Hengslene på portene

Hvordan sveise hengsler på portene selv. Funksjoner sløyfer utvalg

Hver tomt er i behov av riktig pleie. Derfor eierne av sin skjermveggen. Gates er et viktig element i denne designen. Deres funksjon avhenger ikke bare trøste eierne, men også sikkerheten til deres eiendom. Bestemme å utføre gjerdet på egen hånd, må du gjøre deg kjent med den prosedyre som forklarer hvordan å sveise hengsler på portene.

Dette vil kreve spesialutstyr og selv de mest grunnleggende ferdighetene til sveising. Denne fremgangsmåte er fullt mulig å utføre uavhengig av hverandre.

Bli kjent med teknologien, forklarer hvordan å sveise hengsler på portene, bør du vurdere alle spissfindigheter i denne klassen. Selv erfarne håndverkere står overfor vanskeligheter. En person som ikke har erfaring i å gjennomføre slike aktiviteter, vil måtte overvinne mange vanskeligheter. Så du må være tålmodig og å bevilge for denne jobben nok tid.

Tatt i betraktning alle anbefalinger fra eksperter, selv en nybegynner kan mestre å installere riktig. Å samle kvalitetsgarasjeporter, Gjerder for området, må du kjenne noen av funksjonene i gjennomføringen av slike handlinger. Det er vanskelig å sveise de bevegelige elementene til rund stolpe. I dette tilfellet, ekstra plate. Ved hjelp av anbefalinger fra eksperter på valg og installasjon av løkker, kan oppnås som et resultat av høy kvalitet, sterk gjerde.

Før du begynner, må du forberede et verktøy, samt i samsvar med kravene i arbeidskraft beskyttelse. Løse problemet med hvordan man best å sveise hengslene på porten bør være å finne de riktige verktøyene. Fra dette resultatet avhenger det på mange måter.

I tillegg til sveisemaskinen, vil hoved trenge en hammer, en bulgarsk, samt rulett og bygningsnivå. Videre bør man være forsiktig i sikkerhet. Utføre sveising er kun tillatt i en beskyttende maske og hansker. Tross alt, det er ganske usikkert utstyr. Hvis ikke håndteres riktig, kan det føre til helseproblemer. Du bør også utføre sveising i en spesielt forberedt for dette stedet. Det skal ikke være tørt gress, brennbare gjenstander og materialer. brann kan oppstå hvis manglende overholdelse av disse reglene.

Det finnes mange typer av løkker, som er egnet for porten. Hver av dem har sine egne særegenheter. Ta hensyn til dette når du velger. Hengslene som en sylinder som passer for lett mål. Deres maksimale tillatte last ikke overstiger 400 kg. Hvis strukturen har en stor vekt, forsterket hengsler som brukes for dører i form av en sylinder. Det tillatte belastning opp til 600 kg. De mest pålitelige løkker har tre seksjoner. Bruken gate ikke sag, de er ekstremt vanskelig å knekke.

Original og veldig flott utseende Smidde loop. De er egnet for tre-port og gjerde. Hengsel-jib er også en annen for tunge porter. Deres virkningsmekanisme har et hengsel. De er enkle å installere. Justerbar type som anvendes for lette konstruksjoner på 200 kg. De har evnen til å endre posisjonen av høyden av klaffene.

Hengslene skal velges i samsvar med design funksjoner. For eksempel, når du bestemmer hvordan å sveise hengsler på portene til sheeting bør foretrekkes fremfor enkel konstruksjon. De er designet for lav vekt. Deres fordel er den lave kostnaden. For lys av gjerder og porter vil det være et ideelt alternativ.

Forsterkede hengsler, som har betydning anvendelig for tunge vindusrammer. Kostnaden for slike deler er forholdsvis stor. Men på grunn av de særegne form i slike sløyfer forekomme belastning omfordeling. Dette øker levetiden av hele systemet. Kvalitetssløyfer ikke avgir overflødig lyder. Deres kurset er veldig myk.

Den er også utstyrt med anti-innbruddskostbare varianter av elementer. Dette hindrer tyver presse eller løfte porten blad.

Det er en viss prosedyre som forklarer hvordan å sveise hengslene på porten. Dette vil kreve monteringsplaten. De er nødvendige for vektfordelingsventilene. Platene er sveiset til hengslene. Formen og størrelsen er tilpasset dimensjonene og vekten av spjeldene.

Prosessen med å utføre bedre to personer. Portene er hevet vertikalt. Nivå sjekket deres nivå posisjon. Deretter må du feste hengslene til porten på feste. Du må se til at de var på samme nivå og parallelt med kanten av porten.

Sveiseprosessen starter med lamellene. Disse hengslene er montert. Deretter sveises utforming til stolpene. Det bør gjøres bare små sveiset. Derfor, i tilfelle av nødvendighet vil det være mulig å rette bladet. Hvis alle elementene beveger riktig, gjør porten ikke skjevt, kan du begynne å fullføre sømmen. Vi trenger å kontrollere kvaliteten. På den avsluttende fasen trimmet sømmer kvern.

Å gjøre garasjedører eller klaffer av bølge gjerde, bør følge en litt annen prosedyre. Opprinnelig det er behov for å bygge noen broer, som vil gå parallelt med øvre og nedre deler. Disse delene er festet med vinkler. Hoppere må dele lerretet i 3 like deler. Disse hengslene er sveiset. Når arbeidet er ferdig, profilert skrudd på toppen av sløyfen.

Etter å ha kjent med teknologien, forteller meg hvordan å sveise løkken ved porten, alle kan utføre dette arbeidet selv. Oppfylle all handlingen nøye, kan du få et meget godt resultat.

Hvordan å sveise hengslene på porten - prosedyre

Garasjedører - en uunnværlig del av et hvilket som helst garasje, som tjener som en beskyttende og dekorativ funksjon. Når du installerer porten til garasjen eller andre formål (for eksempel for domstolen) er nesten alltid akutt reiser spørsmålet om hvordan å sveise hengsler til gate slik at de vil vare så lenge som mulig.

Riktig sveising er kritisk, fordi en feil sveis formasjon, og forskjellige andre defekter i betydelig grad kan redusere styrken og påliteligheten til hele konstruksjonen, og også påvirke reduksjonen i livet til målet. Hvordan ivareta sikkerheten av eiendommen i garasjen (du kan sette lås) og sikre riktig installasjon av gate hengsler? Denne detaljert veiledning til handling akkurat hjelpe deg.

hengsler å sveise porten blad

Før garasje sveiset løkker på den tildelte plass for dem, er det nødvendig en gang for alle klargjøre noen punkter som skal overholdes i alle fall. følgende regler:

 • I alle fall ikke fungerer på feil sveiseutstyr. Dette er ikke bare upraktisk i forhold til effektivitet, men også veldig farlig for livet ditt.
 • Ikke utfør sveisearbeider på installasjon av garasje looper umiddelbart etter maleri - pre vente farget belegg er helt tørt.
 • Ved sveising looper, sørg for at klærne ikke blir mettet med brannfarlige væsker - gjør det før sveising for å sikre deres sikkerhet.
 • Pre-ren arbeidsområdet alle objekter, væsker og stoffer som lett kan antennes ved kontakt med gnister fra sveiseapparatet.

Nå som du kjenner de grunnleggende sikkerhetsregler når du arbeider med sveiseapparat, kan du gå direkte til sveise garasje sløyfer.

Nødvendige verktøy for å jobbe

Sveising hengsler på portene er ikke mulig uten bruk av et bestemt sett av verktøy. Så, før du starter installeringen, følgende punkter må være forberedt:

 • sveisemaskin;
 • hammer og målebånd;
 • bygningsnivå;
 • en vernemaske;
 • vernehansker.

må også forberede seg hengsler som trengs for installasjon. Sørg for at de er av høy kvalitet. Selv installasjon av alle reglene vil ikke være i stand til å gi god ytelse hvis det samme lav kvalitet looper. Derfor er det nødvendig å velge riktig løkke som skal installeres på porten.

Installasjon av sløyfen på jernporten

Set shelfplasty

Mange uerfarne sveisere, er det visse tvil om muligheten for sveising av sylindriske hengslet til en flat overflate. Det er ingen tvil - denne prosedyren utføres med en sirkulær sløyfe er mye enklere enn med firkantet og sekskant.

For å kunne sveise sirkulær sløyfe, må du ta vare på installasjonen shelfplasty - de er sveiset til hengslene ved hjelp av en sveisemaskin. Det er nødvendig å gjøre det enda søm. Ved sveising shelfplasty til sløyfer er anordnet en passende plattform for montering av hengslene på portene selv. Disse vesentlige elementer er valgt i overensstemmelse med målet vekten og styrken av materialet fra laget shelfplasty.

Styrking shelfplasty sløyfer

Noen artister er sveiset hengsler uten shelfplasty. En slik utførelse er også mulig, men på grunn av deres bruk er mer pålitelig festing.

Før du koker løkken ved porten, må porten blad være riktig plassert i åpningen av garasjen eller gjerde. Kompleksiteten av fremgangsmåten er at portene skal plasseres i åpningen som skal sveises løkker, som faktisk er på øyet. Slik plasserer porten så nøyaktig som mulig, må du bruke bygningen nivå og mye tålmodighet. Justering av posisjonen til port må utføres så mange ganger som nødvendig for å oppnå en jevn skyvestillinger. Bare etter en nøyaktig plassering kan utføre sveising.

Gate sløyfe med sveiset shelfplasty

Nå ser vi på hvordan du skal sveise hengslene på porten. Til tross for den tilsynelatende kompleksitet av denne prosedyren, er det fullt mulig å utføre med grunnet dyktighet og tålmodighet. Sveising hengsler på garasjeporten er utført i flere suksessive trinn som er oppført nedenfor:

 1. Spre garasje med sveiset hengsler shelfplasty fett for å sikre deres jevn drift etter installasjon. Også fremstille tynn foring for hengsler - deres tykkelse bør ikke overstige 5 mm. De må fremfor alt for runde buktninger.
 2. Lag en vanlig merking stoffet under fanene. I så fall er det nødvendig å identifisere de forskyvninger fra kantene på 25-30 cm. Merkingen påføres konstruksjonen i blyant.

 1. Sveise hengsler til dørbladet. For å gjøre dette, den opprinnelige form av bajonett-sveisen hengsler, i første omgang bare lett ta tak i dem ved sveising, og deretter koker metallet fra bunnen og opp, samtidig som den gir maksimal flat søm.
 2. Etter sveising av den første skjøten av alle sløyfene, må man bruke nivå (for disse formål er det bedre å bruke bygningen), kontrollerer åpning og lukking av porten. Dersom feil blir funnet, kan du fortsette.

Sveiset til porten hengsel jern

 1. Etter innstilling av sløyfen ved porten ved hjelp av sveising er fullført, behovet for å håndtere alle sveiser sander nøye. Den siste etappen - maleri porter og sløyfer i alle farger du liker. Det er alt!

Som du kan se, sløyfer selvfestende porter er ikke en så vanskelig oppgave, umulig hjemme. Det er nok til å ha på hånden nødvendig utstyr, og strengt i samsvar med anbefalingene i denne veiledningen til handling.

Sveising hengsler på dørene - ganske mangefasettert prosess, for å lette gjennomføringen av disse anbefales å følge retningslinjene angitt nedenfor nyttig:

 • Forstudie tegning - hengsler til dører installert i en bestemt rekkefølge. Så i ferd med å sveise vil ikke ha ubehagelige situasjoner og behovet for å gjøre om allerede utført arbeid.
 • Rett hengsel må sveises bare på porten stablet på bakken.
 • Hvis installasjonen er utført på en sløyfe rundt disken, bør du gjøre ferien til 5 mm.
 • Den første åpning av porten må utføres bare etter komplett avkjøling ledd.
 • Før sveising av sløyfene gjøre lasset under den nederste sløyfe - så praktisk.

Tegning av dører med hengsler

Nevnt i denne håndboken sveis sløyfe teknologien har vært brukt i mange tiår, er det aktivt brukes ikke bare av artisanal håndverkere, men også av profesjonelle selskaper som spesialiserer seg på installasjonen av porten.

Vær sikker på at streng overholdelse av disse instruksjonene vil gi deg et positivt resultat, som vil fortsette i mange tiår. Vær oppmerksom og forsiktig når sveising looper, som arbeidet med sveiseutstyr er potensielt farlig for helsen.

Hva du skal velge hengsler til dører og porter

Hver garasje og gjerdet trenger en pålitelig Gates til å hjelpe oss med noen problemer med å gå inn eller gå inn i territoriet og i alle rom. På grunn av det faktum at swing gate kan enkelt åpnes for oss den nødvendige bredden av alt dette er det mulig, men en slik funksjon i deres forpliktelse til grunnleggende elementer - hengsler.

Hva er loopen av de viktigste typene

Hengslene på portene - en mekanisme som består av minst to komponenter, som er forbundet for å danne et bevegelig ledd, og hjelper til å snu seg rundt sin akse uten problemer. Avhengig av art og fremgangsmåten for installasjon, kan hengslene på porten gjør det mulig å åpne porten eller port fra nitti til ett hundre og åtti grader. Åpningen er mulig på en eller begge sider, noe som er absolutt stor effekt på deres ytelse og funksjonalitet.

For å gjøre det riktige valget, må du ta hensyn til følgende kriterier:

 • Pålitelighet kjøpt sløyfer.
 • Størst mulig vekt at de kan holde.
 • Den maksimale åpningsvinkel.
 • Festemåten.
 • Materialet som de er laget.
 • Design funksjoner.

Når du passerer på alle punktene ovenfor og vil plukke opp gardinen henhold til dine krav, så er du garantert å få et kvalitetsprodukt som vil tjene deg uten problemer i lang tid og vil behage sin arbeidsevne.

Klassifiseringen ifølge GOST

Siden løkker varianter er mange, og produsentene prøver å gjøre dem så funksjonell, høy kvalitet, solid og pålitelig det gjorde klassifisering, i henhold til hvilke de vil bli delt inn i visse grupper. Derfor, for å finne en som passer for deg vil være mye enklere og valget vil bli gjort kvalitativt.

Ifølge GOST, hengsler for swing porter kan være av slike varianter:

 • Sylindrisk kulelager.
 • Sylindrisk forsterket konstruksjon.
 • Hengsler for dører og porter gjennom.
 • Loop med mulighet for en hemmelig installasjon.
 • Tre-seksjon overhead sløyfe ved porten.

Deretter ser vi på hver av disse artene i mer detalj, slik at du forstår nøyaktig hva hver av artene er og hvordan funksjonene og fordelene har.

Sylindrisk opplagringsleiet

Denne type suspensjon er i seg selv en standard form og utseende. De ligner en sylinder, som består av to deler, har man en tapp, og hvor tappen er satt til et annet hull. Men designet er endret kulelager.

Sylindrisk fest: gjelde lettmetalls skodder, som veier ikke mer enn 400 kg. Hengslene er festet ved sveising

På det parti hvor åpningen er montert inne i et kulelager, som gjør at gardinen mer jevnt arbeide ved en vesentlig høyere belastning på dem. Svært ofte er den motsatte side av lageret hull laget, som lukker den spesielle pluggen. Åpning av det, vil du være i stand til enkelt å smøre lageret og forbedre kurset av sløret.

For best mulig anvendelse av porten vil hengslene lagrene i en mengde av fire stykker eller mer for en jevn åpning og lukking.

Svært ofte oppstått som bærer løkkene, karakterisert ved at lageret ikke ligger innenfor og mellom de to hengseldeler. Således viser det seg at de er begge gode gli over det, og i betydelig grad forenkler prosessen med åpning eller lukking av porten blad.

Ulempen ved denne konstruksjon er vanskeligheten med smøring, på grunn av det faktum at porten blad eller porten må først løftes for å slå inn i fettet.

De er forsterket på grunn av det faktum at de tåler mye større belastning enn vanlig, takket være bruk av mer holdbare metall. Dessuten er en stor belastning mulig takket være det faktum at veggene og i tverr er mye tykkere og derved i stor grad øke bæreevnen og maksimal belastning på hvert hengsel.

Hvis sløyfeforsterkningen er utstyrt med et lager, blir kulene brukes med en spesiell merking, noe som viser deres forbedrede slitasjeresistens og det maksimale trykk at de kan produsere en mye høyere enn de ordinære lagrene. Således kan disse kulelagre vikle en meget heftig port lett.

Gjennom-de kalles fordi de passerer gjennom stangen, som er inkludert i den ene ende og stikker litt i den andre. Den enkleste form for sløyfen består av tre elementer: en tapp for å forbinde de to halvdeler, høyre og venstre hengsel.

Gjennom løkken: neznachiteley tåle vekt fra 100 til 200 kg.

Hengsler går for designeren typen, er en en løkke, den andre to, og gjennom hvilken det passerer stangen på en sikker måte å forbinde dem. Du kan også møte med tilstedeværelse av arter som ikke er tre, og fire, fem, seks eller flere elementer på hver del av hengslene.

Også for brukervennlighet, mellom noen av sløyfene kan installeres kulelager som hjelper kjøre mer jevnt og enkelt.

For å forstå en slik løkke var vanskelig, om ikke umulig, ved den nedre enden for å installere spesiell plugg som hindrer å ta ut stiften. Oftest er det sveiset, skrudd mindre. Dersom et slikt element i konstruksjonen ikke er tilgjengelig, brukes toppen av hylsen brodannelse sveisede stopperen, som vil beskytte det fra å trekke ut.

Slike slør har en spesiell design som tillater dem å enkelt skjule og tett fra øynene når døren er i lukket stilling. I de fleste tilfeller er sløyfen seg skjult i karmen rammen, og er festet til endepartier av bæresøylene og mest teorem, bare fra innsiden. Fordelen med disse skjermene er at de er meget vanskelige å oppdage og nesten umulig å fjerne eller å kutte uten spesialverktøy.

Skur for porter tehsektsionnogo typen som er mest etterspurt i tilfelle av en stor masse av flygeblader.

Av tilsvarende konstruksjon til tverrgående, men de fleste er sylindrisk. Den midterste del av sløyfen er utstyrt med to tapper som strekker seg i motsatte retninger. På begge sider av dem satt på de tomme sylindere og sveiset til polene, og fjern deretter en sløyfe uten å kutte helt umulig.

Form og festemåte sløyfer

sløyfe form kan være ganske forskjellig, vanligvis er det slike varianter:

Avhengig av formen, vil festemetode være litt annerledes.

Denne formen av standard, og det er å montere den tettest til bygging av en hvilken som helst port. På grunn av de avrundede former, de er gode tur ingenting berøre hjørnene av rammen og andre elementer.

Velge løkken må vurderes av størrelsen og alvorlighetsgraden av kluten: kraftig nok til å umiddelbart sløyfe vil mislykkes.

På grunn av den spesielle form, de trenger litt innrykk fra ramme under en tur, da det kan skade deres hjørner. Slike sløyfer for garasjeporter gi et mer attraktivt utseende og mindre synlige til samme løsning de kan være mye mer pålitelig enn sylindrisk. Ulempen er en større avstand mellom vindusrammen og støttepilarer.

Svært lik kvadratet, men avstanden fra portfløy til kolonnen er på det midterste nivå mellom det sylindriske og firkantet, noe som gjør dem mer behagelig. I tillegg er metoden for å sikre like pålitelig som den for det kvadratiske, noe som gjør dem til et utmerket alternativ til standard sylindrisk teppe.

Sylindriske skiller seg ikke mye fra runde for deres sveising er nødvendig å sveise kategoriene for å installere hengslene.

Tips: Omsorg for sløyfer

Å sløyfe vil tjene deg lenger, bør de regelmessig tint for å hindre rask korrosjon. For å opprettholde sin form og kvalitet, må ikke være mindre enn en gang hver tredje måned for å smøre dem riktig, da metall vil ikke slites av og holde sin pålitelighet og god jevn kjøring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

80 − = 71