Gulvisolasjon film

sex, damp,

Gulvet i ethvert hjem - et sammensatt flerlagsstruktur, noe som er en viktig del av dampsperren. etasje dampsperre beskytter varmeisolasjonsmateriale, så vel som hele gulvkonstruksjonen som en helhet, dvs. gulvbord og bjelkene av damp. Og siden i ferd med menneskeliv i enhver bolig alltid noe kokt, vasket og renset, gulvet uten en skikkelig dampsperre er i fare for å bli en kilde til konstant fuktighet. Dette i sin tur fører til utseendet av mugg og forråtnelse av trekonstruksjoner.

For å unngå dette er riktig dampbarriere kreves etasje i huset, noe som vil forhindre inntrengning av fuktighet i rommet, fuktig og kald, ikke tillater dannelsen av kondensvann. Spesiell oppmerksomhet bør være damp, tregulv, som også er omtalt i denne artikkelen.

Når og hvorfor sex dampsperre?

I en hvilken som helst lukket rom varme generert damp, hvorved luftfuktighet dannes. Skiftende værforhold og temperatur påvirker i betydelig grad verdien av fuktigheten i rommet. I tillegg, etter fyringssesongen, er den varme luften blandes med kald, for derved å danne vanndamp.

Den damp hvis trykk over atmosfæretrykket, er i ferd med å komme seg ut. Så på gulvet hjemme er stadig utsatt for fuktighet i form av vanndamp.

etasje dampsperre er unikt nødvendig å utføre:

Valget av materiale for gulvet dampsperre

For å tilveiebringe slik beskyttelse, er stabling utføres en av de følgende materialer: polyetylen film, polypropylen film, den flytende gummi.

Det er viktig å merke seg at bruken av alle typer filmer (membraner) ingen tyder på tilstedeværelsen av ventilasjonsspalten!

Vanligvis er en polyetylenfilm - den mest kjente og billigste materiale for en dampsperre.

Profesjonelle utbyggere dele polyetylen filmer i tre grupper:

Faktisk kan gulvet dampsperren være laget med en hvilken som helst form for plastfilmer.

Men på samme tid, ikke-perforert polyetylenfilm gjort på å bruke som en dampsperre. Perforert plastfilm - som impregnering. Et polyetylen-film med et aluminiumssjikt er foretrukket å anvende anordningen for gulv i fuktige områder.

Populære merkene av plast filmer:

 1. 1. Polinet - uperforert polyetylen enkeltlags film;
 2. 2. GEOTEX - uperforert polyetylen enkeltlags film;
 3. 3. TechnoNICOL - tredelt polyetylen film forsterket med et nett av polypropylentråder;
 4. 3. TERMOFOL90 - tredelt polyetylen film forsterket med et nett av polypropylentråder med et aluminiumssjikt.

Ulempen med plastfilmer er deres dårlige holdbarhet. Denne begrensningen krever forsiktig håndtering av materialer av denne typen under installasjonen.

I motsetning til polyetylen-filmer, polypropylen-filmer har høyere styrkeegenskaper. Men på samme tid er mer utsatt for kondens. Løsningen er å gi preferanse polypropylenfilmer med et forsterkende lag av viskose cellulose.

Her valget er mye bredere. Det er mulig å prioritere noen merker klasse «B» eller «C» De følgende spesifikke produsenter:

Dampdiffusjon membran er av tre typer:

 1. 1. Psevdodiffuzionnye - føring av minst 300 g vanndamp pr kvadratmeter.
 2. 2. Diffusjon - føres fra 300 til 1000 gram vanndamp per kvadratmeter.
 3. 3. Superdiffuzionnaya - føres over 1000 gram vanndamp per kvadratmeter.

Her koster det bare å merke seg at ikke alle typer diffusjon filmer er egnet for dampsperre gulvet.

Diffusjon dampsperremembran av den dyreste, men samtidig den høyeste kvalitet dampbarrierematerialer. Når du installerer slike membraner trenger ikke å gjøre ventzazor, så bruke penger på installasjon kontrobreshetki.

Installasjonsinstruksjonene etasje dampsperre

Legging og gulvmateriale, såsom damp, til bakken avhenger av hvilken type av gulvbelegget. Vurdere de ulike alternativene. Hva slags teknologi som er rett for gulv, kan du velge.

Når du oppretter en dampsperre i en etasjes huset betydde en spesiell teknologi for sitt utstyr.

Det første trinn - fremstilling av overflaten

Det første trinnet er å forberede overflaten, å fjerne det gamle belegg. Hvis huset er ny, bør overflaten være mulig å justere, rensing og fjerning av støv og smuss. Hvis gulvene er visse feil, bulker, ville det da ha å justere sementgulv.

Den andre fasen - installasjon av vanntetting

Neste du trenger impregnering, serverer en ekstra beskyttelse mot fukt. Faktisk er det en slags grov lag, men svært viktig. Essensen av sin styling avhenger av type. Hvis denne film i ruller eller ethvert annet banemateriale, det er strengt lå og overlappes av 15 til 20 cm, og er ytterligere overlappende sammenføyninger legger spesiell konstruksjon teip for vanntetting.

Det tredje trinn - fremstilling og installasjon av etterslep

Den neste fasen - installasjon av dette etterslepet. Til damp under gulvet har den høyeste kvalitet, må du nøyaktig justere hver enkelt lag, å oppnå en perfekt horisontal posisjon. For øvrig, at damp varer lenge, hver enkelt lag nødvendigvis bli behandlet med et antiseptisk middel som hindrer dannelse av muggkolonier og dannelsen av kolonier av sopp.

Det fjerde trinn - montering av isolasjon

Deretter vil du trenger en varmeovn, som i likhet med vanntetting, må være av høy kvalitet og pålitelig. Bare i dette tilfellet, vil damp i huset kunne utføre sine mandat funksjoner.

isolasjonsplatene legges strengt mellom bjelkene vraspor. Dette vil kvitte seg med kuldebroer, bør ingen hull ikke være.

Det femte trinn - installasjon av en dampsperre

Og nå montert dampsperre under gulvet. Det finnes ulike alternativer:

Hvis du bruker en spesiell dobbeltsidig polypropylen film, så det er plassert på ovnen er strengt glatt side og en grov innendørs.

Ensidige polypropylenfilmer er også plassert med den glatte side av varmeapparatet, og kurv - romsiden

I så fall en såkalt metallisert film (aluminiumslaget) er side med metallet plassert inne i rommet. Aluminiumlaget reflekterer infrarød varmestråling.

Også, som vi har sagt, den kan brukes som en dampsperre i en plastfilm eller en film med tre lag:

 • - det er to ytre lag av lys-stabiliserte film av polyetylen med høy tetthet;
 • - er anordnet mellom dem et armeringsnett lag av polypropylen.

I dette tilfellet, spiller det ingen rolle hvilken vei du setter en dampsperre. Det er viktig å ikke glemme å legge igjen en ventilasjons gap!

Det bør bemerkes at disse retningslinjene når du velger hånd dampsperre arbeid i de fleste tilfeller, men ikke alle. For eksempel damp Izospan B passe ru side av ovnen, og glatt inn i rommet. Derfor anbefaler vi alltid å studere installasjonsinstruksjonene.

I denne etasjen, damp faktisk ferdig. Du kan begynne å legge isolasjon og etterbehandling.

Hvis vanntetting og dampsperre ble plassert på riktig måte, i samsvar med den teknologi, kan du være sikker på at du vil være i stand til ikke bare å holde rommet varme. Dampsperre under gulvet vil ikke tillate fuktighet å trenge inn i rommet og fuktig, noe som gir maksimal komfort i hjemmet mikroklima, selv i den kalde vinteren eller regnfull høstdager.

Dampsperre armert betonggulv

Men dampsperren på den armerte betonggulvbelegget danner en litt annerledes. I tillegg kan man bruke en væskedampsperre:

Disse materialer påføres med en børste eller en metode for "abryzgom", og i tilfellet med støpeasfalt - manuelt. Sjikttykkelsen er avhengig av det anvendte materiale, og i området fra 1 til 10 mm.

Det er også mulig å anvende en rull dampsperre:

Roll dampsperre skal kobles overlapper hverandre, og alle skjøter tettes varmsveising med et oppløsningsmiddel eller et vannfast lim. Sveising er mer effektivt enn lim. Isolasjonen må være fikk på den tilstøtende vegg.

Fuktsperren legges på den nye sement-sand avrettingsmasse på minst 40 mm tykk. Endelig får fra gulvet umiddelbart etter tørking screed.

Som et resultat av den klarer å opprette et sammenhengende lag, uten og med minimal feil.

Hvis du trenger en dampsperre under gulvet av tre, som garanterer 100% beskyttelse av alle gulvbelegg, anbefaler vi å ta hensyn til den flytende gummi. Dette er en forholdsvis ny, men meget effektiv og pålitelig materiale på basis av bitumen og polymerer.

Den brukes i mange tilfeller - og når det er nødvendig vanntetting, og når du trenger en dampsperre under gulvet, og noen ganger når man skal utføre lydisolasjon. Gummi, samt filmen, er det ganske effektivt og pålitelig, og det er av flere typer:

 • - skal brukes på gulvet med en spesiell teknikk - Denne teknikken er ideell for store flater når du trenger å behandle flere hundre til flere tusen kvadratmeter;
 • - skal brukes for hånd - når du trenger å behandle gulvet i et privat hus.

Manuelle metoden er ganske enkel og krever ikke spesielle ferdigheter og kunnskap. Spesielt med tanke på det faktum at filmen er påført enda litt mer komplisert enn den flytende gummi.

Materialfordelingen teknologi som følger:

 • 1 - utarbeidet av gulvbelegget, befridd for støv, skitt, osv;.
 • 2 - ingen blærelaget i tillegg ikke anvendelig;
 • 3 - bøtte er åpnet for gummi;
 • 4 - innholdet i beholderen er grundig blandet;
 • 5 - ved hjelp av en børste eller spatel vanlig bygnings dekk fordelt over overflaten av treet;
 • 6 - etter tørking på tre dekselet vises solid gummifilm - er ikke bare vanndamp, men også vanntettingsmembraner;
 • 7 - på toppen av brettet er beskyttet mot de skadelige virkninger av fuktighet.

Det bør bemerkes at inntak av en forholdsvis stor gummi - for hver kvadratmeter av den nødvendige kilo og en halv kilo materiale. Det vil si, en bøtte kapasitet på 10 liter ville vare bare 10 kvadratmeter gulv. Men effekten til det maksimale, bør gummiforbruket øke minst tre ganger det på hver enkelt kvadratmeter av belegget forbrukes omtrent fire kilo materiale.

På toppen av dampsperresjikt av gummi er nødvendig for å sette Finish gulv.

Hvis du bor i et privat hjem, uten høy kvalitet, kan pålitelig dampsperre av sex ikke gjør. Hvilken type dampsperre for å velge - det er opp til deg, basert på hva dine gulv. Vi er sikre på at våre tips og triks for å hjelpe deg i etableringen av isolert og beskyttet mot fuktighet, fuktighet og mugg gulvet.

Enheten gulvet dampsperre: hvordan du installerer og hvilke materialer å velge

Ved fordeling av rom, særlig med høy fuktighet, er det meget viktig ikke å overse legging av en dampsperre.

Luften som er tilstede i vannmolekylene, trenger gjennom gulvet, i kontakt med de kaldere delene av strukturen.

Dette fører til dannelsen av kondens, som vil ha en negativ innvirkning på tilstanden til de indre deler av bygningen og leilighets gjenstander miljø.

Hvorfor trenger vi en dampsperre?

Det er en misforståelse at det er absolutt ikke nødvendig når du bruker et tettesjikt. Men disse to typer av materialer som er forskjellig i struktur og utføre forskjellige funksjoner:

 • Dampsperre beskytter isolasjonen mot inntrengning av kondensat fra luften som kommer ut av rommet.
 • Vanntetting gir ikke fuktighet for å nå utsiden av den varmeskjermende lag og forhindrer også mulig lekkasje vann til underetasjen.

For å karakterisere forskjellen på disse materialene kan være som følger:

 • Og damp - solid, ikke puster og vann. Eller mikroporøs delvis luftpermeabel.
 • Vanntett materiale - har fine hull. Pustende, ikke vann passere.

Lagene er arrangert som følger:

Hvis en dampsperre når legging på gulvet blandet opp materialene i spørsmålet, vil konsekvensene være verre enn ingen i det hele tatt.

 1. Fuktig varm luft fra rommet kommer gjennom gulv, vanntetting og isolasjon.
 2. Møt på fremtiden banen for isolasjon film, kan han ikke gå ut og kondenserer i varmeisolerende lag.
 3. Og når de er mettet med fuktighet når grensen, vil den begynne å virke på gulvoverflaten, noe som vil føre til de allerede beskrevne konsekvenser.

Det er viktig å ta hensyn til en ting: som en dampsperre hindrer at vanndamp fritt forlate lokalet, er det nødvendig å tilveiebringe kvalitets ventilasjon i rommet.

I hennes fravær kan være en overdreven økning i fuktighet, noe som ville krenke inneklima og fuktskader på sin slutt. Derfor er den dampsperre som er nødvendig for en hvilken som helst form av gulvet.

Typer av dampsperremateriale

Moderne teknologi har et tilstrekkelig bredt utvalg av materialer for dampsperren. Når du installerer gulvbelegg er vanligvis brukes i følgende typer:

Den rimeligste og mest populære materialet. Den største ulempen med denne arten er dens lave motstand.

For etasje bruke en tom ikke-perforert isolerende film.

Ved hjelp av perforerte versjon er også akseptabelt, men dette reduserer dens isolerende egenskaper.

Det er filmer med et aluminium reflekterende lag. Kvaliteten er betydelig høyere, men henholdsvis og økte materialkostnader.

Lett å bruke, og mer holdbart materiale enn polyetylen analog.

Oftest har et ytterligere belegg av cellulose og viskosefibre, som er i stand til å absorbere og å holde på fuktighet.

Derfor reduserer dannelsen av kondensat betydelig. Ved reduksjon av luftfuktigheten og tilstrekkelig ventilasjon, etter å ha absorbert vann dråpene fordamper.

Den mest høy kvalitet og "lang levetid" paroizolyator. Dens verdi henholdsvis er også den høyeste blant alle materialer.

Dens mengde er tilstrekkelig til å "puste" rom, mens den fuktighet absorberes inn i isolasjonen, og raskt fordamper.

Det finnes varianter som avviker i antall lag, samt ytterligere stillstands belegg.

En populær se innovative dampsperre blir intelligente regulerings- paroobmen avhengig av fuktighet og temperaturparametrene.

Denne kalde bitumen-polymer-emulsjon, vannbasert.

Etter størkning danner en monolittisk belegg fullstendig ugjennomtrengelig for vann og luft. Den har et ekstra isolasjonsevne og kan brukes som lyd-isolasjonsmaterialer.

Prisene på forskjellige typer av fuktsperrer er oppført i tabellen.

Hvordan legge en dampsperre på gulvet?

Oftest lagt som allerede er beskrevet ovenfor: gulvet, isolering, varmeisolering, dampsperre og toppstrøk. Men noen ganger paroizolyator plassert på begge sider av isolasjonen.

Hvis dekselet er montert i et nybygd hus, vil du være mindre problemer.

I det tilfelle at designendringer den gamle gulvet, er det nødvendig å demontere den, fjerner den gamle isolasjonslag, for å vurdere tilstanden til strukturelle elementer og skifte ut når den er skadet.

I begge tilfeller, hvis det er nødvendig, gjøre gulvet horisontal justering, eliminere ujevnheter på overflaten.

Ved montering av gulvvarmesystem er også de fleste eksperter anbefaler stable dampsperre mellom rørene for varmtvannsbereder og en gulvvarme.

Regler legging roll materialer

 1. Du må trekke filmen, ellers vil det ikke gi tilstrekkelig beskyttelse.
 2. Mellom polyetylen eller polypropylen og et varmeapparat ventilen er nødvendig for å etterlate et gap 7 ... 15 cm. Oppfyllelsen av denne betingelse er ikke nødvendig å diffundere membraner.
 3. legging retning spiller ingen rolle.
 4. film stabling side er av stor betydning:
  • Damp materialet spres merkeetiketter opp som på riktig legging det avhenger av hvorvidt dette laget vil utføre sine oppgaver eller ikke.
  • For unprinted filmer skal overholde følgende regler: på ovnen ligger en grov side og metalliserte tvert imot, bør det være vendt utover.
  • Vanligvis kan en polyetylen film plasseres av noen part.
 5. Webs plassert med overlapping på 15 ... 20 cm, og festet mellom båndet eller et spesielt lim.
 6. På overflaten av det materiale som er festet ved hjelp av en stiftemaskin konstruksjon eller galvaniserte spiker med et mot-skinner med et intervall på 30 ... 50 cm.
 7. Den flytende gummi påføres ved hjelp av to metoder: sprøyting av en datamaskin eller manuelt med en spatel eller rulle.

Overflaten krever ikke spesiell opplæring. Bare fjerne rusk og støvsugd.

Selv ujevn eller våt basen ikke blir en hindring for dannelse av høykvalitets dampsperresjikt fast holdes tilbake på overflaten.

Det kan også være trygt spray eller belegge direkte på det isolerende lag.

Hvis det gjøres riktig, vil en dampsperre fuktighet ikke bo eller innendørs eller under gulvet, noe som vil gi deg frisk luft i leiligheten og sikkerheten til hjemmemiljø.

Abonner for å oppdatere nettstedet VKontakte, Facebook, Odnoklassniki, Google+ eller følge oss på Twitter.

etasje dampsperre teknologi, formål og arten

Ofte er isolering av hele huset gjøres ved å legge et lag med mineralull isolasjon. varmeapparat layout går inn i utformingen av vegger, tak, gulv og vegger. En slik isolasjon tjener til å beskytte varmeelementet og gulvbelegget fra dampen. Hvis det er ment damp etasje, er det nødvendig i disse områdene, som er plassert over kjeller eller er i produksjon bygning uten kjeller.

Den viktigste funksjonen - det utelukker muligheten for å få til strukturer av damp gulvet. Dette gjelder spesielt i tilfelle, om nødvendig, steam etasje i et trehus. Det er derfor det er nødvendig å legge et dampsperremateriale etter varmeren før installasjon av det ferdige gulv.

Noen ganger kan et gulv av gulvkonstruksjonen, et andre lag paroizolyatora, som ligger mellom isolasjonen og undergulvet. Det er nødvendig for å hindre at fuktighet rett ut av bakken.

Moderne damp isolasjon

Det regnes som den mest vanlige plastfilm. For å øke dens tetthet og pålitelighet blir ofte forsterket med netting eller duk. Dette materiale tjener som en barriere for å forhindre kondensering av damp. Spesiell oppmerksomhet bør gis den rette blandingen av byggevarer med hverandre og med andre deler av strukturen. For å gjøre dette, spesialisert bruk forbindelses og tetningstape som utfører en barrierefunksjon til par. Det kan anvendes av polyetylen dampsperre betonggulv.

Et polyetylen-film med aluminium spesielle belegg

Dens viktigste egenskaper: høy varmeisolasjon og damp. Filmen med aluminium som brukes i disse rommene, hvor det er veldig fuktig og veldig varmt (kjøkken, bad, bad eller badstue).

I tillegg til dampbarrierefunksjonen, utfører den spetsmaterial refleks funksjon. Denne funksjonen er å reflektere og returnere en viss prosent av varmen tilbake inn i rommet.

Hvis du sammenligner det med polyetylen, er propylen mye sterkere. Dette gjelder spesielt med antikondens filmlag. Dette gjør det mulig å anskaffe ytterligere dampbarriere-egenskaper som hindrer dannelse av kondens på overflaten av selve filmen. Under installasjonen nøye følge reglene for den grunnleggende antikondens belegg som legging ned. Takket være denne første etasje etasje, vil dampen bli utført på riktig måte.

Membranfilmen med redusert vanndamp permeabilitet og variabel

Den lar deg styre prosessen med tilbaketrekking av fuktighet fra rommet. I tilfelle det er begrenset paropronitsemosti grensen gitt av den isolerende membran. Membranfilmen med en variabel vanndamppermeabilitet med økende fuktighet kan uavhengig øke båndbredden.

Hvis du er usikker på hva du skal velge en dampsperre, bruk en flytende gummi. Dette polymer-bitumen bygningsmateriale som kan danne en sømløs spesielle belegg med en tilstrekkelig høy styrke.

I tillegg har en slik gummi tilleggsfunksjoner som, zvukovizolyatsiya, isolasjon og vanntetting. En annen fordel til en gummi kan omfatte dens enkel installasjon, fordi på overflaten kan det påføres ved hjelp av vanlig børste. Etter tørking på overflaten er dannet av spesielle belegg som er fast festet til overflaten, og gjentar lettelse.

Bare du kan bestemme hva som er best for damp gulv, vurderer alle funksjonene til en design i ditt tilfelle.

Typer av fuktsperrer og spesielt monterings

Det finnes to hovedtyper av dampsperre:

 • stabling ark;
 • Stabling av valsede paroizolyatora.

Hver av dem har sin egen bruk av teknologi.

selvstendig å kunne foreta alle handlinger det er ønskelig for legging av denne type dampsperre i en viss rekkefølge:

 1. Rulle ruller nedenfra og oppover.
 2. Platene skal monteres horisontalt, ved hjelp av tre lamellene, kan du bruke galvaniserte profiler.
 3. Kreves ventil vil få plass mellom det indre trim og damp hindrende lag. Gapet bør således være 4 cm.
 4. Nøye overvåking krever festekraft.

Anordningen er en dampsperre av denne type er litt forskjellig fra den rulle, fordi den krever installasjon av rammeprofilen, som deretter settes inn i arkene. Paroizolyatora for festeskruer brukes, og skjøtene må deretter obtyanut PVC eller izospanom.

Hvilken side å sette en dampsperre?

Ved installasjon av en dampbarriere må respekteres teknologi. Ytterste forsiktighet bør gis til riktig plassering av spesielle materialer.

Hvis du bruker en dobbeltsidig film, og deretter sette den på den glatte siden av ovnen, og den grove - ut.

Polypropylen film som har et spesielt belegg på den ene side, bør den glatte overflaten posisjoneres til isolasjonen og vevde - utad.

Hvis man har valgt en film med aluminiumbelegg, er det nødvendig å stable metallsiden ut, det vil si i retning av rommet.

Trinn for trinn i installeringen dampsperre

Hvis du ikke vet hvordan å lage en dampsperre av sex, uten hjelp av spesialister, bruk følgende plan:

 • Forberedende arbeid. Denne fasen omfatter de rette valg paroizolyatora, opplæring og nødvendige verktøy for å studere egenskapene til teknologien.

Når det gjelder materiale, steam, kan tregulvet utføres via en membranfilm eller flytende gummi, et hvilket som helst materiale som er egnet for avrettingsmasse.

For prosessen, trenger du følgende verktøy: duct tape, stift pistol eller galvanisert spiker og en hammer.

 • Gulvet. Før du legger en dampsperre på gulvet, har du holdt forberedende arbeid. Nå, i nærvær av strukturelle elementer av trevirke er det ønskelig å behandle spesielle antiseptisk. Dette vil beskytte gulvet strukturen av biologiske skader. Hvis denne fremgangsmåten blir utført for betonggulvet, er antiseptisk behandling ikke er nødvendig.

Hvis dette laget fremdeles behov for å sette inn et allerede ferdig gulvbelegg, på overflaten av brettet, i tillegg til varme- og dampbarrierematerialer som må skiftes ut, ingen skade vil bli demontert. Etter det, må du fjerne alt støv og rusk forsiktig.

Det er nødvendig å gjennomføre en grundig undersøkelse av undergulvet i nærvær av forskjellige defekter. Dersom slike defekter er stedet å være, må du reparere dem. For dette er det nødvendig å rette ut sementgulv som mulig gjennomtrengning gjennom sprekker i jord vannmolekyler. Bør tenke på installasjon av vanntetting byggemateriale.

 • Legging dampbarrieremateriale. Etter utarbeidelse av undergulvet, kan du gå til installasjons paroizolyatsinnogo materiale. Spesielle kunnskaper og ferdigheter du trenger ikke å gjøre det, for å finne ut helt hvordan jeg skal sette på spetsmaterial isolasjon.

Dampsperremateriale anbringes på bærestativet, og det bør ta hensyn til det faktum at filmbaner lagt kreves overlapper hverandre, og overlappingen bredden bør være 15-20 cm. Dette arrangement eliminerer muligheten for dannelse av sprekker og hull, som senere kan bli et hull for passasje av fuktig damp og .

For å fikse, bruke galvanisert spiker, passform og stift pistol. Men mange produsenter anbefaler å forlate denne festemetoden i favør av en spesiell teip. Dette vil skape et belegg som er fullstendig fri for de forskjellige slisser.

All den vanskelig tilgjengelige områder, bør felles plass behandles med spesielle materialer av belegg av bitumen. Denne behandlingen er bare nødvendig fordi det å legge materialet i disse områdene er det vanskelig.

 • Realisere varmeisolerende materiale. Rett på dampsperresjiktet bør legges isolator velges hvis tykkelse må være minst 50 mm. Det bør legges på toppen av filmen. Forsiktighet bør utvises slik at når du legger ingen hull eller sprekker. Ikke vær redd for å utføre disse handlingene med sine egne hender.
 • Gjentatt dampsperre. Dette laget er en barriere mot fuktig damp som kommer fra rommet, og dermed beskytte isolatoren mot fuktighet. Legg din valgte paroizolyator direkte til bjelkene slik at hullet mellom paroizolyatorom direkte etasje, som er nødvendig for ventilasjon, har blitt fullstendig oppfylt. Som forbinder strimlene bør konstruksjonen tape eller bånd.
 • Gulv ferdig gulv. Etter legging av et andre lag som er fremstilt helt og holdent damp gulvet. Vi må nå bygge ferdig gulv. Ved montering av den til å vurdere det faktum at overflaten av dampsperremateriale til gulvbordene eller betongplater skal være en avstand på omtrent 1-2 cm. Dette gjør det mulig å unngå betydelig varmetap, og derved opprettholde temperaturen i rommet konstant behagelig selv ved sterk kulde.

Hvis man nøye utført gulvet dampsperre, og instruksjonen ble fulgt, strengt etter alle reglene arbeide, og man har tatt skritt for å beskytte isolasjonen mot râtningen, fra dannelse av mugg og jordslag, kan man eliminere muligheten for en vesentlig del av varmetapet! Bare dette vil sikre at hvert medlem av familien et komfortabelt miljø, samt øke levetiden på gulvet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

16 + = 25