Hylle for sko med hendene

Hylle for sko med hendene, eller rydde opp i rotet i gangen

Når hallen må vasse, som en isbryter i isen i Arktis, snubler til venstre her og der sko, er det på tide å tenke på sokkelen. Denne enkle møbel vil lette å sette i orden, spare husholdningene fra søker par stablet i en haug på gulvet i bagasjerommet, foredle utseendet av hallen. Kjøp det ferdige produktet - en nytelse ikke billig, og ikke alltid som tilbyr handel, dekker våre behov. Det er en løsning - lage din egen hender sokkel.

Varianter skoen hyller og materialet under fremstillingen

Valget av materiale avhenger av ferdigheter, interiør gangen eller stedet der vil bli plassert på sokkelen, samt finansielle evner. For produksjon av denne møbel er egnet:

Tabell - fordeler, ulemper og egenskaper ved de forskjellige materialer for sko hyller

Den lave prisen og utvalget av farger, krever ikke sliping og maling.

De mest enkle og kreative alternativer: hyller laget av papp, stoff, skrap materialer

Hvis du ønsker å raskt bygge et originalt møbel, uten spesielle ferdigheter eller muligheten til å kjøpe dyre materialer, kan du gjøre dine egne enkle modeller av de tilgjengelige materialer - stoff, papp, skrap varer.

 1. Papp versjonen vil vare i lang tid og vil koste bare pennies, fordi materialet vil fungere som en vanlig pakkboks. Lett og slitesterk papp tåler en større belastning. Gjør det til en hylle så enkel at det kan kalles ikke lage møbler og håndverk. Du trenger:
  • Saker kniv;
  • stiftemaskin;
  • lim eller tape.

Pynt med tapet eller møbler film er vanskelig å skille fra de laget av tradisjonelle materialer. Men styret har en ulempe: det razmoknet i kontakt med fuktighet. Derfor våte sko er best å tørke, og basen for å beskytte fuktighetsbestandig film eller henge produktet på veggen for å være våt mens rengjøring etasje obuvnitsa ikke påvirket.

Uvanlig, komfortabel og kan gjøre enkle hyller laget av materiale for hånden. Det fungerer med nesten alt:

 • gamle møbler;
 • gjenstår etter reparasjon laminat;
 • gips;
 • plast eller tre tilfeller;
 • brett;
 • plastflasker;
 • Skoen eller kartong;
 • en metallplate;
 • grille, igjen fra et gammelt kjøleskap.

Velge materiale for hyllene, må du vurdere hvor produktet vil bli installert - i stua, på verandaen i et privat hus eller hage, utendørs.

Hjem og hage - squared tre, kryssfiner, sponplater

Å plassere du kan bruke noe materiale. I valg ikke stole bare på sin sikkerhet og smak. Ikke gjør en hylle av papp, hvis huset har kjæledyr: tenner og klør kjæledyr, dette materialet vil ikke opprettholde.

Gate hyller - metall og plast

For lagring av utendørs sko er bedre å bruke vannfast materiale, eller behandles med konserveringsmiddel. Det er viktig å huske på at på sokkelen vil bli påvirket av fuktighet, sol og ekstreme temperaturer. Det er ønskelig at materialet var ikke så lett, ellers hyllen kan bære vinden. Det beste alternativet - metallet behandles med rustbeskyttende. DSP er ikke nødvendig å bruke et slikt produkt på gaten raskt komme i forfall. Plast er ikke redd for vann, det er ganske egnet for gaten, hvis sokkelen er godt konsolidert.

Tips! Hvis du planlegger å bruke en tre hylle for gaten, før maling dobbel godbit sin fuktsperre sammensetning, med fokus på endene.

Valget avhenger av størrelsen på rommet, dets interiør, funksjonelle formål hyller.

 1. Lukket. De brukes til langtidslagring av sko. De representerer et skap eller skap med dører. De kan plasseres ikke bare i hallen, men også i rommene.
 2. Open. Plassert i entreen, egnet for daglige lagring tilfeldige sko. Fordelen med de åpne hyllene i fri luftsirkulasjon: sko tørker raskt, lukten forsvinner.
 3. Floor. Egnet for store rom, siden de opptar mye av arealet. For å øke funksjonaliteten kan fremstilles med setet. Det er åpen og lukket.
 4. Wall. Plassbesparende, enkel rengjøring. For en liten gang beste alternativet - en smal vertikal design, det tar liten plass og visuelt øke høyden på rommet.

Alternativer for å lage din egen hender hylle for sko i gangen på bildet

Obuvnitsy gjøre med hendene: tegninger, steg for steg bilder, diagrammer

Etter å ha definert materialet og hylle modell, kan du starte prosessen med produksjon. En av de enkleste og kostnads ​​alternativer - hylle laget av papp.

En smal veggkonstruksjon laget av papp

Den kan være laget som separate lommer inter og henges på veggen. Du trenger:

Å ha forberedt alt nødvendig, vi begynner å jobbe.

 1. Papp kutte rektangel 65h60 cm.
 2. Måle ut den korte siden av 25 cm og trekke en linje.
 3. En lang side delt i 3 deler: 20 cm, 25 cm, 20 cm skråstrek linje ..
 4. I den sentrale del danner et kvadrat 25x25 cm og 25x35 cm rektangel. Vi kutte den side av rektangelet på merkede linjen. Vil T-formet preform.
 5. På de resterende "vinger" målt fra 11 cm i firkant fra toppen av linjen og tegne en diagonal som forbinder de plottede punktene og vinkler bokstaven T.
 6. Bøy pappen i rette og diagonale linjer, for den praktiske anvendelse av et metall linjal.
 7. Å sette struktur. Rektangelet vil bakre vegg av lommen, som grenser til de firkantede trekanter - side, den resterende del raffinerier bakvegg.
 8. Elementene holdes sammen med lim eller tape. Klar lommer tapet, dekorative folie, dekket med maling, dekorert med ledninger.
 9. Etter å ha gjort det nødvendige antall lommer, lime dem til hverandre og festet loddrett på veggen.

Hvordan lage en bokhylle laget av papp - video

Storage Rack sko laget av pappesker

 1. En boks av passende størrelse kuttet i to deler for å oppnå den høyde tilsvarer dybden av fremtidige hyller. Dekke bunnen av de korte deler inne.
 2. Duplisere veggen alle detaljene i de andre boksene, lim dem.
 3. Skjær hyller med sidekanter. Bredden av ribbene skal være lik avstanden mellom hyllene.
 4. Lim hyllene i skapet.

Tips! Hvis du planlegger å male hyllen, forsegle endene av alle detaljene i maskeringstape. Siden produktet skal få fullført formen og fuktighet inn i veggene.

Konstruksjon av PVC-rør

I produksjon av slike obuvnitsy tar det litt tid og et minimum av verktøy:

 • PVC-rør diameter 20-25 cm;
 • maling, papir eller film for å lime;
 • lim;
 • baufil.
 1. Tube kuttet i lengder på 25-30 cm, kuttet kanten å glatte og zadekoriruyte segmenter til din smak.

For hagen eller hageflekk vil være hensiktsmessige hylle brukt paller. Sin produksjon tar ikke mye tid og krefter.

 1. Palle slipe sandpapir for hånd eller ved sliping.

Raskt du kan lage en hylle av trebjelker og rails. For dette først, er det ønskelig å foreta en tegning eller et diagram av den fremtidige strukturen, og deretter kuttes det å beregne størrelsen av materialet og for å koble alle deler ved hjelp av skruer.

Den enkleste versjonen av tre obuvnitsy - hyllestativer. Hvis hånden ikke har barer, kan du gjøre noen rails. Å arbeide behov:

 1. Måle plass der du planlegger å installere hyllen og gjøre tegningen.
 2. Så skinner på den mottatte størrelse. For de tre-lagdelt hylle, bør du ha fire stolper, seks staver og ni tverrgående skinner for hyller. Du kan endre bredden på sokkelen, skru et annet antall racks.
 3. På stativer for å markere stedet for festing av tverrgående støtter, drill, bore hull for skruene. Dette er for å sikre at når anordningen ikke dannes sprekker.
 4. Maskinerte deler sandpapir.
 5. Monter side stativet ved å skru skruer tverr skinner til stolpene. Du vil få to "stiger".
 6. Skru hyllestativet fra bunnen.
 7. Dekk produkt med lakk, la tørke.

Vis fantasi og tilbringe litt tid, kan du gjøre en stilig og rimelig skohyller fra det faktum at under armen, men fortsatt ingen bruk. Fantasere, skape, og ditt hjem vil få unikhet og individualitet.

Velkommen! Mitt navn er Irina, jeg er 48 år gammel.

Hylle for sko med hendene - et bredt felt av designmuligheter

Sko må lagres et sted, men det er verdt det for å få til å bruke penger på kjøp av dyre obuvnitsy? Hvis ønskelig, kan du lage din egen hylle fra noen av de tilgjengelige materialer - tre, metall, laminat og til og med rør og bokser. Det krever ikke spesielle snekring ferdigheter.

Vi vil fortelle kort hvordan du oppretter obuvnitsy. Jeg ser frem til listene over materialer og verktøy, diagrammer, tegninger og fotografier. Det er på tide å ta opp min gangen!

Valg av materialer og verktøy vil variere avhengig av utformingen av fremtidige hyller. Derfor, for å utvikle en enkel standard er problematisk. Det vanskeligste teknisk anses å være en løsning i en ånd av "slim".

Kompleksiteten i disse skapene er montering et stort utvalg av tilbehør. Alle andre hyller er mye enklere, så lage en liste over nødvendige elementer, vil vi starte fra de mest kompliserte ordninger. Du trenger følgende verktøy:

 • skrutrekker;
 • elektrisk drill;
 • handsaw for tre (eller metall);
 • meisel;
 • linje;
 • sander;
 • blyant.

Wooden hylle for sko med hendene

Hvordan lage en hylle for sko med hendene

Før du begynner å selv produsere hyller for sko, må du bestemme utformingen av fremtidige produkter, størrelse og funksjonalitet. Lag en skohyller kan være av noe - Profil, tre strimler, laminat, metall, og selv papp. Den mest populære (strukturelt) roterende, runde og vinkelmodeller.

I noen tilfeller kan det være nødvendig å bore og sliping (metall, tre). Et sted vil vi unnvære en enkel liming og klipping (kartonger). Og noen arter obuvnits vil virke eksotisk.

For de som har gamle unødvendige garderobe, kan skohyller produksjonsprosessen blitt utrolig lett nok til å se følgende video:

Kryssfiner med hendene, kan du bygge en modulær bokhylle, og ikke bare en hylle for sko. Denne hyllen vil bli festet til veggen i gangen og tok ikke mye plass, og tegninger for hennes produksjon ganske primitive. Foruten kryssfiner ark, trenger du:

Kryssfinér er skåret i to like rektangler (for eksempel 20x30 cm). Detaljer er nøye polert, etter som begynner prosessen med montering. Kryssfinerplater er dannet U-formet utforming, som er "innebygd" inn i hverandre og danner en slags labyrint.

Du kan henge i gangen en rekke lignende blokker. Fikseringen skjer ved hjelp av tre pinner og boret hull i kryssfiner.

Skohylle laget av kryssfiner

Den enkleste måten å lage en hylle for sko med hendene ut av butikken kjøpte elementer i stedet for "rå" tre. Men når du bestemmer deg for å gjøre denne virksomheten "fra scratch", følgende materialer og verktøy:

 • sandpapir;
 • planer;
 • metall hjørner;
 • trelim;
 • skrutrekker (kan erstattes av en skrutrekker);
 • motorsag;
 • skruer;
 • maling (eller maling);
 • blyant og målebånd.

Vi skal bruke en treplate som materiale. Bredden av arbeidsstykket - 25 til 35 cm, tykkelse - par centimeter. Fremstillingsprosessen er som følger:

 1. Er skåret loddrette sidevegger (80-90 cm hver).
 2. Forbered støttestengene og tverrstenger.
 3. Skjær fire stykker av 60-70 cm (denne skoen hyller).
 4. Alle maler er behandlet sandpapir.
 5. Stengene er montert på sideveggene ved hjelp av skruer.
 6. Metall hjørner er montert på de bakre endene av produktet.
 7. Hyllene er stablet på boards nedfelt.
 8. Etter monteringen av produktet er belagt med lakk (om ønskelig - med maling av en hvilken som helst farge).

Wooden hylle for sko med hendene kan bli en komfortabel krakk. I det følgende videoen vil du lære hvordan dette er mulig:

Gjøre sine hender hyller for sko laget av sponplater på mange måter ligner på tidligere versjoner. Foruten skrutrekker, drill, og andre vanlige verktøyene du trenger:

Hylle kan gjøres smal, og kan vinkles, rett eller avrundede ender. Generelt er fremgangsmåten som følger:

 1. Mark og skjære sideveggen.
 2. Med hjelp av kverner bli kvitt chipped og ujevn.
 3. Ta et varmt strykejern og bøte kanten stroppen.
 4. Skjær overflødig med en knivsegg band.
 5. Vinkler behandler finkornet sandpapir.
 6. Gjør et spor (hvis det kreves av plan), og samle produktet.

Neste video vil fortelle deg hvordan du oppretter en hylle for sko med hendene ut av sponplater og rør:

Du kan lage dine egne hender minimalistisk og stilig hylle for skotøy og konvensjonell laminat. Til dette trenger man laminatplater (antall lag avhenger av hyller) og metallrøret med spalter. Slissene kan gjøres kvern (ved hjelp av følgende metall), og til endene sette plasthetter.

Antallet seksjoner er bare begrenset av din fantasi og størrelsen av hallen.

Bilde Hyller til fottøy av laminat

En god løsning for et hus på landet kan tjene som en rail. Zapasshis den nødvendige mengden av materiale og et minimalt sett med verktøy (hammer, spiker, skrutrekker), er det mulig i løpet av kort tid til å samle sokkelen for sko med hendene fra skinnene med to eller tre nivåer. Fordelene med en slik hylle:

Hylle for sko i skinner

Du kan samle dine egne hender hylle for sko og high-tech-stil - fra profilen, med materialer samt herdet glass. Av de verktøyene du trenger:

 • bulgarsk;
 • glass cutter;
 • elektrisk drill (med bore metall);
 • stikksag;
 • bygningsnivå;
 • skrutrekker.

For ditt formål, kan du bruke enten en vanlig galvanisert profil flerfarget. Først vil det være mer vannresistent, og den nest beste tilpasning til den valgte indre. En slik struktur er montert på veggen:

 1. Profilen brukes til veggen og er festet med en skrue.
 2. Etter dette nivået er tatt på og verifisert ved hjelp av horisontale markeringer.
 3. De gjenværende skruene er skrudd.
 4. Montert ramme.
 5. Etablerte tidligere utarbeidet glasshyller.

Hylle for sko på loftet

Den mest budsjett alternativet - en hylle for sko med hendene samlet inn fra papp eller pappesker. Det tar liten plass og ser fint i en liten gang. Fremgangsmåte: skohylle laget av papp med hendene

 1. Blyant på konturene av esken er trukket mellomrom.
 2. En kniv for papp cut mellomrom.
 3. Rektangler satt i spesielle bokser.
 4. Barrene blir overlagret på hverandre, danner spor for skoen.
 5. Festebrakettene laget.
 6. Hylle er montert på veggen av gangen og dekket med dekorative folie.

Skohylle laget av papp

For fremstilling av hyllene kan ta plast vannrør - slik som de fra hvilken stigerørene er installert i toaletter. Av verktøyene du trenger en baufil. Fremgangsmåten for montering av hyllen for sko med hendene fra røret som følger:

 1. PVC-rør er saget i to like deler - dette vil være den "boksen" av våre hyller.
 2. Grind sandpapir kant.
 3. Tapetserte delen av dekorative film.
 4. Feste seksjon mellom en plastholdere på begge sider. Rørdiameter og formen på strukturene kan variere. Den nye cellen, hvis det er ønskelig, kan lett integreres inn i ordningen.

Sko rack av rørene

Vi foreslår ikke å engasjere seg i mekaniske arbeider, eller gå til smeden. Primitive metall hylle for sko gjøre ganske enkelt og med hendene - det er behov for å få en gammel, nedlagt, gardintrapp. Fremgangsmåte:

 1. Saget fragment stiger, som består av flere "trinn".
 2. Kantene er slipes.
 3. Detalj er festet til veggen gangen.
 4. Å klamre sprosser plastkroker - de er og vil bli hengende sko.

Hjemmelaget sko rack laget av metalliske materialer

For den enkleste hjørne hylle for sko med hendene, må du MDF plater, stikksag, drill, bor og skruer. Det er ønskelig å ha en blyant bygning nivå og akrylmaling jar. Handlingene er som følger:

 1. To identiske rektangler er kuttet og flere trekanter (deres antall avhenger av lagdelingen).
 2. Rektangler er festet med skruer til å danne en vinkelformet konstruksjon.
 3. De samme skruer er montert i hjørne hyllene.
 4. Hylle dekket med akryl.
 5. Nå satt vinkelen på hyllen i gangen og troskap for forankring plugger.

Corner skohylle

Å lage din egen hender hylle for sko runde, du igjen trenger en stikksag og MDF plater. Obuvnitsa vil bestå av to lag, så vi må kutte det ut tre "kruglyasha", radius som vil tilsvare den største skostørrelse av husstanden. Neste trinn:

 1. Han taklet runde blanks, må du kutte kvadratmeter (4 stk).
 2. I midten av de rektangulære emnene utfreste spor.
 3. Rektangler er satt inn i hverandre, som danner et kors.
 4. Med hjelp av korset skrutrekker til å feste rundt bolten.
 5. Endene av bakken og er dekket med folie.

Bilder runde skohyller

Basert på stasjonen er konstruert med hendene og roterende sko stativer. Dette produkt kan installeres inne i kabinettet-tilfellet, på grunnlag av MDF-plater og rør. Standarden kabinett pennal kan bygges tre-nivå roterende sokkel.

Det andre alternativet for overnatting - nisje i hallen. Imidlertid er en oppløsning som er egnet bare for en smal nisje. Algoritmen er:

 1. Separasjons firkantet bord segmenter, sirkler sage- og boring av hull for tappen separatoren.
 2. Boring av et sentralt hull i skiven.
 3. Installasjon av separatorer og festeskiver.
 4. Installere struktur med blyant (nisje).

Bilde roterende hyller for sko

Visuelt demonstrere ordningen gitt ovenfor, har vi valgt de riktige bilder og tegninger som vil hjelpe deg å lage en hylle for sko i gangen med hendene. Utforske, ta på armene og gå for det. Kanskje vil din design være mer perfekt.

Tegningene for fremstilling av sko hyller

tre suspensjon metall

Liker du dette? Abonner på nettstedet oppdateringer i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus og Twitter.

Abonner på oppdateringer på e-post:

Fortell vennene dine om denne artikkelen til dine favoritt sosiale nettverk ved hjelp av knappene nedenfor.

gitt noen kommentar

Møbler til forstuer

navigasjon

soverom

stue

stoppede møbler

bad

Kontaktpersoner:

siste diskusjoner

Cool! Det er hyllen ved siden av sengen for briller, smart telefon, bærbar musikkspiller.

Og jeg så en annen slik variant: en seng med et podium, veldig.

Takk for verdifull og detaljert informasjon! Svært anvendbare slik som.

Hylle for sko i gangen: 70 fantastiske ideer for korridoren med hendene

Moderne hall i en minimalistisk stil med åpne hyller for sko

Hylle for sko i gangen med hendene - en stor budsjett idé, som blir stadig mer presserende med veksten av krisen. Ifølge deres funksjonelle formål av en moderne inngangsparti ikke kan betraktes som en komplett bad. Dette rommet er ett enkelt mål - å motta gjester og ergonomisk plassering av klær og tilbehør.

Original hylle for sko laget av tre og metall rør

Retromebel perfekt for skap for sko

Malt bokser naglet til veggen, vil være en flott innredning i gangen

Bright hylle for sko fra skuffen

I de fleste tilfeller under dette rommet har en begrenset plass i moderne leiligheter, så det er viktig å korrekt bruke den.

Liten grill, veggmontert, erstatte hylle for sko

I gangen er det nødvendig å sørge for at alle ting hadde sin egen plass, som i tilfelle du ikke vil bruke mye tid på å bli klar. I dette tilfellet, hvis klærne enklere å plassere i skap og kroker, så sko og tilbehør for å gi bedre spesielle hyller eller skap for sko i gangen. På dem vil bli diskutert i denne artikkelen.

Hylle i korridoren av boksene med effekten av aldring

Hjemmelagde hyller for hallen: formålet og arter

Interiør gangen med hyller for sko ser mer nøye: i dette tilfellet, er skoene ikke spredt i hele rommet, og et kompakt sett i et utpekt plass.

Praktisk og mobil hylle for sko med hjul

Foreløpig kjøpe hyller for sko er ikke vanskelig: fordel for markedet er full av interessante forslag. Men i dette tilfellet, risikerer du å kjøpe den vanlige versjonen, ikke original. Derfor, mye mer interessant å lage en hylle for sko i gangen på egenhånd (som avbildet). Andre fordeler med dette alternativet er som følger:

Interessant design hyller for sko, festet til veggen

 • Den lave kostnaden (ikke nødvendig å ty til profesjonell hjelp, eller kjøpe ferdige hyller i butikkene);
 • anledning til å gå inn i sokkelen i den ikke-standard plass (hyller med enkelte parametre);
 • bruk av miljøvennlig og sikker materiale (du vet nøyaktig hvilke av hyllene er laget).

Perfekt løsning trehyller for et stort antall sko

Som sådan, ikke den generelle klassifiseringen av hyllene for hallen ikke eksisterer. Samtidig er det mulig å identifisere noen spesielt praktiske og populære varianter. Hyller forskjellige i materiale: tre, metall, jern, etc. De kan være frittstående og innebygd i den generelle suite gangen. Hyllene kan også kombineres med en krakk eller pidestall.

Interessant idé hyller av metallplater

Hyller er preget av antall rom for sko i stil. I tillegg kan de være både åpen og lukket. De varierer i dybde, høyde og antall av andre kriterier.

En av de vanligste av hyller for sko er den såkalte obuvnitsa. Det er en fullstendig autonom struktur.

Skifte sokkelen - hjemmelaget oppheng for sko

Tips! Selv om plassen tillater deg å plassere flere "obuvnits" bedre å starte fra det faktum at i hyllene bør passe nøyaktig skoen, som brukes av alle familiemedlemmer i en enkelt sesong. Resten er mye lettere å holde skoene i boksene i skapet i gangen.

Entré, under benken der du kan gjøre de fleste partisjoner for sko

Hylle for sko i gangen med hendene: et bilde i en bestemt stil gangen

Hvis du lage din egen hender sokkelen, har du store muligheter organisk passe dem inn i interiøret gangen. I en slik situasjon mye lettere å holde en enhetlig stil på rommet.

Utsatte trehyller på tynne metallrør

Vurdere hva hyllene er best egnet for en eller annen populær stil på interiøret.

For nå populær stil av Provence passer hyllene er laget av naturlige materialer. Spesielt hensiktsmessig å se ut som et tre. Disse tre hyller kan være dekorert med utskjæringer og mønstre. Det vil se veldig autentisk køye modell: på nederste hylle ligger rett egne sko, og på toppen - flettet boks under en rekke tilbehør og småting. Og hvis de to-lags hylle "close" på toppen "lokk", kan den brukes som en praktisk benk designet for obuvaniya.

Moderne åpen garderobe design vil erstatte innebygd garderobe i hallen i den industrielle stilen

Spesielt harmonisk utseende hyller, dekket med et lokk, som er litt utenfor kanten av hyllene. Slike hyller passe perfekt i stil med countrymusikk. Hvis du er redd for at dette funksjonelle tilbehøret vil virke for lett, husk at dette er grunnleggende konseptet av disse stilistiske retninger. Hvis du vil ha noe mer luksuriøst gangen, er det best å velge stiler som Empire, barokk eller Art Deco.

Nisje sko med selvlagde hyller i gangen i skandinavisk stil

Tips! Ved hjelp av tre, må du huske på at det skal bli godt behandlet og dekket med et beskyttende lag.

Piece-sveiset gitter av tradisjonelle gangen

For stiler som moderne, minimalistisk og hi-tech-fit hyller av moderne materialer fordel rene og lyse toner. Ideelt ville se hyllene er laget i rødt, svart og hvitt.

Hylle for sko i stil med Provence med effekten av aldring

En kort pedagogisk program, "Hvordan lage dine egne hyller"

Lag en hylle for gang og du kan eie. For å gjøre dette, trenger du tid, tålmodighet og nødvendig minimum av materialer og verktøy.

Alt avhenger av materialet som brukes til produksjon av hyllene. Hvis du valgte treet, er det ønskelig å foretrekke ferdigbehandlet boards, som kan kjøpes i moderne DIY butikker. I dette tilfellet vil hylle industrien ikke forårsake for mye problemer. Men hvis du bestemmer deg for å gjøre alt bare med hendene, så du trenger følgende verktøy og deler:

Konvensjonelle tre bokser som kan brukes til å folde skoen i gangen

 • planer;
 • sandpapir;
 • spesielle lim for tre;
 • metall hjørner;
 • Skrutrekker eller skrutrekker;
 • så;
 • skruer;
 • lakk;
 • rulett;
 • blyant.

Vi foreslår å bruke en standard treplate bredde fra 25 til 35 cm, og i et par centimeter tykt.

For å begynne å sage vertikale sidevegger. Hver av dem skulle bli tilnærmet lik 80 til 90 cm. Klargjør støttestengene samt sprosser. Deretter fortsetter å skjæringen av de fire fragmentene, som vil være skoen hyllene. Deres størrelse bør være ca 60-70 cm.

Interessant idé av det lukkede rom i sokkelen for sko

Tips! Alle feltene må være nøye behandles med sandpapir.

Feste stolpene ved hjelp av selvgjengende skruer på sideveggene. Fester metallbrakett på de bakre ender av the Future "håndverk". Så la deg selv på mottaker hylle faste bjelker. Omslags håndverk lakkskiktet, og hvis det er ønskelig - eventuell maling egnet interiør.

Ulike hyller for sko i ulike høyder

Ved begrenset plass entreen, kan en god vei ut være et hjørne hyller som tar opp minimalt med plass med en maksimal funksjonalitet. Bruke hjørne hyller, bruker du maksimal plass i hjørnene av rommet. I dette hjørnet hyllene kan være av forskjellige former.

Hjørne benk for sko og for komfortabel obuvaniya prosess

I tillegg til dette verdighet, hjørne hyller også besitte en rekke fordeler, blant annet:

 • Den kan være laget av forskjellige materialer, herunder tre, plast, sponplater (henholdsvis, kan disse hyllene passe helt inn i en hvilken som helst type av interiør);
 • enkel montering og demontering, krever ikke spesielle kunnskaper;
 • enkel betjening og rengjøring.

Enkel og vakker hylle av rørene i en liten gang

Hyller med hendene ut av skrap materialer

Hyller laget av skrap materialer, - stor og original måte å spare og overraske gjestene eier oppfinnsomhet. Faktisk, i de fleste tilfeller materialet ikke er spesielt nødvendig å kjøpe fordi de er tilgjengelig i de fleste leilighetene. Alt du trenger å gjøre, tid og lyst til å drømme, og tilgjengeligheten av kreative ideer. Det siste vi er glade for å dele.

Creative trippel hylle fra røret og tre

En interessant utførelsesform for skoen hyller bli modell fremstilt fra et slikt vanlig materiale, slik som plast vanntilførselsrøret. Det er bedre å bruke rør som har en tilstrekkelig stor diameter. Plasser røret på de enkelte deler som er tilnærmet lik den gjennomsnittlige størrelsen på skoen. Skjær merking av de enkelte deler med en baufil. Unn kantene med sandpapir. En del obkleyte selvklebende film eller maling på en hvilken som helst farge. Av de individuelle segmentene montere struktur styrt av sin egen fantasi.

Smijern hylle, som er det mest praktisk å lagre støvler

Opprinnelig vil se hyller for sko laget av trekasser. Men produksjonen ikke krever mye innsats. Dette er en svært økonomisk alternativ, siden du ikke trenger å kjøpe materialer til hyllene: det er nok å bruke en gammel boks fra landet (hvis selvfølgelig ikke er fuktig, og har en "presentasjon"). I dette tilfellet kan du bruke fantasien "til det fulle". Å male hver av boksene i lyse farger. I dette tilfellet vil hver av dem være forskjellig fra den andre. Du kan "fikse" hver boks for ett eller annet familiemedlem.

Sport farge hylle av gamle skateboards

Enda mer enkel versjon av produksjon innebærer bruk av papp hyller. I dette tilfellet du bortsett fra å spare tid og krefter, i tillegg til betydelig spare økonomi. Imidlertid har denne kartong modellen en betydelig ulempe - skjørheten av strukturen. Men i dette tilfellet, kan du erstatte den gamle til den nye regiment stresset. Samtidig oppdatere deg interiør gangen. Tross alt, kan hver gang en ny farge eller form brukes.

Obuvnitsa av papp

Alt du trenger, så det er ganske tykk papp. En utmerket utførelsesform vil boksen, for eksempel fra kjøleskapet.

For produksjon av en slik primitiv "obuvnitsy" ta en blyant og en linjal og trekke noen pappesker på 30 * 75 cm. Vil kutte ut figurer med en skarp kniv. Dele dem inn i tre deler med en blyant. Brett sidene på en slik måte at de danner en trekant. Du fikk noen blanks å bli satt inn i hverandre, som tredukker. Det bør gi rom for sko. Sikre resultatet oppnådd tape.

Lim over kanten av våre hyller farget tape

Tips! Bruk tråd eller metallbraketter for å forsterke konstruksjonen.

Å sette flere avdelinger for sko derav massiv papp

Installere det resulterende produkt vertikalt langs veggen. Låse den i den posisjonen.

Du kan gå av og på andre enkle måter. For eksempel, kan en base brukes for hyller (tre eller metall, etc.). Dessuten vil du trenge møbler tilbehør. Fest sokkelen til veggen. I dette tilfellet, vil de ta opp minimalt med plass. Dette er et flott alternativ for en kompakt gangen. Men en slik fremgangsmåte for fremstilling av hyllene har en ulempe. Hvis du senere zateet reparasjon, så må du plugge hullene i hyllene.

Vi får en uvanlig papp hylle for sko laget av små trekanter

Benk med hyller for sko - en annen anstendig alternativ for hallen. I dette tilfellet vil regiment være dobbelt så funksjonelt: det blir ikke bare et oppbevaringssted for sko, men også et sted for obuvaniya.

Disse alternativene har et bredt utvalg av modeller. De kan være laget av naturlig tre og er en stabil og vakker design. Et annet alternativ, som er mer praktisk å bruke som en benk for obuvaniya er en benk minner bankett gjennom myk "cover".

Jern rør som er montert i en benk i hallen, vil være en utmerket hylle for sko

Spesielt interessant look klassiske modeller laget av tre i retrostile, som ved sin utforming minner om hage benker. På sitt lavere nivå, har de en spesiell åpen hylle for oppbevaring av sko. Men slike design skapt for større fritids obuvaniya enn for lagring av sko. I tillegg er de hovedfokus på interiøret.

Trebenk i landlig stil med hyller for sko

Disse benker er mer komplisert å fremstille enn det mønster som er beskrevet ovenfor. Spesielle ferdigheter design med tråd og mønstre.

For en stor familie passende for å tilveiebringe en tilstrekkelig stor benk med flere lag for lagring av sko.

Lite nøyaktig hylle med åpne og lukkede rom og et polstret sete

Vær imidlertid oppmerksom på at i de fleste tilfeller er disse strukturene ikke laget for å oppbevare høye støvler.

Hylle for sko i gangen med hendene kan også være en flott gave til familie og venner. En slik fore er ikke bare original, men også funksjonelle. En gave laget med sine egne hender, dobbelt hyggelig.

Original obuvnitsa fra treplater og et tau

Du kan beregne de tilgjengelige resultatene i bildet.

Dermed skoen stativer gangen - uerstattelig ting. I tillegg, med den rette tilnærmingen lignende design kan bli en viktig detalj i interiøret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

70 − 61 =