Håndverk fra perler

Håndverk fra perler av egne hender: ideer til håndarbeid

I dag, i tiden med automatisering og seriell produksjon, blir produkter opprettet for hånd verdsatt ganske høyt.

Dette kan overraske de menneskene for hvem ordene hande laget er forbundet med sokker bundet av en bestemor fra en løs gammel genser.

Produksjon av klær og pyntegjenstander, interiørdekorasjoner og gaver gjør det mulig for mesterene å uttrykke sin indre verden og føle seg en magisk kreativ flytur. I tillegg er mange pyntegjenstander laget av perler (du kan lage ditt eget mesterverk med egne hender) et utmerket alternativ til fabrikkens masse smykker.

Hva bestemmer prisen på materialer

Omvendt av utviklingen av teknologier på produksjonsområdet kan betraktes som en betydelig reduksjon i prisen på de fleste varer. Store planter, som inkluderer mange butikker og produksjonslinjer, kan produsere et stort antall produkter per tidsenhet. Dens kostnad reduseres ved å redusere tid og kostnader for behandling av råvarer, produksjonsblanker og montering av dem.

I dag har naturlige perler svært liten verdi på grunn av det faktum at de har blitt mye lettere å produsere. For utvinning av mineraler blir rulletrapper brukt, ikke skovler, perler dyrkes i skjell av bløtdyr på spesielle gårder, og dykker ikke inn i dypet av havet med risiko for livet. Selvfølgelig er det verdifulle steiner som er relativt sjeldne eller har noen uvanlige egenskaper (malakitt, rubin, diamant).

Håndverk laget av perler kan være ekstremt billig. Dette gjelder spesielt for de som velger plast-, tre- eller akrylmaterialer og kjøper dem i en grossistbutikk.

Hvis du vil lage et pryd for et elegant eller kveldsbilde (hodeplagg og blomster fra perler), bruker håndverkere glassmaterialer, samt elementer dekket av et lag av noe edelt metall (gull, sølv, rhodium). Deres pris påvirkes også av deres størrelse, form, teknologi for faseting og polering.

I de fleste innenlandske butikker for håndverk er det et ganske vanlig sett med materialer som håndverkere bruker til å lage smykker fra perler av egne hender. Blant de populære kan du liste:

 1. Plast og akryl.
 2. Wood.
 3. Glass.
 4. Keramikk.
 5. Av naturstein.
 6. Metal.
 7. Tekstil.

Deres størrelse og form er ekstremt varierte: runde, firkantede, rektangulære, teardrop, flat, i form av en ring eller disk, og mange andre. Til tross for all den praktfulle valget har mange håndverk laget av perler en klassisk design. Det innebærer bruk av runde eller avlange elementer av begrensede farger.

Dekorative materialer fra polymerer

Plastperler er de billigste, og deres utvalg er mest varierte. Her finner du små gjenstander, større og ganske store. Deres fordel er en liten vekt og et bredt spekter.

Plast produserer ofte imitasjoner av tre- og steinmaterialer. Slike enkle kostym smykker laget av perler er flott for barn, tenåringer eller for en tur til stranden. Dette materialet gjør ikke så mye varme i solen, som metall, og brenner ikke huden.

I tillegg kan plast anbefales til nybegynnere håndverkere, fordi billige perler ikke bryr seg om å ødelegge. Og når ferdigheter og erfaring er oppnådd, er det mulig å gjøre håndverk laget av perler og annet materiale dyrere.

Glass er et av de mest takknemlige materialene når det gjelder produksjon av perler. Det lar deg lage elementer av bokstavelig talt noen former og farger.

Styrken og holdbarheten til disse perlene er mye høyere enn for plastperler. De blir ikke skitne, blir ikke skitne, de blir ikke bestrålte. Sannt, øredobber fra perler kan falle og bryte, men høsten kan være "dødelig" praktisk talt for alle materialer.

Den enkleste måten å finne glasselementer i fabrikkproduksjon, kan være monokrom eller flerfarget. Men det er en slik teknikk som "lampearbeiding", hvis tilhenger gjør glassperler alene. Dette er en fantastisk ferdighet, noe som resulterer i unike og unike dekorative elementer. En mesters evne til å inkludere et miniatyrobjekt (blomster, andre perler, gyldne dråper) anses å være topp moderne. Denne metoden er ikke gitt til alle utøvere.

Som regel, for å lage halskjeder fra håndlagde perler, er bare noen få slike elementer nok. De er plassert i produktet, kombinere med enklere materialer (glass eller naturlig). Hvis en kunstner ønsker å få en interessant dekorasjon og samtidig spare penger, er det beste alternativet å kjøpe to identiske gjenstander for å lage øredobber.

Naturlige perler: typer og applikasjoner

Etter å ha satt ut for å kjøpe perler av naturlig opprinnelse, kan du oppdage at det finnes tre typer dekorative steiner:

Den første ble faktisk hentet fra jordens indre, kuttet og polert. Dette er den dyreste typen steiner.

Presset materiale oppnås som et resultat av blanding av fragmenter og støv igjen etter behandling av de ekstraherte steiner, med klebende oppløsning. Den resulterende substansen blir utsatt for høyt trykk, noe som resulterer i dannelse av et stoff, i utseende og egenskaper som ligner på de opprinnelige fossiler.

Kunstige steiner er helt menneskeskapte. På anlegget blandes kjemiske stoffer, hvorav naturlige steiner er dannet i naturen, og til tider akselererer prosessen. Dermed er ikke bare turkis, ametyster og andre semiprecious materialer laget, men til og med diamanter.

Når skjæring av naturstein skjer, skjer avfall uunngåelig (hakket og kuttet av fragmenter). Hvis de er store nok til støv, men ikke store nok til kutting, blir de polert og solgt som sjetonger. Dette er den billigste typen naturlige materialer for needlewomen. Skolker brukes til å lage perler, halskjeder, øredobber og ringer. Det er også aktivt brukt til produksjon av interiør håndverk (malerier, lykke trær og andre).

Et godt alternativ til naturlige perler er keramikk. Imidlertid er deres ulempe tyngdekraften og sårbarhet.

Håndverk fra perler av naturlig opprinnelse har et spesifikt design og karakteristisk utseende. Som regel understreker produsenter av slike materialer den lagdelte strukturen av steinen og dens ujevne fargestoffer.

Sann, det er steiner, hvis farge er ekstremt jevn og monofonisk (kvarts, rav, noen typer agat og andre materialer). Å være kuttet, de er like i utseende og vekt på glasset.

Halskjede laget av perler inneholder ofte et element som cabochon. Dette er en stor dekor med en flat base og et behandlet ansikt. Cabochons festes på en slags fundament, og på kanten av flettet perler eller innkapslet i en metallramme. Dette er en klassisk versjon av medaljongen.

Treet er et av de mest smidige materialene. Fra det gjør alt du liker, inkludert perler. De kan være av forskjellige former, størrelser og farger.

På bølgen av mani etnisk og folkestil, er treperler i stor etterspørsel. De brukes til øredobber, perler, halskjeder, armbånd, samt tilbehør (belter, håndtak av poser, ulike festemidler).

Disse materialene til kreativitet har en liten verdi, fordi treet er lett å håndtere og fargestoffer. Dessuten er det ganske enkelt.

Slike perler kan brukes til kreativt arbeid med barn, samt for å lage et slangeskudd. Treet er perfekt kombinert med beinet, noen typer steiner og plastelementer av de riktige fargene.

Når du arbeider med perler, det vil si med dekorative elementer som har hull, er det umulig å gjøre uten flere verktøy og hjelpematerialer. I det enkleste tilfellet trenger du en streng og en nål med riktig størrelse for strenging.

Men for å lage mer komplekse gjenstander (halskjeder, øredobber, armbånd med lås, smykker til hår fra perler) er nyttige:

 1. Tenger, rund nesetang og tanger.
 2. Saks og nåler.
 3. Grunnlag for perler og armbånd: ledning, tråd, fiskelinje, streng, tråd vanlig eller "med minne", elastisk.
 4. Blanks for earrings (schwenzy).
 5. Grunnmetall tilbehør (nelliker og sløyfer, ringer av forskjellige størrelser, stopper).
 6. Festene.
 7. Ekstra dekorative elementer, egnet for farge og stilistikk (perler, perler, knapper og lignende ting).

For å lage et slikt armbånd, som i bildet nedenfor, bør du lage slike materialer:

 1. En stor perle.
 2. Elementer av middels størrelse som hovedmateriale (i dette tilfellet er det turkis).
 3. Mellomstore perler som har en kontrastfarge (rød).
 4. Små metallelementer for å fortynne produktets opasitet og legge til litt glans på den.
 5. Veldig små perler (du kan ha perler). Fargen kan være den samme som en av de grunnleggende materialene (turkis eller rød), så vel som blandet med perler med metallskygger (gull, sølv, kobber eller bronse).

Tilbehør som skal brukes i arbeidet: en smykkerstreng, metallringer og låser for tips, festing.

Fra hanken til strengen, bør du kutte tre fragmenter, lengden på hver av dem må svare til håndleddet, minus to centimeter på låsen.

Koble endene på segmentene og fest med en lås. Deretter strenger perlene på hvert stykke streng i rekkefølgen som er vist på bildet. Du kan komme med din egen ordning. Det er best å starte med små perler, og deretter gå til mellomstore elementer.

Når alle tre segmentene er klare, skal de overføres til en av de midtre perler, og deretter til en stor. Deretter må du gjenta rekkefølgen på settet av perler i speilordningen.

Når det forrige trinnet er fullført, bør du gå til sluttfasen: montering av produktet og festing av festeanordningen. Her er det viktig å observere flere punkter:

 • Unngå fritt hengende fragmenter av en streng (uten perler).
 • Ikke la armbåndet stramme, ellers blir det for stivt.
 • Ikke slipp hele strukturen, da den umiddelbart bryter opp i komponenter som må trekkes ut fra under sofaen og lenestolene.

Bli med endene av strengene, blir de kuttet wire cutters, så don og fest låsen. Det siste trinnet - låsen.

Her er en enkel metode for å lage et armbånd av perler i forskjellige størrelser.

Artikler av perler

Artikler av perler, perler, dekorere sine egne hender, mesterklasser

Konkurransedyktig arbeid, som sendte Blinyaeva Tatiana fra Cheboksary - kort med no.

En annen konkurranse arbeid på fremtiden for veiviseren - bildet "Zimushka-zima9quot;. Shears trekningen.

En annen master class Victoria Gold til vår konkurranse "I lys av julelys". Hva.

En annen ape på vår konkurranse i nominasjons "Fabelaktig nyttårsaften". Master Class Lekser.

Julepynt papir papir - den mest tilgjengelige materialet for sine juleleker.

Snøflak flyter i luften og faller til bakken fluffy pels! Hvordan fabelaktig utseende hus, trær og.

Russiske Cockerel annet arbeid for konkurransen "Pantry Winter Fantasy" i vår samling.

Origami Julenissen I forberedelsene til det nye året er det ingen bagateller. Tross alt, må du vurdere alt - dekorere.

En annen master class (ikke den siste :)!) Catherine Nesmirnoy konkurransen - "Pearl baller på juletreet," som kan gjøre dine egne hender, selv et barn. Gjøre slike kuler er svært rask, og ser elegant og original. Men for produksjon av materialene du trenger å se inn i butikken for.

Master klasse på vår konkurranse i nominasjonen "Fabulous New Year" Gold Viktoriya utarbeidet sammen med sin datter Svetlana. Snowman Bead "På slutten av høsten snø allerede ønsker. Og i vår region for vinteren humør: at feie opp et par uker, generell for hele vinteren vil ikke se noen snøfnugg. Og som som barn.

Ny master class Antonina Mazur om hvordan du kan dekorere håret kam ved hjelp av perler og wire. Dette er en elegant innredning, laget med sine egne hender, nyttig og brudgommen i et bryllup, og skole 1. september. I dagens master class vil vi gjøre en kam for håret, som vil være dekorert med perler. For sin produksjon til deg.

Lade opp i vår samling beaded trær! Nå, med et palmetre, blomstrende kirsebærtrær, bonsai, dyptfølt og magiske trær på vår side vil vokse bjørk. Ny master class, hvordan å lage et tre av perler og fat laget av gips, produsert kasmin Eugene. For arbeid, må vi: Perler grønne ønskelig.

Golubkov Tatiana V., pedagog Mado №34 (byen Tchaikovsky, Perm-regionen) er en master class med bilder hvordan å lage en rose fra perlene. Stadier av arbeid: 1) Forbered perler av grønn og rød ledning. Rose Bead, økte skritt for skritt til å veve fire store, 2-medium og to små lobe. 2).

Kjære venner, er du sannsynligvis også i pre-ferie mas 🙂 Mens bakt kaker, vil jeg publisere den siste denne uken master class Ludmilla Selezneva av flettet påskeegg med perler. Resten av dere sendte verk jeg vil legge neste uke. "Hei, kjære needlewoman! I dag tilbyr.

Hvordan lage rosenkransen med sine egne hender

Du har allerede sett på vår side workshops på ulike mystiske gjenstander (mandala armbånd "Shambala" Dreamcatcher). Indiske perler - er en kult tilbehør, verktøy mantra konto. I denne master class Lesin Oksana, vil du lære å lage sine egne hender en rosenkrans perler laget av naturstein (serpentin.

Kjede av perler, og "sele"

Velkommen! Mitt navn er Ludmila Selezneva. I dag vil vi veve kjede "sele". I dette arbeidet vil bli brukt og bugle perler. Men først, litt i dybden av historien. Perler og glassperler blir vanligvis oppfattet som et materiale som brukes til pynt, dekorative formål. Tidligere ble anvendt glassperler og.

Arbeidet med vår høst konkurranse fra Smekalin Xenia - "Magic Tree" fra perlene. Xenia i skolen №36 byen Anzhero-Sudzhensk, Kemerovo-regionen. Head - Maksimacheva Maria M., kreative foreningen "Mary-Weaver" MBOU DOD Barnekunst House. Flette oss.

Bonsai fra perlene. blomstrende kirsebærtrær

Trær og beaded blomster er veldig vakker. Disse miniatyr som aldri visne, kan du dekorere huset ditt, kontoret, kan gi sine lærere eller venner. I vår samling er det palmer og bonsai av perler, penger treet i form av hjerter. Nå vet vi hvordan vi skal lage et kirsebær perle. Master klassen Maksimachevoy Mary.

I dag har vi en tropisk tema: hvordan gjøre håndflaten av perler. Master klassen Biktubaevoy Oksana kalt "Desert Island". Dette hack kan være en gave, en dekorasjon for hjem dekorasjon eller for barn å leke. For å opprette en øy, må du: • Perler Grønn - 40 g • Perler brun - 30 g •.

Armbånd med hendene. master class

Den nye master - class sendt oss Lyudmila Evseev. Men det vil ikke være populære dukke som du kanskje tror. På denne tiden, lærer Ludmila oss å lage et armbånd med hendene. "Armbåndet jeg gjør et par måneder, selv om ideen var rundt meg mer enn et år. Jeg lager armbånd laget av naturlige materialer: stein og tre.

Strikke med perler. Intervju Irina Rudevich

Mine abonnenter husker at jeg lovet et intervju med forfatteren av video kurs for nybegynnere "Grunnleggende om strikking med perler." Og så, endelig, den etterlengtede historien om Irina Rudevich av denne vakre og enkel form for håndarbeid. Eksklusivt for vår side! 🙂 - Irina, fortell oss litt om deg selv. Når begynte du å bli involvert i håndverk? Strikking.

Et annet arbeid i "håndverk", som sendes Ekaterina Solokha - "Havet armbånd" master-class smykker med hendene "Making smykker - dette er lett. Og det beste av det - du kan alltid lage akkurat hva som mangler for bildet. Snart sommer - bare.

Blooming Heart of perler - den originale penger treet med hendene

Jeg presentere deg elegant master class Laktionova Elena er hennes forfatterens arbeid - "Blomstrende hjertet av perler" penger treet Dette trinnvis veiviser-klasse detalj for å fortelle alle å lære beading på hvordan å gjøre en uvanlig gave med sine egne hender. Blomstringen hjerter lyse perler koblet.

Nytt arbeid på vår konkurranse i kategorien "Håndverk for det nye året" av Catherine Lozhkinoy. Det er en liten juletre fra perler, enkel i utførelse (vi selv har gjort det), men veldig hyggelig. Størrelsen avhenger bare av hvor mange perler og fritiden din. Stillingsbeskrivelse: "Ta den grønne perler og kobber.

Øredobber Beaded "Santa Claus" nytt arbeid i vår julekonkurranse - en master class med planene til Helena Steshenko. Subject - det mest som verken er jul - Santas på øredobber ... "Jeg ønsket å lage en nyttårs originale øredobber. For arbeid, trenger vi: 2 shvenzy, Monofilament fiske.

En annen rose perler og ordninger

Her er en annen en rose fra perlene. Hun gjorde jenta med kallenavnet Lenusik89 og sette sine ordninger. "Hele livet har jeg kikket beundrende på blomstene, trærne, laget med perler, misunte hvite misunnelse av crafts. For meg denne kunsten virket som noe uoppnåelig og urealiserbart, til på et tidspunkt min mor ikke bestilt en gave til.

Her finner du et utvalg av workshops på nettstedet vårt, hvordan lage øredobber med sine egne hender. Øredobber med hendene øreringer, heklet: øredobber laget av polymer leire øredobber beaded øredobber, beaded dusker øredobber "Santa Claus" øredobber. Master Class Master Class Dasha Goltser. Å lage imponerende.

Master klassen "Apple blossom" Sjarm

Elena Steshenko til din oppmerksomhet en ny master class på å lage en brosje i form av en blomst med perler. Elena - en kreativ person og leder for modellering studio "Inspiration". I tillegg til en vanlig deltaker og gjentatt vinner av konkurransene våre. Hennes arbeid kan sees her og her.

Og her er den lovede stillingsbeskrivelse Natalia Amalle - hvordan å lage et halsbånd med dine egne hender. en master class på å lage et smykke i faget innlagt smykker "Lykke til, mine kjære og oppmerksomme besøkende på nettstedet! I dag har jeg nok en gang ønsker å dele med deg en enkel idé til produksjon en ekstremt spektakulære dekorasjoner! Personlig, jeg ga ham.

Hvordan dekorere en vase: Perler på glass

Vi har pyntet beaded stearinlys holder, og nå Irina Kuzmina fortelle deg hvordan du kan dekorere en vase. Perler på glasset ser vakker og elegant. Perler kan ikke bare brodere bilder på stoff, men også på glasset. Of course, i denne sammenheng, er ordet "broderi" ikke helt riktig. Men når man ser på det ferdige produktet kommer til hjernen.

I dag er jeg glad for å presentere en master class Pazynoy Catherine - bonsai treet av perler. Som det er kjent, et bonsai - det er miniatyr trær i potter, opprinnelig fra Japan. De levende bonsai krever spesiell omsorg. Men en slik beaded bonsai helt nepriveredliv. "Perler - elegant dekorasjon for ethvert interiør.

Master-klassen på å lage serviett ringer

Hvis du ønsker å overraske dine gjester, vil tjene et festbord spille en viktig rolle. I tillegg til den vakre servise spesiell plass i denne saken, ta en serviett. Det finnes mange metoder og teknikker for å brette dem. Veldig interessant utseende servietter med ringer, som kan gjøres mest.

Rekke perler for å lage smykker

For produksjon av smykker og smykker ved hjelp av perler av forskjellige stiler og fra ulike materialer. Gullsmeder-elskere gjøre halskjeder, armbånd og øreringer fremstilt av plast, krystall og halvedle perler. En av tre perler tendens til å gjøre etiopiske katolske rosenkrans og bønn perler. Takket være enorme.

Nytt til konkurransen favoritt leker kom fra Elena Steshenko. Konstant lesere av bloggen vet at Elena har deltatt og vunnet i våre konkurranser, "Valentine - 2012". "En gave til læreren" og Denne gangen Elena gjorde mesteparten av hunden perler. Her er en St. Bernard det har slått ut. "For produksjon.

Enkel bilateral Bead Bracelet

Enkel perle armbånd Hvis du bare starte å lære beading, selvfølgelig, vi bør starte med de mest enkle. For eksempel prøve å veve en enkel dobbeltsidig armbånd av perler og store perler. Denne gangen du ikke vil ta mye - fra kraft en halv time, men i hånden er smykker ser veldig fint.

Butterfly Bead - masterclass Hvis du liker håndarbeid, sørg for å gjøre en sommerfugl med blonder vinger. Butterfly, laget med sine egne hender, vil sikkert minne deg om sommeren i de lange vinterkvelder. Hvordan lage en sommerfugl perle, vil Elena Sergeeva. Nå er du klar. Å veve.

I 2013, i henhold til kinesisk horoskop, kommer til sin rett svart vann slange. et symbol på det kommende året, tilbyr vi deg å lage en perle som en amulett. Snake Bead - masterclass Catherine. Vi valgte perler av gull farge. Denne fargen lover utrolige fremskritt i alle finansforetak. Å lage.

På slutten av nyttårs Natalia Knizhnikova fortelle deg hvordan du kan lage et stearinlys med sine egne hender: Stearinlys - en obligatorisk egenskap av nyttårshelgen. Tross alt, hun er spesiell - symboliserer håp for lykke i det nye året. For et stearinlys og lysestake nødvendig med en spesiell stemning. Det kan produsere selv. Det vil være unikt i.

Temaet for området og teknisk støtte fra toppen GoodwinPress

Artikler av perler

Artikler av perler

Trinnvise instruksjoner med bilder Disse sjarmerende armbånd for beina på perlene.

Liker du å pynte med vakre hårnåler med perler og perler? .

Gratuler din favoritt mamma med en ferie, noe som gir henne en sjarmerende krans med.

Kvalitativt valgt belysning umiddelbart lagt til.

Perler Perler og perler perler - fargerik plast perler som.

Dette er ganske potter laget av store trekuler og malt.

Dette brodert perler belte er universell! Du kan bruke den på jeans.

Trinnvise instruksjoner forbruksvarer kan enkelt skiftes ut og på.

Endre farger av perler, kan du raskt lage en dekorasjon i.

veving teknikk som brukes i fremstillingen av ringen, er det.

Ved hjelp av teknikken for å lage den armbånd av perler i form av blomster, ved analogi.

Trinnvise instruksjoner Verktøy og materialer: Trinn 1: strenger perler.

Så trinnvise instruksjoner, begynner en master class. Armbånd av perler.

Verktøy og materialer: Blomster fra perler med hendene dine Steg for steg.

Å pynte armbånd av perler "sjø", som suspensjonen er mulig.

Hvis du vil at bryllupet smykker fra perler og perler se.

Hals kan utføres fra både perler en fargeskala, og å spille på.

Med utsøkt og sofistikert tankene, dette smykket av perler fortjent.

Kombinasjonen av farger for dette armbåndet kan være absolutt alt, alt.

Verktøy og materialer: trinnvise instruksjoner Først må du.

Perler - veldig givende materiale. Det er vanskelig å gjøre noe ikke på grunn av dem, spesielt hvis du iherdig følger hvert skritt av master class. Vi har forsøkt å plukke opp ordningen med perler på en måte som åpner for ulike nivåer av ferdigheter og håndverk: slik at du kan finne oss som arbeidet med erfarne håndverkere, og for å starte sin karriere.

Ja, for å være sammen med deg muse og inspirasjon til nye kreative prestasjoner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 82 = 84