Finter for barn 3 til 4 år

Utvikling håndverk med et barn 3-4 år

I motsetning til mange voksne til små barn aldri sitte stille. De rett og slett ikke kan tolerere kjedsomhet og alltid ønsker å gjøre noe. En måte å engasjere barnet ditt - gjøre håndverk med dem. Med et barn på 3-4 år kan skape et helt kunstverk, det viktigste - er tålmodighet og evne til å fengsle babyen. nyttårshelgen er nærmer seg, noe som betyr at for temaet for kreativitet antyder selv.

Selv enkle håndverk med et barn 3-4 år bør gjøres under oppsyn av en voksen. Kontroll - for ikke å gjøre alt for ham, men bare tålmodig observere. Hjelp er også nødvendig, men det viktigste å huske på at selve prosessen er viktigere enn resultatet.

I denne alderen barnet allerede vet de grunnleggende farger, skiller geometriske figurer, kan selv saks papir, male bilder, så underveis, kan du trene dine eksisterende ferdigheter og få nye.

 • Disponibel plater;
 • 2 ark med farget papp hvit og rød;
 • bomull baller;
 • øye (kjøpt eller hjemmelaget);
 • rød pompom for nesen;
 • lim;
 • saks.

Til å begynne, lage en blank. Av hvit papp kutte ut en U-form for skjegg og rød - lue og leppe. Bredden på arbeidsstykket skal sams plate, fordi hun vil spille rollen som en person.

Beard kartong belagt med et klebemiddel, og deretter feste den med bomullsballer, legger leppene og la den tørke.

Preforma i formen av hetten lim bomullsdotter langs den nederste kant og spiss, vi tørke.

La oss innse å snu denne platen, midt stikker øyne og nese. Du kan bruke innkjøpte produkter, og hvis ikke, så gjør det selv.

Plast øyne kan bli erstattet av et fragment av klyngen pakke av tabletter, limt på papir og satt i små sorte kuler av leire i stedet for elevene. Slike emner kan gjøres for fremtiden, fordi håndverk med et barn 3-4 år med fiksing og triksing er nødvendig nesten hver dag. Red pompom for nesen kan også gjøres ved hjelp av en tråd.

Vi setter alle arbeide sammen og få moro av Santa Claus, som gleder skaperen og alle de andre.

Julekranser - kanskje den mest enkle håndverk for barn 3-4 år. Papp bør kuttes til kransen base, kan alt annet bli belastet for barnet.

For å begynne, må du male esken blank i grønt, så lenge malingen tørker - kutt fra følte ulike geometriske figurer. Deretter lim dem med lim til basen, legge et bånd - og klar til å hakke. Heng barnet ditt skaperverk på døren til barnehagen. Det er nok en påminnelse om at ferien er nær.

I arsenal av alle barn det er et puslespill leketøy, som han ikke spiller, fordi bildet er sliten eller ikke alle delene på plass. Ved hjelp av fantasi, kan du gi denne tingen et nytt liv. Teknikken, som vil bli beskrevet nedenfor, er det akseptabelt å gjøre en rekke håndverk med et barn 3-4 år gammel. Tenk på fiskebein.

Kretser trenger å male grønn maling og umiddelbart dryss med glitter, så de stakk. Med lim for å lime sammen kretser som for å oppnå en fiskebein. For å være sikker, kan du bruke en varm pistol (i dette tilfellet mor gjør at en del av arbeidet selv, uten involvering av barnet). Du kan legge til en pels-trestamme, for denne omgangen kretser i puslespillet må du male i rød eller brun, og deretter lim basen.

Når juletreet er montert, må den dekorere. For å gjøre dette, perfekt egnet lim rhinestones i forskjellige farger og størrelser.

Denne leken kan henges på et ekte juletre, det er behov for å lage en løkke av snøret med perler.

Fascinerende håndverk for barn 3-4 år

Høst - favoritt tiden av alle fans å samle naturlige materialer og oppretter fra dem mesterverk. Vinteren er ikke tilfelle - alle materialer som er nødvendige for å kjøpe i butikken. Vi tilbyr et rimelig alternativ for håndverk, som er laget lett, og ser spektakulær.

Papp hjerneslag en bane små hender fire ganger, klipp og farge til brun - hornene er klare. Vi gjør et emne for ørene.

Disponibel plater maling og lim, for å få hjort hode, som på bildet. Legg alle nødvendige deler: øyne, nese, ører, horn. Flott jul reinsdyr klar! Hvis du gjør noen - vil du få et helt team.

Slike pedagogiske håndverk for barn 3-4 år for å hjelpe barna bruke sin fantasi med sin mor for å ha det gøy og skape en festlig stemning i huset.

Finter for barn 3 til 4 år

Hvilke krav kan bli presentert for ideer håndverk for barn 4 år? De absolutt bør være lyse, vakre, laget av konvensjonelle materialer, som er lett å behandle. Men det er veldig enkelt de ikke burde. Unge kunstneren og skaperen i hans 4 år allerede vet hvor mye vet har sin egen smak og visjon for fremtiden håndverk. Han er bare en liten trenger din hjelp og litt praktiske råd om gjennomføringen, og resten han gledet seg dofantaziruet.

Håndverk for barn under 4 år bilder

Alle eksempler på håndverk for barn under 4 år, et bilde som vi vil se i denne artikkelen, kan du selvsagt bare delvis tilskrives alle aldersgrupper. Presentert håndverk for noen chetyrehletok vil være komplisert, mens for andre er de en del av kaken. Kreativitet barn er veldig individuelt, de er interessert i ulike typer håndverk, og at foreldre bør være best å vite hvilke barn håndverk som det er deres barn, tiltrekke seg oppmerksomhet.

Hvis håndverk av papir elsket babyen din, kan du lage en enkel papir lanterner. Til lommelykter slått så ryddig og stabil, som på bildet, i deres base plassert pappengangskopper.

Barn liker også å behage mødre og bestemødre vakre barnas håndverk for 8 mars og morsdag. Sammen kan dere prøve å lage en vakker blomsterbukett av papir med grits anvendelses teknologi. Også for håndverk, trenger vi å få ut en tur en tynn kvist, en lenge vi vil være helt nok, fordi vi trenger tre korotenkih blomst.

Volum og bevegelige leker kan være laget av forskjellige materialer. Men de enkleste av dem - håndverk laget av papp. Spesielt pakningskartong, som kan tas fra unødige kartongene - det er helt tett og voluminøs. Det kan limes på toppen av farget papir og gjøre hans leker. Forbindelsesdelene kan være, og ved hjelp av lim, og en nål og tråd, papp, i motsetning til papir, ikke rives i stykker når det kobles på denne måten.

Håndverk for barn 4 år ideer

Vurdere flere nye alternativer håndverk for barn 4 år. ideer Det kan være morsomt, og opplæringselementer, og elementer av utvikling. Som materiale for neste anvendelse av utvalgte bomull pads.

Legg denne sangen kan være på et ark med grønn papp, noe som er svært lik den grønne plenen, samt som kjører gule kyllinger. Barna håndverk fra bomulls disker vi male seg for ikke å ødelegge bakgrunnen.

Ruller med toalettpapir kan bli lyse sommerfugler bruke din fantasi og farge papir, det er ønskelig, skrives ut. I det første trinn av et rektangel kuttet ut av papir på en papphylse Påfør PVA-lim og lim papir, glatte over hele overflaten, for å unngå folder og bretter. I den andre fasen sommerfugl dekorere antenner av to satin bånd.

Hvordan lage håndverk for barn 4 år

Det hender at alle de vanlige materialer lei og noe er det nødvendig å bære bort barnet, å sende sin utrettelige energi i en fredelig kurs. Framlegge for Rådet, hvordan å lage håndverk for barn 4 år av et enkelt materiale, så som poteter. Forsidebilde for håndverk noen rene og glatte små knuter.

Også for håndverk trenger du leire og kvister, som du vil montere potet hodet. Med leire bildet du ansikt menn. Ser med barnet ditt kan ha i din handlekurv poteter uvanlig form, som vil bli hodene på dyr eller fantasy skapninger. Å gjøre en potet dukketeater, vil du kunne sammen for å iscenesette en enkel historie, for eksempel, om en nepe eller Teremok.

Hvis du har en gård det er maskeringstape eller tape i forskjellige farger, kan du tilby barnet ditt å prøve å gjøre bruk av disse programmene. Temaet for dette arbeidet kan være noe behov for deler av teip for å lage forskjellige linjer og former.

Artikler av stoffet kan ikke bare klippe ut og sydd (som selvfølgelig er vanskelig nok for en 4-åringer). De kan være laget av avfall sokker, T-skjorter, strikkede plagg. Når det strikkede stoffet er avskåret, vil det ikke falle sammen. Dens kant er vridd, noe som skaper interessante strimler. Det er gjennom denne egenskapen kan vri sine hender så morsomt blekksprut.

Vakre håndverk for barn 4 år

Bare plasticine applikerte barna ikke lenger overraskelse. Men hvis du har til å kombinere vakre håndverk for barn 4 år plasticine arbeid med håndverk laget av skjell, og sikkert ta dem. Tross alt, havet ofte vi få hele pakken som "den mest vakreste" i verden av skjell, som må deretter et sted å feste (hvis selvfølgelig ikke i søpla). Et par små skjell nyttige for søknader om livet til en maur fra vårt neste eksempel.

Programmet i seg selv er laget av leire, men merk at elementene som skal utsmykket med skjell, må matche dem i størrelse.

Høsten er svært populære håndverk gresskar. Maling og skjære deres Halloween liker både barn og voksne. Mens slik tykvochki du kan dekorere hele året, fordi de er laget av oransje og grønne ballonger. For håndverk, trenger vi sizalnaya dekorative wire, samt et sett med fyllstoff: mel, hvete gryn, semulegryn.

Populære håndverk for barn 4 år

Pins fra fargerik plast vil hjelpe oss til å gjøre en veldig populære håndverk for barn 4 år. Disse tallene, i første omgang, er det veldig enkelt å gjøre, og like lett å demontere. Kort sagt, med hjelp av pinnene, kan vi få en reell spilldesigner.

Jeg liker kiddies zoo, laget med hjelp av pinnene. Likene av dyr laget av papp og malt, men beina er laget med hjelp av pinnene - de er rett og slett festet til bunnen av pappfigurer. For å spare penger og plass for leker og klær pinnene kan brukes til mange figurer av flere par knagger. For eksempel, hvis du spiller et eventyr, så scenene vil være nok 2-3 tegn. De leveres med føtter og du og resten av selskapet stille og papp leker kompakt er i esken.

Vi tar papplaten derpå samme trekk sirkler. For dette formålet kan enten bruke et kompass eller sirkel noe rundt, for eksempel glass. Cut sirkler. Nå må de kutte stilkene, bør de være rett og buet, bølgete. Lim sirklene til stilkene. Ta et klesklyper og fikse dem i en sirkel på papp sirkler, har vi fått kronbladene av blomster.

Del med vennene dine:

 • Håndverk med sine egne hender for barnehager
 • Artikler laget av farget papp for barn
 • Hvordan håndverk volum av papp?
 • Håndverk fra leire og papir
 • Artikler av papir og papp
 • Lys håndverk av papir med sine egne hender
 • Håndverk med sine egne hender for barnehager
 • Artikler laget av farget papp for barn
 • Hvordan håndverk volum av papp?
 • Håndverk fra leire og papir
 • Artikler av papir og papp
 • Lys håndverk av papir med sine egne hender
 • Riktig vare på vaskemaskinen
 • Secrets av barneklær
 • Babyen øredobber - den første innslag i livet til en jente
 • 10 ting som kunne ta permanent barn opp til ett år
 • Funny pinnsvin

Opptrykk av materialer er kun tillatt med skriftlig tillatelse fra utgiveren!

Håndverk med barn i 4 år

Nesten alle barn elsker å mekke i 4 år jobbing: Fra papir, papp, leire, naturlig materiale (grener, støt), Og eventuelle andre elementer. Selvfølgelig bør et slikt ønske og kjærlighetsbarn i den kreative prosessen oppmuntres, fordi det er stor innvirkning på sin omfattende utvikling, med de fleste sikret nyttige ferdigheter. Hvis du og dine barn vil være sammen for å finne tid til skulptur, tegning, søknader og andre typer kunstnerisk aktivitet, er det ikke bare utvikle seg i barnas fantasi, evne til å tenke utenfor boksen, men også betydelig bringe deg nærmere med barna. Også, hvis hack er vellykket, vil du være i stand til å dekorere det hjemme.

Jeg foreslår at du blir kjent med noen ideer for håndverk med barn i 4 år.

Du kan lage en hjemmelaget designer for barn.

helikopter:

Stor aktivitet for utvikling av finmotorikk Hånd - brodert cocktail sugerør:

Epletre fra en rull med toalettpapir:

Mobilitet av naturlige materialer:

Tre og tre leketøy:

Du trenger en kjegle og en ball av skum (man kan også gjøre det fra sammenkrøllet papir til ønsket form eller leire), å feste dem på knappen med en liten tapp (nål med en ball på slutten).

Mermaids av pinnene:

Noen flere ideer for håndverk med barna i 4 år:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 + 1 =