Gulv speil ramme

speil gulvet

Søket ditt fant 297 arbeidsplasser

Logg inn for å åpne tilgang til alle funksjoner

Fair Masters og livemaster er registrerte varemerker.

Gulv speil ramme

gulv speil

MIRROR psyke. En av de tidligste, de klassiske varianter av gulv speil. Den reflekterende uken er festet til stenger som gjør det mulig å endre helningsvinkelen for speilet. Mirror-psyke mer enn noen annen løsning i tilfelle bor i leiligheten noen få mennesker, som rett og slett "reguliruetsya9raquo; en vekst av hver enkelt person. Og nettet er alltid mulig å sette et gulv speil slik at det er lettere å se sin refleksjon.

Foruten den tradisjonelle psyke er det bilaterale modeller: snu speilet, kan du se et større bilde.

Det viktigste kriterium for festet til speilet. Se etter modellen er ikke mindre enn 170 cm, ellers vil du ikke se deg selv i dem som det skal.

Teoretisk kan festes kan være en hvilken som helst vegg speil i en tung ramme, som er praktisk å sette på gulvet.

De fleste gulv speil design er egnet for voksne soverom eller en romslig walk-in closet. Designere anbefaler å bruke gulv speil selv i små rom - rom med gulv speil vil visuelt virke større. (Http://www.4living.ru av materialer)

Og gamle, jeg var selv redd for å se - plutselig brytes 🙂

Jeg hadde en slik opplevelse - å miste originale speil under transport. ; (

Deretter satt i, selvfølgelig, rammen var for vellykket. men det er ikke det samme! Bevel på den originale var så komplisert at ingen var i stand til å gjenopprette. Oh, husk at selv trist!

Hva er spesielt interessert i kjøkken? Og som for soverommet jeg ha et innlegg om sengegavlen.

Hvilke tema tatt opp i neste gang?

Det er lettere når du vet spørsmålet.

Noens bølger av farge, som da danner eller romlige løsningene.

Små soverom eller stor, mørk eller farget, moderne eller klassisk. Kan sengetøy og nattbord, er generelt soverommet innredning.

Spør emnet. Og jeg vil prøve å kjøre ut av det! 😉

Gulv speil hjem innredning - grensen gjennom speilet (25 bilder)

Speil har lenge vært en uunnværlig funksjon i ethvert hjem. Men i dag mer og oftere disse elementene er brukt som dekorative elementer.

Skjøre glass kan bli en moderne mote tilbehør, for å skape et originalt aksent i interiøret. Stort gulvet speil vil fylle rommet med lys, visuelt utvide plassen, gir det en letthet og frihet. Det er av denne grunn, ble speilet full innredning, etter som ofte er sanne mesterverk av kunsthåndverk.

Profesjonelle designere finnes flere varianter av slike produkter. Hver type har sine forskjeller og funksjoner:

  • Psyke. Dette alternativet er ansett som en klassisk design. Speil design gjør at du raskt og enkelt endre vinkelen på tilt, noe som gjør prosessen mer praktisk drift. Speil ark festet til en spesiell akse, mellom et par støtter. Produktene er ofte bilaterale, med en av partene har en forstørrende effekt. Gulv speil med justerbar vinkel er perfekt for et soverom eller dressing room, hvor det er viktig å se bilde av en full-lengde. Det ser interessante produkter oval.
  • Speil på et stativ. Utformingen av disse produktene kan være svært forskjellige. Det finnes modeller med skap, skuffer, hyller for praktisk oppbevaring. Deres enhet er lik den forrige modellen, men her speilet er godt festet til rammen og endrer ikke tilt.
  • Forlengelse av produktet. Denne modellen regnes som den mest populære i designmiljøet, fordi det kan gjøre en reell kunstverk. Speil har ikke bein, så bare lene seg mot veggen. Det er for disse produktene er luksuriøst innredet med opprinnelige rammen, som harmonisk ser i interiøret stue eller soverom, tiltrekke oppmerksomhet og dekorere hele rommet. Den spesielle sjarm av rommet gir en antikk speil.
  • Mirror-skjermen. Dette er en annen populær modell, som vil være et flott alternativ for hjemmet. Skjermen bidrar til å dele rommet i funksjonelle soner, som viser en refleksjon i en full-lengde.

Moderne produsenter skape originale speil ark, for eksempel belagt med sølv eller aluminium. Elite-modeller er dekket med krom og gull. Produktene er laget ved hjelp av baguetter, dekorative rammer, er utstyrt med innvendig belysning. Spesielt attraktivt og luksuriøst utseende baguette ramme. Designere live opp reflekterende overflate med vakker innredning, kunstig skape den gamle rammen. Veldig populært produkt i stil med Provence som legger et spesielt preg på rommet.

Tre listverk er et flott alternativ for anlegg med et klassisk design. forskjellige typer av tre som brukes ved deres fremstilling: mahogni, eik, furu og andre.

Konsis utforming av speilet arket er egnet for konservativ innvendig i minimalistisk stil. Faktisk er brun, sølv, bronse eller gull farger. Shade bør organisk passe inn i eksisterende utformingen av rommet. minimalisme interiøret kan lett fremheve speil uten ramme.

Elskere av et koselig hjem atmosfære bør ta hensyn til gulv speil i en ramme, som er laget med bruk av smidde elementer. Den varme og mykhet av interiøret vil gi et speil skåret barokk og gammel modell. Metall rammer er mer egnet for moderne design, glatt eller strukturert, matt eller blank.

Speil i en treramme er en uunnværlig egenskap av rom, dekorert i stil med Provence.

Hvor å sette et gulv speil?

Tradisjonelt gulvet speil er valgt i gangen. Det var i dette rommet det er å sette på klær og forberede seg til utgangen. Et speil som reflekterer den fulle økningen, for å vurdere utseende og få selvtillit. Den reflekterende flate i hallen oppfyller ikke bare sin tradisjonelle rolle, men også visuelt utvider plass, noe som gjør den lite rom lys. Ofte bruker wenge.

Hvit speilet er perfekt for badet. Hans fargestoffer i harmoni med fargen på sanitærutstyr. På grunn av det høye nivået av fuktighet, noe som er karakteristisk for en gitt plass, er det bedre å velge en modell med en spesiell vannavvisende belegg.

Et stort speil på et stativ er perfekt for romslige bad, hvor du kan skape en virkelig kongelig interiør. Også i dette rommet er også nødvendig å ha en struktur i full størrelse.

For ekte mobil utendørs levende speil som kan flyttes ved behov. Former og farger bør velge, avhengig av interiøret. Visuelt forstørrer rommet vil hjelpe produktet til stativet, opptar hele veggen. Effektivt ser et speil som reflekterer lyset inventar. Omregnet produktet på bena for å gjøre stuen mer koselig og behagelig.

Når du velger en modell for soverommet, bør du ta hensyn til de ovale former som ser ganske interessant. Det er nødvendig å nøye vurdere plasseringen av speilet, så det skader ikke å slappe helt av. Eksperter anbefaler å ikke installere det på forsiden av hodegjerde og side. Gulv metall speil passer godt sammen med den moderne stilen.

For servering vakre speil på bena vil være en flott dekorasjon.

Du bare sette den mot veggen, og umiddelbart bli merkbar endring til det bedre.

Den største fordelen med disse modellene er evnen til å se på deg selv i en full-lengde. Det er som ikke bare kvinner, men også menn, som har en tendens til å alltid se perfekt. Et utvalg av design lar deg velge det produktet som er egnet for ethvert interiør.

Speil på hjul er særlig praktisk, fordi de kan flyttes til det ønskede sted lett. Industrielt formål, vanligvis i geometriske figurer, men har et bredt utvalg av rammer, er bruken av dekorative elementer ikke begrenset til absolutt ingenting.

Antikke og moderne speil gli harmonisk med en rekke ulike stiler, noe som skaper en attraktiv effekt.

Gulv speil, uansett hvor stabilt det kan virke, er det nødvendig å feste til veggen, spesielt hvis huset er bebodd av dyr eller har barn. Og det er bedre å kjøpe et speil på et stativ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 + 1 =