Gulvene i garasjen som er bedre

Gjør gulvet i garasjen: hva og hvordan

Det er bare ved første ser det ut til at alt det samme, hva som vil være i garasjen gulvet. Når du begynner å forstå, når det er et hav av nyanser. Denne artikkelen vil snakke om fordeler og ulemper ved alternativene og hvordan du gjør gulvet i garasjen med hendene.

Gjør et betonggulv i garasjen kan være sine egne hender. Det er viktig å vite - hvordan

Vanligvis i garasje gulv gjør tre typer:

 • Masseforflytting. Det billigste alternativet, men med mye mangler. Det er bare hardpakket jord - "native" eller import - det spiller ingen rolle. Ingen andre belegg.
 • Betong. Meget solid og robust, men krever en solid og koster en betydelig mengde av tid for sin forbedring: behovet for sand og grus sengetøy, isolasjon, valgfritt - isolasjon, armering, skrubbing avrettingsmasse på toppen av som gjør toppstrøket. Det kan være forskjellig:
  • behandling screed;
  • gulv fliser eller granitt;
  • etasjer, inkludert en polymer;
  • Gummi gulv (runde, plater eller i form av flis);
  • av tre (eller stasjonære stiger).

  It - flom gulv på betongfundament, men det er også en polymer

  Som du kan se, alternativene er ikke så mye. En nærmere titt på sine styrker og svakheter.

  Skrøpelige gulv i garasjen er svært enkel i enheten, krever lite eller ingen vesentlige investeringer, til enhver tid å erstatte kjeft delen av jordgulv. Det er kanskje alle plusser. Med alvorlige ulemper:

  • i tørt vær pylyat, blir våt i regnet;
  • søl kan fjernes bare ved å erstatte en del av belegget;
  • kaldt, det er ingen måte å skjule;

  Jordgulvet i garasjen kan være utført som en midlertidig alternativ eller som en base for en i tre. Disse gulvene kan bli funnet i garasjene i hyttene der bilen er ganske kort tid. I hovedstaden garasjer fortsatt gjøre et solid fundament.

  Gulvet i garasjen av brolegningsplater

  Gulvet i garasjen av beleggning plater kan betraktes som en av de varianter av jorden. Bare det er mer praktisk. Lagene i strukturen mer og mer som de nødvendige pengene for sin enhet - i første helles mer sand og grus, som er lagt side ved side. Men funksjonaliteten til dette alternativet er mye høyere. Ulemper - muligheten for økt fuktighet, men med lite komprimering av sand, grus pute mulig "innsynkning" av sex i områder med størst nazrguzki og lav kvalitet fliser den kan falle sammen under påvirkning av aggressive stoffer i garasjen som er mer enn nok. Et annet minus - i masker tett skitt, lett å rengjøre, og problemet med absorpsjon gjenstår: Fortau hygroskopisk.

  Tregulvet i garasjen er ikke alle glade fordi han brannfare og råtne. Selv om, hvis grunnvannet er lav, og gulvet er laget på riktig måte, vil det ikke råtner. Med fare for brann kan bekjempes dynket boards hemmere - sredvami, redusere brennbarhet av tre. Men det er ikke alle ulempene. Ikke veldig fornøyd med det faktum at styret absorberer skitt, søl, som ikke er den mest behagelige duft. Tregulv garasje gulvet ser veldig rotete, og fjerne alle trefibrene er ikke mulig.

  Tregulv med sjiktet av ekspandert leire

  Fordelene med et tregulv er det faktum at de er varmere enn de to andre alternativene. I tillegg når gulvbordene i anordningen i en garasje på bjelkelag, kan gapet mellom dem fylles / legge isolasjonsmaterialene som gjør det enda varmere. Om prisen er vanskelig å snakke: i enkelte regioner av styret, selv tykk, billig, i noen koste mye penger.

  Betonggulvet i garasjen - den mest vanlige og populære. Det er holdbart, det kan bli isolert. Og bare la betongdekke i de siste årene, ikke så mye - det var en masse materialer for etterbehandling gulv i garasjen, som gjør driften mye mer behagelig.

  På betonggulv kan legges topcoat deretter

  betong gulv mangler allerede identifisert i garasjen: det er mye arbeid, en lang tid er nødvendig for å generere enhet, en tilstrekkelig høy pris, selv om du gjør betonggulvet i garasjen med hendene. Dersom Finish som dekker - det er den samme betong, er noe annet lagt til absorpsjon av væsker, lukt som fører er også umulig. Ubehagelig øyeblikk - betong absorberer fuktighet fra både jord og fra luften. Betong er naploho - det blir bare sterkere, men for bilen - det er dårlig. Så på et høyt nivå av grunnvann må gjøre en god impregnering, og muligens overflate, som ikke overfører fuktighet. Utmerket variant - polymer flytende gulv eller gummibelegg for garasjen.

  Først ut av garasjen fjerne alle rester som kan samle seg der under bygging. Videre trekkes hele fruktbare lag. Helt full, til "ren" jord uten vegetasjon og røtter. Sjikttykkelsen kan være et eller annet sted raznoy- 10-15 cm, men et eller annet sted 50-60 cm. Uansett, er det nødvendig å fjerne all matjord. Den har mye av organisk materiale, mikroorganismer og insekter. Organics vil råtne spre tilsvarende lukt og mikroorganismer - fremme mugg, sopp, insekter - heller ikke de beste naboene.

  Fjern alle matjord

  Å nå ren jord, den er rettet inn, helles samme ren jordlag et eller annet sted langs den 5 cm (gropen kan være et sted i nærheten grave eller ta). Hver brønn lag er sammenpresset. Vel, hvis det er en vibrasjon plattform, valse eller en annen lignende innretning. Hvis ikke, kan du gjøre en manuell RAMMER selv. Det er to alternativer:

  • tykk stålplate med sveiset i midten av den T-formede håndtak:
  • fast skrap tømmer diameter naglet toppstanghåndtak.

  Dette sabotasje forsegle hvert lag. Så, ramming lag, helte pit til bakkenivå, du kan til og med mute ovenfor. Det øvre lag er dannet, noe som skaper en liten forspenning mot døren til garasjen har fått vanndrypp.

  Jordgulv med grus

  For å skape en mer egnet for drift av gulvet, blir de øvre lag av leire skiftes ut, men det er meget vanskelig å tamp, og det er nødvendig for å oppnå høy tetthet. Et annet alternativ - til hardpakket jordgulvet helle en viss mengde grus og kjøre en Rammer i bakken. Det er allerede sannsynligvis være nødvendig Vibroplatformy. Men det viser seg et solid fundament i som selv hjulene ikke la spor. Fordelene med dette alternativet er også sant at smuss i garasjen vil være mye mindre.

  Så ser vibropoatforma. Det kan leies

  På dette kan vi anta jordgulvet i garasjen med sine egne hender gjort. Ikke den beste, men absolutt den billigste.

  Begynnelsen av verk er nøyaktig det samme: fjerne matjord, planert og ramming bakken. Deretter helle grus. Minimum lag - 10 cm, og hva vil du gjøre - avhenger av dybden av den resulterende utgraving. Bare husk at det øverste laget av sand må være 7-10 cm, og fortau flis, tykkelsen som må være større enn 6 cm. Dette er for å sikre at du riktig kan beregne høyden på alle lag og bringe gulvnivå til ønsket nivå.

  Tilnærmet kake legging brolegningsplater

  Sand, grus og alle andre materialer er helt lag med en tykkelse på ikke mer enn 5 cm, flatet, og deretter komprimeres til høy tetthet. Et lag anses som skal komprimeres, hvis det ikke blir stående spor.

  For å eliminere eller redusere fuktighet suges opp fra jordsmonnet, er det nødvendig å legge til denne sekvens lag, eller fortrinnsvis to, impregnering. Dette kan være et takbelegg, en annen valset vanntett materiale, tykk polyetylenfilm (tetthet ikke mindre enn 250 til 300 mikron), vann- damp isolerende membran. Materiale spre ut slik at ett blad var innstillingen til en annen. Stavene limes til hverandre. Hvis denne film kan benyttes dobbeltsidig klebetape, hvis takbelegg eller annet lignende materiale, kan kantene promazyvat bituminøse mastiks. Hvor er vanntette? Bedre, kanskje, mellom jord og sand, men også mellom sanden og den tørre blanding for legging brolegningsplater.

  Generelt, for en garasje, er det mulig å benytte et lag av geotekstiler. Dette ikke-vevde stoffer, som benyttes i Europa i bygging av veier. Det er flott distribuerer lasten, og garasjen gulvet du aldri prosyadet under hjulene hvis kaken har en geotekstil. I denne utførelsesform, er det bedre å legge mellom det andre lag av sand, og den tørre blanding.

  Gulvet i garasjen er laget av gulvflis, stablet under hjulene på en naturlig granitt plate

  Legge gulvflis og betonggulvet og fortau, som også noen ganger plassert i garasjen. Deretter helles stå tørr tilbakefylling eller sand 5 cm tykt, jevnt og litt ram, og sette fliser i den.

  Slik at når enheten lagene i garasjegulvet det enklere å navigere den tilgjengelige lagtykkelsen, kan deres dimensjoner frastøte veggene i garasjen. Hvis avstanden fra vegg til vegg, liten nok for disse merkene. Dersom området er et fast stoff, i flere steder er det mulig å drive tappene på hvilken også forårsaker oppdeling av tykkelsen på hvert lag. Dette forenkler prosessen. Etter at alle lag er bombardert, pinnene trukket, fylles hullet med sand og tamp det selv om det samme pinne.

  Et annet triks: til fugene mellom flisene slakte mindre skitt, sand blandet med sement, helles spaltene mellom flisene med denne blandingen, samles opp restene. Da må vi ta en sprayflaske og fukte overflaten godt og la stå i en dag eller to. Hvis du ser at et sted det er en sement på overflaten av fliser, er det bedre å tørke av med en klut. Hvis det er "ta" vil lenge plaget. Hvorfor ikke helle halvparten av slangen? Fordi dråpene er for store og vil forlate potholes. Fra en spray flyr mer tåke, ikke en dråpe.

  Vi gjør tregulvet i garasjen med hendene

  Og i tilfelle av tregulvet i garasjen, vil ingen forskjeller i den første fase ikke være: det er nødvendig å fjerne den fruktbar jord, justere og forsegle bunnen av utgravningen mottatt. Da den nederste seng moderne vanntette lag (taktekking, impregnering, film, membran) på et lag av sand eller grus. Sand og grus bør komprimeres, men tettheten er ikke så kritisk, men ta podsypku "horisonten" er viktig - sjekk hvordan er egentlig "pute" med nivået på, men ikke små, men ikke mindre enn en meter.

  Dette podsypku installere bjelkelag - bjelker av stort tverrsnitt. Trinn - ikke mer enn en meter. Podgadat er ønskelig slik at hjulene på bilen var Lagoi over eller i nærheten av det, og resten kan fordeles som det vil.

  Før legging av beskyttelses etterslep impregnerte impregnering råte (tømmer for direkte kontakt med bakken) og deretter behandlet med flammehemmende stoffer (som reduserer brennbarheten). Fra råtnende loggene kan impregneres med å perfeksjonere, men deres brennbarhet mens bare øke. Så det er ikke et veldig godt alternativ, men billig. Du kan fortsatt brukes sviller. De allerede gjennomvåt, men har en karakteristisk lukt resistente.

  På hardpakket grus legges bjelkene. I dette tilfellet ble de satt sammen, men mer lagt over

  Videre kan mellomrommet mellom bjelkene fylles med isolasjon. Det beste alternativet - ekspandert polystyren. Dersom budsjettet tillater ta ekstrudert tetthet på 35 kg / m3. Det råtner ikke, betyr det ikke avle sopp og mikroorganismer, betyr det ikke spiser musen. Dessuten er det ikke pass og absorberer ikke vann. I ett slag, og isolasjon og vanntetting. Sjikttykkelsen - på minst 5 cm, men fortrinnsvis 10 eller mer. Hvis det er fortsatt et sted å sove kan være knust tegl, betongblokk. Disse materialene - ikke den beste løsningen, siden de er hygroskopisk (absorberer fuktighet). I stedet kan de bruke det nye materialet - granulater skumglass. Det er til tider en "varm" ekspandert leire absorberer ikke vann, ikke har en altfor høy pris. I prinsippet er det mulig å sove bare mellom bærebjelkene skumglass (i form av granulater eller bekjempe). Bude er også en god idé. Bare i alle fall er det ikke nødvendig å fylle hele rommet under styrene mest. Krever ventilasjonsåpning på minst 5 cm. Deretter styret vil ikke råtne.

  Klar tregulv

  Montert tverrstilt lag planke boards. Dette er en vanlig Avskåret planke 40-50 mm tykk. Ved legging ikke prøve å sette dem svært tett. Det er bedre hvis det er et gap mellom styrene 3-5 mm. Det er alt, isolert tregulv i garasjen med hendene over.

  Det er en variant av "kald" tregulv i garasjen - på stolpene. I første linje helles gruslag, fortettet. På grus sette kolonner med klosser med samme beregning for dem deretter stablet logger. Avstanden mellom stolpene - omtrent 1 m Det vil si, hvis garasjen bredde på 4 m, de to kolonner ved to kanter og i midten .. Da avstanden mellom bjelkene er også 1 meter, slik serie kolonner er anordnet for hver meter. To uker senere ble løsningen og gripehåndtak kan legges på bjelkelag.

  En utførelsesform av anordningen kolonnene

  Hver kolonne legge to lag av taktekkingsmateriale. Det kan erstattes av et plaster støpeasfalt (to ganger). Hvis høyden av stengene viste seg ujevn, mellom bjelker og søyler kan anbringes stykker av tre, kryssfiner og andre lignende materialer. Det er viktig at de holdes stramt, og logger ble utstilt på det nivået. Neste - gulvplankene.

  De fleste multivariate etasje - betong. Det handler ikke bare om å fullføre sin finish, men også hvordan det kan gjøres. Hvis vi snakker spesifikt om hvordan å lage betonggulvet i garasjen med hendene, er det nødvendig først og fremst å bygge videre på det har stiftelsen. Hvis det er en monolittisk skive, jobber ganske mye. Hvis overflaten er ikke glatt, helle restene utjevning plate, og deretter begynne å legge finish. Dersom forskjellene ikke overstige 1 cm per kvadratmeter, kan være direkte lagt til noen passende etterbehandling materialer.

  Ved begynnelsen av en hvilken som helst annen grunnarbeider faller sammen med alt som er beskrevet ovenfor: å ta ut matjord, vater, ramming. Videre, også uten nyheter: pour steinsprut lag ramming, den totale tykkelse på 10 cm grus Neste lag sand - ..

  Men mer - kan være et alternativ. Hvis du ønsker isolert gulv i garasjen, satte en termisk isolasjonsmateriale. Bedre - ekstrudert polystyrenskum tetthet på 35 kg / m3. Han vil stå og vekten av påstøpen og maskinen. Om resten ikke. Man kan bruke bulk isolator, så som ekspandert leire, men det er ikke meget effektiv, men likevel absorberer fuktighet. Deretter under det er nødvendig å sette et lag med impregnering. Bedre - granulater skumglass. Den har en lav varmeledningsevne og vann og som ikke absorberer. Den vanlige polystyren (skum) og mineralull bruk er problematisk - under vekten de kan krølle seg, noe som resulterer i et tap av isolasjonsevnen.

  I spre et lag av isolerende film, er det lagt på det forsterkende båndet. Her igjen to alternativer: å koble den fra ankeret (8-10 mm i diameter, med en stigning på 20 cm) eller legge ferdige metallnett (ledningene fra 6 mm til 10 cm cellestørrelse). Hvis man velger en gitter, den overlappet med innstillingen av i det minste én celle, og binder seg til hverandre (ståltråd eller plastklemmer). Alle plasstøpt betong (klasse M 250 er mer enn nok) justere brønn.

  Etter forsterkende ramme kan legges betong

  For å utjevne betongen i garasjen var lett, legge ned sjømerker. Denne glatte strimler - spesielt metall, metallrør, i ekstreme tilfeller - strimler av tre (de er ikke alltid glatt, og til og med fuktighet kan føre dem). De blir fremstilt på en slik måte at deres øvre overflate er eksponert til det samme nivå. Avstanden mellom stolpene - minst 40-60 cm lengde regler. Oppløsningen helles i porsjoner. Basert på fyr regel er det strukket, rette overflate. Gradvis fyller hele omkretsen. Legg merke til at for normal innstilling av betong det krever en temperatur på omkring + 20 ° C og tilstrekkelig fuktighet. Det er å helle betonggulvet i garasjen er bedre om sommeren. Men hvis for tørr i løpet av denne perioden vil måtte knytte til vann - er også viktig, og tilstrekkelig fuktighet. Slik at det er mindre fordampet, tie wrap eller dekke med burlap. Hvis filmen, hver gang strømme avrettingen, er det nødvendig å fjerne og spredning. Dersom lagt burlap, vannkanne på toppen. Under disse forholdene, oppnår kobling design styrke ca 28 dager. Etter det er allerede mulig å gå videre - for å legge topcoat.

  Hva etasje er bedre å gjøre i garasjen: en sammenlignende vurdering av alternativer

  Valg av gulv i garasjen noen ganger blir en vanskelig oppgave for bilisten. Det er viktig å ikke gjøre feil, for å unngå å måtte installere et år kom i fullstendig forfall gulvet. En årsak til skaden masse. Denne økte belastning på kjøretøyets vekt, og motstand mot drivstoff og smøremidler, og sofistikerte temperatur- og fuktighetsforhold.

  Hva etasje er bedre å gjøre i garasjen

  Blant gulv å velge mellom. Hva gjør en anleggsmarkedet for slike formål?

  Oftest har eierne av garasjene ikke tenke og velge den tradisjonelle versjonen - betong. Dette alternativet er billig, holdbar, tåler tøffe miljøer. Sprekker og bulker, som enkelte ganger finner sted på en betongoverflate på grunn av telehiv og mekanisk skade (f.eks, hvis gulvet vil slippe hammer) vanligvis ikke forårsake mye misnøye blant bilister.

  Det er imidlertid en alvorlig ulempe anses for å være dens evne til å frigjøre mye støv, som legger seg på alle overflater av garasjen, inkludert en bil. I tillegg er betong raskt og lett absorberes alle typer kjemiske forurensninger, som danner uutslettelig stygge skilsmisser. Enda verre, noen ganger disse plassene bli en årsak til lukt.

  Du kan finne at betonggulvet en rekke betydelige ulemper. Dette er imidlertid ikke så, alle dens ulemper kan fullstendig elimineres dersom dekk øverste laget av maling eller fugemasse.

  Spesiell maling for å gjøre konkrete gulvet enklere å bruke, holdbare og, viktigst av alt, vil gi ham en slags estetisk. Etter farging opphører den å avgi støv og mindre lider fra mekanisk skade. Denne måten å dekorasjon brukes i garasjen oftere. Og ikke bare på grunn av lave kostnader, men også det faktum at malingen er lett å påføre på egen hånd, ved hjelp av noen maling verktøy: pensel, rulle, spray pistol.

  For å heve en vanlig betongplate i garasjen, så vel som mulig vil nærme seg og moderne selvutjevnende blandingen. Disse preparater er vanligvis to-inneholdende polymer harpiks og et herdemiddel. Når anvendt i flytende form på overflaten, er dannet fullstendig glatt, slitasjebestandig, slagfast og kuldebestandige basen. Alle disse fordelene manifesterer seg fullt bare når viss tykkelse foundation - ikke mindre enn 5 mm.

  Selvutjevnende gulv kan skryte ikke bare for sin praktiske, men også skjønnhet. Deres estetiske er på riktig nivå. Det er helt glatt, blank eller matt overflate som kan males i forskjellige farger. Sammen med faste belegg har blitt stadig mer populære bulk mønstrede belegg.

  Slitesterke gulv i garasjen, er tilgjengelig på vender mot betongbasisen med keramiske fliser. Selvfølgelig, den første tilgjengelige for fliser som ikke vil fungere. Hvis du velger å lagre og bruke fliser igjen etter reparasjoner på kjøkkenet, vil du bli skuffet i en svært kort tid. Det keramiske belegget er dekket med et nettverk av sprekker, og på forekomsten av frost ganske enkelt falle av fra underlaget.

  Ssleduet bare bruke visse typer keramiske fliser:

  • Porselensfliser - en legering av granitt chips med leire og noen andre fyllstoffer. Dette materialet er av en type og egenskaper meget lik naturlig stein. Følgelig har steintøy flis høy styrke, motstand mot frost, motstandsdyktighet mot kjemisk korrosjon.
  • Fortau flis - keramikk, holdt lenge avfyring ved høye temperaturer. I dette tilfellet er det resulterende materiale får egenskaper som eksepsjonell styrke og frostbestandighet.
  • Gulvfliser - frostbestandige fliser, beregnet for utendørs bruk, også egnet for garasjen. Plukk et produkt med sklisikker overflate - det vil spare deg fra utilsiktet dråper.

  Denne moderne gulv materiale som separate moduler. Den er laget av et slitesterkt, kjemisk resistent polyvinylklorid. Utmerket frostbestandighet gjør deres bruk i oppvarmede og uoppvarmede garasjer, samt på gata. PVC-overflate er sklisikkert og det er mulig å helle bøtter (ved bilvask) og ikke frykte faller under uforsiktig bevegelse. Det absorberer vibrasjoner, forskjellig motstand mot stress og mekaniske skader.

  PVC-plater er enkle å installere. Det er ikke nødvendig å bruke lim - plater utstyrt med spesielle låser, la belegg for å samle inn, som designer. Om nødvendig, kan alle det samme kan lett tas fra hverandre i sine enkelte bestanddeler og ekspanderte andre steder.

  For bilister som foretrekker all den miljøvennlige, er det anbefalt å gjøre i garasjen, tregulv. De er helt trygt, de er ikke en kilde til støv og skadelige stoffer. Denne løsningen er ikke like populær som de tidligere metoder, men har også rett til liv. Nedslitte boards lett repareres eller erstattes med nye. En totalkostnaden av tregulv - bare penny.

  Selvfølgelig gulvet av tre har sine ulemper. Den viktigste av dem - den korte levetid. Etter 4-5 års bruk, selv med en perfekt vanntetting og forsvarlig behandling, vil planke gulvbord råtne. Men, som vi har nevnt ovenfor, den skadede bord kan lett skiftes ut med nye.

  De ovennevnte gulvbelegg - det er ikke alle som kan brukes i garasjen. Vi har gitt deg bare de mest populære løsningene. Det finnes andre. For eksempel, det billigste alternativet - den vanlige første etasje, og en av de dyreste - i naturstein. Men alt dette ekstreme. Velg gulvet, med fokus på lommeboken din, men ikke glem om kvalitet. Husk at på kvaliteten, brettet skikkelig dekning, vil avhenge ikke bare på sin egen levetid, men også sikkerheten til bilen din.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

  og få svar

  Kopiering og bruk av materialer er forbudt!

  Gulvene i garasjen: Hva er bedre å velge?

  Når det gjelder en så viktig øyeblikk som gulv i garasjen, som er bedre å velge - blir en av de viktigste spørsmålene bileieren som lang levetid vil avhenge av det valgte materialet. Det er nødvendig å velge den beste kvalitet og holdbare materialer.

  Hver bil eieren har til å møte spørsmålet: Hva gjør du i garasjen gulvet

  Dette gjelder ikke bare veggene, taket og alle typer fester, men også gulvet, som det var han som ville bli utsatt for alvorlig mekanisk stress er svært vanlig. Videre, gitt det faktum at ofte i garasjen under oppussing, maling og reparasjon av kroppen, det er heller ikke utelukket kjemisk belastning. Alt dette kan raskt føre til forfall enda dyrere gulv, slik ekspertene anbefaler å stoppe ditt valg er ikke på pris, men på styrke og kvalitet.

  I dag er produsenter tilbyr en rekke alternativer for å dekke gulvet i garasjen. De varierer mye i pris og holdbarhet.

  Hva bør være gulvet i garasjen?

  Som for hva slags gulv i garasjen er bedre når du velger bør ta hensyn til visse krav, nemlig at de må være godt tåle støt og mekanisk skade, slik at når du bruker maskinen ikke kan unngås. ønsker også den høye kjemiske inerthet, det vil si må gulvet ikke bli ødelagt av syre, smørolje og bensin.

  Gulvet bør være fuktighetsresistent og lett å holde ren. Du må også ta hensyn til brannfare. Hvis gulvbelegget kan bryte ut ved den minste gnist av det bør umiddelbart gi opp.

  Når du velger hvilke gulv i garasjen er bedre, har vi ikke bestemt mellom skjønnheten og prisen. I utgangspunktet vil mindre være kostnaden av dekning, jo lettere det ser ut som gulvet.

  Tregulv - billig, men kortvarig versjon

  Tregulv er en klassiker for huset, men hvis de er relevante for garasjen? En slik opsjon er et høyt nivå av miljøpåvirkning, det en god varmeisolasjon og vakkert utseende. Kandidat kjemikalier fra tregulv dekket med lakk eller maling, er ganske stabil. Men hvis du velger hva som er best å gjøre gulvene i garasjen, slike alternativer kan ikke anses hensiktsmessig. Saken er at noen tømmer deformeres raskt under strenge mekaniske belastninger og gulvet raskt vil bli verdiløse.

  Å legge et tregulv kan bare være eieren av garasjen, som skal lage innendørs komfort og ikke være lat til å jevne mellomrom å endre de skadede styrene. For å gjennomføre en slik prosedyre måtte minst en gang i 5 år, så dette dekselet er svært skjemmende og plagsom. Videre treet perfekt støtte forbrenning, så hvis en brann bryter ut i garasjen, kan det føre til tragiske konsekvenser. Bør jeg ta denne risikoen for å få en ren og meget slitesterk overflate, bestemmer alle for seg selv.

  Viktig! Tregulv du trenger å legge på primet screed. Trepanel må behandles med antiseptisk. Den ferdige overflaten primes og malt.

  Etterslep i garasjen må behandles med antiseptisk

  Hvis vi snakker om hva slags gulv er bedre å gjøre i garasjen, de konkrete alternativene er mest etterspurt, er det svært robust belegg som vil vare i lang tid, og krever ikke store investeringer og hyppig utskifting.

  Viktig! Betong er motstandsdyktige mot fuktighet, det er helt rent, selv ut av slangen, samt enkelt overføre noen mekaniske belastninger.

  Kostnaden av materialet i seg selv er relativt billig, så betonggulv for garasje eiere velger økonomisk. For å gjøre plass i garasjen betonggulv, må du fylle opp med sand, grus, sement og jernstenger.

  Krets lag av betonggulv

  Arbeidet begynner med trinn av konvensjonelle jord. Det er fjernet til en bredde på ca. 30 cm, og er fylt inn i den preparerte gropen steinsprut. Det tar ca 10 cm og være godt justert. Deretter må et lag med grus fukte og komprimeres.

  Betonggulvet må styrkes forsterkning, så vil det vare lenge

  Deretter helles det hele tatt et lite lag med avrettingsmasse, som bør være litt av sement, men nok sand. Når dette trinnet er utført, og væskelaget er fullstendig tørt, er det mulig å gjøre impregnering. Det er svært viktig for alle rom, inkludert garasjen. For denne prosedyren, kan du bruke bitumen mastic, plastfolie eller taktekking materiale.

  Hver artist velger hva han liker og er egnet for en bestemt situasjon. Gulvmaterialet må gjøres slik at det er et lite tegn på veggen.

  Det neste viktige skritt vil være forsterkning av gulvet. For å gjøre dette, må du bygge fra pinner forsterkning med et tverrsnitt på 10 mm mesh. Skritt bør være 15 * 15 cm. Rutenettet er lagt på vanntett lag slik at det er 5 cm nådde ikke til veggene.

  Det siste trinnet er et betongavretningslaget

  Over bunnen i ventilen må være hevet noen centimeter med spesielle props. Horisontal posisjon kan bestemmes av signalene. Det bør bemerkes at gulvet bør være litt på skrå mot døren. Dette er viktig, ellers når du rengjør overflaten av vannet vil samle seg innendørs.

  Etter installering av lameller helt over løsning. Etter en dag, kan du fjerne varden, og tomrommet fylt med betong. Neste begynner den lange perioden med aldrende betongmørtel. Typisk inntil fullføring av prosessen bare én måned.

  At det ikke er støv, kan betong males

  betonggulv av garasjen er en fordel for ikke bare sin billig pris og lang levetid. Derfor, når det kommer til hvilke sex er bedre i kjelleren garasjen, vil dette alternativet være hjertelig velkommen. Om ønskelig, kan du hoppe til gulvet varmekabel, som vil løse problemet med oppvarming.

  Selv om valget av hva som er best å gjøre gulvene i garasjen, og mange velger konkrete alternativer, har de en mindre feil. Det er at det fra et slikt belegg kan heves mye støv. Men dette problemet er løst raskt ved å male. Noen eiere av garasjer brukt gummi fliser. Det er dyrere, men problemer med det er mindre enn maling.

  Hvis vi snakker om hva slags gulv er bedre i garasjen for bilen, dekker gulv laget av keramiske fliser vil koste mer enn hele, men også utseendet på dette alternativet rett og slett nydelig.

  Gulv lagt med keramiske fliser ser flott ut og er lett å rengjøre

  Men ikke alle eiere av garasjeanlegg er enige om å bruke penger på en så høy etasje for bilen sin. I tillegg vil det ha å kjøpe ikke billig fliser, må du først helle betong sementgulv under ordningen beskrevet ovenfor. Som et resultat, viser det seg svært kostbart og tidkrevende. Videre, etter når slikt arbeid er heller ikke det beste alternativet. Keramiske fliser lagt på gulvet bare etter at hele bygningsstrukturen vil stå og vil krympe.

  Viktig! Avrettingsmasse for fliser bør være så glatt og ren. Det trenger nøye primet å forbedre vedheft med betongstein.

  Legging av fliser utføres med spesielt lim

  Ved valg av materiale bør nærmet ansvarlig. Alt i saken er at en rekke av keramiske fliser er veldig stort, men ikke hver alternativet er universell. Vær spesielt oppmerksom behov for å velge fliser for uoppvarmede garasje fasiliteter. Det må frost granitt.

  Flislegging er utført av et spesielt lim. Det bør brukes svært forsiktig for ikke å ødelegge den ytre overflaten. Platene må ikke gå tilbake til. Dens horisontaliteten blir kontrollert bygningen nivå.

  Selvutjevnende etasje har en meget presentabel

  Som for hva slags gulv i garasjen bedre fylling er en av de ledende posisjoner, selv om det har blitt moderne ikke så lenge siden. Saken er at de selvutjevnende gulv har flere viktige fordeler, som er meget verdsatt av eierne av garasjer. Den første er det høyeste nivået av holdbarhet. Dessuten blir overflaten støtsikkert, vanntett og absolutt ikke redd for kulden. I tillegg, når valg av hvilken som er best for garasjegulvet, fylle kjennetegnet ved det faktum at det fra det ikke er noen ubehagelig lukt og støv, er det ikke behov for maling, lakking eller lenger enn et deksel. Et slikt alternativ er gulv vil vare svært lenge, og hele denne tiden vil opprettholde en presentabel utseende.

  Den eneste ulempen, som er tilgjengelig for selvutjevnende gulv, er deres høye kostnader. Men, gitt holdbarhet av belegget og et minimum av stress mens omsorg for dem og i prosessen med utbytting, mange har ikke noe imot overpaying. Hvis eieren bestemmer seg for å punge ut garasjen i denne etasjen, så han ikke vet problemene med det opp til 50 år.

  Hell fyllestoffet til mesteren

  Arbeid med bulkgulv utføres kun på et betongrør. Det er primet et par ganger, og deretter helles det med en spesiell polymerløsning, som er fremstilt fra harpikser og herdemidler. De blandes i en viss mengde i henhold til instruksjonene. Under arbeidet på fyllingsgulvene er det nødvendig å følge temperaturregimet. De kan ikke helles i et rom der lufttemperaturen er mindre enn 10 ° C.

  Gulv av denne typen kan gjøres i alle farger. I tillegg bruker noen også komplekse 3D-tegninger. Etter at polymermaterialet er helles på gulvet, vil det ta omtrent 2 uker for alt å tørke helt.

  Det er flytende gulv som anses å være det mest moderne og vakre alternativet, men deres kostnader fraråder mange garasjeeiere. Hvis hovedproblemet er prisen, er det verdt å velge det vanlige betongbelegget.

  Nyttige ting? Fortell vennene dine om dette

  Finner du ikke det du lette etter? Ønsker du å lære noe annet om dette emnet?

  Spør våre eksperter og besøkende:

  Du vil også være interessert i disse materialene:

  Hvordan kan jeg nivået i gulvet i en leilighet?

  Hvordan kan jeg nivået på gulvet? For nivellering av grunnflaten kan du ty til bruk av kryssfinér, korkbelegg ...

  Hva trengs for å legge gulvet?

  Trenger jeg et varmt gulv i leiligheten? Nyttige ting? Fortell vennene dine om dette

  Hvilken farge passer til gulvet hvis dørene er lyse?

  Selv før du begynner å reparere, tenker mange på hvordan de vil se ut ...

  Legg til en kommentar Avbryt svar

  Innhold:

  ny

  Hvordan eliminere flekker på gulvet?

  Flekkene på gulvet har en annen opprinnelseshistorie. Valget av en teknikk for å fjerne flekker fra ...

  Hvordan lage naturlig parkett: egenskapene til produksjon og omsorg

  Hva å vaske linoleum: hemmeligheter med ideell glans

  Hva om gulvet er knirkende?

  Hva er laminatet laget av for å klare gulvet?
  senter-energo
  www.ekolestnica.ru

  Vårt lag

  Abonner på vårt nyhetsbrev

  Hvordan eliminere flekker på gulvet?

  Flekkene på gulvet har en annen opprinnelseshistorie. Valget av en teknikk for å fjerne flekker fra ...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

75 − = 67