gull patina

gull patina

Gold patina. Patinas.

Gold patina - dette interiørmaling, med en spesifikk, ganske lys farge, vagt lik den gule gull. Som alle interiørmaling, gull patina på salg i maling butikken. Gull patina er en tykk løsning, lett avlet løsningsmidler nummer 746 og 747. Gull patina kan fortynnes og bensin eller white spirit. Gold patina vanligvis brukes i små mengder, og produktene er ikke malt gull patina helt, men bare dekorert på toppen av andre farger, mindre slag, striper og prikker, for å gjøre overflaten som skal males produktet karakteristisk effekt av antikken. Det er to måter en kombinasjon av en gylden patina med andre blekk. Den første metoden innebærer mindre slag gyllen patina av mørk maling. For eksempel, svart eller mørk brun (sjokolade) maling. Med denne metoden selve objektet, som er laget av patinering fortsatt mørkt, men får noen områder med en særegen gyllen glød. Gjør det særlig godt patina belegging av den oppruede overflate. Deretter tubercles topper er gyllen, under virkningene av en gull patina, og avstanden mellom gropene er fortsatt en dyp mørk farge. Denne fremgangsmåte understreker lindring av overflaten og dens tekstur. Å gi produktet form av edelt metall antikke ting, formørket av tid, men shabby fra berøre hender i løpet av årene. Ved den andre metode for anvendelse av den gylne patina, er patinering gjøres på den lyse maling. Best for en lys hvit maling. Effekten av antikviteter innhentet tvilsom, men hele greia blir litt merkelig form for luksusvarer. Gull patina på den samme Hvitmalingen påføres i små mengder, prøver å fremheve kanten, kanter eller skarpe sideoverflatetekstur gjenstanden som skal dekoreres.

Påføringsteknikk patina. Gull patina kan påføres i to fundamentalt forskjellige måter. I det første tilfellet, vil du ikke oppløse gull patina noen typer løsemidler, og bruk en tett miks rett fra boksen. Trenger bare å dyppe penselen i en gyllen patina bokstavelig talt en millimeter. Hva ville du på børsten forble et lite stykke gull patina. Ytterligere maskiner anvendelse av patina lager flekker gull patina nesten tørr pensel på den valgte overflaten. I dette tilfellet vil du motta som et resultat av å bruke patina karakteristiske bånd, litt som å skrape. Når er gjort patinas på hele emnet som helhet, vil det vises tårer ripete, frynsete etter lange år med bruk og hver bunnen av, kan det synes som gjennom en enklere maling lurer gull. Det er av denne effekten og brukt gull patina. I arbeidet med en tørr børste og er patina beleggingsteknikk. Så snart du prøver å sette en patina litt tykkere, vil du se så snart den dekorative effekten forsvinner. Produktet opphører å være vakker, og det begynner å virke dårlig farget og flekkete. I dette tilfellet, kan produktet fullstendig malt og re-making patinas, hensyntatt tidligere feil. For ikke å falle inn i en slik situasjon, og for å mestre teknikken med å påføre patina, er det bedre å trene litt på noe ikke ansvarlig på noen små objekt. Hvis du ikke liker arbeidet ved søknad patina med en tørr pensel, kan du fortynne gull patina løsemiddel. Og prøver å bruke en patina til tilstrekkelig utvannet tilstand Fukt børsten inn i den. Du får om et lignende dekorativ effekt, som i det første tilfellet. Men med denne teknikken, søker patina, mister gull patina sin glitter og slå kjedelig "sprekk", og visuell struktur lik den falmede flekker. Hvilken teknikk du søker patina bedre, bestemmer alle for seg selv etter hans estetiske ideer. I sjeldne tilfeller, patinas utføres jevnt, uten hull og mangler, som vanlig maling. Som et resultat av søknad teknikker av patina får du zholtovato gyllen overflate med lyse glans.

patina

patina av den enkle lekmann ganske eksotisk produkt. tilpassede blandinger blir vanligvis solgt med innenlands bruk i supermarkeder og konstruksjonen er meget forskjellig fra den patina, som brukes i et produksjonsmiljø.

Hvorfor vil denne malingen? En patina er nødvendig for å gi en dekorativ effekt, den såkalte effekten av antikken. Ved anvendelse av patina er skapt i mørke hjørnene av fasader, i noen tilfeller, preget tekstur av tre.

Det finnes to typer av patina, samt to typer flekker:

 • patina på løsemidler
 • patina på vann

I fabrikken forhold patina påføres med sprøytepistol. Patina opprinnelig ble påført tynt lag på en stor flate, og det overskytende fjernes.

For å patina enkelt fjernes etter påføringen av materialet innledningsvis har redusert adhesjon. Det er interessant ord adhesjon betyr adhesjon sak å fullføre overflaten til hvilken det er påført.

For mørkere hjørnene patina noen ganger lokalt påføres med sprøytepistol sterkt redusert lommelykt.

Du kan prøve å søke patina og en børste, men det vil vise seg tøff og ikke profesjonell.

All right, forårsaket patina og enn fjerne det. Fjerne overflødig patina vanligvis produsere Scotch-Brite, eller metallull. Det er en slags liten slipende materialer som fjerner den patina, men ikke ripe opp overflaten av fasaden.

For øvrig, hvis man lagt et tykt lag av patina eller en lang tid til å tørke før påføring av lakken patina, det vil si at sannsynligheten for dårlig vedheft av lakk påføres over patina. Den lakk må nødvendigvis være påført den patina til den som er montert på overflaten av fasaden.

Ikke glemt hva adhesjon? Svak adhesjon betyr at over tid blir peeling lakk med patina. Resultatet er ikke dekorative, men heller skjemmende.

Etterbehandling patina - en måte dekape

På meget porøst trevirke patina ofte alene i porene. kalles denne metoden dekape finish, det vil si "fjerning av hodet" i bokstavelig russisk oversettelse.

For en bedre valg fordi de tre behandles med stålbørster på langs av fibrene, er denne teknikk som kalles børstet. Vel å børstet tre med porer i begynnelsen, myke lag, som for eksempel eik, ask og mange eksotiske arter.

Når børsting furu brede strimler fjernes tidlige lag av årringene. Børstet ineffektiv for disse artene: bøk, lønn, pære, kirsebær, teak, oliventre.

for fortynning patina å bruke spesielle oppløsningsmidler raske fortynningsmidler, aceton, ethanol eller isopropylalkohol (når det brukes må være sikker på deres renhet alkohol eller aceton som løsningsmiddel.

Påfør patina i "vått - i vått" ikke kan, fordi da er det vanskelig å vaske av. Det er også ønskelig å anvende patina tilstrekkelig tørr fakkel pistol i en enkelt omgang.

Tilgjengelige mange farger patina løsningsmidler: primærfargene, farge, tre, gull. De kan blandes, samt å legge til noen flekker.

Patina oppløsningsmidler må ikke påføres på vandige belegg.

Patina metalliske farger (gull, sølv) før applikasjonen må filtreres.

Patina på vannet Den skiller seg fra den patina på oppløsnings større faste bestanddeler, forbedret lysstyrke, tetthet (dvs. opasitet).

I de grafiske vekt på teksturene mer livaktig effekt oppnås med vann patina. Tørketid 30-40 minutter vodorazbavimaja patina.

Det er flere farger patin på vannet, kan den nøytrale versjon farges med de samme pigmentpastaer som vann emalje.

LiveLive

 • Crafts (797)
 • Andre nyttige (303)
 • Ideer (115)
 • Maling, Drawing (88)
 • blomster på forskjellige måter (82)
 • Broderi (78)
 • etterligning snøre (77)
 • Decoupage (72)
 • Forandringer (72)
 • støpestykket (69)
 • Kartong (62)
 • Pappmasje (23)
 • Craquelure, aldring (22)
 • av avfall (22)
 • Lamper (22)
 • Miniatyr (20)
 • Fottøy (18)
 • Selvlagde materialer (17)
 • I dag (9)
 • Smykker, ukrashalki (6)
 • macrame (6)
 • Etnisk (1)
 • Mosaic (1)
 • DESIGN (522)
 • Ideer (173)
 • Boho (160)
 • vintage (107)
 • Dekorasjoner for helligdager (58)
 • Shabby elegant (56)
 • Strikking (400)
 • En krok (221)
 • Nåler (104)
 • Ukrashalki (53)
 • + Strikke stoff (22)
 • Baby (5)
 • Tallerken kant (4)
 • INTERESNO_POZNAVATELNO (317)
 • Lese, se (126)
 • Rus (61)
 • Oberegi poseringen (48)
 • Slaviske festivaler, toll (24)
 • Spill guder (16)
 • Letter, Rune (13)
 • Yoga (12)
 • Lære språk (9)
 • Spinning (8)
 • Bilder (8)
 • Klær (5)
 • Vår tale (4)
 • Cartoon (2)
 • Dukke (1)
 • WORKSHOP (312)
 • SY (270)
 • Ideer (252)
 • Dukker tilde (5)
 • Toy dukke (3)
 • Veving og veving (188)
 • veving (79)
 • veving av aviser (46)
 • Veving tepper, belter. (36)
 • Kurver på (13)
 • Perler (8)
 • Mats (8)
 • Snorer, flette (8)
 • Mandala (5)
 • GARDEN (152)
 • Travushka dosering (59)
 • Ideer (45)
 • Hage og innendørs gress og blomster (5)
 • reservoarer (4)
 • Datamaskiner, internett (147)
 • for dagbok (80)
 • Websider (28)
 • Program (10)
 • Opplærings (10)
 • Leker (2)
 • TIPS (120)
 • Oppskrifter - ikke bare mat (76)
 • Triks (18)
 • Hanskeboks (95)
 • Photoshop (70)
 • "Pribluda" (12)
 • Bilde (11)
 • For fotobøker (7)
 • Heal selv (68)
 • Bøker, magasiner, videoer (48)
 • REFERANSER (37)
 • Seliger (5)

-Søk Blogs

-faste lesere

-sendinger

Forgylling og patina

Hvis du elsker den alderen effekt, luksus og gnisten av gull i interiøret - gå, er dette boken for deg) Nedenfor finner du tre mesterklasser på å dekorere taket utløpet av skum: ved hjelp av forgylling Potala, akryl gullmaling og med en patina effekt

Før du begynner å bli kjent med ideene til dekorasjon og forgylling Potala takplate for interiør, ønsker jeg å gjøre en liten, men svært hyggelig digresjon om vår ferie, som ikke er langt unna) Hvis du ennå ikke har bestemt seg om valg av landet for hvile og reise, jeg invitere du ser på sidene på nettstedet - portalen for barn og familier Kidpassage. Her finner du mye nyttig og interessant informasjon om kursteder, og barnas leirer. En av artiklene vil fortelle deg om underholdning i Tyrkia, vil du finne ut hvilke attraksjoner Antalya (Tyrkia) er svært populære blant turister. Dette nettstedet vil hjelpe deg å velge land og et sted å slappe av med barna, ta en titt)

La oss starte med kunst av dekorasjon, som lar deg slå et objekt til gull. Denne teknikk, som kalles den forgylling blad, tillater oss å lage en likhet med en hvilken som helst metalloverflate ved hjelp av liming tynnplatemetallfolie simulere edle metaller. I det indre forgylling brukes, som en måte å fremheve de ulike dekorative elementer på møbler, rammer, deler av frise, vaser, lysestaker og andre elementer.

Bladgull simulere ulike nyanser Pot laget av bronselegeringer, sølv - fra aluminium. Potal representert i plater, ark utklipp, samt flis av metallfolier. Relativt nylig, en ny type materiale - såkalt multi-farget potal. Disse nye materialer i stor grad utvide mulighetene for dekorasjon av forskjellige gjenstander og overflater med den fylde som viser edelmetall og dets karakteristiske glans, passerer fra den varme til den kalde skygge gull, sølv månefargetone.

Rosett tak laget av skum dekorert av en fullstendig støping av gips elementer med gull.

Tak Inngangen 1. Polystyren;

2. Akryl grunning fast Maimeri Gesso №617;

3. Potala lys gullfarge selskap Maimeri;

4. Klebe vandig akryl Mordan;

6. Børsten av myke syntetiske;

7. En liten del av mykt vev.

Først må vi forberede overflaten. For å gjøre likheten av utløpsstussen av skummet dekker hele overflaten av gipsutløp akryl primer. I mitt arbeid bruker jeg akryl primer fast Maimeri Gesso №617.

Grunningsbelegg ble påført i to lag med et intervall av 30 minutter mellom hvert strøk for å sikre fullstendig tørking. Dessuten er denne fremgangsmåten er nødvendig for å forberede overflaten av veggen for å limingen fragmenter svette.

Etter tørking av jordsmonnet med en myk børste er jevnt påført lim. For å gjøre dette veldig godt egnet vandig akryl Mordan selskap Maimeri №762.

Limet påføres bare på de deler av kontakten, som vil være dekorert.

Etter minst 20 minutter på størrelse overflaten potal påføres ved hjelp av en meget myk hånd. Forsiktig på arket for å dekke alle sporene. Det er nødvendig for fullstendig å dekke hele overflaten til å være forgylling. Ikke bekymre deg hvis Potali ark har en tendens til å rive, er det typisk for denne søknaden teknikk. Ark Potali bedre å forsiktig flytte på overflaten av et bredt myk børste syntetisk. Vi må handle svært nøye og forsiktig, som allerede pålegges av gull du kan verken flytte eller fjerne uten deformasjon. Hvis du arbeider med et platemateriale, er det nødvendig å pålegge, prøver å dekke så mye som mulig flate.

Små deler av gull, som regel igjen fra store deler av blader. du kan gå med en myk bomullsklut på den lukkede overflaten av Potala, ikke mye pressing.

Således potal ligge tett mot underlaget. Overskudd av gull kan fjernes lett med en udekket klebende overflate av paret av børsten bevegelse.

Forblir Potali kan gjenbrukes.

Etter legging Potali til Din jobb er ikke mørkt på overflaten, påfør et beskyttende lag med lakk. For å beskytte forgylling anbefaler å bruke skjellakk №763 selskap Maimeri.

Etter tørking av lakk, er det nødvendig å polere overflaten av forgylt med en ren klut.

Kjerneboring utløpsdiameter, som er nødvendig for lysekroner basen. Påfør baksiden av stikkontakter lim, gir det for å tørke i henhold til instruksjonene og nøye å sette en stikkontakt til taket. Tak sokkelen er klar til å glede deg og overraske med sin glans og prakt av dine gjester.

1. ark med bladgull - Potali har en veldig fin struktur, de er nesten vektløs. Derfor må du jobbe med dem svært tett og nøye, fordi selv uforsiktig ånde kan bære et ark av svette fra håndflaten.

2. Ark Potali bør ikke ta hendene som de holde seg til fingrene, er igjen på huden. For disse formålene er det bedre å bruke en myk børste.

3. Vanligvis dekoratører har i hendene et spesielt sett med børste for forgylling, som de bruker fra en jobb til en annen. Denne børsten er ikke brukt til andre formål. De resterende børste smuler av gull ikke forstyrrer med påfølgende arbeid.

Vi trenger: Tak kontakten fra gips eller polyuretan. Craquelure to-fasesystem i aerosolen, akrylmaling, "OL gull", en børste fremstilt av syntetisk.

Master-klassen Opprett patina effekt

Materialer brukt: materialene som brukes Maimeri italienske firmaet, serie IDEA PATINA:

Metallic lakk-basen №475 - Bronse

Kjemisk patina №712 (blå)

Primer-primer for kjemisk patina №714

Patina maling №710 (asfaltferniss)

Beskyttende lakk for kjemisk patina №715

Verktøy for jobben: en flat pensel med myk syntetisk pensel syntetisk runde, svamp, papirhåndklær, hansker.

Dette anbefales for bedre malingsadhesjon til overflaten. I det foreliggende arbeid er det ikke nødvendig å bruke spesielle primer-primer kan også benytte et hvilket som helst primer, vannbasert akrylmaling eller en passende farge

Jordsmonnet må være helt tørre.

2. Etter at overflaten har tørket helt, går du videre til dekorasjon. Brukes på hele overflaten av vår outlet metallic lakk base.

Vi hadde dobbelt-belagt metallic lakken, siden et første lag fastsatt ujevnt.

Når det annet lag ble påført først etter fullstendig tørking av det første, det tok omtrent 30 minutter. Også, for bedre feste for blekket til etterfølgende lag kan være lett å tørke det første lag av sandpapir - nulevkoy.

6. Den siste fasen av utsmykningen av vår utløp var i ferd med å få effekt med en beskyttende lakk for kjemisk patina №715. Det er også mulig å feste det arbeidet ved en konvensjonell klar akryllakk eller lakk bruk i aerosoler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 2 = 1