Endre dresser IKEA

Barnas kommode med stellebord - praktisk for mor og baby

En liten mann, bare kom til å bli, hjelpeløs og skjør, og det er bedre å skjule en spesiell Endre styret med styrene. Og praktisk, og sikkert - bare ikke ungen faller ved et uhell. Det er bare å holde dette forumet hvor det er nødvendig, og det er liten. Derfor er det mange mødre foretrekker å kjøpe billige barnas skiftende kommode, den øvre delen som fungerer som et sted for å endre baby.

Disse produkter kan ha en forskjellig struktur fra hverandre, men samlet har de en - et sted for endring av toppen. Som regel er det utstyrt med støtfangere. I tillegg inkluderte er ofte knyttet madrass. Riktig valg og kjøpe en kommode, kan holdes på ett sted alt du trenger for små bleier, klær, hygieneprodukter. Vel, bleier, selvfølgelig.

 • En endring området er ganske romslig, slik at det fortsatt og kosmetikk for baby passform. Fløte, smør, pulver, bomull pads og pinner vil være til stede.
 • Snarere kompakte dimensjoner og lav vekt gjør det enkelt å brystet omplassere den på rett sted. I tillegg er det ofte hjul for å lette denne prosessen.
 • Disse produktene ser ryddig og vakkert, velsittende i utformingen av barne- og kombinert med de andre møbler. Som regel er de laget av tre, gir rommet en spesiell varme.
 • Når favoritt barnet vokser opp, kan den øvre styret legges ned eller fjerne (avhengig av modell). En kommode vil vare lenge et barn: for leker, bøker, skole notatbøker og lærebøker. Forresten, IKEA er en modell der styret ikke engang trenger å fjerne - det blir en praktisk bord for førskolebarn.

Neste video vil lære alle å produsere barne kommode med stellebord med hendene:

Oversikt over produsenter og modeller

I denne korte gjennomgangen vil innebære populære innenlandske selskaper, produksjon av høykvalitets barnemøbler. Merk at det er ikke alltid nødvendig å kjøpe et skap, noen ganger det kan gjøres uavhengig av hverandre.

Møbler for barn fabrikken, iført en mild pikenavn "Sonia", som ligger i Nizjnij Novgorod-regionen. Det fungerer siden 2004, og klarte å vinne anerkjennelse av forbrukerne. De viktigste retninger - barnesenger og skiftende kommoder, hvilke modeller er kalt "Sonia" og "Sonia-Butterfly". I motsetning til sistnevnte bare i det faktum at deres fasaden er dekorert med en elegant silhuett av en flygende sommerfugl.

Selskapet produserer en kommode med fire eller fem bokser, lengde 60 og 80 cm, høyde - 93,5 cm. Tabell for å endre folder som en bok. Hvis den blir ekspandert, er dens lengde 75 cm. varer ramme - laget av limtreplater, og fasaden - av MDF. På kantene av rammen er laget av PVC, hygienisk, estetiske og forlenger produktets levetid.

Endre dresser Sonia Butterfly

En annen produsent av Nizjnij Novgorod-regionen - selskapet "Antel" fra Tonshaevo landsbyen. Det har spesialisert seg i konvertible Cribs og kommoder med stellebord. De fikk et merkenavn "Juliana", kjent for mange unge mødre.

Laget av laminert tre, med en fasade laget av MDF, kommoder er tilgjengelig i hvitt, samt i farger wenge, elfenben, en lønn, boo, en mutter Ecco. Høyde produkter - 92 cm, bredde - 60 cm, antallet bokser - fire. Modellen "Ulyana-6" er fem av dem - i stedet for en stor øverste skuffen er to små. Øvre panel - hengslet (dens totale lengde 75 cm).

Den nyeste modell av en bredde på 80 cm kalles "Juliana-7". Det ser veldig stilig, med hell kombinere to nyanser - mørk og lys. Den har tre skuffer med åpen hylle over dem, fire hjul bunnen og litt økt dybde - 45 centimeter.

Bilde Endre barns bryst Antel Uliana

Dette velkjent selskap, kan det synes det ikke er nødvendig - sine produkter har lenge holdt i høy aktelse i foreldre og har blitt klassikere. Elegant kommode laget av bøk og sponplater, er motstandsdyktig mot sterke ben og rygg er utstyrt med to hjul. Det er nok å velge mellom - modeller har en annen bredde og høyde (dybde på 44 eller 45 cm). Tabell for lintøy gjort konvertible, esker - fire.

Den smaleste dresser - "Aistenok mini". Bredden - 64 cm. Den kommer også i en smart versjon av "luksus". Laveste Modell - "Alexandra" (92 cm høy). Og det har fortsatt fem bokser i stedet for fire (øvre delt på to). Den største kommode - "Silvia Suite", som har en høyde på 1,02 meter og en bredde på 98 cm. Økt han og dybde - opp til 48 centimeter. Bredde "Irishka" modeller "Aistenok" og "Alexander" - 84 centimeter.

Kommode med stellebord Gandylyan

Dette splitter tilhører produsent av byen Volgodonsk. Denne IP Baryshnikov, tilbyr kundene praktiske, vakre og komfortable kommoder laget av laminert sponplater. De er preget av en interessant og en rekke fargenyanser. I tillegg til modellene under bøk, lind, bøk, or og annet tømmer, produsert moro kombinerte produkt, ved å kombinere lyse farger med blå, oransje eller grønt lys.

Kommoder er ganske høy og dyp - 103 av 48 centimeter. Deres midlere bredde - 78 cm. Tabell for svøpe folder. Nedenfor er polyuretan hjul, for styring av den teleskopiske typen boksene som benyttes ved endene - PVC kant.

Endre dresser Madagaskar

Ikea skandinavisk selskap tilbyr tre modeller for barn Stellebord kommoder, hvor funksjonalitet. De er laget av heltre furu, dekket med akryl maling eller lakk. La oss gi en kort beskrivelse.

 • Modell "Leksvik" høyde på 94 cm og en bredde på 86 cm er utstyrt med en avtakbar bord for å endre (sin dybde - 78 cm). Når barnet vokser, får vi en vanlig kommode med to skuffer.
 • Modell "Sundvik" med en åpen hylle har en høyde 108, og -bredde - 79 cm. Hennes bord for svøping kaster på hengsler og skuffer, som i den forrige modellen, også to.
 • "Stuva" modellen har fire små skuffer og tre åpne hyller (to - nederst til høyre, en - under Endre styret, som ikke er dannet). Produkt høyde er 1,02 m, bredde - 0,9 meter. Når barnet vokser opp, flytte nær dresser stol - det er deg og et skrivebord.

Modeller Swaddle skuffer fra Ikea

Bilder av skuffer med stellebord

I denne delen har vi et bildegalleri der du kan vise alle detaljene i ulike lintøy kister. Vel, så vil det være lettere å velge en modell som de fleste vil like. Alle disse barna svøping kister kan finnes i nettbutikker.

Eksempler på skuffer med stellebord

Veres-Bjørn De blå tonene avlang Walter

Liker du dette? Abonner på nettstedet oppdateringer i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus og Twitter.

Abonner på oppdateringer på e-post:

Fortell vennene dine om denne artikkelen til dine favoritt sosiale nettverk ved hjelp av knappene nedenfor.

Bedre dresser fra skiftende pad. Hvor mange av mine venner kjøpte en kommode, etter en stund innså at den type toppen av det på denne måten viser seg å være unødvendig. Ikke alle modeller av komfort stasjonen kan fjernes. Selv om det i de første månedene av barnets liv er veldig praktisk

Klikk for å avbryte svar.

relatert informasjon

kjøkken

barnehage

gangen

arbeidsplass

Nyheter og trender

vi Vkontakte

bestefar Shura

Cool! Det er hyllen ved siden av sengen for briller, smart telefon, bærbar musikkspiller.

Og jeg så en annen slik variant: en seng med et podium, veldig.

Takk for verdifull og detaljert informasjon! Svært anvendbare slik som.

0 resultater for endring dresser

Lagre endring dresser å få e-postvarsler og oppdateringer på eBay feed.

Slutt å følge endring dresser å slutte å få oppdateringer på eBay feed.

Du vil motta e-post og Strøm varsler når nye elementer kommer.

 • Pass på at ordene er stavet riktig
 • Prøv å bruke andre søkeord
 • Fjern filtre for å utvide søket
 • Selgere med høyeste loading
 • Avkastning, pengene tilbake
 • Skip i en arbeidsdag med sporing

Lær mer

 • Selgere med høyeste loading
 • Avkastning, pengene tilbake
 • Skip i en arbeidsdag med sporing

Lær mer

Ikke finner det du leter etter?

Lagre endring dresser å få e-postvarsler og oppdateringer på eBay feed.

Endre kommoder IKEA

Bord og stoler Ikea som har? Hjelp meg velge!

Girls! Nå velger jeg et bord og stoler barn i Ikeja på nettet, kommer til butikken er det ingen måte. Prompt som har her er en tabell Flisat serie det? Det er praktisk å male og forme? .

Noen butikk for baby

Jenter, God dag! Det er flere spørsmål til moms 🙂 Se Olga Parshikova, snakker hun om tørke rynker med olivenolje eller vegetabilsk olje (kokt). Det er også ferdig olje for dette, ikke sant? Weleda, kanskje? Vennligst informer.

✔️Kolyaska - en ekte coach for vår prins - Inglesina Classica, til hennes bag.

Fordi her kan du skrive om kjøp - skriftlig. Jeg ønsker å kjøpe ting for barna, men ikke en kommode eller kommode med stellebord - ikke som mekanismen med skuffer. Hva kan? Jeg vil ha samme høyde, men med dører og hyller. Det er klassisk beige kabinettet er hvit IKEA skap under TV-en. Photo venstre. Kan være i endring, men de er alle fra kommode (i skapet samlingen har bare en romanse (Hva er å komme opp med?

Jeg hater kister. Deres mekanisme. Jeg ønsker å kjøpe for det.veschey noe, men ikke en kommode. Høyden bør være lik, men bare si to dører med hyller. Beige kabinettet er en klassiker. Det er et kabinett IKEA TV Hvit. Hva kan? Hvis du kan sende bilder. Jeg kan ikke finne. Du kan med stellebord toppen)

Som jeg skrev, skal jeg dresser Pali. Som mødre klarer å swaddle det et mysterium for meg. Smal, ubehagelig, veggen hindrer, det er ikke noe sted å sette ting. Som et resultat, når Deto vokser opp, skifte bleier på den overordnede seng (Khans mors rygg). Så jeg bestemte meg for å kjøpe en annen stellebord fra IKEA. Som dette, men jeg har en uttrekkbar nederste skuffen. Jeg har en liten vekst, så jeg senket bordplaten. Hvis du har et sted hvor dette miraklet klem - stedet uten å nøle. Grunne for 11.

Endre dresser: på badet eller på rommet?

Hei, jeg kjøpte en endring dresser Ikea, planlegger den til å lagre barneklær og, selvfølgelig, et slør og gjøre massasje. Lurer på hvor du skal plassere det mer praktisk? Nær crib eller på badet?

Itaaak, 35 hele uker, hva gjør vi 🙂

35 uker! Endelig endring dresser ankom.

God dag! 35 uker! Hurra! I det siste innlegget skrev jeg om at min lille aferyuga veltet i går kveld. Jeg føler dette er veldig bra, han presset av føttene på livmorveggen og krøp som en orm, en feit orm Etter disse manipulasjoner søvn var nesten umulig. Siden vi hodet til den ene siden, og bena han trukket inn til den andre siden gjennom hele kroppen)))) Jeg lærer å sove sittende opp. men det er umulig. I dag fikk ikke nok søvn. I morgen tok jeg en stellebord.

Nylig kom jeg over nyheten om at Ikea kommoder slutte etter dødsfallet av 3 barn. Her bestemte jeg meg for å skrive her, som hun hadde ingen anelse om at denne møbler er farlig, hvis noen planlegger et stellebord med kommode kjøp. Vi har så, så behagelig, men når barnet åpnet den øverste skuffen tok ut noe der, en kommode falt rett på pappa datter barnetrygd klarte å trekke ut av hendelsen. På en plattform med moren snakket, sier hun også falt, men å stoppe skuffen ble åpnet, og utløste stopper.

Våre barn! detaljert bilde

Så endte min mann og våre forsøk på å reparere den tidligere på rommet mitt hele året! Vi startet med ideen om å lage et studio her for min trening og øving, men .. Hva skjedde lykke, og prosjektet hadde blitt gjort sine justeringer) Alt arbeidet er gjort, og fra min mann (unntatt strekning taket) og jeg uendelig beundrer ham) Vel, interiøret de kom opp med opphetet debatt og endeløse skanner Google Images) Hva vi har:

Jenter, så jeg tenkte at det beste stellebord - for eksempel IKEA - 4 fot, to plan (som betyr rent å sette babyen og den nedre tier - bleier) eller fortsatt kan være i endring dresser? Her kan du og skuffer med alle ting - og klær og kosmetikk og tydy. Men dresser han er sikkert mer tungvint og dyrt. På den annen side, kan du selge. Vår situasjon er slik at vi har en egen en for barn skapet for klær. Det sønn.

Hei alle sammen! Jenter spre stillinger som har kjøpt, det er min erfaring. For det andre svangerskapet, så det er allerede en følelse av hva som kreves og hva som ikke er (det er veldig individuelt). Jeg vil bare skrive om shopping for barnet. 1. barneseng. Pendler ikke liker meg, så det ble besluttet å kjøpe klassikerne. Ikea Gulliver madrass vi bodde på det første barnet. Madrass med kokosnøtt pute, to grader av hardhet. Sengen kjøpte: 1,1 avvisende madrass IKEA Lin Pledd 1.2 Sharmtroll

Dekretet har vært to uker, og som det viser seg at jeg har nesten alt klart til å forlate)) Heldigvis mye igjen av sin sønn. Så: 1. Bryst, bestemte seg for å ta det samme ikke endring som normalt, så det ville passe inn i interiøret. Slik: Ikea 6999 for aksjer 2. barneseng + madrass Ikea også den enkleste fordi første barnet ikke hadde sovet i en seng)) er som følger: 2199 1599 seng og madrass 3. Rullestol b / a med Avito. En slik Dette Hauck Malibu XL (3 i 1) med setet. Faktisk.

God dag) I dag skal jeg vise deg her er fortsettelsen av prosjektet i denne leiligheten

Medgift for barnet. Del 2 - ROM

Hei, dagbok! I dag har vi 24 uker, veldig snart, og 3 trimester, eh, flyr tiden ..)

White-white kommode - hjelp med valg av

På jakt etter det skiftende dresser hvit sparte ikke en eneste barnebutikken. For modeller billigere kvalitet vnutryanki veldig halt, er de som jeg liker i butikkene ikke er representert - bare online shopping. Av utvalget kriterier -. Pris til 15 tusen rubler, en hvit farge, ikke sponplater (selv ramme). Som har erfaring med Reive kommoder? Råde, pliz, hva bedre av mine alternativer. Eller kanskje tilbudet. Jeg har et godt liv, er handle ikke spesielt ligne. Derfor er det venter på dine råd! På forhånd.

Barn. Økonomisk og ergonomisk.

Når landets økonomiske krise, jeg ønsker å legge inn sine prestasjoner å skape litt dyrt, men koselig barnehage. Nå, etter tre måneders bruk, erklærer jeg med fullt ansvar - det har en veldig praktisk!

kjøpe et stellebord eller kommode Ikea i Moskva før 15.12

Bare Ikea og bare i hvit farge. Fortrinnsvis slike eller slike en faktisk 2 dager, mens hennes mann var på en forretningsreise i Moskva.

Vel, barnet endelig. Hallen er ikke Ikea, og på soverommet for å gjøre en permutasjon, fordi Jeg pleide å sove der med den yngre, og har nylig flyttet inn i barnehagen med ham til sin bror. og så

Mer presist, på hjørnet av barnet i vårt soverom

Så, til slutt fant jeg tid sfotat all den tid til å forberede barnet. Som samlet en liste, men likevel sikkert overdrevet, så det er sannsynlig etter skryt enn anbefalingene. Mange bilder under cut!

Lykkelig mamma i 2016

Jenter, dere alle god dag! Jeg velger en medgift for vår baby. Vår leilighet er liten, men vi kjøper en kommode, som barnas klær butikken generelt steds. Jeg pleier å velge brystet Ikea SMALL med 6 skuffer. Mål: Bredde: 80 cm Dybde: 48 cm Høyde: 123 cm

Hvastulki medgift for vår sønn. Del 1)

Jenter alle hellou)) bestemte jeg endelig dele vår pokupochkami for sønn) kjøpte nesten alt, er nå tilbake i jakten på sengen (men jeg vet at jeg vil ha litt hvitt), re-buy alle slags ting fra medisinskapet, og jeg kan ikke bestemme med lunkent kombezikom og konvolutt. Men det er fortsatt tid, vi velger)) Endre dresser vil ikke ta, for det har et stort skap med skuffer, vil det være praktisk! Generelt, barneklær, det er slik en glede, jeg ønsker å kjøpe alt om og om igjen)) All slik mimishnoe)) Alle disse kombeziki, bodykit, shtaniki.

Kanskje jeg flagrende kan fortsatt for tidlig, men noe jeg hadde brutt mitt hode med disse kister. Jeg vil velge, og slå seg ned. Snakk til meg, vær så snill, fortell oss om ditt inntrykk kister. Hva jeg vil: Søt Hvit endring dresser. Uten ordnede elementer, kanskje, vil stå i fellesrommet (ikke ønsker alle disse hjort, bjørn på armer og andre ting). Selge i et år eller to hadde jeg ikke tenkt på. Før eller senere, kan du gå til den yngste (mmm), og deretter forbli i barnehagen. Det bør ta maksimalt ting.

Det begynte 31 uker, og det er på tide å lage en handleliste. Vår baby er ventet i midten av oktober, så vi regne med varme klær. For meg selv, har jeg identifisert flere kategorier, for ikke å glemme noe. Store innkjøp (tekstiler, møbler) 1. Cot 2. 3. Madrass Madrass - Ikea 4. 2 ark med et elastisk bånd, sengetøy, støtfangere, teppe - sy selv 5. tepper og puter (til nytte senere, men vi tenker å ta på en gang) 6 . Endring av tabell -komod - lager 7. sovepose - sy sig 8. vognen.

Her er jeg .. moden på listen i 31 uker)))) 1. Carriage. 2. Cot-vugge 3. Seat 4. Lounger liten kjærlighet. 5. 6. suspensjon matteutviklings leker for brystputen 7. 8. konvolutt Demiseason (sortert) 9. vinter konvolutt 10. 11. ergo stol http://www.babyblog.ru/community/post/sale/4094947 12. dampbåt og blender 13. dresser pelenalnikom 14. 15. Endre styret IKEA nyfødte 16. skrangle 17. IKEA pute for mating (sortert) i vuggen: (. arkene 5 stk) 1. 2. tekstiler vanntett bleie IKEA 3 . pledd fleece IKEA.

du trenger erfaring moms som ikke har en kiste til stellebordet (ikke, vil ikke) med det første datter var en klassisk kommode, alle prosedyrer gjort der, kledd. hun vokste vi solgte den, kjøpte trehyaschikovy Ikea. spørsmål- hva du skal ha, til å utføre enhver prosedyre med den andre? kommode med pelenalnikom vil ikke kjøpe. hvor du vil lagre klær-ting er.

Her er jeg .. moden på listen i 31 uker)))) 1. Carriage. 2. Cot-vugge 3. Seat 4. Lounger liten kjærlighet. 5. 6. Suspensjonen matte utvikle leketøy for brystputen 7. 8. konvolutt demi-sesongen. 9. konvolutt vinter 10. 11. ergo stol 12. Damp og Blender? 13. dresser pelenalnikom 14. 15. Endre styret IKEA nyfødte 16. skrangle 17. IKEA pute for mating (sortert) i vuggen: (. Arkene 5 stk) 1. 2. tekstiler vanntett bleie IKEA 3. pledd fleece IKEA 4.

1. barneseng og alt i sengen - sprinkelseng Ikea

- Rullestol - Castle på barnevogn

Jentene stiplede av en liste, vil jeg gjerne kommentere, råd og kritikk) Hva + allerede har kjøpt, og med? Vennligst bidra til å gjøre et valg!) Takk !!

Alt sammen 25 000r. pickup

Selg alt på en gang for 25 000r fra undergrunnen South en 5-10 minutters gange, alle B / C i god stand, er beskrevet i detalj :. To senger, kommode, to madrasser, to myggnett på sengene. (Perfekt for en dobbel vognen), Scales Alex (ny tilstand), sengetøy, barriere og to barnesenger. IKEA (den nye, den andre ble tilpasset for gjerdet)

Hei, jenter! Vennligst bidra til å finne en barneseng for barnet. I første omgang ønsket å ta Sundvik fra Ikea (det er allerede i endring dresser), men det er ikke tilgjengelig, og det er uklart når det vil bli. Pluss alle de vennene jeg har født fraråde. I én stemme insisterer på at den nødvendige pendel. Dermed kravene: 1) White 2) like i utseende Sundvik Ikea (som kombinert med en kommode), 3) pendel (jeg vil rocke fra side til side i stedet for opp og ned Dette er en pendel) 4) Det er ikke tilrådelig veldig gromozdskaya (.? 120x60) jeg ville være umåtelig.

Krupnogabarit seng vanligste, forble fra den første, og vi vil bruke den bare seks måneder senere, men for nå vil vi

HENSVIK kjøpe og lytte til råd om denne serien

Kjære elskere av Ikea))) Jeg vet for at du har liggende rundt HENSVIK hylle? glade for å kjøpe, fortrinnsvis med Endre styret. Jeg tenker på hyller og skap fra samme serie, men er ikke sikker ennå. liker du serien i seg selv, en som mozheet råd bilde real interiør legge ut? vår struktur er som følger: 2 8 måneder tvillinger vil sove og spille i rommet og en tre-års senior malchiks oss henger (sover i et annet rom). hva annet kan gi råd for å dekorere og lagring av leker for de eldre.

Corner for vår lille gutt, eller som vi liker IKEA. Nydelig skjønnhet, her samlet et hjørne for vår lille gutt, fulgt prinsippet om "enkel og smakfull." Hvem bryr takle spørre =)

Medgift for baby 1: krupnogabarit og tilbehør.

Hvor i våren pelenalnik til eldre kan stirre på ungen?

Jeg har allerede brøt hodet mitt, noe som ville henge suspendert pelenalnik Ikeja. når en sønn ble født (forskjellen 2g 2mes) pelenalnik hengt i et rom over en kommode med små ting, alt er flott, men min datter var veldig interessert i hva jeg er der dlayu, hang hun på ham, gråt, og bedt om å se bror i slutten svøpe oss 10 dager maksimum og flyttet på å endre styret divan.Pereodevala jeg gjorde det til et år nesten tilbake verket, halsbrann fra bakkene, jeg vil ikke dette lenger. Nå venter mer i juni bror (forskjellen vil være 4 år og 1 år 10 måneder), tror jeg at både senior blir en mega spennende.

Endelig er bildet nesten sammen, og et sted for gutten min er klar! Jeg spør en katt! Pass på, mange bilder.

Jeg modnet jeg har et problem med å swaddle babyen. Jeg må si sin mening at overflaten for endrede behov, fordi jeg tror at på sengen å swaddle babyen din er ikke praktisk og tilbake jeg tror jeg ville ikke stå. Jeg synes det er veldig praktisk å ha et eget rom for alle hygienerutiner, der alt er på hånden. Så det er gni. Vi lever nå med min mann i en leilighet og stedet er ikke veldig mye, men siden jeg elsker den åpne, så egentlig ikke ønsker.

Jenter, gi råd, vær så snill, stellebord, en tilstrekkelig bred og stabil. Ikke dresser. Det kan folde. Tusenvis av 3 rubler. Ikea sett - virket altfor smal, som deg?

Jenter, gi råd, vær så snill, stellebord, en tilstrekkelig bred og stabil. Ikke dresser. Det kan folde. Tusenvis av 3 rubler. Ikea sett - virket altfor smal, som deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 + 1 =