Installasjon av senkede tak se video

Installasjon av senkede tak (video tutorial)

Alle vet at taket er avhengig av kvaliteten på et behagelig opphold i leiligheten din. Bare himlingen kan suppleres med en utmerket reparasjon. Vi foreslår at du se videoen leksjon med tittelen "Installasjon av senkede tak", takk til hvor du vil være i stand til å gjøre installasjonen av moderne teknologi. De viktigste fordelene med en strekning taket er en rimelig pris, rask installasjon og lang levetid.

Se video tutorial "Installasjon av en strekning taket" på våre nettsider når som helst praktisk for deg! Vi ønsker deg suksess!

Video codec: DivX

Lydkodek: MP3

Video: DivX 5 352x256 25.00fps 600Kbps

Audio: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 64 kbps

Video instruksjoner for installasjon av himlinger

I denne artikkelen valgt og oppsummert video av installasjonen av senkede tak, løse komplekse problemer under installasjon, installasjon av lamper og lysekroner, reparasjon av himling og anbefalinger for deres forsvarlig drift.

Video strekning takmontering teknologi

Video klippet lengde på 15 minutter, som består av fire deler.

Videoen tar for seg nødvendig forberedende arbeid. Det viser tydelig hvordan å montere taket gipsplater på veggen, hvordan å forberede vegger og tak, hvordan å holde, fikse ledningene og lysarmatur å velge.

Se video hvordan du installerer himling

Denne videoen viser hvordan du setter tak på markeringen nivå til takmontering i skyggeprofiler. Les instruksjonene se denne filmen, og alt vil falle på plass.

Video om hvordan du skal montere taket

I prosessen med montering av himling kan være vanskelig, for eksempel, hvordan få rundt røret. Håndtere dette problemet, vil dette hjelpe videurok. Det viser prosessen med bypass-rør og som strekker seg PVC-film på problemet med takparti. Videurok strekning taket installasjonen vil være nyttig for nybegynnere til mestere og fagfolk.

Slik monterer tak av stoff - video

Anta allerede klart PVC strekning takmontering teknologi, men fortsatt ikke en sikkerhet med valget - PVC eller klut? Hva er forskjellen mellom dem og hva er forskjellen når du installerer? Disse spørsmålene er utformet for å svare på denne filmen.

Video bi-nivå installasjon av himlinger

På ordet "dvuhurovnevyy9raquo, den novicemesteren senker hendene, sier de det er vanskelig. Faktisk ikke så vanskelig. Det blir klart hvordan å trekke himlingen, se en video om det.

Video korreksjon takmontering feil i tilfelle skade. Årsak til skader - feil tilkoblet lysekrone. Om hvor viktig det er riktig montert belysning og eliminere defekter som oppstår.

Ved montering spenning tak med hendene pre-vise video instruksjoner. Dette vil spare tid og muligens penger, som i tilfelle av feil vil måtte gjøre om. For informasjon om hvordan du monterer lysene i himlingen følgende video.

Trening video tutorial for montering av himling

Installasjon av en strekning taket fører ofte til en masse problemer for nybegynnere, slik at tilgjengeligheten av trening videoer vil være hjertelig velkommen.

I presenterte videoen viser de viktigste fasene av installasjon av himling og generelt gir et teoretisk grunnlag som deretter lar deg gjøre jobben på egen hånd, uten involvering av fagfolk.

Se video: Installasjon av senkede tak

Videoen mester mottar en ordre forberedt rom med gratis utenlandske rusk vegger og tak. Ytterligere tiltak er beskrevet konstruksjon og installasjon av stramme handling felles algoritme.

 • påføring av en risselinje på hvilken er montert en stramning av banen;
 • rammeenheten. Dette arbeidet utføres umiddelbart etter fullførelse av merkingen. Master sikrer profilen rundt i rommet med en stigning på 15-20 cm. Spesiell oppmerksomhet er betalt til hjørne overganger og sted over taket. For drift gjelder aluminium veggprofil;
 • Wood forbereder et boliglån under lysekronen (satt i midten av rommet). For fremstilling av anvendte baser rektangulær trerelement som er festet til taket ved hjelp av en forsterkning for gipsplater;
 • Deretter veiviseren stretch rundt omkretsen av rommet og gjør deg klar for filmen fiksering.

Så snart det forberedende arbeid er fullført, varmer opp rommet opp til den ønskede temperatur (typisk 50-60 ° C), hvoretter filmen blir satt inn i hjørnene.

Faktisk er den veksttemperatur av duken er montert på omkretsen av rommet i de tidligere etablerte profiler med monterings blad.

Arbeidet utføres med den største forsiktighet for å hindre skade på dyr film. Spesiell oppmerksomhet er betalt til leddene med varmerørene.

Her gjelder maskeringselementer, via hvilken det er mulig å omgå røret og lukker skjøten.

Det neste trinnet er festet til et feste for lysekroner festet til filmen spenn pant.

Det er viktig å riktig lodderingen for å trekke ledninger og for å unngå skader på produktet i ferd med å skru på skinnene for montering lysekroner.

Mellom profilen og veggen et gap forblir liten - den er lukket med et spesielt bånd. Avhengig av hvilken type installasjon av himling joint kan lukkes med spesielle baseboards.

Neste, en lysekrone og sjekket hennes arbeid. Etter installasjon av strekningen taket er ferdig. I dette tilfellet, master sikre at hele prosessen krever minimal investering av tid og penger.

Etter å ha sett videoen opplæringen, kan du lære følgende punkter:

 • forstå prinsippene for installasjon av strekkbart tøy og forstå den sekvensen av handlinger;
 • se på nært hold hvordan festet til aluminiumsprofiler rundt i rommet;

å håndtere vanskelighetene med å skape et boliglån under lysekronen;

 • lære sidekanal i taket;
 • forstå prinsippet med å fikse bladet i ferd med å varmes opp.
 • Video tutorial viser prosessen med installasjon - "helt"

  Det gjenstår å kjøpe verktøy for montering av himling, for å håndtere den rutinen, finne en partner og prøve å montere tak med hendene.

  Jeg lærte en masse nye og nyttige ting. takk

  Legg til en kommentar avbryte svar

  Lage en logo for virksomheten. instruksjon

  Vi skaper en virksomhet med ingen erfaring og kontorvarer

  Hva du trenger å åpne en kaffebar?

  Flower virksomhet fra grunnen av - er det viktig å ta hensyn til?

  Hva du trenger å åpne en klesbutikk?

  Forretningsideer for en vellykket start

  • Dmitry å registrere Tilbakemelding om franchise-Wow! dessert
  • Anastasia opptak Starte en virksomhet med en franchise av husholdningenes kjemikalier
  • Alexander Dolgoruky opptak Franchising Bershka
  • Elaman opptak Franchising Bershka
  • Nikita opptak Franchising stekt iskrem
  • Eugene innspilling Franchise blandinger av Euro L
  • Andrdebr å skrive anmeldelser om franchising Lastere - Service
  • Anna opptak Franchising kaffe grønne huset
  • Victoria opptak UDS Game - effektiv måte for kommunikasjon med kunden
  • Svetlana opptak Franchise Smart Food

  Den "russiske oppstart" hører til den russiske private selskap stiftet under den lovlige adresse:

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  + 20 = 30