Easter egg fra perler

Vi lærer teknikken med pyntebånd påskeegg med perler

I påvente av den kommer, den store festen for påske, vil jeg gjerne invitere deg til å lage påskeegg fra perler. Disse tradisjonelle gaver i form av egg, som forbereder seg til feiringen finne amuletter og symboler av nåde. Denne vakre gjenstand, skapt av deres egne hender må nødvendigvis okkupere en spesiell plass på påskebord, for ikke å nevne det faktum, som er det opprinnelige og minneverdig gave til din kjære og venner.

For å gjøre påskeegg fra perler, er det nødvendig å arbeide hardt, fordi beading er svært tidkrevende prosess. Den foreslåtte Workshopen vil vise trinnvis Twining egg med bilde eksempler som vil være nyttig for nybegynnere mestere.

Prosessen med pyntebånd med perler påskeegg

En av de enkleste måtene du kan oplesti egg er teknikken for hånd veving. Ordninger hennes veving ganske enkelt å lære, men tidkrevende i den praktiske gjennomføringen. I henhold til denne fremgangsmåten, hele egg helt lukkede perler, som må dra en etter en. Men, takket være denne metoden, perlene ligger i fine linjer på hverandre. På en lignende lerret, kan du lage en helt annen mønster, men for nybegynnere den enkleste ting å lære snodde egg av fargede perler, vevet serien.

Så, før du begynner Twining og master class, la oss se hva materialer og verktøy vi trenger å gjøre for å forberede:

 • 1 № perler under egnede farger (i denne utførelsesformen er brukt, gul (RC), oransje (ORB), grønn (ST), rosa (RB) og violet (FB) tone);
 • tre-emne i form av egg;
 • monofilament-tråd;
 • nål.

Starte en prosess for veving med en gjenge på en meter lang. I øyeblikket når det begynner å gå tom, fikse det blant perlene, noe som gjør sikksakk gjennom et par linjer. Ta en ny og godt vevd inn i stoffet av henne blant perlene.

I det første trinn av veving er nødvendig for å lage en form for belte, som består av kuler, en lengde i to rekker. Ved siden av disse linjene vil gradvis dra neste.

Komme i gang og begynne perler og master class. Tredd på en tråd på to ISB og RC. Vi flytte dem over en avstand på ti centimeter fra spissen av tråden (hvor nålen ikke er involvert). Sinnet deretter nummerert perler: de to første er oransje, henholdsvis første og andre. Følgende to gule - dette er den tredje og den fjerde (som avbildet).

Nå, for å behovet nålen tres gjennom de første og andre perler, ved å innføre spissen av en nål som har en fri tråd, som avbildet.

Tråden strammes og gule kuler ligge på toppen av den oransje, det vil si på det første - fjerde på den andre - den tredje.

Følgende er tredd på en ORB og RC, henholdsvis, vil det være nummer fem og seks. En kanyle føres inn i RC (tredje) og deretter til den ORB (den andre og den femte). Sammentrekk veving. Perler, som ble rekruttert sist, ligger nær den foregående. Perlene oransje farge vises i den nederste raden, gul - toppen.

På tilsvarende måte fortsetter veveprosessen ved tilsetning av to funksjoner perler gradvis podpletaya dem til kulene som tidligere ble skrevet inn som ligger ved kanten. Tråden samtidig vises i den siste av de oransje stressede perlene. Vi ser hvordan denne prosessen som skjer i bildet.

Ifølge denne ordningen, må vi gjøre et belte med lengde lik lengden av median omkrets av utvalgte egg for fletting.

Det neste trinnet. Master Class går til tilkoblings endene av beltet. Treing nål i den første vulst (ORB) under nummer en. Deretter går til RC, som ligger ovenfor (fjerde kule), deretter RC, som ligger på kanten av beltet motsatt spissen og inn i to ORB som er den kant (dette er den endelige ORB blant hele settet av den første). Sammentrekk veving en ond sirkel, som består av to perle linjer.

Siden den første linje består av appelsin perler, i fortsettelsen av flettetråd må vise til toppen gjennom RC. Således er den etterfølgende tredje linje plassert over linjen av gule kuler.

I denne hovedklasse perler fullfører den initiale fasen.

Vi går videre til den andre, som er tilsetningen av perle linjer med bevaring av antallet av perler i det. Denne virkning vil tillate beltet å ekspandere til den ønskede bredde og i stand til å omfavne et midtre parti av de produserte egg for fletting.

Alt veving på dette nivået kan skje uten bruk av egg som en (periodisk utfører tilpasnings vevde deler av produktet), og arbeidsstykket selv.

Fletting skjema er som følger: vulst strengene til den neste raden og den gjengede nålen i den motsatte retning gjennom vulsten i den foregående linje, som ligger på toppen av en ny perle. Deretter igjen mangler en nål i et maskinskrevet perle. Som et resultat, har vi priplesti denne detalj til det som tilsvarer den i den nederste raden. Bildet vises i detalj denne prosessen.

Å legge disse perler, og trekker nålen i begynnelsen i den motsatte retning gjennom vulsten i den foregående rekke som ligger over forløpt, og etter - direkte inn i den.

Dra perlene før slutten av serien.

Etter å ha fullført den nye linjen som må gjøres med sine egne hender i en sirkel firmware gjennom alle perler, for å være i stand til å gripe dem. Så vi får et veldig tett Twining egg.

På en lignende måte som gjør vevingen av fjerde, femte og de påfølgende radene.

Antall linjer som er nødvendig for å flette på dette stadiet, på grunn av størrelsen og kaliber av utvalgte egg fremstilte perler. Den resulterende web er i form av belter bør tett passe til midten av egget med noen av partene å nå steder Product innsnevring. I denne master class kom elleve slike serier.

I den neste, den tredje fasen, er det nødvendig oplesti øverste feltene med sine egne hender. Her, i hver av linjene er det en reduksjon av grunnmaterialet.

Skjema veve lik den som tidligere ble benyttet i det siste trinn. Twining begynner på vanlig måte, ved pripleteniya perler en etter en på den respektive perle i forrige rad. I stedet der du ønsker å gjøre en reduksjon av perler, må du streng en nål og gå i de to foregående seriene.

Å gjøre ting en nedgang, fornye og begynner å dra Twining perle en etter en på toppen av de respektive perler av forrige linje til et punkt der nok en gang nødt til å gjøre kutt.

Veveprosessen bør utføres på egget for å være i stand til nøyaktig å identifisere seg selv for den materialmengde som er nødvendig for å redusere antall. Dette antallet kan bestemmes kuler henholdsvis rådende omstendigheter. Vi tror at på den ene siden, gjorde en rekke ville tett tilpasning til egget, og i den andre - at det var ingen hulrom. I dette tilfellet er det initiale antall pass ni perler i en konvensjonell måte, etter at den ene på toppen av de to drag. Derfor bør elleve ting i forrige linje har ti - å samle en ny. I det følgende linjer, skjer reduksjonen raskere.

Etter å ha gjennomført en rekke, må du lage din egen hender ring firmware gjennom alle perlene. Som et resultat av disse handlingene, får vi en tett struktur av egg pyntebånd.

Slutten av toppen kan være ganske variert. Når den endelige antallet kommer ut av de fem eller seks stykker av grunnmaterialet, er det mulig innenfor det å produsere bare en pripletenie perler. I denne hovedklasse, det endelige antall grønne kuler består av ni kuler, slik at den perler vevd inn i tre liten kaliber.

Når du er ferdig med å veve den første toppen, er neste skritt å oplesti annen ifølge den samme ordningen med handling. Vi fokuserer oppmerksomheten på det faktum at en egen slutten av første linje, som går fra den første sonen (ti centimeter i lengde) du ønsker å skjule, ved å veve det blant perlene. Og for å fornye veving bruke det nye segmentet.

I denne master class er fullført, Easter Egg Perle klar. Dermed endrer fargen på grunnmaterialet, kan du lage dine egne hender svært vakre håndverk til påskeferie, som vil være nyttig for deg å dekorere påskebord eller som minner til en lysere ferie for venner og slektninger.

Ordninger for pyntebånd påskeegg

For mer erfarne hendig, foreslår vi ordninger for veving, noe som vil bidra til å gjøre påskeegg fra perler med en rekke mønstre.

Vi tilbyr deg et interessant alternativ å vurdere med en vakker blomstermønster for fletting påskeegg.

Slike ordninger er utformet hovedsakelig for brodering, i henhold til deres størrelse krupnovat for bruk på vanlige barrer av tre. Vi anbefaler at du benytter deg av de store tre eller plastdeler for jobben, samt perler tsjekkiske produksjonen (den har en mindre kaliber enn kineserne).

Pyntebånd teknikken altfor hånd veving.

Dermed er arbeidsstykket og nytes ordningen valgt for bruk. Før man fortsetter, er det nødvendig å beregne lengden og bredden til beltet og, om nødvendig, en innstillingskrets. Ifølge fargepaletten på bildet, er det nødvendig å gjennomføre valget av perler og starte prosessen.

Til å begynne med, vevet belte. Deretter kan du prøve på det til egg, og hvis du er fornøyd, sy og kle på arbeidsstykket.

Etter å ha startet veving øvre og nedre partier og symmetrisk utført reduksjon i rader, hvis det er nødvendig.

Valg av plast preform av de to deler, feste dem med klebebånd, siden den kan åpne seg i henhold til laget ved fletting.

Du kan lage en spesiell påskeegg for shnurochek og lim interessant tynt tau eller hyssing i lumen på toppen av plastelementet. Det må gjøres før fletting toppen og bunnen av enheten.

Disse håndverk, laget av høy kvalitet perler se dyrt og ligner glitrende juveler. Hvis du er interessert i slike en interessant håndverk som etableringen av påskeegg fra perler, er det tilrådelig å først undersøke flere mesterklasser i form av ruller, vil forfatterne av som hjelper deg å finne ut hvordan å gjøre en av de viktigste symbolene på påske fantastisk beaded kanter egne hender.

Lag påskeegg av perler

Acid farging påskeegg, eller påstrykningspapir har ingen bør bli overrasket. Men perler dekorert tre egg, hvis de er laget nøye og med fantasi for å tiltrekke seg oppmerksomheten til noen estetiker. En slik gave, hvis du gjør det til sitt eget, ville være en velkommen påske suvenir.

Selv om du aldri har gjort noen perler, men ønsker å gjøre påskeegg fra perler med hendene, det er 2 typer registrering "for lat", som veving som prosessen ikke er tenkt. Opprinnelse - emballeringsemnet perletråden. Vi trenger:

 • flerfarget perler;
 • sytråd (fiskesnøre bedre å ikke ta, fordi det er vanskeligere å holde nøyaktig);
 • av tre blank egg (fortrinnsvis en base);
 • universelt lim såsom "sekunder" eller "moment"
 • trepinne med en spiss ende.

Den mekanisme "veving" er meget enkel: den overflate av arbeidsstykket fra den øvre ende for å påføre klebemiddel (i små porsjoner) og på den spiralspoien etter spiral, anbringes perler tredd på en tråd. Til svingene gikk greit, riktig perle tråd skarp pinne slutt. Også klebemiddel som er fordelt over overflaten av arbeidsstykket. Vekslende fargene perler i svingene, danner et mønster for fremtidige håndverk (se. Video 3).

Kjør dekorasjon påske egg teknikk for å lime er ikke vanskelig, men for å gjøre denne prosessen rask mislykkes. For å tvinne viste seg godt, uten gap og støt utstående klebemiddel må være nøye rette hver omdreining (særlig i det brede parti av arbeidsstykket) staven. Lag en souvenir fullt mulig for et gjennomsnitt på 7-8 timer.

En annen måte å dekorere egg med perler uten veving - tegning blanks av stropper, som kan brodert med perler eller perler noen mønstre. I tillegg krever vi smal preform (1 cm), dekorative bånd, perler, nål og tråd.

 • Det første trinnet - å pakke egg satin bånd. Hvordan du utfører en lime så skånsomt som mulig, uten å bøye, se på video 4. Hemmeligheten er i konstant spenning tape.
 • Det andre trinnet - sy perler til båndet. Alle nyansene i prosessen, se videoen 4. I prinsippet på grunnlag av båndet kan være brodert med perler av noen design - fra enkle til komplekse geometri og sammensetning, det hele avhenger av dyktighet av master. Den enkleste måten å dekorere tomme perler sateng - sy den langs linjene av legging kassetter.

Aerobatics anses påskeegg fra perler, dekorert helt beaded netting. Ved første øyekast kan det virke som Twining av egg på denne måten - en vanskelig og tidkrevende prosess, men det er en enkel teknikk for nybegynnere. Kjør den kan veve sine egne hender, selv en nybegynner, viktigst, følg video instruksjoner.

 • av tre egg (størrelse standard). Du kan også bruke plastkoffert fra kindera- "gigantiske", men erfaring viser at det er mest praktisk for nybegynnere å jobbe med arbeidsstykker laget av tre.
 • sølv perler №10 - en pakke (25 g)
 • blå perler 3x4 mm - 230 deler;
 • sølv perler rr 3x4 mm - 100 stykker;
 • monofilament fiske d 0,25 mm - 1 nøste;
 • tynn nål for perler;
 • saks,
 • Lettere singeing tipsene.

Twining egg på denne ordningen er universell, som passer for toppen og bunnen av arbeidsstykket. For å veve håndverk trenger tre grunnleggende elementer - et belte og to kapsler fra hvilke eggene er dannet ved fletting av perler.

Detaljert beskrivelse av de veve ordningen hatter se nedenfor. Forsøk å følge den samme veving tetthet (perler, som er dannet fra fargen på kjernen må ikke henge på linje), men for-formen må være flat, må dens kanter ikke bøyes.

En detaljert plan for veving belte ser på bildet nedenfor. Teknikken er lik - Twining runde perler.

Når alle tre komponentene er klare til å flette, saken for små - å kombinere sine fiskesnøre. Du vil få en utsøkt souvenir, skapt i løpet av noen timer.

Litt mer komplisert, men det er tilgjengelig for utvikling av "odezhek" veveteknikk for egg fra perler som kalles peyote (peyot). I motsetning til openwork mesh det gir en tett pasning perler til hverandre (et annet navn for teknologi - "murstein" sting). Tvinne egg produsert direkte på veden, i ferd med å arbeide på den vokser bokstavelig odezhka av kulene (figur 1-8).

Pyntebånd teknologi påskeegg med perler for nybegynnere

Tradisjonen med å male, male påskeegg hardkokte røtter i tåke av tid. Merking dagen da den oppstandne Jesus Kristus, kristne dekorere ferie tabellen og gi hverandre malte egg, oppfatte dem som et symbol på nytt liv, godhet, nåde, rikdom og velstand. En flott gave til hoved ortodokse ferie av påskeegg kan være en perle, laget med sine egne hender.

De som aldri engasjert i perlebroderier, ha tålmodighet og lære ferdigheter fra bunnen av. Eller velg en enklere versjon av dekorere påskeegg med perler - metoden for liming.

 • Å arbeide trenger virkelige egg, konditorfarge, salt og eddik, PVA lim, tannpirkere, tynn fiskesnøre (nylon garn), perler, kuler. Egg før dekorere å lage mat som vanlig kokt.

perler og perler eddik salt

Perlene streng i en rad rett og slett skrudd på egg, pre-smurt med lim. Begynn å lime er mulig som et mål, og fra midten av egget. Det viktigste - en god løsning og lim den enden av tråden.

Hvis Fenichka bred, i lukket form dens diameter må samsvare nøyaktig med diameteren av eggene i den bredeste delen. Stripe med et ferdig mønster satt på og bindes fast til skallet av egg i midten. Deretter, fra "belte" til de koniske ender, lime over med egg enkelt perler eller bundet lang rekke perle tråder.

 • En mer avansert måte å dekorere påskeegg - Twining perler.

egg fletting teknikk perle netting eller duk kan være forskjellig. Valg av mønster og temaet for håndarbeid er bare begrenset av fantasien og ferdighets mestere. Men i alle fall slike symbolske gaver ser bra ut, festlig og veldig elegant.

Enkelt mønster pyntebånd egg for nybegynnere mestere - video tutorial

Før du går videre til håndarbeid, er det nødvendig å kjøpe materialer for å lage beaded påskeegg. De er de samme uavhengig av de valgte beading teknikker. I arbeidet med håndverk trenger:

 • Blindprøvene i form av egg.
 • Perler i forskjellige farger og størrelser.
 • Clay.
 • Nål dyse og oppsamling av perlene i mønsteret.
 • Tynn nylontråd eller fiskesnøre.

For å gjøre påskeegg fra perler, kan brukes av hele skallet av eggene:

 1. For å gjøre dette, er innholdet av rå egg blåst gjennom små hull slått inn i endene.
 2. Shell "styrke" sine obkleivaya biter av mykt papir (aviser, servietter) i pappmaché.

Arbeidsstykket kan lages utelukkende av papier-mache, gir det form av et egg. For enkelhets skyld av sin virksomhet base flatt til "egg" var stabil. For skjønnhet og estetikk lagene ble tørket papir er innrettet med fint sandpapir og belagt med en akrylmaling.

skjell, befestet avis skaper tomme egg fra avisen i pappmaché

 • Perler for å dekorere påskeegg kan kjøpes noen. Høyere kvalitet er den som tsjekkiske glass, men hvis det ikke er det, er det ganske passende og kinesisk.
 • Fargepaletten, så vel som kuler størrelse bestemmes basert på det valgte kretsmønster, mønster.
 • For bakgrunnen bruker vanligvis hvit, krem, blå perler, alle pastellfarger. For mønster - lyse multi-farget, på flere måter.
 • Ved å kjøpe perler, må vi huske at det ikke selges enkeltvis og i vekt. Derfor er den enkleste måten å bestemme den riktige mengde av kulene på en spesiell bord, etter å ha valgt for øyeblikket fremtidig kretsmønster (mønster).
 • Tråd og nåler for perlebroderier kan finnes i de samme butikkene. Garn bør velges meget tynt, men solid, med et tverrsnitt passende til størrelsen av hullene i perlene. Needle for spesielle behov - en svært tynn, fleksibel, med en miniatyr øret.

veving diamant mesh perler

En ganske enkel måte å veve, som du kan lære på kort tid. Oplesti Easter Egg mesh "diamant i" stand til å selv nybegynner needlewoman.

 1. Arbeidet begynner med det faktum at linjen få perler i en slik mengde at diameteren av den lukkede-serien passer diameteren av eggene i sin bredeste del. Antallet av kuler bør være et multiplum av 6 m E. 24, 30, 36, 42. Og så videre. G., avhengig av størrelsen av preforma og perler. Kort kjede, som har en nål med fiskeline i den første vulst.
 2. Videre få perler 5, 6-telles i den ferdige kjeden og føder henne nål. Det viser diamant. Samtidig etterfølgende resten diamanter, avslutter en serie med den første perle.
 3. Den andre raden av gitteret av rhombuses begynne å spinne, en diamant nål som passerer gjennom midten utbytte, tredje, perle. Garnet 5 skyves perler, nål føres inn i den tredje vulsten tilstøtende rombe. Ved å følge fremgangsmåten nedenfor, skaper en andre og flere etterfølgende rekker av gitteret i rhombuses, som vil kryss og tvers i midtpartiet av egget.
 4. Klar belte er satt på arbeidsstykket og begynner å pyntebånd avsmalede partiene. Sett med perler og festing er utført på samme måte som antall pyntebånd 2, men nålen skyves ikke 5, og 3 perler. Ved å redusere diameteren på arbeidsstykket ta bare en vulst.

Det er en annen måte å veve den konvergerende rutenettet. Sett med perler fortsette å gjøre 3 ting, men nålen tres gjennom diamant, flyter i nærheten. Kryss og tvers av enden av egget, kan ordningen ikke feste og koble kulene i en hvilken som helst rekkefølge.

Samtidig gjør flettet mesh "diamant i" den andre delen av egget. Vevd inn i mønsteret for den siste vulsten, gjør låsing knute, klippes tråden og skjul.

Teknikken av bilateral netting

Metoden er ideell for de som bare behersker beading. Denne teknikken - bilateral netting eller hånd veving - selv erfarne fagarbeidere ofte velger å dekorere påskeegg med perler.

Den enkleste måten å lære på perlene i to kontrasterende farger. En selv-veve rader, den andre - merkelig. De første 2 rader veve som dette:

 1. Gjenget tråd 2 perler.
 2. Resirkulert og injisert nålen inn i den første vulsten.
 3. Nylig tredd på en snor av perler 2.
 4. Bære nål og tråd i den tredje vulsten.
 5. Under denne ordningen, veve to rader. I de første perlene

er forbundet med hverandre i en andre stolpe som er festet til den første raden.

 • For ikke å forveksles med den størrelse og veve vakker, adherent til overflaten av arbeidsstykket stoff fra perlene anbefales veve båndet 2 første rad, for å si det på egg og deretter å veve den neste serien. Endene av remmen må kobles tett til å trekke sammen, binde endene av tråden.
 • Når båndet er helt klare og er godt festet til arbeidsstykket, kan man begynne å flette koniske deler. Det bør gjøres nøye, redusere antall perler i hver påfølgende rad. Å bære en duk jevnt, bør antallet av perler reduseres jevnt ved å føre tråden gjennom et likt antall av kuler av den foregående rad.

håndveveteknikk egner seg ikke bare for å dekorere påskeegg. Ved hjelp av en lignende ordning, kan du lage en vakker dekorasjon for andre kunsthåndverk og suvenirer. For eksempel lage en dekorativ påske av perler som kan brukes for interiør eller å presentere som en gave til venner, slektninger, kolleger.

Veldig enkel metode for å veve en mosaikk er perfekt for nybegynnere. Vevd stoff uten ordningen, beregne hvor mye hele flettet egg forlater perler heller ikke må. Det er tilstrekkelig å fremstille perler av utvalgte farger, den fine linjer og nål.

Hvis dette er første erfaring i produksjon håndverk laget av perler, er det ikke nødvendig å stoppe valg på en kompleks flerfargede mønstre. Tilstrekkelig til å begrense flere pastellfarger.

Mosaic beading for å dekorere påskeegg operere i følgende rekkefølge:

 1. Lag en blomst med en perle i sentrum og med 6 kronblader rundt.
 2. Perler andre rad veve mellom "kronbladene". For å gjøre det lettere å forstå hvor den andre og den første raden av veving, anbefales det å bruke en annen farge perler.
 3. Antall perler i den tredje rad økning ved å forlenge banen området. Derfor mellom perlene på andre rad veve ikke én, men 2 perler. For å være rettkjedet, for å gå glipp av tråden på samme perle, fra hvilken den er avledet, og deretter starte en tråd i den første vulst tredje rad.
 4. For å opprette en 4-rad flettene mosaikk på nålen skyves av en vulst, propletaya deres mezhdubiserinami foregående kjede.
 5. Den femte strengen er å utvide, så gevinsten for den tiden du trenger å ha 3 perler.
 6. Sjette rad veving, strenger på tråden 2 perler. Slik paring var homogen, nålen føres gjennom 3 perler femte rad.
 7. Etter å ha fullført sjette kjeden mosaikk perle, kan du begynne pyntebånd egg. For dette formål, er klar til å spille penny akkurat i sentrum av en av endene av arbeidsstykket. Montering kan gjøres med en tapp eller lim.
 8. Syvende serien går på å utvide. For å sikre ensartethet av parring er nålen føres gjennom de to kulene 6. rad, blir linjen tredd på en vulst som er utført på hver tredje nål gjennom kule femte rad.
 9. Få åttende kjeden, er det nødvendig å fokusere på avstanden til den foregående rekke, og størrelsen av kulene som benyttes for veving mønster. Basert på dette, blir rekruttere 2 og 3 perler. Tråden å passere gjennom hver annen perle av forrige rad.
 10. Kjede nummer 9 og 10 er trukket i samme rekkefølge, men 9 serie på en tråd tredd på en enkelt perle, og for det 10. - fra 2.
 11. Ferdig 10. kjede mosaikk kan bead flette veve i en hvilken som helst design eller mønster. På dette stadiet, er det ubegrenset fantasi - du kan trygt velge hvilken som helst ordningen og skape et mønster for dekorasjon påske egg på den.
 12. Etter å ha passert midten av egget, må flettingen å gradvis smal. Rekruttering og veving perler produsert på en lignende måte, men nedover. For å finne (mønster) er symmetrisk på alle sider bør fokusere på aksene som passerer gjennom seks petalled blomst.
 13. Avrunding ut Twining mosaikk påskeegg på samme måte som det begynte - etableringen av en enkelt blomst med perle i midten. Tråden er fast, lederen for det i noen få perler av det øvre kjede.

Påskeegg fra perler er fullført. Men du kan eventuelt ta et standpunkt for en suvenir. For å gjøre dette elementet kan være fra samme perler eller andre dekorative materialer - perler, farget sateng bånd, folie, farget bølgepapp, osv ...

Den enkleste måten å stå for påskeegg, flettet med perler, kan være laget av strimler av papp og blonder. For å gjøre dette, blir en strimmel av kartong den ønskede bredde av limet inn i sylinderen og toppen limt snøre "skjørt". I tillegg kan kanten av blonder være dekorert med krystaller, perler, paljetter, sateng blomster, dunete fjær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

57 − = 47