Endre dresser bilder

Hvordan velge et skiftende dresser: størrelsen, konfigurasjon, produsent

Forberedelse til fødselen av et barn - avgjørende fase, fordi de vordende foreldre må kjøpe alt du trenger, er det ikke overdrive det og ikke overskride budsjettet. Derfor er spørsmålet om å kjøpe en endring dresser noen ganger blir svært alvorlige: vi trenger det eller ikke, hvis det er nødvendig, hva du skal velge, fordi alternativene på markedet er det mange. La oss prøve å klargjøre hvordan og hvorfor å kjøpe en skiftende kommode med skuffer.

Fordeler og ulemper med å kjøpe en skiftende dresser

Mange foreldre tenker på hvordan du endrer klær enn de ville et barn i de første månedene av sitt liv. Selvfølgelig, å gjøre alle de nødvendige prosedyrer kan være direkte på foreldrenes seng, men skjule barnet mange ganger om dagen er for vanskelig for noen tilbake. Du kan også bruke en vanlig tabell, men ikke alt er tilgjengelig, og barn som er å lære å rulle over, kan skli ned den. Derfor er kjøp av en spesiell enhet for svøping et fornuftig valg. I denne forbindelse, en av de mest populære alternativene, som har masse av kvalifikasjoner - en kommode:

 • Dimensjonene av brystet kan derfor tilpasses et hvilket som helst rom. Du kan velge en smal kommode, som opptar mindre plass og kan være en bred, så selv den voksne barn vil være komfortabel i en bred bord.
 • Endre baby og hygiene, samt massasje, treningsstudio og sette noen buk mor slipper å bøye seg ned som om for alle de ovennevnte bruker en voksen seng. Helse mor og hennes tilbake er veldig viktig!
 • Dresser har skuffer som kan brettes klær baby-bleier, og alle hygieneartikler, så alt du trenger er for hånden, og hennes mor trengte ikke å kjøre til den andre enden av rommet, hvis hun hadde glemt å ta en bleie eller rene bukser.
 • Brystet har en folding eller uttrekkbar bord for svøping - når det ikke er nødvendig, bretter det, og kommode ikke tar opp mye plass, og om nødvendig, kan det være lett å kaste eller skyve med en hånd.
 • Kommode kan brukes etter at barnet vokser opp, og det vil være mulig å skifte klær, plassere på sengen. Hold det klær eller pjokk leker, som om brystet er en nøytral farge, er det mulig å si det, ikke bare i barnehagen.
 • De fleste modellene er utstyrt med skuffer lister langs kanten av benken, er det trygt og praktisk - barnet er ikke akkurat falle.

Mot disse fordelene kan nevnes noen mangler. Det viktigste er at det tar fortsatt mye plass, selv de mest smale dresser. Størrelser små leiligheter går mye å være ønsket, og uten unødig møbel i dem nøye, så i dette tilfellet er det bedre å kjøpe baby veksler pad på sengen eller myk pelenalku på bordet.

Også brystet scenen er implementert, som regel laget av sponplater, så du trenger mer og kjøpe myk stellematte. Denne ekstra utgifter, og gitt betydelige kostnader i brystet, kan denne ulempen oppveier proffene.

Størrelse, design, farge - det første som fanger øyet når du velger dresser. Viktig og sin pris, men det bør være oppmerksom på at de dyrere modellene kan koste uforholdsmessig mye, og det er budsjett innenlandske modeller, som oppfyller alle krav. Så, ta hensyn til følgende:

 1. materiale - de fleste av dagens kommoder laget av DSPyu gjenstander laget av massivt tre, selvfølgelig, å foretrekke, men også mye dyrere. Velg et materiale som ikke er redd for fuktighet og lett å rengjøre. Dersom bordet er utstyrt med en madrass eller voksduk, bør det også være lett å vaske.
 2. Montering, guider, hjul - som alle bør være av god kvalitet. Løperne inne boksene skal være enkelt å rulle ut med den ene hånden og ikke gå ut av sporene; Håndtere brystet bør ikke være skarp - den vokst opp barnet kan treffe dem under en gjennomgang; benkeplater bør være lett foldes sammen med én hånd.
 3. konfigurasjon bryst - Det er låst i hvilken barnet som ligger vertikalt (de dekker som regel strekker seg eller folder), og det er de hvor barnet er plassert horisontalt, er det sideveis for moren. Hver mor må bestemme individuelt hvordan du velger en kommode.
 4. størrelse bryst Det er også svært viktig, spesielt hvis et lite rom, ta det i betraktning når du kjøper.

Ett av alternativene Endre dresser - en modell med et brett for bading. I denne modellen, i stedet for den midterste skuff ruller ut dette er badekaret. Dette er svært nyttig i de første månedene fordi mange baby redd for å bade i et stort badekar, i tillegg til alt du trenger for bading huse en kommode. Dimensjonene på den innebygde bad, men er så liten at snart barnet vil ikke lenger passer inn i det, og vil ikke denne funksjonen brukes hele tiden som gjenstår, så veie fordeler og ulemper før du kjøper denne brystet.

Veldig populært de siste årene, og slike multi-funksjonelle elementer - sprinkelseng har fortsatt i form av brystet fra stelleflaten. Dette gir oss ikke å lete etter forskjellige ting og bare kjøpe alt du trenger. I tillegg tar dette settet opp mindre plass enn en vanlig barneseng og endre dresser. Dimensjonene på brystet i disse modellene er svært liten, det er, vil barnet raskt opphøre å bli plassert på pelenalku, og i en skuff ikke får en masse ting.

Standard dimensjoner kommoden for endring av følgende:

 • Høyden er ca 1 meter - dette er den optimale høyden for enkel manipulering av foreldre i ulike høyder.
 • Bredden er vanligvis ca 40 til 50 centimeter. Ved å velge bredden, husk at det er dybden av boksene - jo større det er, jo mer rommelig bokser.
 • Bryst lengde kan variere fra 60 centimeter til 80. dresser og dens bredere benkeplate, jo lenger vil det passe barnet.

Naturligvis kan møbelindustrien alltid produsere skuffer etter individuelle størrelser.

Populære produsenter av skuffer

I dag, i hvert barnas butikken tilbyr et bredt utvalg av baby changer skuffer. Sredi otechestvennyh produsenter vanligvis presenterer varemerket "Mozhga9rdquo," Feya9rdquo, "Aton Mebel". "Mozhga9rdquo; kjent for dyrere modeller laget av tre, brystet har en klassisk form og godt passe inn i den elegante interiøret barnehagen. "Feya9rdquo; og "Aton møbler" - low-end modeller av sponplater, men de blir presentert i en rekke nyanser av tre og i forskjellige størrelser.

Også populær, kommoder "Ikea". De er laget av miljøvennlige materialer, og deres slank design appellerer til mange kjøpere. Foruten kommoder "Ikea" kan suppleres med praktisk tilbehør - hengende containere og lommer, Skillevegger for skuffer og lignende. Det finnes modeller som er forvandlet til et skrivebord for en voksen barnet.

Stellebord: rekke valg for omsorgsfulle foreldre

Enige om å være en omsorgsfull mor er ikke lett! I de første månedene av livet smuler mor har til å være såret kilometer avstand i sin egen leilighet, og alt dette bare for å sikre at barnet forsvarlig omsorg - for å skifte bleier, vaske bort, for å ta vare på navlen, er nødvendig på daglig basis, og mer enn en gang om dagen ører og øyne for barnet. En god hjelper for unge mødre i disse dager vil stellebord, som vil ta vare på min mors rygg og effektivisere sin virksomhet knyttet til omsorgen for barnet.

Kan jeg gjøre uten stellebord

Stellebord bilde

I prinsippet er det mulig. Dette er ikke et produkt av førsteklasses nødvendighet, og hvis økonomiske grunner, må du gi opp sine innkjøp - fortvil ikke! Alle manipulasjoner kan utføres på en vanlig bord, lagt av et teppe. Det viktigste for å gjøre en myk støtfangere på sidene av de provisoriske Pelenators. Noen nødvendige elementer for hygiene av barnet kan plasseres på en sammenleggbar bokhylle, satt ved siden av bordet. Og mamma praktisk (ikke nødvendig å kjøre alt for Zelenko eller øre pinner), og alltid under oppsyn av den smule, fordi det er umulig å forlate selv for et øyeblikk!

Endre babyens bleie og kan være på sofaen, men er enige om at stellebord for babyer ikke bare brukes for å endre baby. De barn som tar luft bad, gjør det første forsøket på å heve hodet, rulle over og krype på magen. Og alle disse handlingene er ikke veldig bra å gjøre på en myk foreldrenes seng, fortsatt trenger en fast overflate.

Så, la oss komme tilbake til vår diskusjon tema og se når uten stellebord ikke kan gjøre? Et entydig svar er en - hvis mødre har ryggproblemer, trenger du et stellebord. Den sekundære "pluss", hvilke tips skalaene å kjøpe denne møbel for den nyfødte inkluderer brukervennlighet og funksjonalitet. Men hvordan du velger levetid i ting, vi nå vurdere.

La oss starte med det faktum at Pelenators kan være mobile og stasjonære. Den førstnevnte omfatter folding og henger stellebord, samt svøping bord. Den andre gruppen kan omfatte et bord, bokhylle og kommode med stellebord. Hvordan kunne forstå alt dette mangfoldet?

For å velge en bestemt modell, må du stole på bare to komponenter. Still deg selv spørsmålet: hvilke funksjoner må utføre Pelenators og hvor han vil stå?

La oss starte med et klappbord. Den består vanligvis av metall ben (som er dannet av den type saks) og en plast bordplate med grenser. Dette er en god mobil versjon som kan foldes når som helst (eiere av små leiligheter, uttrykket for deg), eller flyttet til et annet sted, inkludert å ta til hytta eller på besøk til sin bestemor.

Folding stellebord bilde

Slike modeller utføre sin funksjon perfekt: på bordet, bruker min mor alle manipulasjoner med barnet, og behovet for hygiene elementer som er lagret på en eller to hyller, som er plassert under vasken. Sammenleggbare bord kan ha karet for bading, bygget under den avtakbare toppen.

Stellebord folding

Endre Tabeller med Bath

Av de minuser kan noteres mangel på plass for lagring av barns tilbehør, i tillegg sammenleggbare ben er ganske følsom for ujevnheter i gulvet - gulvet er ujevnt klappbord for svøping vil være ustabil.

En annen ting - en stasjonær stellebord, hyller. Det er lik den forrige versjonen, bare fire bena på denne modellen er stabile på gulvet, og noen ganger er de utstyrt med låsetrinser. Ellers er disse to modellene er like - det samme benkeplate fra over og under det er bokser med hyller.

Tabell for svøping bilde

Endre Tabeller baby bilde

Eiere av små leiligheter absolutt liker utseendet Pelenators følgende modeller: Hanging stellebord og stellebord. Suspensjon eller som det kalles, stellebord vegg er hengslet kjøkkenbenk, som er festet til veggen. Denne utformingen ligner noe sammenleggbare bord, men er høyere, til min mor det var praktisk å ta vare på barnet. Etter at alle prosedyrer, countertop tilbake til sin opprinnelige posisjon og presset mot veggen, slik at det ikke opptar nyttig boareal. Noen modeller har en liten hylle i design, som lagrer forsyninger for hygiene gutt. Men de er veldig små, og satt bare de mest nødvendige, og du må ta vare på babyen din mye mer ting - bleier, bleier, klær. I dette tilfellet, kan resultatet være hylle, hengende på veggen ved siden av drop-Pelenators.

Folding stellebord på veggen

Wall stellebord bilde

Wall stellebord bilde

Nyere modeller av vegg Pelenators utstyrt med en spesiell holder for bleier.

Folding vegg bord for svøping

Wall stellebord for babyer

På Endre styret også ta hensyn til foreldre som lever i trange boforhold der det ikke er mulig å plassere en full Pelenators. Det er en benkeplate med to eller tre støtfangere for sikkerheten til barnet - det kan bli satt på foreldrenes seng, et bord eller monteres på en barneseng. Alternativt den mobile versjonen Pelenators slike Endre styret på sengen passer perfekt!

Endre styret på sengen

Stellebord på en seng bilde

Board for å endre en barneseng

De foreldre som kan skryte av en stor størrelse bad, plassert der Pelenators. Du kan bruke en sammenleggbar eller fast bord vanntett materiale eller annet kjøpe en multifunksjonell modell - stellebord med badekar.

Endre Tabeller med Bath Photo

Endre Tabeller med Bath

Takket være denne modellen, trenger du ikke å bære etter bading babyen i det andre rommet og det skjule det, alle prosedyrer kan gjøres rett på badet. Pelenators bad og ligger på en komfortabel høyde, slik at mor ikke blir lei under bading og dressing smuler. I tillegg kan reservoaret være forsynt med en passende slange for å drenere vannet, det viktigste å plassere et bord nær våtromsinnredning.

Enige om å ha Pelenators på badet er veldig praktisk - rett etter vannbehandling er mulig å endre barnets klær, mens det er ingen brå endring i temperatur, som ikke er veldig hyggelig å ungen. Hvis du satt pris på denne bekvemmelighet vesenet smuler og plass i badet er det rett og slett ingen, obzavedites deretter Endre styret som kan installeres, for eksempel på vaskemaskinen.

Stellebord bilde

Det er også en modell med Pelenators og brett som er montert direkte på den voksne badet. Men de er ikke veldig populært i vårt land, slik at de ikke finner i butikkene, men nå har mulighet til å kjøpe varer med levering til alle land - vennligst bruk den hvis du virkelig trenger det.

Stellebord i badekaret

Til slutt, sakte og bevisst, kommer vi til den mest praktiske og funksjonelle modell Pelenators - Varer for mødre brystet. Det er ganske massiv, tar mye plass, slik at du kan installere det bare hvis barnet har sitt eget rom.

Hoved masse skuffer for å endre designet slik at den i fremtiden kan brukes som en standard skap med skuffer. De har vanligvis et flyttbart eller hengslet Endre styret på kommode, som når de er brettet er et ekstra hylle og deretter hindrer ikke å bruke dostol til sitt tiltenkte formål.

Hvis vi sammenligner de ulike modellene av barnas kommode med stellebord, vil du finne at spesifikke funksjonelle forskjeller mellom dem. Alle av dem er lavt kabinett med masse skuffer, som et styre for bleieskift. Hjem enn de kan være forskjellige - en fasade farge og pålitelig fremstilling av materialet (når materialet er enten massivt tre eller laminert sponplate).

Dessuten er produsenter tilbyr å kjøpe skiftende kommode med et mønster som vil "gjenopplive" interiøret og gjøre det et snev av barndommen. Som regel er tegningen utført på brystet utskriftsmetoden eller metoden for maleriet - i dette tilfellet, en lys og fargerikt bilde som vil dekorere noen barnehage.

Skiftende mønster dresser

Kommode med stellebord bilde

Barnas kommode med stellebord

Ved avslutningen av gjennomgangen Reive skuffer ønsker å dvele ved denne modellen, som samtidig kombinerer en barneseng, kommode og Pelenators - her til en av langsidene av sengen er festet skuffer med uttrekks bord Pelenators. I lys av en så stor samlet møbler for barn, som kan plassere på din plass akkurat store rom som ligner på modell 3 i en vi sjelden møter, men de er veldig behagelig. Denne møbler er plassert, vanligvis i midten av rommet som hadde fri tilgang til hvert element.

Seng med stellebord

Barneseng med stellebord

Som du ser, kan stellebord være alt - moderne produsenter har forsøkt å ta hensyn til alle ønskene til kvinner og gjør barnepass i minst plagsom. Uavhengig av fremtiden for sin beliggenhet, funksjoner og dimensjoner av rom, er du sikker på å finne en passende modell.

gjort perfekt, jeg elsker det!

Artikkel utmerket! Takk.

Veldig informativ, takk

Jeg er litt forstår ikke ... det er mulig å bestille eller bare informasjon om hvilke typer tabeller er Reive?

Barnas skiftende dresser. 12 foto skuffer med stellebord

Endre dresser nødvendigvis har en ganske bred benkeplate, og bunnen har noen skuffer. Antallet bokser varierer fra 4 til 6, men det kan være flere.

og lydløs bevegelsesmekanismen er forsynt med bevegelseslukkekontakter. Alle modeller av ulike bedrifter kan avvike i kvaliteten på trevirke, samt etterbehandling. Men, faktisk, det er en så enkel møbel som de funksjonelle forskjeller mellom de ulike modellene der: alle kister er omtrent samme størrelse.

De fleste av skuffer, er det to forbena og to hjul på baksiden. På grunn av denne bevegelse av brystkassen og våt rengjøring under gjennomføres enkelt og uten problemer. Når barnet blir eldre, kan endre dresser bli forvandlet til en vanlig kommode.

Tips for å velge en kommode med stellebord

 • Modellen må ha støtfangere på sidene og på baksiden. Dette er en garanti for sikkerhet.
 • Jo mer benkeplate område, jo bedre.

Oppfylle disse to forholdene, vil du bruke en kommode som et sted for bleieskift og endring i lang tid. I dette tilfellet, vil barnet ikke har noen mulighet til å feie vekk alt tilbehør fra bordet på gulvet.

Også benkeplate brystet og støtfangere bør være svært godt polert. Kommode, lakkert, er et svært godt alternativ for barnet: klær vil ikke være for noe å klamre seg til. Ferniss være ufarlig, men motstandsdyktig mot ytre påvirkninger. I de fleste tilfeller, fargen på lakken er gjennomsiktig. Også en god dresser har ingen skarpe kanter.

Noen modeller av skuffer for å endre flip dekselet. Dette betyr at når hun lener seg fremover, er det bleieskift området doblet.

Noen selskaper produserer modeller med innebygd skuff, som ligger under hengslet lokk av brystet. Men bedømme etter vurderinger, disse kister er ikke populært. Faktisk, i de fleste av leilighetene har eget bad, hvor det er mye enklere å bade babyen.

Selvfølgelig, hvis du bor i en sovesal og bad er på gulvet, kan du ikke gjøre uten en slik kiste. Bordplaten i denne modellen er koblet til madrassen, så forskjellig hygiene er det et sted bare i boksene.

Et annet alternativ for de som bor i små leiligheter - en sammenleggbar stellebord, som er festet til veggen.

Det er stellebord åpen. De inneholder ingen skuffer. Downstairs er bare en liten stand kan lokaliseres. Selv om denne modellen gjør at mor ikke å bøye lav til sengen til swaddle babyen, men et stort minus er at det ikke er noe sted å sette en rekke tilbehør. Kommode med stellebord er mye mer praktisk, fordi det er alt på fingertuppene.

Noen par bestemme at ekstra møbel er absolutt ikke nødvendig i leiligheten. Mange er tilpasset behovene til vanlige Varer for mødre. Men opplevelsen av mange generasjoner, kan vi trygt si at svøpe barnet på sofaen ubehagelig. For det første er det nødvendig å sitte på huk. Og for det andre, nødvendig tilbehør kan ikke alltid bli satt på den ujevne overflaten av sofaen.

Baby endring dresser laget av et tekstil kan inkludere suspensjons lommer. De er enkle å oppbevare bleier, flasker med blander, kluter, bleier.

Bilder Swaddle skuffer

Når du kjøper brystet bør ta hensyn til stellematte. De er plassert på toppen av kommoden på bordet, at barnet lå forsiktig. I madrassen er hard og myk bunn. I tillegg kan madrassen være fleksible og halvfleksible. Erfarne mødre rådes til å velge en madrass med høye kanter: for sikkerheten til barnet ditt. Det viktigste - en god lås på matten overflaten av brystet, eller han ville fidget med babyen.

Unge mødre bør alltid huske at uansett hvor praktisk eller hadde arrangert et sted for endring, kan du ikke være borte i et sekund. Hvis et barn faller fra en høy overflate, er det utvilsomt få en hodeskade. Det beste er å sette barnet i sengen når fraværet er nødvendig selv for et halvt sekund.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

Del med vennene dine!

Barnesenger er transformatorer med en pendel, en kommode, stellebord. 12 Foto Valg senger-transformatorer for barn

Brystet i vintage stil

Kommoder for et soverom: 12 bilder. Hvordan velge en kommode på soverommet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

99 − 89 =