Gresskar pannekaker uten egg

Meatless pannekaker fra et gresskar

Banana (moden) - 1 stk.

Kanel - etter smak

Vaniljesukker - til smak

Bakepulver - 1 ts

Hvetemel - 200-250 gram (etter behov)

Salt - en klype

Vegetabilsk olje - for steking (etter behov)

Meatless pannekaker fra et gresskar - en enkel, næringsrik og svært velsmakende delikatessen, som vil hjelpe deg ut når som helst på året, og vil gi en behagelig variasjon å lene og daglige menyen. Tilberedt med tillegg av en banan, krydret krydder og en liten mengde mel fritters får lett, myk, luftig og svært aromatisk. Tilgjengelig i komposisjon og enkel å tilberede, disse pannekaker - en flott måte å legge til kosthold er nyttig, men ikke alle av din favoritt gresskar. Siden den sanne basis fritters problemer, kanskje bare deres appetittvekk gylden farge, slike velsmakende og anbud smak pannekaker med stor sannsynlighet vil tilfredsstille selv de som vanligvis er til gresskar helt likegyldig. Prøv det!

For å forberede gresskar pannekaker forberede meatless ingrediensene på listen.

Skrell og hakk gresskar i små biter.

Plasser gresskar i en gryte og dekk med kaldt vann i en slik mengde at vannet knapt dekket stykker.

Ta med vann for å koke og koke gresskar stykker 15-20 minutter til de er myke.

Hell av vannet og legg gresskar stykker i en dyp tank. Legg skiver banan i små biter.

Grind-komponenter ved hjelp av tolkushkoy potet eller blender til pure.

Legg en klype salt, sukker, vanilje og kanel etter smak.

Vel alt oppstuss. Og gradvis tilsetning av små porsjoner, røres i en blanding av hvetemel blandes med bakepulver.

Tilsett mel 1-2 ss for å gi en tykk deig som er i det vesentlige ikke er drenert fra skjeen.

Ss dip i kaldt vann, og porsjoner Ha deigen inn i et oppvarmet, smurt panne.

Yngel fritters til gylden brun, 3-4 minutter på hver side.

Meatless pannekaker gresskar klar. Bon appetit!

Gresskar pannekaker - magert med krydder

Denne oppskriften er meatless pannekaker gresskar er bra fordi det er allsidig og mye mer nyttig enn de tradisjonelle pannekaker laget av mel. Denne retten er nyttig ved at den inneholder en minimal mengde mel. En allsidig i at det kan være forberedt på svært forskjellige smaker: salt, søtt, med urter og krydder. Matlaging pannekaker er ganske enkel, den eneste - gang de krever steking. Så hvis du er klar for en stor familie, kan du bruke til steking to kokekar samtidig. Vi tilbyr muligheten til å lage den uvanlige salte gresskar pannekaker uten egg med indisk krydder. Forresten, kan gresskar bli kokt suppe - en oppskrift her.

 • Gresskar renset - 0,5 kg.
 • Kikerter mel (eller hvete) - 1 kopp
 • Sol - 0,5 kunst. skjeer
 • Krydder: Curry, Asafetida - 0,5 ts.
 • Olivenolje (for steking)

Hvordan lage pannekaker med gresskar - trinnvise instruksjoner med bilder

 1. Gresskar må gnidd på et fint rivjern. Legg til det salt og bland godt å la en liten gresskar juice (hvis du koker søte pannekaker, tilsett en halv kopp sukker)
 2. Til gresskar, tilsett 1 kopp mel og krydder. Vi valgte kikerter som et sunnere alternativ til hvitt hvetemel, fordi det er rikt på protein. Krydder kan velge andre, foreslår vi å bruke asafoetida og karri, som De kombinerer godt med gresskar.
 3. Elt deigen jevn gnidd ut gresskar og mel. Det var ikke meget væske, men det bør ikke være for tykk til å være i stand til å danne en pannekake i en stekepanne (som avbildet nedenfor).

 • Når deigen er ferdig, settes varmen opp en stekepanne med litt olje (for steking er bedre å bruke olivenolje eller kokos) til en liten brann, slik at det blir jevnt oppvarmet

 • Du kan begynne å ta knekken pannekaker. For å gjøre dette, legg i pannen om en spiseskje med deig og skje til nivå det å få en flat pannekaker. Gjenta handlingen til pannen er full og stek et par minutter, til de er gyllen
 • Etter at snu pannekake til den andre siden og steke dem også på den andre side. Kanskje vil den pan må legge litt olje
 • Fjern muffins fra pannen klar, tilsett matolje og sette den til å steke et nytt parti, gjenta de to foregående punktene til slutten av hele deigen. Dine gresskar muffins er klar!

 • Tjener pannekaker med gresskar kan være både varm og kald. Pynt det kan være friske grønnsaker, en enkel grøt av noen frokostblandinger, krem ​​eller hjemmelaget majones (hvis ikke er på kontoret).

  Og hvis du elsker gresskar, høst, eller det rett og slett - vi anbefaler en deilig meatless pai med gresskar og kål.

  se også

  Kommentarer og vurderinger (6)

  Jeg leter etter oppskrifter fra gresskar og fant denne oppskriften for gresskar pannekaker. For å være ærlig, hadde jeg aldri kokt gresskar med salt og krydder. Men jeg bestemte meg for å ta en sjanse - før du tilbereder hjemme Adygei ost på din oppskrift, og han skuffet ikke. Gram mel Jeg har ikke (for å være ærlig om dette, og aldri hørt), så uten å nøle sette et vanlig hvitt mel. Pannekaker jeg har det du trenger. Og jeg selv likte - virkelig uvanlig blanding av gresskar og krydder! Deilig! Men barna vil ha en søt tann søt til frokost - enten denne oppskriften til å lage søte gresskar pannekaker?

  Katrina flott å ha gresskar pannekaker med krydder som du vil lykkes og likt! Kikert mel - et mel laget av kikerter, eller det som kalles den tyrkiske erter. Ved form han ikke liker erter, men også refererer til bønne. I denne oppskriften, du gjorde det rette ved å erstatte gram hvetemel til det normale med en hvit hvetemel (bortsett fra at en hvit kan sette litt mindre). Men gram mel er mye mer nyttig enn hvit, så jeg anbefaler det å spore opp og prøve å lage mat med det alle slags retter - deilig, kalorifattig og sunn. Kikert mel jeg kjøper over Internett. I supermarkeder, har det ennå ikke lagt merke til. Søt pannekaker fra en gresskar kan også fremstilles i henhold til oppskriften. For å gjøre dette, fjern krydder og salt, og tilsett sukker etter smak og tilsett litt kanel, gresskar godt med dem. Vi vil snart publisere en komplett oppskrift for søte pannekaker fra et gresskar 🙂

  Vi venter på oppskriften søt oladushek. Jeg har hørt at de kan legge til litt frukt (eple, banan, og kan mulig?).

  I stedet gram kan være ert? Eller for en smak av dette prinsippet?

  mulig i stedet for chick-ert og ert. ikke mye prinsipp. og kan erstatte konvensjonelle mel i prinsippet.

  Matlaging gresskar pannekaker for ulike oppskrifter

  Gresskar retter dukket opp i verden siden dagene av Columbus. I vårt land, begynte gresskar fest med XVII århundre. Denne velsmakende og nyttig vegetabilsk er stor for å skape næringsrik kulinariske. Pannekaker med gresskar og semulegryn, for eksempel, er en integrert del av et sunt balansert meny av dem som ser sine tall.

  Tips Julia Vysotskij er svært populære blant dagens husmødre. Hennes retter er virkelig gode, og koker dem - en nytelse. For å gjøre klassiske pannekaker anbuds gresskar trenger:

  For å forberede pannekaker, gresskar nødvendig å skrelle og rist. Mass nødvendig å sette koke, tilsett melken. Plommer dunker med sukker og mel. Proteiner er pisket inn i et tykt skum og forsiktig satt til det ferdige gresskar puree med eggeplommene. Bakt pannekaker med myk gresskar smurt panne, og matet med syltetøy eller krem.

  Oppskriften av de delikate gresskar pannekaker kan omfatte både ferske råvarer og kjølt. Forskjellen er ikke spesielt stor, men hvis du velger å ta en liten bit av frossen gresskar, så det må være helt tint. Deretter blir den flytende masse helles og presse. Bare da kan du lage søte gresskar fritters. Her er noen matvarer du kan ta:

  Hakk grønnsakene i en blender, slå egg i en egen beholder og tilsett yoghurt. Gresskar pannekaker med kefir ut spesielt med fly, men du kan erstatte denne ingrediensen er en væske rømme hvis det er nødvendig. Nå eggene må sende salt, olje, mel og sukker. Blandingen ble knadd inntil forsvinningen av klumper. Soda må lønne seg med eddik, tilsett gresskar puree, og bland alt med mel vekt. Deigen skal stå i ca 15 minutter. Å steke gresskar pannekaker til middag, noen ganger kan du bruke i stedet for mashed vanlig kake. For å få en god deig, bare øke volumet av yoghurt.

  Meatless pannekaker skiller seg fra andre matvarer ved at de ikke har flere produkter eller behandling, noe som reduserer fordelen av den vegetabilske. Du må ta:

  Gni gresskar papirmasse og tilsett salt og sukker. Røring, sover mel og danne deigen. Meatless pannekaker bakt med litt olje til de er gyllenbrune. Men den viktigste hemmelighet av det faktum at det nå er nesten en ferdige retten skal tilberedes i ovnen. Smør pannekaker med honning, overføre til en beholder for baking og sende den til 20 minutter i ovnen under panseret. Meatless pannekaker før servering kan du strø med kanel.

  Hvis faste pannekaker annerledes opprinnelige forberedelse, diett i første omgang, en god lav-kalori. Pannekaker med gresskar naturlig nonfat yoghurt er en god lunsj eller middag. Du må ta:

  • 200 g av gresskaret;
  • En egg;
  • 4 ss mel;
  • 1 ts honning;
  • en kvart kopp yoghurt;
  • soda;
  • vanillin;
  • olje.

  Riv grønnsakene og bland med egg og yoghurt. Den homogene masse sette vanilje og litt soda, forstyrrer, hell mel. På slutten av en ferdig deig må du legge til honning. Sett små porsjoner på en smurt stekeplate og gå tilbake til ovnen. Kalori-bakt pannekaker er bare 160 kcal per 100 g produkt. Selv om kosten måltider jeg ønsker å gjøre spesielle, kan pannekaker før servering du dryss med revet ost.

  Kosttilskudd pannekaker flott ut på grunnlag av grønnsaker og myk ost. Kalori forblir ved den samme lave, og smaken blir spesielt øm. For å gjøre fritters fra cottage cheese og gresskar, må vi ta:

  Cook pannekaker enkelt. Først trenger du en skarp kniv til å skjære skallet. Det rensede vegetabilsk males på et rivjern, legger egg, salt, pepper og urter omrøres. Massen er satt cottage cheese, hell melet og elt deigen. Husk at de mer nyttige pannekaker med cottage cheese og gresskar i stekeovnen, men steke i pannen raskere. For det større gode, erstatte olivenolje.

  Pannekaker med gresskar kan gjøres uten egg. Det viser seg velsmakende retter vegetarisk alternativ. For å forberede trenger du:

  • 600 g av gresskaret;
  • 2 ss linfrø;
  • 6 ss vann;
  • 2 kopper mel;
  • 1 ts bakepulver;
  • en halv kopp av myse;
  • 1 ts krydder;
  • 2 ss smeltet smør.

  Vi sender en grønnsak lapskaus med krydder. På dette tidspunkt kvern malings linfrø, fylles med vann og oppvarmet til en viskositet (det linfrø i denne resept tjene som egg). Bakepulver blanding av mel, å tilsette en viskøs masse av frø, gresskar puré, olje og myse. Stekte pannekaker uten egg servert med kondensert melk eller syltetøy.

  Og hvis du ønsker å lage noe velsmakende, men solid og velsmakende, er det tilrådelig å koke kjøttet på fransk kylling i ovnen.

  Pannekaker med kokt gresskar er en utmerket siderett til kjøtt eller kylling filet. For å gjøre parabolen, er det nødvendig å klargjøre følgende:

  For å begynne å frigjøre vegetabilsk skrelt og kuttet i store biter. Vi fyller med kokende vann, salt og sende det å lage mat, dekket over svak varme i 15 minutter. Når det vegetabilske blir myk og kan dreneres fra vannet, kul og strekk stykker gaffel eller i en blander. I en separat bolle, slå egg med salt og sukker som ønsket som mulig og pepper. Hell melet og kna til en stiv deig. Bland den med en grønnsak puré. Stek pannekaker du trenger til de er gyllenbrune.

  Kulinariske hemmeligheter mange kokker er å lage en annen rett så nyttig som mulig. Når matlaging pannekaker uten egg krever seriøs søke produkt som kan erstatte dem, og skaper en deilig frokost uten mel vil gjøre uten slike tiltak. Saken er at den semule oppnådd utmerkede stiv deig. I dette tilfellet, uten mel fritters komme ut lavere i kalorier. For denne oppskriften trenger du:

  Myk vegetabilsk base kan oppnås dersom sette ut et gresskar og krem ​​i ca 15 minutter. I denne massen er nødvendig å tilsette sukker og semule, rør og la lokket lukket, men uten brann, i ytterligere 10 minutter. Deretter visp egget, legge deigen, bland og begynne å bake, danner fritters spiseskje. Nyttige og velsmakende pannekaker uten mel er perfekt kombinert med noe frukt syltetøy.

  Oppskrift pannekaker med fersk eller frossen gresskar nesten alltid inneholder litt mel. Men for å gjøre en solid frokost eller middag for å hjelpe forskjellige frukter. Så, pannekaker med gresskar og epler ikke legge kalorier til kosthold, men skiller spesiell smak og vitamin bruk. du må forberede gjennomføringen av oppskriften:

  • 400 g renset gresskar;
  • 2 epler;
  • 2 egg;
  • 2 ss sukker;
  • 5 ss mel;
  • en klype salt og smør;
  • rømme etter smak.

  Gni vegetabilsk med epler. Pisk eggene med sukker, tilsett salt. Kombiner de to blandingene, tilsett mel. Husk at mengden av mel i deigen avhenger av hvor myke og ømme pannekaker smaker av gresskar og eple, så ikke overdriv med dette produktet. Den ferdige deigen kan spres på en skje, og stekepanne over svak varme til gylden fargetone. Serve pannekaker med gresskar og epler med rømme og en søt tann kan ta honning.

  Pannekaker fra et gresskar og poteter smaker som pannekaker. De kan også serveres som en egen rett, lager sausen. For å gjøre slike interessante pannekaker er nødvendig:

  Skrelles gresskar og poteter gnidd på et grovt rivjern. Proteiner fra egg visp til tykt skum. Plommer med majones benyttet i revet blanding av grønnsaker, deretter helt melet og hell i proteiner. Pannekaker fra en gresskar og poteter er bakt i en brønn-oppvarmet stekepanne med olje, er det meget egnet for hjemme fylling av drivstoff. For er det nødvendig å hogge hvitløk med urter og tilsett majones.

  Lag pannekaker fra et gresskar er veldig enkelt med pølse. Det viser seg en fullstendig stor rett som kan serveres til noen familie til frokost. Det viktigste er å velge kvaliteten på denne oppskriften pølser. Viktige ingredienser:

  • 120 g av gresskaret;
  • 50 g av kokte pølser;
  • En egg;
  • 20 g hvetemel;
  • 15 g smør;
  • salt og pepper.

  Skrelte grønnsaker uten frø gni på et rivjern eller kjøttdeig. Du kan også gå inn og pølse, men hvis tiden er kort, bare smuldre den og bland med gresskar. Vekten må legges rastortoe smør egg, mel, pepper og salt. Matlaging disse pannekaker ta litt lengre tid å få en liten pølse til å steke. Se på bildet på internett for å se hvordan du liker ferdiglagde pannekaker.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  74 + = 81