farger Bakgrunn

Valget av farge tapet - en delikat sak

Overflatene på vegger, opptar mesteparten av plassen i rommet, umiddelbart fanger øyet. Det er derfor å skape en indre vegg finish er kritisk. Moderne spekter av tapet dekker nesten alle stilistiske retninger. Produsenter tilbyr et ubegrenset utvalg av tapeter med en rekke dekor, teksturer og fargekombinasjoner. I dette enorme havet av tapt veldig lett, så designerne ikke anbefaler å gå til butikken på måfå, og være forberedt på en "tapetsere sine drømmer" møte. Allerede før "shopping" er tenkt til fremtiden interiør og en klar idé om hva slags vegg du ønsker å se, og hvilke oppgaver samtidig vil bestemme tapetet.

Funksjoner av oppfatning av noen mønstre

Innredningen av de viktigste tapet er tre aspekter: farge, tekstur og mønster.

Mange alternativer tegning eksperter redusert til fem hovedgrupper:

Under "blomster" fagfolk forstår noen gjenkjennelige bilder, figurer og objekter. For den samlede visuelle oppfatningen spiller ingen rolle hva slags tall er avbildet på tapetet: geometriske figurer, tilpassede farger, eller de egyptiske pyramidene. Viktigere, kan disse delene være store eller små, kontrasterende eller utydelig, hyppig eller sjelden.

Regel en: hyppige og store tegninger til visuelt redusere plass, blir den konsentrert, og den sjeldne, og små, tvert imot, - utladet og utvide den.

Små mønstre kan fungere som en diskret, nøytral bakgrunn og suksess i sammenheng med forskjellige stiler. Stor samme form utformet for å fremheve viktige punkter og a priori bli den dominerende stil. I generelle design beslutning utføre de rollen som en stemmegaffel.

Omtrent de samme konklusjoner kan trekkes om graden av bildekontrast.

Den andre regelen: lysere, skarpere og veier spores såkalte "blomster", jo mer vil de tiltrekke deg selv betrakterens oppmerksomhet. Omvendt vil en lavmælt, uskarpt bilde ser mer nøytral.

Bakgrunn med striper regnes som klassikere i utsmykningen av veggene. Sammen med det, de klarte kombinert med elementer av nesten enhver stil. Stripete bakgrunn akseptabelt bare for målene som er fremmed for de rette linjer, for eksempel, barokk eller art Deco.

Bruke tapet med striper, må vi huske at vertikale striper visuelt øke takhøyden, men samtidig redusere den totale plassen i rommet.

Dessuten, jo smalere båndbredde, jo større plass kompresjonseffekt. De bittesmå rom med lav takhøyde bedre å bruke tapet i en bred stripe.

En annen påminnelse: Det er ønskelig at grense strimler var vage, ikke veldig kontraster. I dette tilfellet, bakgrunnen litt "pripodnimut" tak og redusere den visuelle størrelsen på rommet. Men hvis stripene nyanser er meget nær hverandre, vil effekten av vertikale utvidelse være svak.

Dette er en mer versjonen av tapetmønstre. Flekker kan etterligne, for eksempel dyreskinn. Dette tallet litt aggressive av seg selv og umiddelbart fanger øyet, så som tapetlim over hele rommet ønskelig. Det er bedre å bruke dem til å fremheve noen av rommene (hele veggen eller sektor). Flekker kan være plassert i en dekorativ, bestilt eller kaotisk måte. Hvis de er store og klare, vil det begrense plassen visuelt.

Vage store oppdateringer bringe en uttalt dekorativ effekt, og skaper en følelse av spill av lys og skygge, og kan til slutt føre til nervøsitet og dårlig humør. Ikke eksperimentere på nervene og lim "krupnopyatnistymi" tapetsere et helt rom.

Spotted bakgrunnsbilde minner om spray fra sprinkleranlegg. Slike granulære dekorasjoner dukket opp i det tjuende århundre med moderne stil. Belegg med flekkete mønster kan brukes på nesten alle vegg.

Små flekker av fine dråper maske og skjule små feil overflaten. De sprer stråler av lys i forskjellige retninger, gjemmer de defekter som var under dem.

Tapeter uten tegning og anses nøytral bakgrunn. De er godt understreker det indre, noe som skaper den nødvendige dybde oppfatning. Den velutstyrte rom vanlig tapet vil aldri virke kjedelig og upersonlig, men heller legge vekt på uttrykksfulle attributter av situasjonen: grasiøs form og form av møbler, figurer; skjønnhet blomsteroppsatser og levende potteplanter.

Hvis du har tenkt å fortsette å dekorere veggene med malerier, fotografier, bilder eller noen form for vegginstallasjoner, er det best å plukke opp vanlig tapet.

Det er flere viktige faktorer å vurdere når du velger farger til veggene:

 • naturlig opplyst rom
 • størrelsen av lokalene og deres konfigurasjon;
 • funksjonelle formål rom.

Det bør også være styrt av de grunnleggende fargevalg regler vegger som anses felles for tapet og maling. Disse og andre typer pynt laget i varme eller kalde farger, med en lys eller mørk farge.

Tapet varme toner skape tiltalende myk bakgrunn, som passer perfekt til fargen på møblene. Kjølige farger (blå, grønn, grå), visuelt utvide rommet, men anbefales for etterbehandling sterkt opplyste sollys rom med vinduer mot sør.

Mørk, svakt opplyst rom bør være lys tapetlim over med varme toner: lys beige, lys gyllen, lys sitron, osv ... Bakgrunnen for mørk blå, mørk grønn eller mørke brune farger er mer funksjonell for å lime korridorer, korridorer og andre hjelpe-anlegg.

Hvis møbeltrekk eller gardiner - lyse, med en ekspressiv figur, er det bedre å gi preferanse til pastellfarget bakgrunn. På bakgrunn av tapet med en klar eller ornamental geometrisk mønster, på den annen side, bedre ser glatte gardiner og møbler med monokrom møbeltrekk. Hvis rommet er nødvendig å understreke den vakre møbler, bør tapet også velge myke toner med uttrykksløs tegning. Unremarkable møbler du kan "push" på andre plan hvis du skal bruke for bakgrunnsbilde med lys iøynefallende mønster.

Tips om hvordan du velger farger for ulike rom

I mange hjem er det en korridor som fører til kjøkkenet eller stuen. For å markere dette området, det er lim enn andre tapet. En bilde for et stort rom og korridor valgt av tone, hvis en av dem risunchatye, bør andre virkemidler være glatt.

Når dekorere ethvert rom tapet anbefales å kombinere med tonen fargen på veggene tak og dører. Hvite dører vil se skarpt øye på den fargede veggen. Det er bedre å male det, harmonisering med fargen på veggene i en lys krem, oker og andre farger eller dekke lakk fargetone.

Den kan brukes i utsmykningen av lokalene og prinsippet om kontrast kombinasjoner. For eksempel, en frontvegg lys tapet lime over et stort mønster. Resten av rommet trim tapet myke, lyse farger med en glatt eller en mesh mønster.

For store felles rom (f.eks stue) anbefales tapet med diamanter eller et middels stort anlegg ornament. Soverom tapetsere passer best med mesh mønster: små floral eller geometriske mønstre. Barnerom bør være lys i leiligheten, så her er å foretrekke Tapet lyse farger: lys blå, blek lys grønn. På veggen i barna ikke ser lei, kan du bruke en spesiell bakgrunn med barnetegninger.

Ett-roms leilighet stue veggene bedre tapet mønstret med svakt lys beroligende farger. For kjøkkenet, kan du velge en lys, munter bakgrunnsbilde. Den ideelle løsningen for valg av tapet på kjøkkenet vil bli dekket med myke, dempede, diskrete nyanser av varm utvalg:

Bedroom - en spesiell plass: det krever beroligende atmosfære. Derfor er valg av farge er spesielt viktig. Husk:

 • grønn farge vil ha en pause fra psykisk stress;
 • gul tapet alltid muntre opp;
 • blå toner bero psyken;
 • du kan ikke lime inn på soverommet rødt, oransje eller lilla bakgrunn.

To tilstøtende rom i en to-roms leilighet kan tapetseres, identisk i farge og mønster. En slik overflate vil slå sammen to rom, og for å øke deres størrelser visuelt. Alternative - behandling tilstøtende rom med tapet i forskjellige farger, men med en identisk mønster.

Møbler i stua under TV.

Uladka fliser på badet hvor du skal begynne her.

funn

Så, valg av farge tapet - en delikat sak. Men dette kan lett læres. Velg et fargevalg til veggene i samsvar med de anbefalinger som er presentert i denne artikkelen. I dette tilfellet vil dine murer glede deg i mange år.

Faktisk, bakgrunnen har en svært viktig rolle i interiøret, og å nærme seg deres valg verdt ansvarlig. For meg er dette valget bli et reelt problem, kan jeg ikke alltid velger å tape fra en rekke opsjoner tildelt og som et resultat kan ikke kjøpe hva jeg ønsker å se huset. Det var bare at de hadde kjøpt tapet i gangen mørk bakgrunn i butikken, de likte meg, og etter lime på veggene så stygg, hvis trykket. Jeg kunne ikke se på det, en uke senere erstattet dem med mer lys og gang har fått en helt annen, mer behagelig.

Under reparasjoner, hadde jeg planlagt å kombinere tapet en faktura, men forskjellige farger. Vel det frarådet meg, tror jeg rommet vil se overbelastet. Jeg bestemte pokleit tapet av samme farge, men forskjellige vegger med ulike mønstre. Det ser veldig fint, tror jeg ikke angrer på valget. Men det er bedre å spørre selgeren om å lage en pre-3D prosjekt for klarhet. Tross alt, vi er skapt til å leve i interiøret i årene som kommer.

Når endelig flyttet med sin mann til en ny leilighet - besluttet å foreta reparasjon og re-stick bakgrunnsbilde på samme tid. Veldig lenge diskutert hva du skal velge. Jeg ønsket en floral ornament, og hennes ektemann ønsket vanlig tapet i klassisk stil. Under striden kom over denne artikkelen. Forfatteren er riktig, egentlig, blomster visuelt vil redusere vår allerede liten leilighet. Men vanlig tapet tvert imot - for å utvide plassen. Konflikten er avgjort, bakgrunnsbilder å velge mellom!

Jeg tror lys tapet er mye bedre valg enn mørket. Lys tapet skaper en koselig atmosfære i rommet bidra til et godt humør og en positiv oppfatning av det omkringliggende rommet. Aldri limt tapet selv i mørke farger fordi de antyder en slags deprimert meg, og dette er helt uakseptabelt. Og på kvaliteten av tapet bør ta hensyn, ikke bare i farger.

Velg fargen på tapetet: det er bedre egnet til et indre rom

Når du planlegger en oppussing i hjemmet eller slutten på de nye lokalene, vi, først av alt, tenk om valg av farger, og dette er naturlig. Det bestemmer fargen på interiøret stemningen. Effekten av farge på følelsesmessige tilstand sa mye; Det er en hel vitenskap - farge, eller chromatics - som blant annet vurdere effekten av farger på vår psyke. Hvordan velge fargen på tapetet? For å gjøre dette skal ordne sine hjem slik at i ham "og vegger hjelpe", er det viktig å forstå hvordan man skal opptre i en eller annen farge.

Farge kan påvirke humøret

Noen farger i et lite område, sier på et stykke tapet, som er tatt for prøven kan virke ganske attraktivt, men tapetsert med en slik bakgrunn rommet, risikerer du å få en ubehagelig overraskelse - å forstå at i dette rommet vil du være ubehagelig, for eksempel, søvn, eller arbeide eller bo i lang tid. Derfor, når du velger en annen enn sin smak og temperament farge, bør du vurdere følgende: effekten på den menneskelige psyke, eller at bakgrunnen, funksjonene i lokalene - størrelse, belysning, formålet - og hvis ikke planlegger å kjøpe nye møbler - en stil og farge som tilgjengelig.

For å få vite hva fargen på tapet å velge for et bestemt rom, må du lære mer om oppfatningen av noen av de grunnleggende fargene, deres symbolikk og emosjonell verdi.

Påvirkningen av forskjellige farger på psyken

Så hva psykologer sier:

 • Beige - varm, rolig, beskjeden.
 • Blue - ren, hav og himmel, kjølig, rolig.
 • Gul - en varm, munter, sol, munter.
 • Green - omtenksom, rolig, våren, munter.
 • Brown - varm, naturlig, komfortabel, konservative.
 • Rød - varm, sterk, energisk, spennende, engstelig.
 • Orange - en varm, høstlig, "deilig", gledelig.
 • Pink - feminin og jentete, søt, glad, noen ganger banal og cloying.
 • Blue - en stilig, edel, dynamisk, teknisk.
 • Purple - sensuell, mystisk, urovekkende, deprimerende.

Husk at hver farge har mange nyanser. Grønt, for eksempel, kan være et mykt lys grønn, og kanskje dramatisk giftig; her heter vi, så å si, midt i nyanser av hver farge.

Vi bør også nevne fargene svart og hvitt. De brukes i forskjellige mengdeforhold for å opprette en elegant kontrastmiddel, samt i kombinasjon med andre farger.

Svart, hvit eller grå, bevisst lagt til interiøret fremheve den valgte "farge" farge, det legger rikdom, gjør det mulig å tune alle nyanser.

Velge bakgrunnsfarge: det er bedre tatt i betraktning

Stor betydning når du velger farger av tapet har en naturlig innvendig belysning. Hvis den er svak, kan du bruke varme farger - gul, elfenben, krem, beige. Dersom vinduene er store, og selv med utsikt solsiden, for å kompensere for for mye lys vil hjelpe tapet kalde farger - blå, blå, kjølig grønn.

Det er verdt å minne om at mørke farger visuelt redusere mengden av innvendig lys - utvide, og derfor er det ikke nødvendig å lime i et lite rom er for mørkt tapet, selv om de er veldig vakker, med mindre du er en fan av den smale lukket rom.

Endelig er den viktigste vurdere når du velger en farge - oppnevning av rommet.

Hvilken farge å velge tapet på soverommet

Mesteparten av dagen tilbringer vi på soverommet. Du kan sikkert argumentere for at den tiden vi bruker selv i en drøm. Men det var en fredelig søvn, hvile og avslapning - dette er hva som bør bidra til situasjonen i soverommet. Det er bedre å unngå skarpe kontraster og prangende farger. Monter blå tone (det forutsettes at de bidrar til å lindre muskelspenning), grønn (bidra til å senke blodtrykket), matt gul (gul er hyggelig, men for lys kan tilveiebringe en styrkende effekt).

Og husk - på soverommet vil du ikke bare sove, men våkner. Før du foretar et valg i favør av en bestemt farge, forestille seg at de neste årene, hver morgen - sommer sollys, i vinter i blå skumring - det første du ser når han våkner, - tapet.

Hvordan velge fargen på bakgrunnen for kjøkkenet

Ja, det har vi også bruker mye tid. Videre, for de fleste post-sovjetiske plass kjøkken - det er også spisestuen, og en liten stue. Når vi har gjester, har vi ofte middag på kjøkkenet, og det drikke te og chat. Derfor, på kjøkkenet kombinere to egenskaper - det er et arbeidsområde og en sittegruppe. Den mest egnet for kjøkkenet ikke er for lyst, kontrasterende til de beste låtene fra den varme og innbydende farger - beige, brunt, gull, pistasj og andre naturlige farger.

Diskré eleganse beige

Det er foretrukket å kombinere en lys tapet med mørkere møbler, og ikke omvendt.

Valget av farger tapet i stuen (Hall)

Kanskje den eneste rommet der du har råd til risikable eksperimenter, er det å leve. I hverdagen bruker vi det ikke veldig mye tid, og altfor contrasty, eller omvendt, vil monotont interiøret ikke være konstant på nervene. Bare følg regelen: hvis møblene i stuen en lys, prangende farger, tapet, velger beroligende farger.

Kombinasjonen av lyse og dempede farger

Advarsel! Velg et bakgrunnsbilde for barnehager farger som er beskrevet i mer detalj i den aktuelle delen av nettstedet vårt.

Veldig praktisk for valg av tapet fargen på møbler (eller omvendt), kan du bruke spesiell bord kompatibilitets eller album innringere som brukes av fagfolk.

Du kan bruke denne tabellen

Det er viktig å ta hensyn til fargen på gulvet - det ikke glir i ett med bakgrunnen. Når du velger farger ikke glemme tapet tekstur - glatt eller strukturert, matt eller blank, det også spilt en rolle i interiørdesign.

spesialist finne

Bakgrunn butikken kalkulator

farger Bakgrunn

Når vi velger tapet selv, så absolutt i samsvar med sine smakspreferanser. Det er ikke så behagelig å være i rommet der fargevalget på veggene du irriterende.

Brun stripete tapet i stuen

Hver farge har en viss magi, som må vurderes når du kjøper tapet i sin egen leilighet. Alle nyanser kan skape sin egen atmosfære, og innflytelse på den psykologiske tilstanden til en person. Derfor er det nødvendig å forstå hva pokleit tapet er perfekt i alle rom, og hva som ikke fungerer.

Her er noen tips for å velge fargen på tapetet:

 1. Fargen på møbler og gardiner. Den mørke møbler perfekt med mørk bakgrunn, og vice versa, lys - med lys. Hvis du har møbeltrekk eller gardiner med innredning, og på veggene henger malerier og fotografier, så dette rommet passer bakgrunnsbilde med et fint mønster, eller glatt.
 2. Naturlig belysning. Hvis rommet er godt opplyst, er det bedre å bruke tapet mørke farger, for eksempel mørk blå, mørk blå, lilla og så videre. Og hvis rommet er dårlig opplyst, en skyggefull, så passer den bakgrunn som reflekterer lyset, slik som gul, gyllen eller oransje.
 3. Beliggenhet vinduer. Hvis rommet er vendt mot sør, vil du nærmer tapet kule farger som blå, grå, grønn og så videre. Og hvis tvert imot, vinduene på nord, deretter nyanser som fungerer for deg, er det rosa, krem, oransje eller gul.
 4. Lysekthet. Mørke nyanser av sollys visne raskt, og i mørke rom kan få grå.

Lys tapet til soverommet med et mønster i form av en fugl i et bur og i naturen

Angi bakgrunn ansvarlig og viktig begivenhet, la oss se på noen populære fargene.

Fargene i bakgrunnen - primærfargene

Og nå se på noen av de mest populære blomstene i bakgrunnen individuelt:

Beige tilhører konstellasjon av pastellfarger, noe som betyr at i rommet der du ønsker å gjøre en generell fred og rolige omgivelser, vil det passe best. Denne fargen vil skape en komfortabel og varm atmosfære i rommet. Vanligvis beige fargen som brukes i den romslige stuen og komfortable soverom.

Beige vaskes vinyl tapet, perfekt synlig tekstur

Beige tapet - med hjelp av tapet at fargen er lett å oppnå i alle rom en koselig og hyggelig miljø.

Beige i kombinasjon med en mørk, mettede farger gir rommet en unik stil og en viss nøysomhet, og hvis du kombinerer det med andre pastellfarger, får vi lys og fred i sinnet.

Den hvite fargen på tapet malerier gir full frihet uten begrensninger av rommet innredningen, dessuten vil det gi noen letthet og åpenhet.

Hvit bakgrunns vinyl på ikke-vevet underlag, er myk, men den nøyaktige struktur av murstein

Hvit - bruk av de mest populære fargene for tapet.

Det er definitivt lett å utfylle absolutt alle farger, og det er bedre ikke å bruke som en base farge for rommet, fordi denne teknikken fører til en følelse av isolasjon og kjedsomhet majeure.

Se hvor høy kvalitet og tydelig omrisset av figuren kan være på vinyl tapeter

Hvit bakgrunn, kan du lime over veggen i alle rom i huset, og det ser fint. Men hvis du bestemmer deg for å kombinere, og deretter prøve å lage en kombinasjon med lyse og uttrykksfulle farger.

Den blå fargen reflekterer enkelhet og uendelighet, er i utgangspunktet tonen tapet iboende romantiske personligheter. Blå i interiøret i rommet gir en følelse av komfort, noen beroligende, så det anbefales å bruke ikke bare i hjemmene, men også på arbeidsplasser, for eksempel på kontoret, for å skape en behagelig avslappet, men samtidig arbeidsatmosfære.

Blå tapet med en svært lys skygge, i nærheten av den hvite, kvaliteten - vinyl

Selv om for mye blått i noen store rom, er det fortsatt ikke virker livløs, kald og dyster. Denne fargen er vakker og lett-å-små-sized rom, som det er i stand til å visuelt utvide plassen.

Blå bakgrunn kan perfekt kombineres med pastellfarger på veggene, for eksempel lys grå, lys grønn, rosa og så videre. Men prøv ikke å kombinere blått med varme farger, ikke slike kombinasjoner ikke ser.

Alle mennesker gule nødvendigvis forbundet med glede, sol og gode våren humør. Denne fargen har evnen til å visuelt gjøre rommet veldig lett, så den gule tapet vil se flott ut i rom der naturlig lys er begrenset.

Gul bakgrunn i det indre av et soverom, en fin rolig tone

Gul - bruk av den gule tapet, interiøreksempler, design og beskrivelse.

I det store og gult passer best til veggene i mange forskjellige områder, men i større grad det er aktuelt å opprette en gunstig atmosfære på soverommet, kjøkkenet eller stuen. Gul bakgrunn ser veldig dårlig med andre farger tapet designere er stadig å finne nye og nye kombinasjoner og kombinasjoner.

Grønn representerer våre liv, tillit i fremtiden, er det naturlig, og det mest naturlige. Dette er en favoritt farge for å skape en design i helt forskjellige rom, spesielt små, fordi grønt har evnen til å visuelt skyve veggen, øker plassen. Et annet pluss grønn - det hjelper folk å takle irritabilitet og negativitet som har akkumulert per dag, samt stivhet og festet.

Bright green room design, en kombinasjon av tapet og gardiner møbler

Grønn tapet - interessante kombinasjoner med andre farger, interiøreksempler, generelle retningslinjer for bruk av farge.

Slike effekter på personen opptrer i alle aldre. Og hvis vi ser på effekten av ulike nyanser av grønt på folk, så kan vi konkludere med at saftig og mørke farger er mer stimulerende og lyse, tvert imot, slappe av.

Gull farge har alltid stått på vanlig standard og den generelle fargevalget. Samt beige bakgrunn som gjør at du kan skape en unik atmosfære av ømhet og menneskelig varme, er gull lagt til innredning av et visst alvor, er dette gjelder spesielt for store og pompøse bygninger, som hall eller stue.

Gyllen tapet med mønster greiner, interiør gangen

Ofte, for å skape en høst innredning, bruke gull nyanser. Men ikke fylle opp mye plass i denne fargen, er det best å bruke det i visse kombinasjoner med pastellfarger. Prøv å ikke bruke gull i kombinasjon med mørke nyanser og farger, så vil en svært mørkt rom.

Red representert alltid energi, spenning og stimulans til handling. det er valgt i de viktigste selvsikre og svært engasjerte mennesker for å lage interiøret. Når du lager utformingen av rommet rødt er dominerende, er han i stand til å gi en følelse av atmosfære av gemyttlighet, entusiasme og en viss prakt. Denne fargen er intrikat kombinert med forskjellige nyanser, ser det bra med pasteller, og enda bedre - med sine nyanser.

Red-farget tapet i interiøret stuen

Red tapet - bruk en aktiv, lidenskapelig farge må være veldig forsiktig, i dette tilfellet, vil det være mest effektive.

Psykologer anbefaler bruk av rødt i de aktive områder av leiligheten, for eksempel i stuen eller kjøkkenet.

Forresten, har forskere lenge siden bevist at fargen rød forbedrer en persons appetitt.

Men hvis det kommer til soverommet, og der, for det meste du bør ikke bruke den fargen, med mindre det er utført på minimumsnivå, eller enda bedre, i kombinasjon med lyse farger.

Orange - symbolet på en gal energi og en enorm kraft på den personen han er konstituert positivt, forbedrer kommunikasjon og hjelper med mental aktivitet, fører en svært gledelige levende følelser. Bakgrunn i oransje toner vil naturligvis se på steder der det ofte går til familien din, kan det være en stue eller kjøkken.

Orange vinyl tapet produksjon "Erismann" fabrikk

Soverom oransje bakgrunn anbefales ikke, det er ikke fargen. Hvis du ønsker en slik pokleit tapet i barnehagen, så i dette tilfellet, bruk kombinasjon med hvitt. Altfor lyse og prangende oransje nyanser på veggene kan føre til en viss aggresjon hos barn, vi absolutt ikke trenger det.

Å, dette er søt og søt rosa farge, for det er mer typisk romantisk notat, det åpner for menneskelig sensualitet og følelser. Alle oppfatter denne fargen er forskjellig, alt avhengig av naturen av følelsesmessige utsiktene for en bestemt person.

Rosa bakgrunn i barnets soverom, kombinasjonen med hvitt

Noen mennesker ser det som en spennende lyse farger, og noen, som lyse rolig, fylt med avslappende trender. Designere og psykologer basert på konstant eksperimenter mer tilbøyelig til å tro at den rosa fargen fortsatt lindrer heller enn begeistrer, så de anbefaler å bruke den til å skape den rette atmosfæren i det indre av slike lokaler som: soverom, bad og barnerom for en liten jente.

Pink kombinert i større grad med de klassiske farger: hvit, grå, rød og lilla.

Gray i design forstand er ganske komplisert, men av samme universelle. Du må være spesielt forsiktig med å bruke denne fargen, eller du kan bli deprimert og trist stemning i interiøret, spesielt når misbrukt mørke nyanser. Men hvis du prøver og gjøre alt med tankene, så du får en fantastisk og elegant rom.

Grå vinyl tapet kjøkken kvalitet, vaskbar, ikke absorberer lukt

Grå bakgrunnsbilder - denne fargen er oftest brukt i innvendige rom som lett kombineres med de fleste andre farger.

Gray er best kombinert med enkle farger: svart og hvitt, i en slik kombinasjon oppnås koselig og rolig atmosfære. Hvis du vil legge til et snev av skarphet i design, ønsker du å velge svart møbler i dette rommet, men ikke i stort antall, ikke for å få full mørke.

Den blå farge refererer til konstellasjon av de populære kule farger, fordi det samtidig utfører to roller - minsker risikoen for menneskelig aktivitet og lindrer. Å lime eller male veggene i en beskjeden små rom denne kalde mørke fargen anbefales ikke, fordi den visuelle effekten av denne fargen vil sikkert begrenser liten plass enda mer.

Futuristisk blå interiørdesign rom

Blå bakgrunn - en veldig intens og interessant farge som elsker mest bestemte personer.

Blå er helt akseptabelt å bruke i store rom, kjøkken og selv soverom, ikke bekymre deg for at rommet ville være litt mindre visuelt, men mye mer behagelig og koselig. Soverom, kanskje, blå fargen passer de fleste, det faktum at han er i stand til å fjerne tretthet mann og dyppe den i en fredelig søvn.

Delikat blå fargen på tapetet på soverommet

Selvfølgelig, den blå fargen på den mannlige er perfekt i barnas soverom for en liten gutt, som brukes til å fortynne kombinasjon med varme nyanser og lysarmaturer.

Lilla farge kan definitivt bli en base for interiør leilighet absolutt enhver type. I de senere årene, er det svært relevant. For mange mennesker, er den milde og romantisk lilla farge assosiert med ankomsten av etterlengtede våren. Ifølge spesialister, det er en viss åndelighet og raffinement.

Lilla bakgrunn i det indre av en liten stue

I stor grad disse kvalitetene gjenspeiles i det faktum at magenta fargen er veldig vanskelig å forstå, den inneholder en blanding av noen rosa og lilla farger enkel. Psykologer mener at det er oftest valgt for utsmykningen av veggene i huset hans fremragende personligheter som er kjent for sitt rike indre verden.

Lilac påvirker hver person på forskjellige måter, og noen - irriterende, noen - tvert imot, er inspirerende. Derfor, når du velger den lilla tapet, se, først av alt, selv, og ikke gå utover mote.

I de senere år, siden advent av det 21. århundre, lilla tapet vekke stor interesse blant de store publikum. Dette er sannsynligvis på grunn av det faktum at den lilla fargen inneholder en hyggelig og oppriktig varm rød farge og en dyp åndelig blå.

Lilla tapet på soverommet, veldig myk og dyp farge

Designere rådes til å danne et indre rom i en så liten stigning, da denne fargen trekker seg tilbake, og dette betyr at han, som den blå, visuelt utvider plass i rommet.

Lilla bakgrunns hell brukes av designere å innrede slike anlegg hjemme som kjøkken, soverom, stue, men i dette tilfellet blir det nødvendig å riktig og harmonisk kombinert med andre farger, i dette tilfellet er det nødvendig å ta hensyn til valg av dypere tone.

Når du oppretter en minneverdig interiør er ofte brukt deprimerende og mystisk svart. Denne mørke farge kan ikke brukes uten et ytterligere utvalg av beslektede farger som svart på store mengder kan forårsake alvorlig depresjon, og også redusere den plass visuelt i store mengder.

Teksturert svart bakgrunn ser bra ut i dagslys og i kunstig

Svart bakgrunn - ikke den mest populære løsningen, som ofte brukes i uvanlige situasjoner.

Hvis riktig dosert og kombinert, og deretter legge svart bakgrunn rom sofistikert stil og eleganse. Vurderer bruk av blekk i forskjellige rom, ser vi at i barnas bakgrunnsbilder er bedre ikke å lime på kjøkkenet og på soverommet å bruke forsiktighet, fortynne de gule, hvite og røde elementer, men i stuen, kan en svart være mer. Det beste alternativet er bruk av svart farge - er etableringen av en svart og hvitt interiør palett.

Egendefinerte farger - det mange kreative mennesker, i stand til å slå fantasien til vanlige folk, slik farge tapet vi har sammen til en seksjon.

Som vi kan se, farger og utallige nyanser, hver forskjellig fra de andre sin funksjonalitet og human eksponering. Med fokus på de grunnleggende regler for bruk av farger, skape et unikt innvendig med bruk av et hvilket som helst av de ovennevnte utførelser.

Legg til en kommentar avbryte svar

© 2014-2018 Oboyman - ekspertuttalelser innen tapet på veggene. Kopiering av materiale er ikke godkjent. Hvis du ikke stoppe det, deretter på kopiering materialer aktiv direkte lenke til kilden. Sitemap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

56 − 55 =