Hent vann filtre under vasken

Vurderings filtre for vann (under vasken)

Rennende vann filter kan forbedre smaken av vann fra springen, og selv beskytte kroppen mot forurensninger. Moderne filtre er enkle å installere og lett å vedlikeholde, som inneholder filterelementet omvendt osmose eller nano, skyllevannet selv fra bakterier.

De fleste av de modeller som er presentert i rangeringen fra den filtrerte væske:

 • aktivt klor;
 • kadmium;
 • nitrater;
 • fenol;
 • plantevernmidler;
 • organiske urenheter;
 • kolloidalt jern;
 • tungmetallioner.

Vi presenterer Filter rating for vann under vasken, basert på tilbakemeldinger fra brukere og verdi for pengene av hver modell.

Cost - fra 6888 rubler.

Kompakt vannrenser, tre patroner. Standard filtermodul er beregnet på 10 000 liter. Dette er en av de få filtre i rangeringen, som filtrerer ut mikroorganismer.

Blant de få ulempene: ofte ikke er kommersielt tilgjengelige originale deler, ikke renser vannet ved fenol.

Pris - 2490 rubler.

Den første modellen med fire patroner i rangeringen filtre for rensing av vann. Page Yield - 8 tusen liter .. For enkelhets skyld av vannet renne ut av enheten i en renere utforming gir sin egen springen.

ulemper: Det kan ikke takle nitrater og kadmium.

Pris - 5819 rubler.

Hent vann filtre har utvidet modell av russiske merkevare Novaya Voda. Hennes 4-renhet vann og produksjonen er meget velsmakende og krystallklart. Ressurs - til 8 tusen liter .. En stilig design av filteret vil appellere til de som verdsetter ikke bare praktisk, men også estetisk. En annen fordel er at filteret virker, selv om trykket er ikke mer enn 1,5 atm.

ulemper: i stedet for den maksimale erklært 6 måneder rent vann bare to måneder. Da kjelen vises igjen skala.

Cost - fra 5499 rubler.

Modell RO har fire grader av rensing. Leveres med separat springen. Filtreringssystemet har en tank, hvilken tank er omtrent 10 liter og kondisjoneringsenheten. Den renser vann av bakterier.

ulemper: krevende filter innløpstrykket. Om vinteren vil rørene av systemet alltid være mindre dråper fordi vandre på dem isvann.

Cost - fra 5440 rubler.

Kanskje dette er ikke den beste vannfilter i leiligheten, men han har fem grader av behandling - mer enn de fleste konkurrentene. Utskiftbare blekkpatroner er svært enkel og vil ikke ta mer enn 15 minutter. Chrome tappekran i high-tech-stil ser veldig fint.

ulemper: 2 måneder kan dannes skala i kjelen igjen, ikke forsvinner fra fenol og kadmium. Et lite ressurs - 6000 liter.

Pris - 8890 rubler.

Dette filteret med ultrafiltreringsmembran fem stadier av rengjøring, og i leveringen har en egen ventil. Bonus: muligheten for fri merket oppsett. Anbefales for familier med barn, som mineralisert vann - en kilde til kalsium og magnesium for den unge organisme. Ressurs - fra 6 til 12 måneder, det påvirker vannkvaliteten.

Blant svakhetene: overpricing og mangel på filtrering av oljeprodukter.

Pris - 3100 rubler.

En annen representant for de "fem-trinns" hjemme vann filtre. Rangering av de beste rengjøringsmidler under vasken han fylt opp på grunn av kvalitet montering, behagelig smak av filtrert vann og en rimelig pris. Ressursfiltermodul er 11 000 liter.

ulemper: ikke renser olje, fenol, kadmium.

Pris - 5330 rubler.

Kompakt filter med fire patroner. Tilkoblet selv i teknikken uten problemer. Mykgjøring patron bør regenereres. Ressurs - 8000 liter.

ulemper: ustø rør som går fra kranen til filteret, i en måned i kjelen vises avskum.

Pris - 3950 rubler.

Den skiller seg fra den foregående medlem topp 10 ved at den har tre, snarere enn fire patroner.

Pris - 5251 rubler.

Hvis en sammenligning av filtre av rangeringen, da denne modellen vil være den beste kvalitet-pris forholdet. Blant de fordeler inkluderer: fem stadier av rensing, tilstedeværelsen av omvendt osmose, kompakte dimensjoner og rentvannsutløp.

brist - Modul Resources Totalt 5000 liter.

Behov filtre oppmerksom på smaken av vann, men det er, etter deres mening, og den negative punkt - oppblåst pris.

BASETOP - dette er den daglige publisering av karakterer og topp lister fra hele verden, utarbeidet av de ledende ratingbyråene, samt etablert på grunnlag av tilbakemeldinger og vurderinger av reelle kunder og brukere. Metodikken tar hensyn til fordelingen av seter på populariteten av produktet / tjenesten, prisen, vurderinger og anmeldelser av forbrukerne, og dermed gjenspeiler den beste pris / kvalitet. Vi hjelper folk å velge bare kvalitet varer og tjenester, samt sette våre lesere med de mest interessante hendelser, ting og fenomener i verden.

Hva vannfilter under vasken er bedre å kjøpe: anmeldelser, priser, 10 modeller

renheten av vannet inn i leiligheten, avgjør kvaliteten på våre liv. Høring om endring av miljø og forringelse av drikkevann, mange tror at faktisk har denne livgivende vann og hvordan de skal beskytte seg selv og sine kjære. Den riktige løsning - for å få et vannfilter med en flertrinns rense som fjerner smuss, klor, målestokk i kjelen og sette en pålitelig barriere mot-ioner av tungmetaller, pesticider og patogene bakterier. Rating 10 vannfilter under vasken modeller vil bidra til å velge riktig pris og kvalitet alternativet.

Resultatene av studier og tester av drikkevann på flaske, gjennomført "Roskontrolem" viste at noen ganger er det ikke oppfyller kravene, og noen ganger ikke avviker fra springen, noe som betyr at bruk av vaskemidler blir spesielt viktig.

Blant alle rensing enheter i systemet som skal installeres under vasken adskiller de høye kostnader og kompleksitet i forhold til installasjonen, krever et fritt rom under vasken og en vanlig patronbytter. Men, som nevnt av fagfolk på dette feltet, er det fornuftig å bruke tid på en stillestående filter for å få i huset uavbrutt kilde til rent vann med en komfortabel egen tappekran.

La oss finne ut hvilke funksjoner har filtrene og hvordan du skal velge mellom ulike tilgjengelige på markedet.

Den største forskjellen - i vannrenseprinsippet. Slike installasjoner blir delt inn i 2 hovedtyper.

Flow system komponere filtre

Slike enheter har en flertrinns konstruksjon og består av 2, 3, 4 eller 5 moduler, hvorigjennom vannet passerer sekvensielt. Patroner plassert i dem, har ulike funksjoner:

 • anholde skitt (sand, rust fra rørene);
 • eliminere klor, ubehagelig lukt;
 • fjerne overskudd av metallsalter;
 • myke for hardt vann.

Fordelene flyt filtre:

 • lav pris;
 • rent vann umiddelbart kommer ut av springen;
 • Systemets funksjonalitet muligheten for regulering av valg av filterpatroner som er egnet for det spesielle tilfelle.

Advarsel! Flertrinns installasjon krever en god leder i vannet.

Dette arrangement gir også, flertrinnsrensing, den største forskjellen - sluttbehandlingen finner sted ved hjelp av en osmotisk membran, som nullstiller alle skadelige forurensninger på det molekylære nivå. På utgangen filtreringsanordning frembringer ren, nesten destillert vann, slippe avløp filtrerte skitt på drensrøret.

 • den mest effektive behandlingen av alle mulige urenheter;
 • valgfritt ytterligere ultrafiolett sterilisering.

Funksjoner som kan henføres til manglene:

 • Lav hastighet oppnå renset vann, hvorved slike filtere er utstyrt med ekstra tanker volum på 8 til 12 liter. Dette vil kreve mer plass under vasken.
 • Med de skadelige stoffene fjernes fra vann og mineraler som trengs av kroppen, så må du velge en modell med en mineralise, som er mettet med en væske utløpsmicro.
 • For rengjøring av omvendt osmose membran trenger høyt trykk i rørene, slik at enkelte modeller som er utstyrt med en innebygd pumpe (pumpe) aktiveres automatisk hvis trykket er under det ønskede nivået, og høy grad rensing utføres syklus. Selvfølgelig, de koster forbrukeren mer, spesielt utenlandske produkter.

Her er noen punkter av interesse for potensielle kjøpere hvis filteret er søker under vasken:

 1. Kvaliteten på rengjøring.
 2. Prisen på enheten.
 3. produsentens merkevare.
 4. Kostnaden for utskifting patroner.
 5. Verdi liter filtrert vann.
 6. Design.
 7. ressursutnyttelse.

Forbrukerinteresser og rengjøringseffekt selv vann fra springen, som består av:

Ved valg av et filter fortrinnsvis styrt av resultatene av analyse av vann fra springen, tidligere føre prøven til et lokalt laboratorium. Så du kan bare plukke et behandlingssystem for en bestemt leilighet.

På grunnlag av Internett publikum CIS ber mange vurderinger og sammenligninger av vurderinger av ulike modeller prøve å bygge et filter rating, montert under vasken, på sin popularitet i 2017. Denne type rengjøring opptar mer enn 65% av markedet for vannbehandling utstyr, og etterspørselen øker betydelig, særlig på modeller med 3 eller flere behandlingstrinn.

Pris - 2328 rubler.

I linjen i budsjettet enheter selskapet "Aquaphor" er den mest populære modellen. Utstyrt med tre behandlingstrinn, inkludert karbon filtrering og ionebytting. Installasjonen er i stand til å rense vann fra skadelige tilblandinger og utføre mikropartikkelstørrelse på 0,1 mikron.

Ytelse - 2 liter per minutt.

Ressursfiltermodul - 6000 liter.

 • lav pris;
 • kompakthet og effektivitet;
 • Dette settet inneholder en separat ventil;
 • enkel montering;
 • erstatning av huset til modulen filteret er gjort raskt og uten forstyrrelser;
 • Filter for vann bløtgjøring ved lavere kvalitet på renhold er regenerert under instruksjon.
 • Liten filterets levetid, avskum i kjele med veldig hardt vann raskt nok;
 • noen brukere ikke liker smaken i behandlet vann.

Pris - 5360 rubler.

"Barrier" Selskapet har sin egen forskning og produksjon laboratorium, stadig innføre til markedet nye produkter av høy kvalitet, og derfor etterspurt blant våre kunder. En populær modell ble filteret under vask "Barriere Pro Osmo 100" som har et omvendt osmosesystem, et fem-trinns behandling, inkludert kull.

Testing "Roskontrolya" bekreftet at alle eiendommene hevdet av produsenten "Barrier" filter er gyldige.

 • Spesiell rensing av klor;
 • vann for fjerning av;
 • innstrammingen.

Settet inneholder et oppsamlingskar på 8 liter.

Ressurs standard filtermodul - 5000 l.

 • høy kvalitet rengjøring;
 • utmerket pris for dette nivået av systemet;
 • perfekt takler nedtoningen i kjelen er det en avskum etter filter;
 • utgangen er meget velsmakende, lukt- og vannurenheter.
 • liten kapasitet (0,2 liter per minutt);
 • plast filtre er ikke den beste kvalitet;
 • urimelig store utslipp av vann under drift (opptil 80%);
 • trykkfølsom innretning;
 • Det tar opp mye plass.

Pris - 11 900 rubler.

"Atoll" merkevare har amerikanske røtter, så vannrensere er hentet utelukkende fra komponenter Corp. Pentair. Opprette kolber og patroner i dette selskapet startet utviklingen av filter omvendt osmose systemer som har blitt populært i vårt land.

Anordningen har fem rensetrinn, mekaniske og kullfiltre, gir forsinkelser fritt klor jern-fjerning og bløtgjøring av vannet for å fjerne 99,9% av urenheter. Fullført metall lagertank 8 liter.

 • høyeste grad av rensing;
 • der mineraliseringsstoffet, funksjonen av oksygenanrikningen;
 • Settet inneholder en stilig kran.

Anmeldelser og omtaler meste positive, men enstemmig satt et stort minus de høye kostnadene av reservedeler og forbruksvarer.

Pris - 2370 rubler.

Meget populær modell i utvalg av billig filtersystemet under vasken. Forutsatt at den mest ressurskrevende rensemodul, kan en patron passere gjennom seg selv uten erstatning 10.000 liter. filtrert vann. Inkludert funksjon av oppmykning og rengjøring av fritt klor.

 • rimelig pris;
 • høykvalitetskomponenter;
 • kompakt størrelse;
 • enkle utskifting patroner.

Minus: nedtoningen enhet er ikke gjenstand for gjenfødelse, det må endres ofte, noe som fører til unødvendige utgifter penger.

Pris - 4100 rubler.

Enheten med det ultrafiltreringsteknologi på 0,01 mikron anbefalt av produsenten for vann med normale og forhøyede nivåer av stivhet. Mykner renser klor har 5 rensetrinn. Anmeldelser av modellen i de mest positive.

 • kompakt, stilig, behagelig utseende av enheten;
 • elegant praktisk og pålitelig kran komplett;
 • høy grad av rensing.
 • den høye prisen for utskifting kassetter;
 • når hardt vann oppmykning enhet opphører raskt for å takle sin funksjon.

Pris - 8890 rubler.

Et annet russiske selskapet, som er godt utprøvd, produsere pene vannrenseanlegg. Populære modellen - den "Geyser Nanotek" - på funksjon av fremgangsmåten er lik den omvendte osmosesystem. Det er med en spesiell membran som har en porestørrelse på 0,001 mikron, som er mellomliggende mellom omvendt osmose og ultrafiltreringsmembraner. Dette gir vann med høy renhet, bevare ved de samme mineraler. Saltinnholdet er redusert til 80%, noe som ikke vil danne målestokk i kjeler og jern.

 • 5 filtreringstrinn med en grei levetid av kassetter (1-I - 20000 l, 2-nd og 3-rd - 7000 liter, 4. og 5. - 1,5 år);
 • ren og velsmakende, og luktfritt vann med bevaring av naturlige mineralsammensetning;
 • kraftig beskyttelse mot skala;
 • gratis installasjon.

Minus - de høye kostnadene.

Pris - 4890 rubler.

Det beste forholdet mellom kvalitet og kostnad for behandling. Modellen er utstyrt med en membran for omvendt osmose som få i busjettgrensen har råd. Spesiell forbehandling enheten 3 erstatter standard pre-filtreringstrinnet.

 • Systemet er kompakt, passer godt inn i rommet under vasken;
 • enkel å montere på egen hånd;
 • vann, i den mening, er klar, hindrer dannelsen av belegg etter koking, klor er fjernet, er mild smak.
 • merkede klager sammenstilling (ustabilitet av forbindelsene, festeanordninger);
 • ikke nok mineraliseringsstoffet og lagringstanken;
 • langsom clearing.

Et annet filtreringssystem med omvendt osmose, er en akseptabel kostnad for den gjennomsnittlige forbruker. Settet av fem vannbehandlingstrinn, membranlagertank 10 l.

Filteret fjerner alle organiske forurensninger, jern, aktivt klor, plantevernmidler. Forsinkelser bakterier, virus og mykner vann, som ikke lenger vil skala.

Rentene beregnes på 6000 L, embets av membranen - til 1,5 år.

 • romslig lagringstanken;
 • Høy kvalitet rengjøring;
 • pålitelig barriere mot skalaen.

 • Langsom filtrering (0,13 l / min.);
 • no mineraliseringsstoffet, nesten destillert vann;
 • støyende arbeid;
 • avløpsvannet høy strømnings (forholdet mellom den resulterende netto fluidumtrykkraft og slippes ut i kloakken forhold er 1 til 6).

En annen modell fra selskapet "Aquaphor", karakterisert ved at den opprinnelige ytelse: huset er laget av rustfritt stål, det upåvirket av hvilken skade og tåler et trykk på 20 atmosfærer. Filteret har bare en patron, som er en to-trinns kullblokk. Produktivitet er høy - 150 l / h, plug-in-modulen ressurs - 12 000 liter.

Et viktig trekk ved "Favoritt" filter: det ikke dempe vannet, og dermed er ikke egnet for leiligheter med vann fra springen økt stivhet. Vi vil ikke se dette punktet til nedsiden: Denne funksjonen gjør det mulig å holde renere i væsken nødvendig for en person av magnesium og kalsiumsalter.

 • robust tilfelle konstruksjon, kompakt størrelse;
 • kvalitet rengjøring;
 • enkel utskiftning av patronen;
 • høy effektivitet;
 • eliminerer klor.
 • ingen hjelp fra skala;
 • ubehagelig trykk;
 • dyr utskiftbar enhet;
 • ønskelig å kombinere med hoved forfilteret.

Verdt å merke seg er filteret av den japanske produsenten. 3 har et rensetrinn, to hovedområder - fjerning av tungmetaller og dekontaminering. High Performance - 3 l / min.

 • kompakthet;
 • rimelig pris;
 • Høy kvalitet rengjøring;
 • filtreringshastighet.
 • ingen trykk for drikkevann i instrumentering;
 • Det trenger ikke alltid å selge nye patroner.

Velge et filter under vasken, i første omgang bør du ta hensyn til egenskaper og egenskapene til vannet i ditt hjem. Og bare da, med fokus på et bestemt merke og ta hensyn til mangfoldet representert på markedet av filtre, velger du det aktuelle systemet.

 • Tidligere brukte vi et filter pitcher, men han kunne ikke takle, vi vilt vann skitne. For ville ikke i flasker, besluttet å holde på filteret under vasken. Vår første filteret var Barrier ekspert, han er absolutt en godt rengjort, men det svært raskt brøt patroner, all den tid jeg måtte kjøpe nye, men de er ganske billig. Vi ødela det. Aquaphor er nå etablert, som en god, men det er en merkelig smak i renset vann. Men det ser ut til å takle.

  6 beste filtersystemet under vasken

  Feature vurdering

  Filtrer under vasken - en av de mest nyttige enheter for kjøkkenet. Det gjør det mulig ikke bare å rense vannet fra skadelige stoffer, tungmetaller, klor og sand, men skaper også betydelig lettere for fremstilling av rent vann. Gjennom en ekstra ventil som er montert i kjøkkenbenken, kan du få rent vann momentant, uten å bruke tid og penger på å kjøpe flaskevann eller helle vann hver gang i et filter pitcher.

  Kriterier for valg av filteret under vasken

  Før du velger en bestemt behandlingssystemer har god informasjon om den kjemiske sammensetningen av vannet som renner fra springen. Det vil plukke filteret som vil mest effektivt rense vann. Så, hvis du har leiligheten er veldig hardt vann, er det nødvendig å ta et dyrere filter membran (omvendt osmose). Rengjøring er svært hardt vann er nødvendig, hvis familien er det folk med nyresykdom. For mindre hardt vann kan være nok budsjett filter med ionebytting.

  Å vite den kjemiske sammensetningen av vann kan være en rekke måter. For eksempel, spør din lokale vann-verktøyet eller gjennomføre din egen "mini laboratorieundersøkelser." vannets hardhet kan bli funnet ved hjelp av en spesiell teststrimmel, og klorinnholdet bidrar til å bestemme yodokrahmalnaya papir (tilgjengelig i butikkene på salg av akvarier).

  Når du kjøper et filter under vasken, med unntak av prisen, er det nødvendig å se på to viktige komponenter: metoder for rengjøring og tilgjengeligheten av kalkfilteret. Vann rensemetoder hvert system under vasken kan være noe og deres kvantitet og kvalitet avhenger kostnadene av hele systemet.

  For eksempel, i fiskale filtre 3000 s. Som en regel, er det ingen membranfiltrering. Membranfiltrering (ultrafiltrering, omvendt osmose) vann er ideell for rensing av virus og bakterier. Gjennom membranen er bare meget fine partikler av vann (opp til 0,0005 mm), og alle andre urenheter og bakterier - forsinket. Utgangen er et veldig rent vann, nesten som destillert. Men membranen er det en betydelig minus - sammen med bakterier blir filtrert og mineraler. Derfor, fra dette vannet vil verken skade eller god. For å løse dette problemet, kan du kjøpe filtersystemet med innebygd membran og en mineralise. Således, fullstendig fri for metallioner, vann blir igjen anrikes med mineraler.

  For hardt rensing av vann fra tungmetallioner i kostnadene for filtreringssystemer, blir ionebytte anvendes bare. Slik som å rense vannkvaliteten, som det gjør omvendt osmose, ionebytting ikke fungerer, men det er fortsatt bedre enn ingenting.

  Kullfilter - en meget nyttig funksjon som er til stede i de fleste modeller av filtre. Kull anvendes for absorpsjon av klor, fenol, benzen, toluen, petroleumsprodukter og pesticider. Han renser alt som tilsettes vann for desinfisering. Selv budsjett systemer under vasken en kullfiltrering, men likevel kan det ikke være i noen modeller.

  Vann mykgjørende - en svært nyttig funksjon i filtreringssystemet. Med det mulig å redusere vanninnholdet av kalsium- og magnesiumioner, som stimulerer dannelsen av belegg i en kjele, en oppvaskmaskin og en vaskemaskin. Dette ikke bare sparer en masse problemer husmor med avkalking, men også betydelig forlenge levetiden av kjøkkenutstyr.

  Rimeligste vannfilter under vasken: budsjett opp til 5 000 rubler.

  Billige filtre under vasken er verdt et gjennomsnitt på 1500 - 5000 s. De er sjelden sett membranfiltrering, mykgjørende og mineralisering, og antall rensetrinn ikke overstiger tre. På samme tid er de fleste modeller er helt i stand til å fjerne vann fra tungmetaller, klor, fenol, benzen og andre kjemiske tilsetninger.

  Gjennomsnittspris: 3490 RBL.

  Rating (2017): 4,6

  Aquaphor Crystal Eco - en av de mest populære lavpris filter systemer "under vasken." Utstyrt med tre stadier av vannrensing, ionebytting, ultrafiltrering og kull. Siste povzolyaet fjerne organiske stoffer fra vann, urenheter og bakterier. Lagertank i denne modellen ikke, ettersom den maksimale filterkapasiteten er 2,5 liter per minutt.

  Ressurs standard filtermodul er beregnet for 8000 liter. De fleste brukere reagerer på dette filteret, kalt fordeler som lav pris, enkel installasjon, lave kostnader tjeneste (billige blekkpatroner) og kompakthet av systemet.

  Negative tilbakemeldinger, sammenlignet med modellen "Aquaphor Crystal" (uten prefikset "eco") var mye mindre. Redusert antall klager på kvaliteten på kalkfilteret. Mye mindre har blitt dannet skala. Men for folk med nyresykdom er bedre å kjøpe en dyrere modell, evnen til å takle hardt vann.

  Gjennomsnittspris: 2970 RBL.

  Rating (2017): 4,6

  "Barrier EXPERT Hard" - en av de mest solgte filter systemer i de siste årene. Blant de beste i gjennomgangen av budsjett filtre under vasken "EXPERT Hard Barrier" preget av det faktum at han har den mest ressurs filter modulen. Således filterpatronen er presentert ovenfor Geyser Prestige 2 er nok til 3500 liter., Mens patronen EXPERT Hard barrieren kan drives minst 10 000 liter. Tre korte nytte av sistnevnte. Besparelsene i krisetider setter ikke.

  Andre fordeler med dette filteret kan tilskrives nærværet av vannmykner filter. Dette vil bli kvitt kalkavleiringer i kjelen. Men det er klager at filteret raskt tresko og et par måneder skala vises på nytt. Dette er en forklaring - i områder med svært hardt vann filter for åpenbare grunner, vil tette raskere. Du trenger bare å skifte kassett stund.

  Anmeldt av Edward:

  Hvis du tar filteret, deretter umiddelbart kjøpe en borekrone 12, eller gå igjen til butikken for å lage et hull i benkeplate. Alt annet er komplett, bare de skruer for feste til DSP for kort. Generelt, et filter som å få litt mer enn et minutt for en liter vann. Dette, forresten, og forvirrende, ikke gå for fort filtrering. Kanskje det påvirker kvaliteten?

  Gjennomsnittspris: 4990 RBL.

  Rating (2017): 4,7

  "Geysir" - en av de ledende innenlandske produsenter av vannbehandling systemer. Selskapet ble grunnlagt i 1986 og har nå en forhandlernett som dekker 120 byer i Russland. Det er enda en europeisk representasjonskontor i Riga, Praha og Beograd.

  Filter-System "Geysir Prestige 2" regnes som en av de beste kvalitet i budsjettprissegmentet. Med en gjennomsnittlig pris på bare 5500 s. enheten har en omvendt osmose membran vannbehandling, noe som dramatisk øker kvaliteten på filtrering. Ikke mange budsjett systemer kan skryte tilstedeværelsen av membranen.

  Også Geiser Prestige 2 ha rensing av vann fra oppløste jern (fjerning av jern) og rensing av oppløselige salter av stivhet (mykning).

  Snakker om fordelene med systemet, nesten alle brukere rapporterer en høy kvalitet vannrensing, kompakt, enkel å installere og, selvfølgelig, en rimelig pris.

  Ulempene ved denne modellen inkluderer svake nok kapasitet - totalt 0,3 liter rent vann per minutt. For behovene til en liten familie på 2-3 personer kan være nok, men for familiene blir nødt til å kjøpe en oppsamlingstank (inkludert ikke) som vil lagre renset vann.

  Dessuten vil vi ikke anbefale å kjøpe to Prestige for et privat hjem med en dårlig (ikke store) sanitær. Filtersystemet er mye vann renner inn i sluket - Splurge på pumping.

  Den beste filtersystemet under vasken omvendt osmose (membran)

  Membranfiltrering anses bedre fordi produksjonen er nesten ideell for rent vann. Osmotisk membran porene er meget små og internert det meste av forurensninger, jern, olje, og så videre. Det er viktig å merke - membranen er svært tett og for passering av vann gjennom det krever en god trykk. Hvis trykket i rørsystemet er liten - av filtreringshastigheten ville være ekstremt lavt. I slike tilfeller er det tilrådelig å ta hensyn til modeller med innebygd pumpe for trykkøkning.

  Den gjennomsnittlige prisen på 11 900 rubler.

  Rating (2017): 4,6

  Dette filteret systemet under vasken anbefales å kjøpe, hvis du har leiligheten / huset er det en dårlig vanntrykk. "Geyser Prestige P" er en av de få modeller som er utstyrt med en pumpe for å øke vanntrykket. Dette vil starte filtreringsprosessen, selv på steder med meget lavt trykk (for omvendt osmose krever et minimum på 2 atm, ellers vil den ikke virke i systemet).

  Når det gjelder resten, i det Geyser Prestige II er alt dette og konkurrent: 5 stadier av rengjøring, fjerning av jern, mykning, omvendt osmose, lagringstanker 12 liter. Det er synd, selvfølgelig, at det ikke er vann mineralise som for om de samme pengene en konkurrent Atoll A-550m STD minera funksjonen er til stede.

  Fra de positive anmeldelser brukere bemerket den høye kvaliteten på filtrering, ikke dyrt og svært rimelige patroner (unntatt membran for 2000 s.) Og moderat forbruk av drenering (0,3 liter per 1 liter rent vann).

  Gjennomsnittspris: 5 990 rubler.

  Rating (2017): 4,8

  Aquaphor Osmo 50 - en av de mest prisgunstige i forhold til pris filtersystemer med omvendt osmose. I tillegg til den membran 5 som det er vannbehandlingstrinn, lagring kapasitans er 10 liter og funksjonen til mykning og rengjøring av oppløst jern. I prinsippet er det tilstrekkelig for å oppnå god kvalitet på vannet, og som gjenspeiles av tilbakemeldinger fra brukere. Vann blir bedre smak, forsvinner avskum og lukt.

  Det er imidlertid vesentlig negativ karakteristikk for en rekke modeller med omvendt osmose - svis høyt vannstrøm i drenering. I en liter rent vann til å renne ut på minst 6 liter. Hvis en måned vil kreve 300 liter vann, vil kloakksystemet tar ikke mindre enn 1800 liter (ca. to kubikkmeter). slik glede vil resultere i en "pen penny" for eiere av hus med privat sanitære forhold.

  Også ikke glem om kostnadene ved utskifting filterelementer. Avhengig av intensiteten av bruken av det nye filteret Aquaphor Osmo 50 kan forlate 1500-5500 s. per år.

  Den gjennomsnittlige prisen på 12 900 rubler.

  Rating (2017): 4,9

  Dette er den dyreste filtersystemet presentert i gjennomgangen. Men prisen, som de sier berettiget. Atollen A-550m STD leveres med to svært nyttige elementer: mineraliseringsstoffet og funksjon av oksygenanrikning. Hva er vitsen? Som omtalt tidligere i denne artikkelen, gjør membranen vannet krystallklart, skrubbing både skadelige og fordelaktig for menneskekroppen stoffer (mineraler). Vannet blir nesten som destillert, som ikke er bra. Så, i atollen A-550m STD etter alle renseprosedyrer (det finnes fem etapper) ytterligere vann-anrikede komponenter nyttige mineraler. Og vann er langt mer anvendelig enn etter konvensjonell behandling ved omvendt osmose (membran).

  Blant andre nyttige funksjoner atollen A-550m kan skille mellom en innretning for fjernelse av jern (fjerning av oppløst jern) - vil være nyttig for personer i områder med meget hardt vann. Dessuten er filtersystemet er utstyrt med en meget romslig lagringstank på 12 liter, noe som er mer enn nok til å gi rent vann for familier 2 - 6 personer.

  Som for vurderinger, de er bare positivt for det meste. Medlemmer hyllet Atoll A-550m fremfor alt for meget høy kvalitet filtrering - vann er virkelig velsmakende. Av ikke veldig hyggelige stunder kan identifiseres ganske dyre patroner. Savner dem i lang tid, men etter 2-3 år (avhengig av bruk) må betale for patronene er nesten like mye, hvor mye det er hele systemet.

  Atoll A-550m STD - best valuta for pengene!

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  + 49 = 57