Drikke-trau til kyllinger

Den som drikker for kyllinger med hendene

Folk avlet kyllinger i uminnelige tider. For noen - det er en bedrift, for andre - en leksjon i glede, for det tredje - ønsket om å gi bare seg selv og sine familier kosten kjøtt og egg.

Men for å oppnå resultater, er det nødvendig, som andre steder, for å jobbe hardt. Hvis du eller en familie som bor i et landlig område, eller har noen forstadsområde, kan mens mye gjøres med sin egen for moro og spare penger.

Drinker - uunnværlig og nødvendige ting i dyrking av noen fjærfe. Det er ikke nødvendig å kjøpe. Hele eller deler av sin egen gjøre improvisert.

Generelle krav til hjemmemiljøet

Det er generelle krav for dem å bli vurdert hvis du kommer til å gjøre sine egne:

 • det skal være enkel å bruke. Vannbeholderen må lett kunne fylles, om nødvendig, manuelt eller ved hjelp av vannforsyningssystemer. Det bør også umiddelbart tenker på fri tilgang til bunnen av beholderen. . For eksempel, dersom tanken for å ta en 200 liters fat med en hals plugg i henhold til en 10 cm, vil det være lett å fylle, men det er umulig å vaske eller rengjøre innsiden;
 • sikkerhetskrav. Det inkluderer bruk for fremstilling av høyverdig materiale. Dersom beholderen og metallrøret, - de er tatt ut av rustfritt stål. Hvis du velger plast, PVC og andre plaster - det stoffet kan ikke være giftig og skadelig for fuglene. Materialet bør ikke reagere med medikamentene er oppløselige i vann;
 • hun bør ikke bli skitne lenger. Det bør ikke bade fugl, en annen måte å tette det. For å gjøre dette, er åpent vann felter i området minimert;
 • de gjør stabil til roll eller godt fast (avhengig av design) og holdbar (materialstrukturen);
 • deres design er nødvendig for å optimalt utføre sin funksjon - fra det Fjørfe bør drikke fritt, uten problemer.

Hvis målet ditt er å konstruere en brystvorte drypp vannflaske, for dette trenger du følgende:

 • brystvorte;
 • kapleulrvitel;
 • pipe (På sin vannet strømmer) med støpsel og utløp;
 • kapasitet vann (dersom det ikke er tatt fra springen til regulatoren (hvis det kommer under trykk).

Apparat nippel drikker

Hvis vi tar direkte fra vannsystem, kan kapasiteten ikke satt. Men foretrakk å bosette seg. Derfor, for eksempel, ser vi på utformingen av den andre utførelsen. Til tanken i en avstand på 5-10 cm. Fra bunnen feste PVC-rør av ønsket lengde.

Hvis utilstrekkelig lyd gjennom kontakter forlenge sin flere. Tuben ekvidistante hull boret for stiften og for seg - for kapleulavlivatelya.

Koble brystvorte

En ende av røret komprimerer, har den andre form av en skje, som samler opp vann fra tappen under fuglene vil drikke. Dryppskålen kan kjøpe eller lage din egen fra en plastflaske.

Du kan gjøre det selv på en annen måte

Det er nødvendig å ta en hvilken som helst kapasitet av 10-30 liter kapasitet og nippel - 4 eller 5 (avhengig av diameteren av bunnen). Først bores et hull for tappen.

Drikking bolle fra tanken

Så bare setter brystvorten inn i dem. Kapasitet henge eller sette på et stativ, slik at fuglen kan ikke noe problem å komme til brystvorten. Designen er klar.

Det nippel kjører på 360 grader, er - 180 (opp og ned).

Den første er anbefalt for kyllinger, den andre - for de voksne fugler.

Vakuum arter med sine egne hender

Denne utformingen brukes hovedsakelig for kyllinger. Den leverer vann ved hjelp av et vakuum, som kontinuerlig strømmer fra tanken når det er nødvendig, det vil si så lenge fjærfe ikke vil drikke det. Beholderen blir så fylt på nytt.

Tillaging av 5 liters plastflasker

Vakuum-type struktur gjør deg lett. Du trenger ikke å kjøpe noe ekstra, som i utførelsen beskrevet ovenfor.

Til dette trenger: En plastflaske med 2,5 liter og er en av 5 liter og 2 skruer.

 1. første avskåret 5-liters flaske som vist på figuren. Vi trenger bare den nedre ¼ av et lokk.

beskjæring drinkers

 • 2,5-liters flaske avskruing av hetten og feste den med skruer på innsiden av dekselet på 5 liter. I 2,5 liter. flaske gjennomtrengende hull 6-7 mm i diameter.

  Apparat vakuum drikker

 • skrudd dekke 5 liter med påmontert lokk fra 2,5 liter.
 • utelate toppen 2,5 liter. kapasitans trimmet på 5 liter og kapselen skrus på. Deretter, for å helle vann i 2,5 liter. flaske igjen skru den ut fra hetten festet til lokket på en stor 5-liter. Det helles fra hullene og fyller rommet trimmet flaskene til et nivå ved hvilket det finnes et hull.
 • Dette designet for komfort og stivhet sikre på en hvilken som helst bærer, for eksempel, på veggen. På toppen av trådsløyfen holde 2,5 liters flaske, og bunn - 2 skrudd inn i veggen til stangen.

  Feste til basen

 • Drikker av den 10-liters plastflasker kan foretas mens den forenklede skjema. Det er egnet for 5-liter.

  Først har vi gjort i 10-liters flaske åpning på 6-7 mm i en avstand på 5 cm fra bunnen. Men avstanden vil avhenge av fartøyet, der du setter flasken. Hvis det er dypt, hullet gjort ovenfor.

  Alternativet med en flaske og en bolle

  Videre fylt med vann satt i et kar. Det vil ende flyt fra flasken så snart nivået når hullet. Fyll flasken kan være på plass ved å skru av hetten på toppen. Dette er også en form for tilførsel av vakuumsystemet.

  Fra plast avløpsrør med en diameter på fra ti til femten centimeter gjøre trau åpen type. For dette formål er røret skjæres noe rektangulære åpninger 25-35 centimeter i lengde. Samtidig gjør den første og siste hull i en avstand på 10-20 cm. Fra kantene.

  Avstanden mellom hullene må gjøres som 10-20 cm. De kuttet jeksel eller andre verktøy. Edge trimmet for å unngå mulige riper og kutt.

  På kanten av røren utslag med plugger installert. Når vann er å helle, - fjerne frontdekselet, hell - renne. Det er mulig å koble denne konstruksjonstype til den aktuelle vanntilførselsnettverket dersom det er nødvendig å fylle det med vann, og deretter overlapper kranen. Dette vil tillate å fylle den uten anstrengelse.

  Hønsehuset for verpehøns og kraner det er festet ved hjelp av klammere av samme diameter som røret. Deres festet slik at røret er løftet av 15-20 cm fra gulvet (jord). Sette den ved en lett skrån (1-2 grader) for å vaske røret og innholdet blandet tyngdekraften.

  Vannet i denne designen raskt bli skitten og mister friskhet, rør ofte vasket. For dette formål på en tee med den andre enden av rørstussen ikke er satt, og tømmeventilen. Det er lettere å jobbe med en vask.

  Chick drikker fortrinnsvis innstilt eller vakuumtypen, eller nippelen. Hvis du velger det første alternativet, se til at ungene ikke blir druknet i en bolle, der vannet vil strømme ut av flasken, det vil si i Bumpers servise var ikke høy.

  Skjema og apparat mater kopp

  Hvis bestanden av små, kjøpe hjemmelaget vakuumbeholder for drinkers (som en skål og snu glasskrukke på den).

  Kyllinger i de første dagene av livet, forsvarsløse. Hvis de er vokst separat fra høne, ta vare på sine sikkerhetsfolk. Med alder, kyllingene bli mer aktive. Dette betyr at vannflasken du trenger en god løsning, å unngå fare for at den velter og skader av unge dyr. I tillegg, på grunn av muligheten for vann strømmet ut våt kull, noe som fører til sykdom av fugler.

  Ikke velg et alternativ for dem drinkers PVC-rør av samme årsaker.

  Du kan bruke en konstruktiv variant av brystvorten drinkers. Da er det viktig å feste den til nivået av hodet chick.

  Sammenlign typer vann dispensere for fugler

  brystvorte: enkel å bruke, beholder trygt, rent vann en lang periode uten pauser. Mer egnet til voksne fugler. Det sentrale rør kan festes til både den høye kapasitet, som tjener som et reservoar.

  Også forbundet med den eksisterende vanntilførselen. Blant svakhetene kan noteres den høye prisen, som nesten alle komponentene i denne type konstruksjon har til å kjøpe.

  vakuum: komfortabel, forurenser vannet mer enn brystvorten, gitt god fiksering er trygt og ikke krever kontantutlegg for produksjon, lett å gjøre selv. Mer egnet for kyllinger.

  Ulemper: hvis det ikke er nok å fikse, det er en sjanse for å kaste den, må du hele tiden helle vann inn i beholderen. Hvis volumet er lite, bør det gjøres ofte.

  Drikking skål av røret: komfortabel, lenger brukes for den voksne befolkningen, holdbare, motstandsdyktig mot roll gitt god fiksering, er det mulig å drikke et stort antall hoder, eller kan kobles til et reservoar eller vannsystem.

  Ulempe: ikke egnet for kyllinger, vannet blir skittent.

  Velge hva slags vannflaske å gjøre med hendene bedre, basert på tilgjengeligheten av skrap materialer og finansielle muligheter.

  Drikke-trau til kyllinger kan gjøres med dine egne hender

  Våt hen - en ubehagelig syn, våt kylling - det er farlig, kan dø. Den som drikker for kyllinger med hendene - det eneste alternativet for å lagre tørre sengetøy i hønsehuset. Den som drikker vil tillate, og alltid gir gode muligheter for fugleklart vann.

  Hva bør være en tegning for kyllinger

  Hver chick drikke vann 2 ganger mer enn å spise mat. Hen trenger 0,5 liter vann pr dag. I dette tilfellet prøver fuglen å dominere. Hun klatrer føtter i skål med mat i en bolle med vann. Som et resultat av mate tråkke ned, og i vann flyter den skitt og søppel. På fjærfe gårder gitt en brystvorte drinkers, og verre chalet kylling? Prøv å feste dem til hygiene, og erstatte de konvensjonelle bassenger på drinkers for kyllinger.

  Hovedvilkåret i bunnen for kyllinger, laget med dine egne hender, kan du bare dyppe nesen eller fange dråper. Denne tilstanden er konsekvent:

  • sug;
  • nippelen;
  • vakuum;
  • pan drinkers.

  Enheter tillater ikke høner å gå på vannet, og skitt er oppgitt bare nesen. Hva med dette å gjøre kylling! Vi må vaske oftere tank. Det er visse krav til drinkers for kyllinger:

  1. Det er nødvendig å sørge for automatisk vannforsyning slik at drikkebollen fylles i løpet av dagen. Det er bra hvis enheten er festet til en vegg eller hevet på et stativ.
  2. Enheten skal være lys og sterk, slik at fuglen ikke blir skadet ved fall. Pålitelig feste hindrer vekkning og tapping av vann.
  3. Materiale til produksjon - mat plast, internmaling. Skarpe kanter bør ikke være.
  4. Beholderen skal vaskes godt fra sedimentet i bunnen.

  Hvordan lage en vakuumdrikker selv

  En bank; 2- væske; 3-kopp; 4 - skape et gap.

  Tilpasningene på grunnlag av glassperler med forskjellig kapasitet er mange. Et fartøy vendt opp ned med en hals, hvorfra vann strømmer når bollen tømmes, der den er nedsenket. Vannet holdes tilbake av forskjellen i trykk på underfatets overflate og inne i flasken øverst. Når nivået i koppen har falt, kommer en luftboble inn i flasken, noe som gjør at en viss mengde vann kan helles ut. En slik drikkeskål kan til og med bli laget av et barn. En drikkeskål for kyllinger med egne hender, hvor bildet er foran deg, krever ikke en forklaring på hvordan man gjør det.

  Men kyllingen er fuglen nysgjerrig, rastløs, elsker å okkupere høye steder. Derfor vil ikke en enkelt krybbe abbor på banken, kjempe uten regler på det, og snart banken vil ligge på sin side, vel, hvis det er helt. Vi må finne en mer stabil struktur for å drikke kyllinger med egne hender.

  Når du bruker plastdrikker, er det viktig at kanten på bollen er trimmet eller en beskyttende kant av gummiet sitter på den. Hønaene kan klø på den skarpe kanten, så begynner kløvene.

  I hele økonomien benyttes flasker fra under vann. Det er ikke vanskelig å finne dem, i hver gårdsplass er flere slike ting i et bortgjemt hjørne av bod. Rettene er lette, transparente og enkle å jobbe av.

  Vi skal lage en drikkeskål for kylling fra plastflasker. Det vanlige plastskallet med høye sider blir tatt. De vil bare være på kyllinghalsnivå. I en flaske på et nivå på 15 cm fra bunnen, lage et hull, og i en fylt form senket i bassenget. Vann vil strømme ut, fylle gapet mellom beholderen og veggene på oppvasken og holdes like over hullets nivå.

  Vannet var full, nivået i bassenget falt, en åpning i flaskens vegg ble utsatt. Ved hjelp av pærebolle vil luft komme inn i flasken, luftbobletrykket vil forandre seg og vann vil fylle bassenget. En fem liters flaske vil vare i 10 kyllinger om dagen.

  Den beste tilpasningen av en drikkemaskin til kyllinger fra to flasker er en enhet som finnes på videoen:

  Hvem kan ikke se, beskrive enheten. Vi tar 2 flasker fra under vann av forskjellige størrelser. Du kan 8 og 5 liter, du kan 5 og 3. De burde ha trafikkork. En stor flaske er kuttet av som en tallerken for vann, mer enn 15 cm høy, men at fuglen er behagelig å drikke. Den andre flasken er slått på og på noen måte satt en inn i de andre kontaktene. På kroppen av en liten flaske bores en åpning under kantene på bollen.

  Flasken helles med vann, korken sammen med bollen skrues på toppen. Hullet holdes med en finger, og beholderen er installert i holderen på veggen. Åpningen åpner, koppen er fylt med vann, et vakuum er opprettet på toppen. En drikkeskål laget av plastflasker er klar. Suspensjonen må gjøres nederst, fikse flasken med et oke ovenfra.

  Hvordan du lager en drikkeskål for kyllinger fra avløpsrøret, vises i figuren. Dette er en åpen type drikkeskål, og at høner ikke svømmer, bør den være plassert på baksiden. I røret blir hullene kuttet, som troughs, med lintels. Materialet er lett kuttet med en varm kniv. Ved kantene, installer te med plugger - flere elementer, kjøp sammen med røret. Røret kan røres og helles gjennom springen. Drenering med en spjeld tjener til å rense troughen.

  En prøve med automatisk fôring, økonomi og hygiene er brystvorten til kyllinger. Vann kan være i forskjellige beholdere, inkludert en bøtte, hovedtrinnet er en dropper, som jobber på et kyllinglag. Derfor er det enkleste brystvorten systemet en suspendert bøtte med brystvorter som stikker ut fra bunnen. Enheten kan operere fra lagertanken eller strømme.

  Det tar litt dyktighet i låsesmedarbeid og tålmodighet. Men drikkeren vil ikke være verre enn de som brukes på fjærfe gårder. Materialer og verktøy bør utarbeides:

  1. Nipples, for de unge og kyllingene trenger 3600, og for voksne kyllinger -1800, viser denne indikatoren tjenestesektoren.
  2. Rør plastfirkant eller rund, men med innvendige spor og veggtykkelse 22 mm.
  3. Plugger på enden, med en adapter for tilkobling til hoveddelen.
  4. Fleksibel slange for rør.
  5. Rørklemmer.
  6. Bor med et tverrsnitt på 9 mm og et trykk for gjengning 1/8 tommer.

  Det spiller ingen rolle hvilke rør som er installert på drikkeskålen, installeringssekvensen utføres i følgende rekkefølge:

  • markering av røret;
  • hull bores fra sporene;
  • tråden er kuttet;
  • skrue nippler;
  • Lukk ender;
  • drop eliminators er installert;
  • strukturen er festet til veggen;
  • vann leveres.

  Vi skal bygge en automatisk drikkeskål for kyllinger med egne hender i henhold til tegningen:

  Du må få brystvorter, men det er bedre å ta europeiske på en gang, de er mer pålitelige. Kjøp et plastrør og monteringsutstyr er enkelt. Røret er muffled fra endene, det er merket under brystvorter. De skal være plassert etter 30 cm. Det gjenstår å bore hullene, kutte tråden og skru brystvorten med tetningsbåndet eller -pinnen. Kontroller tilkoblingenes tetthet og bruk vann fra tanken til den innebygde slangen.

  Dråpebakker laget av bunner av plastflasker kan tjene som en dribbler. Disse lyse koppene i tilfelle mangler teppet vil tillate å forlate tørrstoffet. Som det fremgår av diagrammet, bør brystvorten være under speil av vann.

  Systemet krever ekstra automatisering, hvis røret i brystvannstrømmen flyter. Installasjonen må inneholde en trykkregulator. Men vannet vil ikke være stillestående, friskt.

  Det er ikke mulig å beskrive alle designene til autopiloter for kyllinger, oppfunnet av folkemenn. Bare du bestemmer, med henvisning til arrangementet av coop, som er bedre.

  Hvis du har et spørsmål, kan du spørre det i kommentarene til artikkelen under!

  Våre eksperter vil svare på spørsmålet ditt i nær fremtid (1-2 dager), abonner på kommentaren i tide for å motta et varsel om svaret!

  Takk for den klare setningen om informasjon. Men det virker for meg å kjøpe ferdige drikker til høner er mer praktisk. Her fant jeg på Internett gode brystvorten til fugler.

  En drikkeskål for høns egne hender

  Nå er flere og flere mennesker i deres dachas engasjert i avlsfjærfe av egne hender. Denne trenden er lett å forklare av flere faktorer. Det første og viktigste er økologisk kompatibilitet. Du vet nøyaktig hvor kyllingene dine ble vokst, og hvordan du matet dem. Derfor reduseres risikoen for å spise kjøtt av lav kvalitet til null.

  Organiseringen av hønehuset med egne hender i sommerhuset gir deg muligheten til å spise ferske egg hver morgen. Hver bonde vet at de smaker helt annerledes enn butikkene.

  Videre, ikke glem om muligheten for å selge. Eierne av store kyllingekopper selger alltid kjøtt og egg til naboer, og de kjøper dem gjerne, fordi de vet hvor varen er dyrket og under hvilke forhold.

  Likevel, for å få et kvalitetsfinansiert produkt og samtidig minimere deltakelsen i alle prosesser i hengehuset - må alle være ordentlig organisert. En av de viktigste elementene i denne strukturen er en drikkeskål for kyllinger.

  Å lage en drikkeskål for kyllinger med egne hender, kan du bruke tingene på hver dacha. Selv om det for noen design vil det være nødvendig å kjøpe noen elementer som raskt og kvalitativt gir fuglen vann.

  Hva skal være drinkers for kyllinger

  Start arbeidet med å lage en drikkeskål for kyllinger med egne hender, med en studie av kravene til dette designet. Det er verdt å erkjenne at kyllingene er veldig slurvete fugler. Hvis alt ikke fungerer riktig, kan kyllingen hoppe inn i drinker eller til og med skru den over.

  Ved beregning av vannstandarden, som må brukes av kyllinger, tas en rekke faktorer i betraktning, blant annet:

  • omgivelsestemperatur,
  • mat forbrukes av kyllinger,
  • lufttemperatur.

  Hvis du tar de gjennomsnittlige indikatorene, bør hver kylling drikke omtrent en og en halv liter vann per dag. Ellers kan kyllingene bli dehydrert.

  For å sikre at kyllingene er behagelige drikkevann fra en drikker laget av hendene, bør designet oppfylle følgende parametere:

  • Enkel bruk. Når du lager en drikkeskål for kyllinger med egne hender, bør du vurdere muligheten for å fylle tanken automatisk fra rørledningen. Dette vil tillate deg å minimere kostnadene for kreftene som trengs for å ta vare på fuglen.
  • Stabilitet. Drikkebollen må være ordentlig installert. Hvis strukturen vender opp og ned, vil det ikke bare skape ekstra fuktighet i hønehuset, men vil også forlate kyllingene uten vann. På en varm dag kan det ende veldig trist.
  • Styrke. Kyllinger er ikke like søte fugler som du tenker på dem. Attack av disse fuglene kan ende ekstremt uheldig for en drinker, laget av egne hender.
  • Renhet av vann. Rent vann er en garanti for at kjæledyrene dine blir sunne. I åpne beholdere blir mikrober raskt avlet. I tillegg er kyllinger langt fra de reneste dyrene. For dem å svømme i en vannflaske laget av hendene, koster det ingenting. I tillegg kan de forurene det med sine kuller. Isoler kapasiteten til drikkerne, og disse problemene vil ikke være forferdelig for deg.
  • Sikkerhet. Dette er et ekstremt viktig kriterium når du lager en drikker for høns egne hender. Du må vise maksimal oppmerksomhet i denne saken. Det er best å velge høy kvalitet plast som hovedmaterialet i konstruksjonen. Beholdere som er laget av metall kan inngå farlige samspill med medisiner og skade høner.
  • Edge. Bortikum i trowels for kyllinger laget av egne hender, må behandles. Ellers kan fuglen bli skadet.

  Selvfølgelig, hvis du vil, kan du huske en rekke krav som kan sendes til vannflasken for kyllinger, som du vil gjøre selv. For eksempel gjør det ikke vondt for å installere beskyttelse mot frost. For å gjøre det nok, ta noen varmeelementer og installer dem under tanken.

  Før du begynner å skape den ønskede design med dine egne hender, vurdere hva er drinkers for kyllinger. Vi må innrømme at under utviklingen av fjærfe bøndene ble oppfunnet mange forskjellige design. Noen av dem er, generelt, den eneste av sitt slag. Men la oss se på de strukturer, som ofte brukes i etableringen av moderne drinkers:

  Noen bønder i å lage drikker for kyllinger ved hjelp av enkle beholdere for drikker. Men i henhold til deres funksjonelle egenskaper, de er dårligere enn alle andre alternativer.

  Uheldigvis beholdere laget av bøtter eller bokser, har mange ulemper. For det første, de trenger hver dag, endre vann, som i tanken blir søppel. Dernest slike design ofte velte. Høner sitte på toppen, og vannet er på gulvet.

  God pålitelighet og enkel drinkers har en hevert. Videre er mer enn nok til å drikke en liten flokk høner sin kapasitet. Konstruksjonen består av elementer:

  Som du kan se, ekstremt enkel design. Derfor er det helt i stand til å gjøre for alle. Slike drikker kan monteres på ben og henger ned fra veggen. Populære enheter som er montert direkte på gulvet.

  Vakuum drikker for kyllinger som du gjør med dine egne hender, ved hjelp av de strukturelle egenskaper vil være svært lik den hevert.

  For å gjøre vakuum trau tilstrekkelig til å plukke opp den ønskede beholder (№ i figur 1), i form bank 1-1,5 liter, hell den over i rent vann (№ i figur 2) til randen.

  På halsen av bankene til å sette to små terninger (i figur №4). I båter for å sette en bolle eller dyp tallerken (på bildet nummer 3) og for å svinge skarpt. Vannet i skålen vil bli oppdatert automatisk, og helle vann fra en krukke vil motstå det atmosfæriske trykket.

  Oppgaven med vanntilførselen automatisering lett kan håndtere koppen drikker for kyllinger. Det kan enkelt gjøres for hånd. Takket være sine kyllinger alltid vannes selv uten din direkte engasjement. Konstruksjonen består av elementer:

  Vann kommer inn gjennom slangen i beholderen direkte fra tanken. Dessuten er det på grunn av trykket faller ned, noe som resulterer i overlapping matemunningen.

  For å oppnå automatisering av alle prosesser i hønsehuset med dine egne hender kan oppnås ved koppen eller brystvorte drinkers for kyllinger. Den første bruker for tiden mest populære blant fjærfe bønder på grunn av sin praktiske, pålitelighet og enkel installasjon.

  Nipple drinkers for kyllinger kan nyte både voksne og unger. For kjeler og unger trenger å sette slike strukturer, som åpner som du vil. Hvis vi snakker om kyllinger-verpehøner, de mestrer ganske godt med pinnene som beveger seg opp og ned.

  Nipple drinkers for kylling med hendene

  Det er ikke rart som drikker regnet som det beste av alt, men å gjøre det med sine egne hender må bruke mye tid og krefter. Det enkleste alternativ innebærer en bøtte av plast. Videre bør den ha anstendig diameter.

  I bunnen av behovet for å lage fire hull. Diameteren av hver av dem må være ni millimeter. Det er i disse senere må du vri brystvortene med hendene.

  Bøtte må henge på en tilstrekkelig høyde for effektiv drift av mekanismen. Nipple drinkers for kyllinger er lett å rengjøre, men det må fylles manuelt. Men ikke sukk, design inkluderer muligheten til å koble til vannforsyningen. Det er også mulig å koble til en tank. Men du må være mye arbeid.

  Til å begynne, ta vare på jakten på elementer som:

  1. Firkantrør. Den bør ha riller. vegger er fiksert størrelse - 22 x 22 mm.
  2. Brystvorter. Dem vil du trenger mye. Vi forventer at en meter må 5 dispensere.
  3. Mikrochashechnye drinkers. Alternativt kan du bruke kapleulavlivateli. Antall dataelementer skal være lik antall installerte brystvortene.
  4. Adapter med en firkant i et sirkulært rør. Du trenger også å plugge.
  5. Slangen er fleksibel nok til at det kan legges i de vanskelige stedene.
  6. Ni millimeter drill og kran med en fast radius på 1/8 dm.

  Også må du ta vare på de to klemmene. De vil styrke røret. Deres antall kan være større. Det viktigste er at røret sitter godt fast.

  Av stor betydning i å skape drinkers for kylling med hendene er utvalget av pinnen. Det faktum at fugler i ulike aldre trenger ulike brystvorter. For eksempel, modellen 3600 er i stand til å snu rundt 360 grader. Den er ideell for de unge.

  Å samle kvalitet brystvorte drinkers for kylling med hendene, gjør du følgende:

  1. Slik starter du tror for avstanden mellom brystvortene. Det bør være ca 25 centimeter.
  2. Å bore hullene ta skrutrekker. Også egnet og drill. Boring er nødvendig på den del av sporet. Det viktigste er å hindre at vann lekker.
  3. Taps trenger å lage hull i tråd med hendene.
  4. Plugg må lukkes den ene siden av røret. For det andre må du sette på adapteren, som vil bli festet en slange.
  5. Skru brystvorten.
  6. Utfør installasjonen kapleulavlivatelya. Alternativt kan du bruke mikrochashechnuyu trau til kyllinger.
  7. Klemmer må festes til veggen av huset og installere røret.

  Den annen ende av slangen er koblet til tanken eller vanntilførselen. På slutten av bygge drinkers for kylling med hendene trenger å behandle alle ledd. Du kan bruke en spesiell tape.

  Hvis du tror at du kan unnvære kapleulavlivateley eller du kan ikke kjøpe dem, da et slikt trau for kyllinger kan være laget av runde rør, har hull boret for brystvorter.

  Det viktigste - å riktig installere brystvortene, som feil innstilt brystvorten vil ikke fungere

  Enklere drinkers med hendene

  Det er også flere enkle drinkers for kyllinger som lett kan gjøres for hånd. Et utmerket eksempel på denne forbindelse et vakuum trau. Alt du trenger for å lage det er:

  Lokket på beholderen laget hull. De blir satt inn i nippelen, så bøtten er fylt med vann. Du kan anta at den som drikker for kylling laget med sine egne hender.

  Som du kan se, for å gjøre enheten for å vanne fuglen under kraften av hver person. Spesielt hvis du fokuserer på det enkleste alternativet. Opprettelse av en automatisert vanntilførsel vil ta litt lenger tid, men resultatene i form av å minimalisere den menneskelige faktor i prosessen med å ta vare på husdyr er verdt det.

  Str. De fleste Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 og, bygg 1, gulv -1

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  5 + 5 =