Håndverk fra plastdeksler

Hva kan gjøres fra plastflaskekapsler?

Hvis du gjør små ting med barn, kan det være en larve

Eller er disse søte fiskene

eller morsomme små mennesker

Du kan ganske enkelt trekke på dekslene med en filtpenn, og du vil få fantastiske nyanser.

Hvis du spør de globale oppgavene, så fra dekslene på plastflasker, først og fremst, kan du med fordel dekorere landets nettsted.

eller applikasjon fra dekslene på gjerdet

også bygge en sti

Eller å bygge møbler for en piknik

eller lag en matte

Du kan dekorere blomsterbedene, fontener og andre personlige hager

Men denne balkongen ristet meg bare

Mye uvanlig og orinal kan gjøres med plastflaskekapsler.

Det er nyttig og nødvendig eller å utvikle håndverk, også med barn. Det er best å ta deksler fra flasker med forskjellige farger.

Det er gjør-det-selv-applikasjoner. Deksler kan dekorere et gjerde, lim inn på papp eller på toppen av kryssfiner. Fra dekslene får du en interessant tegning med blomster eller et landskap, samt et uvanlig tegnet mønster.

I tillegg til applikasjoner kan du lage håndverk i bulkformat. Lokkene er festet sammen med en limpistol. Så du kan lage en blomst eller et helt toppiary gratis, som en gave eller med barn.

Vi lager med plastflaskekapsler nyttige produkter i huset og au pair.

Du kan lage bokser, bokser, potter:

Dekorasjon av hus, gjerde, tak, arbor:

Spesielt sammen med barn er det mulig å skape mye interessant og originalutvikling håndverk, applikasjoner.

Fra volumetrisk romlige, mer komplekse håndverk med barn, vakre blomster med kronblad av lokk og en stamme av ledning.

Caterpillar av lokk med barn

Vi lager fra originale dekker fargeapplikasjoner, hele tegninger, mosaikk.

Håndverk med flaskehett kan omdannes til en hel kunst, skape kunstobjekter. Det viktigste er å ha en kreativ fantasi og ha de nødvendige materialene.

Fra plastkåper kan du lage mange forskjellige flotte og nyttige ting. Her, for eksempel, fra nyttige ting - et stativ under varmt, magneter for notater, gardiner i landet og andre ting. For liming er det bedre å bruke lim BF-2 eller BF-4, det er spesielt designet for polyetylen. Du kan også ta "flytende negler", noe som et lim "Titanium9quot;.

Fra elementene av dekorasjon kan opprettes som en innredning for huset, og for gaten. For eksempel, som en innredning for trær kan du lage en søt snegle. For å gjøre dette må du kutte sneglens kontur fra kryssfiner (for eksempel) og nagle lokket, danne et mønster.

Vel .. de kan støpes på veggen)) du kan til og med bruke dem til å lagre noen ting der, for eksempel noen slags detaljer 🙂 like enkelt å tenke på hvordan de kan lukkes på den andre siden)

Hva kan gjøres fra dekslene? Håndverk fra plastflaskekapsler med egne hender

De som er glad i kreativitet, kommer alltid opp med noe uvanlig, interessant, som kan dekorere minst et lite stykke verden rundt. Tross alt er det så mange ting som bare blir kastet bort, forurenser naturen, men kan bli et materiale for kreativitet.

Vel, for eksempel, hva kan du lage av deksler fra alle slags krukker og flasker? Det viser seg at veldig, veldig mye er ikke bare interessant og morsomt, men også nyttig.

Plast - et universelt materiale, som kan ha en rekke egenskaper. Men den som matemballasje er laget av, har motstand mot ultrafiolett, matkomponenter, har en rekke farger og nyanser. I tillegg vil alt som skal være laget av plastdeksler, være nesten gratis, fordi dette er et søppelmateriale - du trenger bare å samle riktig mengde deksel, og du ber om hjelp fra venner og bekjente.

Plast er også praktisk fordi elementer fra den kan festes på mange måter - lim eller flytende negler, ledninger eller skruer, en ledning og loddejern. Før du samler håndverkene fra dekslene til en, må du tenke på måten å montere. Hvis limen og limpistolen er de mest optimale alternativene, må dekslene avfettes, ellers vil håndverket bare falle fra hverandre.

For dette arbeidet kan du bruke ethvert tilgjengelig løsningsmiddel ved hånden. Under den foreløpige behandlingen av materialet for kreativitet, må du ikke glemme sikkerhetstiltak, fordi alle løsningsmidler er flyktige skadelige stoffer.

Mange folkemessige håndverkere prøver å gjøre huset vakkert, ikke bare innenfor, men også utenfor. Og hva skal man lage av lommer fra plastflasker, slik at huset blir elegant? Selvfølgelig, et vakkert panel på ytre veggene. Husene er oftest dekorert med ornamenter, og legger dem ut av identiske i størrelse, men forskjellige i fargekapsler.

For å gjøre mønsteret vakkert og pent, må du først skisse på papir. Du kan bruke vanlig papirpapirpapir med en celle på 1 millimeter rundt omkretsen, markerer punktene med fargede blyanter. Kappene festes flatt utover med hjelp av nelliker eller skruer. På samme måte kan du dekorere gjerdet rundt området.

Og hva mer kan du lage av dekslene med egne hender for å dekorere huset? For sommerhuset kan du for eksempel lage et gardin på døren, som vil være høydepunktet i sommerhuset. Først måler høyden på døråpningen og dens bredde, og deretter beregner du antall elementer. For gardinen samles plastdeksler, om nødvendig vaskes og tørkes. Siden gardinen skal festes med en ledning, er det ikke nødvendig å avfette materialet.

Du trenger:

 • dekker i mengden 180-200 stykker (for en standard døråpning og et gardin noen få centimeter over terskelen);
 • en ledning - 30-35 tau i høyden av et gardin pluss 5 centimeter på feste alle, det viser seg 4-4,5 meter;
 • Raskene er litt større enn døråpningens lengde;
 • små anker eller skruer for å feste snorer til skinnen, hvis skinnen er metall, må du knytte snoren med knuter på den;
 • ordningen for gardinen (hvis det er et ønske om å gjøre det i henhold til figuren).

Lokkene samles i sin tur på ledningen. I hver av dem er det nødvendig å lage to hull med en elv eller oppvarmet negl på ilden slik at ledningen passerer i midten. Den nederste hetten er festet med knute eller dekorativt element - perler, knapper eller noe sånt. Alle etterfølgende elementer av en gardin tråd hviler på den.

Hver montert ledning er festet til skinnen i rekkefølgen som tilsvarer kretsen. Det er mulig å ferdigstille de ferdige elementene i gardinen fra plastdeksler umiddelbart til lintel - på negler eller skruer. Men raken kan fjernes om vinteren, og om våren å dekorere igjen med et gardin laget av plastdeksler i huset.

Kommer ut av et vakkert dekorerte hus, vil jeg gå langs en vakker sti. La oss fortsatt vurdere hva som kan gjøres fra dekslene til nettstedet ditt? Selvfølgelig hagen banen. Dekselet er ikke nødvendig å vaske og avfettes, de tilfeldig eller i henhold til skjema av en forsenket flate siden opp på hagen banen, består av en blanding av sand og sement. Du kan sikkert bruke vanlig leire, men dette sporet vil vare til den første heavy rain - det bare uskarpe.

Vi fortsetter å tegne en hageplot. Hva kan gjøres fra dekslene for å være ikke bare vakkert, men også funksjonelt? Du kan lage bord og stoler til sommerterrassen. I utgangspunktet er denne metoden brukt til å dekorere de tapte elementene av utseendet deres. Deksler i dette tilfellet er festet til basen, og deretter må mellomrommet fylles med spesielle stoffer - mastikk, epoksyharpiks, kitt.

Men du kan ta basen av den gamle stolen, til og med brette seg, for å samle inn riktig antall deksler fra plastbeholdere, for å ordne utformingen av deres plassering. Deretter skal hver deksel trekkes på ledningen. Dette vil danne setet. Selvfølgelig må metalltråden være sterk nok til å støtte vekten av menneskekroppen. Du kan ikke bruke henne, men en kapron sterk ledning. På den er kappene montert med 4 hull - de vil være som kryssene mellom celler dannet av strakte ledninger.

Plastdeksler, lyse og fargerike, vil tjene som et godt utgangspunkt for å lage alle slags dekorative elementer i friluft. De kan være voluminøse når de monteres i en tredimensjonal design, og kan festes til hvilken som helst base for en flat dekorasjon. Hva kan gjøres fra lokkene for å dekorere plassen rundt huset eller i gården?

For eksempel kan du designe et tårn. Deksler er montert ved hjelp av en konstruksjonsstifter. For pålitelighet limes de med samme epoksy. Å klatre, trolig på slike design, vil det være umulig, men her dekorerer de perfekt et nettsted.

Hvordan lage et lokk for retter under oppvasken - en vannkoker, en kopp? Det er veldig enkelt. Til å begynne med må du bestemme størrelsen på stativet du trenger, beregne antall deksler du trenger for å gjøre dette. Og de kan styrkes i rader, og du kan få et bilde av "honningkake". Deretter må du ordne elementene i henhold til tegningen, tidligere trukket på papir. Det er mer praktisk å feste dekslene med en konstruksjonspistol. Tennene til beslagene i dekslene må brettes slik at de ikke blir skadet.

Hvis lokket av plastbeholderen ikke binder kantene, og flatt i forhold til hverandre, kan noen av dem å samle store gjenstander, godt hold i form - potter for blomsterpotter, dekorativt bucket henhold rusk eller kurv i henhold til leker eller klær. Først legges bunnen - dekslene er festet til siden av ledning eller stiftemaskin. Bruk lim er ikke veldig rimelig, fordi plastelementer kan krumme under drift.

Når bunnen av riktig størrelse er ferdig, setter lokket på toppen av hverandre på en forskjøvet måte, forsterkende lim og en stiftemaskin eller mangler en lang solid tråd på forhånd preparerte hull på hettene senter. Dette elementet av innredning vil bli et ekte høydepunkt i huset.

Omslag kan dekoreres ikke bare et hagehus. I byer vet også håndverkere hvordan man bruker disse elementene. Hva kan gjøres fra dekslene? For eksempel dekorere balkong gjerdet med farget ornament. For dette måles vakter størrelsen derpå konstruert kretsmønster eller utforming er samlet lokk, og deretter ved hjelp av en wire eller klebemiddel legges mosaikk. For å gjøre kjøkkenet forkle av dekslene, må du vite at de skal festes i bindemiddel basert på - på gips eller gips, etterfulgt av fuger og dekket med et beskyttende lakk eller akryl type materiale.

Magneter på kjøleskapet og andre småting

Håndverk av dekslene kan være en kognitiv trening, interessant for barn. Dekker er trygt selv for barna, fordi de er laget av mat grade plast, har en rund form, men samtidig kan være ganske stor størrelse, slik at barnet ikke kan svelge dem. Mange morsomme håndverk av denne verdiløs materialet kan gjøres for barn og med barn. For eksempel magneter i et kjøleskap. Som det magnetiske element er best å bruke en spesiell nett - er en tynn, lett klippes med saks, ved hjelp av et konvensjonelt klebemiddel kan festes til plastdekselet.

Magneten er limt fra utsiden, som ligger innenfor en barnetegning eller lite bilde. Alfabetet magneter på omslaget tar et barn som mestrer alfabetet, mens mamma kokker. Av plast caps kan gjøre fantastiske dør, hvis du kjøper i butikkene i håndarbeid eller kutte dine egne sjablonger av følte forskjellige tall eller bokstaver. Disse håndverk er pen og av seg selv, og nyttig til et barn for kreativitet.

Hvor mange leker kan bli laget med denne fantastiske materialet! Her er hvordan å lage en robot av dekslene? Det viser seg, er ikke vanskelig. Du må forberede 25 fargede caps fra drinker og en lang ledning. Først samles bena: fire lokkene er plassert på hverandre, feste ledningen i midten. Sammen for hånd med en invertert kant av lokket, og deretter tre av dem legge platene på hverandre, er festet i sentrum ved hjelp av tau. Nå kroppen - to permer sette ribbeina, sette en flat mellom dem.

Slike strukturer må to - bekkenet og skuldre, en hette er installert mellom en kant, med den øvre del av "sitte" på den, som dekker nesten halvparten. Alle delene er montert sammen ved hjelp av snorer, festeknuter er skjult under de oppbrett lokk. Men dette er den mest primitive robot design, fordi disse lekene kan gjøre en enorm mengde bruke flere elementer - plast bokser, pakking av sjokolade egg, mosaikk.

Som det viste seg, lokket av plastflasker - utmerket materiale for skapende arbeid. De er sterke, forskjellige farger er sikker for barn lett kan settes sammen ved hjelp av improviserte enheter. Og hva fantastiske ting kommer ut!

Artikler av rør av plastflasker (48 bilder): lys og original innredning

Bilder av plastflasker og andre caps har vokst til en hel sjanger av street art, og ikke bare

En rekke håndverk laget av plastflasker caps som mange eiere av forstadsområder. Hvis du ser på deres arbeid fra utsiden, kan det virke som det er en uuttalt konkurranse om den mest originale ideen. Master fra folk som gjør utrolige ting, men klager over at materialet, men billig, men samle det i lang tid. Men når lunger har nok, ut av hendene på håndverkere kommer sant mesterverk.

Ikke bare i hyttene, men også på gatene kan du se paneler av plast nedleggelser - ofte gjøres også for å ringe for å beskytte miljøet

Interessante fargede søyler blir oppnådd ved ganske enkelt binding av annet dekke over hverandre

I nærvær av kunstnerisk talent og evne til å skalere syn kan skape realistiske malerier. Denne aktiviteten er mer vanskelig og tar mye lengre tid enn mosaikk

Mosaikk og leker av plast flaske caps - en god måte å underholde barn

Fra lokk i ulike størrelser og farger, kan du selv lage en reproduksjon av en original populært med berømte malerier

For lekeplasser, kan du velge de mest morsomme scener og spre sine fargerike deksler med barn

Vernissage håndverk av speilene fra plastflasker

Vi går og vi hytter, og se hva det hadde gjort våre naboer.

Mønstre av fargede lokk kan være dekorert med en hage bord eller benk

Et gjerde laget av planker - det er kjedelig. Og ikke pynte om hans mosaikk laget av korker? Unnfanget gjort. Datsja dekorasjon av hettene av plastflasker i form av flerfargede plater langs gjerdet klart krever stor tålmodighet og for innsamling og anvendelse av trafikk på en trebunn. Spesielt vanskelige eiere trekke i detalj propper fra flasker av plast hus vegger, gjøre dem til flotte tårn.

et stort antall caps du trenger for sommergardiner, men på samme måte som i panelet, kan du lage noen tomten

En av de mest populære produktene - sommer gardiner av trafikkork. De kan være ren og farget, med floral eller geometriske mønstre.

Av hvite rør kan settes sammen til taklampe på verandaen, og fargen passer for etterbehandling av uteservering.

Av hvite rør kan settes sammen til lampen i taket i garasjen eller på verandaen

Temaet og håndverk i form av dyr og blomster. Sommerfugler, øyenstikkere, larver gjengi beboelig benker og trær, tusenfryd og Semitsvetik utfylle sammensetningen av blomster og pynt er lekeplasser.

Med barn, kan du samle noen eventyr eller en tegneseriefigur - er en fin måte å utvikle barnas fantasi og romlig tenkning

Utvikle kreative evner av den yngste i familien, gjøre enkle håndverk med dem, for eksempel blomster, uttrykksikoner, etc.

Limt vertikalt hetter med forskjellige størrelser oppnås uvanlig anheng ornamenter

For å dekorere hagen og huset innvendig bruk mosaikk av trafikkorker. Spre dem og hage stier.

I stedet for å kjede en grusvei i landet kan gjøre en regnbue eller en mosaikk. Det er bedre, hvis det er skyggelagt - slik at dekselet er ikke så veldig lenge vytsvetut

Som du kan se, i de fleste tilfeller, kork brukt som en etterbehandling materiale, men det er der mulighetene stopper ikke der. Bevæpnet med en linje, og en syl, folk sy en for dører og massasje matter. Og vi prøver å gjøre en matte.

Innser at du nå har et hjem ikke fylt 2-3 caps av posen, vi bare fortelle deg hvordan og hva slags håndverk for hagen speilene fra flaskene kan gjøres med dine egne hender. Du trenger bare å velge din favoritt ideen og begynne å samle materiale.

Sekskantet mønster massasje matte

På hytta har vi ikke bare slappe av, men også arbeide hardt. Ved utgangen av bena blir sliten og trenger hvile. For å hjelpe dem raskt sprette tilbake, gjør en massasje matte caps fra plastflasker til å vitne, og vurdere to versjoner.

 • ark kartong (vilkårlig størrelse)
 • "Moment" lim
 • Rør (mengde bestemmes av størrelsen av brettet for å fylle det fullstendig plugger)

På forberedt bord, rad etter rad med tagger på innsiden av pluggen oppover. Vent til limet tørke og matte klar. Dens eneste ulempen - det er redd for vann.

Skjema fremstilling liten massasje matte.

Ta 19 dekker (farge valgfritt), brenne av 6 hull hver, og tetningen snittlinjen i fire trinn (indikert med linjer 4 farger)

Å skape et mer robust design behov for å ta:

 • kork
 • fiskesnøre
 • syl (du kan bruke en spiker eller en strikkepinne)

Komme veving:

 1. Hver gjøre det oppvarmede lokket syl eller spikerhull 6, plassere dem jevnt over hele omkretsen.
 2. Gulvmatter - en sekskant. Lengden av en side er 10 caps. Derfor vil den ekstreme siden av vår matte består av 54 caps.
 3. Gjennomføring sammenstillingen fra kanten til midten av matten, hopper over linje, som vist i figuren.
 4. Ordningen viser veve på et lite fragment, men det er ikke vanskelig å flytte en full størrelse produkt. For klarhets skyld hvert trinn å veve den fargede partier monofilament er vist, skal det forstås at linjen i én operasjon.
 5. Når du er ferdig med veving, fest enden av snøret, for å smelte det.

Tips! Puten kan også brukes som en massasje og som for dører, snu det nok.

Den samme metode for veving kan gjøres, og posen og stå under sirkelen.

Støtter for kopper og en skål, helst ønsket størrelse, kan du gjøre det samme, som vises i trinnvise instruksjoner

ulike figurer av speilene er egnet for å dekorere forstadsområde. Vi ønsker ikke roboter, men blomster og insekter organisk passer inn i landskapet. De er hva vi skal gjøre.

Anheng ornamenter for hagen caps: lyse øyenstikker fra plastflasker

For å ta arbeidet:

 • 4 blå og grønn 2 deksel
 • lim
 • en fargeløs plastflaske

Hage pynt fra plastdeksler "Dragonfly" - trinnvise instruksjoner.

Lim stammen dragonfly fire landskamper, lim to forskjellige fargede øyne. Dragonfly vinger kuttet fra en plastflaske og maling med akrylmaling

Vi holder sammen kork, gi dem form av en øyenstikker kropp. Fra en plastflaske kuttet kant. De kan stå gjennomsiktige eller forårsake striper akrylmaling. I den sentrale delen av vingene lage to hull, tres snøret og festet en øyen til en gren på et tre eller en busk.

Vakre paneler med røde valmuer på et land gjerde

I tillegg til flaskekapsler, kan man bruke andre fargede lokkene fra plastbeholdere, bokser, matemballasje

For blomsten, trenger vi:

 • 7 rørene (farge velges i henhold til smak)
 • gren og en lengde på 20-30 cm (for å gjette dens diameter, å kutte trådene primerivat deksel, må den sitte fast)
 • vanntett lim

Plast lyse blomster for hagen kan gjøres i teknikken av quilling (skårne strimmel-base-kronbladene av flasker) eller som angitt i instruksjonene nedenfor

Komme til montering av blomsten. Lim korken for å danne blomsterstand i form av tusenfryd. Vent inntil lokket tett klebet, tippe over sin indre side opp. Den sentrale plugg å påføre limet og presset mot de avskårne grener. Gi limet tørke og "planting" er vår blomst til blomst seng under et tre eller langs et spor.

Panel-eksotisk fugl av deksler av ulike nyanser av grønt

Mural eller mosaikk

Tenker hvordan å dekorere hytte stoppere fra plastflasker, kan du tørke av store prosjekt og sette lokk gjerde. Gir trinnvise instruksjoner i denne saken vanskelig, men generelle råd vil være nyttig.

Først av alt, er det nødvendig å løse spørsmålet om fremtidens design. Gjøre en grov diagram på papir. Du kan bygge et panel ved å gjenta de samme delene, men du kan hele bildet "tegne" caps.

Barn med glede ta del i dekorere hagen gjerdet eller gjerde paneler lekeplass, så hvis du har samlet et stort antall fargede lokk

Hovedproblemet i et slikt prosjekt - er å samle det nødvendige antall trafikkorker.

Tips! Koble til en samling av coverversjoner av sine kjære og venner. Du kan også deles mellom de to rør av farge. Noen vil samle den grønne, den andre gule, og noen røde.

Felles med barna lage mosaikk og andre dekorasjoner laget av plast - det første trinnet i sin utdanning i form av en bevisst holdning til miljøet

Hvis alt går bra, og du bli eier av en stor tilførsel av deksler, Tegn på gjerdet konturer og detaljer av bildet farget maling.

Spredt deksel på to måter: på lim eller skruer. Vær oppmerksom på at hvis du velger skruene, da vil du trenger dem like mye som, og trafikkork. Følgelig, de stikker røret til den nedre side av gjerdet, festes ved den øvre side.

Sterk nok hagemøbler hentet fra snøret tredd på en tykk dekker. Grunnlaget for slike møbler - for eksempel på metallrammen på den klappstol utett

Du kan helt flislagt med plastplugger og samme bord og stoler i hagen, på forespørsel - eller kaotisk mosaikk

Arbeide klokke mekanisme kan tas i bruk, for ham å gjøre skiven av deksler kan være forskjellige størrelser - det vil gi en stor dekorativ effekt

Alternativer hage ornamenter propper fra flaskene finner du her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 22 = 30