Fliser på kjøkken Kerama Marazzi

Kerama Marazzi: fliser for kjøkkenet av de beste samlinger

Keramiske fliser er aldri av moten. Det er flere grunner: miljøvennlighet, forskjellige teksturer, farger, mønstre, størrelse, enkel plassering, evnen til å sette under flisen gulvvarmesystem.

Derfor markedet av keramiske fliser, nye produsenter, og utvide omfanget av den gamle. Det russiske selskapet "Kerama Maratsi» ─ en av de ledende produsenter av fliser og porselen fliser. Hun er medlem av den italienske bekymring MarazziGroup.

Keramiske fliser "Kerama Marazzi"

Velge en passende samling Kerama Marazzi, kan du gå seg vill - fordi så mange alternativer.

Populariteten til "Kerama Marazzi" forårsaket ikke bare høy kvalitet, men også en rekke av flis dekorasjon, som designerne har gått på flere samlinger, som hver vil hjelpe deg å velge den opprinnelige design og fargespekter av retter.

Når du oppretter interiør med bruk av flis bør være oppmerksom på at alle samlingene ganske godt sammen og utfyller hverandre.

Fordelene med keramiske fliser har lenge vært kjent og verdsatt siden dette virkelig er det beste materialet for vegger og gulv:

 • hun holdbar, ikke er deformert og ikke bøyer;
 • ikke lyser, ingen skadelige stoffer, Det leder ikke elektrisk strøm;
 • brenner ikke og ikke utsettes for sollys;
 • det er lett å holde ren, hun hygienisk;
 • hun dekorative.

Noen ganger er det nødvendig å se etter et tillegg til en fortauskant eller andre selv fargede fliser i samlingen, spesielt kombinasjonen av vegg og gulvfliser.

Den største samlingen "Kerama Marazzi" koblet med nasjonale motiver og tradisjoner i utsmykningen av forskjellige land. Dette gjenspeiles i navnene på samlinger og serien:

 • Norsk samling: Fliser i denne serien er laget i lavmælt myke farger, den viktigste fargen grå, hvit, krem. diskret floral print, er denne brikken beste fremheve utformingen av den engelske stilen;

Engelsk stil er ikke stivhet, som mange tror, ​​og pastell eleganse elegant dame.

British samling - en rik og moderne

Scandinavian Collection er opprettholdt i lyse farger og gir rommet kjøkkenet den første snøen glød

French Collection - edel, elegant og original design

Roman samling - eksklusivitet og luksus av patrisiere

Japansk Collection vil skape en annen design

Latin American samlingen vil skape den perfekte interiør

Indian samling - lyse, stilfull, saftig og krydret som India

Marazzi Selektion - denne eksklusive serien, produsert av konsernets fabrikker i Europa.

Det reflekteres de nyeste mote trender i interiørdesign av fliser fra Spania og Italia:

 • imitasjon tre og stein, marmor;
 • svart, grått, grå, blå, beige, brun nyanse;
 • blank eller matt overflate;
 • glatt og ru tekstur, forskjellige størrelser av fliser er 10 * 10, 10 * 20 fliser, etc.

Mosaic Collection Kerama Marazzi variert i farge og tekstur.

Fargevalget er presentert i alle mulige farger og nyanser. Med faktura mosaikk fliser er tilgjengelig i to versjoner: blank og matt.

Mosaikk fliser er tilgjengelig i rødt, sort, hvit med aksenter (Temari rød-gull og svart-gull Temari, Temari hvitt og gull), et metall fliser.

Utstede mosaikkfliser betydelig utvider mulighetene for dekorasjon, fordi for interiøret er det ofte viktig å ikke bare ha et variert utvalg av fliser farger og trykk, men også av størrelsen på. Samlingen omfatter mosaikk på forkleet og paneler, stilisert japansk brodering.

Mosaikk flis består av individuelle brikker, som er lette å feste til hverandre og festet på en fleksibel måte.

Tile "Kerama Marazzi" er mye brukt i utformingen av kjøkkenet i forskjellige stiler takket være forskjellige farger og trykk.

Art Nouveau - stil og originalitet

Moderne - allsidig stil, som er egnet for mange samlinger "Kerama Marazzi".

Det er verdt å betale oppmerksomhet til fliser av følgende samlinger:

 • "Classic" pakke "Tunisia", dempet rosa blomster i samme farge som rammen;
 • French Collection Kit "Belvedere"- ideell for Art Nouveau-stil;

 • Det er også en samling, som kalles "Moderne"Her spesiell oppmerksomhet bør rettes mot et sett med"karneval " - dekorere veggene i kjøkken fliser av dette settet, kan du få en stilig originalt kjøkken;
 • sett med fliser "Winter Garden" Den kan brukes til å lage paneler på bakgrunn av iøynefallende monokolornoy fliser, egnet for hvitt kjøkken i moderne stil;
 • flis vil se imponerende sett med "Mali"- farget svakt bølget bånd, hensiktsmessig kombinert med enten en farge fliser;
 • kit "Bistro"Fra den franske samling originale reschenie kjøkken forkle på modernistiske kjøkken.
 • Favorittfarge modernistiske grå, blå-grå, fargen uvyanuvshey rose, dempet lilla, alle andre farger, men som om overstrødd med aske, en favoritt print - eksotiske fugler, frilly blomster, styling listverk, fargede striper, bølger.

  Se hvordan du oppretter et kjøkken ah-tech leilighet. Vår 'videoen vil overbevise deg om at det ikke er så vanskelig:

  Denne stilen er ideell for metall mosaikk fliser, noen ensfarget fliser med en stål skygge, svart eller vice versa ─ veldig lys granitt på gulvet.

  Til denne retningen innen design passer et stort antall sett av ulike samlinger, bør ta hensyn til følgende:

  • kit "Martin » Skandinavisk samling;
  • kit "Provence"Fra den franske samlingen;
  • "Norsk Delft"Og"Surrey"Fra den engelske samlingen.

  Classic, er det alltid en klassiker

  Det kan være en monokrom flis rolige toner.

  Les hvordan du kan gjenskape modern klassisk stil på kjøkkenet her.

  Porselen fliser på gulvet brukes lyse farger eller tre.

  Vintage - nenazoylivo farger og unike kombinasjoner

  For å lage kjøkkenet i vintage stil kan hjelpe samling 'Kaleidoscope ", som består av tretti-fliser fargealternativer av samme størrelse. Det kan settes ikke bare veggene, men gulvet, med de mest utrolige kombinasjoner av farger.

 • spesiell oppmerksomhet når du velger en flis skal betale på kompatibiliteten av farger og nyanser. Det er ikke nødvendig å kjøpe en flis, knyttet til den samme serien;
 • Gulvfliser bør ikke være veldig glatt, må det kombineres med fliser på veggene, hvis det er brukt en brikke med en fargeutskrift, gulvet er bedre å velge en dim én farge fliser eller fliser med imitasjon tre eller stein;
 • det er ikke nødvendig å spre gulvet i kjøkkenet keramiske fliser, er det bedre å bruke porselen, kan enkelt flis sprekke etter faller til bakken tung kjøkkenutstyr;
 • hvis valget falt på en lys floral print, er det verdt det å "fortynne" monokromatiske fliser rolige toner;
 • ikke velge for vegger og forkle for mørke fliser eller vegg og spre forkle fliser av kontrasterende farger, selvfølgelig, hvis det ikke involverer interiørdesign.

  Her vil du lese hvordan du skal legge fliser på kjøkkenet.

  Som opprinnelig satt fliser på kjøkkenet, ser på en video master class:

  Tile av "Kerama Marazzi» ─ er et godt valg for kjøkken design i enhver stil. Hver samling - det er inspirasjon til å lage vakre og originale interiøret, som harmonisk kombinerer kjøkkenet.

  Tile Kerama Marazzi i forkle for kjøkkenet

  Keramikk kombinerer avgrensningen av design og høy kvalitet. På forkle for kjøkkenet er perfekt flis Kerama Marazzi, fordi i tillegg til disse fordelene, er det annerledes og mer overkommelig pris.

  Arbeid overflater er eksponert for ulike faktorer. Dette er både vann og damp, og fett, og oppvarming av den luft som forekommer under koking.

  Keramikk, i motsetning til andre materialer, motstandsdyktig temperaturgradienter og høy luftfuktighet. Det er holdbart, betyr det ikke avgir skadelige stoffer, ikke deformert, taxing å rengjøre. Tile er lett å rengjøre fra forurensning, og fargen ikke anløpe eller tid eller mot sollys.

  Kerama Marazzi - en del av et internasjonalt konsern med italienske røtter. Dette er en av de mest populære i Russland keramikk og granitt produsenter. I tillegg produserer selskapet mosaikk, veggmalerier, grenser, sokler og andre dekorative elementer.

  Hva er så gode produkter av dette firmaet?

  • Design. selskapets samlinger er utviklet med deltakelse av profesjonelle designere. Serien inneholder klassiske og elegante modeller, og ekstravagante ultra-trendy alternativer. Årlig produseres nye tematiske samlinger.

  Kjøkken forkle skal være i harmoni med settet og den generelle innvendig plass. Rekke farger, former og stiler, samt en lang rekke priser tillate deg å velge riktig alternativ for ethvert kjøkken.

  I tillegg kjøpe et sett av merkevarer, får du ikke bare keramiske torg, og hele harmonisk rekke, bestående av en base flis innlegg, grenser og andre elementer. Med denne kan du lage på kjøkkenet en skikkelig stilig komposisjon.

  • Kvalitet. Selskapets produkter oppfyller internasjonale standarder og har alle nødvendige sertifikater og ekspertrapporter. I produksjon det mest moderne utstyr og den nyeste teknologien. Flertrinns kontroll sikrer styrke, slitestyrke og uklanderlig utseende på produktene. I tillegg, ved fremstilling av fliser firma bruker bare naturlige materialer, noe som indikerer at dens sikkerhet og miljøvennlighet.
  • Pris. Til tross for den upåklagelig kvalitet, tilhører produksjon av selskapet til den moderate priskategori, noe som er vesentlig forskjellig fra de dyrere italienske kolleger.

  Den Kerama Marazzi sortimentet finner du hele serien, og tilbyr keramikk, gulv og vegg på et enkelt design. Dette gjør det enkelt å velge den versjonen av den harmoniske utformingen av rommet.

  Men dette er - ikke det eneste alternativet, fordi fantasien er grenseløs. Å dekorere ulike overflater kan også velge elementer fra forskjellige samlinger. Dette alternativet er ideelt for de som ønsker å gjøre en mer original design av kjøkkenet, så vel som eiere av en leilighet med allerede renovert gulvet.

  I slike tilfeller, når du velger de riktige alternativene for kjøkken vegger bør følge følgende prinsipper:

  • fargen på forkle bør være flere nyanser lysere enn fargen på gulvplass
  • for et lite kjøkken er bedre å velge blanke fliser av lyse farger visuelt utvide plassen
  • anbefales også for små mellomrom keramiske veggdekorasjon liten størrelse, fordi storformat produkter på veggen i et lite kjøkken skaper en følelse av tetthet

  Når det gjelder kvaliteten, produkter Kerama Marazzi alltid på topp. Men likevel, når du kjøper er det viktig å ta hensyn til noen punkter.

  1. Det er nødvendig å umiddelbart beregne det nødvendige antall fliser og kjøpe alt på en gang. Etter skygge materiale fra den samme samling, men fra forskjellige partier kan variere noe. toner avvik kan ødelegge inntrykket av vegg dekor, så dette punktet er så viktig. Det er også ønskelig å lagre å sammenligne fargen og størrelsen av produkter fra forskjellige bokser. De må være identiske.
  2. Sjekk sprekker og chipping på den ervervede materialet, fordi hvis ikke riktig lagret eller transporteres slik skade er fullt mulig.
  3. Beregning av mengden av materiale, legge til den resulterende mengde på 10%. Denne marginen vil tillate deg å erstatte det som kan komme til skadet under vedlikeholdsarbeid.

  Vanligvis de varme fargene som brukes til kjøkken innredning. De mest egnede farger: alle nyanser av oransje og gul, blek rosa, hvit, beige. Hensiktsmessig i dette fargevalget og brune elementer.

  Blå og grønne nyanser på kjøkkenet bør brukes med forsiktighet. Men hvis de er i harmoni med møbler og den generelle utformingen av rommet, og slike kule farger er i denne delen av leilighetene ser flott ut.

  Som for grafikk, kan det være grønnsaker og frukt, deilige søtsaker, blomstermotiver, kjøkkenutstyr, servise og andre bilder. Fans av en mer diskret og rolig innvendig plass abstrakte ornamenter. minimalistiske elskere kan velge å forkle monokromatiske keramikk. For selv en slik variant vil se vakre fargekombinasjoner oppgitt til innstilt.

  Selskapet Kerama Marazzi skaper sine kolleksjoner basert på tradisjonelle motiver fra forskjellige land, og kombinerer dem med moderne trender i dekorasjonen.

  1. Norsk Samlingen inneholder fliser diskrete pastellfarger. Den bruker delikate blomstermotiver og utskrifter diskret. I dette tilfellet er retningen av keramiske ikke snerpete, det er raffinert og elegant. Dette alternativet er ideelt for kjøkkenet i en klassisk stil.
  2. Britisk serie med lyse og eksentrisk. Dette er stilen til en moderne by i en feiende rød, svart, mørke brune farger. Denne utformingen vil nytes av elskere av klare linjer og moderne minimalisme.
  3. De skandinaviske varianter er også mild, som artikler i engelsk stil, men fargene er kjøligere. Blendende hvit kombinert med lys lilla, grå og rosa skaper en stemning av friskhet og coolness. Blant utskrifter funnet blomstermotiver, bilder av representanter for de nordlige fauna og andre tegninger.
  4. Fransk stil designet i myke og dype farger. Noble og elegant design, originalitet av mønstre - alt dette står for sjarmen til en av de mest romantiske land.
  5. Roman serien inneholder en rekke fargealternativer. Den er dominert av abstrakte mønstre.
  6. Japansk eleganse gjenspeiles også i selskapets produkter. Denne samlingen er ekstravagant, men samtidig streng og vedvarende.
  7. Latin-serien omfatter produkter rike farger, noe som reflekterer fargen og dynamikken i dette varmt land.
  8. Lysstyrke India er nedfelt i keramiske helt myke farger og trykk i den nasjonale stil. Denne festivalen av farger på kjøkkenet.
  9. Italiensk Serie rolig og raffinert. Den er dominert av beige og brune farger. Det er også artikler i kompakt svart-hvitt.

  De ulike alternativene lar deg velge den beste forkle design som passer for ditt kjøkken.

  Alle rettigheter reservert, 14 +

  Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

  Keramiske fliser for kjøkkenet på et forkle: bilder, ideer, bedre løsninger

  Keramiske fliser for kjøkkenet på et forkle: bilder, ideer, er den beste løsningen en av de viktigste stedene i leiligheten, enten studio eller multi-roms leiligheter - kjøkken. Her elskerinnen til hjemmet tilbringer mesteparten av tiden, paret arrangere en romantisk kveld, par bruker hjemmelaget te med venner. Fra design, komfort og funksjonalitet på kjøkkenet avhenger av ønsket om å lage mat, stemningen i husholdninger og gjester relatert til eierne.

  Prinsipper for arbeids kjøkken utforming

  Når du gjør utseendet på kjøkkenet betaler spesiell oppmerksomhet til arbeidsområdet (forkle).

  Det bør kombinere følgende egenskaper:

  • praktisk: Forkle utsatt for mer intensiv forurensning, er det anbefalt å bruke behandling materialer, som lett kan vaskes, ikke-brennbart, har høy motstandsevne mot mekanisk skade
  • holdbarhet: Utsatt for alle mulige skadelige påvirkninger (fra sprut av varmt fett til hammerslag), må det arbeidsområde beholde en presentabel utseende.
  • presentabelEt kjøkken - et sted hvor de mest delikate øyeblikk av livet, slik er det, inkludert forkle, bør være minst attraktive, maksimalt chic-stilig.

  Arbeidsområde - et kjøkken, som inkluderer en komfyr, hvitevarer, vask og et sted hvor du er direkte forberede mat

  I dag, et utvalg av materialer som brukes til kjøkkenforkle.

  1. herdet glass Det har nå blitt populært i utformingen av kjøkken forklær. Det er lett å rengjøre, har ingen forbindelses sømmer, som ofte samler seg skitt. Imidlertid er glass skjør, noe som kan oppstå når du installerer og drift. Noen av eierne av glass forklær klager over at glasset har riper og fingeravtrykk. Billig lav kvalitet glass får en grønn farge flaske.
  2. MDF - Medium Density Fiberboard (MDF skjedde forkortelse fra engelsk. Medium Density Fibreboard). Lett rengjøres for smuss, MDF farger lett valgt i samsvar med utformingen av de viktigste rettene. Ulempen er at tilstedeværelsen av gassovnen bør ikke brukes for MDF forkle, fordi plate laget av tre.
  3. keramiske fliser Kjøkken forkle på har alle de nødvendige egenskapene til arbeidsområdet. Kvalitativt er valgt flisen holdbar, lett å rengjøre, ikke absorberer fett og motstandsdyktig overfor termiske påkjenninger.
  4. porselen fliser Den har de samme egenskaper, og består av de samme elementer som de keramiske fliser (tiles), men fremstilt ved andre prosesser.

  Å lage mat var en glede å være viktig design fungerende kjøkken område, for daglig matlaging - det er slitsomt arbeid

  Oppfunnet i den andre halvdel XX århundre italiensk metoden gjør at fargestoffet blanding av leiremineraler og kvartssand (fra hvilken flisen er laget og granitt) på en av de første stadier av produksjon. Farging på en av de første stadiene sikrer jevn farge gjennom hele sin tykkelse flis keramoganita så som keramiske fliser har en fargetone belegg bare på overflatesjiktet av emalje.

  Legging av flis forkle til kjøkkenet med hendene (video)

  Fordelene flislagt kjøkken forkle

  Som nevnt ovenfor fliser har alle de nødvendige egenskaper for en fungerende kjøkken.

  I tillegg til de åpenbare fordeler i å velge en flis bør bli husket at han:

  • Det er den mest tilgjengelige materialet for produksjon av kjøkken forkle. Denne faktoren gjør det enkelt å søke etter fagfolk innen design, installasjon og reparasjon.
  • Lett å rengjøre. Overflaten av platen er lett vaskes og renses, og med betydelig skade på en brikke, kan den skiftes ut med en annen, uten å fjerne alt av de keramiske plater.
  • Variativen. Det er nok av design beslutninger på utformingen av arbeidsområdet.

  Riktig og smakfullt valgt og gjort flislagt kjøkken forkle understreke komfort, som er så nødvendig for hver familie

  Også har en flis en lav verdi i forhold til alle andre kjøkken dekorasjon materialer.

  Velge keramiske fliser på kjøkkenet på et forkle

  Planlagt kjøkken design, og med fokus på valg av fliser for arbeidsområdet, bør neste skritt være en beslutning om utformingen av forkle. Det er i dag et vidt spekter av keramiske fliser: ensfargede, multi-farget, en farge og materiale av hele kjøkken utførelser (slik som murstein, stein eller tre). Opprinnelig ser fliser i en mosaikk.

  Mosaic vil gi en slags forkle utsøkt håndlaget, som vil gjøre hele design og kreative retter forfatteren.

  Mosaic er anbefalt å ta små-sized platene. Nontrivial valg av klinkerfliser, skape inntrykk av murverket. Også på flisene kan brukes på et bilde ved hjelp av digital utskrift - utskrift.

  Originale og vakre fliser på forkle for kjøkkenet - en tradisjonell, enkel og effektiv design alternativ

  Designere mener at de små flisene er ikke bare dekorerer, men også visuelt utvider størrelsen på kjøkkenet. I dag er det et bredt utvalg av fliser, fra rektangulær til diamant, fra de små celler til stor i størrelse. I tillegg er de mulige enkelte ordens størrelse kledning fliser. Men før du øker reparasjonskostnader beslutning om å bestille fliser av sin størrelse, bør vurdere å kjøpe den i butikkene. De tilbyr keramiske fliser miniatyrstørrelse: 2,5h2,5 cm, 5x5 cm, den lille størrelsen: 10x10 cm, 13x13 cm, gjennomsnitt: 20x20 cm, 30x30 cm og store :. 40x40 cm anbefales å velge en flis eller en liten middels størrelse, fordi det mindre fliser desto vanskeligere er det å bryte.

  Produsent av verdensklasse forkle på kjøkkenet keramiske fliser

  I dag er det et stort antall produsenter av fliser i forskjellige nivåer av kvalitet, pris og tilgjengelighet på produktet. Creation Market flis reparasjon inkludert for å arbeide i kjøkkenområdet konkurrenter og tvinge produsentene til å forbedre produksjonsteknologi, voksende utvalg av designløsninger som er tilpasset prispolitikk under den nåværende økonomiske situasjonen og kravene fra forbrukerne.

  På denne siden av markedet er godt dokumentert av russiske selskapet "Kerama Marazzi", en del av den italienske gruppen med en verdensomspennende rykte MarazziGroup. Som det innenlandske markedet leder, Kerama Marazzi er et bredt spekter av keramiske fliser, porselen fliser, sanitærutstyr etc. Produsenten har dekket alle mulige alternativer for reparasjon av den etniske konsept (skandinavisk, fransk, japansk, etc.) til begrepene i retning av interiøret (moderne, techno klassisk, high-tech og andre stiler). Marazzi er en samling av forfatterens paneler, mosaikker, klinkerfliser.

  Kerama Marazzi - en leder i produksjon av fliser på forkle for kjøkken, kvalitet og holdbarhet setter pris på hver kvinne

  Under veiledning av italienske spesialister i Russland, fliser av dette merket produsere to selskap av Eagle og Moskva.

  Fabrikkinnstilt progressiv utstyr fra ledende vestlige selskaper, noe som øker kvaliteten på varene på et lignende forslag til konkurransen. Factory fra Eagle har spesialisert seg på produksjon av fliser dersom anlegget i Moskva-regionen - granitt.

  Takket være høy teknologi og synergi av både italiensk og russisk erfaring i produksjon av keramiske fliser, har keramiske fliser Kerama Marazzi følgende fordeler.

  1. De ovenfor angitte kjennetegn ved fliser: praktisk, holdbarhet, slitasjefasthet, er felles for alle typer av keramiske fliser Marazzi.
  2. Miljøvennlige materialer. En flis av dette merket har tradisjonelt generert fra naturlige materialer uten tilsetning av kjemiske forurensninger.
  3. Et bredt utvalg av design temaer, fargepalett, dekorasjoner og figurer av flis celle.

  Marazzi samlinger oppdateres årlig, er den nye trenden løsninger.

  Granitt fliser fra Marazzi Kerama

  Spesialiserer i etableringen av keramiske produkter, en viktig plass i produksjonslinjen Kerama Marazzi tar granitt. Den ble oppfunnet rundt 30 år siden i Italia, og er en nyskapende "generasjon" av keramiske fliser. Italienske selskaper, blant dem Kerama Marazzi, en anerkjent leder i produksjon av høy kvalitet keramisk granitt.

  Granitt fliser fra Kerama Marazzi har bedre styrkeverdier, noe som utvilsomt gjør det til et ideelt valg for leiligheter og rekkehus

  I utgangspunktet er den som vender mot materialet som brukes for gulv på grunn av deres høye fasthetsegenskaper.

  Dukket opp i Russland relativt ny produksjon porselen i dag er det en av de mest populære etterbehandling materialer med et bredt utvalg av design og teksturer av materialet. Porselen steintøy Marazzi har alle kjennetegn på kvalitet Western materiale. Teksturen av materialet (etterligning tre, stein, naturlig lær) utformet av ledende italiensk design studioer. Kvaliteten på europeisk, forbedret og tilpasset russiske forhold.

  Granitt fliser fra Kerama Marazzi (video)

  Velge en keramiske fliser eller porselen Marazzi, kan kjøperen være trygg i høy kvalitet og holdbarhet og mønster materialer.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  42 − = 35