Håndverk fra gaver av høsten

Håndverk fra gaver av høsten

 • De mest populære typer håndarbeid
 • Strikket applikasjon blekksprut: trinnvise instruksjoner med bilder
 • Valentine 14. februar med sine egne hender: Topp - 100 beste ideene til mesterklasser
 • Keychain "Dog" med sine egne hender. Step by Step Master Class med bilde
 • Vinter håndverk med barn. "Snowman mailer" av farget papir: Master Class

Når vinduene sirkle løvfall, og i skog og parker fulle av bær, eikenøtter, kastanjer, en synd å ikke bruke det hele, og ikke å skape håndverk "gaver Høst". Vi skapte skaperverk vil kunne dekorere hjemmet vårt, for å tjene som en gave til venner og familie eller ta del i høst skolen ferie.

"Høst Gaver" diy bilde vil ikke forlate deg likegyldig, vil noe sikkert ønske å gjøre med hendene. Den enkleste utgangsmaterialet og høstløv. Av dem kan gjøre en svært uvanlig buketter, lys og festlig. Vi trenger lønnebladene og alle andre, men det er ønskelig å mørke mettede farger. Først produsere blomster. For dette stykke papir brettet i to horisontalt, sørg oversiden ut og rulle ned hans tykke ruller. Kjerner klar.

Deretter kan du se på neste stykke papir, og bøy den i to, men brettelinjen må være klart og tøff. Sett i midten av våre kjerner av slik at dens øvre kant ligger like under fold. Etter det, vikle den ene enden av den første, og deretter den andre. Vi hadde et første kronblad. På samme måte kan vi gjøre resten av kronbladene litt forskyver hvert påfølgende ark i en sirkel. Antall kronblader, avhenger av hvor fantastisk vi ønsker å se våre blomster. Vanligvis er nok til å skape en rose fem til syv blader. Den ferdige tråd forankring rosetten på bunnen, er satt til side, og videre for å skape den neste.

Etter at vi produserer nok blomster, går du videre til neste trinn-wrap hver ferdig en blomst lyse blad og igjen fikse alt tråd. Klar til å samle roser i en bukett og fortsette dekorere. Supplement sammensetning Viburnum kvister. Hvis det fremdeles er ledige plasser, kan du legge dem i lyse grønne blader av Vinca. Det viser seg veldig fin kontrast med den lyse røde Viburnum. På slutten av vår ramme det store bukett av lønnebladene. Sørg for å feste alle tråden. Det gjenstår å velge en vakker vase eller en fargerik glass og plassere vår bukett. Du kan lære å lage buketter og andre materialer, for dette titt på våre master-klasser.

Og hva vakker håndverk på temaet "Autumn gaver" innhentet fra drue blader! Dette er en ganske komplisert ting, fordi vinblader ikke er så fleksibel og elastisk som lønn, men det er vanskelig å finne et slikt vell av nyanser. Beholdning av materialer og tålmodighet, fordi sluttresultatet er verdt det. Vi trenger grønne og spraglete blandet drue blader, kvister med blader av Viburnum. I tillegg, saks, lim, gummibånd for penger (de er i de avdelinger av skrivesaker), tråd, mesh blomst gul fargetone. Vi velger en passende bolle og du kan begynne. Brettes i to horisontalt vindrueranker avviker inn i et stramt rull. Vær forsiktig med å ødelegge arbeidet, fordi drue bladene er mer sårbare enn lønn.

USA, våre roser vil være fargerike, og det første bladet gjør grønt. vikle nøye midten av en foldet blad. Neste, alternative grønne og flekkete blader. Og kjerner av, og hvert kronblad fikse en tråd som ikke spinne. Avslutt grønt blad. Vær oppmerksom på at vi forbeholder oss petiole bare én eller to sentrale blader, klipp hvile før kollapsen. Ferdig rosett vikle et grønt blad vintre, slik at blomsten var innrammet tenner.

Antall blomster for den valgte som ønsket bukett. Når våre roser er klar, klippe nettingen i stykker av en størrelse som mesh kant er like over blomsten. Kle alle roser inn i nettet, og igjen fest den med tråd. Bortsett fra grønne blader fasjonable fold små knopper. Etter dette deler vi opp i små Viburnum kvister, slik at de var både bær og blader. Knopper av roser kobles ved hjelp av gummibånd. Vi kan nå fortsette å plassere sammensetningen i en vase. Plasser jevnt blomster med knopper, noen drue blader og kvister Viburnum. Som kjent, druene er svært velsmakende bær, vi har en master - klasse med den opprinnelige oppskriften salat med druer.

Håndverk med sine egne hender, "gaver av Autumn"

Etter en tur i skogen er vanligvis tilstrekkelig for produksjon av en rekke materialer håndverk med hendene "Gifts of Autumn". Det kan være nøtter, kongler, bær lys, farget unormalt gress og blader. La oss prøve å lage en krans. For ham, trenger vi følgende: Papp til base; valnøtter; eikenøtter, kastanjer; kongler; ekeblader; barnåler; kvister med blader; lim og saks.

Fra papp cut-sirkel basis i alle størrelser, men ikke for lite, det var praktisk å alt på sin plass. Smører sirkel-base-lim "Moment9raquo; og vekselvis anordnet på den ekeblader og furukongler; kastanjer; nøtter og kongler.

Vi prøver å plassere det jevnt. Basis kranser klar, nå fyller vi hullene alt som er for hånden: åler, hatter eikenøtter, kvister, etc. I stedet for lim, kan du bruke Melt, hvis du har en. Ikke hast med å jobbe se ryddig og behagelig for øyet. Før fikse materialet på lim, feste det til basen og sørg for å plassere alle vellykket. Vi trenger tålmodighet, men resultatet vil glede både øyne. For fullstendig tørking krans bør stå for en dag på bordet. Hvis alt henger fast, kan det være som en dekorasjon til å henge på veggen. Ellers vår skapelse er bedre å dekorere bordet - gjør et godt lys. I tillegg, som en vakker dekorasjon kan du lage et tre fra kaffebønner.

Nå ingen vil bli overrasket av forskjellige buketter av roser, liljer og til og med eksotiske orkideer. Hvis du må gå for en bursdag overraskelse og fortsatt ønsker å prøve å gjøre denne uvanlige bukett. Materialer for ham kan du samle en tur i skogen eller i byparken, og, kanskje, i sitt eget land. I tillegg til blader og kvister av rogn eller Viburnum trenger du jute tråden og limpistol.

Av jute garn gjør grunnarbeidet for buketten. For dette formål er den oppblåste ballong pakket med gjengefett og tapetklister. Når alt er tørt, slipper luft fra pæren og fjerne det. Først produsere blomster av lyse blad. Vi fortrenge blader fra sentrum av forankring og smelter i løpet av arbeidet. Vi trenger ca 15 frodige roser. Ferdige roser jevnt fast på underlaget og feste klebemiddel. De resterende hullene er jevnt fylt med bær av rogn. grunnleggende av tråden bør ikke være synlig. Det ferdige sammensetningen blir satt på de dekorerte flasker.

Liker du den master class? Tips en venn - klikk på knappene nedenfor:

Viktige tags Nyheter:

 • Fall håndverk i skolen: de beste ideene med bilder
 • Artikler av tørre blader. Steg for steg verksteder
 • Roses Paper godteri: step master class med bilder
 • Hvordan Kanzashi-felger? Flower rim: step master class
 • Høst krans med hendene: step-micron
 • Høst bukett med hendene: de beste ideene for å opprette
 • Topiary fall med hendene: trinnvis mesterklasser med bilder
 • Gave til mamma med hendene: nålestangens, broderte bånd
 • Dekorasjon bånd. Blomster med sine egne hender
 • Hvordan lage en haug med penger: trinn master class med bilder

 • Vakre håndverk laget av papp for det nye året
 • Valentine 14. februar med sine egne hender: Topp - 100 beste ideene til mesterklasser
 • Rosenkrans med hendene. Steg for steg verksteder
 • Keychain "Dog" med sine egne hender. Step by Step Master Class med bilde
 • Håndverk i 2019 med sine egne hender. Symbol av året - en gris, piglet. 100 ideer med trinnvise bilder
 • Hekle skjørt for jenter. TOPP - 20 ideer med bilder, diagrammer og beskrivelser
 • Vakre mønster eiker: Honeycomb. TOPP - 10 ideer for strikking + beskrivelse
 • Armbånd "Pandora" med sine egne hender: trinnvis guide
 • Spesielt strikker klær for dukker av ulike slag
 • Artikler laget av papir med sine egne hender: TOPP -10 ideer med bilder

Opptrykk av materialer er kun tillatt med skriftlig tillatelse fra utgiveren!

Håndverk "Gaver av Autumn" med sine egne hender laget av naturlige materialer: ideer, instrukser

Høst - rastløs oppfinner. Alle hennes i lyse farger. En håndverk "Autumn Gaver" med sine egne hender kan være laget av en rekke materialer. I kurset er bladene, falt fra trærne i alle farger, kastanjer og eikenøtter, kongler og gran frø, grønnsaker og blomsterbed.

Under en tur med barna kan samle opp løv og ut av dem en vakker "blomst" bukett. Hvordan gjøre det? Nå vil vi fortelle.

Mark gulnet Maple Leaf, brettes i to og sammenrullet til et rør. Komplement kronbladene av de andre lagene. Lag knopp, vippe kanten, og koble later en rose blomst. Etter det må du samle blomster i buketten. En slik gave vil være hyggelig for mødre og bestemødre.

Haug med druer - en interessant barnas hack

Gaver av høsten kan brukes til å lage en rekke produkter. Vakker haug med druer hentet fra eikenøtter. Dette hack som skal utføres med voksne. Innsamlede kongler adskilt fra hatter, for å tørke og gjøre dem gjennom hullene. Så du trenger dem Vdet wire og fest den ene enden. Følgende papir lime over og dekke akrylmaling lakkert. Tilsett bladene, som kan skjæres ut av papir, og formen av den ferdige "yagodok9raquo; drueklaser.

Håndverk "Autumn Gifts" med sine egne hender og gjøre barna i barnehagen, og elever i skolen. For å gjøre ting interessant, må du ha et valg i materialet. Et fall gir sjenerøst alle de tingene som kan brukes i distribusjoner. Innsamling av materiale, kan du starte med kjegler, småstein, barnåler. Kurset vil rognebær og nyper, planter, tørkede blomster, mose og fuglefjær.

Tørre blader er perfekt for hoveddelen av disse tallene og malerier. Du kan prøve å lage en fabelaktig treet. Materialer som trengs: papirpose brune, leire, eik blader, eikenøtter fra hetten, rognebær og lønn frø. Dette gjenstand eliminerer risikoen for skade på et barn, fordi de ikke trenger å være kniver og sakser for produksjon av trevirke. Først må du snu pakken som den ble vridd på begge sider i motsatt retning. På bunnen av treet skal investeres leire som vil sikre sin bærekraft. Den øverste bør oppløst på båndet. Dette vil være kronen på treet. Til henne forsiktig eikeløv festet med lim eller modellering leire. Acorn caps - øyne og nese. Lag en smilende munn rognebær.

Håndverk "Autumn Gifts" med sine egne hender for å gjøre, er ikke vanskelig. De er etterspurt til enhver utstilling i alle barnehager og skoler. Nytelse og selve prosessen.

Du kan lage håndverk, "gaver av høsten" av grønnsaker. Selv for en lang tid til å forlate dem til å dekorere interiøret kan ikke være, siden de har en tendens til å ødelegge raskt. Men slike gjenstander alltid ser flott ut og samle et stort antall tilskuere.

Poteter - fremtiden pinnsvin. Ta en avlang grønnsak. Må også koble leire stykker og tannpirkere. På den ene siden av poteter må feste øyne, nese, og i toppform nåler fra tannpirkere. Og for å sette et eple eller en nål sopp.

Den neste skapelsen samlet reelle gaver av høsten. Håndverk fra naturlige materialer er gode fordi de alltid er naturlig. Du kan for eksempel lage en kurv. Dette hack vil bidra i utviklingen av et barns fantasi, svært oppmerksom på naturmiljøet. Å arbeide vil være nødvendig: kongler, bjørk, gran kvister og bær av fjellet aske og Snowberry, leire, saks, pensel og maling.

Start med å modellere kurven. Du må da skille skalaer av kjegler og feste dem til leire-baserte kurv. To bjørk grener vri og festes til kroppen av artikkelen, slik at det oppnås et håndtak, som sammen med skjell på kurven trenger å lakk og la det tørke. Nå må du ta de høstes bær. Rowan - midten blomst og blader - Snowberry. Kvist av bjørk - blomst stilken. For å fullføre bildet for å legge gran og rogn kvister.

Når skolen starter klasser, barn og lærere er deres håndverk "Høst Gifts" i skolen. Du kan prøve programmet i form av en maiskolbe. Materialer som trengs: en papp hvit, grønn leire, disse korn av mais. Fra leire til å gjøre grunnlaget for cob og blader. I denne rammen må du stikke kornene mais. Dette nitid arbeid er godt utviklet finmotorikk.

De mest uvanlige håndverk "Autumn Gaver" med sine egne hender fra de tall innhentet i de ordinære bladene av forskjellige trær. Du kan tegne og male bladene i form av insekter, dyr. Fans av dukketeater av bladene er kuttet, maling tall. Med konvensjonelle tørre blader fått uvanlig dekorert med gamle tanker, lysestaker og lamper. For sikkerheten til tørre blader dekket med hvit lim. Med dette ytterligere behandling fargen vil lenge forbli lyst og rik. Barn elsker å lage sine egne hender en rekke dyr fra grønnsaker.

Crafts "Autumn Gifts" ikke alltid ser normal. Noen ganger kan du ikke engang forestille meg at fra en konvensjonell naturlig materiale vil bli opprettet et ekte mesterverk. Veldig vakre tredimensjonale figurer oppnådd. Oftere enn ikke gjøre dyrene - bjørner, pinnsvin, katter eller rev. Men du kan gjøre en båt, et hus eller en fantastisk karakter. Kreative fantasi!

Master volum av tallene er mer komplisert enn gjør applikasjoner. Derfor vil barnet trenger hjelp av en voksen.

Temaet "Autumn gaver": håndverk av naturlig materiale

Fra kjegler lage vakre bjørner. Kjegler, eikenøtter og papp - og klar til å pare musikere. Kalkuner, kameler, fugler, hjort og svane - du kan finne ut hvordan du gjør et stort utvalg av fugler og dyr i naturlig materiale. Alle laget av naturlige materialer som forteller barnas fantasi og ferdighet som er i stand til en voksen assistent, bli frisk!

Hva er naturlige materialer oppnås vakre håndverk

Fantastisk håndverk og holdbare "Autumn gaver" fra grønnsaker oppnås dersom grunnlaget for å ta kamskjell. To fantastiske "letnih9raquo; snegovichka av dem vil dekorere noen utstilling. Søt hund kan bli trukket fra hodet av blomkål og ananas, melon - er fremtiden pinnsvin. Villsvin, sebraer og pingviner kan gjøre aubergine, puddel får blomkål, fra det er - en hel flokk med sauer Romanov rasen. Dette er en ufullstendig liste over hva som kommer opp med håndverkere! Noen ideer for å gjøre håndverk på "Autumn Gaver", umulig å liste!

Av papir og papp også lage vakre håndverk

Ikke kast kartongen egg. Fra den kan få en vakker rød fluesopp sopp. Ikke akkurat et naturlig materiale, men også interessant.

Og som ønsker å gjøre et nytt leketøy for barn fra en gammel brukte plastflasker? Få en fin bull eller kattunge. Du kan lage en hel gård med alt husholdnings - høner, ender, kyr og griser. Trenger plastflasker av forskjellige størrelser og former av pappsylindre fra papirhåndklær, tykt papir, kartong, limet og maling.

Og med hjelp av kosmetiske bomullspinner kan være en fluffy hvit sau. Her må vi forsyninger som hvit papp, saks, lim, bomull pinner, klyper, tape, markører. Skåret ut av et ark av papp to elementer i form av en ellipse. Dette vil være den torso og hode. Skjær av toppen av bomullspinner og holde seg til kroppen, for å få "pels". Flere topper av pinner limt på toppen av dyrets hode, som et smell. Det gjenstår å trekke øyet. Av båndet for å lage en bue for sauene. Koble de to delene. Plugger er hentet fra bena.

Som hack på "høst gaver" å lage en barnehage?

Vi kunne ha gjort en så nydelig gusenichka bare 5 minutter. Det må være kastanjer - et sted seks stykker, det er bedre for samme diameter. Mer trenger multi-farget plasticine og to spichenki.

For å begynne å stikke plasticine baller i forskjellige farger, størrelsen de bør være litt mindre enn kastanjer. Og koblet til dem via kastanjer sammen.

Blindt flere liten ball av leire og med hjelp av sine to kamper og gjøre gusenichka bart. Øyne, nese, munn og formet av leire.

Mot støt og leire kan også gjøre ulike ezhat. På baksiden av sine stick eikenøtter, for eksempel.

Eller bare pinnsvin, men sette dem på en seng av fargerike høstløvet.

Det kan være noen enkel applikasjon for å gjøre fra Autumn Leaves.

Carrot finnes i alle hjem og kan gjøre morsomme giraff eller en hest

Og her musen fra pærer. Øyne - gresskar eller squash frø. Tail - til din smak.

Gilt av poteter

Ant tomat, en halv agurk og vårløk fjær

Og hvis sjelen ber om noe større og mer grandiose, det er slik AUTUMN

Og dette settet med frukt / grønnsaker til høsten porene felles

Uten noen problemer og spenning. Rask, morsom, ikke dyrt, med barnet, noe som er svært viktig og på fingertuppene alt du trenger. Du trenger ikke å stryke jern blader, så de er festet, i det minste kutt og da ikke lange povyanut håndverk.

Høsten er rik på innhøstingen, som du kan gjøre med barna fancy forfalskninger. Selv fra eikenøtter, kan gjøre håndverk som en vakker dekorative druer.

Kongler innsamlet ved å skille dem fra hettene, tørr brønn i frisk luft. Sharp syl å lage et hull gjennom dem. Træ tråden ved slutten av bøyningen en liten krok, og bruke den til å feste ledningen. Slike preparater har å gjøre ganske mye avhenger av cluster størrelse. Wire zadekorirovat - okleit teip-papir eller tape. A eikenøtter - bær male akrylmaling når malingen er tørr, dekker mer og lakk. Drue blader kan bli kuttet ut av papir. Grape forsiktig veve sammen.

her er et Cactus oppnådd fra aubergine

søte pinnsvin fra poteter

I løpet av de varme dagene i Indian summer, vandre med et barn i skogen området, kan du ringe spraglete blader, eikenøtter, kjegler og sammen med familien sammen og fantasere å gjøre barnehage ulike applikasjoner og håndverk.

Og for en rekke barn gjør i barnehage håndverk fra grønnsaker og frukt.

Vi bare gjennomført et barn i barnehage håndverk, med tema: "høst gaver".

Som vanlig, om hva vi trenger å gjøre noe som vi husker på søndag kveld. Naturligvis, særlig klar eller hva som ikke var, vel minst pre-tørket på bladene. Vi bestemte oss for at vi vil gjøre av det faktum at det er.

Det første som kom til ganget et bilde av blader.

Ta landskaps blad tegning grener, og for dem en god lim feste bladene, i hvilken som helst rekkefølge, så lenge det var vakkert.

Praktisk og enkel malt her.

Hvis du har små dekorative gresskar, fra det vi kan gjøre en manns hode eller kutte kurven. Kurven sette sopp, grønnsaker, frukt - de kan forme ut av leire, kan du sette disse (avhengig av størrelse). Du kan gjøre applikasjon "høst-feltet" eller "høsten skogen" av disse flerfargede bladene. Du kan lage en komposisjon ved hjelp av leire og naturlige materialer "vår hage".

Vi gjorde et tre med frukt. Plasten cup ut av fløte igjen en stein fast til samme kvist (med blader), og det var vår treet. Grenene henger på forskjellige frukter - rognebær, eikenøtter, små humper, Ranetki. Bær er slitt direkte på greinene, bare pierce dem, resten hang på en tråd. Bottom treet mose pålagt.

Jeg elsker alle typer slike håndverk og med en veldig stor glede å dele ideer med deg: barnet kan gjøre et barn applikasjon med blader i et tre,

Min sønn og jeg gjorde en dekorativ kurv av skleyanyh mellom en eikenøtt. Det er meget enkelt, rad etter rad med kongler klebet seg sammen som murstein legging, som strekker seg oppover. Håndtaket er laget ut av den vanlige kvist veves i flette. Inne kurven sette to piggsvin på en lys lønneblad laget fra høyere-ups, og plasticine. Det viste seg ganske fint og lett å gjøre. Det er synd at det ikke er fotografert, det gjorde jeg ikke tror at å møte problemet.

Det enkleste du kan gjøre med barnet i barnehagen er et pinnsvin fra lønnebladene. For å gjøre dette, bøye bladet i to, legge munnkurv på en eikenøtt, og hans øyne og nese forme ut av leire. Plant det kan være på et stykke papp, som dekorerer rogn, frø og juletre grener.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

34 + = 41