre målingene for elektrisitet over telefonen. Varigheten av økten, liten - bare noen få minutter.

  Med dette nummeret, kan alle i løpet av dagen ta kontakt med helpdesk for overføring av personopplysninger på energiforbruk, noe som sparer tid og nerver.

  Hvordan overføre målinger av elektrisitet gjennom operatøren

  Kjør dor dataene som vises på måleren, kan operatøren bruke telefonen. For å gjøre dette, ta kontakt med energi detaljhandelsselskaper. Det er også lov å bruke tall SBC.

  Forbrukerne har mange forskjellige måter å overføre data

  Denne fremgangsmåten, i tillegg til de åpenbare fordeler, har sine ulemper. I praksis strømforbrukere må møte følgende utfordringer:

  • ofte på ringe det tar lang tid;
  • lang ventetid på linjen før du kan få en forbindelse til operatøren;
  • en høy sannsynlighet for feil i postene for stemmen informasjonsoverføring.

  Vær oppmerksom! For å kontrollere de overførte indeksene ansatte produserer elektrisitet verifisering, verifikasjon tidsfrister satt av produsenten av utstyret regnskap. Informasjon om dette finnes i måleren pass.

  Kostnaden for kontroll av strømmålere:

  Hvordan overføre målinger av strømmålere via SMS

  I dag er mange forbrukere lurer på hvordan du sender en SMS avlesning av strømmålere, fordi nesten all energi leverer selskapene gir en slik mulighet. Den bruker korte tekstmeldinger som sendes fra mobiltelefoner.

  Denne metoden innebærer overføring av makt målinger på den personlige kontoen via tekstmelding. For dette formålet er det en spesiell plass, samt krets for å legge inn informasjon. For hver tariff gir en fremgangsmåte som er angitt i memo. Det finnes i mottak av betaling for elektrisitet.

  Vis SMS-meldinger som skal sendes til Energosbyt

  Forbrukere som bor i bosettinger som ligger borte fra byen, kan overføre målinger av strøm i den personlige kontoen via SMS. Dessuten vil denne metoden være gunstig for borgere, som ikke klarer å koble til Internett. Service til publikum gratis.

  Vær oppmerksom! I så fall trenger abonnenter ikke trenger å ringe operatøren å utføre sende avlesninger til å overføre elektrisitet data til enhver tid, fordi SMS-tjenesten er levert døgnet rundt.

  En pålitelig måte å overføre målinger for elektrisitet: på kontoret

  Energi leverer selskapene mottar også data om verden, for å vitne for den elektriske energien kan være i ett av kontorene. Denne metoden for å sende regnskapsinformasjon regnes som en av de mest pålitelige, fordi forbrukeren sender dataene direkte inn i en organisasjon engasjert i tilførselen av elektrisitet. Prosedyren kan brukes til å betale for energikostnader, ikke bare for forrige måned, men i perioden kalles mezhraschetnym.

  Sende måleravlesninger kan være på kontoret for energiforsyning selskap

  Hvor du skal sende data av strømmåler: en gjennomgang av energisalgsselskaper

  Hver bruker kan sende strømavlesninger for elektrisitet distribusjon og salgs et av kontorene til selskapet, som det sikret område.

  Liste over energi salgsselskaper:

  Vær oppmerksom! Hver organisasjon spesifisert i tabellen tillater overføring av måleravlesning via en av sine avdelinger lokalisert i byen. Kjøring levering ytelsen kan variere, men generelt er det standard og enkel.

  Hvordan sender jeg inn måleravlesninger ved betaling kvitteringer trenger

  Tidligere kunne du bruke når du overfører avlesninger for lette data ved postkontoret. I dag, disse metodene er foreldet, så postkontorer er ikke vant til å overføre informasjon om beregnings instrumenter og betalingsvarsler. I stedet, på et tidspunkt når beregningen er utført for elektrisitet, postansatte skriver data inn i spesielle former for automatisert type.

  Målinger kan overføres ved betaling kvitteringer

  Innehavere av plastkort det finnes andre måter å overføre data over hele verden. telleravlesninger blir overført via en ATM når den utføres kvittering. Computer tilbyr abonnenter konsekvent oppfylle klart definerte instruksjoner som vises på skjermen på minibanken. I prosessen, fylling av informative legitimasjon på elektrisitet.

  Fordelen med denne metoden er at strømforbrukere samtidig utfører to oppgaver med minimal innsats av programmet: rapporter og timer med å betale for regninger uten provisjon.

  Måleravlesning: hvordan å fjerne data fra regnskaps enheter

  Hvordan fjerne data fra én-sats og multirate-anordninger for måling av elektrisk energi. Orden og grunnleggende regler for overføring av indikasjoner.

  Hvordan overføre målinger for Energosbyt lys med en boks for å motta data

  Forbrukerne tar hensyn til strømavlesninger til fil informasjon ved hjelp av spesielle bokser som er laget for dette formålet. Bokser energostavlyayuschim eide selskaper, og la til å overføre data.

  For å bruke denne metoden, må du fylle ut den aktuelle boksen på papirskjema, eller lage en teller i separasjon ytelse counterfoil. Etter at du bare slette dokumentet i en egen boks.

  Eksempel utfylling av skjemaer for overføring av målinger

  Vær oppmerksom! Bokser for indikasjoner for enkelhets skyld er plassert på offentlige steder. Oftere beholdere for innsamling av regnskapsopplysninger kan bli funnet i postkontorer, butikker eller kontorene til energiforsyning selskap.

  Hvordan sender jeg inn legitimasjon for elektrisitet over Internett

  Moderne teknologi tillater å elektronisk holde oversikt over strømavlesninger, passerer informasjonen på tellere i denne saken på flere måter:

  • via e-post;
  • gjennom brukerens personlige konto på Internett ressurs av energileverandør;
  • med hjelp av spesialiserte Internett-tjenester.

  Ved hjelp av e-post og personlige skap

  Når du sender på lyset måleravlesning personlige skap, samt e-post, la strømforbrukere til å informere energi leverandører av brukt kilowatt uten å forlate hjemmet.

  For overføring av data, må du oppgi adresse og personlig beretning om vitnesbyrd om regnskapsmessig enhet

  For å overføre data via e-post, må du vite e-postadressen energileverandør. Det bør sende et brev med følgende informasjon:

  • leilighet nummer,
  • en personlig beretning om forbrukeren av elektrisk energi;
  • vitnesbyrd om regnskapsmessig enhet.

  Meldinger som mottas via e-post blir behandlet automatisk. Den bruker spesialisert programvare, krever nekte innreise overflødige ord, tegn og symboler. Av denne grunn er det nødvendig å nøye overvåke den riktige inngangs avlesningene for lyset, billedinformasjonen med en feil da gjøre behandlingen umulig.

  Funksjonen til å foreta målinger ved hjelp av en personlig konto kan dra nytte av enhver forbruker av elektrisitet, eie ferdighetene til å bruke en datamaskin. Besøker siden av den offisielle Internett-ressursen av elektrisitet forsyning selskap, kan du enkelt sende data. Dette vil kreve å fylle ut alle feltene.

  Nyttig tips! Page personlige konto kan du utføre andre nyttige oppgaver. Brukere kan vise statistikk, betale regninger på nettet, få nyheter.

  Grensesnitt personlige online office for å legge inn data

  Ved hjelp av Internett-tjenesten til å sende avlesninger

  Automatiserte dataoverføringstjenester lar deg sende elektrisitet ytelse uten bekostning av tid og et personlig besøk. For å gjøre dette, kan du gå til senterets hjemmeside.

  Etter det, blir brukeren bedt om å gjøre følgende:

  1. Trykk på "Send counter".
  2. Når den tilsvarende siden, må du taste inn kundenummer (9 siffer). Det står skrevet i øvre høyre hjørne av kvittering. du må klikke på knappen som sier "Trykk" for å gå til gjennomføring av ytterligere tiltak.
  3. I boksen som skal vises en av verdiene i kolonnenummer regnskap enheten som er plassert på kvitteringen. Sørg for å se til at på dette presise tegn før hullene ble innført. Etter at du må validere informasjon inn ved å trykke på "Ja".
  4. Vises på skjermen for å gå inn i tabellen leser regnskapsmessig enhet. Du må skrive inn de riktige tallene foran disken. Her kan brukeren vise informasjon som ble inngått tidligere.
  5. du må klikke "Yes" for å bekrefte handlingene ovenfor. Dataene blir sendt og bearbeides videre.

  I den private kontoret av automatiserte tjenesten, kan du se dataene strømforbruk for tidligere perioder

  Vær oppmerksom! Disse tjenestene lar brukere skrive ut et regneark med data. Dessuten er det mulig å korrigere feil informasjon på samme dag eller i en av følgende. Det skulle tilsi at justerings data på dagen for innreisetillatelser endre parameterne i en mindre og en stor fest. På andre dager, kan disse verdiene bare øke.

  Hvordan overføre målinger for elektrisitet Energosbyt: et eksempel på dagens ordning

  Etter avskaffelsen av spesielle bokser for overføring av informasjon Energosbyt begynte å oppleve problemer med å betjene kunder. Å kvitte seg med den nye ordningen for å spare forbrukerne tid ble utviklet av lange køer.

  Denne prosessen har blitt optimalisert. I dag, den består av flere uavhengige kanaler sende målinger av kostnadene maskinvare i stedet avbestillings merkede bokser. I tillegg til utvikling av nye datatransmisjonskanal, innebærer dette skjema separeringsprosessen datoer. Dette gjør det mulig å fordele belastningen og gjøre en effektiv optimalisering.

  Overføre måledata kan være en hvilken som helst dag i måneden

  Kjøring data på eksempel på "Energosbyt plus"

  De foreslåtte indikasjon former for overføring av elektrisk kraft i JSC "Energosbyt plus":

  1. Overføringen av informasjon via kvittering - fremgangsmåten er plassert som den mest praktiske og omfatter overføring av avlesninger, samtidig som betaling for regninger i HCS. Prosedyren er tilgjengelig for hele måneden i Federal State Unitary Enterprise "Russian Post" og OJSC "Sberbank av Russland". For å gjøre dette, har elektrisitet forbrukeren å fullføre en selv bevis i mottak og sende det.
  2. Innlevering av data gjennom terminalen i OJSC "Sberbank av Russland" - terminalene tillater organisasjonen å gjennomføre overføring av bevis, og gjøre dem betale for en måned.
  3. Overføre parametere ved hjelp av Internett-ressurser - for disse formål kan brukes av en personlig brukerkonto eller spesielle tjenester. Tjenesten er tilgjengelig fra 18. hver måned til 26. samme måned.
  4. Overføring av informasjon via informasjons- og betalingsterminaler eller kiosker - er disse enhetene installert i kontorene til "Energosbyt pluss" engasjert i service og salg. Prosedyren kan utføres i løpet av hele måneden.
  5. Sende data via SMS - tjenesten er tilgjengelig for alle abonnenter av mobiloperatører. For dette formålet forbrukeren av korte tall.
  6. Overfør målinger over telefonen - operasjonen er utført i perioden fra 10. til den 26. i hver måned.

  En rekke måter å overføre målinger tillate alle å velge selv den beste

  Alt nevnt i artikkelen overføringsinnretning egnet for å informere den energien forsyne selskaper. Dette systemet gjør hver eier av en leilighet eller privat hus å velge den mest praktiske måten å overføre målinger. Videre kan abonnenten planlegge tidsplanen basert på de foreslåtte datoer.

  Måleravlesning: hvordan å fjerne data fra regnskaps enheter

  Måleravlesning via internett: en oversikt over online-verktøy

  Måleren som overfører målinger: karakterisering av regnskap utstyr

  To-tariff strømmåler: fordeler og fordelene ved å bruke

  Hva er strømmåler er bedre å sette i leiligheten: velg enhet

  Elektrisk multimeter: tester for forskjellige elektriske målinger

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  77 − = 68