Easter håndverk med hendene

TOPP 10 håndverk med hendene etter påske, som er bilde av hva og hvordan du gjør?

Jeg kan tilby deg her er håndverk å gjøre for påsken med hendene. Representerer toppen - 10 for påsken håndverk med hendene:

Det er dessverre alt. Topp ti håndverk ikke funnet. Men du har en sjanse til å lukke at hans ti slike arbeider.

Håndverk til påske med hendene Holiday enda mer interessant. De kan donere, eller lage dekorasjoner for interiøret. De plukker opp på strukturen og gjøre ferien lysere.

For eksempel kan du ta bilder fra korn. Det er ikke lenge, det er mulig å utføre slike håndverk med barn. Du kan også ta egg fra korn.

Håndverk kan være spiselig. Veldig vakre og søte spiselige hvit sjokolade egg til påske.

Spiselige sjokolade egg kan lage sjokolade egg med en kremet mousse - ser bra ut, slik egg - hvit mousse og en bit av aprikos i stedet for eggeplomme.

Vintage se vakre egg til påske.

Hendene kan gjøre kylling av papp eller hekle, lage origami kylling.

Eller du kan lage påske hare.

Marmor egg ser originalt og gjort raskt.

Et utvalg av originale håndverk for barn for påsken.

3 D papir egg.

Plater for egg til påske - komfortable, vakre.

Mange familier kom traditsiya- slektninger gi til de store påskeferie hjemmelagde egg. De gjør forskjellige, hver gjelder sine ferdigheter og evnen til å produsere påske attributt. Det enkleste alternativet, i lim, plast egg høsting dryss med fargede paljetter.

Barnet vil være interessant å gjøre med en voksen ferie egg for besteforeldre i form av kylling fra kinderegg.

Fans risovat- kunstnerisk hånd kan male i festlig dekorasjon påske egg. I alle fall til å dekorere for ferien for dine kjære.

Nummer én. Det første stedet.

Jeg kunne ikke motstå, og det første tallet angir her er en velsmakende håndverk av ostemasse masse, så denne ideen er veldig imponert over meg, å det samme for produksjon av en slik uvanlig ferie element i seg selv trenger curd masse, form og lav temperatur.

Nummer to. Andreplassen.

Vi er alle vant til å male egg, blant annet i løk skinn. Og vi vet alle hva som kan skje med et egg inne i skallet under matlaging hvis skallet selv flere steder sprekke. Og her er det hvordan denne tiden kan brukes med fordel for en svært original og vakker versjon av de ferdige maleriet egg.

Nummer tre. Tredje plass.

For en fest i påsken uten påskeharen. De kan være laget av farget stoff, og i stedet for å bruke øye knapper og perler. Bart, munn og øyevippene får med en markør eller broderi. Les mer her.

Nummer fire. Fjerde plass.

Det er de vanlige fargede egg ved hjelp skrelle hentet fra pærene kan bli omgjort til et kunstverk. Den trenger bare konditorfarge og en meget tynn pensel, samt mye tålmodighet og hardt arbeid.

Nummer fem. Femteplass.

Hvis du tar en ferdig kokt egg, men heller tomt skall, så vi kunne ha gjort et slikt mesterverk, ved hjelp av ulike dekorasjoner korn. Det kan være fint å stikke bønner, erter, solsikkefrø, ris og mer. Clay kan brukes og mat. Hvis man limt ornament på et tomt skall, kan det ferdige produkt ytterligere belagt med flere lag med lakk. For dette er godt egnet aerosol klarlakk.

Nummer seks. Sjette plass.

At disse søte kaniner på båndet, kan du kjøpe, og kan gjøres av deg selv. Nok til å kjøpe en spesiell polymer leire for sculpting. Denne praktisk talt som leire, blir leire bare etter polymerisering, fast stoff.

Nummer syv. Syvende plass.

For å gjøre påskeegg laget av papier-mache er svært enkel. Du trenger en ball, silkepapir og lim PVA. Pumpe opp en liten ball, suge papiret i PVA, og deretter lime over med lag av marmor. Etter tørking av de dekk rester kan fjernes gjennom hullet for å forsegle. Etter tørking, farge malingen.

Nummer åtte. Åttende plass.

Hvis tid og penger, spesielt ikke, kan du gjøre håndverk ut av papir og papp. Bare trenger saks, lim og markører. Cut egg color og fast på postkort. Legge gratulasjoner.

Nummer ni. Niende plass.

Hvis derimot, du har mye tid, kan du gjøre origami egg. Papir torsjon Du trenger smale strimler av farget papir, saks og lim, samt mye tålmodighet, og selve ideen. Du må komme opp med et mønster og tiltak for å implementere det på overflaten.

Nummer ti. Tiende plass.

Å utforme de viktigste funnene er ideen. Gå videre og du vil lykkes.

Håndverk med sine egne hender etter påske, noe som kan gjøres fra skrap materilov.

For å gjøre dem, trenger du ikke noen spesielle ferdigheter - for å takle dem, selv barna i barnehagen.

Nummer 1. eared Easter Bunnies.

Nummer 2. gult papir kyllinger.

Nummer 3. Igjen bunnies.

4. En rekke håndverk å takle og babyen.

Antall 5. Angels av de vanlige lin klyper.

Tall 6. Bunnies, kyllinger, fargerike påskeegg.

Nummer 7. pappemballasje ut av egget - et utmerket materiale for gjennomføring av kreative ideer.

Tall 8, 9 og 10. Igjen, påske kjente figurer i den nye versjonen.

omtrentlig Rangering håndverk for påske, laget med sine egne hender:

 • Of course, Easter egg. De kan utføre på en rekke materialer og mengdeforhold. En av de mest vanlige håndverket egne hender etter påske er et egg fra perlene. Vanligvis er denne kjøpt av tre arbeidsstykke-egg som deretter blir flettet perler valgt mønster.

 • Påske kurv med hendene Det vil også være viktig å se i ethvert hjem, og det kan utføre en praktisk funksjon, i tillegg til dekorative. Hvordan lage påske kurv (hvilke materialer), samt hva det dekorere - malt i mine spørsmål om dette temaet!
 • påske kylling. Dette hack for noen år siden, vi sydde for huset hennes og nå har hun en fryd for øyet år i påsken. Implikasjonene av denne enkle kylling: det er plantet på en plate med egg, og får dem gjennom hullene under vingene av kylling. Her er et bilde.

 • Easter egg av trådene. Enkel og kreativ alternativ håndverk med hendene etter påske. For dens ytelse er tilstrekkelig til å bære en egg (fortrinnsvis strømmet eggeplomme og albumen), lim (PVAC eller skrivepapir) og også tråden. Egg lagt tettsluttende gjenge (tilfeldig), og deretter rikelig dekket med lim og tørker. Deretter forblir forsiktig knuse skallet og trekke den ut fra innsiden av fartøyet. Du kan også dekorere med et bånd egg.

 • Easter Bunny - Påske hack, Det vil være et flott tilbehør for ethvert hjem og tiltrekke seg interesse av barna. Spesielt hvis du oppretter håndverk med dem. Påskehare kan gjøres av papir, papp, og sy ut av materialet. Ulike versjoner av håndverket Påskeharen er beskrevet i linken!

Motley påskeegg laget av filt. De er sydd av brikker av samme form, men forskjellige farger og størrelser. Her er et diagram av delene.

Dekorere påske egg garn. Egg belegges med PVA-lim og pakket garn - i dette tilfellet utføres tett spiralspoler.

Crafts fra en tom eggeskall ved hjelp av et farget papir eller papp, og den sakse PVA lim. Vanligvis er dette små dyr eller fugler.

Påske lys i eggeskallet med hendene. Halvpartene av eggeskallet er plassert veken av en tett x / b filamenter ble deretter helt voks.

Kyllinger av plast egg fra kinderegg.

Serviett påsken, en brodert kors.

Brodert egg. Til å begynne med er det nødvendig å frigjøre innholdet i egget, og deretter en lang tynn nål gjennom hull gjort, var det praktisk å passere en tråd, og deretter træ fargede kryss søm mønstre.

Artikler av salt deig, som deretter må male i riktig farge. Kaniner, kyllinger, høner.

Påske reir for egg av tørt gress. Gress til å assosiere i form av bunter, og bunter deretter stiftes sammen ved å folde dem rundt hverandre.

Flettet kurv fra vinstokker.

Påske - tradisjonelle ferie, som blir feiret over hele verden. For i butikkene begynner å selge alt relatert til påske (påske kurver, påske kaniner og D. osv.). Men det kan også gjøres for hånd.

 1. Du kan lage påske krans av følte at festen skal pryde veggene, gardinene.

Og selvfølgelig påskeegg i ethvert materiale (fra tråder, perler, filt, etc.)

Hvordan ta et standpunkt for egg av papir i form av blomster her.

Hvordan lage en serviett for kaken her.

Hvordan å knytte en serviett for kaken her.

Hvordan lage påskeharen egg herfra.

Hvordan lage Easter Bunny eggeglass her.

Hvordan å knytte et standpunkt for egg i form av en hare her.

Hvordan lage påskeharen fra saltet deig her.

Easter egg, kaniner her.

Hack program kort for påsken

Her er en kylling kurv, kan du gjøre som en mote titt på bildet nedenfor.

Og du kan laste ned under bildet, skrive den ut og sammen med barnet for å gjøre påske håndverk.

La oss være realistiske)) presenterer en liste over håndverk som kan iverksettes hvis det er en litt fantasi og fingerferdighet. Men det beste alternativet som vil underholde barn - er å kjøpe en masse kinderegg, spise dem, få egg og gjøre sine ansikter kyllinger ved hjelp plasticine. Deretter må du sortere dem ut på grønt papir eller matte, hell over chips med grønn eller gult papir farge.

Det er det fine med denne påsken gjøre mine barn:

Easter håndverk med hendene: 64 gode ideer!

Påskeferie - alle kristne venter på denne dagen med en spesiell spenning. Den mest ren og lys ferie påsken på samme dag varsel og katolikker og ortodokse. Butikkene vil være alle slags tradisjonelle påske suvenirer, men hvorfor ikke prøve i produksjonen? Tross alt håndlaget påske håndverk litt dårligere enn det butikk-kjøpte kolleger.

Det finnes mange flotte påske ideer, og mange av disse kan gjøres som en familie, til å bli med håndarbeid selv små barn. Lage dine egne hender håndverk for påsken kan følge historier om historien til denne ferien.

Påsken kan betraktes kulminasjonen av det liturgiske år. Hvert år blir påsken feiret den nye datoen, fordi det går kalkulus måne-solar kalender.

Imidlertid kan påsken ikke bli tildelt før 7 april og 8. mai senere.

Det er svært viktig symbolikk av ferien. Tradisjonelt blir det et symbol som liksom betyr en fornyelse av livet - det er påske bekker, lys - er det påske brann og livet selv (kaker, egg og kaniner).

Påskeegg - den vanligste symbolet på ferie, som markerer seier over døden. Tradisjonelt, må de være rød, men i dag egg er dekorert på alle måter. Likevel rødt er viktig. Tross alt, ifølge legenden. da Maria Magdalena kom til herskeren Tiberius kunn mirakuløse Kristi oppstandelse, og brakte ham en gave egg, sa han: "Det er umulig akkurat som det er umulig at det vil bli rød egg." Og egget ble rød i hendene på Tiberius! Siden da, indikerer den røde fargen seier over døden, fornyelse.

For mer enn et århundre levende og en tradisjon: å sende venner og familie en vakker påskekort. De representerte ikke bare symbolene på ferie, men også den vakre våroppblomstringen. Og søte kyllinger, kaniner, blomster, påske kaker.

Easter egg dekorasjon alternativer er mange. De er avhengig av hva slags materialer som brukes: papir, broderi, enkel tråd eller perler. Men først må du gjøre det tomt.

Forberedelse til påskeegg

Som eggformet stykket kan være:

 • veden
 • skum blank
 • naturlig materiale blank
 • ukonvensjonelle preform

Tre høsting for egg

Kanskje den mest praktiske er et skum preform. Og alt fordi den holder formen godt, og dermed ikke være for vanskelig. I den kan du stikke pinner, og så lett. D.

Forberedelse for egg fra skum

Men gjør påske håndverk med hendene godt av det faktum at selv arbeidsstykket kan være laget av skrap materialer!

I den vanlige rå egg har vi å gjøre to små hull: topp - ikke mer enn 2 mm, og bunnen - et sted 5 mm i diameter. For dette formålet, trenger vi en syl eller en tilstrekkelig tykk nål. Etter disse fremgangsmåtene, kan proteinet og eggeplomme lett renner over fra bunnen. Du må vaske og tørke henne skallet.

Plast egg fra den berømte alle barn av sjokolade godbiter også kan brukes som et tomt - det er ganske ekte oplesti perler eller slips.

Egg fra perler er preget av sin eleganse og alltid tiltrukket vnimanie.Eto nok møysommelig, delikat arbeid, men resultatet er alltid imponerende. Vi trenger en spesiell vevemønster, og deretter forsiktig flytte den til egg, som vi tidligere har nanesom påstrykningspapir. Men hvis du ikke har tidligere engasjert i perlebroderier, har kompliserte, selv om en slik detaljert master class som "påskeegg av perler: utsøkt håndverk med hendene", vil være en stor hjelp i den første kreative opplevelsen av denne typen.

Hvorfor ikke avviker fra standard volumetriske egg uten å gjøre en flat anheng med broderi? Det ser veldig kult, original, og ikke å si at arbeidet til noen unnvikende. I en detaljert master class "påskeegg-Pysanka" beskriver hvordan å brodere og montere en slik uvanlig egg. Kompleksiteten vil trolig være bare i det faktum at de aller broderi vil ta litt tid. Men resultatet er verdt det!

Du kan fortsatt bli med den tradisjonelle ideen om surround egg, og i dette tilfellet "cross" anbefaler å ta hensyn til master class for å lage en "bolle med broderi." Bare i stedet for juletreet ball, vil vi bruke den tomme i form av egg. Sørg for å være svært forsiktig memento, alle ønsker å se det nærmere, eller selv å bli eier av en slik skjønnhet.

Påskeegg laget av filt og fleece

Hvis du gjør en slik uvanlig gave til påske med hendene, for å være sikker, det vil bli verdsatt. Det kan også fungere som en maskot, fordi look suvenirer laget av disse materialene er alltid lys og uvanlig.

Og, forresten, i utarbeidelsen av denne souvenir du nøyaktig kan engasjere barn. Det viktigste kravet - nøyaktighet, men vanskeligheten i produksjonsprosessen av eggene ikke vil, er alt svært enkel. Men selve avstemningen, podsmotrev master class "påskeegg laget av filt - perfekt souvenir i en lys dag!"

Krans egg laget av filt

Man trenger bare å fylle opp med disse utrolig vinnende i håndarbeid materialer, og det videre arbeidet vil gå som smurt.

Selv om du strikker litt vet hvordan å lage vakre strikkede påskeegg vil være på skulderen og deg. Nok til å plukke opp krok, garn og lys mestre teknikken kolonnen, uten sc.

Selvfølgelig, det finnes alternativer og mer komplisert. Mer erfarne knitters'll vil ha en enkel måte å knytte egg å feste en lys blomst med vakre knapper i kjernen. Men på etableringen allerede har til å prøve, selv om det ikke er så vanskelig å gjøre.

Veldig kult utseende påskeegg, "kledd" i spindelvev flettverk. Det er mørt, delikat, og gjøre enkel jobb. Master klasse med den vakre navnet "Lacy prakt" uhyggelig detalj alle aspekter av produksjon av håndlagde suvenirer.

Også en veldig interessant versjon av en suvenir - en gave til påske, laget med sine egne hender, vil ha mye til sin smak. For å gjøre det, trenger vi:

 • skum blank
 • silke eller bomullstråd hvit
 • PVA lim
 • pinner
 • polyetylen-film
 • dekorasjon detaljer

Først skum zagotovochku vi lukker polyetylen. Dette er for å sikre at våre emner ikke er limt til skum, og deretter trakk seg uten problemer. Da må vi svært nøye for å stikke nåler inn i arbeidsstykket. One-serien vil være på kanten av fremtiden til det lille vinduet, og den andre serien vil gå på den ovale påskeegg.

I andre halvdel av vinduet ikke vil bli, slik at antall nåler vil gjøre utelukkende på de ovale egg.

Halvdelene er laget separat fra hverandre!

Thread vi dyppet i PVA lim og Skår av vår billet. Det er bedre å vikle ikke kaotisk, og observere mønsteret "sikksakk" kjent gjennomgående ytre og indre rader.

Når innpakning er fullført, kan tråden være en gang til for å dekke klebemidlet. Videre venter på den tomme brønnen er tørr. Når dette skjer, er vi veldig, veldig forsiktig ta ut pinnen, og deretter fjerne halvparten fra arbeidsstykket.

Mate saken på et lignende prinsipp. Nå må du koble dem sammen med de andre søstrene. Du kan binde opp sin satin bånd eller varmt fix pistol.

Flott om i en slik delikat påskeegg du putter en fluffy miniatyr tsyplonochka eller kanin. Egg kan knytte et tynt bånd, topp skjønnhet pryder bue. Resultatet ble en vakker hack: mange vil bli overrasket over at du gjorde det selv!

Påskeegg i faget Origami

Farget papir og trekantede moduler - dersom det dreier seg om noe du sa, selvsagt verdt å eksperimentere med en lignende souvenir påske.

Hvordan lage en trekantet modul Origami

Først må du lære å lage moduler av farget papir, da denne ferdigheten er nyttig for deg i din nye origami gjenstander.

For å gjøre dette, razlineivaete du farget papir på en spesiell måte. Det er imidlertid minst to måter å produsere modulene. Typisk papiret brettet flere ganger, på et tidspunkt kutt, og deretter de samme stykkene blir transformert inn i fremtidige moduler. Hvordan å kutte papir, kan du se på videoen:

Trinnvis workshop på å lage påskeegg i Origami teknikk

Vi vil gå frem som følger:

 1. Vi må forberede 99 112 grønne og rosa trekantede moduler.
 2. I første er 2. og 3. rader 8 grønne moduler. De kan enkelt monteres på hverandre.
 3. Den fjerde rad er rosa 16 moduler som trenger å bli satt på en lomme.
 4. Femte rekke tilfeller på prinsippet: 2 grønne modulemodule 2 2 rosa grønn og så videre ..
 5. Andre rad: det samme prinsipp, men mønsteret er nødvendig for å skifte en litt til siden.
 6. Videre forsøkte vi å injisere en egg skålform og fortsette å spre det samme mønster, uten å glemme å skifte til den ene side.
 7. Gjør 8 rader må mønstret.
 8. Den neste serien vil være fra 16 enheter av rosa.
 9. For å fullføre arbeidet med en rekke grønne moduler som vil sitte ned til tre lille hjørne.

Video workshop detaljer vil instruere deg hvordan du oppretter en egg-origami:

Og neste master class vil fortelle deg hvordan du kan forbedre ytelsen. Men for nybegynnere er det beste valget vil være det første alternativet, siden det så enkelt som mulig, men resultatet er like attraktive.

Påskeegg i faget Kvilling

For å gjøre arbeidet i denne teknikken trenger du:

Først av alt, bør du vurdere hva som ville være egget. Elementene kan limes til arbeidsstykket selv:

Og du kan deretter forsiktig fjerne blank. Dette er nødvendig for å sikre at egget kom hul og openwork.

Hvis du velger det andre alternativet, er produksjon prinsippet den samme som for utførelsen av tråden påskeegg. Det vil si, vi går gjennom følgende:

 1. Egg tett polyetylen, og deretter, ved å starte fra toppen av formens stikker kvilinga elementer. Hvert element bør ikke bare være forbundet med den forrige, men også for å konsolidere to eller tre pinner.
 2. Så det vil bli gjort den øvre halvdelen av egg, så må du dekke det med maling, la tørke.
 3. Nå kan man gjøre det andre arbeidsstykket (nedre halvdel), og etter tørking for å lime de to delene.

Quilling elementer vendinger som vi trenger det. Fungere bedre på forhånd, for å unngå å kaste bort tid i prosessen med å produsere et påskeegg. For ikke å tape, bedre å følge denne videoen master class:

Velstand og overflod i påske symbolikk - en kanin. Det antas å bringe lykke til den som mottar det som en gave. Du kan sette den ved siden av en kurv med påskeegg, vil det være henne pen og søt vakt.

Du kan lage en enkel kanin grå lin, kan du sy fargede sjarmerende kaniner, bruker all sin fantasi. Dette betyr ikke nødvendigvis fjerne souvenir før neste påske, fordi det kan være en god maskot for et år.

Se på vår workshop "Easter Bunnies bringe lykke", og velg den som falt til din smak)

Uten å bruke mye krefter, kan du lage en søt påskekurv med hendene, som vil se så kule fargede egg. Mange varianter:

I tillegg mestere gjøre kurv med papir! Spesielt vakre kurver laget i Kvilling kunst.

Og hvordan gjør du en kurv dekorert med heklede blomster? Men vakkert. Påske kake og egg assosiert teknikk amigurumi, fungere som en utmerket fylling!

Lys i form av et egg - en original souvenir påske. Vårt verksted "påskelyset og de beskyttende egenskapene til" ikke la noen spørsmål om "hvordan å gjøre dem."

Forresten, kan de samme eggeskall bli bedre lysestaker:

Classics av ​​sjangeren! Men nå kan du starte sin produksjon, fordi tiden for et slikt stort behov broderi. Ordninger som du vil brodere veldig mye. Vurdere ditt ferdighetsnivå og velg:

Påske serviett med broderi

Påske håndkle med broderi

Påske duk med broderi

Se andre ordninger påskeduker og servietter på vårt forum, emne: "Påske ordninger"

Påske kort med broderi

Du er allerede kjent broderi kryss ordninger kan brukes til å produsere postkort med sine egne hender.

Påskekort, brodert kors

Påskekort, broderte bånd

Papir tomt for gratulasjonskort, kan stoff, blonder og bånd gjøres ganske søt otkrytochku påske. Det vil ikke ta mye av din tid.

Påske kort i Scrapbooking teknikker

Ingenting hindrer deg å lage et kort i scrapbooking teknikk. Som allerede nevnt, de viktigste fagene er påskeegg, ortodokse kirker, kaker og blomster.

Strikket dekorasjoner for påskeegg

Hvordan liker du ideen om "priodet9raquo; easter egg 🙂

Påske - lys, god ferie og litt søt gøy den dagen vil ikke være overflødig. For eksempel, påskeegg, du kan "kle opp" i en strikket lue. Ører, bumbonchiki, ja alt - viktigst, for å bruke lyse garnet. Spesielt slike utsmykking som barn. som har til gode å bli kjent med påskeferie.

Og du kan bare pålegge en søte små dyrene, de samme høner og kaniner. Er knyttet til sine barn og produksjon, selv i påvente av ferien, vil de også være engasjert i gledesfylt og nyttig.

Forresten, vil ferdigheter være nyttig i produksjon av strikking og støtter under egg. De vil være en flott dekorasjon på mer enn ett år vil være påskebord, og sikkert brukt. Hvis du vet hvordan å strikke klut, hatter, gjøre enkle ting en krok, knytte et standpunkt vil være lett.

Hvis du har et ønske om å gjøre noe med sine egne hender håndverk for påske, vil vi være glad for å se deg i vårt prosjekt, "Påske sovmestniki"

Ta deg tid til å finne tid til håndarbeid, fordi påsken håndverk med hendene har en spesiell hensikt: de ikke bare vise de kreative makings av mestere, men også gi en mulighet til mer dypt føle ferie selv. Du tenner i påsken.

"Cross" garanterer kreative take-off for hele året! 🙂

Easter håndverk med hendene: 64 gode ideer! 2 kommentarer

Awesome håndverk. For påsken gjøre et slikt mirakel podstavochki eller hatter for egg - skjønnhet ... Takk for tipset ...

Alle veldig hyggelig! takk

Legg til en kommentar avbryte svar

kategori

kryss-sting og andre håndarbeid

Plassere nettstedet materialer på andre områder er forbudt!

Ved å sende inn noen form på nettstedet, godtar du

Originale artikler til God påske

Hvorfor vi elsker ferien? Sannsynligvis fordi dem en glede å forberede: tenke på gaver, dekke bordet. Men det er i våre liv spesielle, lyse, feiringer, som påske. I påsken, folk gir hverandre små påske gaver: fargede egg, kaker, kurver, påske suvenirer. Barn elsker å lage mat påske håndverk med hendene, de er så interessant å ta del i forberedelse og arbeid. Vi valgte fra en rekke håndverk de mest interessante workshops for barn og voksne.

Vi tilbyr håndverk i påsken av de mest enkle materialer, kjøp av som ikke treffer for dyrt, de er alltid der i en vanlig butikk.

Det er en interessant kurv av egg kan enkelt utføres disponibel plater, tre plugger og tape.

Sakse disponibel plater:

Støtfangere og lim på toppen for å tette papir eller festing tape. Del klyper, lim Moment lim. Top forankring tynn flette.

Nederst skåret i strimler av papir, en penn lage av papp. Pynt bue eller mer.

Skrive ut malen kaninen eller tegne på et stykke papp eller tykt papir. Farging på begge sider, lim og satt i en fot vakre påskeegg.

Originale artikler om temaet påsken

Kyllinger gjøre av disponibel skjeer, bomull disker, farget papir.

Du kan gjøre de samme morsomme kaniner:

Flere håndverk påske tema: uvanlige retter for egg. Hvor fint ville se forskjellige fargede egg på en plate av den opprinnelige! Kutt det hvite papiret 4 føtter og kaninen hodet, utarbeide en snute. Klyper satt på en plate, lim dem til papir kategoriene. På bunnen av fatet legger vi den hakkede hvitboken.

Tilsvarende gjør vi en plate av kylling. Forskjellen: gult papir og mengden av tappene.

Gaver med sine egne hender for påsken

Ideer for gaver til påske et stort utvalg å velge bli lei. Jeg håper at våre verksteder vil hjelpe deg i valget.

Påske kurver for den kommende ferien kan trekkes fra en konvensjonell papirpose. Eller av en vakker innpakningspapir, kanskje du har fortsatt esker med sjokolade. Alternativene er mange. I et slikt interessant kurven vil være et originalt se fargerike påskeegg og smakfulle godbiter.

Å arbeide behov:

Hvis du har en pakke å arbeide, må du kutte bunnen av den. Kutt side. Linjal og blyant raschertit papir i strimler 3 cm brede.

Bøy alle striper langs hele lengden til det halve.

Vi starter fra strimler å veve en kurv, som i bildet.

Til detaljene ikke er forvirret, lim strimler på toppen av kurven, og da er det alt kuttet av. Limstift og lim toppen av kurven.

Vi vil forme interessant kylling-stativ for påskeegg gratis. Det finnes flere oppskrifter for å lage deig.

 1. Flour - 2 kopper.
 2. Salt "Eksra" - en kopp.
 3. Kaldt vann - 250 gram.
 4. Pakke for lagringsprodukter.
 5. 1 ss. skje solsikkeolje.
 1. 3 kopper (300 g). Av hvetemel.
 2. 1 kopp (100 gr.) Rye-mel.
 3. 2 kopper (400 gr.) Av fine salt.
 4. 250 ml vann.

Rugmel figurer gir en varm farge på brød. For å fremstille en hvilken som helst deigblandingen mel og salt, og deretter langsomt helle kaldt vann og bland igjen. Graden av beredskap test kan defineres som følger: Hvis deigen strekker og holder seg til hendene dine, så det er mye vann. Derfor må du legge mer mel.

Å arbeide behov:

Roll kake tykkelse på 0,5-0,7 cm, vil det nest kylling selv. Den siden av reirene gjøres ved hjelp chesnokodavilku. Vi gjør "pinner" dempende vann.

Vi forlate arbeidet for en dag å tørke deigen i fremtiden velholdt form. Vi begynner å forme kyllingen. Lepim-formlegemet. Hen vi trenger, som et standpunkt for egg, så vi må lage et hull under easter egg. Ta en sirkulær form, lage en fordypning forme brystet og halsen av en kylling. Peeler gjøre fjærdrakt på brystet.

Sett tannpirker høne nakke, forlater 1,5 cm. Koble kontakten kroppen og kyllinger. Rull ut deigen gjør formens vingene 1 cm tykke. Tegn skrelleren fjærdrakt, festet til kroppen av kylling, fukting med vann.

Videre vår oppgave - å lage vakker høne hale. Grunnlaget ta oval kake tykkelse 0, 7-1 cm. Foreta høvler beheng. Skjær den bakre kanten av kniven for å ligne tegning fjær. Seksjonene ble gjort nøye, jevner dem med fingrene. Fest halen til kroppen av kylling. Legg ved noe under halen, for eksempel en ball eller et eple. Når produktet tørker, dra av eple.

Rull til en rund ball for hodet. Vi gjør en kam, fingre og stack som gir det utseendet du ønsker.

For å gjøre øynene, er det nødvendig å identifisere deres plassering. Lag en stabel bulker i øyet. Videre peeler lage en bulk for øyet var figuren.

Sett pepper ert i stedet for eleven. Vi gjør nebbet og hodet forme.

Feste hode og overkropp, å sette hodet på en tannpirker. Feste en liten teststrimmel for stabiliteten av hodet. Dekorer halsen av kylling fjær fra testen. Du kan lage kylling "øredobber" av deigemnene.

Tilsvar lepim kyllinger. Ikke glem å fukte deler for å få en bedre mount.

Vi forbeholder produktet i 1-2 dager å tørke, legg dem i lengst sted mulig selv på kabinettet. Etter en dag eller to, når kyllingene med kylling stivne, er sluttført arbeidet: å plante tall på bladene, fuktet med vann midtveis. Med forbehold om luften i 1-2 dager. Tørk de produkter først i luft og deretter sette inn i ovnen med en temperatur på 50 grader i 1 time. Etter tørking, farge malingen og dekk med lakk.

Et annet alternativ: tallene fra testen: lepim påske kaniner, høner, kyllinger. Du kan lage dem magneter på kjøleskapet, og kan bli hengende på selje kvister.

Den raskeste versjonen av gaven - farget papir servietter og bånd. Twist kokt egg i en serviett og binde bånd. Du kan erstatte bølgepapp.

Så morsomme interessante påske kylling kan hekle.

Å arbeide behov:

 1. Garn gul, 100% bomull og 50/50,
 2. Litt garn oransje og hvit.
 3. Krok nummer tre.

Vi begynner å strikke med kroppen. Den første 7-serie:

1. - 8 fm i Amigur strikke sløyfe

Andre - strikk i hver maske av 2 fm (16 fm)

3. - sc 1, fm 2, og så videre (24 sc)

4. - hver tredje sløyfe tilsett 2 fm, fm 2 (32 fm)

. 5. - n 4 hver legg 3 fm, fm 2 (40 fm)

6. - n 5 hver legge til: 4. Sc, sc 2 (48 fm)

. 7. - hver legg til krav 6,: 5 fm, fm 2 (56 fm)

8 th - 12 rader strikke uten tillegg, og deretter:

13. - provyazat sjette og syvende sløyfe med (48 sc)

14 minutter - uten ubavok (48 sc)

15 minutter - provyazyvat 5. og 6. ledd sammen (40 fm).

16. - to rader strikk uten subtraksjon (40 fm)

18 minutter - å strikke ubavki fjerde og femte ledd sammen (32 fm).

19 minutter - uten reduksjon (32 sc)

Fyll kyllingen med bomull eller syntetisk polstring.

20 minutter - provyazyvaem hver andre og tredje ledd med (16 fm).

21 minutter - hver strikk de to sløyfer sammen (8 fm)

Klipp tråden og sy igjen hullet nøye.

 • Første - rekruttere 7 blanke stemmer. gul garn løkker, 1 fm i den andre løkken fra kroken, 4 fm, fm 3 i en sløyfe, 4 fm, red. n.
 • 2. - EP 1, 4 fm, to ganger i en 2 fm krav 3 fm i en sløyfe, to ganger 2 fm i en sløyfe, komp .. n.
 • Tredje - en EP, 1 fm i hver fm rundt
 • Fjerde - en EP, en komp. n. i hver sløyfe

Strikk foten orange garn:

 • 1. - VI 2, 6 fm i den andre løkken av kroken (6 fm)
 • 2. - do får i hver sløyfe (12 fm)
 • 3. - gjøre den andre forsterkning i hvert av kravene (18 sc).
 • 4 - et antall uendret (18 sc)

Deretter redusere antall løkker som tilsettes. Fyll ut detaljene av bomull eller syntetisk polstring.

Første - rekruttere 5 VP, 1 fm i den andre løkken på kroken, polustolbik, CCH en og en SS2N

 • 1. - 6 fm Amigur løkke (6 fm)
 • 2. - do får i hver sløyfe (12 fm)
 • Tredje - ikke øke i alle andre sløyfen (18 fm)
 • 4. - gjøre øke hver tredje sløyfe (24 fm)

Sy alle deler av kroppen, er kyllingen klar.

Som påske souvenir kan du gjøre disse enkle sjarm anheng.

Gjøre jobben ganske lett. veveteknikk som kalles "murstein sting."

Å arbeide behov:

 • Forskjellige perler (farge indikert ved siden av ordningene).
 • 2 meter tynne fiskeline eller garn Ledning.
 • 2 pinner Strengen.

Veving start fra den midtre raden av figurene 1 til siffer 2 og deretter utføre hver del for seg ved motsatte ender av fiskelinen, bruk tabell.

Vevningsmønsteret egg oppmerksom på de doble rader (12 og 13 i den øvre del 13 og 14 i den nedre del). Ved fob formet på toppen av kylling pletom første høyre klaff (tall fra 5 til 9), og videre til venstre (figurene 10 til 16). Deretter slår vi til utformingen av hodet (figur 17-40).

Hvordan kan det være påske uten påske kake, påskeegg, suvenirer og engler? Her kan slike originale påske Angels gjøre med hendene utenom det vanlige pasta. Pasta kan være noe av: stjerner, kjegler, spiraler, nudler. Disse englene kan henges på et piletre kvist eller sette i påsken kurven.

Å arbeide behov:

 1. Pasta.
 2. Strikk eller pinner.
 3. Smelte eller lim Moment.
 4. PVA-lim.
 5. Baller av salt deig.

Limpistol som forbinder hodet (ball av deig) med kroppen. Deretter limer tesomochku tilbake. Velge vinger makaroni og lim på toppen av fletten.

Tykk smøre med lim PVA engel hode og bringe det ned til en fin vermicelli eller stjerner. Denne "hår" engel.

Hånd med delikat pasta. Tykt påføre klebemiddelet på sidene, i nærheten av vingene og lim.

Male eller bare male en gylden farge eller aerosol.

Hvis du ønsker å sette dem inn i påskekurv, legg pastaen inn i bagasjerommet pinne og lim, håndverk klar.

En slik en interessant kanin laget av filt kan gjøres med egne hender, vil du bidra til en detaljert master class.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 + 9 =