Hvorfor ikke slå av kjøleskapet

Hvorfor ikke slå av kjøleskapet. kjøleskap reparasjon

Kjøleskap - dette er en av fordelene med sivilisasjonen, som man er brukt så mye at det er vanskelig å forestille seg hvordan man kunne gjøre uten. Spesielt når det gjelder moderne enheter, som er upretensiøs og praktisk talt ingen vedlikehold under drift. Derfor, hvis maskinen plutselig bryter eller begynner å fungere, det innebærer straks mye ulempe knyttet til bevaring av friskhet av produkter, spesielt hvis dette skjer i den varme årstid.

En av grunnene til at varsling skjer når kjøleskapet er i stadig arbeider, og er ikke koblet fra. Hvis apparatet er defekt, så det fungerer sykluser: 20 minutters arbeid og kortsiktig nedleggelse. Selv i varmen av kjøleskapet bør være avslått minst en gang per time. Hvis dette ikke er tilfelle, langsiktig drift av enheten uten avbrudd er vanligvis raske til å legge merke til, og spørsmålet melder seg: Hvorfor ikke slå av kjøleskapet?

La oss se på årsakene til non-stop drift av nasjonale apparatet og måter å eliminere dem.

Aktivert quick-freeze

Det første du må sjekke - det er hvor hardt fryser med enheten. Dersom kjøleskapstemperatur er klart lavere enn vanlig, det vil si den kjøleskap frost, men ikke aktiveres, kan den mest banale til årsaken være inkludert frysing modus. De nye modellene av kjøleskap har en slik funksjon. Angivelig, på noen måte det var inkludert. I dette tilfellet, må du ruste seg med bruksanvisningen for enheten, kan du prøve å deaktivere dette problemet, og problemet vil bli løst.

Kanskje ting er ikke så enkelt, og slår seg ikke av kjøleskapet for en annen grunn. Hvis kjøleenheten "ikke forstår" som har nådd innstilt temperatur, og fortsetter å operere uten avbrudd, er det mulig at problemet kan starte beskyttelse relé eller temperatursensor. I det første tilfelle, når den ønskede temperatur blir oppringt, vil ikke releet ikke åpen krets, og kompressoren fortsetter å kjøre. I det andre tilfellet, selve termostaten, på grunn av sine feil, ikke gir et signal for å slå av motoren. I slike tilfeller må sensoren og releet skiftes ut. Det er fullt mulig å gjøre hjemme.

Feilaktig styremodulen

I aktuelle modeller for kjøleskap kan kontinuerlig drift være en grunn til å bryte den elektroniske styreenheten som opphører å korrekt behandling av signalene. Dette kan skje som følge av strømbrudd, hvis enheten drives uten stabilisator. Svikt i elektroniske tavler i stand til å fjerne bare en spesialist.

Lekkasje av kammeret

Ofte er temperaturen i kammeret av husholdningsapparater for høy, det er nesten fryser, men kjøleskapet er ikke slått av. Årsakene til dette kan være ikke helt lukket døren til kjøle og, som et resultat av en konstant innstrømning av varm luft. Lukk døren hardt eller noe forstyrrer - muligens pan håndtak, eller noen flaske - og ta det med ro, eller skadet dørpakningen selv. Dette skjer ofte hvis enheten er gammel. Bytt ut slitte forseglingen er enkelt og billig.

Ukorrekt montering av anordningen

Dette er en av de mest åpenbare grunner som ikke vil slå av kjøleskapet. Kanskje rommet temperaturen er for høy eller kjøleskapet er montert i umiddelbar nærhet til radiatorene eller bare vanskelig ventilasjon i baksiden av kjøleskapet. Denne reparasjonen er ikke vanskelig: må du enten flytte apparatet bort fra veggen, slik at luftstrømmen, eller for å omorganisere det til et annet sted.

Verre, når du søker etter årsaker ikke koblet kjøleskap, fører til oppdagelsen av kjølelekkasje på grunn av mekaniske skader på konturen. Det er klart at reduksjonen i kjølemidlet vil føre til det faktum at mengden av den er ganske enkelt ikke å gå glipp av for å opprettholde den nødvendige temperatur i kammeret. Men kompressoren vil bli tvunget til å benytte for å prøve å injisere freon, noe som forklarer hvorfor ikke slå av kjøleskapet. Visuelt identifisere problemet ikke fungerer, siden freon - Gassen er fargeløs og luktfri. Du trenger en diagnose, og deretter fjerning av hull eller sprekker gjennom hvilke det finnes en lekkasje og fylle freon.

Så, hvis døren er lukket tett, ikke noen ekstra funksjoner inngår ikke i enten ved et uhell eller med hensikt, og romtemperaturen er akseptabelt, og kjøleskapet ikke er slått av, grunnene kan være tett kapillarkanaler av fordamperens rør. Snarere er røret tilstoppet med is eller akkumulering av fremmedpartikler. Du kan bare prøve å frigi apparatet, men hvis det ikke hjelper, kan ikke gjøre uten hjelp av en spesialist, og selv transportere enheten til et servicesenter.

Brudd på "serdtsa9raquo; instrument

Kanskje brudd i kjøleskapet, noe som vil føre til den største kostnadene vil funksjonsfeil eller forringelse av kompressoren. I dette tilfellet er han ikke er i stand til å opprettholde den nødvendige stabil drift av trykksetting av trykket i røret, så vil forvarmingstemperaturen ikke er nådd, og dette forklarer det faktum at kjøleskapet ikke er slått av. Vanligvis kompressoren reparasjoner - en kompleks prosess, og den enkleste måten å erstatte det.

Kostnadene avhenger av kompressorenhet modell, men vanligvis nesten en fjerdedel av prisen på kjøleskapet. Uavhengig gjør det vil ikke fungere, fordi dette arbeidet innebærer gjenopprettelse av systemet for lekkasjer og fylle den med freon, som kan gjøres bare fagfolk. Forresten, hvis en lang tid å ignorere det faktum at kjøleskapet jobber non-stop, vil det føre det til kompressoren slitasje og den påfølgende behov for å erstatte det.

Ovennevnte er de vanligste årsakene til at et kjøleskap arbeider kontinuerlig, og er ikke koblet fra. Dette kan være på grunn av svikt av visse deler - temperaturføler, lansering beskyttelsesreleer, motor-kompressor og et mekanisk system funksjonsfeil eller skade på enheten operasjonen. I alle fall trenger svikt av en slik husholdningsapparater som kjøleskap, ikke prøve å løse problemet selv, spesielt hvis du har ennå ikke utløpt garanti. Det er bedre å ikke forsinke ringer veiviseren.

Kjøleskap kan ikke slås av, hvorfor og hva du skal gjøre?

Noen ganger kan det sees at for en lang tid ikke slå av kjøleskapet, hele tiden med. Etter en tid, har det ikke vært noen endringer i motoren og fortsetter å fungere uten avbrudd. Dette tyder på en viss skade forårsaket av en unaturlig driftsmåte. Hva er de faktorer som fører til slike feil vil bli beskrevet i det følgende.

Selv de som ikke er kjent med denne teknikken, la merke til at motoren går med en pause. Hvor mange bør slå av kjøleskapet? Varigheten av arbeids og frakoblet tilstand er forskjellig. Dette blir påvirket av temperaturen av de eksponerte indre kammer, og den omgivende lufttemperatur. Men hvis apparatet ikke er slått av for om lag sju eller åtte timer, bør ta hensyn til driften av kjølekammeret. Ved utsettelse intensiv kjøling eller frysing, kan motoren ikke slås av og på uten avbrudd i lang tid, og dette vil være normen for ham. Det bør huskes at de senere modeller som er utstyrt med elektronisk display, selv stoppe etter en bestemt tidsperiode, å vende tilbake til normal drift. Som for gamle kjøleskap, må de trekke seg fra regimet til frysing hendene mine. Ellers vil motoren kjøre i lang tid uten å stoppe.

Hvorfor ikke slå av kjølemodus, selv uten å fryse

Disse faktorene kan være årsaken til dette fenomenet:

 1. Døren er ikke lukket helt. Tettlukkende dører kan hindre platene, panner og annet kjøkkenutstyr, satt i kjøleseksjonen. Gjennom sprekken mellom døren og gummiunderlag kjøleskapet vil trenge inn i den varme luft. Temperatursensorer er installert inne i kammeret vil gi et signal på nivået av temperaturendring som vil utløse oppstart og kontinuerlig drift av kompressoren. Av denne grunn, vil ikke motoren slås av og kjører uakseptabelt lang tid. For å eliminere disse faktorene, er det nok å korrekt plassere innholdet i kjøleskapet og lukke døren tett. Etter at temperaturen har nådd det ønskede nivå mark, stanser motoren.
 2. En viktig verdi og har omgivelsestemperatur. Ofte kjøleskapet ikke er slått av, siden han ble overopphetet utenfor. En lignende teknikk er kontra plasseres direkte i nærheten av radiatorene eller varmerørene. Hva du skal gjøre i en slik situasjon? Hvis det er mulig, er det nødvendig å redusere oppvarmingstemperaturen på det sted hvor utstyret er plassert. Og best av alt tenke på det nye stedet for kameraet der det ikke vil forstyrre de høye temperaturene.

Hvis alle disse faktorene ikke har blitt bekreftet, og kjøleskapet er slått av og på, det indikerer en feil i sitt system. Når kjøleskapet arbeider hele tiden, og årsaken til problemet ikke er avklart, er det nødvendig å koble den fra strømnettet, som vil holde motoren fra utbrenthet.

Det er mange forskjellige grunner, på grunn av noe som ikke vil slå av enheten. Det bør imidlertid fokusere på de viktigste faktorene til at motoren er hele tiden i drift.

 • ingen bryter er aktivert;
 • svikt i termostaten;
 • Det fungerer ikke eller termostat kretskort;
 • Sterk slitasje på gummilisten på døren;
 • lekkasjesikker rør, noe som resulterer i lekkasje av kjølemiddel;
 • hamret tynne kapillarrør, egnet til filteret;
 • kjøleskap opererer i et tett rom eller svært nær varmekilden.

Skadet dør tetning

Ofte slitt dør segl, som ligger rundt sin omkrets, slik at motoren og stopper. Følgelig er den hermetiske lukking av døren brutt, trenger inn i den varme luft inne i kjølerommet. Motoren rister stadig Freon avkjølt for å ta bort den varme og kalde luften gjennomtrengelig. Hva du skal gjøre i dette tilfellet? Slitasje på pakningen for kjøleskapet må skiftes. Ny pakning kan kjøpes på spesielle butikker eller på markedet. For ikke å gjøre en feil og kjøpe de nødvendige tetning for kjøleskapet, ta en bit av den gamle pakningen.

Alvorlig frost og stadig summende

Hvis deaktivering frysing modus motoren er i drift uten avbrytelse, er det en mulighet for at den defekte termostat eller motor.

Hvorfor motoren går uten pause? I dette tilfellet, kan årsaken være fast relé som styrer åpen krets. Når kjøleskap etter tining starter, etter en tid han slår den ønskede temperatur og på grunn av åpning av den elektriske krets. Hvis det ikke slås av i lang tid, sannsynligvis bakt på stafett kontakter en etter en, og motoren kjører hele tiden.

Når feilen kommer en temperatursensor, betyr signalet fra en temperatur nettopp skrev ikke kommer. Kompressoren går kontinuerlig som et signal til releet ikke får informasjon om den åpne krets og stoppe motoren. Dagens modeller er utstyrt med elektroniske styreenheter, som kan gi programmet en fiasko. Signalet fra temperatursensoren igjen sperret og releet ikke bryte forsyningskretsen for kompressoren.

Avkjøl litt og slår seg ikke av

Ofte, grunnen til at kjøleskapet ikke stanser, trykkavlastning kan loddes kobberrør. Når kjøle massen reduseres, krever motoren mer tid for valg av høy grad av varme og kjøling. Motor slikt arbeid slitasje. Hva gjør jeg? Fikse slike feil er veldig vanskelig. Det er nødvendig å finne lekkasjen, lodde det, fylle kjølesystemet for en annen del frion.

Videre kan det bli tett kapillar-rør-fordamper. Dette kan føre til en liten dråpe vann, noe som umiddelbart blir til is og blokkene kjølemiddel som passerer gjennom kapillarrøret. Motoren kan ikke pumpe Freon gjennom kjølesystemet og virker derfor uten å stoppe.

Hvis kjøleskapet arbeider non-stop, motorbelastning så lang tid ikke overleve - vil overopphetes og ta fyr. Skifte motoren er en tidkrevende prosess, noe som ville medføre betydelige finanskostnader.

30 tanker om "Kjøleskap ikke slås av, hvorfor og hva du skal gjøre?"

Hallo kjøleskap LG NO Frost Multi Air Flow GR-N389SQF

først dukket opp foran kondensatoren vann + alt i fryseren på den første tier frøs beholder, slik at til og med mangler. så bare bestemte jeg meg for å deaktivere det ville frigi og allerede alt er tint. men likevel tok dekslet i kammeret og fjernes restene av is, deretter fjernet drenering og fjernes det overskytende vann. i øyeblikket etter at motoren er i gang, fans spinning og ingen kald. som er mulig med et slikt problem.

Velkommen! I ditt tilfelle kan det være noen grunner:

Aktiver-knappen avriming;

Defekt timer eller styreenheten i kjøleskap;

Defekte sensorer tine;

Fryser Indesit, noufrost. Ikke deaktivert for 28 timer !! ny kompressorsett og TIM - erstattet !!

Fryser Indesit, noufrost. Ikke deaktivert for 28 timer !! ny kompressorsett og TIM - erstattet !!

God dag. Vi anbefaler å sjekke termostaten.

Goodnight beklager så sent, sette opp på kjøleskapet veggen, modell Indezit L I9S1Q, slått av, tint, inkludert, men for noen grunn, i lang tid arbeidet?

God dag. Lang, løs konsept.

Hvis mer enn én dag, er mest sannsynlig i termostaten problemet.

Hallo Kjøleskap Whirlpool WBM 246. For en måned siden, bytt starter stafetten (kjøleskap medfølger ikke). uke fungerte bra, og deretter stoppet av. Tint, inkludert. Denne gangen de siste 2 ukene, og historien gjentok seg, ikke vyklyuchetsya. kaldt i fryseren, det var 5, 9 Nå i kjøleseksjonen. hva blakk?

God dag. Sjekk termostaten. Mest sannsynlig er det et problem.

etter første avriming kjøleskapet jobbet per uke, etter den andre 2 uker

Hei kjøleskap notpoint ariston ikke slått av 12 timer og kompressoren releet oppvarmes meget sterkt, etter utløsning, en time, når avkjølt, uten å bøye zapuskaetsya.na sugerøret først olje.

Du trenger en omfattende diagnose.

Ikke koble skyldes sannsynligvis termostaten. Hvis ikke inkludert, kan skade kompressoren stafett puskozaschitnoy kjøleskap.

God dag. nytt kjøleskap Samsung RT50K6330SP / ML opererer mer enn en dag etter første sving. i veldig varmt vær. grader i leiligheten 30. Det er normalt? når det skal stenge?

La det gå for en annen dag, tror vi at lyden alarmen tidlig. Bare måle temperaturen om det endrer seg når plasseringen av termostaten.

Zdravstvuyte.Holodilnik GORENJE rk4295e først det var varmt i fryseren holodilnike.a rabotala.Posle reparasjon sa at systemet var fylt med freon-fylles, vel, eller noe som kjølig og jobbet for nesten en dag uten å stanse, ring master-de lagt mer freon og gjennom tid han vyklyuchilsya.no det fungerer som det ikke er riktig, kan det fungere 1,5-3 timer, og resten mindre og igjen vklyuchaetsya.v hva som kan være feilen? eller er det normalt sitt arbeid etter reparasjon?

Ved reparasjon, bør du ha disse spørsmålene besvart veiviseren. Ring dem, når de har det reparert.

Sjekk termostaten på samme tid, er det sannsynlig at kjøleskapet opererer med en maksimumstemperatur.

Kjøleskap BEKO odnokompresorny 3goda emu.problema slik etter-avriming bryter ringer den første temperatur blir slått av og deretter slått på og temperaturen ikke når x ^ .if fullstendig opptint før en otkl.rabotaet stabilt time uten avbrudd (som tetter i isporitele HC

Ja, du har rett, er det sannsynlig at kjølesystemet er tett. Du må søke til master.

Velkommen! Etter utskifting av termostaten i Stinol 101 kjøler lukket kjølesystem er normal (10-12 °). Ved minimal temperatur avslått (20 minutter virke og hvil 30) og etter tilsetningen steg temperaturen opphører å bli frakoblet og verre. Master igjen flyttet termostaten (til en annen ny), men det hjalp ikke. Noen ganger er det en brent lukt på innsiden og utsiden på tilsetningstemperaturen. Hva kan gjøres?

En Atlant1717-01 etter spyling systemet ikke lenger greit også kjølig (10-13 grader 6). drift (20 minutter kjører 1.20 minutter hvile). Master har senket mengden kjølemiddel til en lengre tid til å jobbe, men det hjalp ikke. Jeg bestemte meg for å prøve å endre termostat, alt uendret. Hva kan være årsaken?

Hallo Kompressoren ble testet? Kanskje er det fornuftig å erstatte freon i kjøleskapet.

Hei Kjøleskap LG NO FROST motoren er i gang, men ønsker ikke å fryse og otklyuchatsya.V hva som kan være årsaken?

God dag. Feil på termostaten eller lekker freon.

Velkommen! Stinol kjøleskap etter tining ikke er deaktivert. I fryseren isen, og på den bakre vegg av fryserommet snø. På kontrolleren reagerer hvis du bytter til null

God dag. Skift termostaten i kjøleskapet

God dag! Kjøleskap øyelokk 38002. Ikke slå av og fryser inne i bakveggen av mye is (kontroll står på en) .Today var mesteren han sa at det var en liten lekkasje, fylles og beordret tørr, og deretter slå på. Etter at du bytter passert 04:00, kjøleskap og slår seg ikke av, og igjen frøs alt inne i skorpen av viften (det er også verdt 1)

Veiviseren verifiserer ytelsen termostaten? Mest sannsynlig årsaken til det.

Velkommen! Fortell meg, vær så snill, beko kjøleskap etter tining, den tillatte tiden ikke er deaktivert?

Hallo Om en dag - gjennomsnittlig tid etter full avriming.

Atlanta noufrost kjøleskap system tint 12 timer senere herunder avfall frakoplet 6 timer og 20 minutter, og deretter ble med 7 timer, ikke allerede er avslått

God dag. Dersom det i et kjøleskap innstilt temperatur er nådd, men kjøleskapet ikke er slått av, da årsaken til svikt i en termostat eller temperatursensor. Hvis kjøleskapet er dårlig frost eller ingen kulde, kan det være en rekke årsaker - blokkeringen i kapillar-rør-fordamper, den lekker kjølemedium fra kjølemiddelkretsen, kompressoren slitasje.

Ikke slå av kjøleskapet: Mulige problemer og løsninger

Den gjennomsnittlige varighet av en syklus av brukbar kjøleskapet - 12-20 minutter under normale omgivelsesbetingelser. Det er nødvendig å vurdere som i varmt vær anordningen kan trenge litt mer tid på kald produksjon, i henhold til den valgte modus. Men som regel for timen for kompressoren "otdyhaet9raquo; 2-4. I de tilfeller hvor kjøleskapet fungerer og ikke er deaktivert, betyr det ikke alltid bety at det krever umiddelbar reparasjon. Ofte gjøre en diagnose, finne årsaken og rette det opp, kan brukeren uavhengig av hverandre, uten å måtte ringe master.

Hvordan vet du at enheten er defekt?

Den første "zvonochkom9raquo; Problemet er at når kjøleskapet begynner å operere uten periodisk avslutning. I den normale modus skal være automatisk avstengning for en kort periode med intervaller på 20 minutter. Selv om utsiden er veldig varmt, må kjøleskapet gjenoppbygge modus og stenge minst en gang per time.

Hvis kjøleskapet ikke er deaktivert på grunn av en feil, jo oftere brukerne ganske raskt merke dette nyanse. I dette tilfellet, vil du høre stadig kjører kompressor. Hvis tiden ikke fjerner årsaken til motor fra en vanlig jobb kan mislykkes. Det er derfor et logisk spørsmål: hvorfor ikke slå av kjøleskapet og hvordan du feilsøker dette problemet? Ofte årsaken ligger i feil bruk av instrumentet. I dette tilfellet, kan du fjerne det selv. Om nødvendig utskifting av komponenter, så trenger hjelp av en dyktig fagperson.

Hvis apparatet ikke slås av, årsakene i første omgang er å prøve å diagnostisere deg selv. Ofte blir de skrevet i bruker operative funksjonene på enheten.

Blant dem, de vanligste er:

 1. Aktivering "superzamorozka9raquo;. For diagnose er det nødvendig å kontrollere temperaturen i fryserommet og kjernen. I så fall, hvis det falt under det normale, er det mulig at automatisk aktivere funksjonen "superzamorozki9raquo, og å fange opp med temperaturen regime etablert av programmet, har kompressoren til å arbeide hardere. Vanligvis er denne funksjonen til stede i alle moderne modell, og aktivert i 24 timer før du planlegger å bruke den til å sette temperaturforhold.
 2. Tett. Det finnes situasjoner der kjølerommet innetemperaturen er så høy at det kan synes som om apparatet opererer i oppvarming. Samtidig betyr det ikke slå av kjøleskapet, og fortsetter å arbeide uten avbrudd. Den vanligste årsaken til at kulden er ikke lenger en skjenn - ikke godt lukket døren. Som et resultat, begynner kjølerommet for å trenge inn i stadig varm luft, noe som i stor grad øker temperaturen. Følgelig må kjøleskap kontinuerlig arbeide for å oppnå de angitte parametere. Hvis enheten er allerede i lang tid, så er det sannsynlig at slitasjen av gummipakningen som tetter i døren er lukket. Endring kan være deg selv.
 3. Tekniske feil under installasjonen. Det er viktig å merke seg at de fleste av feilene, slik at kjøleskapet ikke er koblet under drift, la eierne selv. På grunn av mangel på plass i kjøkken-enheter plassert ved siden av varmeelementene, ovn og andre tekniske innretninger, som kan ha en uheldig innvirkning på operasjonen. Akkurat som det er obligatorisk å holde avstand mellom veggen og kjøleskapet.

Tekniske årsaker som ikke lenger slå av kjøleskapet

Hvis selvdiagnostikk har mislyktes, mest sannsynlig tilfelle i innredningen. I dette tilfellet ser for problemet og reparasjon bør være kvalifisert. Hvis enheten er fortsatt under garanti, reparasjoner selv prøver å bli gjort. Ellers kan Servicesenteret nekte garantiservice.

Moderne elektroniske enheter er utstyrt med automatisk styring, som er ansvarlig for å forsyne motorsignaler temperaturer. For eksempel, når kameraet smekker temperaturregime som svarer til et gitt program, har styreenheten for å sende et signal om avslutning av kuldeleverings, men på grunn av en feil som ikke skjer.

Eksperter oppmerksom på at når apparatet ikke er slått av, er årsakene ofte forankret i hyppige spenningsfall. Derfor er det anbefalt enheten ikke er koblet direkte, men via en spenningsstabilisator. Dermed kan det i stor grad forlenge levetiden til din enhet.

Termostaten er ikke ordentlig

Når enheten begynner å bli forkjølet uten å stoppe, så er det sannsynlig at termostaten ikke virker, er at for å kontrollere temperaturen nivå. Stafetten kan ikke bryte på riktig tidspunkt kjeden, så kjøleskapet fortsetter å fryse. I dette tilfellet oppstår et logisk spørsmål - hvordan å sjekke kjøleskapet termostat? En enkel måte: ponazhimat opphold anordning og ved en liten plate, som er anordnet ved den sentrale mutteren. Hvis du ikke hører et klikk, må enheten skiftes ut. Den mest effektive måten - sjekk termostaten på motstanden med et multimeter. Men det krever spesialutstyr og kompetanse til å jobbe med ham.

Hurtig fordampning av freon eller lekkasje

Fordi Freon har ingen farge, ingen lukt lekkasje diagnose bare være en spesialist med spesialutstyr. Dette skjer vanligvis på grunn av mekanisk skade, for eksempel ved flytting eller endring av installasjonsstedet. Når kjøle mengde er utilstrekkelig, begynner kjøleskapstemperaturen å stige raskt.

Funksjonsfeil i rør-fordamper

En annen mulig grunn til at ikke slå av kjøleskapet kan være en blokkering i røret fordamperen. Oftest kan det hope is partikler. Dyktige håndverkere vil prøve å finne den nøyaktige plasseringen av blokkeringen på stedet. Hvis diagnosen problemområdene ikke vil være mulig, vil trolig bli tatt til servicesenteret enheten. Som for reparasjon av feil som kreves for å demontere det nesten helt.

Denne feilen kan bare diagnostisere master. Som regel motoren svikter på grunn av slitasje. Det ikke har kapasitet til å levere trykkfluid injeksjonsrøret, men ikke nådd en forutbestemt temperaturprogram.

Bør jeg endre kompressor - et spørsmål spurt av mange brukere. Umiddelbart det bør bemerkes at prosessen med å erstatte eller reparere er ganske komplisert, og avhenger i stor grad av hvilken type feil, så de fleste av spesialistene bare anbefale å erstatte ham.

Men den koster nesten en tredjedel av prisen på hele enheten. Når det gjelder gjenopprettelse av normal drift av anordningen vil ha for å fylle den med freon og starte nødvendige sensorer for å opprettholde en viss temperatur, vil brukeren ikke være i stand til å utføre denne prosess på egenhånd uten spesiell kunnskap. Følgelig vil reparasjon og service spesialist være kostbart, det gjør du tenker på å kjøpe et nytt kjøleskap.

Etter avriming av kjøleskapet ikke er slått av

Det er også et vanlig problem. Enhver kjøleskap, selv med No Frost, selv om du ønsker å slå av en gang i året. Ren rester is, vasket hyller, skuffer og vegg spesielle strukturer tilgjengelig for slike enheter. Ofte etter å koble kjøleskapet i lang tid kan ikke slås av, og det ser ut til at kompressoren går for slitasje. Mest sannsynlig er enheten bare fanger opp med ønsket temperatur. Det er verdt å vente litt når enheten skal utføre et program, og vil gå inn i heltidsarbeid.

legemiddel

Det er enighet om at kjøleskapet - er en kompleks teknisk enhet som bare ikke blir reparert. Som regel kan sin egen løse problemet bare i tilfelle av enkle grunner - feil modus, tett lukket dør, segl slitasje, feil montering. Når grunnen til at ikke slå av kjøleskapet, er forbundet med tekniske feil krever profesjonell diagnose spesialist.

Hvis problemet begynte før utløpet av garantien, er det anbefalt å starte samtalen til servicesenteret og lytte til alle anbefalinger fra eksperter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 + 1 =