En nisje i veggen for en seng

en l til i

en nisje i veggen for en seng

• nisje i rommet, atskilt fra hovedrommet gardin, bue eller kolonner og designet for å inneholde en seng eller sofa

• nisje i veggen, fungerer vanligvis som et soverom

• soveområde, en liten side rom uten vinduer, belyst gjennom glassdørene, eller nisje med en seng, atskilt med en gardin

• dypere, nisje i veggen (vanligvis til sengs)

• intime alkove for sengen

• nisje for intime liv

• dypere, nisje i veggen av interiøret

• hull i veggen

• nisje i veggen for en seng

• nisje for sex

• fransk "nisje i veggen"

• nisje i veggen av interiøret

• sykehussenger i veggen

• seng utsparing i veggen

• sove nisje i veggen

• alkove aristokrat

• hull i veggen for en seng

• dybde på rommet

• nisje amorøse affærer

• dybden av rommet, vanligvis for en seng

• et anagram av ordet hovslager

• m. Fransk. en stor nisje i veggen av fordypningen, for eksempel. for en seng; hylle rom, sinus, trålpose, en død ende. alkove dekorasjoner

Wall nisje i soverommet - en gjennomgang av de effektive metoder for design (68 bilder)

Hvis du tar sikte på å skape et originalt interiør i hjemmet ditt, kan du bruke ikke-standard ideer.

Man har å utstyre veggen i fordypningene i de funksjonelle nisjer. Installere dem på soverommet, vil du være i stand til å dekorere hodegjerde og løse problemene med lagring.

For produksjon av miljøvennlig utforming, bruker gipsplater, er festet til rammen av en aluminiumsprofil.

Egenskaper og utvalg av nisjer i soverommet

Det indre gips nisje soverommet er brukt som et dekorativt element. På hyllene i den sentrale delen kan lagre små elementer, små kunstverk og stilig tilbehør.

Sidefelt strukturen vil tjene som en stor innenlandsk bokhyller eller plassere et akvarium setting. Bestemme å lage et plaster nisje, husk at det er to typer funksjonelle, rene og sjarmerende vakkert design.

Hvis du eier en dobbel eller enkel seng, skape en nisje-type dyp med stemningsbelysning. I den nedre delen er gode ordne hyllene der det er tillatt å oppbevare sengetøy.

Plasser stativer og fjernsynsmottakeren tunere i ulike avdelinger av dekorative type. Visuelt utvide boareal, dekorere design eller speil fotografisk bakgrunn.

I tillegg dekorere nisje tekstilmaterialer, teksturerte plaster eller glasselementer.

Å gjøre sin egen nisje Puss følger tre stadier av arbeid. Først utvikle en detaljert designprosjekt, må utformingen og montere aluminiumsramme av de respektive profildeler. På de riktige stedene alle designelementer feste plugger.

Hvis du ønsker å lage et produkt av ikke-standard geometriske figurer, pre-beregne parametrene. Gulv og tak feste av horisontalt anbrakte profiler og deretter forsterke stivheten av strukturen med flere elementer.

I de neste trinn obsheyte rammedeler gips, ferdig snitt stikksag.

Utgangspunkt utstyre bakgrunnsbelysning skjult inne i fordypningen lede den elektriske ledninger. Endedekselet struktur kitt blanding serpiruyuschey bånd styrke ledd hjørner montere utjevning hjørner zashpaklyuyte steds festene.

Helt tørket nisje forberedt til pynt. For å glatte ut humper behandle sandpapir overflaten. For ytterligere å forbedre adhesjonen slutt påføre grunnsjiktet.

Soverommet er utstyrt med en nisje over sengen. Dets struktur kan oppta hele området av veggen, eller bare halvparten av denne parameteren. Med denne funksjonen kan du enkelt velge soverom og garderobe området.

For å skape en interessant visuell effekt, sett transparente hyller og lamper. Fordele nisje dybde flere nyanser med tilstrekkelig lyse flater.

Du har lov til å gjøre utformingen av en eller flere forskjellige-nisjer, og deretter ordne dem i den rekkefølgen.

 • Utvikling original innredning nisje soveområde, gjennom ulike varianter av design ideer. For å danne utforming og virkning gjelder tapet belegg stoff, malingssammensetninger, dekorative plaster, plastdeler, tre, syntetisk stein, speil og glassflater.

  Maling og grovt malerier kan dekorere umiddelbart forberedt overflaten. Under valget av gipsblandinger for å studere det som er nevnt på emballasjen.

  Tre, plast og andre materialer fast med spiker flytende. Omkretsen av det ferdige produkt dekorere stukk, feste den til væskeoverflaten av neglene.

  Utstyre belysning pre montere ledningene utforming og dekor prosess etter avsperringsproppen lyskastere. I hver nisje fritt plassert flere flerfarget LED strimler.

  For den opprinnelige utsmykningen av en stor nisje plassert i soverom, bestille en gigantisk fotopaneler.

 • Air effekt Laget med glasshyller. Hver utforming kan plasseres et par stykker av disse elementer. Da den funksjonelle nisje gipsplater perfekt dekorere en rekke interiører.

  Seng i en nisje - spesielt interiøret, utvalg av modeller

  Target hull i veggen (alkove) kan brukes for å få plass til en komfortabel seng. Tilstedeværelsen av nisjer komplisere ordningen rom prosessen, men vil skape en hyggelig atmosfære.

  Sengen i krok - særlig den indre

  Interiør med nisje ser flott ut både i luksusleiligheter og i små leiligheter i gamle hus. Veggmontering er også skapt av utbygging av standard rom. For eksempel, i en alkove studio leilighet vil spare plass. Seng i en alkove egnet for rom, innredet i moderne eller klassisk stil.

  Interiøret har med å sove i alkove:

  • Disposition med en nisje som passer for en studioleilighet, noe som gir gode reguleringsplan lokaler.
  • Stilen er forpliktet til å følge den generelle styrkingen av designløsning for plass i rommet.
  • Plassere en massiv seng i en nisje vil tillate visuelt skjule dimensjonene av møbler. Så fargerik detalj i interiøret ikke tiltrekke oppmerksomhet, om ikke bevisst fokus ved bruk av lyse dekorative elementer.
  • Riktig plassering av møbler i alkove vil skape en intim atmosfære.
  • Mål nisjer tillater å plassere en fullverdig enkel eller dobbeltseng.
  • Visuelt utvide plassen anbefales å bruke møbler og sengetøy lyse farger.
  • Forsiktig kunstig belysning i form av belysning og lyskastere vil gjøre den nødvendige vekt i utformingen av rommet.

  Visuelt sovende er forpliktet til å være i samsvar med andre deler av det indre av rommet, herunder bruk av materialer for etterbehandling krok. For stil loft, techno og high-tech bør brukes med forsiktighet møbeldesign. Den klassiske design er avhengig av massiv og luksuriøs finish.

  Det er noen populære valg av overnatting seng i en alkove. Avhengig bestemt layout av rommet designere anbefaler bruk av en seng av standard konstruksjon, bygget eller plassert på catwalk modeller av møbler. Hver art har sine fordeler.

  Classic seng plassert i en nisje i veggen

  Seng standard design er egnet for rom der nisje er en stor del av plassen. Den fotenden av sengen kan rage forbi utsparingen i veggen, mens hodet er alltid på baksiden av krok. En nisje i veggen for en seng skjer ofte i form av en bue eller en liten grop i nærheten av vinduet.

  Fordeler med standard konfigurasjon:

  • I nærheten av sengen kan settes kompakt nattbordet.
  • B vil engasjere oppmerksomheten, blitt et sentralt element i interiøret.
  • For å imøtekomme sengen kan benyttes med utsparinger 80 cm i bredde.
  • I motsetning til den innebygde analoge stående møbler kan flyttes.
  • For installasjon i en nisje, kan du bruke sengen av standardiserte størrelser.

  Den eneste betydelige ulempen av standard konfigurasjon er den begrenset funksjonalitet. Dette alternativet er å plassere sengen i en nisje gir ikke muligheten til å legge til flere beholdere for lagring.

  Bruke seng klassisk design vil koble nisje og hoveddelen av rommet sammen. En kobling blir bare projisere en dypere køye. Størrelsen på alkove er nesten irrelevant, siden sengen kan okkupere bare en del av nisje plass.

  Innebygd seng - den ideelle løsningen for å spare plass. Denne utgave blir brukt for lite soverom. Utformingen av alkove er avgjørende, derfor i de fleste tilfeller møbler for innebygging er laget på bestilling.

  Fordeler med embedded design:

  • Det sparer plass i rommet.
  • Sengen er usynlig med mindre spesifikt fokusere på det.
  • Enkelt modell og lastebil i løpet av dagen kan fungere som en sofa.
  • Plassen ved siden av sengen kan brukes til å huse de åpne hyller og en skjult skuff.
  • Med hjelp av skjermen sengen kan bli isolert fra resten av rommet.

  Bygget i en alkove seng er ideelt for å dekorere et barns rom og studioleiligheter. For installasjon har til å tildele i det minste en utsparing bredde på 180 cm og en dybde på mer enn 80 cm. Sengen bygget inn i en nisje vil tillate betinget dele rommet i to soner, koser sitteområde i en leilighet. Kunstig alkove for innebygde møbler er laget på scenen av utbygging av leiligheter ved bygging gipsplate kontruksjoner av forskjellige konfigurasjoner.

  Ligger i en alkove seng på pallen kombinerer det beste fra de to populære design. Podium vil betydelig forbedre funksjonaliteten av sengen på grunn av den vellykkede organiseringen av flere ting lagringsplass.

  Variety av sengen på podiet:

  • Installert i en nisje standard konstruksjon på en høyde.
  • Den innebygde alkove med Lin skuffer plattform.
  • Uttrekkbar seng i den brettede posisjon er under pallen.

  Plattformen i en nisje med en uttrekkbar seng - er en eksklusiv løsning for å arrangere lokaler. Å installere en slik seng er nødt til å bruke mekanismen for transformasjon med spesielle guider som gjør sengen til å gjemme under en funksjonell plattform.

  Fordelene kai på podiet:

  • Attraktivt design, egnet for reguleringsplan lokaler.
  • Betydelige besparelser i verdensrommet.
  • Tilgjengelighet av plass til å organisere ting lagring.
  • Muligheten til å skjule de ulike verktøyene under sengen.

  Installasjon av plattformen i en nisje for alt gentrifisering. Exclusive Bed vil engasjere seg oppmerksomheten, i stor grad utvide funksjonaliteten i romprisen.

  Hvordan velge en god seng i en nisje - en alkove

  Organisasjon køye avhenger av behov og preferanser leietakere, men sengen er nødvendig for å harmonisk utfylle den valgte stilen interiøret. For dette er det nødvendig å ta hensyn til valg av rammen, base og madrass.

  Wood - det beste materialet for produksjon av kadaveret møbler. Solid løvtre gi øket styrke og miljømessige renslighet. Smidd metall og de rørformede komponenter som brukes i konstruksjoner som er beregnet for anordning i et moderne interiør. Tremasse (MDF, sponplater) for produksjon av senger er ikke anbefalt, da de kan lett bli skadet.

  Base Bed senger

  Bunnen av leiet er laget av metall eller treverk i form av en kontinuerlig bane eller ortopedisk gittersystem. Det andre alternativet er å foretrekke, ettersom den innebygde fleksibel lamell madrass vil forbedre ortopedisk effekt og forlenger dens levetid. For fremstilling av stive faste baser som brukes plater av kryssfiner eller treplanker. Spilebunn består av nesten konkave ribber som understøtter madrassen.

  Komfortabel seng i en alkove er ikke dårligere enn vanlig nivå av komfort av møbler, men størrelsen på disse sengene er ytterligere justert for å reflektere dypere dimensjoner. Den typiske lengden på sengen mer enn 180 cm. Hvis alkove bredden er mye dårligere enn denne indeksen blir nødt til å velge bort den innebygde senger, velger standardkonfigurasjonen. Dybden av fordypningen må være minst 60 cm i bredde enkeltseng tar fra 80 til 100 cm, og den lastebil -. 120 til 140 cm dobbeltmøbel å bli posisjonert, vil utsparingen strekke seg til 200 til 220 cm ..

  I prosessen med å velge en madrass bør gjøres basert på måling og for å bestemme den optimale grad av stivhet seng. Hygienisk hypoallergene og hjelpestoffer er anbefalt for daglig bruk. Ved fremstilling av madrasser Springless anvendes naturlig latex og kokos kokos. Disse harde fyllstoffer er forskjellig optimal ortopedisk effekt.

  Valg av en fjærmadrass, er det anbefalt å gi preferanse til produkter på en uavhengig enhet. Alvorlighetsgraden justeres i henhold til de konstruksjonstrekk, slik at modellen med flere hundre forsterket fjærer understøtter en perfekt ryggraden. Uavhengig av muligheten til å fylle avtagbart deksel av høy kvalitet for en madrass fremstilt av naturlige stoffer.

  Bilde interiør med senger i en alkove

  Når det gjelder bosetting små-sized leiligheter, overnatting soverommet i en alkove samtidig oppfylle funksjonelle og dekorative. Et slikt alternativ plan vil se flott ut på soverommet, kombinert med stue.

 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  8 + 1 =