Forbruk av selvskruende skruer per 1 m2 profilert ark for taktekking

Contents

Hvor mange selvskærende skruer for optimal bruk?

Antall skruer for å feste det profilerte arket avhenger først og fremst av det det brukes til. Den kan legges på taket, brukes som et materiale for å avslutte fasaden, montert på gjerdet eller i det hele tatt - festet til rammen når du lager en garasje, skur og andre bygninger. I hvert av disse tilfellene vil forbruket av selvskruende skruer for profilert folie være forskjellig.

I tillegg påvirker spesielle driftsforhold - for eksempel sterke vind eller et stort snødeksel - forbruket av selvuttakende skruer i retning av å øke tallet. Så, hvis du installerer et gjerde fra profilisten ved siden av havet, der det ofte er storvind, kan det hende du må legge arkene i bunnen av hver bølge for å oppnå større pålitelighet.

Den vanskeligste måten å beregne hvor mange skruer som skal være på bølgepappet når det festes på taket. Derfor vil mesteparten av denne artikkelen bli viet til dette alternativet.

Hvor mange skruer på arket av bølgepapp skal festes på taket?

Installasjon av bølgepapp begynner fra siden av takkanten. Først legges det første venstre arket på den nedre raden, deretter den andre med overlapping i en bølge. Etter at platene er utjevnet langs kanten av taket, er profilen festet til kanten av kassen i hver bølge. På et sted av overlappende ark er det forbundet med hverandre ved hjelp av nagler.

Etter montering av de to første nedre arkene med en overlapping på 200 mm, er venstre ark på den andre raden satt. I stedet for overlapping festes bunn- og topparkene av bølgepapp i kassen i hver bølge. I intervallet er hvert bånd av bølgepapp fastsatt i sjakkbrettmønster gjennom 1-2 bølger. For et sikkert vedlegg må avstanden mellom takskruene ikke være mer enn 500 mm.

Fortsettelse fra den ovenfor beskrevne teknologien for å fikse den profilerte kappen og bestemme hvor mange skruer for profilert folie som er nødvendig for pålitelig legging av taket.

For å gjøre dette må du utføre en enkel beregning av selvskruende skruer for bølgepapp. Hvis vi legger et ark 8,0 m langt og 1,1 m bredt med et festetrinn til kassen 500 mm, trenger vi 10 skruer for å fikse profilen i de øvre og nedre delene, og også 8 stykker for å feste midtdelen av bølgepapp. Det totale forbruket av selvuttakende skruer på profilplaten vil være 18 stk. Dette tallet må multipliseres med antall ark på taket, og vi får antall skruer som er nødvendige for direkte festing av bølgepapp.

Antall skruer per profilert ark kan variere avhengig av lengden og bredden på arket. I tillegg anbefales det å redusere festetrinnet for store helling, noe som også øker forbruket av selvtaksskruer per 1 m2 profilert ark. Ved festing av bølgepapp, bør det legges stor oppmerksomhet til takets ledd, hvor sannsynligheten for lekkasje er størst.

På enden av takkanten, på steder med overganger av pedimenter, bør det profilerte takplaten festes til hver kasse av kassen. Dette øker også antall selvkuttere per 1 m2 profilert ark.

Således kan et slikt begrep som forbruk av skruer for profilert tre nesten ikke anses å være helt riktig, hvis det er et spørsmål om å installere taket. Snarere kan vi snakke om en gjennomsnittlig figur som gjør at du kan foreta en omtrentlig beregning av selvskærende skruer for profilert ark når du bestiller materialer for montering av taktekking. I dette tilfellet må du bestille 5-10% mer enn beregnet, fordi det alltid er sannsynligheten for ekteskap, uforutsette utgifter, tap og brudd på selvskruende skruer.

Beregning av selvuttakende skruer for å feste bølgepappet til gjerdet

Antall skruer for å feste profilplaten til gjerdet avhenger først og fremst av antall logger. Som regel er ett ark festet med 3 selvskruende skruer per lag. Det vil si at hvis to lags trenger 6 stykker, ved tre - 9.

Som i alle andre tilfeller er lakene nødvendigvis festet med skruer i fangetposisjonene, og en til - omtrent i midten. Hvis gjerdet er gjort i sonen med store vindbelastninger, øker antallet skruer for å feste det profilerte arket skarpt - opp til å skru dem inn i hver bølge.

I de fleste tilfeller, for å beregne det omtrentlige antall skruer, er det tilstrekkelig å bruke en enkel formel: 3 · L9middot; n, hvor L er antall logger, og n er antall bølgepapp.

Forbruk av selvskærende skruer på profilert ark på fasader og bygninger

Ved montering av bølgepapp på fasaden til en bygning, er den vanligvis festet til en spesiell ramme gjennom en bølge, mens i alle tidligere tilfeller er feste i de overlappende områdene obligatoriske. Avstanden mellom skruene for lengden av arket er, avhengig av driftsforholdene til bygningen, fra 0,5 til 1 meter.

Således må et ark 2 m lang festes med tre skruer, som er anordnet gjennom bølgen i en forskjøvet rekkefølge. I enkelte tilfeller, når det gjelder en region med høy vindlast, er det mulig å montere i hver bølge.

For å kunne beregne totalt antall skruer må du beregne hvor mange selvskåringer per bølgepapp du må bruke på festing, og multipliser den resulterende verdien med antall ark.

Ved fremstilling av ulike strukturer fra bølgepapp er arkene allerede festet til hver bølge, mens avstanden mellom skruene er omtrent en meter.

Hvor mange selvskåringer per bølgepapp - beregningen etter vekt og per 1 m2 dekning

Det er generelt akseptert at det omtrentlige behovet for takskruer per 1 m2 takbelegg er 8-9 stykker. Når det gjelder dette, er det enkelt å beregne hvor mange skruer for bølgepappet som skal bestilles for å montere hele takbekledning.

For å gjøre dette, fra lengden av platen av bølgepapp, trekker vi verdien av tverrgående overlapp, lik 150-200 mm. Det resulterende tallet multipliseres med den nyttige (arbeidsbredden) av arket. Som et resultat får vi det nyttige området av bølgepapp. Etter det multipliserer vi resultatet med 9 og får omtrentlig antall nødvendige takskruer per 1 m2.

Det totale antall skruer bestemmes ut fra hvor mange selvskåringer per 1 m2 profilark vi trenger og takets totale areal. Den omtrentlige beregningen tar også hensyn til selvskruende skruer, som er nødvendige for å fikse forskjellige elementer av sammenheng, vind- og taklister, forklær rundt ventilasjons- og røykrør og snøholdere.

Å skaffe selvskærende skruer, det er ikke nødvendig å telle antall stykker du trenger individuelt. For hver størrelse på skruen er nettopp kjent dens vekt. Så, for eksempel, tusen stykker takskruer Ø4,8 mm og lengde 25 mm veier 3,5 kg og tusen selvskærere Ø6,3 mm og lengde 152 mm-45 kg. Derfor produserer fabrikkene små takskruer i pakker på 100, 200, 250, 500, 1000, 2000 og 6000 stykker, og maksimalt antall store skruer i pakken er 1000 stk.

Hvorfor trenger jeg antiskorrosiv maling? Hvordan skjer det? Hva er forskjellen mellom maling og emalje? Hva er bedre å velge? Svarene er i artikkelen.

 • Hvilke typer selvskruende skruer skal jeg bruke?

  Er taket fra det profilerte arket flytende? Noen gang flyger insekter eller fugler? Bruk tetningsmidlet under bølgepapp. Lær om fordelene, installasjonen og prisene på dette materialet. Les artikkelen.

 • Hvordan kutte bølgepapp riktig?

  Hvilke verktøy passer for kutting av bølgepapp? Hvordan forhindre korrosjon av skiven? Er det mulig å kutte en profilert bulgarsk? Les alt om dette i artikkelen.

 • Hvordan bli med profilert?

  Hva er reglene for å bli med i profilarket? Er det nødvendig å forsegle leddene av bølgepapp? Hva slags overlapping kreves med en liten takhøyde? Svarene på disse spørsmålene er i artikkelen.

 • Nettstedet oprofnastile.ru - oppdatert og nyttig informasjon om profesjonelle gulv, installasjon og bruk, råd fra fagfolk og trinnvise instruksjoner for deg.

  Alle tekstmateriale som er lagt ut på nettstedet, er VERKELIG beskyttet i henhold til gjeldende lovgivning, der det er alle nødvendige dokumenter, inkludert avtaler.

  Likevel, hvis du vil dele materiale med leserne dine, kan du skrive det ut igjen. Ved å gjøre dette må du angi en artikkel som er ubeskyttet fra indeksering med en hyperkobling til siden på dette nettstedet der materialet ble kopiert. På en ressurs kan du plassere ikke mer enn 5 artikler kopiert fra dette nettstedet.

  Forbruk av selvskærende skruer per 1 m2 profilert ark: beregning

  Festing av profilerte gulv og selvdemping

  Alle av oss under takprofilerte gulv (bølgepapp) som står overfor spørsmål: Hvor mange skruer trenger du og hvordan skal du fikse det riktig, hva er forbruket av skruer for 1 m 2 av profilert ark og hvordan du velger dem riktig.

  Ordning feste profilert ark på taket med skruer. Antall skruer som kreves per en kvadratmeter dekning er fem til seks stykker for montering av gjerdet og seks til åtte for taket.

  Når du legger på et profilert ark, må du vurdere dens tykkelse, dimensjoner, for bedre tilkobling og unngå unødvendige konsekvenser. I denne artikkelen vil vi analysere hvordan du skal beregne antall selvuttakende skruer og hvilke profilister som passer dem riktig.

  Når du stiller takene med profilert gulv, må den riktige lengden velges slik at den blir større enn takhellingen. Vi fester bølgepappet til trekassen med selvskruende skruer. Også du kan bruke en metallkasse, fordi selvskærende skruer borer metall når du skruer. For taktekking bruk maskinvare, produsert av Hilli, EKT, SFS, Fischer, hvis diameter skal være 4, 8, 5,5, 6,3 mm, med en lengde på 19-250 mm. Også du kan kjøpe produkter av innenlandske produsenter, hvis diameter er ikke mindre enn 6,3 mm.

  Utvalg av skruer og deres nummer til taket er laget slik at lengden på den gjengede delen av skruen var mer enn lengden på den sammenlagte pakken ikke mindre enn 3 mm.

  Når du kjøper skruer, må du vurdere deres kvantitet med en margin, så vel som deres kvalitet. Installasjonen av selvskårne skruer av høy kvalitet kan gjøres og uten tidligere gjort hull. Med riktig metode for å fikse dem og beregne mengden bølgepapp brukes til taktekking og for vegger i og utenfor bygningen.

  Det er tre hovedtyper av profilert folie som ofte brukes:

  Taket har en større høyde og brukes til taket av taket. Wall - mindre klumpete. Bæreren - brukes for bærende konstruksjoner på grunn av sin store tykkelse. I denne formen helt annerledes og montering krever en spesiell tilnærming.

  Et eksempel på riktig å skru skruer. I manuell fast kraft til å bli styrt til ikke viste slepebåten (dette kan føre til skade på det isolerende lag).

  For fiksering må eksistere riktig preparerte overflaten. Terrassebord er montert på et sted som passer for å kasse bølge trapes trapesformet plate. I denne fremgangsmåten, er det ingen arm mellom punktet for innsatsen på overlegget skrue og forankringspunktet. For å redusere den vindbelastning av hver bølge trapesformet profilert festet til de øvre og nedre lekter, og ved vind strimler festet til hver bjelke. Den profilerte dekk 1100 mm bred og 8000 mm lange skritt med labanker 500 mm avstand mellom skruene krever ikke mer enn 500 mm. Konklusjon: de 2 øverste skruer, 2 bunn, pluss-siden vind - 16 stk. Total vi trenger 20 skruer på en plate av materialet. Før montering i et hull boret i stålplater av 0,3-0,5 mm større enn diameteren av skruen. Stramming av skruene produserer en vinkel på 90 grader. Dette er nødvendig for å eliminere muligheten for utvikling av de gjennomgående hull i taket.

  1. Boremaskiner - bare med en lav hastighet hastighet patron.
  2. Skrutrekker - en enkel og pålitelig manuelle måten.

  Bruk av andre eller av disse verktøyene krever betydelig dyktighet og samsvar med sikkerhetsforskriftene.

  Stabling bølge tykkelse på 0,5 til 1 mm, og fra 2 til 12 meter lange start fra høyre eller venstre ende. Langs kantene av stålplate bør utvide 40 cm. Først satt vi den trapesformede arket og fest med en skrue på hesten. Etter ett sekund at skruene er festet til ryggen. Hele tiden, følger det at de kanter av arkene ligge på en linje og stålplaten ikke blir vridd. På toppen av bølgeplater overlapper med en festeskrue. Således festet, og de andre tre ark. Etter innretting av den nedre kant sikkert festet i hele sin lengde. Horisontal overlapping ark fra 10cm tillates. Således per 1 m2 forbrukes fra 4 til 8 skruer.

  Funksjoner vegg bølgepapp installasjon

  På dette nettstedet: http://kryshikrovli.ru

  2018 konstruksjon. Informasjonen publisert på portalen er for generell veiledning. All opphavsrett til materialet tilhører sine respektive eiere

  Hva er forbruket av skruer per 1m2 av stålplater for taktekking og hvordan du kan beregne antall ark som dekker?

  Taket av alle hus bør være pålitelig. Fast forsvare strukturen av snø, vind og regn.

  Krever mindre energi og penger for sin konstruksjon. Møt de estetiske behovene til eieren.

  Det er derfor mange trekker proflist (Profilert metallplate), som den optimale utførelsesformen i konstruksjonen av taket.

  • Polymer beskyttelse holder den mot korrosjon;
  • han er likegyldig til de klimatiske overraskelser;
  • ikke-toksiske;
  • motstandsdyktig mot brann;
  • forskjellige i farge og typer;
  • rimelig.

  er Fremgangsmåte for festeskruer dørk en annen fordel av det? - Ja, dette er ingen big deal. Det viktigste å vite hva de skal gjøre og hvordan.

  Spesifikasjoner trapesformede arket her.

  Krav til festene

  Monterings trapesformet plate taktekking på taket utføres med skruer. Et stort område metall stivhet og lav vekt er byrdefull for festeelementer. Påliteligheten av feste av taket avhenger av stabiliteten med sterke vindkast. Tatt i betraktning visningen rammeHan kan være et metall eller tre.

  • Skruer, som er festet til en metalloverflate, er laget med et grunt gjenge og en spiss, som en drill. Med høy styrke, kan de lett bli skrudd inn i en metalloverflate, uten at det kreves hull.
  • Skruene er utformet for trerammer, er svært like med vanlige skruer, bare med stor diameter hoder. Deres solid stål er også i stand til å trenge gjennom taktekkingen stålplate uten boring.

  Festeskruer kommer med forskjellig hode: sylindrisk, sekskantet, halvsirkelformede og sfæriske. Differ og spor. De kan være i form av stjerner eller kors. Krøllete eller rett.

  For installasjon av et tak av bølge mest passende skruer med en spesiell tettende pakning av syntetisk gummi (EPDM). Kontakt med metalloverflaten, så tett som eliminerer risikoen for vanninntrengning gjennom forbindelsen. Dette muliggjøres ved en spesiell fremspring på kanten av sekskanten. Det forbedrer styrken av hodet og legger pålitelighet tetning.

  Skruer for et tak av bølgepapp og lett å plukke opp fargen, siden de er produsert med forskjellige dekorative belegg som har beskyttende og til og med egenskap.

  På kvaliteten av festemidler er nærværet av merking. Det bør velge skruer med elastisk tykk (2 mm) neopren pakning. Sinkbelegget bør være innenfor 12 m. da de De varer lenge, og vil ikke rust. Du kan sjekke kvaliteten og etter: en tang å presse pucken med EPDM og sjekke integriteten til malingsfilmen. Pakningen må ikke gå fra sted til en metallskive.

  Anbefalte skruer med EPDM pakning

  Hvordan beregne strømningshastigheten for 1m2 skruer på trapesformet plate taktekking

  Spesielt bølgepapp monteringen

  Selvgjengende skruer skrudd inn i den del av arket, som hefter til skrotten brett. Toppen og bunnen av hver bølge. Og sidene - i lekte i trinn 50 for å se ark i overlappende steder adjoined tettere. Forbindelsen er utført på en forskjøvet måte over kam. For holdbarhet profilert platestykker er forbundet med hverandre ved hjelp av skruer 20 mm i lengde.

  Hvordan stramme skruen

  Hvor mange skruer per 1m2 av stålplater for taktekking

  Beregningen som er gjort før installasjonen. For å konsolidere kvadratmeter trapesformet plate kreves 7 - 9 skruer. Dette tall multipliseres med antallet av metallplater som er formulert til å lukke hele takflaten. Men må du kjøpe med en forventning om at skruene kan bryte eller gå tapt.

  Hva en kasse behov for trapesformet ark taktekking

  Kasse, som er anordnet trapesformet plate kan være metall eller tre. Det hele avhenger av strukturen på destinasjonen. For industrielle eller næringsbygg er det laget av metall. Takvinkelen er den minimale, en betydelig belastning, slik at rammen bør være mer stabilt.

  I boliger med en bratt skråning av taket lekten ved hjelp av tre arbeidsstykket. Dimensjoner på tømmer - 40 av 40 mm. 50 mm får lov til 50. Tykkelsen og bredden av brettet, henholdsvis 32 mm og 100 mm. Disse standarder benyttes for å belegge den profilerte takplaten.

  I forbindelse med den forventede belastning og vinkelen på taktro med en annen stigning.

  Ved gynging taket er mindre enn 15 grader dreiing trinn avhenger av typen av stålplater.

  • Profilerte merket C20 Det krever kontinuerlig lathing. Overlappende hosliggende plater er 20 cm. Dette er omtrent en bølgelengde.
  • profilerte C35 spor på rammen i trinn på 30 cm ved den samme skjøten den.
  • Profplast C44 montert på en kasse med et trinn på 50 cm.

  Den vinkel på 15 grader gir Trinn 30 - 40 cm med mindre overlapping av 10 - 15 cm.

  Skrues fast profilerte platen krever at festeelementene var dobbelt så lang obreshetochnoy bord. Dersom strålebredde på 75 mm, må skruen være 150 mm.

  Typer av kasser under trapesformede arket

  Når betydelige belastninger montert ramme i to lag. Undre beholderen parallelt med mønet slippes ut i trinn på 50 - 70 cm.

  Hvordan styrke trapesformet ark taktekking til bekledningen

  Med riktig valg av type materiale og festene montering korrugerte taket - prosessen er ikke komplisert. Det er viktig å følge reglene for å fikse og legging av tak.

  Festeskruer trapesformet platetaket er fremstilt i den følgende rekkefølge:

  1. Før arbeidet starter, tre base behandlet antiseptisk. I fremtiden vil det spare treramme fra skade og forlenge levetiden til taket.
  2. Pålitelighet og holdbarhet av takflaten vil avhenge tettheten av metallplater til å passe inn i rammen. Å beskytte bygninger mot virkningene av fuktighet, vind, temperaturendringer - en av de viktigste funksjonene til taket.
  3. Slik som å styrke stålplate på taket? Metall er festet til den nedre del av kassen i korrugeringene. Overlapping bladene på toppen av hverandre i en rad med en, to bølger. Mellom en seriekoblet med en overlapping på 1 - 2 cm.
  4. Festing av den øvre og nedre stålplater til kledningen blir utført i hver bølge. Festing av sidedeler - gjennom tiden.
  5. Tilkopling av profilerte plater sammen ved hjelp av nagler laget håndvåpen. Skiven av skruen ikke sitter fast, ivinchivat det står loddrett til overflaten av arket. Vil bidra til å sikre en tett passform og forsegle. Jo lengre skruen, jo mer sannsynlig risiko for feiljustering.
  6. Sammensatte elementer og bølgeryggen via dens utstikkende parti skaper en høy tetthet passform. Dersom taket skråningen ikke er så flat, sette ekstra polstring for tetning, direkte under mønet til bunnen av bøyebølger. Hvis et sterkt regnskyll med vinden vil fylle med vann fra under hesten. Les også om installasjon av flere elementer.
  7. For å spare tid ved installasjon og for å hindre ujevn stabling ark, de er installert i blokker på tre eller fire stykker.
  8. Profilerte ark er viktig å klippe riktig. Det er bedre å gjøre det ved hjelp av elektriske sakser. Dress og hånd. Hvis du trenger å gjøre kutt på bias, bruker stikksag.
  9. Til snittene ikke er utsatt for korrosjon, de er behandlet med et anti-korrosjonsmiddel.
  10. Hoved må være forsiktig når du er på taket, ikke tilfeldigvis skade overflaten av gulv. Etter 2 måneder er det nødvendig å trekke tråder av skruer. Ved montering av taket stålplaten kan forskyves og løsne monteringen tetthet.

  Skjema profilerte platens feste

  Hvordan vri skruen

  Forbruket av stålplater 1 m2 av taket: koeffisienten kalkulator beregning og

  Beregningseksempel for den komplekse formen på taket

  Skøyter sammensatte tak, kvist typen gambrel og er laget i form av trapeser, og trekanter. PBeregning av den ønskede mengde av materiale som begynner med den detaljerte utformingen omslagsarkene i tegningen. Etter oppnåelse av alle runder og overheng definere hele området. Den nøyaktige beregningen vil gi en mulighet til å redusere avfall.

  Utgangspunktet er lengden av arket. Avhengig av type profplasta, varierer det fra 500 mm til 6500 mm.

  Antallet festeelementer er beregnet som følger: Hvis på en kvadratmeter du trenger å 9 skruer, er det nok til 9 ganger dekningsområdet.

  Kan telles og hvor mye som kostnaden av taket terrassebord. Antall trapesformet ark multipliseres med materialkostnader og fraktkostnader.

  Mer komplekse beregninger er best overlatt til fagfolk.

  Vi foreslår at du se video instruksjoner for festing til trapesformet ark obereshetke:

  Riktig isolasjon felle taket fra innsiden med dine egne hender - hva kan være enklere?

  Profesjonell isolering av et hustak teknologi: et detaljert diagram og instruksjoner for tak isolasjon med sine egne hender

  Ondulina Sammenligning med andre takmaterialer: skifer, Ondulin Smart, ondalyuks, onduvilla og myk flis Ondura

  Installasjon og reparasjon av den myke taket i vinter - hvorfor er teknisk mulig, men ikke økonomisk levedyktig?

  Online kalkulator for beregning av metall taket - beregner nøyaktig mengde materiale

  Faren for dårlig kvalitet som en impregnering og utgangsrøret gjennom et tak av korrugert papp

  Chimney - det er et element med høy risiko for brann, så det er viktig å ta en ansvarlig tilnærming.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  3 + = 10