Golv PVC

PVC gulvlister: typer og størrelser

PVC gulvlister spiller en viktig rolle i interiørdesign i stuen. Under dekorasjon installerer komplette byggearbeidet. Mange huseiere ofte lurer på hvordan du velger listverk av polyuretan.

Å velge riktig gulv sokkel PVC, bør definere farge. Vanligvis strimmel av polymer bør være i harmoni med skyggen av geriktene, døren eller tapetseres innendørs.

Den annen viktig aspekt ved valg av en sokkel - tilveiebringende materiale. En av de mest populære og rimelig alternativ er produksjon av PVC.

Velge utendørs dekorativt element, ikke glem om dens funksjonalitet. For eksempel er noen modeller er utstyrt med kabel-TV. De kan sette en høyspent ledning eller kabel-TV. Vurdere en modell i mer detalj.

Gulvlist polymer med kabelkanalen

Foreløpig er denne typen dekorativt element de mest etterspurt i anleggsmarkedet. Den er laget ved ekstrudering av et polymermateriale. Figur på forsiden påføres ved hjelp av farge. De mest populære er to modeller av de dekorative elementer:

 • Den første er utstyrt med en dekorlist som skal plasseres inne i kabelen huset. Den inneholder ett ikke sammenleggbar enhet.
 • Den andre består av to demonterbare deler. Først den del som ligger direkte ved siden av veggen. Den andre delen er installert etter kabellegging, det tjener som dekorasjon, dekorert mønster.

Gulvsokkelens PVC kabelkanal er den mest funksjonelle, fordi det er mulig å sette et stort antall av tråder, mens det i tilfelle behov for å bytte ut eller legge ledninger raskt og enkelt. Montering i vegg laget av båndet raskere og mer bekvemt. Behandle den i hjørnene og på steder av forbindelser med hverandre, ikke er nødvendig, så er det spesielle tilbehør (hjørner, adaptere, plugger). På overflaten led også et mønster som ligner på den som er trykt på baseboard. Dette gjør skjøtene mindre synlig.

Moderne typer listverk laget av PVC med myke kanter som hjelper skjule ujevnheter i gulv og vegger, og ikke la støv på utilgjengelige steder for høsting.

Plast listverk laget av skummateriale

En slik dekorasjon element oppnås ved ekstrudering av skummet PVC. Figur på forsiden påføres ved maling, da det er modeller med limte farget film. På innsiden har det spesielle kanaler for festeklemmene og å legge den fører.

Ytterligere behandling under installasjonen sokkel er ikke nødvendig i løpet av prosessen, på grunn av de forbindelsesstrimler til hverandre ved hjelp av en spesiell utforming, som sammenfoldbare sokkel. Til tross for alle fordelene, er denne type konstruksjon gradvis taper terreng i anleggsmarkedet, siden det erstattet av en mer moderne og funksjonelt produkt med en kabelkanal.

Dimensjonene av plast listverk

Innvendige dekorative elementer er forskjellige fra hverandre og deres dimensjoner. Brede gulv sokler PVC 86 mm passer perfekt inn i ethvert interiør stue.

Mengden av slike dekorative materialer som varierer fra 70 til 150 mm i høyde. Det er for en slik imponerende høyde dekorativt element er ofte referert til som en grense. I gulvlister storformat trimmer er mye mer mangfoldig enn den smale typen produkter. En første utførelsesform fremstilt som klassiske form og preget med flere kanter.

Gulvlister plast liten høyde dimensjon er ideell for åpne plasser i rommet, men i stedet for montering av møbler blir nødt til å gi det opp eller bevege seg bort fra overskap på ca 25-30 mm.

Produsent av et bredt gulvlister av plast hensyn til de krav til installasjon av gulv, slik at stroppene er laget av slike dimensjoner som kan dekke mellomrommet langs veggene i rommet. Kjøperen på sin side må ta hensyn til at en massiv sokkel ikke vil passe inn under den lave montert radiator. Bør velge på forhånd dimensjonene på produkter som er egnet for lokalene som skal repareres.

Positive egenskaper av plast listverk

Plast gulv er mer praktisk, som i hulrommet gulv lister PVC mulig å legge ledninger. I tillegg har de god fleksibilitet og koste litt penger, i motsetning til treprodukter. Sokkel laget av naturlige materialer er vanskeligere å montere på veggen, og produktet av PVC svinger lett, så du kan trygt ta med på en ujevn vegg.

For gulvlister av plast er karakterisert ved høy stivhet av konstruksjonen. For å jevne ut ujevnheter i veggene, på kanten av det produkt settet gummikant. Deksel av plast fjernes for enkel kabelføring. Et slikt dekorativt gulvbelegg eller farget laminert finér i henhold til verdifulle og sjeldne tre.

De positive egenskaper kan materialet også omfatte en enkel installasjon, høy motstandsdyktighet mot mekanisk belastning, samt fukt. Listene av kunstig materiale ideell for gulv dekket med linoleum, teppe, laminat og andre populære materialer. Den lave prisen gjør det en virkelig velsignelse for folk som planlegger et budsjett reparasjon leiligheter eller kontor. Kostnaden av et slikt materiale begynner fra 50 rubler bar lengde 2 m.

Polyuretan har flere alternativer for veggmontering. Dessuten kan anlegget kreve noe ekstra materiale for å feste gulvlister:

 1. De ytre og indre hjørner, som er plassert på stangen. De kan gjentatte ganger demontert, de har kanaler for ledninger.
 2. Kontaktene brukes for sammenføyning av listene i forhold til hverandre for å bygge strukturen.
 3. Plugger er nødvendig for å maskere hullet ved enden av sokkelen.

Det er ikke folding skjørt modeller som er mye billigere, men de har flere ulemper. For det første, etter installasjon av hodeskruene er synlige fra utsiden. Dernest er ledninger i sokkelen komplisert, fordi den første er nødt til å brette ledningene, og deretter å fortsette med installasjonen av dekorative produkter mot en vegg.

Installasjon Teknologi baseboards

Gulv lister PVC kabelkanal som normalt er festet til veggen ved hjelp av spesielle strukturer. Flytende spiker for dette tilfellet er ikke egnet, som inneholdes i deres sammensetning av stoff kan ødelegge et dekorativt element. tetningsmasse som brukes for installasjon av gulv. Dersom veggene er ujevn, anbefales det i tillegg å sikre ved hjelp av maskinvare (spiker eller skruer).

Dekorative modeller for etterbehandling bunnen av veggen, som er utstyrt med en kabelkanal, er mye mer monteringsmuligheter:

 1. Dobbeltsidig tape (det skal kun brukes på flate deler av veggen og gulvet).
 2. Lim for plastprodukter. Som et alternativ kan passende tetningsmiddel eller flytende negler.
 3. Verktøy-negler. Før bruk fjernes den ytre linjen, og deretter bore i veggen med sokkel. Det resulterende hull bør settes skrue og dybel skrue. Etter fiksering av hele stroppen av en polymer kan angis ytre del.
 4. Bygge stifter også mulig å feste sokkelen til gulvet hvis det ikke er glatt.

Avhengig av størrelsen av produktet bør være definert med et trinn brakett. Typisk er den i området fra 300 til 500 mm. Du bør være forsiktig under selv montering av dekorative striper, fordi det er fare for skade på gulv, tapet og plastelementer Dekorative grenser.

Før du kjøper din favoritt modell, beregne mengden av materiale, siden prisene avskjær varierer betydelig i verdi. Prisen for det mest rimelig alternativ starter fra 50 rubler, den maksimale verdien av opptil 500 rubler for 2 løpemeter.

Gulvlister laget av PVC "Ideal9raquo; Den oppfyller de strengeste krav til elektriske og brannsikkerhet. Et slikt materiale, som er utstyrt med en kabelkanal, er laget av PVC. Det kan skilte med et bredt spekter av farger som gir kjøperen mulighet til å velge hvilken som helst farge under fargevalget av rommet. Tint varierer i gulvplanker "Ideal9raquo; Det inkluderer følgende farger:

Butikkene er modeller med teksturer i henhold laminat, fliser, linoleum og parkett.

Den gjennomsnittlige prisen per bar var 60 rubler.

Gulvsokkelens Artens PVC 65 mm i høyde og 2,5 m lang stropp har en farge Bergamo. Festet den på limet til plastisk eller plugger, negler. Produsenten garanterer produkter av høyeste kvalitet, bekreftet sin uttalelse av garantien på 1 år.

Grensen for montering langs veggene er utstyrt med kabelføring for enkel kabling av båndet, så vel som en myk kant, noe som er spesielt viktig for leiligheter med ujevne vegger og gulv. Den gjennomsnittlige prisen per etasje sokkel PVC Artens fast 65 mm i størrelse er 85 rubler per 1 bar.

Golv på gulvet laget av plast

skille de lokalene Det siste trinnet er installasjonen av bunnplatene. Dette - den siste finpussen som gir fullstendigheten av interiøret. I økende grad, i stedet for de vanlige treplanker, anvendes en plast gulvsokkel. Den har en lav pris, enkel å installere og vedlikeholde.

Plastic etasje sokkel - en praktisk løsning som tillater oss å løse to problemer samtidig - gi rommet et ferdig utseende og skjule, om nødvendig, ledninger, som er i våre hjem er mer enn nok.

Plastic etasje sokkel - en praktisk løsning

PVC gulvlister til gulv har følgende fordeler:

 • Lett vekt.
 • Enkel installasjon, krever ingen tidligere eller påfølgende trening.
 • Lang levetid, UV-motstand, husholdningskjemikalier.
 • Lettstelt, mangel på behovet for regelmessig oppdatering av dekorative belegg.
 • Harmløshet.

Installer plast gulvsokkelens - en praktisk løsning. Gradvis, de erstatte tradisjonelle tre planke, som på mange måter er de overlegne. Mangler litt. Først - plast - det er unaturlig materiale. Sekund -goryuchest plast og fordele karakterisert ved at de skadelige stoffer.

Ved å bruke en gulvplint av PVC med kabelkanal er det mulig å skjule ledningene / kablene

Med unaturligheten av noe å argumentere vil ikke fungere, men det er så "unaturlig" rundt så mye at hun ikke vil spille en rolle i detalj. I tillegg er god plast kjemisk nøytral, i normal tilstand gir ingen skadelige stoffer ut.

Brennbarhet er i plast er forskjellig - det er plastmaterialer som ikke brenner og er selvslukkende, er - med lav røykutvikling, som har minimali skadelige stoffer. Så hvis du vil, kan du finne et ikke-brennbart plastgulvplank.

Plastgulvlister kan være av følgende varianter:

 • konvensjonelle;
 • fleksibel;
 • med en kabelkanal;
 • med en fleksibel (gummiert) kant;
 • under maleri.

La oss se nærmere på hver art.

Hvis det er nødvendig, å arrangere søyler, buede vegger, avrunding, er det et problem - de vanlige stive lister som anvendes er problematisk - man må skåret i små segmenter som slutter seg ved hjelp av forbindelseselementer. Det tar mye tid, penger viser seg å være dyrt, mens utsikten er langt fra ideell, fordi den fremdeles produserer en ødelagt linje, og ikke en jevn kurve.

Så dekorér de avrundede veggene med en standard sokkel og plast

Her i slike tilfeller er det bedre å bruke en fleksibel sokkel. Begrepet "fleksibelt" er relativt. I normal tilstand er det vanskelig, men det bøyer godt bare når temperaturen stiger. Før installasjon på krøllete overflater, oppvarmes den med en hårføner til 60-70 ° C, bøyd i form som er nødvendig og fast.

Etter avkjøling vil den oppnå opprinnelig stivhet. De kan enkelt tegne en kolonne, for eksempel, for ikke å nevne en jevn kurve.

Plastgulvlister er den mest elastiske av lignende produkter. Om nødvendig kan den trekkes slik at den legger seg selv til en ujevn vegg. Men for å oppnå full tilslutning til en ujevn vegg uten de minste sprekker, er det bare mulig hvis den øvre kanten er elastisk - gummi.

Den gummierte kanten gjør det mulig å unngå selv de minste slissene

Elastisk kant har samme farge, selv om den er laget av plastmateriale. På grunn av den høye elastisiteten skjærer den selv de minste uregelmessighetene, og gir ingen hull og hull.

I en moderne bolig kommer flere og flere utstyr og ledninger til det. En av de mest praktiske og billige måtene å skjult utføre kabler for en leilighet eller et hus, er å installere en plastflate med en kabelkanal.

Kabelkanalen er et spesielt formet hulrom / hulrom langs hele lengden av sokkelen. I denne resen lå flere ledninger - TV, telefon, datakabler. Det er to typer:

 • Med en støpt rille i selve baseboardens kropp og en avtagbar dekorativ stripe. Først er et skjørtbrett montert, så legges kablene i fordypningen, etter at stangen er stengt.

Dette er en plast gulvplank med en støpt rille for å legge kabelen

Dette skjørtbrettet med kabelkanaler består av to deler

Antallet kabler som legges avhenger av størrelsen på hulrommene i dem. Mer plass er tilgjengelig i modeller av den andre typen - med en separat montert kabelkanal. Men mulighetene til den første typen kan utvides ved å legge ledningene i hulrommet over og under støpt kanal. Vanskeligheten er at tilgangen til dem vil være vanskelig - de er også under skjørtbrettet. For å komme til dem må du demontere det. Fordi det er ønskelig å legge ledninger som sjelden trenger vedlikeholds-tv, Internett, etc.

Det er en plastsokkel av skummet PVC. Ved å bruke et porøst materiale kan overflaten males. Et godt alternativ hvis du trenger en ikke-standard fargeløsning. Tross alt er settet av farger fortsatt begrenset, og så kan du velge ønsket nyanse.

En ikke-standard løsning er en plastsokkel av skum PVC for maling

Plast - et av de mest plastiske materialene, slik at du kan lage produkter av enhver form og størrelse. Fordi plastgulvlisten kan ha noe tverrsnitt og størrelse, men det har visse begrensninger som er knyttet til den praktiske siden. Generelt produserer de plastplanker med slike parametere:

 • høyde 50-120 mm;
 • tykkelse 10-26 mm;
 • lengden er 2000-25000 mm.

Noen typer plast gulvplanker med dimensjoner

Disse er de vanligste størrelsene, men det finnes enkelte variasjoner. For eksempel er det bredere i underdelen - ca 50 mm. De er nødvendig hvis gapet mellom veggen og gulvbelegget er noe større enn det som kreves av teknologien.

Når du installerer en plastgulv, trenger ikke bare skjørtene, men også flere (ekstra) elementer til dem. Disse er:

 • Ekstern og innvendig vinkel.
 • Stikkontakt - for spleising to stykker sokkel.
 • Blanks - for utforming av skiver i stedet for anslag til dørene.
 • Braketter - for å legge kabler i hjørnene.

Typer av ekstra elementer for gulvlister PVC

Antallet ekstra elementer vurderes for hvert enkelt tilfelle. Det er nødvendig å vurdere hvor mange eksterne og indre hjørner i rommet som skal dekoreres. Blanking er også lett å beregne - to døråpninger kreves for hver døråpning. Litt vanskeligere å bestemme antall kontakter, men de kan tas med en margin.

Det er to måter å montere plastplanker på:

 • Skruer eller dowel-negler gjennom overflaten av sokkelen.
 • Ved hjelp av spesielle klipp.

Det er også en slik måte å fikse på

Det andre alternativet er kun egnet hvis veggene er perfekt nivå. På veggene i krumningen av den bedre å bruke konvensjonelle metoden for feste - med skruer eller plugger plast gulvsokkel kan trekke helt opp til veggen, slik at han ville holde seg på veggen. Det er bedre i dette tilfellet å bruke modeller med gummierte kant.

Denne festemetoden er realisert ved hjelp av to typer festemidler - et klips i form av separate plater og en lang plate av samme lengde som plastplaten. Forskjellen er at det i en lang lås brukes som kabelkanal, det er i dette tilfellet mulig å dekke kabler / ledninger i en plastlisterplate.

Prinsippet om festing av fikseringsverktøy av noe slag er det samme:

 • Klemmer er festet til veggen.
 • Plastdelen klikker ganske enkelt på plass.

Festing av plastplanker med klips

Det skal sies igjen: Denne metoden er bare for helt flate vegger, ellers blir resultatet utilfredsstillende. Arbeidsordren er enkel:

 • På veggen, i høyden der klippet skal ligge, merk.
 • Ved å markere en horisontal linje (det er praktisk å bruke lasernivået).
 • Orientering på linjen, klipp er festet eller en stang med kabelkanal.
 • Legg kablene. De kan også festes med plastbånd eller dobbeltsidig tape.
 • Forsiden av sokkelen er installert.

Plinth PVC med en separat kabelkanal er nesten også montert

Når du installerer, er det viktig å plassere klippene på samme nivå. Bare i dette tilfellet vil det være mulig å fikse det dekorative lath uten problemer. Tillatt start er mindre enn en millimeter, så vi prøver å feste festeholderen eller klipsene nøye. Ett alternativ er å lage en mal. For å gjøre dette, kutte et stykke ca 15 cm lang, lage et hull i det og bruk det som mål, og sett det på de riktige stedene.

Montering via sokkel, ved hjelp av dykker / skruer

Denne metoden er egnet for ikke veldig jevne vegger. I sokkelen gjør et hull gjennom det, med en skrue eller dowel, tiltrekkes til veggen.

Det ser ut til at alt er enkelt, men bare til du begynner å gjøre det selv. Og her er det problemer: I hvilken rekkefølge er det bedre å bore, i hvilken avstand fra hverandre å etablere festemidler, hvordan man lager slik at man ikke ødelegger utseende.

Det finnes flere måter, men den mest korrekte algoritmen for å installere et plastgulvbrett er:

 • Vi setter baren til veggen, trykker den, juster den. Hvis det er assistent, holder han i fast tilstand. Hvis du jobber alene, må du fikse det med malingstape. Du kan også bore og installere en ekstreme feste, som stramt løser stangen og ikke lar den bevege seg.

Montering gjennom sokkel

Bor og ikke ødelegge skørt eller gulv - det er oppgaven

Det siste trinnet er maskeringen av festeplaten. Dette trinnet elimineres dersom plastgulvlisten var med en formet kabelkanal og festene ble installert i denne utsparingen. Hvis du måtte bore gjennom frontflaten, maskerer de resterende hullene klistremerker i form av små sirkler, som er valgt i henhold til fargene på skjørtet.

Utvalg av skruer / skruer / dowel-negler

Først om dimensjonene - belastningen på plastpleddene er vanligvis ikke så stor, fordi de tar en liten feste. Optimal - diameter 4-5 mm (kan være 6 mm), lengde - 25-40 mm.

Fargefeste - hvit, gul, svart - velg avhengig av fargene på plastplaten. Valget er enkelt - å være minst merkbar.

Festemidler velges med flate brede hatter

Når du velger, se på formen på hetten. Det skal være stort og så flatt som mulig. I dette tilfellet vil det være lett å skjule alt.

Noen praktiske øyeblikk

Når du monterer et plastgulvbrett med kabelkanal, er det mer praktisk å legge kablene allerede strammet et sted i bunten. Hvis kablene er veldig stive, prøver de å hoppe ut. I dette tilfellet er det mer hensiktsmessig å bruke et tosidig klebemiddel for gjorden. Han vil holde lederne på plass.

Kutte noen typer plastgulvlister kan være en vanlig klær / tapetkniv, men det er bedre å bruke en sag med en klut til metall

Selv med den riktige beregningen av lengden på sokkelstykkene (de skal gå 2-3 mm i tilleggselementet), har de ytre hjørnene det til å hoppe opp. For å kvitte seg med denne vanskeligheten smøres forbindelsen med et tetningsmiddel. Det er bedre å bruke silikon. Det etter tørking forblir elastisk, om nødvendig kan demonteres.

Dimensjoner av PVC-planker

Det er usannsynlig at noen vil vurdere reparasjonen som er fullført, vil akseptere og betale for arbeidet, hvis han ikke ser på rommet et pent grensesnitt i leddene. Tross alt, kan skjøtene mellom veggen og bunnen av begynnelsen av gulvflaten i overflod rester av byggematerialer, tråder og være en stor samling av støv. For ikke å nevne ledningene, som ganske enkelt ikke vil gå. Byggere og designere i dette tilfellet har lenge brukt en løsning som er både funksjonell og vakker - det er å installere skjørtbrett på gulv- og veggleddene. Gulvskjørtet klarer helt og holdent en annen oppgave - riktig valgt, de kan utelukkende lykkes med å markere gulvets skjønnhet.

For tiden er salg av et bredt spekter av lister av en rekke materialer: tre, aluminium, plast, etc. Men husk, før, mer enn 20-30 år siden, tre listene var industriledere. Det var kanskje med god grunn - andre alternativer rett og slett ikke var i salg. Foreløpig de mest populære gulv gulvlister laget av PVC. Men de blir kalt for enkel plast listverk.

PVC gulvlister - Produksjonen er utført i samsvar med GOST

For å forstå hvorfor mange foretrekker å bruke i reparasjon av PVC-plast listverk, se på hvordan produksjonen er organisert. Ganske enkelt det anordnet - et produkt laget av ekstrudert granulat, karakterisert ved at granulatet er valgt ønskede fargen. Denne metoden er svært vanlig i verden i dag, og forenklet teknologi er at smeltepolymermaterialet (ekstrudatet) ekstruderes kontinuerlig gjennom dysen ønsket form og avkjølt.

Metoden gjør det mulig å få økonomisk tilgjengelige sokkel laget av PVC med en rekke nyanser, kan vi bare velge den ønskede fargen på granulat. Produksjonen foregår i strengt samsvar med godkjente kvalitetskrav for denne type produkter, i henhold til GOST 19111-2001.

En rekke plast listverk

I samsvar med GOST gitt tre store merke plast listverk i forhold til en absolutt deformasjon skår:

Når det gjelder kvalitetsstandarder GOST19111-2001 inneholder følgende spesifikasjoner til fremstilling av polyvinylklorid (PVC):

 • Frontflaten må være jevnt farget, og hvis det har forskjeller i nyanser, er ikke mer enn 4 terskelen for fargereproduksjon;
 • Det må ikke være noen defekter i form av hauger, bulker, riper, flekker;
 • Det er forpliktet til å holde fargen i lang tid operasjonen.

GOST under denne nummer gjør at plast har en rekke flate: glatt, riflet, matt, blank.

I plast listverk mange gode forbruker egenskaper og ytelse kunder har lenge verdsatt. Bruken er svært økonomisk, det er lett å installere, enkelt utsatt for bøying og skjæring av små-toothed baufil. Takket være disse egenskapene til å håndtere montering er mulig selv uten å være en ekspert.

Tekniske egenskaper påvirker verdien av sokkelen PVC: den ikke krever et ekstra belegg eller fargestoffer, motstandsdyktig mot ytre påkjenninger, fuktighet, ikke falmer under UV-bestråling, hygroskopisk. Han korroderer ikke, på samme tid er det lett å fukte, det fungerer godt i våt og tørr rengjøring. Spenn selv lettere i vekt, i motsetning til for eksempel av tre, som også er en fordel ved transport.

I DIY butikker er utsikt striper for ledd:

 1. "Blind" fra det faste materiale;
 2. Med en avtagbar midtre panelet for å sette inn strimler av gulvbeleggingsmateriale;
 3. Med låsbar ledningskanal for lavspente ledninger.

De velges basert på den totale fargevalg, gulvbeleggingsmateriale og størrelsen på rommet. Planck laget av PVC kan utfylle vegger og finish gulv, å velge mellom. Svært sjelden de plukker opp, med fokus på farge og dørlisten (ferdig panel). Men det er ønskelig at en skarp kontrast mellom dem ikke var der, for eksempel, er det anbefalt å ta hensyn til bredden av dekorlist på døren omkretsen og relatere den til høyden på sokkelen.

Men plukket opp i stil og farge på tepper, linoleum og laminatgulv utfyller det visuelt utvider plass, gjør utformingen av gulvet ferdig. Utvalg listene tekstur og farge på en vegg design lar deg visuelt forlenge veggen, gjør rommet over og romslig.

Bredde må ta hensyn til dimensjonene på rommene og forholde seg til geometrien av rommet. Ikke bra oppsett av rommene, den komplekse strukturen av lokalene og en klumpete listverk laget av PVC - kan alt dette sammen "spiser" plass.

Som for farger, kan nyanser av produktet avvike noe, eller vice versa, i skarp kontrast til den viktigste fargen på veggene eller gulvet løsning. Det hele avhenger av designkonsept. For eksempel vil miljø safe bet utforming være utvalg av "woodgrain" farge, for eksempel, mahogny, eik og så videre.

Til å begynne med skal vi forstå, hvilken størrelse angis på baseboard. Siden sectional gulv sokkel noe mer enn en trekant, den lengste etappe - er høyden, og den korte - bredde. Begge disse parametrene Standard ikke regulerer, så produsenten produserer vilkårlig størrelse, styrt av etterspørsel fra kunder. Gulvlist med en sentral kabelkanal for electrocommunications ledningene vil ha en større høyde enn den "blind".

Likevel er det noen retningslinjer som kan hjelpe deg å finne en sokkel med fokus på sitt eget område størrelse. Husk også at effekten av en standard regel - for lav og smal plass prøver å plukke opp sokkelen er liten i størrelse, men hvis rommet er høyt under taket, for å balansere den generelle oppfatningen av rommet, bruk en brede strimler, mer informasjon kan bli guidet på bordet .

* -. Som regel er lengden av de støpte produktene allsidig og 2,5 m Alle de største produsenter holder seg til denne størrelse, fordi det er nyttig ved emballering, transport og installasjon. Om nødvendig lengde som er større enn 2,5 meter, er det nødvendig å ta hensyn til det fleksible "myke" profil, som er rullet inn i ruller med en lengde på 5 m. Denne profilen har et "ben", og dens dimensjoner er i området 50 (+/- 10) * 15 (+/- 3) mm.

Hvordan beregne lengden på baseboard?

Beregning av antall band å gjøre veldig enkelt. For å gjøre dette, bevæpnet med et målebånd og måle omkretsen av rommet på gulvet. Dele omkretsen av lengden av strimmelen og avrunde den resulterende verdi på en ny måte, og hvis den forblir hel verdi av antallet bånd, gjerne legge på en annen.

Pluggforbindelser, innvendige og utvendige hjørner - alle disse ekstra forbindelseselementer for kobling av strimlene i en enkelt stripe basert på repetisjon romgeometri. Dokk elementer matchet i farge og tekstur som tilsvarer hovedproduktet, og deres antall er beregnet på forhånd.

Det er utenkelig å gjøre reparasjoner og oppgradering utformingen av leiligheten, og det gjør ikke endringer i utformingen av badet.

For salg er et bredt spekter av bad typer: plast, akryl badekar, støpejern tradisjonelle bad, stål og lignende. For rom med høy luftfuktighet anbefales å bruke PVC panel reparasjoner, men hva de skal gjøre med leddene i vegger og bad? Eksperter anbefaler å definitivt benytte anledningen til å stenge felles badekar og vegger fra vann. Det anbefaler bruk av en sokkel for PVC paneler. bad Planck beskytte overflaten mot fuktighet, og, henholdsvis, og utvikling av sopp, bakterier og mugg.

Gulvlist PVC bad design gjør den ferdig, legge til mer dekorative. Du kan alltids plukke den opp i samsvar med funksjonene i badekaret utforming, for eksempel til akryl kar med hvit farge er perfekt skjørt stripe med et blankt belegg av PVC i tone.

Denne typen produkter laget av PVC også underlagt GOST19111-2001 som han og utendørs, laget av PVC.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 61 = 68