Håndverk fra naturlige materialer med hendene bilde

Artikler av naturlig materiale

 • Kremen av sopp føtter Ekzomin
 • Kapsler fra Vetoksik parasitter
 • Complex Sustalayf å gjenopprette ledd

Naturlige materialer gir enorme muligheter for kreativitet. Spesielt nyttig for barn å utføre slike håndverk. I den kreative prosessen de utvikler fantasi, tenkning, tilegne seg de nye ferdigheter.

For å gjøre en hane, trenger du:

Of course, med et skarpt verktøy barn kan ikke arbeide, så gjør eikenøtter i hullet med en syl seg, tok på seg kort kvist her, som vil bli en fugl ben. Fest dem med hvit lim. Og la barnet plasticine koble de to kjegler, dette er hodet og kroppen av hane.

På samme måte kan du gjøre sauene fra støt, men det må være uåpnet. Likevel vil du trenger 5 eikenøtter, med fire klare "cap", la den på den femte. Fra dette eikenøtt gjør dyrets hode. La barnet vil forme og feste øynene til sauene fra leire, som består av protein og en svart elev, tusj tegner en munn.

Håndverk fra kjegler kan være og andre. Dette sjarmerende Lesovik laget av samme materiale. Vær oppmerksom på at bump ligger opp en skarp kant. Denne halsen er festet eikenøtt med en lue, og til bunns - 2 halvdelene av pistasj, i stedet for hendene, feste små kvister. Ansiktstrekk gjør et barn fra plasticine.

Hedgehog fra kjegler også mestere enkelt. Lys leire må utforme sin skarpe snute, ører. La hodet på dyret babyen strikke med kjeglen og feste bena, laget av lys leire. Mørk, rullet han opp tre ball - to små - er øynene og stor - tuppen av nesen.

Ikke bare barn, men også voksne interessante og nyttige håndverk slike håndverk ved hjelp av naturlige materialer for kreativitet. De kan gjøre en vakker ballong kjegler. Det krever følgende materialer:

Med hjelp av varmt lim, fest humper på ballen. Sett stiften i båndet, feste det til basen, for å håndverk kan henges opp. Dekk bollen fra kjeglene glitter spray. Når de tørker ut, kan du gi en hack eller henge på veggen eller på juletreet.

Hvordan dekorere et naturlig materiale for potten av blomster og et hus?

Fordel grensaks natrium. Kuttet ved hjelp av et verktøy eller ved hjelp av en kniv, forgrener seg til fragmentene 1 cm tykk. Lim til potten innledningsvis store sirkler, plasserer derimellom gjennomsnitt fylle små hull. Det gjenstår å male potter male, la det tørke og sette inn i anlegget. Alle som ville se fantastisk i en pott.

Tørre greiner vil bli presentert, og mange andre kreative ideer. Se hvor mye moro du kan bruke disse naturlige materialer.

I det første tilfellet brukes vi praktisk talt identisk tykkelse gren. De trenger å bli gruppert i tekstur, limt til hverandre her i form av kvadrater, og deretter lakkert. Men ikke kaste fine partikler, siden disse naturlige materialer bidra til å skape en ny panel. For det er en konsentrert saltoppløsning ned til gren til 20 minutter, og deretter må de få og tørket, og deretter limt til rammen.

Følgende bilde av naturlig materiale også fortjener oppmerksomhet. Den er laget av:

Først av solide greiner gjøre mål 2 pinner bundet opp i midten. Sett det i en ramme av pinner. Tynnere staver på kryss og tvers av dette fundament. Lim koner og bær. Det vil se bra ut her og et leketøy fugl.

Og hvis du gjør grunnlag av en wire, bøyd i form av hjertet, så du får her er et veggmaleri på veggen. Ved siden av bordet vil være hensiktsmessig sammensetning av kvister og kjegler. Og hvis du setter kjepper i form av stråler, innenfor sirkelen sette blomster av sateng bånd av gul farge, så veggen vil skinne solen.

Disse naturlige materialer er brukt med hell for utsmykningen av speil. Se hvordan du kan lage en lignende innramming.

Husholdningsartikler for rommet kan også gjøres ved hjelp av en tryllestav. Med hjelp av disse enkle gulvlampe er forvandlet til det ugjenkjennelige, og mesteren er produsert holdbare bord i denne teknikken.

Hvordan lage et bilde av naturlige materialer med barna?

Barnet vil bli glad hvis foreldrene opprette et panel med ham, som et resultat, vil det slå ut som dette. Å arbeide følgende materialer ble brukt:

 • Frø: gresskar, erter, solsikke, hvete, mais, bønner,

Dette bildet - en slags talisman. Slikt gjorde i antikken. Stoffer lovet velvære og lykke.

 • Les en oversikt over de komplekse hjelp av hemorroider Proktonol
 • Hvordan å miste vekt 20 kg - reelle vurderinger av Guarchibao

For å lage et bilde, første kutte størrelsen på rammen rektangel av burlap, lime det. Vel, hvis du pre-tegne tomten på et stykke papir, notere plasseringen av de ulike elementene. Så, ser på denne meldingen, vil du og barnet være i stand til riktig å gjøre grunnleggende bilde av naturlig materiale.

Fra papp kutte ut en liten firkant, feste den på veggen av huset. Har et barn med en blyant eller tusj trekker en del av vinduet.

Leker fra deigen kan bli stående i denne form eller belegge dem med malinger. Dette panelet vil være stolte av barna, deres foreldre og foresatte av huset.

Hvis barnet ikke vet hvordan å gjøre et pinnsvin, forteller ham.

Først, la vil kutte ut av farget papir og lim den til papp basen. Deretter må du plukke opp en lignende store blader, lime over ryggen av dyret. Ansiktet kan trekkes eller klippe ut av farget papir.

Og hvis du klippe bladene på en bestemt måte, å male, så resultatet vil vise seg her slik interessant arbeid.

Se hva den opprinnelige kan være håndverk fra naturlige materialer.

For dette må du samle blader av forskjellige farger, litt tørke dem. La barnet vil male blader hendene over en dyp boks. Etter det, trekker han på papir, tre, dekke skjebne grener lim. Mens han fortsatt er våt, må du strø smuler kunst later lite til å peke ut sine våpen til Internett for å bedre fast.

Da må du tørke bort restene tilbake inn i boksen, for å bruke dem allerede for et annet blad. Og dette er - er klar.

Innsnittet pose på toppen av strimlene i halvdel. Sett det på bunnen. Holder, stramme den midtre delen, for å få trestamme. Nå skrue eller hver strimmel 2-3 for å danne grener.

De trenger å lime bladene. Hvis du vil at treet har vært ekstraordinære, lage hatter fra eikenøtter øyne, og laget av tørkede hofter - elever. Disse elementene kan være limt eller satt inn i halvdeler tannpirkere. Nesen er en Acorn, og perlene blir tørket rognebær, tredd på en tråd.

Disse barna håndverk er også laget av nesten hva som helst.

Først er det nødvendig å male tørket opp Maple Leaf markører, og deretter for å si det klesklype. På den annen side er festet til denne krus leire. Dette hodet tall. Det er nødvendig å feste øynene for dukker og hår laget av lønn frø eller annen lignende form.

Dekorasjonen på hodet av naturlige materialer

Dette vil også bidra til naturens gaver. Tross alt, kan man gjøre selv en krone. Strimmel av dobbeltsidig tape er nødvendig å måle barnets hode på volumet, fjerne den øverste beskyttende film, for å koble endene. Det gjenstår å limes på hennes blader, og du kan sette et eventyr, hvor bæreren er en krone, for eksempel skogen konge eller prins.

I samme setning må nødvendigvis skinne jente som vil spille rollen som prinsesse. Dekorasjonen på hodet for å følge henne som av naturlige materialer.

En blomst på en lang stilk blir med den andre, som stammer entwine først. Deretter rundt beina på to gule løvetann blomst vikle rundt stammen av den tredje. Dermed går det hele krans. Når det er gjort på størrelsen av hodet, er det nødvendig å koble 2 motstående deler av en tråd.

Bortsett fra disse, må du ham:

Trim alle plantene, korte stilkene på 2-3. Til roser og andre store blomster ikke er brukket av, forsterke sine trådspoler skjule det under tapen. Ordne plantene foran ham på bordet, alt for å være tett på hånden.

Mål sateng flette på størrelsen på hodet, og har nok margin til da binde kransen, og det var nok til at endene henger ned. Fest et stykke tape til kabelen, noe som vil bidra til å gjøre design mer robust.

Når lengden er tilstrekkelig knytebånd trådskrue, som fester veikryss.

En håndfull familie

Nettstedet for mødre og bestemødre - keeper av familie hauger

kategorier

 • 8.3 (11)
 • Uncategorized (4)
 • Smykker egne hender (4)
 • Valentinsdag (8)
 • baking og steking (7)
 • strikk barn (2)
 • strikke for hjem (5)
 • strikke selv (2)
 • strikke (1)
 • strikke (3)
 • Gjester på terskelen (1)
 • eneboliger håndverk (23)
 • eneboliger konstruksjon (24)
 • Fødselsdag (3)
 • Barn kommunisere (1)
 • Interior Design (26)
 • Spill for en tur (1)
 • hvordan å kle stilig (46)
 • maling spiker (spiker art) (23)
 • Nyttår (41)
 • omeletter og paier (6)
 • Gaver (9)
 • artikler av papir (19)
 • artikler laget av stoff (4)
 • naturlig materiale (23)
 • Arbeid og Business (1)
 • reparasjon (1)
 • hage og hage (1)
 • salater (1)
 • Bryllup (9)
 • Vi lærer Draw (3)
 • sy spedbarn (1)
 • sy barn (2)
 • sy for hjem (5)
 • annonseenhet 1

  Hjelp barna

  Håndverk fra naturlige materialer (148 ideer).

  God dag. I dag kan jeg endelig oppsummere i en stor samling av ideer for håndverk fra naturlige materialer. Vi har allerede et bredt format papir med håndverk av høstløvet for barn og voksne håndverk fra liste (10 + 55 ideer tekniker). Det er en detaljert papir i høst Høst tema laget av naturlige materialer (53 håndverk + Master). I denne artikkelen vil jeg publisere de mest interessante og ikke-standard metoder og teknikker. Jeg bestemte meg for å gjøre bred oversikt side, som beviser og viser at naturlig materiale for skapende arbeid - er ikke bare eikenøtter og kastanjer. Du vil se med egne øyne, og forelsker seg i hele mitt hjerte til nye friske ideer til å arbeide med naturlige materialer. Håndverk, håndlaget av kvister, blad, fra tørkede blomster av alle som er under våre føtter. Naturen er rik på materiell og mennesker - på en vakker idé. Så la oss se hva du kan gjøre håndverk fra naturlige materialer av sesongen.

  Artikler laget av kvister.

  Filialer i ulike former og kurver kan legge sine hender vakre håndverk. grener kan nettopp utvidet på en hvit papirbakgrunn gjenta konturene av en fugl eller et dyr. Advance kan være på papir tegner en silhuett av en fugl svak blyantlinjer. Og deretter plukke opp grenene, noe som ville legge ned på den malte silhuetten av fugl, gjenta bøyemønster.

  Artikler av naturlig materiale kan være festet med lim fra en varm limpistol. Eller lage en foto-håndverk. Dvs utvidet grener og fotografere håndverk, og dermed udødelig produktet fra naturlige materialer i form av bilder.

  Du kan fikse håndverk på sentrale noder grener plexus og deretter ved disse nodene feste den til bunnen (en vertikal vegg eller en horisontal hylle-stand), som er gjort i bildet nedenfor.

  I tillegg til de grenene du kan bruke i dine gjenstander Shchepov naturlig materiale, biter av bark, flis og så kuttet fra logger, klumper, tykke greiner. Så gjennomført håndverk-ugle med bildet nedenfor. Enkelt og morsomt å lage dine egne hender - du kan trygt fortsette høsten utstilling av kunsthåndverk i skole eller barnehage.

  Den samme tanken kan implementeres i ulike vinkler og ulike materialer. Her er et eksempel på foto-hest håndverk fra naturlige materialer er brukt og kvister og bark og drivved.

  Du kan spre hele mosaikk av helt fylle silhuetten bildet av et naturlig materiale. grener må retningen repeterende retning mønstrede partiene. Å spre ut grenene på den samme side som den pels haug av animalsk eller grener gjenta den muskulære lindring av dyret.

  Kanskje denne type håndverk laget av naturlig materiale, slik at du vil lokke at bli en respektabel hobby med inntjeningsutsiktene for en lønnsom virksomhet. Hvorfor ikke gjøre for salg flotte skulpturer av tre til hagen eller eiendom.

  Og hvis du ønsker å bruke grenene for å lage håndverk fra naturlige materialer i klasserommet, så her er de enkle ideer om hvordan det kan implementeres i arbeids klasser hos gutter. all undervisning å kutte stikksager kryssfinér tall. I tillegg til tallene av dyr kan settes sammen fra strimler av rammen og lage vakre landskap bilde høstlig skog med mosegrodde greiner, dekket med lav.

  Lignende ideer kan implementeres på arbeids- klasser for piker - ingen kryssfiner stikksag - å utføre rammen av en vridd inn i et firkantet rør av papp (4 deler foldes tilbake i dekselrammen, i hullene for å sette inn en gren), og animalske silhuetter kuttet fra den tette pakking av bølgepapp fra gamle esker, male i gouache, på forespørsel.

  Frø av lønn og ask.

  Tørre flikete frø trær er veldig interessant, kan du slå på en rekke ulike jobber med sine egne hender.

  Du kan gjøre håndverk mosaikk av denne naturlige materiale i form av fugler (fordi lønn frø er lik fjær). Kan sette på glass mønster i form av en sommerfugl, og takket være den gjennomsiktigheten til bakgrunnen, vil det synes at den hang i luften, slik det gjøres i bildet nedenfor. maple frø malt akvarell godt, slik at hack sommerfugl kan være av alle farger.

  Skolen eller barnehagen fra samme naturlig materiale, kan du gjøre veldig enkle barnas håndverk med en basis på papp. Maple frø kan være hår på menneskets hode malt, kan bli en frodig hale proteiner, fjær på vingene til en ugle eller nåler på papp pinnsvin (som avbildet nedenfor).

  Og frø av lønn som dragonfly vinger. Derfor kan du gjøre enkle håndverk for barn i form av Coleoptera. Slik som smektende tredd kuler (dette er kroppen), og lim eller leire pasta til kropps frøene. Wings kan males med neglelakk og dryss med paljetter, glitter. Utstående øyne øyenstikker kan bli kastet ut av de frosne dråper av samme neglelakk. Bli ganske raske og enkle håndverk fra naturlige materialer for barn.

  Og det samme lønn naturlig materiale kan være grunnlag Funny GRAFISK håndverket-RISOVALOK vanlig svart markør. Maling på til tuten vinger Samaras mangler brikker og ta et ark spredt ut på frøene i en interessant grafikk. Dette er håndverk å utøve fantasien - er en god idé for et krus på "Jeg lærer å tenke kreativt."

  Mer informasjon om dette grafisk metode for å bruke naturlig materiale, hvilket jeg i artikkelen Fall søknad (5 teknikker + 50 bilder) fra bladene.

  Artikler av naturlig materiale

  Enkelt steinbrudd stein til overs fra byggingen av en hytte, eller glatt elva, kan havet steiner bli materiale for naturlig håndverk med hendene. Steinen i seg selv kan danne sin støtte hvordan han ser ut. Og du vil bare nødt til å ta fargestifter eller gouache til dette bildet for å gi liv.

  Hvis du føler kunstneren - kan du lage komplekse multi-line art - som i tilfellet med håndverk av stein ugle. Tykke eller glatte steiner kan se ut som klønete lubben panda bjørnunger - og slike håndverk fra naturlige materialer er mulig å være barn. Først vi dekker alle steinene i hvitt, tørk dem og deretter tegne en svart markør på det svart bjørn deler.

  Konvensjonelle markører veldig godt malt på steinene. Etter gjennomføring av felles razukrashechnyh verk tegning elementer må gi konturer (klare grenser) svart tusjpenn.

  Du står fritt til å trekke på steinen silhuetten av en snegle eller et lam. Og barna gitt oppgaven er nettopp ferdig rasskrasit silhuetter, supplere dem med et mønster av striper eller prikker og swirls.

  Av tørt gress og wire eller annet naturlig materiale, kan du vri reiret. Og i denne hack lå unger, er laget av stein med hendene. Eldre barn kan dekorere et bilde av en kompleks nestling nebb og offentliggjort. Yngre barn vil nærme seg oppgaven lettere som kyllinger i skjell.

  På et stykke kryssfiner eller en sirkelsag kuttet fra en logg, kan du sette hele bildet av de malte farger av stein og andre naturmaterialer. Dette hack er egnet for bruk på en høst konkurranse i skole eller barnehage.

  Eldre jenter vil nyte utsøkte bilder fra livet til mote jenter - floamaster, maling, steiner og krystaller.

  Du kan i teknikken mosaikk spredning av steinene en rekke tegn. Fest steinene på lim fra en varm limpistol. Steinene i mosaikken kan være malt i gouache, eller har sitt naturlige naturlige farge.

  Det kan være laget av naturlige landskapet maleri materiale (marine småstein, vann steklyshek skrelles, skjell og andre.).

  Artikler av naturlig materiale

  Veldig interessant tema for kunsthåndverk laget av naturlige materialer portretter. Personen på bildet er alltid iøynefallende. På slike håndverk ønsker en lang titt, det har en sjel, det menneskelige øyet, der du ønsker å se, lese deres tanker. Portrett - denne hack, som ser på deg.

  Du kan posadat alle detaljer om portrettet av naturlig materiale lim. Eller bare legge portrettet som en mosaikk på papp, og visp til å fotografere alle detaljene i et mesterverk hånd fra bordet. Og på veggen i rommet ditt vil være i bildet forsvant, men portrett Undying.

  Som en pryd naturlig materiale, kan du bruke steiner, tørt løv, kongler, frø og bark. For å tegne tynne linjer med ulike grener av trær, halm, gress.

  Hvis du arbeider med barn, kan du gi dem oppgaven enklere. Skriv ut ferdige ansikt skriveren. Og fra et naturmateriale i denne hack endre en frisyre (som bildet under), eller klær, eller møbler miljø.

  Artikler av naturlig materiale

  Valnøtt skall vi gjorde i barndommen båter, eller hatter til plasticine sopp. Men vi kan gå videre i sitt arbeid med valnøtter. Barn vil gjerne lage mus eller fugler, og voksne dyktige hender og et varmt hjerte kan skape åndelig nøtteskall hele verden ... Nå vil du se det.

  I denne artikkelen vil jeg introdusere deg til en veldig god mann. Hennes navn er Marina. Master med et oppmerksomt sinn.

  Her er beretningen om Page Wizard Side Fair Masters.

  Jeg liker Wizard of Marina språk Fair Masters. Hun skapte med sine egne hender fantastisk for sin vennlighet og varme, er verdens gode gamle damer. Valnøtter i stedet der den møter blad bemerkelsesverdig lik den rynkete gamle kvinnen smilende. Det gjenstår å legge til øyne, nese, bein og sjel å bryte opp alle chintz tørkle. Og nå den vanskelige gammel moro blikk på deg.

  Å gjøre kroppen av humper hånd veve av hyssing grovt papir emballasje. Felt dumpe varme støvler. Hver gammel kvinne kan gjøre med hennes karakter. Dristig med et bredt smil. Eller stille grubling, skarpsindig.

  Gamle kvinner kan være, og sommer og vinter.

  Du kan lage hele verdener av naturlig materiale der de bor og arbeider den gode gamle dame. De vil holde sin verden ren.

  Og etter jobb, vil de bli samlet inn over en kopp te tryavyanogo å fortelle historier, gjøre narr av hverandre og synger sanger av sin ungdom.

  Marina Master selger sitt håndverk. Du kan bestille sitt arbeid på den personlige siden i veiviseren - https://www.livemaster.ru/woods. Marina kan gjøre deg en skreddersydd håndverk for dine kjære.

  Tross alt, er det fint å få en gave av en verden av gode gamle damer som alltid vil lukte som dere landlige barndom - bestemors pannekaker, stabel med ved i låven, kyllinger kjører rundt på tunet, oppvarmede trebenker i den gamle gjerdet.

  Marina Master, ønsker jeg å gi ideen. i en artikkel på vår side Jeg fortalte om en annen tsjekkisk mester, som skapte verden Acorn mann - Dubanchikov og jeg skrev en bok med historier om dem, som er illustrert mentale scener laget av naturlige materialer. Boken er utgitt i Tsjekkia, og tsjekkiske språket bare. Jeg tror at svært mange barn som vår russiske bok med gode historier om russisk landsby mødre illustrert verk av marinaen.

  Det er en ekte mirakel, gjort for hånd av naturlige materialer en ny verden - en god, fabelaktig, i dag. Det vises flere og flere nye hus, koselige benker, husker, vogner, vogner.

  Artikler av naturlig materiale

  Hvis du elsker eventyr med feer og magikere, vil du elske verden av feer fra naturlige materialer. Du kan eie hendene for å skape en koselig hus for feer pause for dem hele boligkomplekser, med dammer, parker, hager, svinger.

  På skolen konkurranse håndverk fra naturlige materialer kan du ta med en menneskeskapt rart. Gnome huset der han bor. Detaljer kan monteres på leire, stifter (av tackers) for varmt lim pistolen.

  Stykker av mose, hatter fra kongler, blir membranene skalaer tatt ut av tenger, lav og sopp som henger fast og tørr skudd fra trær i skogen. Selv biter av planter tatt ut av innendørs blomsterpotter - noen naturlig materiale vil gå for bygging av slike en kompleks, men interessant håndverk. Hus vokse og foredle den naturlige utformingen av øynene dine.

  Du kan ta som utgangspunkt tykk trer ulempe, funnet i skogen. Klipp av en bit av det praktiske. På Biltema for å kjøpe missfarging flekker for tre - og til å dekke treet i en edel mørk farge. Fra papp cut vinduer, dekke dem med den samme flekk. fra stokker av iskrem å sette sammen en skikkelig dør, dekorere verandaen. Koniske tak form fra plasticine. Breaking tang eller ploskoguptsami store furu kjegle skalaer og legge ut sine helvetesild på taket av den naturlige huset.

  Noen elementer kan være mote av salt deig (Et glass fine salt, en kopp mel + vann (legg en skje med vann, og male salt mel hendene til den danner en enkelt ball, ligner på leire) Kjevle ut deigen -. Skjær med en kniv på klossene Dry -. Og får mye av byggemateriale for veranda , veier, etc. gjerder. deigen kan også være farget eller flekket gouache.

  Du kan ta solide kartonger med melk eller juice. Skjære gjennom det vinduene - det vil være fremtiden fasaden av huset. Kjøpe en liten pose av gips (eller fyllstoffer), fortynnet med vann og smøre denne blandingen husfasade. Tørk dekselet og hvite eller hvit gouache (tannkrem kraynyak).

  Artikler av naturlig materiale

  Kjegler er sammensatt av flak. Hvis beskrevet for å samle kongler, som er praktisk å trekke flått, tang, eller bite kusachikami skalaer. Og så dette shishechny naturlig materiale brukes som en mosaikk belegg på en rekke strøjobber høsten.

  Merk. Å humper godt åpne, spredt ut vekter kan være varm fra ovnen.

  Her ser vi sopp. Føtter de har skåret ut av den tykke tre klosser. Hatter fashioned fra leire og flosshatter dekket med skjell. Innhentet søte sopp-håndverk med hendene. Passende arbeid for skolen.

  Og her kongler skalaer en flat og glatt. De ser ut som glattet fjærene av fugler. Derfor ideen om gjenstander kommer til hjernen på en fugl tema. fjærfe legeme lepim fra leire, strøket over med hvitt lim, klebende lag salgs avrevne papirservietter, lim igjen, servietter og igjen - erholdes skall laget av pappmasjé. Dette skallet inntil fullstendig tørking av odreveneniya. Og dette fast, tørt, varmt klebeflate (lag på lag, rad etter rad) lagt gran "fliser" fjær, vekt.

  og skalaer av grankongler er lik skjellrustninger av gamle dinosaurer. Derfor, her er en annen idé. Tross alt, dette er en stor utfordring for din kunstneriske potensial. Det er ikke bare en fugl - det er et dyr som ser ut som en levende. Stor hack for gutter fra naturlige materialer.

  Da handler vi på samme måte som med en fugl - basen forme fra leire, pakke det i flere lag med pappmasjé (alternerende PVA lim og papirhåndklær). Og så, etter tørking av massen i fast skorpe, kan du lime form av en dinosaur gran flak.

  Etter plukking av knopper forblir shishechnoe bunn. Det ser ut som en blomst med kronblader. Shishechnyh av disse fargene kan gjøre den nye høst håndverk med hendene - for eksempel krans. Grunnlaget for den krans av skumpasta stikk brak - bare på en varm limpistol.

  Kan slike kjegler, blomster dekke lyse gouache. Å farge gouache blir det saftigere og skinte, bør være på toppen av det etter tørking gouache anbefaler duskregn med en enkel hårspray. Color fix og vil ikke få hendene skitne.

  Du kan gjøre deg vakre blomster, plukke de mest akuratno og glatte skalaer i forskjellige størrelser, og setter dem radialt fra sentrum. Midten av en blomst kan være dekorert med perler eller paljetter. Fra dette naturlig materiale kan også lage sine egne hender i høst stil brosjer - og bære dem med en frakk eller et sjal pin.

  Blomster av kjeglene kan ikke bare å samle på håndverk, kranser, men bare sette dem på panelet. Sett på lim på et stykke kryssfiner. Få en stor håndverk fra naturlige materialer for konkurransen i skole eller barnehage.

  Enda flere ideer om håndverk shishechnyh se artikkelen håndverk fra kjegler - 35 beste ideene + guide.

  søknader

  Og selvfølgelig de vanligste håndverk fra naturlige materialer, dette programmet som bruker tørr herbarium - gress, blader, blomster. Vi er alle laget av blader nestlings eller fisk i akvariet. I en spesiell artikkel Høst applikasjoner (5 teknikker + 50 bilder) fra bladene, gir jeg en rekke alternativer.

  Og i denne artikkelen vil jeg vise den vakre mosaikk teknikk for å sette noen tørr naturlig materiale i form av en silhuett bilde.

  Mye av pre-designede maler silhouettes du kan finne på Internett. Hvis du vil skrive i søkeboksen uttrykket "kanin silhuett bilde" eller andre dyr.

  Det viktigste i denne håndlagde artikkelen er å oppnå anerkjennelse - Definisjon av silhuetten. Derfor er det nødvendig å velge silhuetten uten små deler -vystupov. Og hvis du har valgt med detaljerte anslag, prøv å lettelse fine detaljer har blitt utført av en av hel lapp (som kaninen-ører eller anslag ben i bildet ovenfor).

  Dersom beregningen av mosaikk planter kanten fungerer utlandet silhuett, må det klippes forsiktig med saks (som er gjort i bildet ovenfor med katten - det er ører kuttet trekanter).

  Her er ideer og tips jeg har forberedt for deg i denne artikkelsamlingen laget av naturlig materiale. Og jeg har andre varer som naturlig håndverk barn.

  Håndverk fra naturlige materialer med hendene (76 bilder): den opprinnelige innredningen for hjem

  Veggmontering av fargede fjær

  For å legge til en leilighet eller et hus av komfort, er det ønskelig å vurdere utsmykningen av rommet til den minste detalj, for eksempel for å gjøre håndverk fra naturlige materialer med sine egne hender. Slike detaljer vil gjøre selv vakker, men i utgangspunktet "tom" stue mer hjemmekoselig, varm og komfortabel. Vakre håndverk fra naturlige materialer spesielt uunnværlige for interiør øko-stil, men også i andre design ideer vil være et sted for hjemmelagde smykker.

  Håndverk fra naturlige materialer med hendene: variasjonen av materialer

  Oftest gjøre håndverk fra naturlige materialer i sommer og høst, da dette er tiden du kan finne mange nyttige ting praktisk talt under føttene. Men noen materialer er tilgjengelig til enhver tid av året, slik at ingen kald vinter eller tidlig på våren må ikke bli et hinder for kreativitet.

  Tre håndverk vil alltid finne sin rettmessige plass i interiøret, og de kan være i form svært forskjellige, som treet er brukt i sine forskjellige varianter:

  • Kvister og grener - den rimeligste måten å lage håndarbeid. Fra dem kan du utføre dyrefigurer, stjerner, hjerter, og generelt enhver form for at svært fascinerer barn. Tørre kvister og pinner kan være dekorert bilderammen eller et speil, og utarbeide et panel, fylle dem viss silhuett. Interessante blomsterpotter i øko-stil blir oppnådd fra stenger sammenkoplet.

  Holder for fotografier og postkort av grenene

  Heart of tørre trepinner

  Vase for blomster i øko-stil

  • Kutt ned et tre og "hamp" representerer også et stort spillerom for kreativitet. Av disse kan du gjøre flere ting, som klokker, smykker bokser eller står for blyanter. Slikt arbeid krever mannens hender og ferdigheter til å arbeide med verktøy, men kvinner kan bruke sagen kuttet når du oppretter dekorasjoner. SPILA små enheter kan være bundet til hverandre, noe som skaper en rekke håndverk. Søt suspensjon oppnås dersom knyttet til den store basen av omkretsen av den lille sagsnittet på tauene. På samme måte skal trekke et gammelt gulv lampe eller lysekrone.

  Paneler laget av bark

  Wall miniatyr "hus"

  Suspensjon hyller med trehyller

  Dekorative inskripsjonen på tablettene

  • Barken av never og - mer komplekse materialer for å skape mesterverk. Ulike kurver og bokser laget av never - det er alltid et kunstverk, men å lære å gjøre dem er svært vanskelig. På barken av trærne kan lage miniatyr malerier, sammenfallende med "mønster" av cortex aktuelle detaljer.

  Av steiner i ulike farger og former gjør gode håndverk. Du kan lage en komfortabel matte, stå under de varme, dekorative paneler eller den opprinnelige statuen.

  Dekorative paneler av steiner

  Tips! Den mest populære blant steinene har en småstein, som den har flate områder, og dermed er det meget enkelt å feste til underlaget med lim.

  Selv vanlige fargede steiner ser svært lyse og moro, men hvis du har til å lage en sang, får du et unikt møbel. Noen designere bruker en stein design for vertikale og horisontale flate overflater i, for eksempel, deler av vegger, vinduskarmer og ildsteder.

  Dekor steiner table setting

  Kroker for håndklær

  Dekorer med steiner

  En interessant idé for dekorasjon

  Med arbeidstimer i grunnskolen husker alle barn håndverk fra naturlige materialer, som brukes for kjegler, eikenøtter, skall av nøtter, frø, kaffebønner, etc. Sammen med barn i alle disse kjente materialer, kan du lage en anstendig dekorative hjem tilbehør. Oftere enn ikke fra frukt og frø lage miniatyrfigurer eller tredimensjonalt bilde. Hvis du legger ved et utvalg av frukt til "bukett" av tørre kvister, kan tilstrekkelig erstatte juletreet.

  Tips! Et hvilket som helst naturlig materiale som er samlet (småstein, kjegler eller trepinner) tørkes før skaper hjemmelagde delikatesser. Hvis elementene er våte, periode håndverk tjeneste sterkt redusert.

  Lysestaker fra sitrus

  Flower of belgfrukter

  Falne blader av forskjellige farger, tørre blomster gjør det mulig å lage de smarteste buketter, komposisjoner og dekorative kranser. Disse høst håndverk fra naturlige materialer ikke passer godt sammen med konvensjonelle vaser og beholdere med den opprinnelige: vannmelon kall, skall eller kokosnøtt skall gresskar. Å dekorere en festlig bord, kan du bare supplere slik høsten komposisjon med stearinlys, moden frukt og grønnsaker. Løv og mose brukes til å lage programmer, og noen ganger viser det seg slik skjønnhet at det ikke er en synd å erstatte bildet av den moderne kunstneren.

  Søknader fra blader og blomster

  Søknader fra blader og blomster

  Sammensetningen av bladene

  Søknad "Butterflies" fra bladene

  En annen unik materiale til å lage håndverk med hendene er skjell. Løssalg er i seg selv er av spesiell interesse i form av dekorasjon, og slik at deres produkter vil ikke la noen likegyldige. Hvis du er heldig nok til å sette sammen en samling av skjell i sjøen, ikke la dem i posen, og presentere for publikum, utstede et bilde eller suspensjon i en nautisk stil.

  Innredningen av skjell

  Dekorative krans laget av skjell

  Shells forgylt

  Sammensetningen av skallene i form av hjerte

  Etterbehandling skjell potter

  Skjell - dekorative lys dekorasjon

  Mobilitet av skjell

  Fjær er vanlig brukt som komponenter i andre gjenstander: dekorere halene, hår eller trestammer. Men de kan brukes separat hvis tie i små "bunter", og satt i en gjennomsiktig beholder. Denne "fugl" i interiøret bringer ferske følelser.

  Lampeskjermer laget av fjær

  Pen vegg dekor

  Installasjon av fjær

  Gulvlampe, dekorert med fjær

  Lysekroner, dekorert med fjær

  Gjør håndverk fra naturlige materialer er ganske enkelt, da dette begynner å lære på skolen. Hvis du prøver, kan du lage et kunstverk. Følgende vil beskrive detaljene for fabrikasjon av noen vakre detaljer.

  Interessante paneler kan være laget av en rekke forskjellige naturlige materialer. For ham passe og tørre blader og strå, skrog og nøtter og tørkede blomster. Historien i seg selv kan være hva som helst. Panelet er laget som følger:

  1. Først tegner opp et rammeverk som kan opptre rifter opprinnelige former eller flere grener er forbundet med hverandre. Paneler kan være sirkulær, i dette tilfelle kan rammen opptre vine.
  2. Den tjener som grunnlag for et panel strie eller vanlig papir. I noen tilfeller kan du lage en maske laget av halm, bevisst forlater tomrom i bildet.
  3. Fra blader, blomster og andre naturlige materialer tilgjengelig, kan du lage en komposisjon, og i tilfelle av en base laget av halm en interessant løsning ville være flettede elementer til et eksisterende gitter.
  4. Det siste trinnet er å skape en festeanordning (tau eller wire), ved hjelp av hvilken platene kan henges på en vegg.

  Paneler laget av grener og gress

  Blomsterpotter av eggeskall

  Miniatyr potter er oppnådd fra eggeskallet, men dette arbeidet krever stor forsiktighet på grunn av skjørheten av materialet:

  1. Først må du knekke et rått egg og hell hele innholdet i en bolle. Kantene kan huljern akkurat, men du kan la splinter.
  2. Neste, vi løse problemet med den fremtidige bærekraft av vasen. For dette formålet, noe passende stativ for egg eller emballasje dem. Hvis du ikke har tenkt å bruke andre enheter, kan du bruke leire, som er rullet inn i en flagellen og bandt bunnen av vasen fremtiden.
  3. Etter å ha plassert beholderen, kan du fylle sine leietakere. Det kan være en vase, og hvor små ville blomster vil være i vannet og en pott hvor du kan plante urter, mose eller små sukkulenter.

  Potter av eggeskall

  Tips! I tillegg til blomsterpotter ut av skallet gjøre store lysestaker. Eventuelle artikler fra skallet ville være hensiktsmessig i løpet av påsken.

  For å gjøre en lysestake av en liten hamp eller så kuttet, er det nødvendig å utføre en rekke enkle trinn:

  1. Eventuelle tre delene bør forbehandles ved impregnering, for å bli kvitt dem på utseendet på råte og skadedyr.
  2. Videre må det bores midten av stubben eller andre kjerne (avhengig av ideene) tilstrekkelig bredt og grunt hull som passer til en standard flat lys. Hvis ferdighetene til å jobbe med en drill er ikke, kan du bruke en vanlig kniv, men arbeidet vil ta lengre tid.
  3. Etter det, er det nødvendig å håndtere kantene og skjær artikler sandpapir.
  4. For dekorasjon, kan du male eller la produktet i sin naturlige form, men de lakkerte deler. Edge produkter kan knytte wrap burlap eller jute tau.

  Lysestake fra stubben

  Også lysestake ser interessant for flere stearinlys konfigurert på samme måte som den lange ulempe. Hvis du tror hans mount til en vegg eller et stabilt stativ, kan du ofte kose seg en romantisk kveld.

  Hvis du ønsker å skape noe helt unikt, noe ingen andre gjorde, og aldri la fantasien. Noen ganger de mest kjente objekter kan vises i en slik uvanlig måte at du lurer på hvordan det hele kan komme til noen i hodet.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  + 70 = 75