Himling med hendene dine uten oppvarming

Himling med hendene uten oppvarming - bilderedigering og en beskrivelse av vevssammensetningen!

Hei kjære blogglesere prosamostroi.ru! For noen grunn, antas det at hvis en person ser på taket, så det er absolutt ingenting å gjøre. Hva en urettferdighet! Er det så vanskelig å akseptere ideen om at det er et tak som en mann engasjert og går? Forresten, en meget verdig tidsfordriv, resultatet av disse vil sikkert bli fornøyd ved å fullføre reparasjon og estetisk nytelse fra resultatet. Men at det var sant, må du forstå hvordan du skal gjøre himling med hendene dine uten oppvarming, hvis det er mulig. Og for dette må vi forstå hva vi ønsker til slutt. Jeg foreslår å begynne. I dag mer og mer populært er de samme tak. Det er ikke tilfeldig: de har virkelig mange fordeler. Det finnes to typer takmalerier:

Det første laget av en spesiell PVC-film, og er separate deler som er sveiset sammen. Ledd og sømmer er dannet. Det viser seg en slags lappeteppe til taket.

For det andre er sømløs duk som er laget av polyester impregnert med polyuretan. Installasjon av slike tak skjer uten oppvarming. Vi vil ikke snakke lenge om alle slag, og gjøre rede for sistnevnte.

Så, er vi interessert i himlingen. Hvis du er interessert i det, men på et mer avansert nivå, det vil si profesjonell, jeg foreslår lesestoff - himling med hendene trinnvise instruksjoner, som gradvis malte hva og hvordan. Hvorfor strekning taket? For det første er det den mest moderne materiale som brukes i arbeidsslutt. Dernest installasjonen av teknologien gjør det mulig for ikke å varme opp pre-installasjon av tak, alle rom, og det er et stort pluss: temperaturøkningen er ikke alltid gunstig reflektert på veggene, eller rettere sagt, til deres finish.

Vi ser også en rekke viktige fordeler:

 • Høy pålitelighet av nettet. Polyester tak er laget av et spesielt stoff, som er opprettet ved hjelp av en kompleks metode for veving.
 • Taket stoffet er pustende, men er fuktighet, noe som betyr at den er vanntett.
 • Tak uten oppvarming kan lett fjernes eller erstattes.
 • Tegning på lerret påføres nøyaktig og jevnt som en person, og fra innsiden.

Stoff senkede tak:

Det er selvsagt den oppfatning at syntetisk ikke er et nyttig produkt, men kan akseptere mine innvendinger. Syntetisk stoff med en kompleks struktur ikke tiltrekker seg støv og akkumuleres ikke kondensat, derfor, ut fra et miljømessig synspunkt, er ren materialet. Og igjen, tak, som er montert uten oppvarming, har ingen lukt, slik at de kan brukes selv i institusjoner hvor strengt følgende alle sanitære standarder. Overbevisende? Så går vi videre.

Knapt noen nekter å ha i sitt hjem taket som kan "puste", dvs. fri flyt av luft. For å gjøre dette mulig, må du velge å installere himlinger, som er basert på duken. I tillegg til "puste" effekt, de fortsatt har noen fine funksjoner:

 • Motstand mot lave temperaturer.
 • Sømløs.
 • Enkel omsorg.
 • Veggene i disse takene trenger ikke en perfekt flathet.
 • Perfekt utseende.
 • Kan monteres i alle rom.

Jeg håper du vil ikke hevde at et slikt sett av positive kvaliteter sier ett hundre prosent i favør av himling uten oppvarming. Flytte på.

Hvordan da er disse takmalerier, hvis de ikke kan varmes (høy temperatur i vevet er komprimert, snarere enn å utvide, som PVC film)? Vi trenger en spesiell ramme, som vanligvis kalles Framing. Det må være nøye montere rundt omkretsen av lokalene hvor installasjonen av taket vil bli gjort. Ikke bli skremt hvis du vet hvordan å sette fliser på tregulvet, så det vil takle. Hvorfor sammenligne? Ja, fordi han og den andre prosessen krever den ytterste konsentrasjon, klarhet, nøyaktighet og omsorg. La oss velge en passende profil (baguette).

Det er to forskjellige typer:

 • Formet profil P av aluminium.
 • Klesklype med en spesiell enhet, som holder taket maleriet selv (alltid i spenning).

Hvis du velger det andre alternativet, merk en interessant poeng: clothespin komprimert jo sterkere, jo sterkere stoffet stramt.

Fest baguette (n-formet profil) rundt i rommet:

Første avtale med U-formet profil. Det er enkelt: montere det bør være holdbar til profilen av spenningen i taket ble ikke revet ut av veggen. Derfor, i tillegg til å bruke profilerte festeskruer, sette dem i en avstand på 40 til 60 cm fra hverandre. Hvis du bruker en klesklype, Skru den på veggen med spesielle festene ofte -. 10 cm Det er plast, så trenger mer sikker festing.

Nå som hang baguette, vil produsere primære, den er ferdig, handlingen - Bruk taket. I tilfelle av plugger kan du bruke en spesiell slikkepott. En eller to ganger. Himling med hendene dine uten oppvarming klar. Det gjenstår å være lykkelig selv og invitere dine venner til å beundre for arbeidet med hendene. Prøv dristigere - og du vil lykkes. Og etter installasjon ønskelig god gni, men heller selv strakte vaske tøy mot støv og skitt avgjort i monteringsprosessen. Hvordan klarer å vaske taket med absolutt ingen skilsmisse når vi har demontert i artikkelen - hvordan å vaske tak uten flekker, må du huske å sjekke. Lykke til!

Hvis artikkelen var nyttig, dele den med venner ved å klikke på knappene:

Og selvfølgelig, abonnere på oppdateringer, slik at du ikke går glipp

Gipstak - bilder, design for hall, kjøkken, bad og stue

Taklamper LED bånd under skjørt - bilde belysning på bad, kjøkken, stue og soverom!

Taklister i interiøret - Foto gulvlister i stuen, gang, kjøkken og soverom med runde hjørner!

Fillet taket - bilde av ulike typer fileter for himlinger og det vanlige!

Fileter for himling med belysning - hvordan limmasse, lim eller fugemasse?

Himling med hendene uten oppvarming - bilderedigering og en beskrivelse av vevssammensetningen! 4 kommentarer

Bruke prishepki for strekningen takfeste vi lov å montere 20 cm og alt ser ut til å holde ikke en dårlig ting

Selvfølgelig du kan, og 20, men helst fortsatt 10, så pass

Prisen for installasjon av strekningen taket uten oppvarming er ikke for lite, og det er derfor jeg besluttet å trekke taket selv. Før jeg så mye video i det hele tatt at en slik himling, og detaljerte video tutorials på hvordan du installerer sine egne, lese mange fora for konstruksjon og til slutt snublet på denne artikkelen jeg endelig bestemte meg for å gjøre alt på egen hånd. Og jeg fortsatt ikke er dårlig skjedde. Takk for nyttig materiale

Takk. Det er derfor vi jobber. Lykke til reparasjon!

Strammet tak uten oppvarming - for og mot

Teknologiske fremskritt har aldri stått på stedet, og det er derfor en rekke designløsninger var alltid klar til å overraske og utvalg av alle typer innovasjoner.

Det er kjent at tak uten oppvarming var i stand til å tjene spesiell oppmerksomhet. Dette er fordi de kan brukes til å utvide plassen av et par ganger, for å delta sammen design ideer. Noen ganger er det også mulig å opprette en stil retning.

Himling utfyller interiøret

Nå forbrukermarkedet byr på mange muligheter for senkede tak, fordi de er bare veldig populære.

Disse tak dekker kan være av to typer:

 • av polyvinylklorid film. De består av spesialiserte sveisede stoffer med sømmer i leddene;
 • sømløs stoff. De er laget av polyester, spesielt impregnert polyuretan. De er montert uten oppvarming.

På grunn av den aktive forbedring av en rekke teknologier, som for eksempel byggematerialer dukket opp på markedet en rekke dekorative materialer. De klarte å få en ekte følelse, presser med taket dekker laget av PVC. Det er fordi installasjonen ikke krever forvarming rommet og taket. Det er kjent at høye temperaturer kan påvirke mål.

Himling, som ikke trenger oppvarming, avslutter en ny generasjon av materialet. Den er fremstilt av et stoff fremstilt ved hjelp av en meget kompleks fremgangsmåte av den strikkede nettingen.

Denne typen tak er en moderne, høykvalitets tak klut, forskjellig fra resten av maleriene et stort antall unike egenskaper. De kan brukes til å lage interiøret er mer original og imponerende.

Flott design laget med strekning taket uten oppvarming

Fordeler med taket dekselet

Før du kjøper et tak som ikke trenger oppvarming, er det nødvendig å forstå alle de fordeler og ulemper. Det er kjent at polyester tak unntatt den lave kostnaden for installasjonsarbeid, samt meget høy pålitelighet av maleriene har mange andre fordeler, blant dem:

 • til enhver tid, kan taket stoff erstattes med et nytt blad;
 • I tillegg er det mulig til enhver tid å demontere en slik himling;
 • i alle retninger spesiell veving tetthet av materialet som taket er foretatt, er den samme;
 • og på den motsatte flaten av figuren tilføres meget nøyaktig og jevnt;
 • vev kan godt bestå luft, som på samme tid er vanntett.

Selv om syntetisk natur av stoff det er rikelig av stereotypier, fordi den har en meget kompleks sammensetning, produktet er miljøvennlig. Hun er ikke typisk settling støv og skitt akkumulering.

Det er interessant. Slike tak har ingen lukt. Det er derfor de blir brukt i helseinstitusjoner, barnehager og skoler, svømmebassenger og idrett komplekser.

Det er kjent at taket med stoff grunnlag kalt puste. Stoffet kan passere luft, så i taket plass vil ikke skape luftisolasjon.

Det er derfor folk som er svært viktig for taket for å "puste", er det bedre å gi preferanse til å strekke tak med stoff backing. Ifølge vurderinger, vil denne beslutningen bli en uunnværlig og ideal.

Slike baner kan ikke bare "puste", de har en rekke andre funksjoner, inkludert:

 • lav pris;
 • Installasjonen er mulig i en rekke områder;
 • frost;
 • ingen grunn til å gjøre veggen helt glatt;
 • ingen skjøter;
 • lett å rengjøre;
 • bare den perfekte utseende.

stoff takmontering funksjoner

Eksempel sømløs tak

Takmalerier, laget av stoff, laget av spesialiserte teknologi, som på den tiden av installasjonen ikke krever oppvarming av rom og tak. Det er fordi materialbanene er forskjellig fra PVC-filmen at de krymper under oppvarming, i stedet for å utvide.

Sømløse tak, akkurat som de fleste andre typer tak, kan du trekke på en spesiell ramme, som er montert på omkretsen av hele rommet. Denne profilen eller filet kan være av flere varianter:

 • et aluminiumsprofil som har en U-form;
 • spesielt PEG som har en selvlåsende innretning som bladholderen.

Med en egen terminal, som er en del av konstruksjonen er taket stoffet alltid strukket. Jo hardere materialet blir strukket, vil den sterkere klesklypen skal komprimeres.

Slike vedlegg kan gjøres ganske enkelt for hånd. Banen behøver ikke å være oppvarmet og opprettholdes ved å feste den U-formede profil. Det må være fast og sikkert festet til veggen av flyet, slik at den kan tåle trykket høyt nok. Så, for å organisere en så sterk hold er ikke nok å bare bruke skruer.

Fordelaktig gjøres dette ved hjelp av ekstra festeprofil etableres etter 40 eller 60 cm av hele omkretsen av taket.

Viktig. Tilleggsutstyr er et must, fordi hvis de ikke gjør det, da brukerens profil, kan du bare trekke ut en stund senere. En slik feil er ikke gjenstand for reparasjon.

Hvis du følger alle reglene du trenger, så denne metoden for oppvarming kan betraktes som den mest pålitelige.

Feste bruke klesklype

En meget vanlig, og mindre arbeidskrevende metode for å installere et sådant takmontasje ved hjelp av plugger. Innstramming skjer duk bruker spesialiserte slikkepott. Med denne metode for festing, stoffet du kan ikke dra et tak på .

Viktig. Pinne utført i plast. Dette materialet er vurdert til å være mykere enn aluminium. Det er derfor med en slik montering behov for å feste en klesklype i løpet 10 centimeter.

Hvis du vil vite enda mer om hvordan du kan trekke deg tak, uten å utsette den for varme, kan vi lære av videoen.

Installere sømløs tak

Reparasjon taket - er et komplisert og vanskelig oppgave som ofte fører til noen problemer. For tiden er det forskjellige design som gjør det mulig å løse dette problemet, men den mest populære av dem anses strekk strukturer. Og det er ikke rart, fordi på tross av de ulike typer himlinger, de har mange fordeler fremfor konvensjonelle typer finish:

 • Bidra til å skjule alle feilene i taket;

 • Har en lang levetid;

 • De har lydisolerende egenskaper;

 • I tilfelle av flom naboene fra toppen, de beskytter rommet fra vannlekkasjer;

 • Utføres i et stort område;

  Typer av himlinger

  To-farget tak slå alle rekorder i popularitet, fordi de siste årene flere og flere mennesker valgt for denne typen senkede tak. En av de faktorer som påvirker høy etterspørsel, er det allsidighet - slik som tak er perfekt kombinert med fet og lyse interiør og en klassisk, diskrete. Hovedvilkåret er å velge den rette kombinasjonen av farger i to farger strekning taket i entreen, stue eller andre rom.

  Disse 2 bildene knuse i filler noen folk som sier at de to-farget tak er ikke egnet for rom i klassisk eller retro stil

  Termisk isolering av taket med hjelp av skum kan være nødvendig i et privat hjem eller leilighet, garasje, hytte eller i badekaret. Etter operasjonen, vil rommet bli mye varmere, og dets eiere vil bruke mindre penger på oppvarming. Selvfølgelig, termisk isolasjon av vegger og gulv gir samt varmelagring, men trenger å vite hva som går gjennom taket ca 20% av varmen

  For tiden er det et stort utvalg av termiske isolasjonsmaterialer, men de mest brukte er bare skum.

  styrofoam plater

  Mural - lyse tak designløsning for ditt hjem, leilighet eller kontor, kan de brukes til å skape komfort, visuelt utvide plassen i huset og heve takhøyden. Bakgrunn for taket er mye enklere, og billigere plast og andre materialer som var i en fjern fortid. Føl deg fri til å si, med fremveksten av alle typer foto tapet, tak klaring fikk rask skritt fremover.

  Mural "Starry Sky"

  Strammet tak uten oppvarming: installasjon med egne hender

  Strammet tak i dag er den ubestridte lederen blant et bredt utvalg av takkledning Den moderne markedet for etterbehandling materialer tilbyr en rekke måter å utforme et tak. Det er imidlertid strukket lerret gir preferanse til folk flest. Dette valget er ganske klart: en spesialmontert flatskjerm materialet gjør det mulig å oppnå en perfekt overflate. Men det er to måter å installere denne type tak: "hot" og "kald". Den første innebærer varme rom og PVC-filmen varmepistol til en høy temperatur. Den andre innebærer en spesiell vev banespenning in vivo temperaturforhold.

  Strammet tak uten oppvarming: Fordeler og ulemper

  Himlingen montert uten oppvarming, er det en polyesterstoff med en spesielle vev. Den viktigste funksjonen i denne type etterbehandling materiale er en "kul" måte å installere. I motsetning til filmen ved å trekke i stoffmatte er ikke nødvendig å øke temperaturen i rommet, med risiko for skader vegger og møbler. Derfor er noen forsiktige leilighet eiere i motsetning til denne typen installasjon. Innstilling av taket uten oppvarming blir utført in vivo temperaturforhold ved hjelp av en spesiell ramme.

  Tissuebaner himling kan installeres ikke bare ved hjelp av den "varme" fremgangsmåte, men med anvendelse av "kald"

  Med unntak av spesielle installasjonsmetode, har tissuebanen en rekke andre fordeler sammenlignet med film:

  • Den samme motstand mot lave og høye temperaturer;
  • Muligheten til å forandre farge ved anvendelse av akryl emalje (10 farginger);
  • Implementering av naturlig ventilasjon i rommet på grunn av "pustende" materiale;
  • Motstand mot skade;
  • Brannmotstand.

  På grunn av sine egenskaper, kan himlingen uten oppvarming installeres i alle rom, selv i badstuen eller bassenget.

  Ulempen er den manglende evne til å beskytte rommet fra flommen, naboer anordnet på toppen, samt relativt høye kostnader. I denne forbindelse stoff strukket lerret dårligere film.

  Strammet tak med hendene uten oppvarming: det forberedende stadium

  Mange selskaper som produserer strekk strukturer, ansett som umulig å gjennomføre installasjonen av en uerfaren person uten spesialutstyr og kompetanse. Men denne typen arbeid å gjøre på egen hånd er ganske reell. Særlig hvis veggene er sterk nok til å holde profilen og krever ingen ytterligere forsterkning.

  Lær prosessen med installasjon av strekningen taket er ganske reell: den trenger mye tålmodighet og kunnskap

  Før du begynner, bør du fraflytte lokalene ved møbler eller fjerne alle elementer i midten av rommet, frigjøre plass på omkretsen. Kan legge igjen en liten lyspære: den vil tjene som en indikator for integriteten av ledningene. Deretter ble en trimming overflate av den gamle lag av gips og utglidning av avskalling og sprekker. Videre er taket og veggpartiet (ved en avstand på 20 cm fra toppen) er dekket av et antiseptisk middel og et fuktbestandig grunning.

  Dette trinnet er en anbefaling: gjøre det nødvendigvis, men slik behandling vil redusere risikoen for vannlekkasje under flom trussel. Ikke glem at stofftak ikke har evnen til å inneholde fuktighet.

  Deretter kan du starte det nødvendige arbeidet for målingene:

  • Rommet størrelse (inkrement til verdien av hver side av 15 - 20 cm i lengde og bredde gir den ønskede web);
  • Avstand fra gulv til tak i hvert hjørne av rommet.

  Etter at den siste måling er nødvendig for å rykke noen få centimeter (minst 5) fra en lav vinkel, som bør styres ytterligere ved å trekke tråden parallelt med gulvet. For dette snøret blir så satt profil, som blir brukt som konstruksjons U-formet eller knagger.

  Hvordan lage en himling uten oppvarming ved hjelp av en aluminiumsprofil

  Fikse profil - den viktigste fasen i hele prosessen med installasjon av strekningen taket. Du må sørge for at han var registrert nøyaktig. Metallrammen er festet ved hjelp av plugger, installasjonstrinn som er avhengig av styrken av veggen.

  Strekk tak er festet på en metallbase, som er montert langs omkretsen

  På en betong- eller murvegg festeinnretninger er montert i en avstand på 30 cm fra hverandre, på Gazoblok eller tre - 15-20.

  Neste er den foreløpige elastisk stoff. For dette formål blir vevet løftet og festet til rammen med plastglasslister. Deretter ble en fast montering, som starter med en langside av rommet. Duken strekkes og gjemt under rammen ved hjelp av en avrundet spatel. Når arbeidet er ferdig, blir klebestoffstykker skjæres, kantene er skjult på innsiden av rammen, og taket rundt omkretsen trukket dekorative gulvlister.

  Strammet tak uten oppvarming: Installasjon med klyper

  Bruke plugger i den "kalde" installasjon tak - den mest populære måten. Det er forbundet med mindre tid og penger på arbeidsflyten.

  Ved hjelp av spesielle klemmer når du installerer bladet, vil du i stor grad rette sin oppgave og spare tid

  Et viktig punkt: pinnene må installeres med en avstand på 5 - 10 cm mellom dem. Dette vil gjøre konstruksjonen sterkere, fordi plast har en lavere styrke enn aluminium.

  I denne metoden, blir stoffet festet ved hjelp av monteringspluggene med en hylse av bladet. Sterkt materiale gir større spennklemfeste. I dette tilfellet, drag eller nedotyanut vev ikke, noe som er en fordel for den novicemesteren. Hvis du vil vite mer om alle vanskelighetene med selv installasjon av en spenning stoff uten oppvarming kan være i videoen.

  Strekk tak uten varmeinstallasjon (video)

  Strekning taket uten oppvarming - perfekt for de som setter pris på kvalitet og funksjonalitet. På grunn av sine egenskaper, kan de spesielle tekstilstoff brukes i ulike områder og være en del av de mest vågale design ideer. En ganske enkel installasjon lar deg sette et tak på egenhånd uten bruk av spesialutstyr. Hva vil spare budsjettet og vil ikke påvirke det endelige resultatet. Vurderinger si at himlingen montere uten oppvarming er enklere enn å gjøre det på den tradisjonelle måten.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  2 + 7 =