Gummi fliser for spor i landet prisen

Gummi fliser for spor i landet: prisen, sammenlignet med andre typer

Gartner forstadsområde, i samsvar med moderne konsepter for komfort og skjønnhet, er det behov for millioner av mennesker. Komfortabel og slitesterk spor er ikke bare praktisk funksjon, men også er et flott dekorativt element som gir det ferdige titt rundt dacha landskapet. Dekk spor kan være forskjellige materialer. Men det er verdt å betale oppmerksomhet til fordelene av et materiale som gummi flis spor i landet: pris, enkel installasjon, fleksibilitet i bruk, og mange andre. Tilbakemeldinger fra kunder bekrefter verdien av gummi fliser, kan vurderingene bli funnet på Internett enkelt.

På grunn av inkluderte fargepigmenter - du kan få en helt forskjellige nyanser av gummi fliser

Gummi fliser for spor i landet: prisen og sammenlignings egenskaper

Fra tittel er det klart at denne type belegg er laget av gummi. Men dette betyr ikke kreve justering av produksjonen av spesielle materialer. Tilbrakte sine bildekk etter den dype behandlingen av spesiell teknologi er produksjon av gummi fliser for sporene i landet. Prisen på disse produktene er ganske høy, til tross for at deres produksjon er sekundære råvarer.

All materie i kompleksiteten av prosessen. I gjennomsnitt er 1 m selgere spør 15 til $ 25 Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på sement fliser fra 7,5 USD, og ​​plast fra 7 USD

Tekstur og farge gummi fliser

Den høye kostnaden ved å betale av fordelene besatt av denne type av gulvbelegget. Til forskjell fra sement og plasttyper, spor gummi flis:

 • Den har en mye mindre vekt: produkt med dimensjoner 330h330h22 mm en vekt på 3 kg til 5 kg sement utførelses lignende dimensjoner;
 • absolutt ikke glidende, kan ikke sies om et hvilket som helst annet materiale;
 • ikke vann samler seg på dens overflate;
 • er elastisk, slik at ingen skader i høst, slik at bruken av gummiheller for lekeplasser - et veldig godt alternativ;
 • Den har mer enn 10 års levetid, siden det ikke er utsatt for degradering på grunn av temperaturendringer. Gummi bare ekspandere og trekke seg sammen uten å påvirke strukturen i materialet, noe som er meget farlig for keramikken og sement;
 • muligheten for å produsere både gjennomtrengelige og vanntette typer;
 • veldig lett å passe på plass, selv folk som ikke har bygge kompetanse;
 • Det slår under transport, slik at du kan kjøpe gummiheller fliser produsenten i avsidesliggende og ikke bry deg om hva den er skadet under transport.

Fliser av gummi er meget fleksibel

Som alle andre byggemateriale, er det flere typer gummi fliser for sporene i landet. Prisen her er ikke en avgjørende parameter:

 1. Kvadratiske fliser med dimensjoner på 500x500 mm til 330h330. Dens tykkelse kan være fra 10 til 40 mm. Overflaten av flisene i et slikt tilfelle: en enkel, mønstret, med forskjellige strukturmønster i et rutenett, spindelvev og andre pyntegjenstander.
 2. Asfaltering tykkelse på 20 til 40 mm. Kanskje uansett form. De mest vanlige produkter er på formen: spoler, bølger, tegl. Overflaten av pumper kan også ha en annen struktur.
 3. Sømløs gummibelegg. I motsetning til fliser og pavers er ikke enkelt stykke produkter. Stablet dem på gulvet fyll teknologi som er først å fremstille en blanding av bestanddeler som er strømmet og jevnet på det ønskede området.
 4. Gummi fortauskant for bygging av spor.

Vanligste formen for gummi fliser - torget i 33x33 eller 50x50 cm

Som gummi er en meget godt materiale mottagelig for farge, kan da ulike typer av gulvflis raspgummi har en omfattende fargepalett. Produksjon av produkter av chips skjer, slik at arbeidsflaten har en kornete matt utseende. Populære farger: terracotta, grønn, blå, gul, brun, oransje, svart.

Fortau plater i gårdsplassen til et privat hus: foto komposisjoner. Former til fortau flis i bakgården til et privat hus. Metodene og stiler av legging rydder plater. Bilde av forskjellige stilistiske løsninger, video.

Et stort antall farger og teksturer i gummi fliser lar deg lage hage stier med et unikt design. På grunn av enkelheten i sin styling, gjør det alle kan.

Forskjellige farger og størrelser av fliser

Nyttig tips! Hvis du velger å utstyre sitt eget land, så er det ikke noe bedre enn en gummi flis for spor i landet. Prisen på en slik dekning er noe høyere, men det er ingen tvil i sine evner, som det legges lettere enn noen andre arter.

Typer av stier og stiler av gummi fliser

Velg stilen for sporene på landet sitt nettsted skal være en nøkkel til det generelle begrepet hele rommet. Hvis designen er dominert av rette linjer og streng klassisk stil, så valget bør stoppes på kvadratiske og rektangulære typer fliser og pavers med obligatorisk bruk av fortauskanter. Color løsning kan varieres, men bør unngå lyse farger, som det ikke er kombinert med det klassiske bildet av hele området.

Legging gummi fliser

Hvis hagen er laget i samme stil av landet eller i stil med "enhet med naturen", behovet for å bruke naturlige jordfarger. Formen og tekstur av flisene skal ligne naturmaterialer, slik som stein, grus eller tre. Form sporene selv kan være med bend, høydeforskjeller og med øyer for senger.

Med en moderne innredning velkommen lyse farger, tilbehøret i form av lamper eller lyktestolper. I dette tilfellet, kan sporet være så direkte med grenser, så buet. Gummi fliser - dette er en uunnværlig materiale for legging på sporet området rundt svømmebassenger og andre forstads reservoarer. Det er umulig å skli selv med våte føtter. Laid-sirkulære former fliser på låtene omkranser forstads dammen, ser veldig malplassert.

I enkelte typer av gummi fliser er spesielle stenger, som tilveiebringer en sterk kopling mellom et produkt

Nyttig tips! Gummi fliser er svært godt egnet til å dekke lekeplasser og idrettsanlegg. Derfor, hvis du er i landet er det husker, vannrette streker, parallelle barer og sklier for barn, de absolutt må lukke slikt materiale. Dette vil forhindre personskade barn.

Teknologi legging av gummiheller og drift

Det er 2 måter å legge gulvflis gummi ulik i baseenheten:

Den første måten - på bakken. Denne metoden er mest egnet for en hageflekk. Byggingen av banen på denne måten begynner med å fjerne gress torv og matjord lag. Fordypningen skal ha 250-300 mm. dybde. Bunnen av brønn stampet og helt på det et lag av grus til 100 mm. tykk.

Deretter lagt på toppen av dette laget av sand eller sement-sand-blanding av 50-70 mm. All dyttes igjen. Bare da kan du legge flisene. Hvis sporet er planlagt med en ramme, må det være satt på forhånd. For denne fremgangsmåten egner seg flis fra 20 til 80 mm tykk.

Fliser av gummi gir en jevn og sklisikker flate

Nyttig tips! Ved legging av fliser direkte på bakken må helle ikke, så vannet vil gå ned i sanden seng. Fliser bør velges med hylsene settes inn i endene av produktet. Denne designen gir styrken av hele strukturen, og vil ikke tillate at fliser å spre seg over tid.

Den andre måten - på et solid fotfeste. Du kan bruke mindre fett produkter. Det vil være tilstrekkelig, og 20 mm. Grunnlaget under skinnegangen kan være asfalt, betong, tre gulv. Det er ikke tillatt å asfaltdekket var ujevn og sprakk, så det må grunnes. For dette formål er det nødvendig å fremstille en blanding av polyuretan-klebemiddel og aceton, og deretter påført på hele overflaten av asfalten.

Gummi rydder plater har flere fordeler fremfor andre typer belegg

et betonggulv krav er mindre strenge. På overflaten kan være små chips og sprekker. Denne overflaten må også behandles med en primer. Etter at det tørker flis er limt til polyuretanadhesiv. Det kan påføres på overflaten av fliser med en spatel eller rulle.

Nyttig tips! Ved legging av fliser på en gummi fast base som er nødvendig for å tilveiebringe en forspenning på omkring 2 °. Dette vil la vannet renne fritt, og ikke akkumuleres mellom flisene.

Banen av de firkantede gummi fliser

Gummi flis sporene i landet, er prisen som ofte høyere enn for andre typer belegg, har en tilstrekkelig stor styrke og motstand mot temperatursvingninger. Dette forholdet gjør det mulig å unngå enhver form for spesielle teknikker i bruk. Det er nok å vaske det med en slange når det er skittent.

Sterkt vedheftende smuss kan fjernes ved hjelp av en hvilken som helst detergent. Om vinteren kan isen skjær utenfor banen ved hjelp ikke skarpe og rene ledoruba spade. På grunn av elastisitet, etterslep isen lett bak.

Fliser tilpasset geometriske figurer

Å gjøre en beslutning om selv fortau enhet, landeveier, felt belegg i nærheten av bassenget eller dammen, bør du ta hensyn til gummiheller fliser. Dette materialet er lettere å stue, har han mye av farger og teksturer, slik at du kan lage et objekt, i enhver stil. Hvis du følger alle de enkle instruksjonene, er resultatet en fryd for minst 10 år.

Video produksjon av gummi fliser

Fortau flis for spor i landet. Priser, typer og stiler

Gulvflis i gårdsplassen til et privat hus: foto komposisjoner

Banet egne hender: trinnvise instruksjoner asfaltering

Fortau flis for trinn: det riktige valget av materiale

Keramiske fliser på badet: moderne design ferdig

Gulvfliser av tre som et alternativ til tre belegg

hage dekselet

Plen gittre Erfolg 60x40 cm

Modul belegg hage Acacia

Kunstig gress Sintelon Evergreen bredde 2 m

Bare en hypermarked

Coating verftet PM 1002-1010 terrakotta

Gangvei sjokolade

Belegging av modulære kompositt yard 30 x 30 cm

Hage fliser stein 10 mørk grå

Lawn grid GR / Ink

Modul belegg Erfolg grønn 33x33 cm

Kunstig gress Sintelon Evergreen bredde på 4 m

Bare en hypermarked

Modulær gulvbelegg Helex

Spor hage mørk grønn

Geonett høyde 5 cm landskapet Protect

Belegg plen Havana 2 m bredde

Bare en hypermarked

Modulær gulvbelegg Helex6sht.

Hage fliser Stone 2 lysegrå

Terracotta hage gangvei

Coating verftet Darel Erfolg terracotta 33 x 33

Plen gittre GR-04 / A grønn

Hage fliser Stone tre rød-beige

Kjøpe plast dekker for spor i nettbutikken OBI

Internett butikk hageutstyr OBI tilbyr seg å kjøpe dekning for hagestier til rimelige priser. På salg Varmeapparat med en plast-substrat, et belegg av polypropylen, kunstgress, og stativet og ekoparkovok geonett for jordarmering.

Plast belegg for spor vil bidra til å gi området et rent utseende, identifisere flere områder, for å sikre enkel tilgang til blomsterbed og hage senger.

Fordelene med belegg for hagestier fra den elektroniske katalogen OBI:

? Artikler resistente mot termisk sjokk og er egnet for bruk under forhold med høy fuktighet;

• Gummi og plastfolie for å holde styr lysstyrken farge gjennom hele perioden av service;

• produkter har høy styrke og tåler betydelig mekanisk belastning;

• Hage stier enkle å installere og krever ikke bruk av spesialverktøy under installasjonen.

Også her kan du bestille for den profilerte metallgjerde, hage trillebårer, og alt nødvendig utstyr for hagen.

Å kjøpe hage rimelig dekning for sporene i Moskva, bestille det på nettet. Prisen på varene skiller seg ikke fra sin verdi i hypermarkeder i Moskva og andre russiske byer. Levering vil skje på neste dag (etter ordrebekreftelse) på et passende tidspunkt for deg. Betaling skjer kontant til bud.

Du kan også plukke opp varen med eiendomsforbehold i person ved å komme til en av våre butikker. Velg når du bestiller metode for å produsere "Book og ta", og et par timer senere klargjort for levering av varene vil vente på deg på billettkontoret nærmeste supermarked OBI. Tjenesten er tilgjengelig i Tula, St. Petersburg (St. Petersburg), Volgograd, Kazan, Nizjnij Novgorod, Saratov, Jekaterinburg, Omsk, Bryansk, Ryazan, Moskva, Surgut og Krasnodar.

Abonner på nyheter

Abonner på nyheter

Du har ennå ikke registrert på nettstedet OBI?

Moskva-regionen, g.Kotel'niki, første Pokrovsky Passage, 1, 140 053 (Endre hypermarked)

Gummi fliser for spor i landet

Production Company "EkoRezina" engasjert i produksjon av gummi fliser vysokachestvennoy å vitne for implementering av nye løsninger, både når det gjelder design og i form av nytteverdi og funksjonalitet.

Mange av oss vet hvordan noen ganger vanskelig å heve området rundt hytta eller hjemme, snu hver perimeter i et flott landskap. Tradisjonelle metoder implementert med bruk av betongheller plater eller sengetøy, ofte opprørt eiere av dyre og tidkrevende arbeid. I stedet for disse materialene kommer i dag med høy styrke rydder gummi fliser laget av gummi smuler.

 • Et bredt utvalg av former og fargepalett lette stykke pynt;
 • elastisitet og skape en behagelig følelse når han går,
 • motstand mot alle klimatiske faktorer, herunder de ekstremt høye og lave temperaturer;
 • varig sliteflater;
 • evne i mange år ikke miste rikdommen av den opprinnelige fargespekter;
 • høye miljø og sanitære egenskaper;
 • Traumatisk absolutt;
 • evne til å frastøte vann og smuss;
 • lang levetid;
 • Enkel, rask installasjon krever ingen spesielle verktøy og ferdigheter;
 • Muligheten for montering av belegget som i betongflater, og den komprimeres jord;
 • lojale til pris, begrunnet gjentatte ganger de ovennevnte kvaliteter.

Gummi flis er en naturlig isolator, noe som er spesielt viktig for områder hvor det er underjordisk, og overliggende elektrisk forbindelse. Vi bør også nevne monterings allsidighet av gulvflis som kan brukes til et bredt spekter av oppgaver om tilrettelegging av terrenget.

Gummi fliser for hagestier

Gummi fortau flis for spor i landet - enkle i form og rik på innhold løsning!

Vi bringer til din oppmerksomhet flisen dekker fra en gummi smule åpner opp muligheter for gjennomføring av de mest interessante ideer for produksjon av brukervennlige og visuelt tiltalende hagestier. Med en så bemerkelsesverdig stykke dekorasjon kan du lage imponerende landskaps sammensetninger omfattende slike interessante alternativer som fargede ringer rundt treet cap og rammer hjem.

For spor med høy trafikk anbefales det å bruke en forsterket gummi fliser. Åpne områder kan være utstyrt med anti-pinch steinblokker som vil skape en strukturert uttrykks utkant. Fargerik grensen av gummi spon - en annen interessant alternativ for den opprinnelige utformingen av hager og hus tilgrensende områder.

Gummi-styret for forstads lekeplass

Mykhet og traumatisk produsert av belegg i dette tilfellet spiller en nøkkelrolle i å snu flisene raspgummi i det beste materialet for å dekorere barnas lekeplasser. Positive farger med mulighet for å kombinere ulike farger og skape en rekke mønstre - en annen klart pluss til dette innredning, som avgjør sterk design evne.

Eventuelt kan du enkelt sette på villaen lekeplassen solen eller smiley å være hver dag for å muntre opp barna når de leker. Gummi fliser er dannet kolonier av bakterier, er et slikt belegg lett vasket bort fra konvensjonelle slange, og når barnet faller garantert ikke få alvorlige blåmerker og riper. Derfor er våre produkter nyter høy popularitet blant eierne av villaer og hytter, som ønsker å organisere på det lokale området er trygt for de lyse lekeplassen spill.

Spørsmål og svar produkt anmeldelser

spørsmål: Hvor mye vil vare rydder gummi fliser?

svare: Med riktig installasjon og drift - ikke mindre enn 10-15 år i alle klimatiske forhold.

spørsmål: Hvordan ta vare på gummi flis?

svare: I sommermånedene kan du bare vente på en god regn som vasket bort skitt og gi innredningen opprinnelige utseende. Varme, tørre sommeren, vil du alltid være hyggelig å friske opp og bruke litt tid på rengjøring fliser av en vanlig slange. Vinter frost og snø bør rengjøres sovjet plast spatel.

spørsmål: enten slutt innredningen ikke vil visne?

svare: fremstillings gummi fliser teknikk omfatter inklusjons pigmentene på molekylnivå. Så, faktisk, foran deg - ikke malte fliser, og produktet av en bestemt farge. Hvis du kutter en brostein, så forsikre deg om at seksjonene vil være den samme rik farge som på arbeidsflaten.

I vår butikk finner du et rikt utvalg villa fliser, gjør det mulig å velge dekning under de enkelte praktiske behov og smakspreferanser. Mulig å fremstille de opprinnelige platene med farge og form.

Moderne høyteknologisk fremstilling av dekk resirkulering og gummirasp produksjons

Tjenester for avfall dekk fra leverandøren kvalitet smule gummi og relatert materiell

Vår nyheter, nyttige artikler om resirkulering av gummi, gummi gjenvinningsteknologi, etc.

Hvor finner du oss, hvordan du kan kontakte, veibeskrivelser, adresser mottak av dekk for resirkulering, tilbakemeldinger

Klagen er akseptert. Vår manager vil kontakte deg innen en time.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 43 = 48