interiøret huset

Vindsperre huset utvendig: materialer og teknologier

Noen byggematerialer som oppreist veggene, umiddelbart antyde behovet for ekstern behandling huset: veldig mye stygt bilde oppnås. Andre kan over tid miste appell. Og det tredje tilfellet - omfattende cracking, som "kurert", men resultatene blir synlige. I alle disse tilfellene, oppstår spørsmålet: "Hva sheathe huset fra utsiden." Og det er ofte nødvendig for å "sheathe" - uten bruk av mørtel eller andre lignende midler som krever en stor sum penger og tid. Jeg ønsker å gjøre alt raskt og svært ønskelig - ofte, dessuten, hvis mulig - med sine egne hender. Merkelig nok, men valget av materialer og teknologi er, og betydelige.

Ved valg av materialer for kledning huset fra gaten, må du huske at for å opprettholde normal vanndamppermeabilitet av materialer i lokalene bør reduseres fra innsiden - ut. Dvs. utvendig finish bør bli bedre til å utføre damp enn materialet på veggene. Da fuktighet, noe som er typisk for våre hjem vil bli sluppet gjennom veggen på en naturlig måte (forklaring i bildet).

Løse bedre sheathe huset fra utsiden, ikke glem å ta hensyn til vanndamp permeabilitet av materialer

Hvis dette prinsipp blir brutt, vil den fuktighet samler seg ved grenseflaten mellom materialer med varierende vanndamp permeabilitet. Den kondenseres, legge til rette for råte, mugg og jordslag utvikling. Om vinteren fryse ødelegge veggmaterialet og / eller finish. Før eller senere, ville et slikt system må fjernes og slengt.

Problemet er at dette kravet er kun ansvarlig tre. De fleste av de andre materialer for den ytre trim av huset har en lav vanndamppermeabilitet. For å løse problemet på to måter:

 • Arrangert ventilert fasade. Mellom veggen eller varmeisolasjonssjiktet (høyt damp permeabilitet) og tillates å fullføre ventilert spaltebredde fra 60 mm til 150 mm. Ved bunnen av foringsrøret blir stående ventilasjonshull med en hastighet på 75 cm 2 pr 20 m 2 vegger, inkludert vinduer og dører. Gjennom dem, vil luften gå inn. Ovenfor gir utløpsåpningene. Med dette arrangement, vil den fuktighet fra veggmaterialet eller isolasjonen skal fremvises, og den ytre hud beskyttes mot atmosfærisk nedbør og utføre en dekorativ funksjon.

Prinsippet om dekorasjon med ventilert fasade

I dag mer og mer populært blir det andre alternativet. Det var meget effektive termiske isolasjonsmaterialer, som tillater flere ganger for å redusere oppvarmingskostnadene. Men de har en meget lav vanndamp-transmisjonshastighet (ekspandert polystyren og ekstrudert polystyren). Deres bruk er mulig bare den andre fuktighet kontroll ordningen. Velge hva til sheathe huset, bør du vurdere disse punktene.

Wood i bygging og innredning brukes ikke hjemland århundre, og det synes å være relevant for en lang tid. Alt takket være den gode utseende og egenskaper regulere fuktigheten i rommet. Dette er kanskje det eneste materialet som skal skrive ut uten problemer fuktighet uansett hvilket materiale veggene er bygget.

Trepanel kan ha ganske uvanlig utseende: forskjellige farger og størrelser, annen retning. Det er enkelt, men effekten er fantastisk

De mest populære materialer for vegg - blokk huset og en etterligning av tømmer. Det er plater for utendørs dekor - det er tykkere enn den som er beregnet for innendørs hjem dekorasjon, men ellers er ikke annerledes.

Blockligne overflaten av tømmer - den fremre delen har en avrundet form. Beam imitasjon er svært lik høvlet trelast. Begge typer er montert på kledningen dreiing, deretter polert og belagt med et beskyttende impregnering, om ønsket til og med lakkert eller malt.

Hvordan er styrene for utvendig kledning boliger

Hvis du ikke kan bestemme hva du skal sheathe utsiden av huset av skum blokker, vurdere trefinér. I dette tilfellet er veggen spikret kasse (metall eller tre). Om nødvendig blir et varmeelement som er lagt inn mellom stolpene - basaltull (skum eller polystyren kan ikke benyttes), og deretter spikret trepanel.

Denne bygning er omsluttet av en etterligning av tømmer. Under huden kan være murstein, ramme, karkasnik eller noen av de byggesteinene

Hvis du trenger det billigste alternativet, er det for de fleste regioner i Russland - den vanlige høvlet bord. Dens tykkelse - 40 mm er fylt vel som veggpaneler eller blokk hus på purlin, den nedre ende av den øvre plate kommer 10-20 mm under den. Det viser humper prinsipp. Så du kan oblitsevat billig fritidsbolig eller bolig. Med riktig behandling slik kledning har en svært godt utseende.

Den billige sheathe huset fra utsiden? For en gjennomsnittlig stripe av Russland - høvlet treplate

Ulemper slike utførelser er de samme som i alle tre: kan det bli skadet av skadedyr, råte, uten forsvarlig omsorg raskt mister sin dekorative effekt, blir det mørkt og stygt. Hvis du ønsker å sheathe huset, og gjennom årene ikke å tenke på det, er det - ikke ditt valg. For trepanel krever omsorg, og oftere - årlig.

I enkelte områder av styret og andre styrene - ikke de beste tilgjengelige materialer. I dette tilfellet, billigere obbit huset ytterkledning. Dette er alternativet når du gjør en gang ferdig, kan du glemme det.

Hvis du tror, ​​enn å dekorere huset fra en bar utenfor, kanskje din alternativet - Fasader

Ettersom bekledningen er naglet til den kasse, blir ventilert fasade oppnådd. Hvis du ønsker å billig dekorere trevegg (laget av bjelker, logger, boards) ytterkledning - ett av alternativene. Den kan brukes for strukturen til et hvilket som helst annet materiale: betongblokker, lettbetong, etc. shlakonalivnogo Denne kledning er universell.

Ytterkledning laget av polyvinylklorid (PVC), og derfor er det også kalles vinyl. Det er en strimmel av materiale 205 og en bredde på 255 mm, 1,1 mm og 1,2 mm. På de langsgående kanter på den ene side det er slottet, på den andre - perforeringen Wizard (som ofte brukes selvgjengende skruer).

Fasader er festet til kasse også. Det anbefaler bruk av spesielle metall, men bør være fint impregnerte treklosser. Må bare vanlige start og side striper. Den eneste forbehold: skruene trenger en liten "nedotyagivaet" utgå klaring til å kompensere for temperaturendringer materialer. Ved denne anordning på sidesporet ikke vil sprekke fra det oppstår spenninger.

Fordelene med dette materialet for den ytre huden hjemme: lav pris, enkel installasjon.

Mangel på vinyl Fasader: det raskt falmer i solen, fordi det er ønskelig å bruke duse farger. Den har en forholdsvis Temperaturer: fra + 50 ° C til -35 ° C, men til og med i en liten kald blir sprø og lett skades.

Et annet punkt: ser bra hjemme, trimmet med ytterkledning med brutte konfigurasjon. Dersom bygningen er rektangulær, uten arkitektoniske utskeielser, det er ikke den mest attraktive (fotografiene nedenfor).

Dersom bygningen er en lang, uten relieffer og anslag sadingom vegger fôr det er ikke egentlig pynte

Metallkledning er en tynn strimmel av aluminium eller galvanisert stål, på hvilket det beskyttende og dekorative belegg. Den har samme monteringssystem som vinyl.

Kledning hjem metall ytterkledning er enkel: du kan lage dine egne hender, selv uten mye erfaring i å bygge

Belegget kan være laget av polymerer. Er robust, motstandsdyktig mot falming, andre klimatiske forhold. Dens ulempe - begrenset utvalg av farger. Andre utførelse belegg - pulvermaling. Fargeområdet er mye større, maling varer i årevis uten tegn til delaminering.

Hvis du er ute etter enn oblitsevat utenfor huset for å fullføre det på en sikker og lyse, kanskje du passe ett av følgende metall ytterkledning. Det kan bøye, bryte ned veldig hardt, er installasjonen ikke veldig komplisert: Du trenger en god saks, metall, skruer, skrutrekker eller skrutrekker. Alle funksjoner er de samme som montering og vinyl, med den eneste forskjell at metallet kan monteres ved negative temperaturer.

Harmonisk å utstede en bygning omsluttet metall ytterkledning er ikke lett

Når det gjelder holdbarhet er - ikke et dårlig alternativ, men når det gjelder estetikk til å jobbe hardt med ham for "industriell" utseende er oppnådd. Bygningen ser mer ut som et hus enn, og på lageret eller hvilken som helst butikk.

Dette er en av de varianter av vinylkledning, men det har en meget forskjellig konfigurasjon, utseende og større tykkelse av panelet. Spesielt designet for dekorasjon og beskyttelse av sokler av bygninger, men nøt som ble brukt og fasadekledning. Ytre design - under murverket av forskjellige typer og farger, med eller uten bilder, vill stein. Noen ganger imitasjon er så vellykket at for å forstå at før du er ikke murstein finer og vinyl kan bare berøre veggen.

I dette huset Ground ytterkledning panelte vegger og gavler, bare bruke en annen samling

Montert, så vel som andre arter som kasse, der er en perforering og slott. Forskjellen er at den ene kledning panel ikke har danne en lang rektangel, en del av en vegg med tunger kanter. Disse scalloped kanter og ledd. Følgelig er det nødvendig å justere en spilefragmentstørrelser. Når fabrikkinnstilling av slottet første kanten av panelet allerede er installert, oppnå en kamp, ​​og deretter fast. Det viktigste - installasjonen ikke stramme skruene sterkt, slik at muligheten for ytterkledning å bevege seg når temperaturendringer.

Gitterverk kan være laget av tre behandlede stenger (verne impregneringer) eller profiler av gipsplater (galvanisert). Hvordan å montere en bakke ytterkledning på sokkelen, se video. Likeledes er det festet til veggen. Forskjellen i rutene.

Fibersementplater og ytterkledning

Relativt nylig dukket opp på vårt marked en ny foring: fibersementplater og ytterkledning av samme materiale. De består av trefiber, silika, glimmer, sement, kan inneholde klor og asbest (noen materialer som brukes bare for det ytre trim). Denne blandingen formes til ark, og deretter inn i flere etapper dehydrerte, bakt på noen teknologier. Da overflaten av den anvendte beskyttende og dekorative belegg:

 • akryl - billig, motstandsdyktig mot fading;
 • hydrofil - høy motstand mot slitasje og fading (30 år), svært lav prosentandel av vannabsorpsjon, men dyrt;
 • fotokeramisk - lang bevarer farge, smuss er lett vasket av, prisen er gjennomsnittlig.

Vet ikke hva som er bedre å sy huset utenfor? Det er fibercementplater, dekorative og pålitelige, montert på en ramme. Den er montert på et tømmerhus, ramme eller murstein. noen

Belegget kan være glatt - glatt og matt, det kan simulere murverk, tre og andre etterbehandlingsmaterialer. Den er montert på styreskinner, festet til veggen med klemmer. Dette materialet kan passe deg, hvis du ikke vet hva du skal gjøre med innramming av et rammehus fra utsiden: det skaper en solid overflate, panelskjøtene er stramme og sedimentene ikke kommer inn.

Dette huset står også overfor fiber sementplater

Hvordan fikse fibrocement plater se i videoen.

Fibercement siding er produsert ved hjelp av samme teknologi, bare den er formet til lange strimler. De er i utgangspunktet standard: 3600 * 190 * 12 mm. Dette materialet er kuttet med et elektrisk stikksag, montert på en trelast av et klumpprinsipp og spikret på den eller skrudd med skruer.

Termiske paneler - et materiale som utfører bare to funksjoner - vendt og utvendig isolasjon av hus. På laget av termisk isolasjon på fabrikken, påføres et lag dekorativt belegg. Det ligner marmor eller naturstein, brenner ikke, har lite vannabsorpsjonsegenskaper.

For å dekke og varme huset samtidig, er det mulig å bruke et materiale ved bruk av termopaneler

Gjør dette etterbehandlingsmaterialet på basis av polystyren, mineralull eller ekstrudert polystyrenskum. Avhengig av type isolasjon, er installasjonsmetoden valgt: utvidet polystyren og skum limes til riktig sammensetning. Leddene er stengt med en spesiell aluminiumstrimmel eller gnidd med lim.

Paneler som vender mot fasaden basert på mineralull er montert kun på et spesielt profilsystem, leddene er også forseglet.

Veldig attraktiv idé - umiddelbart og varme huset, og polish. Utmerket utseende, og egenskapene til denne vender er imponerende. Det er synd at opplevelsen av utnyttelse er liten og ingen vurderinger ennå: det var nylig det dukket opp.

Det finnes også klinker termopaneler. Varmeapparatet er limt med klinkerfliser. Materialet er ikke billig, men egenskapene er imponerende, og det er en rekke ferdigheter.

En annen versjon av termoplater - med klinkerfliser

Valg av materialer som kan brukes til å bygge et hus til enhver tid - om vinteren eller om sommeren - er betydelig. Det er dyre alternativer, det er billigere alternativer. I alle fall, bortsett fra kostnaden, bør du vurdere dampgjennomtrengelighet. Da trenger du ikke å kjempe for mugg og fuktighet.

Hvordan dekorere et trehus fra utsiden: velge det beste materialet

Trehus får stadig større popularitet. Oftere ønsker å bygge et bolig eller en hytte på landet foretrekker naturlige materialer ulike blokker, paneler og så videre. Hva er det å sy et trehus ut av en logg eller en logg fra utsiden?

Hva er den ytre huden laget for?

Foringen av et trehus fra utsiden er ikke bare en måte å gjøre det mer attraktivt eksternt. Det utføres både for praktiske formål og er også en beskyttelse for trebunnen av huset.

 • vindsperre beskytter veggene trehus fra direkte fuktighet.
 • Isolasjonen, som vanligvis ligger under hudmaterialene, bidrar til å holde huset i perfekt stand i lang tid.
 • I noen tilfeller er den ytre huden øker lydisoleringen vegger av et trehus. Det er nødvendig at hver gate støy ikke bry deg mens du er inne i huset.
 • Etterbehandling huset utenfor vil tillate ham å stå lenger uten store reparasjoner og gjør det generelle utseendet til huset vakkert og attraktivt.
 • Det anbefales ikke å bruke nye trehus uten ekstern bekledning.

  Det er mange alternativer for etterbehandling av huset av tre. Hver person bestemmer hvilket materiale som skal brukes, stole på personlige preferanser og budsjett.

  Les også en artikkel om utvendig dekorasjon av huset med fasadepaneler.

  La oss se nærmere på de mest populære materialene:

  1. Blokkere huset Dette materialet fra utsiden simulerer en avrundet logg, og med en indre flat overflate. Etterbehandlingen av blokkhuset ser veldig fin og moderne ut. Den er laget av barnearter. Den har holdbarhet og enkel installasjon.

 • Trepanel. I utseende er det et flatt trebrett, har forskjellige nyanser. Materialet er miljøvennlig og trygt. Enkel å installere. Det har lydisolering. Den eneste ulempen ved dette alternativet er følsomheten for insekter.

 • Paneler fra PVC. Materialet er slitesterk, lett å rengjøre. Rimelig pris og enkel installasjon gjør panelet en ganske populær type finish. Panelet ser ganske imponerende ut, ettersom materialet etterligner ulike overflater: marmor, murstein, etc. På bildet kan du se en etterligning av en murstein.

 • Vinyl sidespor. Dette materialet har en lettvekt, lav pris, styrke og krever ikke spesiell forsiktighet. Den er laget i en rekke farger, som ikke begrenser fantasien når du pynter et hus.

 • For plating et trehus, er det andre alternativer, for eksempel: vendt fliser, klinker termoplater, hengslet fasade, men alle disse materialene mye dyrere og ikke så etterspurt.

  Hvilket materiale er bedre og billigere?

  Valget av hudmateriale i utgangspunktet Avhenger av hva selve huset er bygget av. Sortimentet av varer til vendt er ekstremt stort, og det er noen ganger svært vanskelig å forstå det.

  Det er også verdt å vurdere utnevnelse av et hus, hvis dette er et lite landsted, ville det være tilrådelig å velge slikt materiale slik at dekorasjonen koster deg billig og ikke medførte unødvendige kostnader. Hva blir bedre og billigere i ditt tilfelle?

  I denne artikkelen kan du lære om bygging av rammehus i stil med bindingsverkshus.

  Det antas at tømmerhuset kan drives uten ekstern bekledning, men at treet ikke roter lenger, og huset sank ikke, bedre beskytte veggene sine. Spesielt hvis en rund logg brukes i konstruksjonen.

  Lamellar eller Eurodosk er det beste valget. Disse alternativene er miljøvennlige, De er enkle å bruke til bekledning, for kledning eller eurodosker er de fleste isolasjonsmaterialer egnet.

  Rammehuset krever et lettere materiale for maling. Dette kan også være et forings- eller blokkhus (avrundet brett), men det beste alternativet er sidespor. Dette er tilstrekkelig lys og motstandsdyktig til temperaturen faller materiale, som er godt og dekorativt. De må bare fullføre huset uten å ha spesiell kunnskap.

  Også ulike tre- eller plastpaneler er perfekte. Det er enkelt å sy dem, den generelle materialkostnaden er lav, fordi panelene er billige. Det er bedre å ikke bruke materialer fra brannfarlig plast for å sikre sikkerheten til huset.

  Blokkhusene kan dekkes fra utsiden med noe materiale, siden en jevn overflate av veggene tillater installasjon av ulike typer rammer. Det er imidlertid bedre å ikke bruke en flis eller en naturlig stein - under en slik hud baren decays raskt, og i huset kan leve mold og fuktighet.

  Lett og sterk SIP-paneler krever samme hud. Utmerket, hvis materialet du vil bruke til disse formål, vil være motstandsdyktig mot forfall. Fôr og eurodisk er ikke særlig egnet for disse formål, men sidespor og PVC-paneler er et godt alternativ.

  Teknologi for å fullføre dine egne hender

  For å få huden til å se attraktivt utvendig og godt forsvaret trehus fra ekstern innflytelse, er det nødvendig å velge de riktige materialene og gjøre alt i samsvar med teknologien.

  1. Velg det optimale materialet. Utvalgskriteriene kan være forskjellige, alt avhenger av budsjettet og byggematerialet som huset er bygget av.
  2. Behandle veggene i huset. For dette kan spesielle forbindelser brukes som impregnerer tre og beskytter den mot ødeleggelse av skadedyr, sopp og fuktighet. Det er nødvendig at det behandlede laget er helt tørt.
  3. Legg dampspærre laget. Det er nødvendig å sikre fri og forsvarlig luftcirkulasjon. Dette kan være polyetylen, folie, takpapir eller andre alternativer. Vær oppmerksom på at det er bedre å pålegge en slik film på en spesiell rack-and-pinion ramme (dette gjelder spesielt for hus laget av tømmer).
  4. Neste er installasjonen av rammen, på hvilken du vil installere en varmeapparat og etui. For rammen brukes metallplater, eller tresorter, impregnert med bearbeiding fra rotting.
  5. Det neste trinnet - legger isolasjon og et vanntett lag. De vil bidra til å holde huset varmt og beskytte veggene mot fuktighet og sopp. Som varmelegeme kan man bruke mineralull, polystyrenskum, skum. Isolasjonen er vanntett.
  6. Deretter utføres installasjonen direkte kadaver og selve kledningen. Rammen er laget i form av en vanlig trekasse. Og på toppen av veggene er dekket med materialet du velger: sidespor, fôr, paneler.

  Overholdelse av teknologi er svært viktig, fordi målet ditt - å beskytte huset mot fuktighet, skadedyr og eventuelle eksterne skadelige effekter.

  Skjæring av et trehus er en enkel, men nødvendig prosess. viktig velg det mest egnede materialet og gjør veggen vendt riktig.

  Hvordan sy et hus utenfor - de viktigste materialene

  Mange bestemmer seg for å dekorere huset fra utsiden, de styres utelukkende av "som - liker ikke".

  Men det er finesser og nyanser for ulike typer bygninger som du trenger å vite for ikke å skade husets vegger, og ikke bruke penger forgjeves.

  Tenk på alle mulighetene for malingmaterialer og -teknologier for å beskytte huset fra utsiden for å velge det beste.

  Hvordan sy et trehus utenfor?

  Behovet for å plater et trehus kan oppstå, ikke bare når strukturen er forfalsket. Først av alt gir bygningen et komplett utseende.

  Trevegger kan syes:

  • Vinyl-, tre- eller metallfasade (på forhåndsrammen).
  • Clapboard, imitasjonsbjelke (dette alternativet er også hensiktsmessig, da det leverer veggene med ekstra lag og ser elegant ut, men elementene må impregneres med spesielle konserverende forbindelser, lakkert eller malt).
  • Blokk-hus - en fasade fliser som etterligner cylindered logger (som også er montert på en kasse, ser det edel, beskytter mot vind). Naturlig materiale, har spor for ventilasjon og festene.
  • Varme isolator og dekorative gips. Stive isolasjonsplater er festet på fasaden, de faste nett som er dekket med flere lag med gips. Behandling lag - dekorative. pusset fasade lar deg lage en rekke løsninger utseendet på huset. Unngåelse av kuldebroer og tilstedeværelsen av et varmeapparat beskytter mot frost.

  Det finnes alternativer, som også noen ganger brukt, men de har flere ulemper enn fordeler.

  Etterbehandling tre panelbordhus

  Det er ikke nødvendig obkladyvat trehus murstein. Metoden har slått rot i det siste, fordi å få Mighty behandling materiale var ikke alltid mulig, og murstein var mer eller mindre på hånden. Når det gjelder det bygningstekniske, er bygging av murstein "pels" ikke passer, og selv skadelig for huset:

  1. Tilkopling og tømmer - et materiale som krever periodisk ettersyn som råte og ødeleggelse av gnagere. Hvis du vrir på ytterkledning og se under huden det er ikke vanskelig, så demontert uten å skade murveggene er ikke ekte. Som står i murbygning i flere tiår, gradvis blir ødelagt, og eieren kan bare vente på en større overhaling.
  2. Murverk krever bygging av sin egen stiftelse. dvs. det viser seg at dette er ikke bare en dekorasjon, et "hus i huset." Å bygge en slik struktur er vanskelig, dyrt og tidkrevende.
  3. Hvis vi snakker om de isolerende egenskaper, ville det være bedre å innføre et murhus på innsiden og utsiden å forlate loggen. Det ville være fornuftig, siden den indre murstein lag bli oppvarmet ved ovnsoppvarming, og det ytterste laget av tre vil være isolert fra huset om vinteren og avkjøling om sommeren ved oppvarming. Hvis vi bruker på vanlig måte når murstein utenfor, vil det oppstå omvendt prosess - legging i vinter vil absorbere gaten kaldt, og i sommer - til å akkumulere varme.

  Vurdere enn å sheathe utsiden av murhus. Valget av etterbehandling materialer er noe bredere enn den for trehus, da strukturen kan tåle mer vekt.

  Alternativer for et murhus:

  • Ytterkledning (metall eller plast).
  • Teglsteinsfasade.
  • Isolert gips.
  • Fasade fliser.
  • Naturlig eller kunstig stein.
  • Fleksibel stein.
  • Terrassebord.
  • Granitt.

  Murvegg, du kan ikke isolere i noen tilfeller. Dette vil være avhengig selvfølgelig av tykkelsen på veggene og kvaliteten av materialet.

  Vindsperre for murhus å være en metallprofil.

  Vindsperre ramme huset fra utsiden?

  Hurtig billige ramme hus er metallic eller treramme, trimmet inne og ute. et varmeelement som ligger mellom lagene av finish.

  Av fundamental betydning her er vekten av materialet.

  Ytterkledning viser først og fremst skjelettstrukturen. Eier kan bare velge i farger, teksturer og varianter: vinyl, tre eller metall.

  Kjøring kledning vegg ramme hjem ytterkledning

  Heldigvis er en rekke av ytterkledning nå stort: ​​Du kan velge imitasjon av fliser, naturstein, tre.

  Den er også godt egnet for en ramme bygning, gips eller lys trepanel - veggpaneler, eller en blokk-huset.

  Hvis en plating fabrikken huset mus, er hele hjemmet isolasjon brutt. Hva isolasjon ikke bite mus og rotter - se gjennomgang av de mest egnede materialer.

  En sammenlignende vurdering av kobber og aluminium radiatorer presenteres her.

  ventilasjon enhet i badekaret dekning i dette emnet: http://microklimat.pro/sistemy-ventilyacii/v-bane.html. Ventilasjon i dampbad og omkledningsrom.

  Støpt - de mest enkle og rimelige trevirke. Det kan fremstilles "i sporet" eller "kvart". lengde:

  Fasade clapboard huset kommer fra bunnen opp. Ved den av tre veggelementer er spikret sammen med små spiker eller skruer. Ene side i foringen (i sporet) er tynn, og den andre utenfor. Langs propylen spor. Den øvre bord er satt på bunnen. Denne utformingen forhindrer vann fra å komme inn dypt inn i materialet. Små trekiler overplate presses mot den forrige, og deretter spikret og at kilene er fjernet.

  Trehus på egenhånd

  Når sydd opp hele veggen til taket, må du suge overflaten og dekselet. Støpt vedlikeholdsfrie, og kan fortsatt ikke være lang.

  En blokk hus mer motstandsdyktig mot naturlige effekter, men også en naturlig derivat (furu) materiale. Fremsiden hadde en semi-sirkulær, og tilbake - flate. Etter påføring av vanntett materiale, blir nivået av føringene er festet, er anbrakt et varmeisolerende vind isolasjonslag. Deretter lage hull for montering. Elementene er bundet til hverandre, er innsatt i sporene, og for å lede - med skruer. Cap skruene er maskert. Leddene er dekket med lameller som kan bli sittende fast.

  Block-house kan monteres både over og under, og igjen på alle veggene, noe som vil bidra til å bedre kombinere styrene i hjørnene.

  Den billigere hus utvendig vindsperre? Fasader. Dette materialet fra kategorien "billig og munter". Lett plast ytterkledning vil forvandle ethvert hjem til et moderne vakre å se på strukturen. Den vil vare i lang tid, fordi det ikke råtner og råtnende (trenger bare å bevare fasaden av slag).

  Men selv om du tilfeldigvis skade, bryte ett segment, det kan alltid bli erstattet. Det fine med ytterkledning er at den kan vri, utføre den nødvendige operasjonen (sjekke tilstanden på veggene, erstatte varmeapparatet eller noe annet) og re-fest trim til sin opprinnelige plassering.

  Forberede huset for ytterkledning vindsperre

  Det ville synes at metallet ytterkledning er mer pålitelig, det er ikke så lett å bryte, men han har en rekke funksjoner, noe som er grunnen til at han gir sin plast analogi:

  • varmeisolerende egenskaper hos metallet i verre.
  • Det skaper en større vektbelastning på bæreren.
  • Verre lydisolering.
  • Ved skade malingen kan vises rust.

  Vindsperre lag monteres svært raskt og billigere hele, som han vant folkets kjærlighet.

  Av veggene i huset ytterkledning er festet ved hjelp av en foreløpig ramme.

  Et viktig poeng som må tas hensyn til - hvis du ikke la hullene på temperaturforskjeller, kan panelet bøye og knekke.

  Fliser kan være:

  1. Klinker (eksternt utvisket fra murstein, men mye tynnere og lettere).
  2. Terracotta.
  3. Dekorative.

  Oftest kan du finne en kombinasjon av trim fliser og andre materialer. I dette tilfellet er de nedre etasjer i bygningen obkladyvaetsya belte fundamentet, hjørner eller omkretser av åpningene. Så du kan visuelt større vindu eller fremheve noen elementer.

  Tile fasadekledning

  Montert på rammeelementene er satt inn i sporene med hverandre ved hjelp av skruer (i det nedre hjørnet, bevege seg horisontalt og oppover). Alternativt er det mulig å bruke klebemidler med tilsetning av sement.

  Facing stein og murstein fasade

  I motsetning til naturlig stein, fra kunstig vekt er mindre, noe som betyr at det er lettere å levere, operere og belastningen på fundamentet vil være mindre.

  For festing tunge naturlige elementer gjelde flere tråder, skruer, kroker, ankere og andre festeanordninger.

  Mellom veggen og det er igjen et gap behandling - 5 cm eller litt mer.

  Stein som et dekkmateriale

  stein kledning vil koste dyrt, krever mye innsats og profesjonalitet - ikke overraskende, fordi det er en av de beste materialer, miljøvennlige, ikke-brennbare og solide.

  Hvis vi virkelig vil, men grunnlaget er ikke egnet, er det bedre å bruke en lys stein, som kalkstein eller sandstein.

  La oss dvele ved noen tekniske aspekter som følge av vurderingene av dem som har prøvd materialet "på seg selv":

  Hvis du bor i et forurenset industrielle distrikt, må regelmessig vaske fasaden av huset med en strukturert (steinete stein, for eksempel). Men konvensjonelle ytterkledning mye støv.

  Vinyl Fasader tolererer ikke stramt vedlegg. Hvis du bryter teknologien og ikke la hullene i den kommende vinteren, vil materialet bli skadet.

  Paneler under stein på ulike måter kan oppføre seg på den nordlige og på sørsiden av huset. Der ikke tatt hensyn til den sterke oppvarmingen av solen, observerte vzbuhanie, ledet panel.

  Når tre fasade plating materialer (spesielt en etterligning trelast), eiere ansikt med det faktum at de første 2 år etter behandling huset ser frisk og det er en tredje "peeling". Her er selvfølgelig en stor rolle ved valg av farger og overflatebehandlinger.

  Hvis vi snakker om den mest rimelig og praktisk materiale, dette ytterkledning.

  For stein kledning alternativene skal beregnes belastningen på veggen. Forskjellige fliser er montert på to måter - ventilasjons ved hjelp av dreiing og "våt", hvor i løpet er klebemidler.

  Vindsperre trestruktur gir varme og komfort, men det krever kostnadene og bryet med vedlikehold. Derfor kan du velge å blokkere huset eller imitert tre laget av syntetiske materialer.

  Fasader - den billigste materialet for etterbehandling huset fra utsiden, dessuten det ikke råtner. Hvordan sheathe Fasader hus med sine egne hender - på manuell monteringsarbeid.

  Veiledning for produksjon av tørkeluft med hendene ut av skrap verktøyene du finner på denne siden.

  De fleste byggematerialer og er ment som et grunnlag for veggene i huset og samtidig dekorativt materiale. Men over tid, hele utseende å svekkes på grunn av klimaeffekter eller feilaktig utført arbeid. I tillegg har noen av materialene selv er skjemmende, det taler om behovet for å sheathe huset og varm på denne anledningen.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  60 − = 57