Håndverk perler for nybegynnere video

Perlene Weaving for nybegynnere

Opprettelse av beading mestere - er en kunst, og noe arbeid på retten til å bli kalt mesterverk. Lær hvordan du kan lage flotte pyntegjenstander av perler er ikke så vanskelig, ifølge viktigst, lære de nødvendige teknikkene. Perlene veving leksjoner for nybegynnere å lære lett, men du trenger å ha egenskaper som utholdenhet, tålmodighet og et stort ønske om å skape skjønnhet. Hvis du bestemmer deg for å prøve å veve med perler, vil resultatet aldri bli skuffet.

Leggende teknikker for veving perler med ordningene

Hvis du bestemmer deg for å lage en vakker ting av perler, men fortsatt ikke vet hvordan du gjør det, så begynte å velge seg en praktisk veve mønster. Men viktigst av alt, må vi finne en stor perler, som er mer egnet for nybegynnere beading grunn hendig mennesker. Ikke ta for første gang for store gjenstander inn i arbeidet - det krever dyktighet og tidkrevende. I stor utstrekning form av det ferdige arbeid vil avhenge av kvaliteten av de valgte mødre. Derfor, hvis du oppdager uregelmessigheter på wire eller utenlandske flekker på perlene, og deretter kaste slikt materiale.

Å velge riktig materiale, følger noen tips:

 • Velg perler i form og farge, som er angitt i skjemaet.
 • Når du kjøper sjekke sekken eller krukke som ikke var defekte perler.
 • Perlestørrelse bestemmes av antallet. Jo lavere tall på pakken, de større perler.
 • For nybegynnere anbefales det å velge en wire som simulerer konturene av prefabrikkerte elementer. Fiskesnøre ulik tykkelse og farge, og forutsetter et kjøp nåler for jobben.

For de fleste needlewomen mosaikk teknikk for veving er banal og enkel. Men selv erfarne mestere gjør feil, så nybegynnere er det viktig å ikke gå glipp av alle detaljene i kretsen. Når veving en mosaikk perler er forskjøvet for å danne en tett stoff. Dens grunnleggende prinsipper:

 • arbeidet utføres på en enkelt tråd;
 • antall perler bør være et multiplum av to;
 • som på utallige perler veve stoffet, gjennom ekstrem trenge flere passeringer perler tråd.

Selv veving klut mosaikk begynner med et sett av et likt antall perler som utgjør første rad. For den andre raden må ringe en enkelt perle, og at nålen føres gjennom den andre stolpe fra enden av raden. Deretter slår vulsten, søm gjennom det fjerde fra enden av rekken, og så videre. For å fullføre serien, hoppe nålen gjennom første perlen stressede. For å få den tredje og alle påfølgende rader, sy gjennom de siste nye perle perler tredd i forrige rad. Før du river av tråden glipp nålen sikksakk gjennom veving.

Selv murstein veve en bit som en mosaikk, men den teknikk for gjennomføring er svært ulik: det er vevet i en annen retning og tar lengre tid. Murstein og fliser veve lignende, slik at de blir ofte brukt i et enkelt produkt, og forbindelsene ser veldig raskt. Prinsippet og prosedyre av murstein veve:

 1. Den første rad består av fem kuler. Først satt på igloo to stykker, og deretter et tredje, hvoretter en nål settes inn gjennom den andre mot veving, og i den tredje retning av veving. Da nålen er satt i fjerde vulsten og nålen er ført gjennom et tredje i motsatt retning til veving. Det samme ble gjentatt med den femte vulst, etter som det er nødvendig å gå tilbake til toppen, passerer svinger i motsatt stillingen hver perler.
 2. Det andre nivået av murstein veven kan utvides. For å gjøre dette, må man for å strengen to perler på nålen, lage en søm, klamrer seg til tråden som forbinder de to første nivå perler, og utgang - etter den andre vulst i den andre rekke. Videre er den tredje vulsten slitt, og sømmen holdt mellom den andre og tredje rad av den første vulst. Også komme med terreng og femte perler, og når den trykkes sjette er nålen innføres ovenfra og ned gjennom den femte perle, og går ut gjennom de fjerde perler av den første og andre rad.
 3. På det tredje nivå, og den andre banen strekker seg på samme måte og fra den femte raden, det må være smale. For å gjøre dette, blir de to første perlene tredd, en søm er laget av en tråd som forbinder vulstene seks og syv i den fjerde rad, og to perler gjennom den femte raden returneres. Neste nålen føres i retning av veving i den femte rad først gjennom perlen, og deretter gjennom det andre. På femte nivå har stoppet sju perler og så videre.

Fransk fletting er svært utbredt blant hendig folk. Dette er forståelig, fordi alle de små dyrene, blomster og andre pryd ut luftige og delikate. Når sirkulær (fransk) som vever grunnlag for et hvilket som helst blad eller sentral lobe er tykk tråd, i bunnen av hvilke noen er hengt perler, og den nederste er festet til en tynn ledning perler. To tråder er anordnet i parallell, er festet en krøll. Som det viser seg, den ene halvdelen av buen.

På den annen side er en annen stang festet med tråd perler, er festet til hovedakselen bunnen. Hvis du veve et par buer, alternerende ståltråd bunnen, toppen, vil det ha en full blad. Wire siste rad allerede montert ved hjelp av to spoler, og dens spiss er trimmet. En side av svinge kappes for slik å etterlate en liten trådende ca. 0,5 cm. Da må det bøyes på den indre side av dekorasjonen.

Parallell veving

Mange needlewoman sin vei inn beading begynne med å mestre kunsten å veve parallelt. Dette er det enkleste alternativet å lære å veve figurer av dyr, blomster og andre interessante elementer. Essensen av parallelle pyntebånd er at kulene i den første og andre serie tredd på den ene ende av tråden, og den andre ende er gjenget for å møte det første nivå gjennom den andre stolpe.

To rader av tett tiltrukket til midten av wire eller fiskesnøret, og tett strammet. Deretter er begge ender av tråden som befinner seg på motsatte sider av dekorasjon, og radene er anordnet parallelt med hverandre. Snøring så lett skapt, ikke bare flate produkter, men også tredimensjonalt. Bare når veving tredimensjonale figurer rader stablet oppå hverandre, og når du oppretter en flat - stablet i en enkelt plan.

på veving Workshops perler for nybegynnere med bilder

Beaded smykker elementer - det er svært fasjonable. I dag er mange av Fashion House i en rekke modeller dekorert med perle veving armbånd, vesker, ringer, klesplagg. Derfor, moderne kvinner er avhengige og beading, fordi hver ting skapt av hendene, tar en verdig plass i garderoben, og blir gjenstand for personlig stolthet. For å lære å lage vakre ting med perler, nybegynnere nål kvinner å jobbe trenger du følgende materialer og verktøy:

 • perler, steiner;
 • festemidler for veving halskjeder, armbånd, kjede;
 • nåler av forskjellige størrelser for store og små perler;
 • nylontråd, fiskesnøre eller wire for basisproduktet;
 • blyant-tetrade ark for skisser cellekretser;
 • saks.

Før du begynner å øve, bør nybegynneren ordne arbeidsplassen, slik som å nyte prosessen og ikke å lide ulempe eller mangel på belysning. Du må jobbe ved skrivebordet, som utarbeidet alle nødvendige verktøy og materialer. Og holde øynene blir lei, bør lyset ikke være for lys eller for mørk. Begynn pyntebånd med perler bedre med hva noen enkle figurer eller armbånd, og sofistikerte dekorasjoner bør overlates til senere, når det vil få litt erfaring.

Enkle tilnærmingene av perler og armbånd er veldig fint utseende, hvis veve veving sitt kloster. Dette korset veving vinne enhver nykommer, og han vil være fornøyd med sitt arbeid. Således, en master-klasse trinn for trinn:

 • I sentrum av snøret nanizhite 4 perler.
 • Den ene ende av fiskesnøret tråd på hver side av den siste perle i den motsatte retning, til venstre for å krysse.

 • På høyre side av lysbildet en perle, og venstre - to. Den høyre enden av fiskelinen gjennom det siste træ perlene for å danne et andre tverrsnitt tatt.
 • Braid så fram til slutten av serien, og når du ønsker å gå til den neste - til høyre enden av snøret satt tre perler og propletite deres ordningen til øvre perle av den første raden var grunnlaget for det andre nivået.

 • String på høyre side to perler, og får på andre rad er to flere kors.
 • Fortsett pyntebånd til ønsket antall rader.

Sjekk ut en rekke ideer om hvordan å lage unike dekorasjoner av perler.

Weave tre er ikke så vanskelig som en nybegynner det kan virke ved første øyekast. Det viktigste å vite trinnvis fremgangsmåte:

 • For veving bladene kuttet i deler av ledningen er lik 80 cm. På den ene av dem ta 7 centimeter grønne kuler, og deretter, å fravike cm kantene 20, trenger tvinning av 3 perler, og deretter vri wiren sikksakk.
 • Gjør 7 identiske grener, og deretter koble blandingen. For å gjøre dette, vri de to grenene, og etter en 3 mm legge til en annen. Gradvis vri klar kvister for å lage en vakker, forgrenet treet.

 • Til stammen ikke ser altfor tynn, er det bedre å avgrense. For dette passer med floral tape, som skal vikle stammen, primatyvaya gradvis til nye grener av basen.
 • På slutten av arbeidet vil bare nødt til å plante et tre i en pott på støpt og at det ser bjørk, tegne en markør for brune striper, som vil simulere en bjørkenever.

Veve de mest enkle rose eller fiolett beaded nybegynner også under tvang, det viktigste å strengt følge instruksjonene. Master class på trappen:

 • Skjær en del av ledningen 10 cm blomst base, og den andre - 50 cm, som ville være lav.
 • På 5 nanizhite basiskuler, og deretter festet svake.
 • Skriver 2/3 wire perler, danner en bue som omfatter lav sekvensielt akse.

 • Gjør hver side av fem bue - det vil være en rose knopp.
 • I henhold til dette prinsipp, kan et annet 5 (eller flere) av de kronblad, og at de var skarpe, bør deres akse primatyvat i en vinkel på 45 grader.

 • Begynne å samle roser. Bend 3 kronblader i to horisontalt buet svakt utover.
 • For å unngå søl på midten, skal kabelen komprimeres tett.
 • Ta en tykk ledning, setter det mellom kronbladene til stammen var sterkere. Træ i floss meget tett festet til stammen alle ett og ett blad.

Hvis du ønsker å gi en trendy og original gave, så det beste alternativet - Fenichka. Dette ornament er nå populær ikke bare blant unge mennesker - mange anerkjente mennesker bære en rekke delikate armbånd. Vi tilbyr en master class i veving baubles beaded med blomster:

 • Fest en tynn fiskesnøre en del av slottet for armbåndet, som i bildet.
 • Nanizhite små perler på en del av ledningen 2, slik at hver lengde var 3 cm.
 • Pass perler gjennom både gjennomsiktig fiskesnøre (i figuren - blå).
 • Igjen stressede perler på hver del for seg fiskesnøre, og deretter vdevayte både gjennom den hvite perle - det vil bli kjernen av blomsten. Utvide linjen og på nytt hver tråd gjennom de 2 blå perler.
 • Ifølge dette prinsippet, gjøre alle de gjenværende enheter til slutten og begynnelsen av bandet var den samme.

Koble fantasien og lage morsomme håndverk perler. Vi tilbyr en master class for nybegynnere på å lage upretensiøs krokodille, på grunnlag av som gjør øredobber, nøkkelring eller anheng på armbåndet:

 • Ledningen nanizhite en perle av mørk farge - det er vår nese krokodille. Sikre ved å parallell veving i midtsegmentet.
 • Den ene enden av tråden plukke opp to grønne kuler, trekke mot nesen, og deretter skrive dem inn i den andre lengde av wire. Etter sin konsolidering vil du andre rad.

 • Tredje rad - tre grønne perler, fire - fire, og i den femte raden skal alternere grønne perler med perler av en annen farge - det vil være en krokodille øyne. Med start fra den sjette rad, smalner av hodet.
 • Så snart innskrenke hodet til tre perler ved å legge to faner, gjør ben på hver side.

 • Magen krokodille må være større enn hodet, så legge til flere perler. Deretter buken som også skjer på innsnevring, og på slutten av de bakre etterfølgende dyr lemmer.
 • Halen av en krokodille er ett av et antall perler på de to perler, og på slutten av det - ene.

Video tutorials på Perlene Weaving for nybegynnere

Hvis den første gang at noe ikke fungerer - ikke bekymre deg, fordi "det første pannekake alltid klumpete." Hvis du holder ut, får du bedre og bedre over tid, vil artiklene dine kommer ut av perler. Du vil lære å veve med perler ikke bare enkle armbånd eller blomster, men vil snart gi slektninger av vakre deksler for telefonen, dyr figurer og suvenirer, som er spesialforretninger er mye penger. Vi gir deg de video tutorials for nybegynnere ved å veve perler. Vi tilbyr deg en annen form for kreativitet - veving makramé. Ser trinnvis video tutorials vil du raskt lære denne teknikken.

Step-vevd leker for barn

En flott mulighet for nybegynnere å bli med det grunnleggende beading, og på samme tid for å bringe verden av skjønnhet av barnet sitt - gjør det med hjelp av perler originale leker. Det kan være dyrefigurer eller en zoo. Jente som bag eller en sommerfugl perle, og gutten - en vakker gitar som en nøkkelring med en nøkkel. Se video to master klasser på veve perler opprinnelige dyret tall:

Master klassen blomst med sine egne hender

Å lære å veve perler mer komplekse produkter, til nybegynnere nål kvinner bedre begynne med de enkleste ting. For eksempel kan fås farger fra noen nykommer, hvis strengt følg instruksjonene. Ideell for dette formålet egnet knutenett, som mellom perlene å knytte knop, noe som gir den nødvendige fleksibilitet blomst å ta ulike former. ut er også veldig interessante planter Med hjelp av en fransk flette. Se videoen master class parallell teknikk for veving perler vakre roser:

De beste artiklene fra perler for nybegynnere

Hvis du har ledig tid og litt tålmodighet, artikler fra perler du kan være interessert. Siden dette materialet, kan du lage dine egne hender en rekke håndverk: smykker, pynt, broderi, mosaikker, nøkkelringer og mye mer. I denne artikkelen vil vi fortelle deg om noen få tilfeller av håndverket perler med hendene for nybegynnere, barn og erfarne håndverkere. La oss nå ta en titt på våre alternativer håndverk prøve å gjøre dem.

Birch Perler egne hender

Nå ser vi på hvordan du kan lage en bjørk fra et tre, som da vil fungere som en dekorasjon for interiøret. La oss komme ned til prosessen med å implementere håndverk med hendene.

 • Tynn tråd (0,3)
 • Wire gjennomsnittlig tykkelse
 • Perler grønn (farge 3)
 • perler gule
 • saks
 • lim
 • Crepe papir hvit
 • folie
 • gips
 • pensel
 • maling
 • dekorative moss
 1. Alt vi trenger å blande perler i en container.
 2. Skjær metalltrådstykket (ca. 60 cm) på den ene side sørget for at løkken ved å dreie den, til perler ikke sunket.
 3. Nå i perlene på wiren i en kaotisk måte. Utelate ledningen i en krukke med perler og perlene piercing bevegelser.
 4. perler tredd lengde bør være ca 15 cm.
 5. Ytterligere perler 7 avtagbare fra massen og blir trukket til endepartiet av ledningen. Twist-tett bevegelse av disse 7 stykker av en løkke, spinnbevegelse. Så du trenger å gjøre ca 5 omdreininger.
 6. Vi gjør en lignende måte med alle de resterende perler på wire, observere avstanden mellom sløyfe på ca 1 cm. Det er vår kvist. Vi trenger ca 60 av disse grenene.
 7. Fra disse preparatene gjør en komplett gren av treet, samle et par stykker og legge til et annet nivå. For å gjøre dette, ta 3 kvister og koble dem sammen og å vikle bindetråden på den totale tykkelse som er litt større.
 8. Crepe papir skåret i strimler ca 1,5 cm. Vikle ledningen av våre avdelinger, slik at det blir som et tre bark. For fiksering ved hjelp av klebemiddel.
 9. Så vi gjør med alle grener.
 10. Vi begynner å danne et tre. Ta tykkere ledningen, vil det tjene som grunnlag for veden, og brette den i to.
 11. Tråden begynner å montere tre grener, kvister feste haler. Gjør den spinner bevegelse.
 12. Så vi legger alle grenene til bagasjerommet.
 13. Alle deler er lukket ved hjelp av en folie.
 14. Fortynn kitt og vi legger på grunnlaget for vår treet.
 15. Sett trestamme i en løsning og nivå bakken. For å fikse veden erstatte han med alle fag.
 16. Nå gjelder det fat kitt løsning. Bedre i to lag for å gjøre den tykkere.
 17. Når løsningen frøs raskraste sin hvit maling. Svart maling gjør flekker på stammen.
 18. Fjern folien og brett grener av treet vårt.
 19. På grunnlag av trelim mose, slik at det så ut som bakken der treet vokser.

Videoer hvordan å lage bjørke perler med hendene

For nybegynnere, vil dette være interessant gjenstand. Du vil være i stand til å gjøre det med sine egne hender, fordi dens montering ordningen er enkel. Du tilbringer en god kveld med en favoritt tidsfordriv. La oss vurdere ordningen med trinn som vi har forberedt for deg.

 • Perler i rødt, gult og grønt
 • tynn tråd
 • saks
 • fiske~~POS=TRUNC snøre~~POS=HEADCOMP
 • nål
 1. Dette hack er nødvendig å begynne å veve bunnen. I perlene på linjen 3, og deretter begynne å gjøre den serie i følgende sekvens:
 2. Første rad - 9 stk.
 3. 2-serien - 12 stk.
 4. 3-serien - 14 stk.
 5. Rad 4 - 17 stk.
 6. Row 5 - 17 stk.
 7. Nummer 6 - 16 stk.
 8. 7-serien - 15 stk.
 9. 8-serien - 12 stk.
 10. Rad 9 - 9 stk.
 11. Du bør begynne å spinne fra venstre til høyre.
 12. Avslutter hack hale bullseye. Han utførte tre perler.

Å dekorere rommet for det nye året kan være en krans av perler og plater. Med slike håndverk takle barn 4, 5, 6, 7 år gamle. Det er lett å lage og ser veldig uvanlig og elegant. Det kan være innredet som et barnerom og stue.

 1. Å produsere denne julen håndverk bør kuttes rett stasjon på små firkanter.
 2. På linjen, først av alt, stressede et stykke disk, bak ham er det en 6 perler i ulike farger, så et stykke av platen på nytt.
 3. Gjenta det er behov for minst 10 ganger til jul Toy så verdig og vakker. Topp håndverk nødvendig å foreta en loop. Wonderful trick av perler for nybegynnere.

Dekorer din mobiltelefon kan bli hengende, laget av perler og perler. Det vil være en flott dekorasjon, som du kan gi det som en gave til en venn eller min mor. Gjøre slike håndverk med hendene er veldig enkelt, bare sjekk ut trinnvis veibeskrivelse.

 • Perler blå sølv
 • fiske~~POS=TRUNC snøre~~POS=HEADCOMP
 • Svivel med en løkke
 • saks
 1. Klipp et stykke fiskesnøre og brett i to.
 2. Strenger 2 blå perler på en side av stillaset, og på den andre siden trenger gjennom disse perlene med den andre hånden.
 3. Videre, på hver side av linjen stressede med 2 sølv perler.
 4. Deretter må du re-stressede to blå threading sin fiskesnøre på begge sider.
 5. Gjenta trinnene til du får ønsket lengde håndverk.
 6. Nå, la oss fullføre det, tredd på hver side av linjen 3 sølv perler.
 7. På tuppen av preformen for å feste svivelen gjennomføringsåpning for suspensjonen kunne festes til telefonen.
 8. På samme måte kan man gjøre en rekke suspensjon, endre fargen av perler og veveteknikker.

Om vinteren kan slike håndverk pynte juletre eller et vindu. Det kan være laget av forskjellige former og størrelser, alt avhengig av din egen fantasi. Nå la oss vurdere ordningen med snøflak trinnvise instruksjoner som vi har forberedt for deg.

 1. Type 1 og 4 gjennomsiktig blå perle, deretter 2 og gjennomsiktig 1 Blue.
 2. Nå slår fra starten av 15 cm og trådenden av kanalen i motsatt retning gjennom de siste 3 kuler (2 + 1 gjennomsiktig blå). Dermed gjør vi to ganger til.
 3. Nå samler vi blå 1, 3 gjennomsiktig, blå tre, tre gjennomsiktig. Nå tuppen av tråden som holder den første vulst blå således dannede sirkel.
 4. Gjenta trinn 3, bare den andre wireenden.
 5. Nå tilbake til å holde tråden 4 gjennom gjennomsiktig.
 6. Å få blå en, tre og retur tilbake gjennomsiktig.
 7. Gjenta trinn 6.
 8. På langsiden tråden spent 4 gjennomsiktig, blå 1, 3 gjennomsiktig, en blå. Hold hånden til den ene, og for det andre type 6 hvitt.
 9. Bruke blå ledningen gjennom den siste av vulsten for å ha dannet en mer rund.
 10. Deretter rekruttere en blå, 6 gjennomsiktig og gjøre ring. Nå, ett mer ring.
 11. Utføre ledningen gjennom det blå, og de følgende tre gjennomsiktige blå.
 12. Dial 3 mer transparente kuler og drives av tråden gjennom den første av de to siste blå perler. Vi snudde en av snøflak med to grener.
 13. Nå gjentar disse 5 stykker.
 14. Feste blanks forsiktig sirkel wire og vi ville få en seks-spiss snøfnugg.

Video workshop snøfnugg Perlene

Hvis du elsker smykker, så jeg ønsker å tilby deg å lage dine egne hender en vakker beaded brosje i form av en øyenstikker. Gjennomføringen er meget enkelt prinsipp, er dette hack designet for barn og nybegynnere.

 • ledning
 • Gule og grønne perler
 • Perle stor grønn - 2 stk
 • tapp
 1. Putting green perle og deretter perle og tilbake perle.
 2. Så igjen stressede grønn perle ledning og den andre siden sveip gjennom det. Nå klype midten av alt.
 3. Vi gjør foten. Sett en grønn vulst på den ene ende av ledningen og feste den roterer bevegelse. Vi gjør en lignende måte på den andre foten.
 4. For å gjøre vingene på den ene enden av ledningen, må vi streng gule perler, i begynnelsen må du streng det alternerer med tre grønne.
 5. Fiks tiltrekking vinge 2 på ledningen mellom dem.
 6. gjør også den andre fløyen.
 7. Vi må gjøre de lavere vinger. De er laget samt toppen, bare mindre.
 8. For kroppen, trenger vi en grønn perle tredd på begge ledningene.
 9. Leggene gjør på samme måte som den øverste, bare litt lengre tid.
 10. Ta en nål og rette det.
 11. 6 grønne perler tredd på en pinne og gi henne tilbake i form.
 12. Utføre begge sider av ledningen gjennom kulene på tappen.
 13. Ved siden av både en wire stressede 7 flere perler og lukke hack etter tilbringe enden av ledningen igjen gjennom den siste perlen. Så, et par ganger.
 14. Brosje er klar!

Videoer hvordan å lage en brosje med hendene Bead

Jeg vil gjerne tilby deg et annet alternativ dekorasjoner, men i form av perler. De er laget veldig enkelt, men ser veldig uvanlig og vakkert, som en grisehale sele. Og nå ser vi på den trinnvise instruksjoner, hvordan gjøre disse perlene med hendene, med bilder og video beskrivelse.

 • perler blå
 • fiske~~POS=TRUNC snøre~~POS=HEADCOMP
 • klemmer perler
 • Koblingsringen - 2 stk.
 • Karabinkrok til pynt
 1. Ta linje med ønsket lengde til det, og stressede perler, perler telle antall for seg selv som ønsket.
 2. Når du stressede perler, fest klippet perler på linjen, med flere perler.
 3. Nå holder en fri ende, starter i perlene på den andre side av fiskelinen etter klippet.
 4. På den annen side på samme måte feste klipp.
 5. Klipp av overskytende del av snøret.
 6. Slike deler vi trenger å gjøre 3 ting.
 7. På den ene siden ringlet kobler vi vår stykket sammen.
 8. Fra perle preformer pletom tykk flette og den andre ende er også festet til ringen.
 9. Nå feste karabinkrok og våre perler er klar!

Videoer hvordan å lage perler flette sine egne hender

Hver kvinne elsker romantikk. En av de mest romantiske underverkene i verden er ansett - blåregn. Det fine med denne busken fascinerer og herligheter. Å se dette anlegget, vil du falle forelsket i den ved første blikk. Kjør den fra perlene er ganske vanskelig, men mulig. Man trenger bare å gjøre en liten bit av tålmodighet og ta noen hack. Dette håndverk perler kan gi en mor, far, bestemor, kjæreste, og bursdag for det nye året og rettferdig. Ingen kan være likegyldig til en slik en original gave. Så vi gå direkte til gjennomføringen av håndverk.

 • Perler av forskjellige farger (grønn, lilla, lys grønn, hvit, lilla)
 • De transparente kuler av samme størrelse er ønskelig
 • Ledninger av forskjellige diametre (tynne og tykke)
 • Gipsmateriale eller erstatte den
 • Vase eller potten liten
 • Til pynt kan du bruke steiner
 • gallisk stearinlys
 • Paint brun
 • Clay TFC
 • pensel

 1. For å gjøre dette, ta en bit av wire lengde på ca 100 cm og træ 5 lilla perler. Ordne dem i midten av ledningen og bøye ledningen ender slik at det dannes en løkke av perler.
 2. Dette vil være sentrum av blomsten.
 3. Til å begynne med i perlene lilla farge av kulene 6, perler 8 og 9 av kulene. Som et resultat, bør du har 4 sløyfer.
 4. Nå gjør vi to sløyfer, men perler av farge sammen på denne måten. I den første sløyfe - 4-perler rosa og lilla perler 3 ved kantene. I den andre sløyfe - 10 rosa perler og en vulst lilla ved kantene. Som et resultat, bør du få 6 sløyfer.
 5. Lag en løkke 7 og stressede hennes 14 perler rosa.
 6. Making 8 sløyfe i midten av 5 perler gjennomsiktig farge og rosa farge 5 strenger på kantene.
 7. Å gjøre løkken 9 av 16 perler gjennomsiktig farge.
 8. Nå må du vri forsiktig på ledningen, slik som å koble sløyfen. Ni løkker dele på - gulv og kronglete wire. Skaff blomst blåregn. Du må utføre 60 slike emner nå vet teknologien du vet hvordan du raskt lage et stort antall farger.
 9. Hvis arbeidsstykket blåregn blomstene er klar, kan du begynne å lage blader. For å gjøre dette, ta en bit av wire lengde på ca 30 cm Du trenger perler og grønt lys -. Green. Husk at du trenger å veve den eneste måten å motvirke.
 10. Første rad - en perle lys - grønn
 11. Andre rad - 2 perler av lys - grønn
 12. Med tredje rad av perler stressede eneste grønne
 13. Tredje rad - 3 perler leafy
 14. Fjerde rad - 4 perler
 15. Femte rad - 5 perler
 16. Sjette rad - 6 perler
 17. Seventh rad - 7 perler
 18. Åttende rad - 8 perler
 19. De gjenværende rader er redusert i en fast rekkefølge. Husk at perlene av lys - grønn farge er bare på kantene. Slike preparater bør være 50 biter. Når høsting blomster og blader dine blåregn er klar, er du klar til å montere anlegget.
 20. Alle feltene må gjøres for å koble til grenene. For å gjøre dette, koble dem med 10 farger og fest det på en tykk wire, som vil tjene som grunnlag for våre håndverk. Dannelse bør være praktisk å gjøre, slik at din blåregn ikke har kollapset.

Videoer hvordan å lage beaded blåregn med sine egne hender

Perler ganske vanlig materiale for håndarbeid, som alle gjør en gang i livet ditt håndverk med hendene. Vi har vist deg flere alternativer slike håndverk som du kan gjøre uten spesielle ferdigheter i perlebroderier. Vi ønsker deg suksess!

© 2012-2018 menn magasin - Verden Mans

Mann Verden Mans Magazine presenterer: artikkel om stilen til en ekte mann, sportsnyheter, gaveideer for alle helligdager, valg av gadgets og utstyr til hjemmet, tips om hvordan du kan bli vellykket og rik, oppskrifter, fra enkle til gourmet retter, nyheter bil- og motorsykkel verden, og mer . Bo hos oss og du vil vite alt du trenger en ekte mann! Alle rettigheter forbeholdes bruken av nettstedet.

Veving perler for nybegynnere video tutorials å se på nettet

Lessons broderi med perler av forskjellige håndverk finner du her. Den mest praktiske måten å få opplæring via video. Du vil lære å veve perler for nybegynnere i den mest tilgjengelige form. Vi er gratis for deg å forberede en stor samling av video leksjoner på veving med perler hjemme. Og barn og voksne vil være nyttig å lære håndverket. Behandle denne virksomheten som en hobby. I løpet av kort tid vil du være i stand til å slå fra en nybegynner til en profesjonell. De beste ekspertene i mesterklasser vil fortelle deg hvordan du kan veve perler noe vakkert og enkelt. Det spiller ingen rolle for deg naturen eller hjemme, det viktigste, fordi i alle fall, som var ønsket.

Hvis du leter etter en vakker og lett å veve perler, kan du se online video tutorials. Her har vi samlet alle de beste. En stor samling av videoer fra youtube vil du fortelle alle hemmeligheter, teknikker og typer veving perler for nybegynnere. Vi samles forsiktig en samling av leksjoner om dette emnet. Her vil du lære hvordan å veve perler vakre smykker, objekter, blomster og mye mer. Faktisk er alt veldig enkelt. Du bør lytte til ekspertene, de vil fortelle deg alt du trenger å vite nybegynnere.

Her kan du lære trinn for trinn og se veving av perler for nybegynnere med gratis video leksjoner. Hver beskrivelse vil hjelpe deg selv å sitte hjemme å lære å veve perler vakre gjenstander. Du vil være i stand til å bruke dem for seg selv og for sine kjære gaver.

De metoder, teknikker, typer, triks av handelen, og mer - alt på ett sted. Hvis du ser på videoleksjoner på nettet med oss, vil du lære om de enkle veve perler for nybegynnere. Hos oss vil du bli veldig spennende. Vi har ikke bevisst samlet denne kolonnen. Enkle dekorasjoner vil du ha på kort sikt. Og det kommer an på ditt valg. Det kan være tre-dimensjonale blomster og vakre og saftige øredobber. Eller trenger du å gjøre et navn, kanskje du bare trenger å tilbringe tid i ro. I alle fall, gå til vår hjemmeside. Vi er glad for hver gjest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

71 + = 75