Gratulasjonskort med sine egne hender

Gratulasjonskort med hendene: en master class, interessante ideer og anbefalinger

Gratulasjonskort, med hendene limt og malt, verdsettes mye høyere enn butikken kjøpte opsjoner. Du vil ikke bare skape unike ting, men også å investere i arbeidet med hans sjel. Vi tilbyr deg å lære å lage et kort med hendene på ulike fag.

Ganske interessant å få kort "Glad Lærerens Day", med hendene opp i kraft stil. Det innebærer bruk av flere individuelle bilder, brev og dekorative elementer, som er samlet i en helhet. Du må ta en papp A4 for grunnkortet, et bilde for bakgrunnen A5, og flere bilder med emner knyttet til skolen. For eksempel kan det være bokstaver i alfabetet, en ryggsekk, en plate abstrakt, linjal, kompass og så videre.

For å begynne, lage en stiftelse, det vil bare kaste i halvpensjon A4. Om nødvendig, male det. Deretter lim på forsiden av bildet til bakgrunnen. Det ville være fint om formatet er litt mindre (A5). Deretter kuttet langs konturen av bildet utarbeidet av skolefag. Du kan også skrive en liten firkant med ordene "Pozdravlyaem9raquo; eller "Happy Holidays". Plasser bildene på bakgrunnen som de er nødt til å dukke opp i den endelige versjonen. Lim dem. Du kan også dekorere et postkort bånd eller ulike dekorative elementer. Gratulasjonskort "Glad Lærer" med sine egne hender gjort. Det gjenstår bare å signere den.

Gratulerer kindergartener

Veileder barn i førskolealder vil være svært glade for å motta et gavekort laget av hans elever. Som grunnlag kan du låne en idé blyanttegning. Først forberede grunnlaget kortene. For å gjøre dette, ta papp eller kraftpapir, brett i to. Deretter fortynne maling og dekke den med en svamp. Ta noen nyanser - slik at bildet blir lysere.

Nå la hvert barn blir våt finger på svampen og sette et merke på forsiden av kortet. Kombiner dem du kan ved å tegne bunnen av bølgete linjer som strekker seg fra de lavere poeng. Dermed får du en haug med baller. På siden av plasten kan skrive "Gratulerer 9raquo !; Dermed kort på dagen for læreren, og skaper sin egen, klar!

En annen søt baby-kort

En masse positive følelser ta å presentere et personlig gratulasjonskort pedagog. Hendene hans kan gjøre det ut av de mest vanlige farget papir. Og fra andre ting må bare saks og en penn. Brett papiret i to og legg den til håndtaket på barnet, slik at tommelen og pekefingeren touch til brettelinjen. Sirkel det på en bane og nøye kutte ut kortet. Som et resultat, vil du ha et hyggelig kort, som er formet som en palme baby. Når avsløre deres allerede blitt to. Det gjenstår bare å fylle ut kortet og presentere det til veileder.

For å få et kort, må du ta papp papir, tynt tosidige tape, flere varianter av kraftpapir eller normale fargebilder med et bilde, og gule ark. Fremstill den første fundament kort, brettes arket i to. Deretter skåret opp i flere strimler av et annet papir. Prøv å gjøre dem samme bredde, men forskjellige lengder. Nå kuttes fra ark med gule figurer som ligner dråper. Det bør være så mye som strimler.

Når alle delene er klar, kan du begynne å designe forsiden. For å gjøre dette, lå båndene på postkort. Du får en fin, hvis de ikke er parallelle. Du kan sette dem litt på skrå. Deretter tar en strimmel som limes til den motsatte side av et stykke dobbeltsidig tape. Sett boksen på plass. Tilsvarende alle limstripene på teip. Til slutt fester du slippe til papir lys.

Hilsenen på skolen med hendene er svært rask. Derfor ideelt for temaet i timen, eller klasse time. Som et resultat, vil hver student egen hilsen, som han da kunne gi noen en bursdagsgave.

Papir hilsener til nyttår

Gratulasjonskort med sine egne hender nyttår er gjort enda enklere. For eksempel, for å skape et slikt kort, trenger du en rød papp eller kraftpapir av samme farge. Ta også den smale og brede bånd av beige eller gyllen nyanse, faller samme tone, perler eller rhinestones.

Brett papiret i to. Vær spesielt pistol eller lim "Moment9raquo, fester toppen av en liten bit av smale bånd. Det bør være sentrert. Skissere under flick av en sirkel blyant. Innenfor det lå en drop-perler, slik som å fylle det meste av plassen. Deretter limer alle elementene. Det er best å bruke en pinsett. Det som gjenstår er baugen av den brede bånd og lim den på ballen. Signere kortet.

Veldig vakre gratulasjonskort med egne hender vil bli gjort ved hjelp av en tykk dobbeltsidig tape. Også, for eksempel, for å lage et kort med ballonger, vil du trenge flere typer kraft papir eller papp med tegninger, en liten bit av tynne bånd og vakker tråd (dun, ull, fine hyssing og så videre).

Først lage en mal for gratulasjonskort, papp brettes i to. Så det dekorative papir og baksiden tegne sirkler eller ovaler, hjerter. Det former våre fremtidige ballonger. Så saks og forsiktig klippe langs konturen av figuren. Nå, klipp tråden. Du trenger et antall på hvor mange baller ut. Koble tråd med en papp figur ved hjelp av dobbeltsidig tape. Ordne baller på forsiden av postkortet, og deretter lim dem.

Alle tips knytte til en bunt med et tynt bånd. Ryggen av pinnen på kortet. Trim tips av tråder. Volume kortet er klar! mange forskjellige gratulasjonskort kan gjøres på dette prinsippet. Bare ferdige elementer og feste dem til den tykke dobbeltsidig tape.

De blanke kort i stil med scrapbooking

Originale gratulasjonskort laget av papir med hendene vil gjøre i scrapbooking stil. Du må ta flere arter av vakre papp, tynne bånd og lim PVA. Til å begynne, forberede stiftelsen. Dette kan være så papp, brettet i to, og bare en kvadratisk eller rektangulært stykke papir. Så den røde papir og klippe ut nøyaktig den samme formen som selve kortet, bare en centimeter mindre på hver side. Skjær et stykke akkurat det samme, bare hvitt eller beige. I tillegg bør det være mindre enn et par millimeter forrige. Lim på forsiden av et postkort første røde blad og deretter lys.

Nå kuttes tre rektangler med annet papir. De må variere i lengde med en centimeter. I midten av pinnen horisontalt mellomstore rektangel. Skjær et stykke tape og limer den ene ende på motsatt side av en lang rektangel. Sett et tall under den sentrale del og også limes. Tape heisen opp. Lim på toppen av den siste boksen, pre-pakket andre stykke av båndet under den. Fra restene av tapen gjør baug og lim den på toppen av våre gaver.

Under bildet er en inskripsjon "Godt Nyttår!", "Bright ferie!" Eller "Gratulerer 9raquo !; Det er bemerkelsesverdig at, avhengig av hvilken farge papiret du bruker, endre og innholds kort. Hvis du tar en papp nøytrale nyanser med et mønster av hjerter og sirkler, kan kortet være til stede for hans fødselsdag.

Gratulasjonskort i minimalistisk stil

For slike kort må mono vakker papp mørkt. Samt den hvite bygging papir og noen typer farget tape. Papp mørke farger gjør grunnlaget gratulasjonskort. Skjær flere strimler av dekorative selvklebende tape og bare holde det på forsiden av kortet. Stripene skal gå horisontalt, kan være litt diagonalt.

Ta en hvit papp og en blyant vakker og nøye skrive i to linjer med "Happy Birthday" eller en "Gratulerer 9raquo !; Bokstavene skal være i fet skrift. Sirkel ordene i rammen, og la det noen steder forbundet med ord. Nå tar en skarp kniv og skjær kontoret hele langs konturen. Med vår PVAc lim på blank tape. All. Gratulasjonskort i stil med minimalisme klar. For all sin enkelhet, blir det lyst og stilig.

Flere alternativer minimalistisk design kort

Vakker er umulig å lage kort med dine egne hender, "Happy Birthday" eller "Godt Nyttår". Spesielt hvis du er i den prosessen du bruker farget tape. Du trenger ikke å bruke andre materialer og verktøy. Bare fest teip til forsiden av kortet i en annen rekkefølge, eller gjør ham forskjellige tall. Det kan være et stearinlys, gave, kaker og så videre. På slutten av kortene du bare limt på toppen av teip hilsen inskripsjon, skåret ut av hvit papp. Dermed vil du ha flere alternativer for enkle, men kreative og stilig gratulasjonskort.

Postkort med sine egne hender

Området er om hvordan å lage et postkort. Vakre og originale gratulasjonskort for bursdag, bryllup, for menn og kvinner for alle anledninger ... scrapbooking, quilling, decoupage, origami, programmer og annen teknologi.

Postkort - Valentine 3D Hjerte og venovek - fra papir roser blomster

Bare noen få dager ferie til ære for Valentinsdag. Du har forberedt for din favoritt Valentine? Hvis - nei, så ta noen minutter og lage et originalt kort med 3D hjerte. Prosjektet er veldig enkelt, så en produsent vil være i stand til å takle enda et barn eller ikke er en kreativ person. Bare ta papir og saks, ta litt tid og krefter, og en hyggelig overraskelse for en kjær (- mine) klar! Og hva kan bedre og heartier enn en gave laget med dine egne hender?

- tykt papir A4. Dette er grunnlaget for kort

- farget tosidige papir eller farget papir for å ta

Av farget papir i rødt eller rosa, kutte ruter av ønsket størrelse. Jo større torget, mer hjerte. Men du må huske på at det ikke skal være større enn størrelsen på postkort!

På en av kvadratene av hjerte trekke fibrene utarbeidet i samsvar med skissen.

Saks kutte 3D hjerte. Vær forsiktig med å rive det. Jeg anbefaler å kutte neglesaks.

Brett arket i to. Dette er grunnlaget for kort. Til innsiden av kortene pinne 3D hjerte.

Signere kortet og er klar!

Vakre roser og hjerte - et symbol på Valentinsdag, så det var en annen gave idé.

Hvis du har tid og lyst, så de resterende rutene anbefaler å lage en gave krans i form av hjertet fra papirblomster. Fremstillingsprosessen er så enkel og billig som postkort.

Bare trekke et mønster, slår i en spiral for å danne rosekronblad, og så holde seg til substratet. Dette kan være

- rød og grønn papir

- Papp base for kunsthåndverk

På farget papir torget for å tegne spiral (det kan ikke være perfekt, ikke bekymre deg, ikke bekymre deg)

Skjær bilde av en saks, etter linjene som vist.

Roll rulle i en spiral med start fra den ytre kant. Flower Edge fix lim.

Etter rose dannet, skjæres grønt blad, og feste den til bunnen av blomsten.

Lag så mange roser som du trenger for dannelsen av krans og lim dem på papp base i form av hjertet. Lim i midten av en hvit rose hver perle som en støter.

Å lime bånd krans og vakker gave klar!

Valentine: "Hjerte i håndflatene" og "The Kiss"

Mindre enn en måned igjen før Valentinsdag, så det er på tide å lage kort til dine kjære! Jeg har to små, ganske upretensiøs produksjon av prosjektet, som kan håndtere selv et barn eller ikke i alle kreative typer er vokst onkler og tanter.

Det første prosjektet vil forsegle håndflaten din, slik at kortet vil bli kalt "Hjertet i hendene."

For industrien trenger du:

- Tykt papir eller papp

- Sticker klistremerke eller stempel i form av hjertet. Du kan tegne et hjerte farger (eller blyanter) eller klippe det ut av farget papir.

Brett ark av tykt papir i to.

Legg hånden på brettet papir og tegne rundt den med en blyant. Pass på at den nedre delen av armen ligger langs bretten.

Snitt bilde av en hånd hvor fingrene er vist. Vær oppmerksom på at brettet side ikke er hakket. Basiskort klar!

Åpne kortet og i midten av det - på øverste halvdel skrive varme, ømme ord til hans (hennes) lover (Noah), nær og kjær person.

Nå er det på tide å dekorere postkort! Start fra å lage pop-up hjerte. For å gjøre dette, skjæres en liten strimmel av konstruksjonen papir og brett det i form av et trekkspill.

Lim hjertet til en kant av brettet strimmel av papir.

(Jeg kuttet hjertet ut av farget papir bruker hulle. Hvis du ikke eksisterer, så er det mulig å tegne og klippe med saks)

Lim de andre foldede kantlister til bunnen av kortet ditt. For liming, jeg brukte limstift, så jeg trengte ikke å vente til limet tørker.

Hvis du vil, legge til et par hjerter til å pynte kortet.

Kortet er klar! Jeg er sikker på at denne valentins vil glede alle som ser det, og spesielt den som skal bli dens eier!

Det andre prosjektet: den enkleste, som bare kan komme opp med: kort "Kiss"

For industrien trenger du: fluffy ledning røde konstruksjon papir og lim.

Fold fuzzy trådformede leppe. Det er lurt å gjøre noen av disse skjemaene.

Brett arket i to. Selvklebende lim svamp i ansiktet av kortene.

I midten av kortene gjør hilsen inskripsjon eller en kjærlighetserklæring!

Alt! Valentine "The Kiss" er klar!

Romantisk kort med dine egne hender

I våre liv noen ganger med så romantisk, så jeg foreslår å lage et kort til en kjær med sine egne hender og presentere ham med en kjærlighetserklæring eller en gave til ære for enhver ferie.

Jeg liker utseendet på 3D-kort, så jeg foretrekker å gi bare denne typen kort, med selvlaget. Lage et kort på morsdagen, glad farsdag, gratulerer med dagen, etc. - Dette er en fin måte å vise din kjære hvor mye du elsker dem, bryr seg om dem og ønsker å gjøre noe hyggelig! Jeg har opprettet flere typer kort, som vil tjene som et eksempel for produksjon av personlige kort til noen familie prazdniku.Vam vil være nok til å kjøpe nødvendig materiale for å vise fantasi og litt tålmodighet.

Postkort brodert med sine egne hender

Jeg elsker å sy, så jeg har mange bilder, gjenstander, klær, dekorert med brodert mønster. Dette er en veldig interessant, spennende håndverket som gjør det mulig ikke bare å dekorere sine eiendeler, men også lage vakre håndlagde gaver. Å lære min datter til broderi, bestemte jeg meg for å gjøre med hennes kort - skjorter! Jeg er sikker på at prosessen med å gjøre disse enkle, men elegante gave bildene inspirere til kjærlighet for manuelt arbeid, og vil fremme utviklingen av kreative talent.

For de som liker å gi hjemmelagde kort, tilbyr jeg å lage et enkelt, men hyggelig postkort med bilde av juletreet.

Du er den personen som fortsatt tror at det er ingenting bedre enn å gratulere en kjær postkort eller konvolutten med pengene? Deretter bruker min ide og lage et frimerke med bilde av en hest for å lage en nyttårsgratulasjonskort.

Gratulasjonskort Morsdag

Kort - det er en flott måte å gratulere en kjær eller venn med en ferie, for å uttrykke min takknemlighet, en kjærlighetserklæring eller å lette stemningen. Og hvis kortet er laget med sine egne hender - det er dobbelt hyggelig og verdifullt.

Jeg foreslår å lage en vakker kort morsdag, som ser ganske presentabel, men er i 20 minutter.

Ikke langt unna det nye året, så jeg anbefaler å forberede seg på forhånd gratulasjonskort! Siden 2014 - året for hesten, vil hovedprospektkort være hest. Denne helgen med min datter vi gjorde en flott julekort med en hest som du ser på bildet! Prosessen for produksjon Du kan lese denne artikkelen!

Postkort med hendene elskede

Hvis du ønsker å lage en vakker kort med dine egne hender elskede, invitasjon til et bryllup eller en romantisk melding med en kjærlighetserklæring, så dette kortet - akkurat det du trenger! Det vil være en lys utførelse av kreativt arbeid og en verdig token for en kjær!

Last ned vår app til

Postkort med sine egne hender for hans fødselsdag

Hvis budsjettet er begrenset, eller hvis du ønsker å presentere en virkelig original gave til en bursdag, anbefaler vi deg å lage et postkort med hendene. Til dette trenger du papir, papp, lim, saks, linjal, samt alle slags forskjellige ting: perler, knapper, bånd. Hvordan lage en uvanlig postkort med hendene på bursdagen din? Dette vil hjelpe våre mesterklasser med bilder og detaljert beskrivelse av hvert trinn av etableringen av postkort. Hovedregelen: bursdagskort bør være ganske lyse og positive.

Hvordan romantisk å få en gave gratulasjons konvolutt med tørkede blomster! Men, dessverre, dette er ikke alltid mulig. Denne søte kortet er en utmerket erstatning for ideen.

Postkort perfekt for gratulerer med fødselen av barnet ditt.

En liten hilsen kortet er perfekt til å lyse dagslys og bursdag!

Bursdagskort allerede inneholder symbolske gaver 🙂

Interessant og intrikate folding kort med sommerfugl-lås kan gjøres med dine egne hender. Med denne master class er ikke vanskelig!

Nå i butikkene kan du finne en rekke originale servietter med interessante bilder. Jeg likte disse? La oss gjøre med dem et postkort.

Dette kortet er veldig feminin. Perler og blomster gir kortet en utrolig eleganse og ømhet som du ønsker å uttrykke dine kjære.

Fødselen av en baby - en real fest, der bare de åndelige gaver er nødvendige for å forberede seg. En rørende kort med strikkede sokker vil gi all varmen av dine følelser.

Bright, morsom og munter kort med alle dine favoritt Nøff sikker på å behage fødselsdagsbarnet. Avhengig av farger, kan du gi et postkort og en jente og en ung mann. Dette kortet er ment for jenter, så er laget i lyse farger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

− 2 = 4