Hylle for sko i gangen

Hvor praktisk å lagre sko i gangen: moderne skohylle

Vår hall - er telekort av leiligheten vår. Kaos på gulvet i gangen - det er ikke mangel på tid og mangel på rimelige løsninger både praktisk å lagre alle nødvendige sko i en liten gang.

La oss se på et moderne hylle for sko som vil hjelpe oss å finne et akseptabelt alternativ for overnatting gjennom våre sko i gangen.

Hvis du ikke liker når skoen på de åpne hyller av støvete, og steder for et fullt skap for sko du ikke gjør det, så den versjonen av en slik lukkede skohyller kan interessere deg.

Hvis du er en tilhenger for å raskt og enkelt fjerne sine sko i gangen, er det bedre å velge en slik åpen hylle for sko.

Som noen ganger skjer - sette ting i orden. alt er rent og i orden står på hyllene, men det kommer en ny uke begynner, og den vanlige rotet med henne.

Derfor velger alternativer som lagring sko, ikke vurdere de vakre bildene. og personlig vaner og komfort spesielt for deg.

Har du noen gang tenkt på at for 3-4 par sko som du bruker i en sesong, og en liten nok hyller?

Til hvert familiemedlem hadde sin egen plass på skohylle, kan betraktes som en variant av den modulære organiseringen av plass i gangen.

Dersom den smale korridoren, vil det være en praktisk hylle med skrå plassering av skoen.

I tillegg er en hylle våte sko tørker ut raskere.

Selvfølgelig ville en romslig garderobe plutselig løse problemet med lagring av sko, men dessverre ikke til hver leilighet har et sted for det, slik at mest mulig effektiv bruk av plassen som vi har.

For de som ikke liker den åpne visningen av hyller for sko, kan du velge alternativet hyllene med plastbeholdere - ofte ganske praktisk.

Hvis du er stolt av og nyte sin kvalitet fottøy, så dette hendige tre sokkel kan bli en improvisert presentasjon.

Miniatyr og praktisk hylle for sko for de som er brukt som tiltenkt hylle

og ikke for oppbevaring av sko for alle årstider.

Uansett alternativer sko lagring i gangen du velger, men i utgangspunktet er det nødvendig å gjøre en ting -

å kvitte seg med gamle og ubrukte sko.

Skohyller er ikke i stand til å imøtekomme alle, så bruk dem til å lagre virkelig relevante sko, og ikke være lat på en riktig måte for å fjerne off-season sko lagring.

Hylle for sko med hendene, eller rydde opp i rotet i gangen

Når hallen må vasse, som en isbryter i isen i Arktis, snubler til venstre her og der sko, er det på tide å tenke på sokkelen. Denne enkle møbel vil lette å sette i orden, spare husholdningene fra søker par stablet i en haug på gulvet i bagasjerommet, foredle utseendet av hallen. Kjøp det ferdige produktet - en nytelse ikke billig, og ikke alltid som tilbyr handel, dekker våre behov. Det er en løsning - lage din egen hender sokkel.

Varianter skoen hyller og materialet under fremstillingen

Valget av materiale avhenger av ferdigheter, interiør gangen eller stedet der vil bli plassert på sokkelen, samt finansielle evner. For produksjon av denne møbel er egnet:

Tabell - fordeler, ulemper og egenskaper ved de forskjellige materialer for sko hyller

Den lave prisen og utvalget av farger, krever ikke sliping og maling.

De mest enkle og kreative alternativer: hyller laget av papp, stoff, skrap materialer

Hvis du ønsker å raskt bygge et originalt møbel, uten spesielle ferdigheter eller muligheten til å kjøpe dyre materialer, kan du gjøre dine egne enkle modeller av de tilgjengelige materialer - stoff, papp, skrap varer.

 1. Papp versjonen vil vare i lang tid og vil koste bare pennies, fordi materialet vil fungere som en vanlig pakkboks. Lett og slitesterk papp tåler en større belastning. Gjør det til en hylle så enkel at det kan kalles ikke lage møbler og håndverk. Du trenger:
  • Saker kniv;
  • stiftemaskin;
  • lim eller tape.

Pynt med tapet eller møbler film er vanskelig å skille fra de laget av tradisjonelle materialer. Men styret har en ulempe: det razmoknet i kontakt med fuktighet. Derfor våte sko er best å tørke, og basen for å beskytte fuktighetsbestandig film eller henge produktet på veggen for å være våt mens rengjøring etasje obuvnitsa ikke påvirket.

Uvanlig, komfortabel og kan gjøre enkle hyller laget av materiale for hånden. Det fungerer med nesten alt:

 • gamle møbler;
 • gjenstår etter reparasjon laminat;
 • gips;
 • plast eller tre tilfeller;
 • brett;
 • plastflasker;
 • Skoen eller kartong;
 • en metallplate;
 • grille, igjen fra et gammelt kjøleskap.

Velge materiale for hyllene, må du vurdere hvor produktet vil bli installert - i stua, på verandaen i et privat hus eller hage, utendørs.

Hjem og hage - squared tre, kryssfiner, sponplater

Å plassere du kan bruke noe materiale. I valg ikke stole bare på sin sikkerhet og smak. Ikke gjør en hylle av papp, hvis huset har kjæledyr: tenner og klør kjæledyr, dette materialet vil ikke opprettholde.

Gate hyller - metall og plast

For lagring av utendørs sko er bedre å bruke vannfast materiale, eller behandles med konserveringsmiddel. Det er viktig å huske på at på sokkelen vil bli påvirket av fuktighet, sol og ekstreme temperaturer. Det er ønskelig at materialet var ikke så lett, ellers hyllen kan bære vinden. Det beste alternativet - metallet behandles med rustbeskyttende. DSP er ikke nødvendig å bruke et slikt produkt på gaten raskt komme i forfall. Plast er ikke redd for vann, det er ganske egnet for gaten, hvis sokkelen er godt konsolidert.

Tips! Hvis du planlegger å bruke en tre hylle for gaten, før maling dobbel godbit sin fuktsperre sammensetning, med fokus på endene.

Valget avhenger av størrelsen på rommet, dets interiør, funksjonelle formål hyller.

 1. Lukket. De brukes til langtidslagring av sko. De representerer et skap eller skap med dører. De kan plasseres ikke bare i hallen, men også i rommene.
 2. Open. Plassert i entreen, egnet for daglige lagring tilfeldige sko. Fordelen med de åpne hyllene i fri luftsirkulasjon: sko tørker raskt, lukten forsvinner.
 3. Floor. Egnet for store rom, siden de opptar mye av arealet. For å øke funksjonaliteten kan fremstilles med setet. Det er åpen og lukket.
 4. Wall. Plassbesparende, enkel rengjøring. For en liten gang beste alternativet - en smal vertikal design, det tar liten plass og visuelt øke høyden på rommet.

Alternativer for å lage din egen hender hylle for sko i gangen på bildet

Obuvnitsy gjøre med hendene: tegninger, steg for steg bilder, diagrammer

Etter å ha definert materialet og hylle modell, kan du starte prosessen med produksjon. En av de enkleste og kostnads ​​alternativer - hylle laget av papp.

En smal veggkonstruksjon laget av papp

Den kan være laget som separate lommer inter og henges på veggen. Du trenger:

Å ha forberedt alt nødvendig, vi begynner å jobbe.

 1. Papp kutte rektangel 65h60 cm.
 2. Måle ut den korte siden av 25 cm og trekke en linje.
 3. En lang side delt i 3 deler: 20 cm, 25 cm, 20 cm skråstrek linje ..
 4. I den sentrale del danner et kvadrat 25x25 cm og 25x35 cm rektangel. Vi kutte den side av rektangelet på merkede linjen. Vil T-formet preform.
 5. På de resterende "vinger" målt fra 11 cm i firkant fra toppen av linjen og tegne en diagonal som forbinder de plottede punktene og vinkler bokstaven T.
 6. Bøy pappen i rette og diagonale linjer, for den praktiske anvendelse av et metall linjal.
 7. Å sette struktur. Rektangelet vil bakre vegg av lommen, som grenser til de firkantede trekanter - side, den resterende del raffinerier bakvegg.
 8. Elementene holdes sammen med lim eller tape. Klar lommer tapet, dekorative folie, dekket med maling, dekorert med ledninger.
 9. Etter å ha gjort det nødvendige antall lommer, lime dem til hverandre og festet loddrett på veggen.

Hvordan lage en bokhylle laget av papp - video

Storage Rack sko laget av pappesker

 1. En boks av passende størrelse kuttet i to deler for å oppnå den høyde tilsvarer dybden av fremtidige hyller. Dekke bunnen av de korte deler inne.
 2. Duplisere veggen alle detaljene i de andre boksene, lim dem.
 3. Skjær hyller med sidekanter. Bredden av ribbene skal være lik avstanden mellom hyllene.
 4. Lim hyllene i skapet.

Tips! Hvis du planlegger å male hyllen, forsegle endene av alle detaljene i maskeringstape. Siden produktet skal få fullført formen og fuktighet inn i veggene.

Konstruksjon av PVC-rør

I produksjon av slike obuvnitsy tar det litt tid og et minimum av verktøy:

 • PVC-rør diameter 20-25 cm;
 • maling, papir eller film for å lime;
 • lim;
 • baufil.
 1. Tube kuttet i lengder på 25-30 cm, kuttet kanten å glatte og zadekoriruyte segmenter til din smak.

For hagen eller hageflekk vil være hensiktsmessige hylle brukt paller. Sin produksjon tar ikke mye tid og krefter.

 1. Palle slipe sandpapir for hånd eller ved sliping.

Raskt du kan lage en hylle av trebjelker og rails. For dette først, er det ønskelig å foreta en tegning eller et diagram av den fremtidige strukturen, og deretter kuttes det å beregne størrelsen av materialet og for å koble alle deler ved hjelp av skruer.

Den enkleste versjonen av tre obuvnitsy - hyllestativer. Hvis hånden ikke har barer, kan du gjøre noen rails. Å arbeide behov:

 1. Måle plass der du planlegger å installere hyllen og gjøre tegningen.
 2. Så skinner på den mottatte størrelse. For de tre-lagdelt hylle, bør du ha fire stolper, seks staver og ni tverrgående skinner for hyller. Du kan endre bredden på sokkelen, skru et annet antall racks.
 3. På stativer for å markere stedet for festing av tverrgående støtter, drill, bore hull for skruene. Dette er for å sikre at når anordningen ikke dannes sprekker.
 4. Maskinerte deler sandpapir.
 5. Monter side stativet ved å skru skruer tverr skinner til stolpene. Du vil få to "stiger".
 6. Skru hyllestativet fra bunnen.
 7. Dekk produkt med lakk, la tørke.

Vis fantasi og tilbringe litt tid, kan du gjøre en stilig og rimelig skohyller fra det faktum at under armen, men fortsatt ingen bruk. Fantasere, skape, og ditt hjem vil få unikhet og individualitet.

Velkommen! Mitt navn er Irina, jeg er 48 år gammel.

Skohylle med hendene: 30 interessante ideer

Sko har en viktig plass i garderoben av en person. Uansett hvor godt du holder den, det avhenger ikke bare av levetiden, men også utseendet på sko og støvler. Uforsiktig spredt på hall fottøy spoils utseendet på rommet, og kan skape et negativt inntrykk blant de besøkende på eieren av huset, og vakkert og komfortabelt skohylle vil gjøre hallen mer behagelig.

Velge en hylle for sko i gangen, er det nødvendig å ta hensyn til en rekke nyanser: størrelsen og antall par som er i den vil bli lagret, størrelsen på selve strukturen, samt området og utformingen av rommet, i det indre av disse vil trenge å gå inn i hyllen.

Avhengig av dine preferanser, kan du velge å ikke bare sokkelen i alle former og størrelser, men også laget av praktisk talt alle materialer som kan tenkes.

Hylle for sko med hendene kan være:

 • tre sokkel for sko;
 • Skoen hylle av glass og plast, eller plast;
 • metallstrukturer;
 • løsninger i minimalistisk stil i form av enkeltkroker eller horn;
 • andre alternativer.

For sko lagring, kan du bruke noen av en rekke løsninger på markedet, og det er mulig å gjøre et slikt design med sine egne hender.

For å svare på spørsmålet: hvordan å lage en hylle for sko med hendene er ganske enkel. Planlegging av produksjon av sko hyller kan du gi frie tøyler til fantasien, og ikke bare praktiske og holdbare produkter, men også et eksklusivt møbel, som er integrert i utformingen av rommet ditt.

For produksjon av skohyller i gangen som i bildet kan du bruke noe materiale som er for hånden i øyeblikket: treplater, rester av kryssfiner eller sponplater, plast plater, tre eller plast listverk, gjenstår etter reparasjoner. Normal eller akryl kan også anvendes i fremstillingsprosessen.

Innsamlet skohylle med dine egne hender kan være dekorert med ulike materialer, tapetlim, hud substitutter eller annet lignende materiale, malt i forskjellige farger. Treelementer bestående stativ for skotøy i hallen kan være lakkert.

Avhengig av hva slags materiale du velger å lage hyller, trenger du kanskje en rekke elementer. Tror ikke at stativet for sko med hendene laget med hjelp av noen spesialverktøy eller tilbehør. All nødvendig sikkert der i huset hver eier, som minst en gang gjorde noe rundt huset med sine egne hender:

 • tre sag eller metall baufil (som er egnet ikke bare for å skjære arbeidsstykker av jern, men også en rekke plastmaterialer);
 • en hammer;
 • skrutrekker;
 • skarp kniv;
 • måleinstrumenter (et målebånd eller lang rekkevidde, nivå, etc.);
 • boring eller en hammer hvis det er nødvendig å montere hyller på veggen;
 • stor og fint sandpapir;
 • Adhesive formål eller som er beregnet for de enkelte materialer;
 • spiker, skruer og andre produkter for festeanordninger;

En av de vanligste materialene ikke bare for produksjon av sko hyller, men også for de andre møbler er tre. Alternativer for produksjon hyller av tre store sett.

Stå for sko med hendene fra et tre vanlige varianten. Fra den smale trelister lim rektangel ønsket størrelse, skjæres finerstykker bunn. Å dekorere, kan du fylle ut de resulterende boks småstein eller annen filler. Resultatet er en enkel sko stativ åpen og ukomplisert.

De som ikke ønsker å rote rundt i lang tid, kan du velge en minimalistisk løsning: skohylle laget av tre med hendene i form av to tre slats festet til veggen i gangen av hverandre på kort avstand.

Krank er bredere og tjener som en passende sokkel, som vil være sko og støvler. Dessuten er det ikke nødvendig å gjøre hele tabletten sålelengden vil være tilstrekkelig størrelse ved hvilken halvparten eller tredjedelen av skoen vil være på sokkelen. Den andre plate, smalere, spiller rollen stopp, som ikke tillater skoen å falle, og vil sikkert holde det på sokkelen.

En mer avansert versjon - hylle for sko med hendene med flere hyller vil lagre et større antall par, sannheten og en plass i hallen vil det ta lengre tid. Hyller kan utstyres med skyvedører, noe som vil skjule sko fra nysgjerrige øyne. Den øverste hylle kan tjene som en praktisk benk eller står for forskjellige ting. En slik hylle for sko i hallen som i bildet nedenfor vil passe inn i ethvert interiør.

Ved hjelp av en metallfestebeslag og bevegelig, såsom hjørner, hengsler, løpere eller andre glidemekanismer kan, om ønsket, for å fremstille en sammensatt struktur som ikke vil gi industrielle analoger.

Fra skrapmetallkonstruksjoner kan settes sammen til grunn for obuvnitsy et rack. Stå for sko metall inn i foajeen, vil komplett med trehyller være mer holdbar enn tre produkt helt og gi rom for en lang tid å glemme kaoset blant skoene.

Den kan brukes for å fremstille en sko hylle ikke bare konvensjonelle materialer, slik som tre eller metall. En av den opprinnelige oppløsning er en hylle for sko fra rester av plastrør for installasjon av varmesystemer og vannforsyning anlegg. Naturligvis enklere og mer behagelig å jobbe med de nye rørene vil bli. I produksjon av interiøret i faget er ingen big deal.

Først må vi bestemme størrelsen på den fremtidige produkt, som regel basert på en maksimal størrelse, dvs. størrelsen på den største paret. Passende diameter rør med en baufil skåret i enkeltstykker. Kantene av de resulterende emnene, behandle en fil eller sandpapir, og bundet til hverandre for å danne en pyramide. For å fikse, kan du bruke hva som helst: en dekorativ snor, gummiringer, lim, etc. Suit saker og binders.

For dekorasjoner kan være forhåndstapetklister over hvert segment av røret, voksduk, en klut eller maling. Hvis skohylle er planlagt å lagre og barnas tøfler, kan bruk av ulike diameter rør gi utformingen mer originalt utseende.

Stativ for sko i hallen kan være laget av det samme plastkasser som kan brettes til en annerledes fasong. Bruk av boksene vil utvide design, kjøpe flere bokser som nye par.

Hylle for sko med hendene, hegnet vil selvsagt se på sitt sommerhus.

Skohylle i gangen med elektrisk tørketrommel vil la tørke sodden værbestandige sko.

For sko med lange hæler kan ordne lagring, trekke i et avsidesliggende sted sterk ledning eller en gummistrikk. Må stå over hæler sko ikke tar opp mye plass.

Enda flere ideer for å skape sko hyller med sine egne hender, vil du finne i vårt galleri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 2 = 1