Gjøre plass til det nye året

Hvordan dekorere rommet for det nye året?

På slutten av det nye året alle vertinne og vertene komme opp med nyttårs dekorasjon av hallen. Dette gjelder spesielt hvis du samler på festbord med venner og familie.

Resultatet av din innsats kan påvirke deres stil.

Hendene kan lage originale og vakre dekorasjoner.

Små ideer for å dekorere et rom

Hvis rommet er høyt under taket, kan du lage en fantastisk jule rom. Dette vil kreve en nøste tykk tråd (tonen for en mer stealth velge en farge til et rom), kuttet ut snøflak, regn og enda ull.

Først må du trekke en tråd rundt i rommet, og skaper en slags spindelvev, som vil henge resten av innredningen. Å kutte papir snøflak kan legge bomullsdotter på en streng. Begynner å regne og snøfnugg hengende fra ull av improvisert spindelvev. For variasjon kan du ordne en slik krans av godteri på en snor, kjeks, kaker.

Figur 1. En sjablong tegninger.

Konditorier vil ikke fungere, t. Å. Det kan forvitre. Det er bedre å bruke litt tid til å bake hjemmelagde kaker med en pre-forberedt hull.

For barn, vil dette være en utmerket anledning til å hjelpe streng godteri på en snor og henge dem overalt som juledekorasjoner.

Du kan dekorere vinduer og speil. Du trenger en svamp, tannkrem og vann. Rør litt pasta med vann, får vi hvit vodichku, og som vil trekke.

Du må forberede sjablonger, som vil bli brukt til bilder og inskripsjoner (Fig. 1). Å sette et utstanset emne, ta svamp valmue i en oppløsning av vann og tannpasta og nøyaktige bevegelser punkt begynner å dukke opp (fig. 2). Det samme kan gjøres på speilet.

Alternativt kan sjablongen kuttes og lime dem med vann på vinduer og speil (fig. 3). Få original innredning, som er en lang tid vil glede og inne i huset og utenfor.

Figur 2: snøflak på vinduet.

Utsmykking av hallen med hendene for det nye året bringer en festlig stemning.

I tillegg er det en god unnskyldning for å tilbringe mer tid med familien sin.

utgående året kan være i de siste dager med barna å gjøre høsting og dekorasjoner, og deretter henge sammen over hele huset.

Ta deg tid til å dekorere alle rommene, og julestemning permanent lodge i huset.

Hvis det er noen små barn, kan du dekorere rommet for det nye året, ved hjelp av improvisert snø vatt, julepynt og hjemmelagde baller av garn. Gjør garnnøster er enkelt. Dette vil kreve ballonger, PVA lim og garn til strikking (og kan være normal).

Blåse ballen til den ønskede størrelsen, er Macao tråd i limet og såret ikke meget tett på ballen. Når såret er nok, skjæres tråden og la den tørke. Når limet er helt tørt, fjern ballongen. Hvordan gjøre det? Du kan bare eksplodere det og trekke ut restene. Disse ballene kan henges på en snor fra taket eller legge til krans.

På gardinene kan festes papir snøflak eller juledekorasjoner. Du kan gjøre mye av multi-farget bånd og feste dem der det er mulig. Meget pent innredet rom vil se til det nye året med elektrisk lys. Blinkende farget lys er fascinerende for sin skjønnhet, spesielt hvis de er reflektert i glitter og regn.

Figur 3. Dekorert vindu.

På veggene kan du tegne bilder av regn eller legge ut en inskripsjon: "Godt Nyttår". Regn kan gjøre en julekrans med innredning av julepynt eller hjemmelagde baller og henge på døren.

Juledekorasjon av rommet med hendene tar mye tid, men resultatet er verdt det. Prøv å lage et juletre av godteri.

Det vil på samme tid og innredning, og en dessert til høytiden. Du trenger bygging papir (papp eller tegnepapir), linjal, saks, blyant, godteri, regn og god lim.

Rascherchivaem linje på papir membran og fremtiden for grunnleggelsen. Raschertili skåret ut, limt og begynner å dekorere den resulterende membran. Nedenfor vind vi en omdreining av regn, ingen avling, stick vi godteri, igjen slå regnet. Dekorer toppen av stjernen eller noe, hva ditt hjerte ønsker, og legg den i en fremtredende plass vår godteri juletre.

Det er en variant søt treet enklere. Vi utfører alt det samme, men først vi vind helt regn kjegle, og deretter pryder den med godteri. Dette juletreet vil ta mindre godteri, og det vil være mye enklere enn det første alternativet.

Vurder denne artikkelen: (2 stemmer, gjennomsnittlig poengsum: 4,50 av 5)

Juledekorasjon av haller

Tematisk dekorasjon music hall, som er vert for nyttårshelgen, er det svært viktig for deres suksess. På slutten av en av de mest elsket av barn og voksne ønsker alle å se feiringen i utsmykningen av ekstraordinære skjønnhet, brukervennlighet og magi. I dette tilfellet, med konkrete ideer og forslag noen ganger komplisert. Portal MAAM hast for å hjelpe deg!

Se hvor varierte og interessante løsninger for festlig dekorasjon funnet i denne delen forfatterne av publikasjonene. Hvor du kan finne en rekke alternativer for å dekorere det nye året, med bilder og råd til lærere - på valg av materialer og bearbeidingsmetoder. Spesiell oppmerksomhet er selvfølgelig gitt innredningen frontveggen av hallen, som vil bli fikset alle øyne. Men tiltrekningen av flere elementer og ornamenter, designet for å fullføre helheten og gjøre det harmonisk, her brukt mye praktiske råd.

Nyttårs dekorasjoner uten "kreative pine!"

Finnes i deler:

Viser 1-10 av publikasjonen 217.

Alle inndelinger | Juledekorasjon av haller

Juledekorasjon music hall i barnehagen Her er en fantastisk situasjon møtte barn av vår barnehage på nyåret! Vi ønsket å lage så mye som mulig for barna en ferie atmosfære, den magiske atmosfæren og Nyttårs mirakel. Og jeg tror at vi har nådd dette målet! Alt du ser på bildet, gjort kollektive hender.

Juledekorasjon music hall "Fiskebein-vakkert å besøke oss komme" Stilnet, otshumeli Nyttårsaften.Det er på tide å rydde opp juletreet. Hun er årets vi har en ekte skjønnhet. Kvist til kvist, nål i en nål. sine nåler lukte duften fylte hele barnehagen. Hvor mange sanger i henhold til det hørtes ut som dans virvelvind feide mye.

Nyttårs dekorasjon av hall - Registrering gruppe dekorasjoner og håndverk for det nye året "Winter Tale"

Publikasjonen "Making gruppe dekorasjoner og håndverk for det nye året" Winter. " Snart, snart nyttår! Han tar den tid kommer! Banke på døren til oss: Barn, Hei, jeg er med deg! Nyttår - den mest favoritt, snill, fantastisk ferie som venter i hvert hjem, i hver familie. Men ingen virkelig ikke vente til nyttårs mirakel, magi og transformasjon.

Bilde Library "Maam-bilder"

Nyttårsaften. Festlig dekorasjon av hallen Gjøre plass til det nye året er vanligvis forbundet med blå og hvite toner. På denne tiden, er alt på et notat av musikk og design av idrettshallen for det nye året bygget på kontraster av farge, med blå og hvite farger er alltid til stede, som iboende fargen på vinterferie.

Juledekorasjon barnehage music hall Nyttårsfeiringen i barnehagen - Denne forventningen fortellinger om mirakler, gaver. Dekorasjon, transformasjonen av music hall gjør det mulig å tro på en galopp doshkolyatam. Mørk blå bakgrunn av fint stoff skaper en atmosfære magiske nattehimmelen, der tallene.

Gjøre plass til en julefest Kjære kolleger! Kjøpte med sin mann møbler. Møblene var godt pakket med eske. Moduler var mange bokser og derfor var det ikke nok, selvfølgelig har jeg en hånd ble reist for å kaste en god boks, en gang tenkt å fungere (hvordan du bruker dem. September, oktober.

Nyttårs dekorasjon av hallen - "Ny 2018" Making music hall.

Artikkelen "Making music hall" Nye, 2018. " Som kommer til en slutt en serie av nyttårshelgen. For noen denne gangen - bare en helg, og for oss, lærerne og elevene - tidspunktet verk, eventyr, magi og mulighet for nok en gang stupe inn i barndommen, våre sorgløs barndom, der lukten av juletreet og mandariner.

Juledekorasjon music hall Nyttårs favoritt, snill, fantastisk ferie! Det er alltid venter på et mirakel, magiske transformasjoner, opplevelser og overraskende endringer. I vår barnehage 27- 28 desember julebord holdt for barn. Forberedelser begynte lenge før ferien. Omsorgspersoner.

Lage musikk hallen til julebord 2018 Nyttårsdag ferie - spesielle. Han elsket ikke bare barn, men også voksne. En av de stadier - forberedelse til festen: produksjon av håndverk, leker, suvenirer, kostymer, læring av sanger, dikt, dans. En integrert del av nyttårsaften er forberedelse og gjennomføring av gruppene.

Vintereventyret. Juledekorasjon av haller Da jeg var liten jeg alltid gledet seg til det nye året! Magisk atmosfære og tro på mirakler i min sjel forble frem til nå! Lukten av trær og mandarin i leiligheten, juletre ornament magisk vakre sovjetiske glass leker! disse lekene har alltid blitt behandlet med.

Det ferdige design for abstracts, permer peredvizhek

Layout "Forest. Ville dyr"

Tree "Four Seasons"

økologi Lepbuk

BLI MED! Lærere, lærere, lærer - MAAM.ru:

Konkurranser og utmerkelser, opplæring planer og programmer, notater og spill.

"Certificate of portefølje" - på en gang. Ditt Nettsted - gratis.

Klikk her registrer Nå!

Grunnleggeren, utgiver, redaktør: Bakgrunn DV Redaktør, administrator: Vovchenko EA

Issue Number: 400066, Russland, Volgograd, st. Mira. 11, kv. 36.

ISSN 2587-9545 registrert i ISSN nasjonale kontoret i Russland

E-nummer FS77-57008 attest massemedier | 6+

Vakker juledekorasjon av rommet med hendene

Nytt år - en spesiell ferie for barn og voksne. Og ikke bare fordi det skjer en gang i året. Godt Nyttår mange forbinder ferdigstillelse av en viktig periode av livet. Det er mange segmenter, men hver må være tilstrekkelig merket. Derfor er stemningen for den høytidelige arrangementet ekstremt viktig.

Nyttårs dekorasjon av hallen på et høyt nivå kan lages selv med sine egne hender. Uten involvering av spesialister og profesjonelle grafiske designere kan lage en levende og minneverdig miljø der det vil være hyggelig å feire nyttår.

Neppe være i stand til å gjøre i utsmykningen av hallen for Nyttårsdag ferie uten et juletre. Selv om du ikke kan installere naturskog skjønnhet, uten å lykkes nålene må være til stede. Det kan være vegg sammensetninger kranser på døren eller borddekorasjoner med bruk av grenene av gran eller furu.

Lys belysning, kranser fra taket, lykter og ballonger - disse er ikke nødvendigvis brukt alle sammen, men noe de bør være i hallen. Lag en vakker og original juledekorasjon av rommet med hendene, kan du hvis du nærmer deg den kreative prosessen.

Hvert rom har sine egne fordeler og ulemper. Hvis de avansere til å identifisere og stenge mangler elegant dekorasjon, og lønnsomme, praktisk og godt opplyst sted å arrangere hoved festlig sang, selv fra et vanlig rom kan gjøre rommet for å motta gjester.

Stadig i moderne kjøpesentre, trenger de besøkende ikke ser en standard edelgran, kledd i tradisjonell stil i nyttårsaften. Det er erstattet av en annen form for tolkning med dekorasjoner vinter tema. Denne nyttårs dekorasjon av hallen, som regel, grafisk designer og utformet i henhold til kanonene av romlige og tematiske installasjoner.

Preparatene kan lages ved herrer av eksisterende anlegg i rommet med tillegg av en rekke husholdningsgjenstander og naturlige planter. Helhetsinntrykket av landskapet i en positiv og unik ferie, fordi nyttårs motiver gjettet dem. Denne effekten oppnås ved hjelp av elementer av tekstlig og visuell informasjon.

Men mange er fortsatt tro mot tradisjonene. Naturlig gran som nyttårs attributtet er fortsatt til stede, men noen ganger kan det ses ikke i rommet, og på forsiden av bygningen. Det indre av ventiltreet kan være erstattet med kjegleformet struktur som er laget av bobler eller avstemt med størrelse og typer av kosedyr. Det er hensiktsmessig å bruke ramme "New Year tre" laget av papp eller klut.

I det siste har det blitt en tradisjon å koble hver nye året med noen dyr: løve, tiger, kanin, ... Disse funksjonene er allerede fast forankret i hverdagen og oppfattes også barn. Bruk i utformingen av hallene i dyre figurer, som symboliserer det gamle året og ankomsten av en ny avreise, er ganske passende. Ifølge bildene fra festivalen, selv uten baksiden av notater, vil det være mulig å forstå, i hvilket år dette skjedde.

Nyttårs dekorasjon av hallen med hjelp av friske blomster i komposisjoner med furu grener i interiøret vil legge friskhet, naturlighet, og naturlighet. Tre, bygget fra ballonger, ser ikke mindre imponerende enn hogges i skogen. En slik alternativ symbol på helligdager kan betraktes som et forsøk på å bevare dyrelivet.

Nøye belysning av hall - et viktig punkt i utformingen fungerer. For et luksuriøst rom med lys innredning mangel på lys gir ikke mulighet til å vurdere alle fordelene av lokalene. I et annet tilfelle, når rommet er beskjeden i størrelse og over opplyst, blir det enda mindre visuelt. I dette tilfelle er det bedre å bruke adskilte lyspunkter, som er rettet mot spesifikke sett.

Nyttårs dekorasjon av hallen i barnehagen

Ikke alle barn vil være i stand til å evaluere implementeringen av de nye trendene i utformingen av festsaler. Hvis hans sinn er knyttet til nyttår elegant juletre, julenissen, snø Maiden og Snowman, betyr det ikke passer den romlige sammensetning av vinteren tema, selv om den er utført på et høyt nivå med lyseffekter, animasjon og rendering.

Før eller senere vil barnet spør om når julenissen vil åpne posen og begynne å distribuere gaver. Så ikke fjerne seg for langt fra den tradisjonelle scenario et julebord. Dans rundt juletreet drakt scene ringe julenissen - alt dette krever egnede dekorasjoner.

Nyttårs dekorasjon av hallen i barnehagen kan være en rekke avanserte girlander, flytende ballonger, trygge fyrverkeri og andre ferie elementer. Men håndlagde dekorasjoner, særlig gjorde seg barn, bør også være til stede. Hjemmelaget snøflak, kranser og lykter av farget papir er ikke mindre viktig enn kjøps lyse dekorasjoner.

Juledekorasjon av gildehall

Vinter - det er på tide å firmafester. Store selskaper organisere feiringen tendens til å forplikte seg til denne spesialiserte firmaer. Hvis feiringen av kafeen plassering velges, en bar eller restaurant, utforming av hallen, herunder lokaler, hvor det vil være en bankett, vil bli engasjert i mottakssiden. Kunden kan kreve registrering i en hvilken som helst prisklasse.

Luksuriøse nyttår dekorasjon av hallen (bildet under) er ikke nødvendig for en fest med en liten gruppe. Men selv om banketten vil bli holdt i kantina på bedriften eller i en annen av hallen, er det mulig og nødvendig å forberede arrangementet. Hensikten med dekorasjon - flykte fra hverdagens bekymringer og skape en festlig humør, selv i røykfrie rom feiringer.

Draperi stoler, bord for en bankett, duker, tallerkener, bestikk - alle viktige til festivalen og må ikke forsømmelse. Disse aspektene preger forholdet mellom samfunnet. Det er klart at kvaliteten på utformingen av hallen vil avhenge av budsjettet avsatt til organiseringen av arrangementet.

Mesteparten av midlene vil bli brukt på utarbeidelse av festbord og gaver. Men selv en beskjeden nyttår bankett organisert på egen hånd, må ha attributtene til jul: juletre eller oppfylle sin rolle design, lys Illuminations, ballonger, kranser og overraskelse i det avgjørende øyeblikket. Disse dekorasjoner vil bidra til å slappe av og tilbringe tid behagelig.

Showcase - forsiden av butikken. Dersom eierne av en butikk er lyst og elegant innredet med henne, er de forpliktet til å ta vare på dekorasjoner av trading gulvet. Kunder ivrig elegant jule annonsering har rett til å håpe på en videreføring av feiringen og i butikken.

Surprise voksne kjøpere er vanskelig, men du kan gjøre en ferie for sine barn. I alle fall må juledekorasjon handle hall i samsvar med begrepet institusjon. Hvis det er dagligvare punktet, bør det være mye av julen leker. Kremmere, og tilbyr kundene klær og tilbehør kan kle opp juledekorasjoner av tegnene i prøver av sine produkter.

Men ikke verdt å være nidkjær, bør alt være i moderasjon. En rimelig balanse må være tilstede dekorasjon overalt. Lyst innredet rom kan avlede oppmerksomheten til kjøperne, som vil føre til tap av interesse for produkter og, som en konsekvens, redusere inntektene fra salget.

Sikkerhet og design som fungerer

Foruten skjønnhet og harmoni i juledekorasjoner, juledekorasjoner alle komponenter må være trygg. Dette gjelder hovedsakelig aktiviteter organisert for barn. Corporate events og fester for voksne bør også være den mest gjennomtenkt når det gjelder sikkerhet.

Nyttårs dekorasjon av hallen - det øyeblikk den ansvarlige og svært viktig. I det øyeblikket klimaks morsom voksen oppfører seg ofte uforutsigbart. Derfor må all bygging sikres, åpen ild, fyrverkeri og andre spesialeffekter gjøres best under oppsyn av fagfolk eller pålitelige og ansvarlige medlemmer av samfunnet, fast på forhånd for slike aktiviteter.

Lagringsplasser for brannslukkere, alarmpaneler, samt utganger for evakuering i tilfelle kriser - alt du trenger for å sjekke. Slike steder bør ikke være dekket natur, selv om det er nødvendig i henhold til scenarioet. Bare du kan håpe på i et slikt tilfelle, at ferien skal være mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

67 + = 74