Etterbehandling bakker plast vinduer med hendene Video

Vindu bakken av plast selv installasjonen - Prosess 2

Etter installasjonen av plastvinduer vindusåpning ser langt bedre: stikkende skum, gips, veggmaterialet kan ses på enkelte steder. Lukker alt dette "skjønnhet" på ulike måter, den mest praktiske, raske og rimelige av dem - plast bakker. Gjøre dem bedre fra sandwichpaneler (to plastlag, mellom hvilke en skummet polypropylen). De er tette, holdbare, laget av godt materiale.

De viktigste metoder for installering av plast skråner to: med utgangsprofil uten den. Begge får en trinnvis retninger og bilder. Hvordan styrke i bakken av plast vinduer er opp til deg. Begge metodene gir gode resultater.

Bilder fra 1: Innstilling bakken av sandwichpaneler uten å starte profiler

Denne fremgangsmåte er hensiktsmessig når installert vindu, slik at avstanden fra vinduskarmen og veggåpningen er for liten. I dette tilfelle installasjonen med utgangsprofil (se nedenfor), eller meget komplekse, eller - som regel på hengselsiden - til og med umulig.

Etter installasjonen av plast vinduer ble det observert et slikt mønster her.

Enheten av plast vinduer bakkene begynner med utarbeidelse av åpnings: kutte skum rester kontoret kniv. Det er lett å skjære av, men ikke overdriv, avskåret nivå, og ikke kutte - skum og holder og isolerer rammen. Fjernet som deler av plaster som hindrer og handling. Hvis de holder godt og ikke stikker utover planet av fremtiden av skråningen, kan du la dem - mindre skum glir.

Da på omkretsen av vinduet spikret (satt på ankere hvis betongvegg) tynn skinne - 10 * 40 mm - bred side av skråningen.

Spikret på omkretsen skinnen

Det er vanligvis ikke dub, spikret som det er, men hvis du vil kan du legge det rett, å plassere brikkene i riktig steder kryssfiner, tynne plater, etc.

Spor for sandwich-panel laget av plast

Neste på omkretsen av rammen skum beskjæres slik at det oppsto et sandwich-panel. Skulle det komme til ca 1 cm. Skummet er avskåret pent til restene av rammen har ikke vært, men uten å skade plasten.

Nå må du kutte plast paneler riktig. Du kan lage standard: ved hjelp av målinger, er det mulig å lage en sjablong. Med sjablonger, som, enklere. Ta et stykke papir som er større enn vinduet (jeg hadde gammel tapet). Brukes til skråningen for komprimering, bøying for mye. Ved buede linjer avskåret, prøve på, er å justere etter behov.

Praktisk start med den øvre delen av åpningen. Lag en papir sjablong skisserer den på plast. Gitt at omtrent 1 cm i skummet etterlater spor langs kanten som vil bli satt inn for å legge til denne centimeter. Med en liten margin cut - cut off enklere enn å glatte over.

Skjær med en baufil blad, metall, prøve, juster til plastisk steg jevnt, uten bøying. Flatet slik at panelet er i flukt med gips. Edge viser seg nesten nøyaktig hvor en fil må svart arbeid.

Inn i den øvre del av skråningen laget av plast

Og fjerning av primereniya montert strimmel på den ytre kant, som er naglet til braketten, hullene i tykkelse nasverlivaem stenderne gikk ca. 0,5 cm fra kanten. Det er enklere å fikse og vil ikke skade plast.

Igjen satt på plass, ta flasken med skum og kort "puff" fylle gapet med skum. Vi prøver å få så dypt som mulig, men ikke helle mye: det kan pokorezhit oppblåst plast.

Fyll ut dette

Arbeide med byggskum har en liten stund. Dersom plasten er glatt, er skum ikke veldig godt grep på den. For å forbedre den eller behandle den overflate som vender mot veggen, en hud, og / eller primet med noe for å forbedre adhesjon. Den andre forbeholdet: for normal polymerisering skum trenge fuktighet. Fordi før sammenstilling plast helling sprøytes vann fra sprinkleren. Naturligvis på veggen av støv bør ikke være - det vil feie vekk med en børste eller støvsuger er fjernet. Dersom gips eller mørtel løs, på forhånd behandlet med en åpning penetrerende primer som binder sammen partiklene av betong.

Etter at vi løfte et panel, vil trykking av skummet, fedd settes inn i hullene og festes til den ytre kant av platen. Intern holder, hviler på vinduskarmen.

Det faste øvre plastpanel på vindus bakkene

På samme teknologi - klippe papir mal, prøver på, overført til plast - kutte plast marginalia. Her må vi være meget nøyaktig for å hvile mellom panelet og karmen (øvre helling), gapet var minimal. For å oppnå dette, vil kanten har til å håndtere med sandpapir. For å gjøre en jevn kant ble enklere, mer praktisk å håndtere sin sandpapir festet til en glatt bar, en fil eller et bryne (halv sirkel, som i bildet).

Behandling plast panelkanten

Tilpasses til den ideelle (som mulig) samsvarende topp og bunn, er satt på plass, bankende en kant i sporet ved siden av vinduet. Når resultatet tilfredsstiller, var lik den ytre vertikale kant i ett plan med veggpussing. Dette kan gjøres på stedet kontor kniv, men du kan sette en linje på panelet (blyant, tynn markør riper med noe skarpt) og deretter avgrense hva som er praktisk.

Uthenting av på den ytre kant av de samme bore hull for pigger. Sett panelet på plass, ta skum, og en bottom-up fylle gapet. For mye skum og da - det er dårlig, fordi plasten kan bøye. Fordi fylle korte deler, prøver å fylle inn så dypt som mulig.

På de vertikale delene av bakkene kan gjøres annerledes: på ready-to-install panel på den andre siden, som er satt under rammen, bruke skum til installasjonen. Bandet gjør fast eller ilegge en liten slange. Bare dette bør gjøres ikke fra regionen, og trakk litt. Da plast deler av anlegget for å skjære sporet, sett hvordan man skal fylle gapet resten av skum (ikke glemme å fukte veggen før montering). Fylt, presset, justere og fikse studs i lekte.

De øvre og nedre ledd er festet maskeringstape for å skum polymerisasjon.

Til under polymeriseringen skum forskjøvet kant skråning, over og under skjøten er dimensjonert maskeringstape. Uansett hvor vanskelig å justere nøyaktig plast, crack, men lite, forbli. De kan male over akryl. Det er solgt i rør som for eksempel skum, er plassert i det samme anlegg pistolen.

Presse båndet inn i sporet, blir overskrevet, justere ta bort overflødig med en fuktig klut eller svamp. Vi utfører denne operasjonen du trenger i små områder og nøye tørk - ren. Mens akryl ikke er frosset, fjernes også. Så - med store vanskeligheter. Til å begynne forsegling av sprekker er mer hensiktsmessig fra toppen - høyre - horisontal helning panel, da leddene, og deretter bevege seg ned først på den ene side og deretter på den andre. De siste obskure leddene med en vinduskarm.

Vysyhaniya- etter 12-24 timer, avhengig av tetningsmassen (skrevet på røret) kan trekkes inn i akryl tetningen - hvis det var et stort gap. Alle disse stedene går gjennom for andre gang ved samme prosedyre. Etter at den tørre andre laget, hvis det er ujevnheter og ujevnheter, kan de rasere nazhdachkoy med fine korn, å brette den i to. Generelt er det bedre å justere nøye før fuktig, ellers kan du ripe opp plasten.

Installerte plast bakker

Alle bakkene i plast installert. Etter avsluttende polymerisering av skummet, må avfasinger kitt innretting med veggflaten. Deretter kan du fjerne den beskyttende blå film. Som et resultat, vil vinduet se omtrent slik ut.

Vindu med bakkene i plast (sendchich paneler)

Ved installasjon av plast skråningen av sandwich-paneler blir brukt. Denne to plastlag, mellom hvilke det er et lag av skummede penopropilena. For den samme teknologien er det mulig å lage vindusrammen fra billig plast vinduskarmer eller veggen av hvite PVC paneler. Den mest upålitelige materiale - Panel: plan vegg presses ganske lett, og dessuten e fusjon foran tynt plastsjikt (lav) på stegene synlig lys. Sandwich-paneler og plastvinduskarmer ikke. Og arbeidet med å presse, krever mye, og selv ingen klaring broer.

Bilder fra 2: mount bakken av plast med startprofil

Det begynner installasjon av plast bakkene og på denne teknologien med fremstillingen av vindusåpningen. Beskjære nøyaktig skum, å fjerne alt som holder dårlig renser støv, vi å passere gjennom åpningen primer, hefteevneforbedrer, hvis det er nødvendig.

Fremstilling av vindusåpningen

På omkretsen av åpningen, men allerede rundt rammen, feste en trestykke. Tykkelsen er valgt avhengig av avstanden han må gå nesten til rammen. Den ene siden av baren du trenger for å få en plan, slik at skråningen. Helningsvinkelen av denne flate er lik hvilevinkelen for installasjon. Det er mulig å sage av, men å gjøre akkurat vanskelig, med mindre det er en sirkelsag med en justerbar vinkel.

Lag en skråning på en av ansiktene til baren

Behandlet bar skrues fast til veggene ved omkretsen av åpningen. Festemåte er avhengig av materialet i veggen. Hvis murvegg, kan du prøve på skruene, må betongen legges ankere.

Kjøpe i butikken starter profil, sett den til den lange siden av baren er vedlagt. Mer praktisk og raskere å løse stroppen av hans stifter fra stiftepistol, hvis det ikke er slik, er det mulig små spiker eller skruer med flate hoder.

Fest startprofil

Velge en startprofil, ta stramt. Det er dyrere, men du forsiktig bare tre meter på vinduet, kanskje litt mer. Tight profilen skal bli godt å holde plast myk - bend og svinger stygge utseende. En ting til - når du installerer profilen holdt ham så tett som mulig til rammen, slik at hullene eller ikke eksisterer, eller de var minimal.

Ovenfor ved sammenføyning av vertikale og horisontale profiler må være spesielt nøyaktig og nøyaktig skjære dem i en vinkel på 45 °. Hvis det er små sprekker, kan de repareres med akryl.

Montert starter profil

I denne teknologien, til installasjon av reservoar bakker enklere å begynne med sideveggene. De fikserte utgangsprofilinnsats panel. De også er bedre å ta ut dyre og tunge, med et tykt lag av plast. Hvis du putter en billig (tak), er frontveggen tynn, og i sterkt lys vil være synlige broer. I tillegg kan denne plast presse en finger.

I profilen setter vi inn plastpanelet

Bredden på plastpanelet skal være større enn skråningen. Hvis bredden på en ikke er nok, går to sammen. Men da i veikrysset vil du trenge en ekstra vertikal bar, som den første siden blir løst.

Panelet satt inn i profilen, som regel, er lengre enn åpningen. Hold den med hånden, merk av åpningens linje. Etter å ha fjernet, klipp av merket linje.

Kutt i størrelse

Vi installerer panelet igjen, flytt det litt vekk fra veggen og fyll det med monteringsskum, og prøv å fylle det uten å gå glipp av, men uten overskudd. For å gjøre dette, starter vi fra nederste nederste hjørne - vi utfører fra under-opp nær nailed baren. Mens de nådde toppen, utvidet skummet litt på bunnen. Igjen tegner vi en skumlinje, men det er nærmere kanten. Jo nærmere yttersiden, desto mindre skum er nødvendig - panelet er jo installert under skråningen, så jo tynnere gjør sporene. Etter at du har kommet til midten, gjør du på resten av overflaten en slange og trykk på panelet slik det skal stå. Nivå og sjekk. Fest til veggen med malingstape. Bare installer den andre delen og deretter den øverste. Det kan også klippes ut på et papirmønster, og kantene kan justeres til en ideell (eller nesten) tilfeldighet ved hekking.

Installert vindusskråninger av plast

Etter å ha etablert alle deler av skråningen og festet med malingstape, gå til fullstendig polymerisering. Da, for ikke å fylle gapet mellom skråningen og veggen, limes et hvitt plast hjørne til væskespikene. Hovedoppgaven er å kutte nøyaktig i hjørnene. Bare lim: På begge hjørner av hjørnet gjelder en tynn limstrimmel, trykk, passerer hånden og hold et par minutter. Så installer dem rundt omkretsen, så lim limen med limbåndet og la det gå, før limet tørker.

Monterte hjørner langs bakken

En dag senere fjerner vi scotch, plastens bakker er klare.

Så det ser ut som et vindu med plastskråninger

Hvis det er hull i et eller annet sted, er de lukket med akryl, som beskrevet ovenfor. Ikke bruk silikon. I lyset blir det raskt gul. Om et eller to år vil vinduene dine se forferdelige ut. Se etter hvit akryl tetningsmasse og masker dem.

Muligheten til å installere bakker med en startprofil boltet til rammen av vinduet, se i denne videoen.

Video versjon av installasjon av bakker fra plast uten startprofil.

Og en annen måte i denne videoen. Her må du være oppmerksom på overflaten på leddene på panelene. De ble laget med en spesiell profil. Det er mulig og så.

Teknikker og teknologier for installasjon av bakker fra plast

Installasjon av plastvinduer antar at installasjonsåpningen vil bli utsatt for en viss innvirkning. Dette vil føre til det faktum at det vil være mange feil: sprekker og hull fra det fallne gipset, eksponering av grunnen av veggene, stikker ut overflødig skum. Det beste alternativet for å korrigere denne situasjonen anses å være produksjon av bakker fra plast. Dette materialet er ideelt for slike arbeider. Men det viktigste er at alt arbeidet kan gjøres selvstendig, noe som sparer familiebudsjettet betydelig.

Dekorasjonen av vindusbakker i plasten er en universell løsning, som for tiden nyter økende popularitet. Dette materialet brukes til arbeid i og utenfor rommet. Faktum er at et slikt produkt har gode tekniske egenskaper, som består av følgende:

 • Enkel å installere. Hvis du sammenligner prosessen med å vende overflaten med andre alternativer, så blir det umiddelbart merkbare sine fordeler. Vinduesdekorasjon med egne hender krever ikke spesielle ferdigheter, det viktigste er å forstå grunnprinsippet og følge reglene.
 • Holdbarhet. Faktisk har dette materialet et utmerket levetid. Hvis du utfører installasjonen riktig, vil plastskråningene tjene i mange år. Det eneste som kan skje er at denne dekningen blir kjedelig.
 • Lett å rengjøre. Moderne versjoner av materialet krever ikke spesielle forhold for seg selv. De er tilstrekkelig motstandsdyktige mot vaskemidler, ikke absorberer lukt og smuss. Dette betyr selvsagt ikke at du kan bruke sterke kjemiske reagenser til vasking. Alt har sitt eget mål.
 • Ingen eksponering for fuktighet. Dekorasjon av bakker med plast gjør det mulig å unngå ødeleggelse. Faktum er at metall-plastvinduer ofte bidrar til utseendet av kondensat. Dette fører til at gips- eller gipsalternativer - raskt blir ubrukelige.
 • Tilgjengelighet. Materialet er forskjellig i pris, som vil være rimelig for alle som ønsker å installere bakker på vinduene med egne hender.

Plastpaneler for bakker er preget av gode tekniske egenskaper

Selvfølgelig, hvis du setter et mål, kan du finne noen av ulempene ved et slikt produkt, men de er helt utjevnet mot bakgrunnen av meritter.

Før du spør et dilemma om hvordan du kan lage bakker på plastvinduer, må du vurdere hvilke typer materiale som brukes til slikt arbeid. Det er vanlig å skille mellom to hovedtyper som brukes til installasjon:

 1. Skråninger fra PVC-paneler. Dette er det mest populære alternativet. Dens popularitet bestemmes av det faktum at kostnaden av slikt materiale spenner fra økonomien til det gjennomsnittlige prissegmentet. Men det må tas hensyn til at billige produkter er av dårlig kvalitet. Selv om du ser panelet i detalj, blir det klart at de har en betydelig ulempe - lav styrke. I dette tilfellet, selv den gjennomsnittlige mekaniske påvirkningen - vil det føre til skade.

PVC-panelet er et av de billigste alternativene for etterbehandling av bakker

 • Smørbrødspanel. Dette er et moderne materiale, som adskiller seg ved at det inneholder to beskyttende lag som dekker isolasjonslaget. Dette designet unngår behovet for ekstra isolasjon. I tillegg er det varianter som har forskjellige egenskaper.

  Sandwichpaneler har et isolasjonslag, så det er en ekstra varmeisolasjon av vinduet

 • Uansett hvilket materiale som skal velges, brukes et standard sett med verktøy og forbruksvarer til arbeid. Du må kanskje:

  • Startprofil.
  • Trebjelker.
  • Interne og eksterne plast hjørner, trim.
  • Isolasjon.
  • Vanntett tap og tetningsmasse, monteringsskum.
  • Spatel og tørr kitt.
  • Kapasitet.
  • Elektrisk stikksag.
  • Skrutrekker og nivå.
  • Konstruksjonspistol for lim og "flytende negler", selvdempende skruer.

  Standard sett med verktøy for montering av bakker

  Den nøyaktige listen over tilleggselementer avhenger av hvordan plasthellingen på vinduene vil bli installert.

  Dette alternativet brukes når monteringssømmen er et lite mellomrom. Det vil si at avstanden fra rammen til den tilstøtende veggen er minimal. Dette skaper noen problemer, fordi det er nødvendig å ta hensyn til plasseringen av løkkene og åpningsflappene. Derfor utføres arbeidet i henhold til en bestemt instruksjon:

  1. Før du installerer plasthell, er det nødvendig å trimme overflødig skum. Dette gjøres ved hjelp av en konstruksjon eller kontorkniv. Det er nødvendig å eliminere en vanlig feil - fjerning av for mye skummateriale, fordi skiven skal flushes med overflaten av rammen. Ellers vil den eksisterende balansen bli brutt, noe som vil kreve ytterligere innsats.

  Beskjæring av overflødig skum

 • Fjernet plaster, som er gjenstand for fallende. Det er ikke nødvendig å fjerne hele laget, bare de skadede fragmentene. Overflaten rengjøres av rusk og smuss.

  Fjerning av skadede gipsarealer

 • Montering av plastskråninger med egne hender utgjør at alle områder skal behandles med en spesiell primer. Det er bedre å velge penetrerende formuleringer der antiseptiske komponenter tilsettes. Behandling av vindusbakker med en gjennomtrengende primer

  Til notatet! For å forhindre dannelse av mugg og sopp, brukes spesielle stoffer. Ikke forsøm denne prosedyren, fordi slike problemer er en plage av plastvinduer.

  Montering av trelastene på vindusskråningen

 • Nå utføres en meget viktig prosedyre: det er nødvendig å kutte monteringsskumet for å danne et spor hvor panelet skal installeres. Det må tas hensyn til at hvert fragment skal nedsenkes - med 0,8 - 10 mm. Trimming utføres rett ved siden av rammen for å danne en sterkere passform. Tross alt krever plastdekorasjonen av bakkene med egne hender at alle hull er minimal, eller bedre - fraværende.

  Trimming av monteringsskumet er laget så nært som mulig til vindusrammen

 • Dette fullfører første forberedende fase. Det er nødvendig å utføre høy kvalitet skjæring av detaljer. Dette er et svært viktig punkt, hvis du gjør det feil, så kan du ikke selv installere kvalitet PVC.

  Detailing kan gjøres på to måter: Lag målinger og overfør data til materialet, eller utfør en stencil. MEN! Hvert av metodene bør ta hensyn til at 10 mm vil være nødvendig for innføring i sporet, og også selve tykkelsen av elementene må beregnes, siden de vil danne en felles omkrets.

  Åpne plastpanelet veldig nøye

  Deretter utføres følgende handlinger:

  • Ved hjelp av en hacksag til metall- eller elektriske jigsag, utføres kutting av plast til skråninger. På kantene kan være mange burrs, de fjernes ved hjelp av sandpapir.
  • En forhåndsinnstilling er i gang. Det vil bidra til å avgjøre om det er feil. Hvis plasten er dobbeltsidig, er den feilsiden merket, den skal være litt slipt. Dette vil oppnå bedre vedheft, fordi montering av plastskråninger med egne hender utføres ved hjelp av et monteringsskum, hvis grep med den glatte overflaten av materialet vil bli mye verre.
  • Nå er delene alternativt satt til ønsket sted. De er forhåndsinstallert i sporet. En grundig justering utføres, nivået brukes til dette.
  • Den ytre kanten av elementet blir flyttet og spotskum helles. Det er nødvendig å observere ekstrem forsiktighet, fordi overskytende stoffer vil føre til forvrenging av fragmenter.
  • Detaljer er løst ved hjelp av malingstape. Det limes til steder for docking, så vel som langs omkretsen av veggene.

  Når du fyller monteringsskumet, er det viktig å ikke overdrive det med mengden

  Full tørking tar en dag. Deretter begynner en rekke ytterligere etterbehandlingsaktiviteter. De består i det faktum at vinduets bakker er behandlet med tetningsmidler, dekorative hjørner er justert. De sitter på limet.

  Jeg trenger å fullføre og eksterne ramper. Det skjer ofte at de brukte foringsrør, de trenger å sette rundt omkretsen. Hvis vi utelukker bruk av slike artikler er tette utføres ved hjelp av kitt, for å være skjult bakgrunnsbilde.

  Plast bakker med sine egne hender kan også monteres på den teknologien som er vesentlig forskjellig fra den forrige. Det ligger i det faktum at maskinvaren er mye raskere, med start profilen. Å operere med noen PVC-materiale.

  Starter profilen hvis du vil utføre arbeid på installasjon av bakkene flere ganger raskere

  Tips! Noen ganger kan du se en reduksjon i form av - PVC. Denne betegnelsen er ansett for å være tilsvarende PVC, men det ble brukt i de sovjetiske gjestene i plastbelegg.

  Den første fase begynner med fremstillingen. Den består i å rense overflaten og fjerne alle feil. Vi må nøye bruke en primer til alle områder. Generelt teknologien videre arbeid er som følger:

  1. Montert tre slats. De må installeres rett ved siden av rammen. Festingen utføres slik at baren bare gikk for det.
  2. Det er et trekk ved denne installasjon - forbehandles skinne i en vinkel. Slike skråkant bør være lik hvilevinkelen. For behandling av brukte høvel. Selvfølgelig kan du så ut, men for å oppnå den nødvendige ytelsen vil ikke fungere.
  3. Hver detalj er justeres individuelt. De er festet til veggen plugger. Det er nødvendig å utelukke bruk av enkle skruer, kan de ikke garantere pålitelighet. Hver trimmede delen er avmerket. Installasjon starter profilen er gjort på tidligere installerte lamellbunner

  Tips! Slike skråninger er laget av plast med hendene trenger en mer grundig forberedelse av monteringsskinner. Hvis nøyaktig beregne og kutte den helningsvinkel, vil belegget være perfekt.

  Noen ganger er det et viktig spørsmål: hvordan du kan dekorere bakken av plast vinduer, hvis de har en stor bredde. For dette alternativet, er det spesielle brede paneler som eliminerer behovet pazovki.

  • For å oppnå best effekt - fragmenter av vinduene med hendene begynner å bli utstyrt med sidevegg.
  • Hver brikke er satt inn i utgangsprofil. Hvis det er å projisere et overskudd, de kuttet kontor kniv.

  Installere panelene i startprofil

  • Festemateriale båret på en monterings skum. Det leveres i små mengder. Merk at i nærheten av vinduet rammen tomheten vil være større enn på kanten. Derfor blir skummet fordelt på en slik måte at svelling ikke ble observert.
  • Platene er festet maskeringstape, som er limt til veggene. Etterbehandling bakkene i vinduer med plast anses som fullført, men det er nødvendig å utføre etterbehandling hendelsen.
  • Når belegget har tørket, er det mulig å begynne installeringen av dekorative deler. Spesiell oppmerksomhet rettes mot eksterne moduler, er deres skjøter og hjørner skjæres i en vinkel på 45 grader. Monteringen skjer på limet.
  • Alle skjøter er i tillegg behandles med et tetningsmiddel. Valg som vil matche fargen på det angitte materialet.

  Den siste fasen er en skråning som vender mot installasjon av dekorative hjørner

  Tips! Det er nødvendig å eliminere bruken av silikon. Dette materialet er ikke egnet for arbeid på synlige flater. Det faktum at en slik sammensetning som er meget raskt bli gul og dekket med leire.

  Vender mot utendørs plast

  Hvordan lage plast bakker av utendørs? Faktisk kan det aktive materialet brukes på utsiden av vinduene. Men for sandwich paneler brukes utelukkende eller plastplate med høy styrke. Generelt teknologi er forskjellig fra innsiden, men det krever en mer grundig isolasjon og tetning.

  Faktisk soffitter laget av plastmateriale - er den perfekte løsningen. Det er ingen tvil om at utviklingen innen teknologi vil gi nye produkter som fortrenger andre alternativer.

  • trim
   • tak
   • vegger
   • Paul
   • Dører, buer
   • vinduer
   • Ovn, Peis
  • Dekorasjon av lokaler
   • kjøkken
   • Bad, toalett
   • Korridor, hall
   • Balkong, loggia
   • andre rom
  • ferdig bygninger
   • Hytter og boliger
   • trehus
   • Badstuer, sauna
  • behandling materialer
   • gipspuss
   • vendt panel
   • Tapet, kork
   • flis
   • Laminat, linoleum
   • dekorative gips
  • Ferdigstilling
   • gips
   • underull
   • drivning
   • Maleri, hvitvasking
  • utvendig etterarbeid
   • fasade

  Jo bedre sheathe House? For tiden er det mange muligheter for etterbehandling fasader. One.

  Etterbehandling bakkene inngangsdør kan gjøres på ulike måter. Hver av de tilgjengelige alternativene har sine fordeler.

  Eksperter reparasjoner er delt i oppfatning om hvordan kitt gipsplater. Noen hevder at full.

  reparere Alphabet

  Bygg ditt eget hjem fra fundament til tak

  Etterbehandling bakkene vinduspaneler med sine egne hender

  Etterbehandling bakkene i vinduer med plast hender. bilde 1

  Det siste trinnet i installasjonen av ulike dører og vinduer er ferdig bakker med sine egne hender eller i hendene på en mester. Av flere mest populære behandlingsalternativer bruker den plastpaneler takket være en rekke positive faktorer.

  Fordeler overfor bakkene i PVC paneler (sandwichelementer)

  Etterbehandling bakkene i vinduer med plast eller sandwichpaneler har ved siden av udiskutable fordeler:

  • Alt arbeid er gjort på en enkelt dag.
  • Fine riss er lukket alle rester av skumkjernen defekter og veggflater.
  • Gis anledning til å legge under panelene isolasjonsmateriale forbedrer varme- og lydisolasjon i betydelig grad.
  • Et stort utvalg av farger og tekstur av materialet lar deg lage stilige og originale bakker for ethvert interiør.
  • PVC paneler er svært slitesterk og lettstelt.
  • Facing plast lar vinduer og dører for å gi et attraktivt utseende til å fullføre en lang periode.
  • Plast beholder perfekt opprinnelige utseende egenskaper over lang tid under påvirkning av negative faktorer.
  • De relativt lave kostnader materialer.
  • Evne til å utføre finish av høy kvalitet med hendene, skjønner alle ekstraordinære design løsninger.

  Hvordan dekorere plast bakker med sine egne hender

  Video. Etterbehandling bakken av sandwichpaneler

  behandling teknologi paneler av vindu skråninger med sine egne hender er veldig enkelt, slik at det kan gjøres alene. Samtidig vesentlig redusere kostnadene til invitasjonen av eksperter. For høy kvalitet etterbehandling bakkene må plasten være nøye utføre følgende operasjoner.

  Til å utføre arbeidet med dine egne hender du trenger følgende materialer og verktøy:

  Interiør plast bakker. bilde 3

  • plast panel tykkelse på 10 - 8 mm. Deres bredde er optimalt velge størrelse passende skråning. De fremstilles i bredde - 150, 250, 500 mm;
  • utgangs U-formet profil;
  • plast hjørne;
  • Tre rack med en tykkelse på 10 mm og en bredde på 30 mm;
  • små skruer;
  • isolerende materiale;
  • vanntett sprøyte dyp penetrasjon;
  • elektrisk drill;
  • skrutrekker;
  • polyuretanskum;
  • bygningsnivå;
  • baufil;
  • kniv;
  • området;
  • blyant eller markør.

  Og så etterbehandling bakkene i vinduer med plast eller sandwichpaneler begynner med rengjøring av overflaten.

  På flyet skråningen er nødvendig for å fjerne restene av konstruksjonen rusk og gammelt belegg, smuss, støv. Crop fremspringende feste skum.

  Council: For å hindre dannelse av mugg under plastpaneler koloniene og sopp, bør overflaten skråningen behandles med spesiell impregnering dyp penetrering.

  Behandling av vegger og trespiler utføre impregneringen ved hjelp av en valse eller en pensel.

  Når du er ferdig etterbehandling bakkene i vinduer med plast eller sandwichpaneler trenger å lære en regel. Vi bør ikke være blåser og utkast.

  Council: For å forhindre trekk av eventuelle gap mellom veggen og vinduet eller døren enhet, anbefales for PVC lå panel av et hvilket som helst tynt lag av isolerende materiale, såsom mineralull, izolon polystyren. Det ytterligere signifikant økning av den varme og lydisolasjon av vinduet eller døren enhet.

  Council: montering av skum kan brukes i stedet for det isolerende materiale.

  Isolasjonsmaterialet er tykt nok til å legge opp til 5-10 mm. Det bør ikke være mer enn forberedt tre lamellene. Fest den til veggen, kan du bruke noen lim. Men det er anbefalt for denne bruken bitumen mastik. Det vil ytterligere hindre opphopning av fuktighet under panelene.

  Montering av låsekretsen for paneler

  På den ytre omkrets av åpningen montere tre skinne med plugger og skruer. For å opprette en vakker kontur, ved hjelp av et byggernivå, og foring av tre eller plast, sett av horisontale og vertikale helning planet.

  Langs den ytre kant av skinnene, starten profilen, den indre sokkel som er festet til den trelekt.

  Ved den ytre kant er montert starter profil. Den er montert med en avstand fra overflaten av den helling lik til laget av isolerende materiale.

  Installasjon av PVC paneler eller sandwichpaneler

  Den siste fasen av etterbehandling vinduene bakkene med sine egne hender er installasjon av plast paneler selv.

  Panelene er innsatt mellom de to utgangsprofiler. Hvis deres bredde ikke samsvarer med størrelsen på skråning, så det må trimmes ved hjelp av bygningen eller kontoret kniv. Leddene sideband og den øvre karmen er festet via spesiell plast indre hjørne. I tillegg kan de være forsiktig helle flytende plast.

  Å skjule en vakker tre lameller langs konturen av de smale plast foringsrør blir brukt.

  Som et resultat, å få taket på plast attraktivt utseende. Stort utvalg av farger og tekstur av plast som gjør det enkelt å ordne dem i en annen interiør.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  33 + = 42