Hva lim dekorativ stein

Hvordan å lime en dekorativ steinmur - liming dekorative steiner

Hvordan å lime en dekorativ steinmur

I dag er det så mange alternativer, hvordan og hva du skal dekorere veggene innvendig og utvendig. En av de mest populære og ettertraktede metoder - etterbehandling vegg med dekorativ stein. Med hjelp av dekorative stein kan skape en vakker fasade, som vil utfylle det generelle bygning utvendig, i harmoni med landskapet design. Du kan bruke dekorative stein og veggbelegg for innendørs. Sikkert holde dekorative stein, med sin binding må følge en bestemt teknologi. Vi vil undersøke i detalj hvordan å lime en dekorativ steinmur, fra forberedelse til arbeidsslutt.

Slik at arbeidet foregikk raskest, og du trenger ikke å bli distrahert, er det lurt å forberede seg på forhånd alt byggemateriale og verktøy. Å holde den dekorative stein med sine egne hender, trenger du:

 • gon,
 • drill / blander for fremstilling av klebemiddelblandinger,
 • bolgarka med skjærende blad på en stein,
 • spatel, sparkel eller murskje,
 • nivå,
 • gummihammer,
 • Pensel,
 • metallbørste,
 • tre blokker,
 • roulette,
 • kapasitet for flytende og klebe
 • middels hardhet børste for å glatte sømmene
 • sprøytepistol,
 • spray for repelling agent,
 • klebemiddelblanding.

Du må ha alt du trenger på fingertuppene, og deretter arbeide vil ikke virke kjedelig, men denne prosessen er ganske kjedelig! Så, er det første skrittet til å gjennomføre alt det forberedende arbeidet.

God forberedelse - nøkkelen til suksess!

I de fleste tilfeller, veggene pusset inne i rommet, betong eller murstein. Hvis du liker en vegg, vil det forberedende arbeidet være liten. Mye vanskeligere hvis overflaten av veggen er det rester av gammel tapet eller maling. Før liming dekorative steiner, alle rester av den siste finish til nøye opp. For å gjøre dette, kan du bruke en stålbørste eller slikkepott. Rensing av overflaten skal være for å sikre at limet hadde god kontakt med bunnen av veggen. Stålbørste gjør det mulig å lage riper i overflaten, og en spatel fjerne all mulig forurensning. Etter krever korrekt fylt vegg primer, fortrinnsvis en akrylvannbasert. For å gjøre dette, bruk en rull eller pensel.

Hvis overflaten av veggene i en av tre eller gips, for at arbeidet skal gjøres med disse flater. Men hvis det dekorative fliser er limt fast til klebemiddelblanding, karakterisert ved at sementen har da tidligere var nødvendig for å fylle spesielle maskenett, for eksempel basert på glassfiberen, og deretter behandle overflaten, forårsaker et lag av gips.

Når veggene er klar, er det nødvendig å forberede seg dekorativ stein. Dersom den valgte steinen er gjort på basis av gips, er den bakre overflaten av fliser også ønskelig å behandle akryl primer. Alle disse forberedelsene, tilsynelatende enkel operasjon, kan akselerere og forenkle prosessen med å arbeide flere ganger. Nå må du velge riktig lim for dekorative stein.

I dag er det to typer lim, nemlig:

En av de mest populære og ettertraktede er limet Ceresit CM11. Men hvis dekorativ stein vil bli limt på utsiden, trenger du en SM17 eller 117. Som regel lim emballasje indikere hva slags arbeid det var ment: ekstern eller intern. Vær forberedt på at limet for utvendig arbeid vil koste mer.

Vi kan skille mellom to andre merker som er i høy etterspørsel på grunn av deres kvalitet, nemlig Perlfix og Knauf. Disse lim er ideelle for dekorative fliser på gipsbasert. Det er andre mindre kjente merker, men ikke ta for billig, fordi det er en risiko å kjøpe lav kvalitet lim.

Installasjon av dekorative fliser. Stadier!

Alt arbeid på installasjon av dekorative fliser kan deles inn i flere faser, nemlig:

 1. Påføring av klebemiddellaget.
 2. Legging dekorativ stein.
 3. Rustovanie.
 4. Påføring av det beskyttende belegg.

Hvert av disse trinnene må utføres mer effektivt, i henhold til alle tekniske krav og forskrifter. Nå ser vi på det grunnleggende konsekvent demonterte steg for steg.

Hvis du har kjøpt den dekorative stein på basis av gips, kan det være limt til nesten alle lim, for eksempel, PVA eller gips. Noen utøvere bruker flytende negler. vandig akryl, limbånd og lignende. Vekten av slike fliser er liten, i motsetning til sand betong kunstig stein. Følgelig er det stor sjanse for at det vil være en lang og godt festet til veggen. I noen tilfeller er det ingen mening å pålegge et lag med gips, som vi har påpekt ovenfor, i taler av gipsplater og treoverflaten. Men bare i de tilfeller når steinen er montert sømløst. I alle andre tilfeller bør overflaten behandles med lim. Den klebende blanding påføres på veggen med en spatel. Det er viktig å sikre at dekkbelegget var ensartet.

Vær oppmerksom! Ikke påfør limet sammensetning direkte på veggen, hvor det vil bli installert dekorative stein. Det er best å dekke en vegg område på 1 m2. Ellers kan limet tørke før limingen av stein.

Så blir prosessen delt inn i fire på hverandre følgende trinn samsvar med noe som vil føre til et positivt resultat.

På dette stadiet er det viktig å gjøre det riktige batch av lim. Det må være tilstrekkelig elastisk og tett, men i alle fall smuldrete. Ved liming av kunstig stein, bør det være godt trykkes. Dette er spesielt viktig når en stein anbringes på mørtelen. Trykk ned bør være i moderate mengder, slik at limet rester igjen på brikker rundt omkretsen. Dette vil forhindre hulrom, samt gi utmerket tetning. I den neste fasen, alle tilkoblinger og ledd er otrustovany.

Hvis steinen er å være trimmet, kan du bruke en baufil eller vinkelsliper. Hvis steinen er gipsbasert, er vinkelsliperen bedre ikke å bruke, da det er risiko for å splitte stein. Samtidig, prøve å kutte kanten til å legge på plass, ute av syne. I dette tilfellet, er utseendet på veggen dekorert med mer estetisk.

Hvis du kjøpte steinen må ha sømmer, deretter arbeide for at de var uniform. Holde styr bredde og parallelle rekker. Imidlertid bør det ikke nå slik nøyaktighet som ved legging av fliser. som tar hensyn til hver millimeter. Noen uaktsomhet kan bare være til nytte.

Installasjon av dekorative stein er best å starte fra hjørnet. Dette skyldes det faktum at vinkelelementene ikke er gitt i denne teknologien. Legging av stein bør utføres sekvensielt, rad for rad. Guiden fra bunnen opp. Hvis du ønsker å starte fra midten til å sette på veggen, så kan du skrive en føringsskinne. Dette kan være aluminiumsprofil. Denne prosessen vil unngå å få lim på fliser, fordi hver rad vil støte mot hverandre.

Vær oppmerksom! Det er en annen fare: Det er viktig å sikre at det ekstruderte limet ikke fikk til forsiden av dekorative stein, som senere vil bli vanskelig å rengjøre.

I de fleste tilfeller, dekorative stein plassert under rakne. Dette innebærer en viss fjerne fliser fra hverandre. Disse sømmer i pridavlivaniya stein kan fylles med lim. Derfor bør det fjernes forsiktig. Etter at leddene er fylt med en spesiell skjøting. Ved skjøting blanding består av det samme klebemiddel, deretter fjerne klebe rester fra leddene ikke fornuftig. Når mastiks er gjennomherdet, kan det være en annen farge farge som vil forsterke ekspresjonen dekorativ stein. Som for bredden på fugen, vil alt avhenge av de valgte fliser deg. Sømmen kan være mm eller ha en bredde på flere centimeter. For eksempel når murstein er plassert under rasshivku, standard felles bredde 1,2 cm. I det tilfelle når steinene i murverk ledd bør være, det skal være mulig å sette nær hverandre. Dersom prosessen for å stikke flisene på riktig måte holdes, for dannelse av skjøten kan være nok lim, som ble utgitt i sømmene. At det bør sørge for å vente litt for å blande litt herdet. Dannelsen kan utføres ved hjelp av spesielle trespatel, som bør ha en viss form og tykkelse under tilhørende søm.

Hvis den ekstruderte limet ikke er nok for en vakker form søm, er det nødvendig å fremstille en ytterligere blanding. For sin søknad, trenger du en spesiell pose, som det vil være praktisk å ekstrudere blandingen i en søm. Så, er det mindre risiko for at du gni fliser. Når leddene har tørket, og blandingen er smuldrete natur, kan steinflaten pusses fra limrester som kunne komme på den. Dette kan gjøres ved hjelp av en tørr pensel, men i alle fall, en våt og en stiv børste. Det kan gi uopprettelig skade dekorativ stein.

Ved slutt-trinnet på dekorativ stein overflate påføres en spesiell beskyttende struktur. Denne handlingen er obligatorisk. Det kan i betydelig grad forlenge foringsoperasjonen. I tillegg, ved anvendelse av det beskyttende lag kan gis en annen fargetone. Det beskyttende belegg bør:

 • på steder hvor det er en risiko for at fuktighet eller, omvendt, å plassere gående fuktig;
 • hvis en familie har kjæledyr eller barn;
 • hvis steinen har et overflatesjikt med maling;
 • hvis kjøpt gips har dårlig kvalitet.

I alle disse tilfeller vil imidlertid en spesiell beskyttende lag sammensetning klar pålitelig beskytte overflaten mot skade. Når det gjelder valg av beskyttende belegg, må det også i samsvar med en rekke viktige karakteristika. For eksempel må det ha høy adhesjon, og i dets sammensetning er et plaster. Når du bruker det, bør det ikke være noen spor etter tørking.

Vær oppmerksom! Hvis du ønsker å kjøpe en hydrofoberende sammensetning, er det beste en som er vannbasert. Slike preparater er bedre enn de som er sammensatt av oppløsningsmidler. Selv om det i noen tilfeller, belegg som har en basis i løsemiddel effektivt. Dette skyldes det faktum at de danner en beskyttende film på overflaten, så å si, "innstøpt" overflate.

Vær oppmerksom! Den beskyttende belegg bør brukes bare når foringen er klar, og den peker har tørket helt. Det påføres ved sprøyting eller valse / børste.

Hvis veggdekorasjon vil bli gjennomført, er det ønskelig å utføre arbeidet i tørt vær.

Som man kan se, legge dekorative stein med hendene helt i stand til alle. Det er ingen innviklede prosesser. Hvis du allerede har fullført dette arbeidet, eller har hatt en lignende opplevelse i det siste, ber vi deg til å dele dine inntrykk på slutten av denne artikkelen ved å la kommentarer.

stabling teknologi uten å fylle de mellomliggende sømmer. Inneholder detaljerte instruksjoner for merking og beregning av legging:

For de som er vant til å gjøre alt med sine egne hender, instruksjonene på selv produksjon av dekorative stein:

2018 Easy virksomhet. Advarsel! Informasjonen publisert på portalen er for generell veiledning. Sørg for å rådføre seg med en kvalifisert fagperson. Alle opphavsrettigheter tilhører sine respektive eiere

Hvordan velge limet til stein. Hvordan lim dekorative stein

Forbedre utseendet på interiøret er mulig på mange måter, men utsmykningen av veggene i kunstig eller naturlig stein kan være akkurat det "izyuminkoy9raquo, som vil gi den luksus og komfort av rommet. Vi må ikke tro at denne type reparasjon er for arbeidskrevende - det er en misforståelse. Nok til å hamstre tid og lyst til å ta de verktøyene og velge riktig lim for stein, for å radikalt forandre et rom.

Prinsipper for dekorative stein legging noen. Fra dem er avhengig liste over nødvendige reparasjon materialer og verktøy. Under drift vil du trenger:

 • blyant, målebånd, og en vanlig sparkel og nivå;
 • gjærkasse og handsaw;
 • for å skape virkningen av ujevne kanter av murverk - flat fil;
 • i simulerte murverk stenblokker eller tegl - skjøting kors;
 • en svamp og pensel;
 • bygge mikser og gummihammer;
 • lim kapasitet for matlaging (av den tørre blanding);
 • sprøytepose eller sprøyte for sparkling.

Komplett med dekorative stein bør kjøpe maling og skjøting mix, den mest passende farge, fordi det er de vil bli fylt med fugemasse. trenger også primer, egnet for egenskapene til materialet, akryl impregnering for gips eller klarlakk.

Spesiell forsiktighet bør nærme seg disse blandinger eller løsninger som er ansvarlig for montering styrke. Tross alt, først av alt det avhenger av dem, hvor lang tid reparasjonen vil opprettholde det opprinnelige utseendet. Det skal forstås at klebemidlet for naturlig stein, men som også kunstige, bør velges spesifikt, fordi dette materialet er ganske tung. Sett selvsagt mulig og på fuger, men spørsmålet er, hvor lenge vil dette liming. Det er bedre å kjøpe et spesielt lim for stein, som selges i tørr form og klar til bruk løsningen. Også egnet universell mix "Crazy borrelås", laget av akrylbasert. Takk til henne, kan du trygt feste gips fliser til alle overflater.

Oblitsevat dekorativ stein kan være noen interiørdetaljer, inkludert vinkler og buer. I dette ser veldig fin effekt på ujevne overflater. Hvis du ønsker å oppnå dette resultatet, så før liming dekorativ stein, bedre legge fliser på gulvet for klarhet. Dette vil bidra til å tilpasse elementene til hverandre med forskjellige tykkelser, så vel som tilnærmet representert i tankene det endelige resultatet. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot de ytterste komponentene. De må trimmes gjennom en baufil, noe som sikrer en forskyvning sømmer på forskjellige rekker av murverk. Hvis det er et ønske om å skape en "rvanye9raquo; stein kant, bør du bruke en fil. Fjern forsiktig gips materiale, ikke glem å deretter rengjøre flisene mot støv og male det å matche steinen.

Flis som vil ligge på de ytre hjørner av strukturen, er det nødvendig å fremstille. For dette tatt Stus og handsaw og bruke dem til å skjære av en av den indre del av fremspring i en vinkel på 45 grader. Med disse mottakelser, vinkelen dannet vakkert. Også ikke glem å justere lengden på flisen.

Før du lime stein på veggen, bør det bli brakt til en jevn tilstand. Dette kan gjøres både ved hjelp av kitt eller gips, og steinet overflate OSB eller gipsplater. Ved legging av tung naturstein bedre armert metallmaskeveggen - det vil øke bindingsstyrken, som i stor grad forlenge levetiden til slike reparasjoner. Hvis steinen faller på tre eller konstruksjon, i henhold til vibrasjonsbelastninger, installasjonen skal utføres på det elastiske akrylklebe - dette vil hindre oppsprekking av murverk.

Hvis man bruker tørr montasje blanding, så er det verdt å huske at limet i naturlig stein, så vel som for gipsmaterialer meget raskt fryser, slik at man trenger å blande det i små porsjoner. Nettopp følge instruksjonene for blanding, nemlig proporsjoner, prioritering av handlinger, vanntemperaturen - det er mulig å øke klebe pålitelighet. Å skape et nivå legging følge merkingen på nivå. Montering stein fra bunnen og oppover, med den første raden bør være strengt horisontalt. stabling teknologi er praktisk talt identisk med kledningsfliser.

Jevnt påført overflaten av klebemidlet til gipsbaserte stein. Flisen er fast presset mot veggen og for bedre adhesjon er det mulig å trykke forsiktig med en gummihammer. Hvis du er overflødig lim, så de bør fjerne skum svamp raskt. Hvis du velger å lime kunstig stein, akrylbasert, dens anvendelse av teknologien er litt annerledes. Med en tannet sparkel blanding ble påført direkte på overflaten av flisen, som deretter blir presset mot veggen.

Lim dekorative stein kan være både nære og bruk skjøte kors. Men i andre tilfelle er det nødvendig å fylle fugene med plaster ved hjelp av en kringle pose eller en sprøyte. Om nødvendig, bør skjøtene være malt med pensel i en tynn tone av steinen.

Det gjenstår bare å korrigere riper hvis de er et sted der. Dette kan gjøres ved hjelp av maling, egnet for farge fliser. Den endelige tegningen vil berøre klarlakk akryl- eller spesielle midler som gir attraktivitet murverk, så vel som øke fuktighetsmotstand og motstand mot slitasje.

Hvordan å lime en dekorativ steinmur

I dag er det så mange alternativer, hvordan og hva du skal dekorere veggene innvendig og utvendig. En av de mest populære og ettertraktede metoder - etterbehandling vegg med dekorativ stein. Med hjelp av dekorative stein kan skape en vakker fasade, som vil utfylle det generelle bygning utvendig, i harmoni med landskapet design. Du kan bruke dekorative stein og veggbelegg for innendørs. Sikkert holde dekorative stein, med sin binding må følge en bestemt teknologi. Vi vil undersøke i detalj hvordan å lime en dekorativ steinmur, fra forberedelse til arbeidsslutt.

Slik at arbeidet foregikk raskest, og du trenger ikke å bli distrahert, er det lurt å forberede seg på forhånd alt byggemateriale og verktøy. Å holde den dekorative stein med sine egne hender, trenger du:

 • gon,
 • drill / blander for fremstilling av klebemiddelblandinger,
 • bolgarka med skjærende blad på en stein,
 • spatel, sparkel eller murskje,
 • nivå,
 • gummihammer,
 • Pensel,
 • metallbørste,
 • tre blokker,
 • roulette,
 • kapasitet for flytende og klebe
 • middels hardhet børste for å glatte sømmene
 • sprøytepistol,
 • spray for repelling agent,
 • klebemiddelblanding.

Du må ha alt du trenger på fingertuppene, og deretter arbeide vil ikke virke kjedelig, men denne prosessen er ganske kjedelig! Så, er det første skrittet til å gjennomføre alt det forberedende arbeidet.

God forberedelse - nøkkelen til suksess!

I de fleste tilfeller, veggene pusset inne i rommet, betong eller murstein. Hvis du liker en vegg, vil det forberedende arbeidet være liten. Mye vanskeligere hvis overflaten av veggen er det rester av gammel tapet eller maling. Før liming dekorative steiner, alle rester av den siste finish til nøye opp. For å gjøre dette, kan du bruke en stålbørste eller slikkepott. Rensing av overflaten skal være for å sikre at limet hadde god kontakt med bunnen av veggen. Stålbørste gjør det mulig å lage riper i overflaten, og en spatel fjerne all mulig forurensning. Etter krever korrekt fylt vegg primer, fortrinnsvis en akrylvannbasert. For å gjøre dette, bruk en rull eller pensel.

Hvis overflaten av veggene i en av tre eller gips, for at arbeidet skal gjøres med disse flater. Men hvis det dekorative fliser er limt fast til klebemiddelblanding, karakterisert ved at sementen har da tidligere var nødvendig for å fylle spesielle maskenett, for eksempel basert på glassfiberen, og deretter behandle overflaten, forårsaker et lag av gips.

Når veggene er klar, er det nødvendig å forberede seg dekorativ stein. Dersom den valgte steinen er gjort på basis av gips, er den bakre overflaten av fliser også ønskelig å behandle akryl primer. Alle disse forberedelsene, tilsynelatende enkel operasjon, kan akselerere og forenkle prosessen med å arbeide flere ganger. Nå må du velge riktig lim for dekorative stein.

I dag er det to typer lim, nemlig:

En av de mest populære og ettertraktede er limet Ceresit CM11. Men hvis dekorativ stein vil bli limt på utsiden, trenger du en SM17 eller 117. Som regel lim emballasje indikere hva slags arbeid det var ment: ekstern eller intern. Vær forberedt på at limet for utvendig arbeid vil koste mer.

Vi kan skille mellom to andre merker som er i høy etterspørsel på grunn av deres kvalitet, nemlig Perlfix og Knauf. Disse lim er ideelle for dekorative fliser på gipsbasert. Det er andre mindre kjente merker, men ikke ta for billig, fordi det er en risiko å kjøpe lav kvalitet lim.

Installasjon av dekorative fliser. Stadier!

Alt arbeid på installasjon av dekorative fliser kan deles inn i flere faser, nemlig:

 1. Påføring av klebemiddellaget.
 2. Legging dekorativ stein.
 3. Rustovanie.
 4. Påføring av det beskyttende belegg.

Hvert av disse trinnene må utføres mer effektivt, i henhold til alle tekniske krav og forskrifter. Nå ser vi på det grunnleggende konsekvent demonterte steg for steg.

Hvis du har kjøpt den dekorative stein på basis av gips, kan det være limt til nesten alle lim, for eksempel, PVA eller gips. Noen utøvere bruker flytende negler, vann og akryl montering lim og lignende. Vekten av slike fliser er liten, i motsetning til sand betong kunstig stein. Følgelig er det stor sjanse for at det vil være en lang og godt festet til veggen. I noen tilfeller er det ingen mening å pålegge et lag med gips, som vi har påpekt ovenfor, i taler av gipsplater og treoverflaten. Men bare i de tilfeller når steinen er montert sømløst. I alle andre tilfeller bør overflaten behandles med lim. Den klebende blanding påføres på veggen med en spatel. Det er viktig å sikre at dekkbelegget var ensartet.

Så blir prosessen delt inn i fire på hverandre følgende trinn samsvar med noe som vil føre til et positivt resultat.

På dette stadiet er det viktig å gjøre det riktige batch av lim. Det må være tilstrekkelig elastisk og tett, men i alle fall smuldrete. Ved liming av kunstig stein, bør det være godt trykkes. Dette er spesielt viktig når en stein anbringes på mørtelen. Trykk ned bør være i moderate mengder, slik at limet rester igjen på brikker rundt omkretsen. Dette vil forhindre hulrom, samt gi utmerket tetning. I den neste fasen, alle tilkoblinger og ledd er otrustovany.

Hvis steinen er å være trimmet, kan du bruke en baufil eller vinkelsliper. Hvis steinen er gipsbasert, er vinkelsliperen bedre ikke å bruke, da det er risiko for å splitte stein. Samtidig, prøve å kutte kanten til å legge på plass, ute av syne. I dette tilfellet, er utseendet på veggen dekorert med mer estetisk.

Hvis du kjøpte steinen må ha sømmer, deretter arbeide for at de var uniform. Holde styr bredde og parallelle rekker. Imidlertid bør det ikke nå slik nøyaktighet som ved legging av fliser, hvor telles hver millimeter. Noen uaktsomhet kan bare være til nytte.

Installasjon av dekorative stein er best å starte fra hjørnet. Dette skyldes det faktum at vinkelelementene ikke er gitt i denne teknologien. Legging av stein bør utføres sekvensielt, rad for rad. Guiden fra bunnen opp. Hvis du ønsker å starte fra midten til å sette på veggen, så kan du skrive en føringsskinne. Dette kan være aluminiumsprofil. Denne prosessen vil unngå å få lim på fliser, fordi hver rad vil støte mot hverandre.

I de fleste tilfeller, dekorative stein plassert under rakne. Dette innebærer en viss fjerne fliser fra hverandre. Disse sømmer i pridavlivaniya stein kan fylles med lim. Derfor bør det fjernes forsiktig. Etter at leddene er fylt med en spesiell skjøting. Ved skjøting blanding består av det samme klebemiddel, deretter fjerne klebe rester fra leddene ikke fornuftig. Når mastiks er gjennomherdet, kan det være en annen farge farge som vil forsterke ekspresjonen dekorativ stein. Som for bredden på fugen, vil alt avhenge av de valgte fliser deg. Sømmen kan være mm eller ha en bredde på flere centimeter. For eksempel når murstein er plassert under rasshivku, standard felles bredde 1,2 cm. I det tilfelle når steinene i murverk ledd bør være, det skal være mulig å sette nær hverandre. Dersom prosessen for å stikke flisene på riktig måte holdes, for dannelse av skjøten kan være nok lim, som ble utgitt i sømmene. At det bør sørge for å vente litt for å blande litt herdet. Dannelsen kan utføres ved hjelp av spesielle trespatel, som bør ha en viss form og tykkelse under tilhørende søm.

Hvis den ekstruderte limet ikke er nok for en vakker form søm, er det nødvendig å fremstille en ytterligere blanding. For sin søknad, trenger du en spesiell pose, som det vil være praktisk å ekstrudere blandingen i en søm. Så, er det mindre risiko for at du gni fliser. Når leddene har tørket, og blandingen er smuldrete natur, kan steinflaten pusses fra limrester som kunne komme på den. Dette kan gjøres ved hjelp av en tørr pensel, men i alle fall, en våt og en stiv børste. Det kan gi uopprettelig skade dekorativ stein.

Ved slutt-trinnet på dekorativ stein overflate påføres en spesiell beskyttende struktur. Denne handlingen er obligatorisk. Det kan i betydelig grad forlenge foringsoperasjonen. I tillegg, ved anvendelse av det beskyttende lag kan gis en annen fargetone. Det beskyttende belegg bør:

 • på steder hvor det er en risiko for at fuktighet eller, omvendt, å plassere gående fuktig;
 • hvis en familie har kjæledyr eller barn;
 • hvis steinen har et overflatesjikt med maling;
 • hvis kjøpt gips har dårlig kvalitet.

I alle disse tilfeller vil imidlertid en spesiell beskyttende lag sammensetning klar pålitelig beskytte overflaten mot skade. Når det gjelder valg av beskyttende belegg, må det også i samsvar med en rekke viktige karakteristika. For eksempel må det ha høy adhesjon, og i dets sammensetning er et plaster. Når du bruker det, bør det ikke være noen spor etter tørking.

Hvis veggdekorasjon vil bli gjennomført, er det ønskelig å utføre arbeidet i tørt vær.

Som man kan se, legge dekorative stein med hendene helt i stand til alle. Det er ingen innviklede prosesser. Hvis du allerede har fullført dette arbeidet, eller har hatt en lignende opplevelse i det siste, ber vi deg til å dele dine inntrykk på slutten av denne artikkelen ved å la kommentarer.

stabling teknologi uten å fylle de mellomliggende sømmer. Inneholder detaljerte instruksjoner for merking og beregning av legging:

For de som er vant til å gjøre alt med sine egne hender, instruksjonene på selv produksjon av dekorative stein:

Copyright © 2012-2018. Delvis eller fullstendig kopiering av materiale er kun tillatt med en direkte aktiv link.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

79 + = 89