Gardinene på soverommet bilde

Moderne gardinene på soverommet - en stilig og moteriktig kombinasjon

Soverommet vi vanligvis forbinder med en koselig og komfortable rom, hvor vi kan slappe av etter arbeidsdager. Gardiner er en integrert del av ethvert soverom interiør. For å harmonisere og tydelig passer inn i utformingen av rommet, må du kompetent tilnærming til deres valg.

Hvordan velge gardiner til soverommet, slik at de ikke bare oppfylle funksjon for å beskytte soverommet mot sollys, men de var stilige og trendy?

For å begynne, bør det bemerkes, noen gardiner til rommet du trenger i form av design. Moderne gardinene på soverommet kan være en lang, i gulvet, og korte, tykke og tynne, ensfarget og spraglete. Det hele avhenger av gjeldende stil i å sove. Det vil si, hvis du har plass er ikke stor og mørk, så du bør ikke velge en klumpete og omfangsrike gardiner, er det deg enda mer "spiser" plass. I dette tilfellet vil du hjelpe gardiner av gjennomsiktig slør. De vil legge rommet lyst og luftig. I dette tilfellet, bedre mørke gardiner til side. Hvis alle de samme gardinene funksjonen i dette rommet - det er beskyttelse mot solen, lyset rolshtory hjelpe deg.

Hvis rommet er stort og lyst, er det en kombinasjon av mørke tunge gardiner og lys glitrende organza ville være svært hensiktsmessig og vakker. En kombinasjon av motsatte farger vil gjøre rommet mer lys og intrikate.

utforming gardiner på soverommet i sesongen er svært mangfoldig. Nå på moten som en vanlig gardiner og gardiner, og fargerike. Deres valg avhenger av den generelle stilen i rommet. For eksempel, hvis rommet er ensformig, laget i nesten alle farger uten lyse tilbehør, gardinene kan enkelt fylle denne rollen. Ta gardin med en lys mønster eller mønster, og de umiddelbart tiltrekke seg oppmerksomheten og fortynne bilde av en kjedelig soverom.

En annen mote trend er en blanding av flere mørke gardiner. Denne løsningen ser en vinner i alle bad, enten den er stor eller liten, varm eller kald.

Tips! Hvis du bestemmer deg for å gjøre en blanding av mørke gardiner, husk at fargen må kombineres med hverandre, og gardinen materialet må være den samme. Og til slutt, en mer mote tips. Hvis du velger en gardin forlater 10-15 cm på gulvet og med store folder, så du gjør taket visuelt høyere og rikere rom.

Bedroom - dette er den mest intime sted i hele huset. Hele interiøret i rommet bør ha for å være rolige. Selvfølgelig ikke uviktig rolle i alt dette leke gardiner. Når du velger gardiner til soverommet må følge visse regler.

Hva du skal velge gardiner til soverommet

Først av alt, bør stoffet være av høy kvalitet. Dens tetthet direkte påvirker mengden av lys i rommet. Du bør også ta hensyn til fargevalget. Gardiner bør ikke være for forskjellig fra resten av fargevalget på soverommet.

Noen prøver å plukke opp gardiner i lin tone. Imidlertid vil et slikt valg være litt dyrt, som seng endring minst en gang hver ukene. Curtains're ikke kommer til å bli erstattet så ofte.

Oftest er det følgende typer gardiner på soverommet.

Pelmet er et horisontalt bånd av tett vev som dekker den øvre del av netto gardiner sammensetning. Supplert ulike ornamenter som pensel, hakk eller frills. Dersom før pelmet ble han ansett som en indikator på luksus, men i dag er en svært vanlig type gardiner på soverommet.

Det er best å velge naturlige stoffer: silke, lin eller bomull. Økologi er svært viktig i soverommet, som er ansvarlig for vår sterk og sunn søvn. Som for lengden, her må vi velge individuelt.

Hvis soverommet er knyttet til halvmørket, så det beste alternativet ville være lange gardiner med lambrequins. Ved typer pelmets er delt inn i harde og myke hoper gjenger. Den første utførelsesform er en stiv ikke-vevet flor av forskjellige former.

Soft haug - en tøystykker som forsiktig går ned langs gardiner. De er i perfekt samsvar med basismaterialet og til slutt blir for dannelse av hele komposisjonen.

Den mest økonomiske form av gardiner, slik at sonden omfatter minst mulig av stoff kostnader. Stor for lite soverom, der slike gardiner ikke bidrar til vekting av det indre. Ofte brukt i stil minimalizma.Izgotovlyayutsya av naturlige stoffer. Lengden når vanligvis karmen.

Rullegardiner er lik Roman. Den viktigste forskjellen er at stoffet er impregnert med en spesiell løsning som beskytter gardiner mot falming fra sollys.

Brukes som et selvstendig element av dekorasjon eller i kombinasjon med andre gardiner. Krever ikke forsiktig omsorg. Tørk dem med såpevann med en myk vaskeklut.

Maljer er metall eller tre ringer, som kan være de vtesneny i selve stoffet og plassert på de ytre sidegardiner. Den største fordelen med disse gardinene er at de lett kan bevege seg i ulike retninger.

Det er veldig praktisk for soverommet, hvor det er nødvendig å regulere flyten av naturlig lys inn i rommet. Cosy atmosfære definere jer tre og tre hylle. Stoffet er tett nok i disse gardiner. Hun var ikke til å brette og glatt og vakker hengende ned. Mangfoldig og tegning på disse gardinene.

Disse blinde er helt selvforsynt soverom interiør. Det er nødvendig å riktig kombinere tekstur og farge. nyanser av samme farge er brukt hovedsakelig. Et annet alternativ - en kombinasjon av nøytrale farger: hvit, lin toner, sand. For en mer ekstravagante folk kan spille på kontraster. Da disse gardinene vil fengsle all oppmerksomheten på seg selv.

Stadig mer og mer populært. De viktigste fordelene med disse gardinene. lengde opp til vinduskarmen, og dermed frigjøre radiatorene i fyringssesongen. Siden varmen er lettere å komme inn i rommet.

Korte gardiner enklere å vaske og trenger ikke å bli plaget med stryking. Ideell for gardiner, hvis soverommet har balkong. Korte gardiner er oftest brukt i stil med Provence, eller land. Det er bedre å velge gardiner med en trykt mønster, som er den beste beskyttelse mot sollys.

Den moderne utformingen av persienner perfekt pryder alle soverom. I tillegg har de vesentlige fordeler i forhold stoff gardiner. Ikke krever vask. Bare tørk av med en fuktig svamp.

Du kan lett justere passering av sollys inn på soverommet. Ikke falmer i solen. Holde på varmen, kom i rommet. Beskytt mot støy inntrenging utenfra.

Inter soverom letthet og komfort. På grunn av sin åpenhet gjør rommet visuelt større område. Vanligvis bør tyll lengde være to til tre ganger lengre enn takskjegget. Dette vil skape en vakker drapere.

Men vi bør ikke gjøre for mange folder hvis tyll brodert eller trykt bildet har. Oftest materialet for tyuley er organza, viskose, voile. Den økende populariteten begynner å nyte denne type tyll som musselin.

Kombinasjonen av gardiner med andre interiør elementer

Velvalgte opsjons gardiner bør være i harmoni med andre deler av interiøret sove. Ellers slår ubalansen.

Det anbefales at gardinene og sengeteppet ble laget av samme type vev, og også i tråd med resten av utformingen av rommet. Kluten skal være tykk nok til at, i kveldstimene for å bli sett fra gaten hele atmosfæren i rommet.

Effekten er veldig sterk, hvis gardinene er ett mønster, og mønsteret gjentar dekket skygge. Dette prinsippet er gyldig, og vice versa.

Som for kombinasjonen av gardiner og tapet, er situasjonen litt mer komplisert.

Her er noen regler for en harmonisk kombinasjon av:

 • Det er viktig at et element er lysere eller mørkere enn den andre. Imidlertid bør denne overgangen være glatt.
 • Det tillates en fargevalg, men et annet mønster eller bilde.
 • Fargen på det samme, motsatt tekstur: matte gardiner, men den blanke bakgrunnsbilde.

Det er også mulig kombinasjon av gardiner, stoppede møbler. Dette er en enkel måte å kombinere. Det er nok å velge et stoff tekstur for noe alene, og alle de andre elementene er laget av samme stoff.

I tillegg til farge, kan du gjøre det samme mønsteret. Og med et sterkt ønske kan kombineres som fargemetningen, og tegning. Det bør imidlertid være forsiktig med å overdrive det. Deretter vil interiøret ser altfor tung og ubehagelig.

Nyanser av brunt eller beige skaper en koselig atmosfære. Denne fargen er ofte brukt i utsmykningen av soverommene. Brune nyanser er perfekt kombinert med andre farger: blå, grønn eller gull. I tillegg, forstørrer brun visuelt rommet. Perfekt for et lite soverom. Det fremkaller en følelse av ro og sikkerhet. Fargen ser elegant og dyrt.

grønn Det er forbundet med harmoni. Soverom gardiner fylt med en slik ettergivenhet. Ser på en farge øynene hvile. Nyanser av grønt passe perfekt inn i enhver stil interiør.

nyanser av lilla kombinert med de grønne og gull farger skaper en magisk stemning på soverommet. Gardiner en farge sjelden funnet sin connoisseur.

rosa Han utfører en agent. Lyse farger er ikke anbefalt å henge på soverommet - et sted for avslapning og ro. Men hvis du velger en kombinert versjon som lyse tyll og gardiner med en lys rosa nyanse, vil rommet virke ytre.

svarte gardiner kan skape en illusjon av skumring og mørke. Med riktig kombinasjon av farge med andre nyanser soverom vil bli en svært elegant utseende. Rommet bør ha god belysning.

Svart er ikke det beste alternativet for et barns soverom eller kjøkken.

nyanser av blått farger gir rommet rigor. Det er best å fortynne fargen på en gyllen eller hvit.

Oransje eller gul farge Det bringer glede. Disse gardinene vil være perfekt for et barnerom.

Material gardiner til soverommet er svært viktig. Dette vil avgjøre hvordan gardinene vil se ut og om å danne en krøll. Avhengig av stilen av interiøret gardiner materialet kan plukke opp både luft og tettere.

Det bør også være riktig kombinere stoffet ved å kombinere flere typer gardiner. Alle materialer kan deles inn i to typer: naturlig og syntetisk.

Naturlige stoffer - er først og fremst lin, bomull. Lin gardiner ikke falmer i solen i lang tid, og ikke sitte i vask. Den største ulempen - veldig lett å krølle.

Bomullen materiale brennes i henhold til sollys. Derfor, i sin sammensetning omfatter polyester. Det er også et naturlig materiale kan tilskrives, og silke. Til disse gardinene falmer ikke for fort deres komplementære syntetisk fôr. Silke gardiner se dyrt i ethvert interiør.

Syntetisk materialtype oftest brukes for gardiner. Den viktigste type stoff - viskose. Den lar deg lage forskjellige folder som gir luftig interiør. Slike gardiner ser vakker i en klassisk stil.

Ideell for å kombinere flere typer gardiner. Syntetiske gardiner har god kvalitet, er prisen lavere enn naturlige materialer.

Moderne gardiner i soverom design

Til dags dato svært populære varianter av disse typer gardiner:

London. Ved løfting av gardiner i midten av et slikt vakker fold er dannet, og på sidene - buer. Trenden av sesongen - Scottish bur med en blomstermønster.

Fransk. Denne typen gardiner laget av silke eller organza. De har vakre folder. Den dominerende stil av søknaden - barokken.

Roman. Flott for små soverom. Lengde opp til vinduskarmen kan du bruke plassen for ekstra lagringsplass.

Ikke alle kan skryte av et stort område av et soverom. Det er derfor svært viktig å skape en atmosfære av letthet i dette rommet. I den lille soverommet vil se harmonisk vanlig gardiner. Er ikke velkommen på sin tegning eller broderi. Det er også best å unngå voluminøse folder. De visuelt redusere rommet. Det er best å velge gardiner med horisontale striper.

Barnerom bør være koselig og behagelig. Gardin materialet må være lette og krever ikke komplisert omsorg. Dessuten er det bedre å forlate syntetiske stoffer. De ofte samle opp støv, noe som kan forårsake allergier.

Alle farger skal være i harmoni med hverandre og ikke bære prangende karakter, da dette kan føre til uro og aggresjon hos ungdom. Hvis vinduet ligger på solsiden, er det nødvendig å maksimalt beskytte rommet fra overoppheting og blending.

for tenåring rommet oftere i moderne design med roman eller persienner. De er enkle å kontrollere flyten av naturlig lys i soverommet. Samtidig krever de et minimum av omsorg.

Bakgrunnsbilder til soverom: 90+ ekte bilder, til litt farge og litt tekstur velger. . Med riktig kombinasjon med andre møbler, for eksempel møbler, gardiner.

Gardiner til stuen: 60+ reelle bilder. Hvilken farge og stil å velge for gardinene i stua. Hva er prisen og hvor du kan kjøpe.

Hva er korte gardiner å velge for kjøkkenet. Lær stiler og typer. Og se fotorealistiske interiør kjøkken med korte gardiner.

Gardiner på gummitetningen i interiøret. Hva er gardiner, fordeler og ulemper. Som en selvstendig sy gardiner, ekte bilder.

Gardiner for kjøkkenet - ekte bilde. Hva slags gardiner er mest egnet for kjøkkenet. Hvilken stil og farge du skal velge.

relaterte artikler

Bakgrunnsbilder til soverom: 90+ ekte bilder, til litt farge og litt tekstur velger. . Med riktig kombinasjon med andre møbler, for eksempel møbler, gardiner.

Gardiner til stuen: 60+ reelle bilder. Hvilken farge og stil å velge for gardinene i stua. Hva er prisen og hvor du kan kjøpe.

Hva er korte gardiner å velge for kjøkkenet. Lær stiler og typer. Og se fotorealistiske interiør kjøkken med korte gardiner.

Gardiner på gummitetningen i interiøret. Hva er gardiner, fordeler og ulemper. Som en selvstendig sy gardiner, ekte bilder.

Gardiner for kjøkkenet - ekte bilde. Hva slags gardiner er mest egnet for kjøkkenet. Hvilken stil og farge du skal velge.

Kjøkken i hreschevke: 150 + av de beste bildene av interiøret! Hvordan velge fargen? . Gardiner er ønskelig å velge en tone mørkere enn den totale plassen i rommet.

Roman blinds i interiøret i ditt hjem, fordeler og ulemper, faktiske bilder av interiør. Tips om valg og omsorg.

Blinds i innlandet: hvilke typer blinds, fargekombinasjon, det virkelige bildet. . Blinds (ekte bilder). Lignende elementer.

Velg gardiner til soverommet: det beste bilde av moderne design ideer

Bedroom - et sted der på slutten av en lang dag menn gjenopprette makt og vitalitet. På hvor riktig valgt sitt miljø avhenger sunn søvn og velvære. I denne artikkelen vil vi se på alle motetrender og moderne ideer i utformingen av gardiner på soverommet, samt gi en masse levende bilder med eksempler.

I å gi en full sove og behagelig opphold moderne gardiner for soverom spille en like viktig rolle som en komfortabel seng. De bør være ikke bare vakker, men også godt å skygge sollys.

Bildet moderne doble gardiner i det indre av et soverom. Dette gardin design igjen ble moderne.

Denne sesongen, designere anbefaler å vedta noen gardiner av modeller som fullt ut oppfyller kravene i gardinene til soverommet, og matche motetrender. La oss bli kjent med dem nærmere.

Gardiner og persienner vil aldri gå av moten. Dette er fordi kombinasjonen av tette og transparente gardiner på en avsats vanskelig å rote opp ethvert rom.

I tillegg sin design (farge, mønster, tekstur) er så variert at for ethvert interiør stil er alltid mulig å finne et egnet alternativ. Tenk utløpt denne sesongen kombinasjonen av gardiner og tyll.

Klassiske gardiner og gardiner i år er svært vanlig i motedesignprosjekter. De kuttet og tekstur i mange år forblir uendret.

På bildet gardinene i tradisjonell stil av Provence. Denne stilen er preget av blomstermotiver i tekstiler.

Bare å endre stoffet, deres art, kvalitet, farge, som er naturlig. Den produksjonsteknologi blir stadig forbedret og avanserte materialer kan ikke være helt identisk med de historiske motstykker.

Men i alle designklassiker ser det ærverdig, elegant og gir soverommet er ikke bare komfort, men også av status.

Karakteristiske trekk ved de klassiske gardiner:

 • en forsiktig skreddersøm;
 • fine stoffer;
 • eksakte proporsjoner;
 • tenkt og levende farger;
 • tilstedeværelsen av dekorative tilbehør.

Tradisjonell soverom alternativ - Sliding tunge gardiner av tykk silke med lambrequins fra samme klut og silke tyll. De er dekorert med frynser, dusker og samle på sidene av stifter eller pinner.

Denne sesongen bør fargen på gardinene være rik, uten glans, som minner om gouache maling.

Tyll kan være transparent eller i samme farge som gardinene, men meget fortynnet.

Gardiner på gummipaknings - plast- eller metallringer som rammer inn i hullene ved toppen av stoffet, kan denne sesongen meget populære.

De består av to deler, som når den er installert og låst fast sammenklemte vev. Resultatet er en slitesterk og behagelig passform som gjør at gardinene til å gli fritt langs takskjegget og lukke og åpne dem med et enkelt håndgrep.

Dette festet gjør det mulig å kombinere i ett persienner med forskjellig tetthet, og å sy dem, kan du bruke noe stoff, så det er egnet for de fleste moderne interiørstiler.

Gardiner på pakningen passer like rundt gesimsen. På grunn av det faktum at de er plassert i samme avstand fra hverandre, de vertikale folder på stoffet oppnådd jevn og ensartet.

I dette tilfellet hullet seg nesten umerkelig, og en følelse som gjennomsyrer gesims gardinene selv.

Hvis soverommet ikke er planlagt å presse gardinene fullt, og du kan gjøre uten takskjegget og gardiner festet med spesielle kroker direkte på veggen. Dette designet ser veldig stilig og luft.

Skjønnhet hemmelige gardiner på pakningen i korthet. De trenger ikke pynte hjelmkleder, gardin tilbehør og frodige draperier. Hovedvekten i sin design er gjort bare på tekstur og farger av stoffet.

Den eneste smykker som har råd til denne metoden for dekorasjon vinduer - kunst tips på avsatsen og griper den siden som gjør at du kan åpne gardinene, ikke presser.

Generasjon av innovative teknologier - i dag superfashionable gardiner med 3D-utskrift vil være en virkelig velsignelse for alle soverom.

De er svært utbredt og vekslet representert i markedet, men om ønskelig kan også bestilles i en spesiell hytte, velger å bruke et bilde fra design tegning til personlige bilder.

Fotoshtory bedre å velge når det indre av et soverom er allerede dannet. De understreker sin individualitet og bli hovedfokus i den.

Bildet på fotoshtorah ikke falmer i solen og ikke anløpe i vask, og grunnlaget for bare høy kvalitet tekstiler kan være for ham.

Trykking kan anvendes på både den tette gardin av vev som sateng, gabardin, satin, blackout, og gardinene av semi-transparent stofftyper. Reparasjon av slike gardiner kan være hvilken som helst, inkludert maljer.

Fotoshtory brukes i dag i alle rommene i huset, men for soverommene, de er spesielt relevant.

Utskrift av bilder på tekstiler kan være flat og ligner et bilde, og kan være voluminøs og skape en illusjon av utvidelse og fordypning av rommet

Tredimensjonalt bilde av skogslysninger, strender, historiske gater og stjernehimmelen, som avslappende musikk kan fordype deg i en avslappende atmosfære bidrar til en sterk og sunn søvn.

Pelmet - horisontal drapere rammer den øvre del av gardinene. Han bærer ikke funksjonell belastning, men er i stand til å skjule små defekter i vinduet design, gjør atmosfæren enda mer komfortable soverom og gir det en spesiell sjarm.

På bildet et soverom i en moderne stil med lyse gardiner og tøffe lambrequins.

Utgangspunktet bare for pelmets sydde gardiner og gardiner, og så om det samme. I dag, de er kompatible med alle typer av persienner, til og med så strenge som horisontale plast persienner.

Moderne pelmets kan deles inn i flere hovedtyper:

 • Soft. Drapere, som består av et enkelt stykke av mykt stoff eller satt sammen av flere elementer: perekidy, SMAD, bånd, de krave, vannstøping.
 • Hard (Bando). Klut gjengen satt på en hard ikke-vevet underlag, og dens nedre kant blir igjen rett, kuttet på bias, i form av en bue eller av et bestemt mønster.
 • Tracery. Bevegelse vanskelig pelmet dekorert med et ornament gjennom-skåret på hele dets flate, ved hjelp av en laser.
 • Kombinert. Den kombinerer harde og myke typer swags vekslende i den rekkefølgen. For eksempel, når en gesims dekker den flate strimmel av stivt materiale, og dens sider henge myk drapering.

Spesielle restriksjoner på kombinasjonen av gardiner og pelmets ikke. Det hele avhenger av egenskapene til deres design, interiør og personlige preferanser.

Det eneste å huske - pelmet "spiser" høyden på taket og bruke den på soverommet, hvor det er mindre enn 2,5 meter bør være forsiktige.

Blendingsgardiner - en av de nyeste mote offer tekstil markedet.

Det er ikke en form for gardiner og stofftype, som kjapt fikk forbrukerne har inspirert designerne og forvandlet den tradisjonelle ideen om folk om hva som bør være den moderne gardinene på soverommet.

Blackout stoff er i stand til nesten fullstendig (med en virkningsgrad på opp til 90 til 100%) for å avskjære lyset fra gaten, og skaper et rom i de mest gunstige forhold for en god natts søvn.

Dag av slike gardiner beskytte soverommet fra sterkt sollys og om natten av flimrende gatelykter, billys og neonskilt.

En slik enestående opasitet på grunn av den kjemiske struktur blendings fibre. De er polyestergarn med en atlasbinding, hvorav to-lags eller tre-lags vevet tekstil.

Jo flere lag av stoff, jo større lys-skjermende egenskaper. Til tross for de økte stoffer densitet og flerlags Stryk ut tynn nok og god draperingen.

Denne innovative tekstiler varierer i tetthet, opasitet, farger, trykk, fravær eller nærvær av metallsprøyting og bæresubstratet.

Fra det sy forskjellige modeller av glide- og løfte gardinene, blant disse alltid er mulig å finne en løsning som er egnet for en hvilken som helst spesifikk innvendig.

Av de som designerne anbefaler bruk i soverommet, kan du velge den klassiske gardiner og romerske persienner og japansk panelet.

Fordeler med Blackout gardiner til soverommet:

 • øket opasitet;
 • lang levetid uten tap av presentasjonen;
 • gode termiske og akustiske isolerende egenskaper;
 • motstandsdyktighet mot brann;
 • lett vedlikehold;
 • en rekke modeller og farger.

Roman blinds - en slags løfte gardiner, som er svært ofte brukt på soverommet.

De er et tekstilbånd på baksiden av denne er stivt festet horisontale lameller.

Når gardinen stiger, avsetning av de rette flate folder lagret på toppen av hverandre med en viss overlapping. Deres lengde, med få unntak, ikke kan senkes under terskel.

Avhengig av utformingen romerske persienner brukes i mono-versjon (single bred gardin på hele vinduet) eller i et sett med to gardiner.

En gardin er festet over et vindu eller i en døråpning og to er montert direkte på karmen. Gardiner for å holde formen og ikke synke, bør stoffet for deres fremstilling være tilstrekkelig tett.

Oftest for å sy roman blinds på soverommet, kan du bruke en tung ull, musselin, organza, grove varianter av lin og bomull, taffeta.

Design av gardiner strenge og konsise, så i sin klassiske form, de er best egnet for soverom, innredet i en minimalistisk stil eller high-tech, men hvis de er laget av bambus stoff eller halm - Soverom i japansk stil, eller miljø.

Men dette betyr ikke at de romerske gardiner ikke kan brukes i en mer myk og romantisk interiør.

For det første kan de være fremstilt av et stoff med et mønster, slik som en blomst.

For det andre, de er perfekt kombinert med andre typer gardiner: gardiner, hjelmkleder, tyll, musselin.

I disse tilfellene er det tilstrekkelig å overholde innvendige persienner partnere og romerske modellene gir skyggelegging rom.

Den mest fasjonable kombinasjonen av i dag - romerske persienner og gardiner, laget av de samme fargede stoff dempede naturfarger: oliven, plomme, kirsebær, kaffe.

I denne kombinasjonen harde horisontale folder romerske persienner spesielt effektivt kombinert med vertikalt strukket tekstiler på gardiner og ser veldig stilig.

Østerrikske gardiner - en mer relevant på soverommet slags løfte gardiner lang rett under vinduskarmen. De er noen ganger forveksles med franske og romerske gardiner.

Fra den første de avviker med mindre frodig folder samlet seg ikke for hele lengden av stoff, men bare på bunnen, og fra den andre et glatt, mykt linjer og pastellfarger.

I tillegg er disse gardinene som gardin innredning, og ofte dekorert med frynser, buer, bånd, barrettes i form av sommerfugler og blomster.

Østerrikske gardiner gå bra med alle typer swags og andre gardiner.

De kan være laget av et mykt, men tett vev og henge sammen med tyll. I dette tilfellet, vil de spille rollen som den viktigste gardiner, soverom og beskytte mot sollys.

Og det er mulig å sy "østerrikerne" av lys gjennomsiktig stoff: tyll organza, chiffon, slør og kombinere med tette gardiner. I dette tilfellet, vil de tjene som gardiner.

Ifølge designerne i 2018 østerrikske gardiner er den mest populære måten å dekorere vinduene i innlandet, utformet i en mild og romantiske stiler som Middelhavet, italiensk, provence, vintage, shebbi chic.

På grunn av det faktum at karakteren "avstriek" svært romantisk på soverommet den mest imponerende utseende modell laget av en monokromatisk stoff med en glatt skinnende overflate: silke, taffeta, musselin, polyester slør, mettet og pastellfarger.

Simple "landsby" av saken, for eksempel bomull, bomull, fint lin med naive floral print no sjeldnere brukt for å sy gardiner østerrikske, men soverommet er enkle og er mer egnet for kjøkkenet eller barnerommet.

garn gardiner eller muslin kom til oss fra den varme Østen og spesielt designet for å skape en atmosfære av raffinert innendørs avslappende lykke.

De er tykke gardiner av glatte rennende foss jevne og tette filamenter. Typer muslin veldig mye.

Det kan være ensformig og fargerike, stoff eller metalliske, enkle eller suppleres av alle slags faste ornamenter: perler, paljetter, bugle perler.

Et slikt utvalg av teksturer og farger gjør at du kan velge riktig modell av gløde gardiner for ethvert interiør. Det er i stand til å blande godt, ikke bare i den østlige utsmykkede, romantisk europeiske soverom.

Selv avant-garde interiør i stil med hi-tech vil se komplett hvis for ham å plukke opp tråden gardin med metalliske inneslutninger, og naturlig musselin tett vridd bomull tau, tredd dem på tre rør kompletterer den elegant japansk stil.

Til tross for den luft tekstur, tråd- gardiner er i stand til å kutte og sprer lys.

Men deres lys stabilisatorer er de samme som i tyll eller gardiner og de er ikke nok til å helt obskure rommet, så på soverommet gjort muslin brukes sammen med andre, mer blendingsgardiner.

Muslin svært plast, kan det monteres lett i de mest fantasifulle draperier, men i en enkel, utvidet tilstand, ser det ikke mindre imponerende.

Soverommet er bedre å velge fra musselin shenillovyh tvinnede tråder av mørke rike farger.

Gardiner av lys filamenter er brukt bare i rommet som en dekor på toppen av de andre gardiner, som opprinnelig seng eller på kalesjen som en fotocelle, slik at sovende å skille fra resten av rommet.

Fordelene med å bruke muslin på soverommet:

 • Bomull gardiner ikke forstyrre den naturlige ventilasjonen i rommet.
 • Med riktig valg av farger og teksturer av garn, samt riktig for gardin innredning kan de passer inn i de fleste interiørstiler.
 • Vakkert drapert og kombinert med noen modeller av gardiner og persienner.
 • muslin lengden kan være noen, er det enkelt å endre ved å klippe av ekstra inches med saks.
 • garn gardiner multifunksjonelle. De brukes ikke bare for windows, men også for å dele rommet inn i soner, samt en baldakin over sengen.

Japanske frontplater dukket ikke så lenge siden i vår interiør, men svært raskt ble populær, og ikke kommer til å forlate sidene i moteblader på interiør.

De er glatte, stramt strukket på en ramme eller tynn via tyngdekraften stroppen tissuebanen.

Den midlere bredde av banene er ofte fra 40 til 60 cm, men store panoramavinduer panel kan brukes sammen med mer enn en meter bred.

Frontplater opptar et minimum av plass, kan være av en hvilken som helst lengde og er laget av stoff som varierer i konsistens og eventuelle farger.

Knivene beveger seg fritt langs banene til profilen takfot, forskjellig vekslende dem, eksponere i en serie eller i parallell, for derved å oppnå en mer behagelig naturlig belysning.

I ett vindu, avhengig av det anvendte bredde på 3 til 6 paneler. De kan være laget av stoff av forskjellig tetthet og bruke det samme prinsipp som de gardiner med rullegardiner.

De nylig heller ikke forbudt å kombinere med andre typer gardiner, ofte med tyll enkle farger og nesten ingen skrukker.

Screen for soverommet japanske gardinene er bra ved det faktum at de kan tjene som en dør for garderober og partisjoner lett og kompakt for plass reguleringsplan.

Det er ingen hemmelighet at noen har en rolig og fredelig atmosfære har ikke vært i dette rommet, vil egen seng fra resten av sin plass aldri være over.

Ved farging, så vel som tekstur av stoff gardiner ofte overlapper med sløret, puter, stoppede stoler, gulvbelegg og de andre elementene i den situasjon. Plukke opp persienner i rom som er innredet i en klassisk stil, ikke nødvendigvis begrenset til mono-modeller.

Selv om strenge regler mote 2018 tilsier, kan flere trender fortsatt bli isolert, for eksempel:

 • fargen av gardiner bør være en tone lysere eller mørkere tone av veggene eller den generelle fargevalget soverommet;
 • gardin med en pryd eller bildet vil se best mot en bakgrunn av vanlig vegger, ekko hovedfargen med små detaljene i interiøret, som vi har nevnt tidligere;
 • curvy design med lambrequins og to eller tre typer gardiner i stedet for å passe et soverom med et stort antall gjenstander og innredning.

Moderne klassisk modell er ofte forenklet nærmere i utseende til den lakoniske skandinavisk interiør eller komplisert ved å kombinere ulike materialer og bruk av dekorativt tilbehør. I stedet for en tradisjonell gardiner kan bli funnet, to, eller tre tilstøtende duk.

På samme tid, er den eneste dekorasjonen av vinduet er en hyppig høyttaler mønstret nett eller tyll. Hvite gjennomsiktige gardiner er spesielt allsidig. De er alltid lett å plukke opp supplement, hjelmkleder, volanger, frynser, oppnå det ønskede resultatet.

Avhengig av hvor ofte du trenger å presse og skyver gardinene, velge den mest hensiktsmessige metoden for vedlegg - Snøring, slips, ringer med klips.

Tips for å velge gardiner til soverommet

 1. 1 Hovedvilkåret for å bli møtt av moderne gardinene på soverommet - en høy grad av lys beskyttelse. Derfor stoffet for deres sying må være stramt, ikke gå glipp dagens lys. Den ideelle løsningen - blendingsgardiner.
 2. 2 Når du kjøper gardiner eller stoff til dem, se det opp mot lyset. Så du bedre pris på sine lys-skjerming egenskaper, og forstå hvordan det vil se ut i vinduet.
 3. 3 til soverom velkommen gardiner rolig pastell eller mørke farger, svart-hvitt eller med svak mønster.

Lyse prangende farger ikke bidrar til en komfortabel nedsenking i drømmetilstand og god søvn. I tillegg er naturlig, beroligende på nervesystemet, naturlige farger. Denne sesongen, den mest fasjonable fargen på gardinene på soverommet:

 • 6 fremme sunn søvn naturlig, miljøvennlige materialer: bomull, lin, fløyel, silke, sateng. Men stoffet er ett hundre prosent naturlig i dag er svært sjelden, og er meget kostbart, slik at i sammensetningen kan være en liten (30%) nærværet av syntetisk. På den positive egenskaper av naturlige materialer, har det ingen effekt, og gjør dem også mer holdbare.

 • 7 Ved fremstilling av roms designere rådes til å legge dem til situasjonen for tekstil elementer av samme stoff eller i samme farge som gardinene. For eksempel, et teppe og en pute på sengen eller på nattbord servietter. De er stilistisk interiør kombinere og gi ham mer komfort.
 • Vår helse og humør er direkte avhengig av hvor godt vi får nok søvn, og dermed for hvor behagelig vårt soverom.

  Viktigheten av riktig valg av gardiner til rommet er vanskelig å overvurdere. De skaper en beroligende avslappende atmosfære og bidra til å bli kvitt den negative energien som vi har fått i løpet av dagen.

  En profesjonell design råd hjelper oss å finne blant et bredt spekter av produkter, tilbyr nå gardiner ikke bare fremmer god søvn, men også et moteriktig alternativ.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  97 − = 95