Hylle for blomster utendørs

Gulv hyller for blomster

I dag er det vanskelig å forestille seg minst en levende eller kontorplass uten friske blomster. Men på vinduskarmer er så vanskelig å se, og ofte de ikke passer der.

Trenden er nå en ny måte å plassere potteplanter. Dette er en stor mote trend - sette blomsterpotter på den vakre utendørs hylle for blomster. Disse elegante stativet ble ikke bare en funksjonell tillegg til fargene, men også en bemerkelsesverdig uavhengig gjenstand for rommet innredningen.

Gulv hyller for blomster, er på ulike høyder, er den perfekte måten å dekorere rommet og skape en unik blomst arrangement.

Hva er farger for interiøret hyllene?

Gulv hyller for blomster tre og metall - et flott tillegg til ethvert interiør stil. Som regel er de laget av god, høy kvalitet, holdbare materialer som tillater dem å sette på et ganske stort antall planter. Vanligvis er det fem til ti stykker. Men, samt multi-lagdelt hyller, fortsatt populære og enkelt stativ.

Smijern stands fortjener spesiell oppmerksomhet. I utseende de er veldig skjør, og faktisk tåler mye vekt, og ser - vel, veldig elegant. Smidde produkter er alltid i mote, har de ikke bli foreldet. Smidd hyller og står for blomster - et helt kunstverk. Disse coasters er skapt av kaldt smiing, og da er de dekket med pulver maling, og de er villige til å tjene og behage deg på mange tiår.

Planter bringe inn i våre liv en spesiell betydning og en rekke sterke farger, så de fortjener en vakker ramme. En god løsning kan vinkles hyller, gulv og hengende blomster. Ved første øyekast kan en slik beslutning virke som et ideal - og blomstene kan sees tydelig, og ikke ta for mye plass.

Men i praksis, ting er ikke så enkelt. Regiment - den samme møblene. Vinkelen er vinkelen, og vinkelen hyllene er laget kun for en 90 graders vinkel. Ikke bare hvor vi kan finne den ideelle veggen stort sett eller vinkel mindre enn 90 grader, eller hylle passer ikke, og det må kuttes. Men trimmet regiments vakker vil ikke bli, og ikke alle kan riktig kuttet.

Det er en annen ulempen til hjørne hyller og hyller for blomster. Store potter det rett og slett ikke vil passe. Men det er mulig å instruere en masse små potter. Problemet er at fargen på røttene vokse og til slutt må bli transplantert. Og igjen er det et problem - hvor du skal sette blomstene.

Gulv hyller for blomster - det er veldig vakkert, enkelt og praktisk. Velg din favoritt farge og passende størrelse hyller - og nyt den vidunderlige skjønnheten i favorittfarger!

Kopiering informasjon er kun tillatt med direkte og indeksert henvisning til kilden

Praktisk og stilig hylle for blomster med sine egne hender: 3 fascinerende master class

Før fans av innendørs planter er alltid et problem: hvor du skal sette den neste potten av ficus eller pelargonium. Plassere anlegget i vanskelige skap, skrivebord gjør panner og gryter er ikke praktisk, og i vinduskarmen er plassert bare noen få begonia eller orkideer. Komme til unnsetning hyller for blomster som lett kan henge på den frie delen av veggen. Vi vil prøve å forstå klassifisering av blomsterhylle og undersøke tre interessant master class for sin produksjon.

Hylle for blomster som en detalj i interiøret ↑

Hvis vi ser på standen av planter ikke bare som en praktisk enhet, men som en slags interiørdesignelement, så den kan brukes til å understreke stilen, for å gjøre rommet mer behagelig, hvis ikke endre det kjente omgivelser kjøkkenet eller i stuen. Tre delene av vegg produkter er perfekt kombinert med en pakke med møbler laget av eik eller lind, og braketter og kleshengere laget av metall - med beslag av skap og skuffer.

En interessant løsning for interiør i landlig stil

Hylle eller stativ med krom elementer er lagt inn på kjøkkenet, i perfekt harmoni med sanitærutstyr og bestikk. Kompakte hyller med blomstrende fioler, montert på en vinduskarm gi moderne kjøkken, i overkant av det ferdige tekniske innretninger mer komfortabel og beboelig utseende.

Fargen og utforming av stands for blomster kan være fullt gjentatt elementer av møbler, men i noen tilfeller en mer raffinert utseende uvanlig formede produkter, med ekstra pynt og trim. Kanter lys blonder, noen perler av perler, lys antikk forgylte - og de vanlige tre produktet omdannes til en eksklusiv design touch.

Elegant element innvendig plass

Hyller for potteplanter kan helt erstatte partisjonen, installasjon av noe som er relevant i studio leiligheter eller rom, delt inn i flere soner. Et eksempel er en romslig hall leilighet i et loft stil, hvor Bart murstein eller betong vegger kan oppdatere de pene komposisjoner av blomster.

Design står for blomster ↑

I tillegg til tradisjonelle vegghyller for potteplanter, som er behandlet av styret på to hengsler, er det nok av komfortable rom og uvanlig form stands. Bildet viser de tradisjonelle typer: enkle hyller, stablet hyller og veggmonterte versjoner, som er montert på gulvet.

Kompakt sokkel for en plante ↑

Liten stå festet til veggen i en praktisk høyde for vanning planter, noe som minner om potter. Spesielt tett i design, de som hang på tykke fargede ledninger eller tau. Liten i størrelse sokkel er lettere å lage og dekorere dine egne hender, enn en multi-lagdelt struktur. En firkantet trebit kan males for å matche bakgrunnsbilde eller, tvert imot, markert med farge.

Uvanlige løsninger for en blomst

For en kompakt og mobile produkter lettere å finne et sted i leiligheten. Om ønskelig kan det alltid bli endret: Flytt fra døren til vinduet på soverommet eller kjøkkenet. Avhengig av høyden av plantene, som gradvis øker i størrelse, blir hylle senkes ned. Shoots ampelnyh avlinger, tvert imot, er trukket ned og sidelengs, så noen ganger på fjellet har å bevege seg oppover. I tillegg til vegger, miniatyr hyller fast i bakken av vinduene, i nisjer, på bjelkene.

Den største fordelen med strukturer bestående av to, tre eller flere "nivåer" - en stor kapasitet. På avlange brett, er det ene over det andre, eller i en forskjøvet måte mulig å plassere et dusin potter kakti eller spiderwort. Strukturer kan være radikalt annerledes, hvis du plukker opp den aktuelle materialet. Grov, grov styret bevisst skape tunge design, mens glass ser ut luft og enkelt.

Blomster og suvenirer hvis svever i luften

Uvanlig se kombinerte sett bestående av elementer av forskjellige lengder. På de korte og lange hyller for blomster arrangert i en kaotisk måte annen farge og form av potter eller, om nødvendig ved stil, glasskar. Denne typen komposisjoner selv er innredet, så det er bedre å plassere på den frie veggen.

Design, montert på gulvet, kan det neppe kalles hyller. Snarere det racks eller hyller som rommer ganske stort antall av innendørs anlegg. Slike strukturer er praktisk for plassering av kulturer av forskjellige typer: toppen av klatreplanter satt i midten - blomstring, nederst - stående eller svingete.

Hylleavdeler for potter

Stativer skiller seg i form. Klassisk stil - en slags skap uten dører, har en rektangulær form og høyde i menneskelig vekst. Det finnes modeller, mer minner om en stige, og noen er som et sett med kuber montert oppå hverandre.

Videre stativer eksistere etasje står for ett eller flere anlegg er anordnet individuelt på forskjellige nivåer. Oftest er det metall hoops for blomsterpotter eller uvanlige designløsninger. Ikke overraskende ofte stativer for blomster han skåret med sine egne hender, og ikke kjøpe ferdig - du kan gjøre deg veldig hyggelig og en god ting.

Materiale for produksjon produkter ↑

Valget av materiale er avhengig av hvor du har tenkt å henge hyller eller installere hyller. Klart, i et rom som er innredet i stil med hi-tech, vil et par av grove planker til hampetau se overflødig. Her er mer egnet metall eller glass enkle geometriske former. Bedømme etter bildene, kan du lage din egen hender hylle for vegg farger av tre, glass, metall og plast. Det viktigste er å designe produkter for å møte stilen på rommet.

Det er mest praktisk å arbeide materiale som lett inn i en hvilken som helst form ved saging, høvling, boring og andre snekkerverktøy. Avhengig av variasjon, kan veden være mørk eller lys, sterkt strukturert eller knapt merkbar naturlig mønster.

"Bicycle" for store planter

Understreke naturlighet av tre, kan du bruke moderne maling og lakk: dekorative og beskyttende maling, lakk, beis, impregnering, antiseptiske midler. Det er spesielle løsninger som skaper spesielle trehyller og hyller for blomster alderen utseende.

Gulvstativ med grenser

Hvis du prøver, kan du bruke enkle verktøy og billige materialer for å skape et sant mesterverk av stil og dekorasjon i en antikk samleobjekt.

Står for potteplanter glass brukes sjelden ettersom det sprø materiale ikke kan tåle vekten av tunge potter med jord. Men hvis i stedet for de vanlige keramiske beholdere eller kar som brukes miniatyr lette vekt av sammensetningen, er det mulig å påføre og glassplatene.

Air miniatyr hylle

Glass bør brukes når det er nødvendig å visuelt større volum av rommet eller ha et maksimum på naturlig lys. Transparent utformingen plassert i vinduskarmen - de ikke skjule solens stråler og ser ganske elegant.

Smidd metallprodukter ser mer edel enn vegghyller fra kryssfiner under blomster, men er dyrere. Det er få artister som kan gjøre en vakker ting med buede deler med hendene, så besluttet å kjøpe ferdig stand.

Buet stå i vinduskarmen

Det finnes to typer metallprodukter: produsert av stempling på fabrikken eller gjort manuelt. Først selges i blomsterbutikker og har en lav pris, en andre - til et eksklusivt produkt, som er laget bestille. Takk til mote av smi vanskelig å finne blomst tilbehør begge arter.

Billig materiale som ofte brukes til dekorasjon av forstads ungdom eller interiør. Plasten er transparent, farget og selv med mønstre. Gjør deg selv en hylle laget av plast er ganske vanskelig, så det er bedre å kjøpe ferdige produkter.

Vegg "murstein" laget av slitesterk gjennomsiktig plast

Den største fordelen av polymerprodukter i deres mangfold. I tillegg til standard flate hyller i butikkene kan du finne produkter med uvanlige former, for eksempel store Potter dråper som er bare hengt i vertikalplanet.

Plass for hyller og stativer av floral ↑

Tradisjonell sted å få plass til store og små blomsterpotter og hyller - det vegger, står de store potter plassert på gulvet. Urbane beboere også elsker å pynte blomstrende planter balkonger og vinduer. På bildet - interessante løsninger for ulike områder av ditt hjem.

Vil bare påpeke at ikke alle design er egnet for hengende hyller. Pålitelig støtte er ansett for å være den kapital av armert betong, tegl og tre vegg. Gipsplater partisjoner er bare bra for montering lyse objekter.

Ideer for rekkverk

Dersom du søker en kreativ, kan du oppnå utrolige resultater i utformingen av felles stands og finne en vegg i stedet for de andre festene. Men noen ganger de beste løsningene er rett på overflaten, som i følgende bilde:

Potter på trappen

I tillegg til produkter som bruker foran hjørne - hvis det er en mangel på plass, eller hengende, som er montert direkte til taket. Internett - en stor ressurs med mange bilder for valg av farger for hyllene på veggen, slik at du enkelt låne et ferdig ideer.

Komfortabel horisontalplanet av vinduskarmer ofte sett på som en vellykket plassering for frøplanter. Det er riktig, fordi det er i området av vinduer, den høyeste grad av sollys.

Vindu glasshyller

For å få plass til flere potter, har kommet opp med en spesiell multi-lagdelt stativ, og til selvlagde hyller er ikke kontrast med den koselige atmosfæren i rommene, begynte de å lage dekorative. Hvis du ikke ønsker å bry deg med hyller eller stativer for produksjon av blomster i vinduskarmen med sine egne hender, bruke fabrikk tilbud.

Materiale for fremstilling av gulvkonstruksjoner for potteplanter er av metall eller tre deler. Hvis stativet ligner en tabell, blir overflaten ofte laget av glass, dekorert med maling eller keramiske fliser.

Tabeller med forskjellige høyder

Gulvkonstruksjoner er beregnet for en eller noen få store planter - Monstera, gummiplanter, palmetrær. Lonely yucca på smijernsstativ ser mye mer elegant enn i en pott på gulvet. For gulv design inkluderer alle typer skap, hyller enheter og stativer, designet spesielt for blomstene.

Å dekorere og åpne og innglassede balkonger. I det første tilfellet er det mye lettere å fikse stå rett på rekkverket, ser også gjort enklere.

Metall grill for balkongplanter

Hvis du ikke kan løse hyller på rekkverket, de pryder veggene og potter hang direkte fra bjelkelaget.

Tre enkle mesterklasse for de dyktige hender ↑

Vi tilbyr tre alternativer for produksjon av hyllene i farger som kan gjøres med dine egne hender. Den kreative prosessen er anbefalt å diversifisere sine egne ideer for å gjøre som et resultat av en virkelig eksklusiv ting.

Universal hyller for rommet eller terrasse ↑

Hvis du ønsker å dekorere huset, veranda eller hage enkel, men elegant stativ som ikke nødvendigvis ser for den aktuelle modellen i supermarkedet. Det er nok til å plukke opp noen passende størrelse boards og samle dem fra det enkle design. Tre-lags, håndlaget trehyller for blomster med store hyller, skuffer - en flott løsning for amatører gartnere.

Bokhylle med skuffer

Det første trinnet er å kjøpe et sett med tavler. De kan bestilles på verkstedet eller så blanks selv. Dimensjoner av deler kan tas fra ordningen gitt. Dette alternativet er mer egnet for terrassen eller hagen, men hvis du ønsker å dekorere stuen eller rack-lignende salongen kan størrelser reduseres proporsjonalt.

 • styrene for bunnen av boksene - 6 stk.,
 • Korte festedeler for bunnene - 6 stk.;
 • veggelementer skuffer - 6 + 6 kort lang;
 • 4 emner for smale sidevegger;
 • 6 bar med ulike lengder for sideveggene.

Fra sidestykkene ved hjelp av skruer og skrutrekker samle to figurer triangulær form - av sideveggen som er nødvendig for å feste skuffer.

Deretter gå videre til montering av bokser, vil det være tre. Du kan gjøre mer, men da er det nødvendig å øke høyden på bunken, eller omsorg for blomster vil være vanskelig. Hvert par av plater for å koble bunner med korte nger som er anordnet loddrett. Vær oppmerksom på - mellom styrene trenger å forlate et gap (til dryppende vann, men det er eneste akseptable alternativet for hagen).

Å feste skruene til bunnen av de fire veggene i støtfangere - få en boks. For å montere de to gjenværende boksene vil ta mindre tid allerede.

Det gjenstår å fikse boksene på sidene. Vi starter fra bunnen. Sett det på den nederste horisontale tverrliggeren og fest solide bolter. Det samme gjør med den midterste og øverste boksen.

Jeg får komfortable, romslige fritt hyller til hagen eller potteplanter. De store flate bokser kan dyrkes frøplanter for hagen, lave urter eller blomster miniatyr.

Den perfekte løsningen for omsorg for husholdninger og hagebruksvekster

Vi ønsker å si om behandlingen av tre deler. Det beskyttende lag av antiseptisk impregnering, beis, lakk eller maling er best anvendes før begynnelsen av monterings - alt uten unntak detaljer. dekorativ maling farge vi velger å matche den omkringliggende innredning. Bokhylle for hagen er bedre å male i en naturlig skygge, og i to eller tre lag - for pålitelighet.

Kombinert hylle av tre ↑

Wood - myk og smidig, lett å håndtere materialet som enda en kvinne takle. Bare en liten dosochki kan bygge elegant stativ i tre potteplanter. Dens funksjon ligger i installasjonen av Potter: de ikke bare stille opp på rad, og settes inn i spesielle nisjer - hull. På bildet - egnet for produksjon av sine egne hender hylle for nøyaktige farger.

Å jobbe som trengs:

 • et lite fragment av brettet (dimensjoneres uavhengig av diameteren av potten);
 • To ferdige metallbrakett;
 • Verktøy for trebearbeiding (sag eller drill en pakket nazhdachka);
 • Sett med potter 3 identiske;
 • Flere store perler;
 • lakk eller maling til pynt;
 • lim;
 • skruer;
 • blyant annet.

Valget av stoffet er helt avhengig av stilen på interiøret. Dette kan være en lakk, bevare den tekstur av tre, beis og mørke nyanser og lyse akrylmaling.

Det første trinnet er å kutte et fragment av plate med ønsket lengde og scrollsaw tre hull. Prøv avstand dem til å gjøre det samme. Hvis det ikke er egnet verktøy, kan styret bestilles i verkstedet.

Et brett med tre identiske åpninger

Slipe overflaten på alle sider, ikke glemme om seksjonene og kanter. Fest arbeidsstykket vakkert utseende med en valgt forhåndsbestemt dekorativt komposisjon.

Malt mørk lakk basen

Løs basert på de gjennomhullede sidebrakettene. Hvis du ikke finner et par vakre metallbraketter, kan sløyfes tre rekvisitter. Hver brakett har åpninger ovenfor - for festing av hyller, på den side av stolpen - for montering i vegg.

Ferdig treprodukt med metallholdere

Rack klar, gjenstår det å fremstille de potter. La oss gjøre elementære dreneringssystem med vanlige perler. Limperlene i skåler, og deretter til bunnen av pottene - slik at vi vil løse en skål under potten for å hindre vann fra å dryppe ned på gulvet.

Livet hacking for drenering

Den siste finpussen - plantet i potter av farger legge nisjer. Resultatet var en elegant og original komposisjon.

Hylle med komfortable nisjer for potter

Dette stativet kan plasseres under pottene og på ytterveggen av huset for å dekorere et vindu eller terrasse med vakker blomster.

Den opprinnelige stativet henger på tauene ↑

Ofte fly for å feste tømmerveggen bruk uvanlige enheter, f.eks hamp eller tykke syntetisk tau. Rough tykt tau - vakker dekor elementer og ikke nødvendigvis til rommet var innredet i en marine eller rustikk stil.

Praktisk hylle for farge og kjøkkenutstyr

For å montere den nødvendige enkelt sett med verktøy og dekorative materiale. Hovedkomponentene - to stykker av sterkt tau og to (tre eller fire) av tre segmenter.

Materialer og verktøy for montering og dekorere

For å feste tre feltene på hjørnene du trenger for å lage hull med en drill. Diameteren av hullene bør være litt mindre enn tykkelsen av tauet.

Prosessen med å bore hull

To stykker av tau er satt inn, slik at toppen av en løkke - for hengende hyller til veggen.

Sammensatte tau brett

De nedre elementer festet store noder, øvre - pinner eller shtapikami (små tre pinner).

Det gjenstår å kjøre en sterk krok eller en spiker og henge resultatet av arbeidet på veggen. Ideer for dekorasjon av vegg hyller på tauene et stort sett. Kanskje i prosessen vil du komme opp med en ny original versjon.

Alternativer ferdige produkter

Tykke tau kan erstattes med lyse snorer, remmer eller kjetting - med hvert nytt produkt holderen vil tilegne seg en annen lyd.

Video instruksjoner og anbefalinger for utforming av håndverk ↑

Enkel versjon for montering i vinduskarmen:

Flower Stand laget av MDF i vinduskarmen:

Multifunksjonell stativ med hendene:

Hylle for blomster - dette er element i interiøret, noe som kan gjøres med dine egne hender er helt uten trening. Det er nødvendig å inkludere fantasy, lager blanks og materiale for dekorasjon - og for blomster i hjemmet ditt vil være komfortabel ny plattform.

Rack på taket design er brukt til design av ulike bygninger, både boliger og offentlige. Kjøkken - er intet unntak. Populariteten av dette materialet.

Mount stativ tak med hendene: master class med video instruksjon

Telle personlig produsere en spektakulær gardin for kjøkken, nybegynner needlewoman rette valgt enkle i design og utførelse.

Hvordan sy gardiner på looper med dine egne hender: trinn for trinn bilder og video workshops

Som praksis viser, selv i en liten familie med tiden ikke lenger nok plass til ting. Løse problemet med mangel på plass kan kjøpes en ny rack.

Hvordan lage en hylle for blomster med sine egne hender: ideer, synspunkter, bruker

Dyrking av blomster for de fleste av vertene er en veldig spennende opplevelse. Liten hobby utvikler seg gradvis inn i en stor hobby, fylle hele plassen. Vel, hvis stue kan du velge ønsket område for å skape en grønn oase. Men hva er dette rostochkom som ikke har noen plass på en vinduskarm i skapet heller ikke sette bordet er opptatt og på gulvet han bare mistet blant store blomsterpotter.

Oppløsning av slike globale problemer er gulv- og vegg flenser utførelsesformer. Den moderne markedet tilbyr et bredt spekter av ferdige design. Forskjellige former, teksturer og farger er slående og har ingen grenser. Men håndlaget, hyller for blomster er et unikt designløsning og brukes til det indre av den ekstraordinære atmosfære.

Variasjonen av løsninger og materialer

Før du kommer til å fungere, må du opprette en grov layout av farger, på grunnlag av disse vil bli bestemt av størrelsen og funksjoner i fremtidige hyller. Avhengig av plantearter som brukes er to hovedalternativer:

Antallet potter som er anordnet på utvalgte utførelser skiller dem også i flere typer:

 • Singel. I de fleste tilfeller blir de brukt som veggen, de ser veldig fine små, tett blomstrende busker eller tykke krøllete greener.
 • Double. For dem, jo ​​bedre å plukke opp blomster med samme vilkår for omsorg. Kan være vegg og gulv, for det andre alternativet er mer passende store treaktige planter.
 • Multi. Hyller holde en viss del av veggen, er det viktigste å ikke sette mye tunge potter for å hindre fall i utendørsversjonen kan plasseres opptil ti vaser.

Alle de foreslåtte alternativene kan utformes i form av hjørne hyller, slik at du får en plassbesparende og flere muligheter for design innovasjon. Fans liannyh planter som tilbys for vurdering tak hyller.

For DIY blomst oppfinnelse, er det mulig å velge og kombinere ulike materialer. Svært ofte, mange velger treet. Til tross for miljøvennlighet og allsidighet i bruk, ikke glem at du alltid kan finne på hånden, og andre interessante alternativer, hver med sine egne fordeler. Noen av dem vi vil se på i mer detalj.

Kryssfiner - kanskje dette er den enkleste og billigste materialet som blomster hyllene i ulike former og størrelser. Hvis du er i huset var det ingen kryssfiner ark til å tilegne seg vil det ta en liten sum penger. Prosessen med å lage en hylle av kryssfiner er ikke komplisert. Med de nødvendige verktøy tildelt oppgaven i løpet av kort tid blitt et kunstverk.

I begynnelsen må du lage en skisse. Du kan vise ubegrenset fantasi. Det viktigste som oppnås i et utfall i samsvar med den innledende utforming formål har vært sterk og tåler unnfanget antall potter.

Ytterligere målinger blir foretatt og gjøres basisk tegning, som overføres til et ark av plywood. Ved å følge konturene av mønsteret som påføres, blir produktet saget ved hjelp av en stikksag.

Når lerretet er klar, er strippet edge så kuttet med sandpapir og lage hull for feste av fremtiden. Hele overflaten er dekket med en spesiell løsning, og dermed bedre bestandighet mot fuktighet og hindrer dannelse av mugg. Etter tørking, blir hylle åpnes lakk.

Kreative typer kan vise frem sine talenter, dekorere produkt tegninger, limt steiner eller skjell, vise kreativitet.

For å feste veggmonterte varianter kryssfinerhyller ved hjelp av metallvinkler eller braketter, som følge av hvilket de er festet direkte til veggen.

Den hyppigste sted plassering av fargene i rommet - i vinduskarmen. Ved hjelp av en plastduken, skapt blomst. Du kan kjøpe det på nesten alle jernvarehandel eller bestilles fra fabrikken.

Å designe trenger noen forniklet rør, festene, flenser for montering på gulvet og et par braketter, ikke glem om behovet for verktøy.

Etter utførelse av målinger, betyr det kuttes til den ønskede lengde av karmen. Det neste trinnet å bore hull for rør, to på kantene, er det viktig at de er parallelle med hverandre, og en i midten. Rørlengder må være like, ellers strukturen er upålitelig og ustø. Fast tannstang montert ved hjelp av braketter tak og gulv flenser.

Fordeler med plast hyller er lang, de er ikke redd for fuktighet, de er enkle å ta vare på.

Alle materialer heri kan brukes til å lage et hjørne hylle. For mindre produkter vil være nok materiale gjenstår.

Teknologi for å lage hjørnehyller med sine egne hender er svært enkel. Skåret ut av et ark av sponplater ønskede overflatedimensjoner. I det dannede hull er gjenget galvaniserte rør og alle oppfinnelse er sammenhengende flenser. Ved hjelp av braketter festet på en valgt overflate.

Det neste trinnet - er behandlingen av lakk eller maling.

Å skape en grønn hjørne, ville en interessant løsning være en slags et hjørne hylle. Med økende hyller er redusert, noe som representerer en pyramide. Ved en slik struktur kan anordnes blomster i ulike størrelser ved hjelp av klatreplanter på sidene.

Wood - et av de mest holdbare materialer brukt i konstruksjonen. Riktig samlet og fikset tre racks eller hyller tilpasset en rekke planter, uavhengig av størrelse. I å velge en av tre vegghyller, kan du begrense det enkleste alternativet. For å gjøre dette, tas den nødvendige lengden av en plate, er dekket med lakk eller maling, og festet med metallbraketter til veggen. Hvis du bytter ut feste lærreimer få kreative design tilnærming som introduserer individualitet.

For planter i store potter laget tre gulvstativ. De tåler mye vekt, slik at du kan kombinere ulike typer blomster.

Fra utklipp, selv om ulik lengde, easy-going hjørne hylle. Blomstrende busker diversifisere kjedelig liv av vinkler, med sine sterke farger.

For fans av uvanlige alternativer tilbys for vurdering av trehyller, som kombinerer flere ulike materialer.

Metode sammenstilling av tre hyller eller stativer på samme måte som i utførelsesformen med kryssfiner.

Vegghylle for blomster laget av tre og metall

Kombinere materialer for blomst hyller, anbefaler vi å velge en kombinasjon av metall - tre. Sveiset metallramme med tre terrassebord benyttes for veggmonterte typer hyller og meget harmonisk inn i moderne indre.

Nødvendig for fremstilling av en tegning med målinger, flere stenger, som vil fortsette å danne grunnlaget hyller og en treplate for en partisjon. Etter sveising av hoveddelen, er det nødvendig å behandle korrosjon løsningen og fremstille maling i den valgte farge. Deretter ble en treplate fremstilt, blir det ferdige produktet montert på veggen ved hjelp av skruer.

Vurderer en slik kombinasjon av materialer i utendørs blomst utførelser blir den viktigste jobben utført på samme plan. Preference er gitt til utførelsene i flere nivåer, og elskere av raffinement vil sette pris Smidde blomsterstativ.

Den viktigste plasseringen av glasshyllene er vanligvis nødvendig i vinduet plass. På hyllene i alle plantene får den nødvendige dose av lys. I forberedelsene til arbeid, må du velge riktig tykkelse på glasset. Optimal variant 0,5 cm. Ved å forsterke den nedre del av treet, denne struktur lett stå opptil ti små blomsterpotter.

Hvis behandling med et glass cutter forårsaker noen problemer, er det best å søke hjelp fra kunnskapsrike håndverkere. Gir riktig størrelse, kan de lett oppfylle dine oppdrag.

I tillegg til behovet for briller vinkeljern, som fester stativet. På toppen av skinnene er plassert hyller.

Betydelig vekt på vedkommende arrangement av blomst og hyller. Ved å følge noen enkle tips, harmoni mellom det grønne plass og atmosfæren av eiendom:

 1. Hvis blomsten er dominert av en rekke dekorative blomster, er det bedre å dra nytte av det brede gulvstativ. Høyden skal ikke overstige midt i rommet høyden, ellers får en visuell forvrengning av plass.
 2. Med blomster på lagdelt hyller, bruke regelen fra størst til minst. I de nedre etasjene er satt frodige busker poobemney, og gradvis overgang til å skape miniatyrversjoner.
 3. Opprette en blomst stå med hendene, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot de støtter. Større potter krever en sterk og stabil struktur, spesielt hvis huset er det små barn eller kjæledyr.
 4. Et stort antall planter som ligger i nærheten på samme hylle, skal ha de samme betingelsene for omsorg.
 5. Lag en rekke oppfinne interessante ideer og legge små aksenter. Enhver ulempe når en ekstraordinær tilnærming, med tillegg av kunstige tilbehør i form av sommerfugl eller bille, slå inn et mesterverk.

Ved hjelp av blomster hyllene er ikke begrenset til innsiden av lokalene. Hus, leiligheter har balkong eller loggia kan romme en hel drivhus. Eierne av hager skapt i territoriet til den utrolige komposisjoner. Som brukes restaurerte stige stativer, sykler og biler. Hengende hylle kan tjene som vannkoker, vannkanner og andre redskaper gamle. Slike grønne hjørner bli ett med eierne, og bygget sine egne reoler og hyller for planter en integrert del av en liten blomst av paradis.

For tilbakemeldinger, kan du fylle ut skjemaet på Kontakt oss siden

Alt materiale på dette nettstedet - opphavsrett. Kopiering uten aktiv lenke er strengt forbudt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 18 = 23