Infrarød Lodding Station

Hva er den infrarøde loddestasjon, og hva det er?

Til tross for at alle nye og ny teknologi kommer til verden hvert år, mer "prodvinutaya9raquo; sine tekniske egenskaper, betyr det ikke at det vil være for alltid. Før eller senere, kommer en hvilken som helst mekanisme til en feil. Og så uansett hvor pålitelig elementet kan være, er det ikke sikrer mot mulig svikt. En tilsvarende teknikk for reparasjon grunnleggende verktøy er en loddebolt. I dag skal vi se på hva som er spesiell infrarød loddestasjon, og hva den kan gjøre.

Den kvarts eller keramiske oscillator kan brukes som hovedvarmeelement i utformingen av mekanismen. Således er begge typer enheter gir rask og effektiv loddemetall. Forresten kan oppvarmingshastigheten av verktøyet ved infrarøde lodde varieres til en viss grad. Således kan, takket være en spesiell styreenhet velge den mest hensiktsmessige temperaturområde for den spesielle type av metall, som vil være forbindelse (lodding).

Det skal bemerkes at den mest populære typen er infrarød-loddestasjon med denne type oppvarming, karakterisert ved at den aktiverte fokusert stråle av infrarød stråling. Ofte er konstruksjonen av slike anordninger består av to deler, som til sammen gir lokal oppvarming av board eller andre bestanddeler. Som et resultat, kan du få veldig god kvalitet forbindelse, med en kostnad på lodde minimum tid.

Som vi har nevnt ovenfor, kan en infrarød-loddestasjon være den samme eller kvarts keramikk. For å forstå egenskapene til hver av dem, anser vi begge typer i mer detalj.

Keramiske infrarød-loddestasjon (Achi ir6000 inkludert) på grunn av sin enkle konstruksjon er karakterisert ved høy pålitelighet, styrke og holdbarhet. For således å varme opp hele enheten til en driftstemperatur på lodde behov for å bruke ikke mer enn 10 minutter. I slike anlegg anvendes ofte flat eller hul emitter. Den sistnevnte type har en mye større oppvarming av arbeidsoverflaten til emitteren, og derved raskt gjør lodding og oppvarmes til den ønskede temperatur. Men kostnadene for disse enhetene gjør dem egnet ikke for alle som er engasjert i reparasjon av digital teknologi.

En kvarts infrarød-loddestasjon, til tross for deres økt sprøhet, har en høy oppvarmingshastighet. Allerede etter 30 sekunder emitter gløder til driftstemperatur.

Industri- eller hjemmelaget infrarødt loddestasjonen benyttes ofte sammen med intermitterende prosesser hvor det er hyppig inn- og utkobling av apparatet. Keramiske samme mekanismene er mer utsatt for hyppig veksling på og kan kjapt gå galt hvis du ikke overholder reglene for drift.

Infrarød loddestasjon med MC-kontroll. Bygge!

Det var vinter, og angivelig på grunn av mangel på sollys Jeg ble angrepet av angst. Den vanlige ting. Men denne gangen besluttet å endre noe. Som du vet, den beste måten å slappe av - å skape noe nyttig og ønskelig. Min jobb - reparere eventuelle digitale stykker. Hvorfor ikke samle infrarød loddestasjon?

1. Den forholdsvis enkel anordning.

2. På "hjernen" på atmega

3. Nedre varmeelement basert på halogenlamper 1000 watt.

5. Øvre varmeapparatet skal være bevegelig i tre dimensjoner for sentrering punkt oppvarming og høyde.

Huset har et avtagbart toppdeksel av en tykk metallplate. Etter å ha beregnet lengden av lampen i forhold til kroppen, skjønte jeg at "her er det, fisken av mine drømmer." Dekselet vinduet kutte ut for lamper. Bakveggen ble erstattet av en maske, klippe ut fra forsiden av et sovjetisk audio amp (ser ut som "Vega").

Løsningen ble funnet. På catcher og dyret løper! Dette er et snitt av midtsøylen fra de gamle glassvinduer. To stykker som anvendes som de vertikale og horisontale skinner, og en annen del, skåret langs den allerede - som løperne, og som vil bevege føringen. Som elementer som beveger seg i løpere tok vanlige bolter "fem". Bolter gikk en hel håndfull.

I boksen, i tillegg til ovnen, og er en fan. Jeg fant den mest ressurs (5000 omdr. / Min, og kanskje mer). Han trenger bare å trekke røyken når lodding, og så bare pustet, og la nesen og halsen kile. Top fast dyse for korrugerte rør som er forbundet med ventilasjon. Munnstykke veien, fra maskinkabinettet.

I tillegg var det nødvendig å bygge en overgangs bar for å justere toppen av varmeren.

Skjema IR-loddestasjon-styre

Så jeg ser for den ferdige versjonen av Internett. Jeg ville at det skulle AVR, fordi for disse kontrollerne jeg er ferdig med programmeringen. Jeg var på utkikk etter en lang tid. Jeg studerte alle grenene dedikert loddestasjoner, til "Radiokote" og "loddebolt".

I sluttet til denne utførelsesform.

Det er tilstrekkelig funksjonalitet, og det er lett å gjenta. Begge kanaler er identiske. Det eneste som har endret seg - i stedet for MOC3023 MOC3063 put, fordi denne brikken for å styre overgangen gjennom null, slik at det er mindre interferens i nettverket. I øyeblikket ca 3000 watt varme strømforbruk, og dette er viktig.

Mer ingen problemer. Vær forsiktig, ta deg god tid når du starter!

Bord montering og IR-loddestasjon

Så mye plass planlagt for stabilisatoren fem, men siden strømforsyningen er klar til å ta, et sted å bo.

Hvem vil være i stand til å finne andre alternativer i PP nettet.

Strukturelt, ledelsen utført på tre brett. To planker på 100 mm x 70 mm på en indikatorer og Knappene er plassert på den andre er alle med lav strøm elektronikk.

Emner av en kortstokk ble tatt i Kina, så ved deres størrelser og tilpasset. Avgifter er det ene over det andre, seglet til hverandre, mellom dem - tog.

Inne i legemet alt er ordnet som følger:

Så leser er mer nøyaktig, og vil ikke overopphetes. Jeg spionerte den på en venns spesialister reparatører.

to sensorer gjennom bryteren.

Her er et verk av den nedre oppvarming.

Spesielt jeg varmet opp litt, eller ved å varme opp kameraet lyser.

Den annen brikke skudd partner ved 230 grader fra toppen, brikken godt merket med stjerne. En annen chip tiden det tok ca 6 minutter.

Station boliger er nesten varm. Oppvarmet avtagbart toppdekselet. Jeg tror det limes på sidene av folien. Bolig er ikke kritisk, bortsett fra at hendene ikke brenner.

Til å begynne med trodde å installere ekstra vifter inn i det tilfellet, men, som erfaring har vist, det er unødvendig, i det temperatur ikke høyere enn førti grader etter 15 minutters bruk.

filer

#&660; spl.zip | 47.46 Kb Fil lastet ned 51 ganger.

Et annet alternativ oppstår ved overføring av termoelementet nær lampen, men det er, vil påvirke den oppvarmede glasskolben, noe som vil føre til en fordreining av bevis.

Infrarød loddestasjon med hendene

Før eller senere, før radio mekaniker, remodelers moderne elektronisk utstyr er det et spørsmål om å kjøpe en infrarød loddestasjon. Nødvendighet har modnet på grunn av det faktum at moderne elementer i hopetall "kaster hov" i korte, produsenter så vel som små ting og store integrerte kretser frafalle fleksible funn i favør av snuten. Denne prosessen har pågått i lang tid.

Disse prosessorene er kalt boliger BGA - Ball Grid Array, for å si det enkelt - rekken av kuler. Slike chips blir monteres og demonteres på en kontaktløs måte lodding.

Generelt er nærmere motivet .. Klar profesjonelle infrarøde stasjoner har ublu priser, og billig 1000 - 2000 grønn utilstrekkelig funksjonalitet, kortere dopilivat fortsatt har. Personlig, for meg, en infrarød loddestasjon - dette er verktøyet som du kan samle deg selv og dine behov. Ja, jeg innrømmer, det er kostnader i tid. Men hvis du kommer til samlingsstasjon IR metodisk, vil det være nødvendig resultat og kreative tilfredshet. Så, jeg skissert for meg selv, at jeg vil jobbe med styrene som måler 250x250 mm. Lodding Hoved TV og datamaskin skjermkort, kanskje Tablet PC.

Så begynte jeg å uren ark og døren i den gamle mesaninen, boltet til fremtiden for basen 4 føtter fra den gamle skrivemaskin.

Basis ved hjelp omtrentlige beregninger viste 400h390 mm. Deretter var det nødvendig å beregne en utforming basert på størrelsen av varmeelementer, PID-regulatorer. En slik enkel "flomasternym" -metoden I bestemmes høyden av sin fremtidige infrarød loddestasjonen og vinkelen på skråkant på frontpanelet:

Da har vi gjennomføre skjelett. Alt er enkelt - å bøye hjørnene av aluminium i henhold til utformingen av vår fremtid Lodding Station, behersket førsteamanuensis. Gå til garasjen og hodet begravd i kroppen av DVD og Vidic. Vel jeg ikke kaste ut - jeg vet at vil være nyttig. Du vil se, de vil bygge et hus fra 🙂 Kom deg ut av ølbokser bygningen fra trafikk og med pinner av iskrem!

Kort sagt, er duken bedre å ikke tenke, enn dekselet fra utstyret. Metallplater er ikke billig.

Vi kjører til butikken på jakt etter en teflonpanne. Baking er nødvendig å velge i henhold til størrelsen på IR-sendere, og deres antall. I gikk handle med en liten målebånd og målte bunnsiden og dybde. På den type selgere spørsmål - "Hvorfor er dere kaker strengt spesifisert størrelser" svar som upassende kake størrelser bryter den generelle harmoni av persepsjon, som ikke er i tråd med mine moralske og etiske prinsipper.

Uraaa! Den første pakke pakket, og det særlig viktig zapchastyuliny: PID s (forferdelig ord hva) Fordeling er heller ikke enkel: Proporsjonal-integral-derivat-styreenheten. Generelt forstår vi med deres konfigurasjon og drift.

Ytterligere tinn. Det bare måtte svette med lokk enn DVD-Yukov så alt viste seg jevnt og solid, gjøre for deg selv. Etter å ha justert alt veggene trenger for å skjære hull for de ønskede PID er på forsiden, under kjøleren på bakveggen og maling - garasjen. Resultatet - en mellomliggende versjon av vårt IR loddestasjon begynte å se ut som dette:

Etter å ha testet kontrolleren REX C-100 er utformet for å forvarme (lavere varmeapparatet), ble det klart at han ikke var veldig egnet for min design omarbeiding stasjonen, fordi det ikke er laget for å fungere med solid state-releer, som han har til å administrere. Jeg måtte modifisere det under begrepet.

Uraaa! Pakke kom fra Kina. Nå har det vært den mest grunnleggende rikdom for bygging av vår infrarøde loddestasjon. Nemlig - 3 er lavere radiator 60h240 mm, 80x80 mm øvre. og et par av solid state-releer 40A og kan ta 25 ampere, men prøver alltid å gjøre alt med aksjen, og prisen de er ikke mye annerledes ..

Øynene er redd, men hendene gjør. Jeg prøver ikke å glemme den gamle leveregel, så vel som en kylling, som som korn på ... Hva har vi til slutt - etter installasjon av radiatorer på en steke installasjon tverdotelok på radiatoren, avkjølt av en kjøler, og koble alt som skjedde er noe mer eller mindre som IR-loddestasjon.

Ved behandling med en forvarme begynne å komme til en ende, og de første testene ble utført på oppvarmingstemperaturen hold og hysterese det kan trygt fortsette til den øvre infrarøde emittere. Jobbe med ham var mer enn jeg forventet i utgangspunktet. flere konstruktive løsninger ble vurdert, men likevel mer vellykket i praksis viste seg å være det siste alternativet som jeg nedfelt.

Lag en tabell for å holde kortet - en annen oppgave som krever oppvarming av skallen. Det er nødvendig for å tilfredsstille en rekke forhold - til og med å holde det trykte kretskort for å styre når det oppvarmes den ikke bøyes. I tillegg hadde mulighet til å flytte venstre og høyre allerede klemt fast avgift. Klem av brettet skal være så sterk, og gi en liten slakk, fordi ved oppvarming ekspanderer bord. Vel, bare ved bordet bør være i stand til å fikse styrene i ulike størrelser. Ennå ikke fullt dodelanny tabellen (ingen knagger for styret)

Så det er på tide å teste, festene, termo passer for ulike typer chips og loddelegeringer. I løpet av høsten 2014 en anstendig mengde datagrafikk kortene har blitt restaurert og TV Hoved-board

Til tross for at loddestasjonen ser ut til å være ferdig og viste seg godt, faktisk det mangler noen viktige ting: For det første, det er lett, godt eller lommelykt på en fleksibel stamme, andre blåser bord etter lodding, og for det tredje jeg opprinnelig jeg ønsket å gjøre en velger for lavere varmere ..

Selvfølgelig, det gjorde jeg ikke skrive hva du vil, fordi, i forsamlingen var det mange små ting, problemer og impasses. Men jeg filmet hele prosessen med å designe og er nå en fullverdig trening video:

Kvarts-krystall, er det på tide å si farvel ...

Funksjonsfeil LCD-TV №1

Utmerket Andryukha! Når lodding videoen vil bli?

Jeg tror snart ... Hvordan å reparere noe alvorlig vil bringe, så umiddelbart!

Hei Andreas, har din video tutorials veldig klar og interessant for alle,

I 2015, og det er mulig som et kjøp / nedlasting noe frisk ?, På forhånd takk.

Kjekk. Super stasjon. Jeg er på det alle deres filmer gjenopprette ... alltid misunt din tålmodighet Andryuha.

Takk Max for hyggelige ord og for en prøvekjøring.

God dag. I likhet med utformingen av stasjonen. Jeg ønsker å heve de samme, bestilte deler. Det er noen spørsmål om montering av øvre varmer og sette PID-regulatorer. For å kontakte deg via e-post. min adresse [email protected] takk

Ja. Det er veldig interessant! Jeg har også tenkt å lage noe lignende, men prisene er veldig klar kusayutsya.Molodets.

Imponert. Hva med å produsere åpen?

Og hvorfor ikke ... det er mulig, trenger bare å avslutte saken. Generelt er produsenter allerede mangler. Hvis prisen for å konkurrere, må du ta kvaliteten og kvantiteten på ... Kort sagt, du trenger produksjonskapasitet i stedet for manuelt arbeid.

Respekt og uvazhuha, holder den opp, har lenge fulgt dine design, er svært nyttig i å reparere, takk.

Andrew Hei andre super men jeg vil legge til termometeret og stasjonen til den overliggende varmeanordning og en kjøler, og en kraftig lampe og laseren laseren stilleren kan tas fra laserpekeren og styret holderen, men som en pro da jeg likt stasjonen hvor roboten kontroll på maskinen og automatisk lodding

førsteforfatter takk så mye for en lang tid har fått den kjører som en mikrobølgeovn remontirovat.buduchi elektriker på fabrikken med en gruppe på fem fem utslippet, var svært nyttig fra fabrikken, og jeg forlot noen stykke jobbet i firmaet reparere mikrobølgeovn, er svikt forskjellige, men stadig somodelnoy sveising heve magnetronene ved å endre deres slo gjennom kondensatory.tolkovy mann respekt!

Andrew, fortell meg, vær så snill, hvor mye penger ble brukt på alle materialer (komponenter) for å bygge din PS i samme stand som den nå (fortrinnsvis i USD dollar), fordi hastighet hopp og i Kina for USD, tror kjøpe komplektuhu.

4 Heater (topp og bunn), alt for $ 17

TTR 2 stykker for $ 9.50

Par PID s (valgfritt) $ 81

I alle fall, lønnsomme, selv med dagens valutakurs

God dag, vennligst gi monteringsanvisning [email protected]

God tid på døgnet. RS410 og koblet til en TTP? eller annen måte forandret?

Nei, ikke endre noe. Vi har tilgang PC410 «LOGIC» bare for tverdotelok.

Bracho sier jeg har pc410 PID reh100 lapmpy gologenki 9sht 1500 m 3 solid state-releer det som er nødvendig og hvordan det hele tie

Forfatter fyr, men det er ikke klart for meg hvorfor de to PID kontrolleren? og veldig gjerne vite om det er koblingsskjema og gå for halogenlamper ?? alle Internet søkte og fornuftig informasjon har ikke alle bare vise (som jeg gjorde) og lignende som ikke har ...

Termostola én for og én for hodet.

God dag. super løsning. Vennligst fortell meg at det endret på pide er ansvarlig for det som styrer (knapper)

Det er ikke klart hvor hodet er montert. Bilder ta en titt

Nesten som Achi ir6000. Forfatter fyr.

God ettermiddag, spør. i beskrivelsen av REX C100 angir den maksimale belastning på 750 W, vil det stå 3 den nedre radiator? takk.

Han styrer dem gjennom releet og ikke direkte.

Dimensjonene av varmeovner kan læres? Eller henvise til Ali.

av karen! Jeg vil gjerne vite hvilke PID regulatorer trenger mer detaljert du kan sende e [email protected]

Jeg lurer på hva utganger brukes til å koble til pc-410..Shemu REX c-100 og Altec pc410 se .. Hvis det er mulig å sende minst i form av hva som kan være, i hvert fall i hendene ..

Det er ikke noe komplisert i rex100 2 O brukes for 220V (1,2), to utgangs til termoelementet (9,10) og releet 2 O (3.4)

Du bare molodets.Titanicheskaya rabota.Moi ideer selv i sinnet har en beskjeden utseende. Funnet på loftet, men operasjonsforsterkeren Vector 2 x 100 og skapet besluttet å basere (størrelse og passer inn i en sirkel av aluminiumkjøleribber, ikke vil være overflødig. Det er en klar stasjon for reparasjon av cellulær -kishki fra tuda.Edinstvennoe det lange ventetiden er lavere ovner .Bez ideen var bare en blindvei ... Tusen takk.

Jeg har det samme overvarmer. Jeg lurer på hvordan saken har blitt gjort for det i mer detalj.

Og du kan forklare? At det er nødvendig å endre tilkobling i stedet for stafetten med en solid 100 på deg. takk på forhånd

Prompt har shemka, hvis slik at du kan kaste av stolpen.

Veldig interessant design. Noen ideer er allerede ivaretatt for framtiden IR payalki. Takk.

Men jeg har fortsatt noen flere spørsmål:

1) Rask kraft av de øvre og nedre ovner?

2) Er dette nok for blyfri lodding?

3) I hvilken avstand fra nedre varme kan best posisjonert payaemuyu avgift?

4) Fra hvor PID for bunn oppvarmingen foretas en temperaturavlesning? Det er klart at med termo, men med hva? Liksom de samme som PID for den øverste eller separat. Hvis man, hvordan det koble én til to PIDam rett? Hvis to, der det er installert og hvordan er dens kontakt med bunnen av kortet?

Forfatteren tusen takk for en nyttig artikkel, et slikt spørsmål du har blitt hildren tre lavere varmeapparatet, og om shemku nederst som dere alle bundet UTB? (her poste [email protected])

Godt gjort, kjølig skjedd, er det også svært interessant hvordan du kobler den nedre oppvarming og Altec PC410 hvordan du kobler det? bortsett lipider 2 2 releer, er noe annet nødvendig, og du sa at det pnredelyvali C100 endres hvis det er mulig å sende takke [email protected]

forfatteren takk for informasjonen.

Jeg vil gjerne vite koblingsskjemaet alt dette, vil jeg være veldig takknemlig.

Hei kjære Developer infrarød stasjon, sette en video eller send oss ​​vennligst mail til meg. Jeg ønsker å samle like.

Jeg kan garantere deg samlet det samme å sende et bilde rapport.

Veldig kult. Jeg vil gjerne vite prisen på spørsmålet om hele enheten? Kostnader?

Jeg ønsker også å gjøre takuyu.Uvazhayu.

kan du fortelle meg en liste over komponenter og hvor du kan kjøpe

Ved min telling ut

1.000 bunn styre

4000 topp styre

5000 smule, et stativ etc.

Infrakarasnaya loddestasjon med sine egne hender. - 08.06.2014 - informasjonsportal reparasjon bærbare datamaskiner

Baking neprigarny (Teflon ftoroplast4) har du ingenting og dets innhold uten steking er farlig - stå ekstremt skadelige gasser. Ta en vanlig metall eller keramikk, spesielt hvis du bor fugler. Les mer på wikien.

Forfatter fortelle pozhalsta modell PIDs og elektrisk krets all podklyucheeno .ogromnoe ... takk på forhånd ... fortrinnsvis på elektronku

Men du kan her. alle anvendelige)

Fortell meg hva som var endringen REX C100?

Kanskje det er fornuftig å erstatte den med en annen PID?

Trussel Regnet i dag 26,02,2016

4 radiator, to releer, og kom PIDs 11650 rubler.

Hvis mulig, vennligst svar på innlegg.

kult skjedde stasjon.

Damn nå ønsker jeg å forestille seg dette, hvis du kan få koblingsskjema og modell brukte deler. Takk på forhånd.

Jeg tror alle ønsker å se det, men i prinsippet ville det være bedre å få det i posten.

Samme forespørsel som forrige person, som bryterkretsen og forklaring om at du har slått en PC410 og REX100 hvis ikke så hvordan rex100 lese thermo og behage mer om thermo som kommunikasjonsmodulen du bruker, som en anstendig loddestasjon og dens hender så dobbelt interessant. På fabrikk priser ublu. Jeg ber deg for å svare.

Infrakarasnaya loddestasjon med sine egne hender. - 08.06.2014 - informasjonsportal reparasjon bærbare datamaskiner

Og du kan se koblingsskjema RS410 og C100?

Og dere der ute fiksing og triksing i Rex100. Det oppussing trenger ikke noe. Testet og fungerer 1000 ganger.

Folk godt, ta instruksjonene for nedlasting på PC410 - det malt tilkobling. Vanligvis noen du reparere bærbare datamaskiner og loddestasjon hvis du er 6 ledninger hjort kan ikke koble til kontrolleren

I noen versjoner Rex100 virkelig nødvendige forandringer: det er ingen flukt SSR kontroll, det eneste han kunne gjøre var å knytte spenningen åpner relé Rex100 enheten, en ekstern solid-state relé. Nei, vel, det er nødvendig å si dette i artikkelen, og ikke å gi noen reell ordning ..

Kjære hjemmelaget oppnås hvis søkt keramikk er ikke bare Kina som den har en ikke-uniform oppvarming, med denne tilnærmingen, er det lettere å kjøpe et ferdig produkt på det faktum av hjemmelaget konstruksjon bare ferdig kopus.Kak ikke kule PID-regulatorer har ikke denne fleksibiliteten, som om å skrive modul.

Hilsener! Og du kan be om referanser til selgere eller umiddelbart bestilte deler? [email protected]

Jeg vil være veldig takknemlig, jeg vil samle noe lignende ... Takk!

gjort relativt enkelt og interessant. Jeg har en sak fra en gammel horisontal Hewlett-kampanje, jeg legger alt der inne. pid og termokoppler har og varmeovner også. I utgangspunktet er alt klart, men jeg vil gjerne se tilkoblingsdiagrammet ... Hvis mulig, vennligst skin .... takk på forhånd.

Damn lei av å spytte på prisen, hvis ikke vanskelig å skinte, vennligst dokumentasjonen, vil jeg være utrolig takknemlig innen rimelig [email protected]

Et fantastisk konsept! Forresten - det har vært to fjærer allerede, og det er ingen lenker til videoen, men jeg vil gjerne se =))

Zdravstvuyte.Ya som ovenfor for å skrive til deg med en forespørsel om å anke diagram RS410-tilkobling og MED 100.Vyshlete pozhaluysta.Ves Inet klatret, ingen nichego.Spasibo

Jeg ville bare ta en normal kontroller for stasjonen, for eksempel som på IR101.05 eller Vædderen. Kinesisk Rex Kill Chips

Admin. kan jeg få en monteringsinstruksjon for dette designet? Takknemlig på forhånd

Hilsener! Er det et elektrisk ledningsdiagram?

Kjære, kan du gjerne kaste av ledningene rex-C100 og PC410, som de forbinder med hverandre at de ville forstå hverandre og så hver PC. Takknemlig på forhånd.

God tid på dagen) kan du bygge videoen din stasjon?) [email protected]

Hallo Og kan jeg sende monteringsinstruksjonen til dette designet? Takknemlig på forhånd.

beordret stasjonen kule bakgrunnsbelysningen av denne typen, veldig godt det lyser opp arbeidsområdet, så det obzorchik: https://youtu.be/bDXP_TpF188

Mange takk til forfatteren.

Gi vennligst tilkoblingsskjemaet rex-c100 og pc410, hvordan du kobler dem til. Takknemlig på forhånd.

Hei, kan du ordne stasjonen på

Prosjektet ser ut til å ha dødd, men det er synd

I stedet for PID, ville jeg ta kontrolleren spesifikt under stasjonen fra tehnostation eller LDZ. Jeg bruker stasjonen IR101.06 personlig. Veldig fornøyd

Andrei, hei. Jeg pleier å kjøpe IR101.06, jeg ber deg om å fortelle meg hvordan det viser seg i arbeidet, er det noen fallgruver og hva skal jeg dopilivat?

Jeg bruker hovedsakelig til laptop reparasjoner. Jeg bruker det til meg selv, men noen ganger får jeg en jobb fra en tjeneste der det ikke er loddestasjon. Jeg bruker stasjonen da det ikke er noe å fullføre, alt fungerer fint. For stasjonen kjøpte jeg en vakuumpinne og stenciler med baller. Resten var all min. Flux forresten også, gjør resept fra nettstedet til denne stasjonen.

Betalt penger, kurs ikke sendt! Forførere! Telefonen svarer ikke, bokstavene i posten også!

Kjære, kast bort forbindelsesprogrammet rex-c100 og pc410, hvordan du kobler dem til PCen. Takknemlig på forhånd.

Ikke for å si at hunden spiste samopaly på lodding, men det første røret samles i bunnen av 99m og en hårføner: kinesisk lykt + glimmer + Krom og propell fra protsa.Poluchilos funksjonelle ... nå nyte den samme samopal- toppen varmeplaten Al lag. 4 mm, under det glimmer, så to ovner fra brødristeren, mer glimmer, termisk isolasjon og meth. plate som base. Billig (jeg måtte kjøpe bare glimmer), jeg bruker den som en separator for fjerning av berøringsskjerm og separeringsmoduler, og som forvarming. Minus en-kjøler ned sakte. AT Slim-varmeren er installert på den, Rex-100-kontrollen

Legg til en kommentar Avbryt svar

© 2018 Reparasjon av mikrobølgeovn, DVD, LCD, LCD-TV med egne hender.

Design og support: GoodwinPress.ru

Ønsker du å motta oppdateringer?

Abonner på ikke gå glipp av nye publikasjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 + 6 =