Gipsplater i gangen

Gipsplater i gangen (55 bilder)

 • Gangen - det første at de ser vertene og gjestene krysser terskelen til inngangsdøren. Atmosfæren i dette rommet bestemmer i stor grad inntrykk av et hus eller leilighet: hvor godt vedlikeholdt bolig som for atmosfæren det hersker, hvilken stil foretrekker eiere. Og om utformingen av vegger, gulv og møbler problemer vanligvis ikke forekommer, så er spørsmålet hvordan taket i gangen, før reparasjon er gitt nesten alt. Den optimale løsningen i de fleste tilfeller er bygging av gips - den mest praktiske, pålitelig og holdbar måte til slutt, slik at for å realisere noen design ideer med et minimum forbruk av tid og økonomi.

  Introdusert i midten av det tjuende århundre, papp ark med gips lag raskt vunnet popularitet over hele verden. Takket være overkommelig pris, enkel behandling, miljøpåvirkning og høye estetiske kvaliteter, dette materialet ble mye brukt for interiør renoveringer i leiligheter og kontorer.

  Tynne gipsplater - et utmerket alternativ til gips. Med deres hjelp, kan du justere hvilken som helst overflate uten unødvendige byggavfall og behovet for å vente på tørking, dessuten helt er det ingen risiko for å se etter en tid "web" sprekker eller smuldrer sementblanding, som er spesielt viktig for tak.

  Noen huseiere bekymret for at gips vil redusere høyden på rommet, og uten det lille vestibylen vil virke enda mørkere. Faktisk henger alternativer okkupert av 12 cm, men dette er bare fordi innrykk av 11 cm er nødvendig for installasjon av innfelte armaturer eller kommunikasjon forkledning. Velge andre alternativer bakgrunnsbelysning kan sheathe en base, forlater ingen gap - i dette tilfellet, trenger du mindre enn 2 cm (tykkelse 9,5 mm GCR, tykkelsen på metallet profil - 0.5-0.8 mm).

  Hvis i gangen for noen grunn, økt fuktighet, er det bedre å bruke fuktbestandig gipsplater. Spesielle hydrofobe og anti-sopp additiver i gipskjernen vil hindre dannelse av mugg og vanntett papp for å unngå deformasjoner.

  Søsken taket i gangen

  Standard glatt tak er ideell for små korridorer. En slik mulighet for etterbehandling vil appellere til alle som foretrekker behersket, lakoniske interiør. Glatt lys overflate uten fremspring harmonisk passer inn i skandinavisk og minimalis stil; loft, land eller provence kan suppleres med tynne bjelker under treet, og den klassiske elegansen understreket hvite baguetter og stukkatur.

  Gipsplater base - det beste grunnlaget for en hvilken som helst overflate. Det kan males, tapetseres eller selvklebende film, maling for hånd eller gjennom en sjablong, dekorere stukk og forgylling, preging utført. Dermed er det ikke nødvendig å montere volumtallene til gipsplater i gangen ble en virkelig kunstverk.

  Trey tak i gangen

  Siden stablet struktur opptar mye plass, de ofte skimte taket i de romslige haller av husene, og i de to-trinns kompakte korridorer begrensede muligheter. Geometri er valgt å ta hensyn til funksjonene i rommet.

  Så, lange og smale korridorer balanse flere firkantede bokser plassert på samme avstand. Visuelt skyve veggene hjelpe ham åpninger vinkelrett på linjen.

  Med hensyn til utforming av taket rundt omkretsen, jo mindre område av hallen, så det burde være mer diskret. Kantene av rammen ikke nødvendigvis rektangulær - også egnet oval, glatte linjer, orientalske motiver.

  Jord over døren, skap eller hengeren noen ganger er isolert ved hjelp av overhengende fremspring (topper). De kan gjøres i form av en halvsirkel, trekant, halvparten av en blomst, solens stråler, vingene av en sommerfugl. Veldig nøye ser gipselementer, en linje som speil plassert under møbler, for eksempel et hjørne sett, en sofa eller et stativ.

  Prosjektering utformingen av taket i gangen, kan vi ikke ignorere utviklingen av moderne renovering - en kombinasjon av gipsplate kontruksjoner med strukket lerret. Det er veldig praktisk, og samtidig elegant løsning: en rekke teksturer av PVC-film gjør det mulig å gjennomføre slike ideer som kan matche den vanlige farger.

  Utsøkt glanset eller perle glans, realistisk fotoutskrift, stilig perforering, mettede nyanser av lakk - ikke en fullstendig liste over funksjoner som tilbys ved bruk av et elastisk materiale. Med tillegg av krøllete rammer og bokser av gipsplater begynne å spille nye lyse farger, og hallen ser mye mer interessant.

  Blant de uvanlige etterbehandlingsalternativene bør også bemerkes innsetting av glass eller akryl analog. Frostet, gjennomskinnelig, farget, farget glass "vinduer" som er fylt med gips spor effektivt reflektere lys og ser ut som store eksklusive lysekroner. Imidlertid kan dekorative innfelte armaturer kjøpes ferdig - de vil forvandle selv de enkleste taket og bli et virkelig høydepunkt av interiøret.

  Et stort ark av klart glass med et realistisk bilde på fotopapir himmel og tretopper selvklebende folie satt inn i en ramme av gipsplater ville bli oppfattet som stede takvindu. Hvis du markerer denne installasjonen fra innsiden, i hallen lenge regjere solrike og varme somre.

  Selv den mest sofistikerte helt taket i gangen eller korridor forbli usynlig uten et riktig størrelse belysning. Plassering av hvert element du trenger for å planlegge på forhånd, før installasjon, for å ta og fikse ledningen i en spesielt boret hull.

  Det finnes flere typer belysning - for eksempel, en diode eller en neon belte er lagt rundt kantene av hele taket eller separate deler, skaper den visuelle effekten av "flytende" og bidrar til å øke høyden på rommet.

  Runde lyskastere i de fleste tilfeller virke tilleggsfunksjon, å spre lyset mer ensartet enn den sentrale fiksturen. De er vanligvis montert langs linjene av hva noen i intervaller på ca 30 cm. Hvis du lar den valgte stilen, kan de vanlige "kontoret" elementer erstattes med svingbare mini-projektorer, sfæriske, trekantede, mangesidig modeller.

  Som for lysekroner, hallen er ikke ønskelig å bruke opphengsstrukturene. Det er bedre å stoppe valget på kompakt pripotolochnyh og innebygde versjoner. Hvis rommet er langstrakt, anbefales det å sette på et tak ikke bare én, men flere lignende lamper.

  Gipsplater i gangen - bilde

  For de som fortsatt tviler på at taket av gipsplater i gangen kan se virkelig stilig og vakker, på våre nettsider inneholder et stort bildegalleri med reelle eksempler. Det viktigste - å velge blant de mange designmuligheter som passer til den generelle innredningen, diskret utvide den.

  Mens du ser på bildet, er det nødvendig å ta hensyn til ikke bare på størrelsen på selve rommet og dimensjonene på elementene, men også på deres konfigurasjon, farge, tekstur av overflater, inventar beliggenhet, innredning, kompatibiliteten med vegger, gulv, dør malerier, møbler. Fordi slutt, taket - dette er bare en del av gangen, og deretter prosjektet det skal være i komplekset!

  Alle nyansene av installasjonen av taket gips i gangen

  Gangen - dette er stedet hvor gata "møter" med det indre av huset. Det er viktig at korridoren var behagelig og gir deg mulighet til å sette på fingertuppene alle nødvendige varer - klær, sko, paraplyer, vesker. Dessverre kan ikke veldig behagelig layout typiske leiligheter ikke løse problemet med arrangement nødvendige elementer og utvidelse av plass. Visuelt større korridor vil gipsplater med vakker belysning.

  Hvordan velge riktig type finish?

  I gangen, så vel som i alle andre rom i huset du kan plukke opp noen design alternativer tak:

  • maleri;
  • tapetsering;
  • montering av himling (modulær, gipsplater, Armstrong-type);
  • montering av himling;
  • andre utførelsesformer (kork, tre, etc).

  Hvilke av disse takene gjøre det bedre i gangen? Først av alt må vi gå videre fra de grunnleggende kravene til ergonomi i denne delen av huset. Siden korridoren er mer ofte små og har ingen vinduer, vil det være kritiske fargeflater og belysning. På taket av armert betong i beste fall, kan du henge en lysekrone. Men slik dekning ikke gi ønsket effekt. Videre vanlig maling eller tapetsering krever nøye forbehandling.

  For å unngå de ovennevnte ulemper, er det mulig å innstille strekket i hallen eller opphengt fra taket gipsplater. Bare disse designene vil tillate å plassere en rekke ulike kamper. For eksempel, i kombinasjon med deksel punktbelysning lampe. Takket være denne løsningen, og maling hektoliter i lyse farger, kan du skape en illusjon at rommet er "badet" i sterkt lys.

  Strammet tak ser også veldig imponerende. Dessuten kan deres blank overflate gir en uvanlig lysspredning, men slike former og mønstre fra begge gipsokahtona, med deres hjelp ikke kan skape. Derfor, den mest populære varianten av dekorasjon og utformingen av taket i gangen forblir hektoliter.

  designideer i korridoren tak

  Bestem deg på gulvene i gangen innredning hjelper bilde i bygging tidsskrifter tak gipsokahtona. Uansett hva størrelsen er bedre å velge den single-level eller buede tak usedvanlig lyse farger med lys. Tross alt, selv i et stort område av korridoren er det en mangel på naturlig lys.

  For en meget liten hall passende formede gipsplater med geometriske elementer. For eksempel som et rektangel eller sirkel. En lang, smal korridor kan være litt "push" med noen firkanter eller bølgete linjer, samt hvitt. Utmerket utvide plassen og et par av speil plassert overfor hverandre. Møbler bør velge en elegant og monoton, men samtidig funksjonell.

  Noe annerledes tilnærming er nødvendig for utformingen av taket i den romslige hallen. Du kan bruke strukturen i flere nivåer og prøve å "leke" med farge. For eksempel bruke flere farger på en gang (men ikke mer enn tre). En god idé å se en kombinasjon av glanset strekke taket med en gesims gipsplater. Det er mulig å installere lysene vendepunkt fra ulike vinkler og for å sikre effekten av kastet Taklampe.

  Beregning av forbruksvarer og verktøyvalg

  For installasjon av single-layer gipsplater tak i korridoren vil trenge en stor beholdning av verktøy og materialer.

  • hammer (uten festeramme i armert betong er ikke mulig);
  • laser;
  • rulett;
  • blyant (for påføring av merker);
  • skrutrekker;
  • Prosekatel for profilen, og metall saks;
  • sirkelsag (for å lage et hull i gips);
  • hammer, skrutrekker, kniv og andre standardverktøy.

  For å beregne beløpet og materialkostnader, kan du bruke anbefalingene fra noen kjente entreprenørfirma. For eksempel, Knauf. Å montere og dekorere en en-lags struktur behovet for å kjøpe følgende elementer (antall telles på én kvadratmeter overflate):

  • Anker Wedge - 0,7 løpemeter. m.;
  • PP-profil 60/27 - 2,9 løpemeter. m.;
  • PP-profil 28/27 - på omkretsen av lokalene;
  • Anheng direkte - 0.7 pc;
  • skrue LN9 - 1,4 m;
  • Søsken kontakt - 1.7 pc;
  • Profil Extension - 0.2 pc;
  • dybler - 2 plugger pr 1 pog.m. profil;
  • standard gipsplater - 1 kvm;
  • Skrue TN 25 - 23 stk;
  • filler - 0,4 kg;
  • forsterkende bånd - 1.2 lm;.
  • isolasjon tape - på omkretsen;
  • primer - 0,1 liter.

  I tillegg, for å fullføre taket gips i gangen som trengs: sandpapir, roller, spatel, pensel for hjørner. Og viktigst av alt - god maling (latex eller vandig dispersjon). Veldig enkel å bruke "vodoemulsionkoy" fordi det gir en mulighet til å velge en full palett av farger og nyanser.

  Du bør definitivt fylle opp med ekstra lysutstyr. I gangen er det vanligvis ingen vinduer, slik at arbeidet er vanskeligere enn i rom med naturlig lys.

  Listen over kan deles inn i to deler: den første - kjøpe alt du trenger for en monteringsramme, og den andre - for plating og etterbehandling. Dette vil forenkle oppgaven, enda mer fordi en viss tid går fra enheten til huden.

  Hvis taket skal monteres med hendene, deretter tar estimatet bare hensyn til materialer, verktøy og leveringskostnader gips. Hvis du vil kjøre bygging team - bør legges til prisen av arbeidernes arbeidskostnader. På dette punktet, er det verdt å betale oppmerksomhet til, fordi kostnaden av materialer som ikke kan sammenlignes med kostnadene for installasjon som vil ha til Shell ut en pen sum.

  Merking taket base og installasjon av gips

  Noen ord om hvordan å lage et tak i korridoren. Alle handlinger på markeringen og montering praktisk talt ikke avviker fra installasjonen av suspendert rammesystemer i andre rom i leiligheten. Fremgangsmåten er den samme:

  • overflatemarkeringer;
  • rammesammenstilling;
  • installasjon av elektriske ledninger og lydisolasjon;
  • gipsplatebelegningspapir;
  • etterbehandling og maling;
  • installasjon av inventar og deres tilknytning.

  Utfør layout for fremtiden rammen av beste å bruke en laser. For å gjøre dette fra bunnen hjørne av rommet ned til 20 cm, satt på et nivå høyde og utforme en horisontal linje, som deretter markere med en blyant. Dette er stedet for montering av føringsprofilen ankere. Intervallet mellom dem bør være omtrent 40 cm, og hjørnene - 15 cm.

  Videre er det tak påføres parallelle linjer under basiske profiler. Etter striping festet bøyler. Nå kan vi gå videre til installasjon av tak profiler med skruer. Rammen er nesten klar. Det gjenstår å sette hopperne å bruke et kors-formede kontakter. Senere her vil bli lagt gips.

  Etter å ha installert rammen kommer et avgjørende øyeblikk - installasjon av gipsplater. Prosessen er tidkrevende og fysisk en til å takle det vil være vanskelig. Derfor er det nødvendig å finne en make i hvert fall for denne delen av arbeidet.

  Når pletteringen er ferdig, turn fuger, planarizing, tak belysningsinstallasjonen og maling i den valgte farge. Trinn vil være få, og de er designet for å glatte overflaten så mye som mulig og for å sikre ett hundre prosent vedheft av malingen. Belegget kan velges flere toner eller nyanser av en farge. Eksempler på overflater du kan se på bildet av taket gips, allerede implementert i korridorene.

  Inngangsparti - er telekort av alle moderne hjem. Det var det dannet et førsteinntrykk av huset og dens verter. Derfor vil en godt valgte design spiller en viktig rolle i å skape en koselig ly. Montert med sine hender tak gipsplater vil tillate visuelt større korridor, gjør det lett og luftig.

  Taket i gangen av gipsplater 9 bilder

  Corridor - er bindeleddet mellom alle rom, bad, kjøkken, ofte er integrert med entreen. Derfor alle elementene i dekorasjonen skal harmonisere og blande med den generelle stilen og utformingen av leiligheten. Gipsplater i gangen er i stand til å gjøre situasjonen enda mer elegant og festlig og hell utfylle det generelle bildet.

  Reparasjon av korridoren er det siste trinn. Inntil du har fullført reparasjonsarbeid i de andre rommene, er det ingen mening å engasjere seg i en korridor, der vil feie møbler, byggevarer, rusk. Materialer som trengs for etterbehandling av lokalene, bør ikke bare være av høy kvalitet og attraktiv, men også lik i stil og fargevalg med den generelle innredningen av leiligheten.

  Suspendert strukturer har en tendens til å "spise" plass i lave bygninger, men til tross for dette, er det gips regnes som en av de mest suksessrike materialer for å dekorere tak i gangene.

  • Det er økologisk rent og trygt, luktfri og skadelige stoffer i sammensetningen, har ingen risiko for brann.
  • Ark GCR har gode lydisolerende egenskaper og tillater deg å plassere et tak på eventuelle støydempet materialer.
  • Gips konstruksjoner krever ikke forbehandling av basen taket.
  • Med hjelp av denne løsningen er lett å skjule defekter i gamle belegget, samt kabling og kommunikasjon
  • Enkel design, er installasjonen ikke tidkrevende.
  • Etterbehandling GCR er billigere enn justeringen av betongtaket gips.
  • Gips kan anvendes innfelt.
  • Ved hjelp av dette materialet, er det enkelt å lage originale dekorative elementer.

  Mulige alternativer for gipstak

  I utgangspunktet må du velge den mest passende design strukturer av gipsplater, som tilsvarer den totale interiør. Inspirert av den ferdige løsninger designere kan uavhengig konstruere en utrolig fantastisk flernivåopphengssystem, selv om en enkel ett-nivå taket har en rett til å eksistere.

  I utviklingen av utformingen av taket gipsplater viktig å bruke geometriske former og designfasen, for ikke å redusere den allerede lite rom.

  Tak design ideer i en liten gang

  I gangene og korridorer av beskjeden størrelse i området fjæringssystemer kan betraktes som den riktige løsning. Smart design utvikling kan øke avstanden, og en kompakt hall med en smal korridor vil bli visuelt ser større.

  Triks som du kan ty til små rom:

  1. I de trange korridorer for å skape flernivå tak er best å bruke enkle grafiske linjer.
  2. Når du velger en rektangulær eller firkantede former anbefalt å gjøre bakkenivå litt forsenket i forhold til resten av motivet: denne teknikken vil gjøre det mulig visuelt utvide plassen.
  3. Dekorasjonen er bare anbefalt å bruke lyse nyanser som tillater visuelt øker rommet.
  4. Med hjelp av vanlige geometriske figurer, kan du utvide grensene for taket.
  5. Det anbefales å installere så mange enheter for belysning i taket overflaten. God belysning kan også helt lukke korridoren for å skape en følelse av romslighet.

  Skjulte LED-lys rundt omkretsen av gipsplate kontruksjoner vil skape en følelse av "flytende" tak.

  Med riktig bruk av disse relativt enkle anbefalingene er konsekvent effektive.

  Hvilke løsninger er relevant for store korridorer?

  I disse områdene kan du helt stole på fantasien. Romslig korridor kan du lage noen ønsket design, det er viktig å matche den generelle stilen renovering.

  • Opprinnelige utseendet på multi-trinns system av GCR. Selv komplekse tunge design vil se ganske harmonisk med riktig belysning.
  • Tak med jevne linjer fortynnet med strenge grenser, noe som gir letthet til overflaten.
  • Korridoren, som opptar en stor plass nok tillater oss å bruke en rekke farger. Taket kan være utformet for å matche med den generelle stilen og gjøre det kontrast, og dermed fremheve det all oppmerksomheten.

  Gipsplater er kombinert med strukket lerret, åpne opp mye rom for kreativitet og la gjennomføre interessant og ikke de vanlige løsninger.

  • Velkommen bruk av ulike teksturer til slutt. Strukket lerret kan være blanke og matte. Vakker utsikt har en blank overflate på taket med matt kanter rundt omkretsen. Boksen vil se ut maleri eller utskrift.

  Vær oppmerksom på at bruker mer enn tre farger på taket er ikke anbefalt.

  • Den opprinnelige visningen ha glatte overflater, de kan skape en følelse av grenseløs plass.

  Spotlights skaper effekten av visuelt øke høyden og estetisk appell.

  Moderne lamper som lyser i flere farger.

  Dersom dupleks er installert gipsplate konstruksjoner, er det mulig å anvende LED belysning, som er montert i en utsparing i den nedre nivå rundt omkretsen av gangen. Denne teknikken kan brukes både store og små rom, det kan du øke høyden og noe utvidet felles plass.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  + 29 = 34