Disposition studioleilighet på 45 meter bilde torget

Contents

Det meste spektakulære odnushka: sanselig interiør uten rette vinkler

Mens noen designere prøver å presse ut av 45 "firkanter" maksimal brukbar plass, den andre for å presse mest mulig følelser. Prosjekt Irina Malakhova - Second: ingen krav til "hjemmekos", men med et høyt innhold av adrenalin.

På bildet:

Uvanlig interiøret i leiligheten på 45 kvm henrettet i røde og sorte toner. Rich fargekombinasjonen ser veldig fin, men ikke helt "hjemme" - de vil sikkert nyte klubbgjengere.

Informasjon om leiligheten: studioleilighet på 45 kvm med balkong i 13. etasje i den nye LCD i St. Petersburg

Om eierne: jente

Kundeforespørsler: avgrensningen av interiøret

Uvanlige farger, interessante figurer og luksuriøse materialer - det er det som gjør dette til en liten ett-roms leilighet uforglemmelig. Designer Irina Malakhov opprettet en sensuell og samtidig en respektabel interiør, luksuriøse, men moderne. Leiligheten er nesten ingen rette vinkler - layout og utnytte situasjonen rund form og farger skaper en rytme og sensualitet.

Disponering av leiligheter 45 kvm - en slags test for enhver designer. Avrundede vegger, uregelmessig formede rom - funksjonen i dette prosjektet. Den er basert på en sirkel: en rund seng på soverommet, en halvsirkelformet sofa og bar i stuen. En del av de store balkonger knyttet til rommet, så det store bildet vinduet var i rommet.

I stedet for et bord i stua - en stor runde krakk med benkeplate. Panel av rødt glass på veggen spille en dekorativ funksjon. Interiøret er designet i sensuelle røde og sorte toner.

Gjennom hele leilighetskomplekset flertrinns laget tak. Volumetriske arkitektoniske sammensetninger over hodet ytterligere organisere og regulert plass, å repetere formen av en sirkel, og et nøkkel kamuflere bjelker.

Bardisken er laget av sort akryl stein fungerer som en spisestue, og samtidig skiller kjøkkenet fra stuen. Ved enden av bordplaten er bøyd nedover - slike ting kan være laget av kunstig stein.

Den kombinasjon av rødt og sort - meget lys, aktive blanding. Eventuelle ekstra innlegg i interiøret ville være helt overflødig. Designeren velger for kjøkkenet rødt glanset fasader - glamour, glitter, glamour og sensualitet.

Hob uvanlig form av interiøret støtter originalitet. Men kjøkkenet forkle bare lukket glass. Ikke engang en farge: fargen her og så rikelig.

Lamper med røde nyanser - en uvanlig detalj. For den halvsirkelformede vegg av full glassblokker - en seng, fører en dør inn i et separat soverom.

Project - deltaker i konkurransen "Best 3D interiør studio" på pinwin.ru stedet. Link til prosjektet siden: http://www.pinwin.ru/konkurs.php?kact=2&knid = 279amp; rbid = 3929

Loft for en bachelor i et lite område

Beskjedent budsjett og begrenset tid til å reparere en liten leilighet - ikke et hinder for etablering av lys og samtidig stilig "mannlig" interiør med innslag av loft.

Og en liten hems. Prosjekt Geometrium workshop

Liten leilighet i et område på 48,3 kvadratmeter i forstedene (LCD Hvit Dew, Kotelniki), verksted Geometrium designet for en hyggelig ung mann.

Kvinne minimalisme: riket av lykke i en liten leilighet

Leiligheten å slappe av: i den østlige interiørarkitekt Helen Turchenkovoy fylt med lys og luftrommet jevnt over i hverandre, og skaper en følelse av velvære og ro.

Leiligheten i skandinavisk stil for en ung familie

Ett soverom i skandinavisk stil - en praktisk ordning av plass, lyse farger, naturlige materialer.

Ett-roms studio med panoramavindu

Panoramavindu i en liten leilighet var opprinnelig, men komfortabelt interiør med interessante detaljer - kreditt fagfolk arkitektoniske studio Azovskiy Pahomova arkitekter.

Nytt rom ved siden av stuen: transformasjon av loggia

forfatteren av prosjektet Paul White har gjort en liten ett-roms leilighet i en to-roms. Del av stue lagt til loggia, som er varmet og plasserte henne i sengen og arbeidsområde.

Sommer åpne plasser ved St. Petersburg studioleilighet

transformasjon prosjektet en liten studioleilighet i studio: naturlige motiver og lyse aksenter ser flott ut på de hvite veggene. For å spare plass brukt og bygget et konvertibelt møbler.

Studio leilighet i stil med minimalisme: designeren Vitaly Svyatyuk

I utviklingen av utformingen av studio ble ansett som det viktigste middel til ekspresjon av minimal: den nøyaktighet og klarhet av sammensetningen, enkle geometriske former, monokrome fargen, mangel på reservedeler

Ett soverom for en ung mann: designer Alexander Sheremetyev

Varianter av design studio: den tradisjonelle delingen av plassen i isolerte rom, kombinert med den uvanlige formen på stuen.

Laconic interiør studio: Designer Nikolai Nikolaev

Minimalistisk interiør supplert interessante aksenter som avleder vektor oppfatning av alvorlig tilbakeholdenhet til den enkle og enda noen svimmelhet

Spektakulære studioleilighet med sprut av rødt: designeren Barbara Zelenetskaya

Hvordan lage en fin stue? Ett av alternativene - gjør den røde stua! Spesielt siden det var de viktigste ønskene til kunden. Dette resulterer i en grafisk kvalitet interiør med en rekke interessante detaljer

Design av liten studioleilighet: designer Nikita Berezin

Interiøret er designet for en ung person med en aktiv livsstil og forskjellig fra mange design muligheter for små-sized studioleiligheter som er i stand til å opprette et eget sovested.

Behersket interiør for ugifte menn: designer Paul Bukharov

Denne utformingen av leiligheten 38 kvadratmeter. m - et bevisst hentydning til loft, men ikke en direkte implementering stil. Tegn loft - rene linjer, grå farge og litt pynt: murverk og flere store bilder

Geometrisk studie i en ett-roms studio

Interiør studioleiligheter bygget på et spill av geometriske former, glatte og kantete linjer. Originalitet og en "kosmisk" humør gir leiligheten veggpaneler med uvanlig mønster.

Ett soverom med skyve skillevegger

Tegnet av interiøret studio i Vladivostok, skapt av designeren Mary Thunder, kan defineres som: lys, lav profil, stilig. Farge - hvit, beige og grå - utvalgte kunder.

I Internett-style: positive studioleilighet

Bright omgivelses indre basert på den sci-fi-tegneserien. Primære farger - hvit, blå, gul, og et minimum av møbler skaper en svak følelse av noen "leketøy" av leiligheten.

Leilighet for et ungt par: kompakt, lett, rustikk

Opprette et design prosjekt av en liten leilighet for et ungt par, Sergei Samovarov brukte et minimum av møbler og tilbehør, men prøvde å gjøre interiøret mer behagelig.

Studio for den vennlige partiene

En liten studioleilighet er designet for vennlige partier. Derfor er det ingen soverom, men interiøret er understreket fasjonable "designer" og samtidig en respektabel karakter.

"Gender Project": nyutvikling ett-roms leilighet i studio

Etter ombyggingen vanlig leilighet omgjort til et studio, hvor du skal sette alt du trenger for et behagelig liv. Den samlende element i interiøret har blitt forskjellige typer mosaikk.

Brutal interiør i standard leilighet

Forfatterne av prosjektet ikke velge mellom praktiske og personlighet, og kombinerer begge prinsippene ved bruk av optimal layout og originale dekorative teknikker.

Minimalisme St.Pete: 28 kvadratmeter for forretnings- og fritids

Liten leilighet for to i sentrum av St. Petersburg har inneholdt alt nødvendig for arbeid og fritid, og enda mer enn det - en miniatyr, men en ekte "vinterhage".

Enkle elegant interiør liten leilighet

Liten og stilig - i livene til vellykkede kvinner i dette er ikke bare kjolen, men også et hjem. Hvordan lage en ett-roms leilighet, komfortabelt og vakkert - i prosjektet av romersk Manisa.

Hvor "store": full innkvartering av hotellet type leilighet

Glatte overflater og nyanser av sommeren løvverk farge fylt med lys og luft chetyrnadtsatimetrovuyu leilighet. Designer Tatyana Tkachuk har postet i denne plassen stue, soverom, kjøkken og arbeidsplass

Rask, billig, stilig: design studio

Budsjett materialer og den mest enkle møbler kombinert med design ideer, god smak og et friskt utseende kan gjøre en ett-roms leilighet er svært romslig og komfortabel.

Hot eller ikke: tjue nyanser av grått for energiske menn

Med fokus på et metall, behersket farger og stil loft, har Ekaterina Zakharova designer opprettet i en leilighet for å være svært koselig og komfortabel plass.

Hvordan å utstyre en leilighet på loftet

Bachelor loft på loftet under taket, få en stilig, enkel og attraktiv. Ved hjelp av naturlige materialer, har designeren laget interiøret og hyggelig i alle sanser.

Byfolk: hva skjer når du "la" hovedstadsområdet i leiligheten

Designer Julia svensken skapt en liten leilighet i atmosfæren i metropolen. Her, møbler og tilbehør danne en ekte arkitektonisk komposisjon.

Odnushka neoklassisk: Elena Bogatyryova prosjekt

Det antas at klassikerne krever store områder. Dette er ikke sant - sier arkitekt Elena Bogatyrev. Selv små odnushku kan gjøres om til et sted der regjerer den edle stil.

Mini-leiligheter for boliger og arbeidsplasser: designer Igor Merenkov

Design av en leilighet på 33 kvadratmeter, noe som gjør det mulig, om nødvendig, for å bruke lokalene som et kontor. Bright, munter og stilig.

Studio for en ung mann i Moskva: designeren Helen Kucherov

Design studio leilighet i en ny bygning for den unge mannen. Private og offentlige rom i leiligheten nesten uatskillelige

Ett roms leilighet for mor og to døtre med åpen plass: designeren Mary Svidinskaya

Design av en leilighet 53 kvadratmeter gir for etablering av maksimalt åpen plass. Det særegne ved denne leiligheten - store vinduer, faktisk glassvegg bak som gir utsikt over byen.

Studioleilighet for en ung familie: designer Aigul Galimardanova

Foto små leiligheter pryder denne ett-roms studio. Laconic moderne stil utelukker ikke de deilige kombinasjoner - for eksempel rød sateng seng og perlegrå plakat på hodet.

Studio leilighet med lys blå: designer Anastasia Litvinova

Studio leilighet med et minimum sett av møbler, der "main" skillet mellom kjøkkenet og stuen er det neon lys.

Liten leilighet for en ung mann: designer Alena Kovaleva

Uvanlig løsning - et soverom kombinert med stue, adskilt av glass, i en leilighet med en fin, moderne interiør.

Kompakt flatlet for den unge mannen, designeren Svetlana Saprykin

Making liten leilighet med sikte på å bevare det opprinnelige oppsettet og delvis union kjøkken og rom

Freedom of Creation: studioleilighet for liv og kreativitet

Ett-roms leilighet omgjort til et studio i den sanneste betydning av ordet - det har ikke bare blitt et boareal, men også et lydstudio amatørmusiker.

Studio-stil loft i St. Petersburg: designeren Maria Vasilenko

På bildet studio av moderne reparasjon synlig betong, murstein og tekniske kommunikasjon. Monotonien av den grå-hvit palett berikes metallisk glans av tilbehør i stil med hi-tech.

Non-standard leilighet med en kompleks geometri av taket: designer Volodymyr Rakhmistrovskyy

Leiligheten-Loftet ligger utenfor byen. Ved første øyekast er det indre "enkel loft", men ved nærmere undersøkelse er det funnet en rekke uvanlige designideer.

Stor studioleilighet for den aktive unge mannen, designer Nina Voronyanskaya

Den nye utformingen av leilighetene kan du lage en enkel transform plass, spesielt egnet for dynamisk ung mann.

Creative interiørdesign for en bachelor: en hems med et glimt

Cocktail av futurismen, minimalistisk loft av MAD Arkitekter studio - et eksempel på hvordan den kan dekorere privatlivet til noen bjørn.

Svart og hvitt bachelor leilighet for: designer Olga Fetisov

Tegne et lite område av leiligheter prosjektet viser hvordan de svarte og hvite farger bidra til å utvide plassen. Spiseplass til en person påpeker at eieren bor alene.

Tree of Happiness: budsjett utformingen odnushki fra naturen selv

Hvorfor trenger jeg dekorasjoner for interiøret, hvis det er et tre? Designer Sergei Petrov viser hvordan å lage en koselig leilighet med hjelp av samme materiale og tre farger.

"Club Apartment" - en drøm student

Hvordan å utstyre en liten leilighet i stil med hi-tech: «for livet og fester" leilighet prosjektet fra designer Sofia Sofinsky.

Fra odnushki - dvushka: budsjett Interior 46 kvadratmeter. m.

Designeren Pauline Starchikova tilbyr sin egen versjon av hvordan å transformere en leilighet i et hus og en serie-155MK uten betydelige tap for vesken.

En mann, en stil: menns lykke på femti meter

Gloomy bachelor "den" i det siste. Leiligheten er en moderne fri mann ser lys og luftig - mye takket være utdype sanering og vellykket fargevalg.

Odnushka uten levende: alle de beste - Uttalelse

Svart og hvitt interiør vi har sett. Og her er hvordan man skal integrere teknikken av "intet" og lage en spektakulær bad med hjelp av farge - det er definitivt verdt å lære. Vi anser prosjektet med Natalia Akimova.

God plass ut av ingenting: en beskjeden "odnushka" forvandlet til luksusleiligheter

1-roms leilighet har plass til spisestue, garderobe, soverom med balkong, kjøkken og bad. Det virker som ved å re-planlegging er ikke mulig å oppnå et slikt resultat, men forfatteren av prosjektet styres.

Mini leilighet for jenta og hennes mor

Hva føles vert romslige suiter, innser alle funksjonene i sin herregård for enkelt å passe på en 29 kvadratmeter? Lær å strekke plass fra designeren Helen of vranglås.

Dukkehus for en prinsesse fra Moskva

Prosjekt studio "Dynastiet Interiors" - et eksempel på hvordan voldelig fantasi kan slå inn i en eventyrslott, selv en typisk odnushku.

Creative suksess: studioleilighet for inspirasjon

Klarhet i tanke, presisjon deler, eleganse av form pluss en liten utbygging - det er oppskriften på en typisk odnushki hjemme serie P-44. Læringsprosjekt leiligheter mote forfatter, skapt av Julia Telnova.

Design studioleilighet på 45 kvadratmeter. 5 m Foto -. Prosjekter

Ofte folk klage om den lille størrelsen på rommet, på grunn av det faktum at det er umulig å passe alt du trenger inn i interiøret, uten å fylle plassen. Men design arbeid viser at selv små leiligheter kan konverteres til en multi-funksjonelle hjem der regjeringstid komfort, varme, plass og stil. Design studioleilighet på 45 kvadratmeter. m må være grundig gjennomtenkt, noen ganger arbeidet er svært vanskelig og lang, men resultatet er verdt det.

Du kan bruke guruene på design art tjenester eller utføre arbeidet selv, bevæpnet med teknikker og triks designer interiør mote.

ideer om design studio på 45 kvadratmeter. m.

Presentert prosjekter er nydelige ett-roms leiligheter, hver av dem har sin egen karakter. Men deres tegn, det er likheter - små, kunstferdig slått av fagfolk som kjenner ins og outs av deres aktiviteter.

Bilde -prosjektet №1: underverkene av minimalisme i en studioleilighet

Leiligheten er innredet i en minimalistisk stil, noe som gjør sammensetningen utstråler ekspressivitet, presist, nøyaktighet og klarhet.

Designet i myke og lyse farger:

 • Hvit privnosyaschy friskhet;
 • kremaktig, å gi ømhet og mykhet;
 • røykfylt, legger letthet;
 • skifer, belønnet med rigor og effektivitet.

Hver skygge, harmonisk kombinasjon, gjør rommet luften, den milde og stilig.

Planlegge ruten på nytt tillates å dele huset opp i sonene

 • en koselig stue;
 • milde soverommet;
 • kompakt kontor;
 • praktisk kjøkken;
 • romslig gang;
 • bad.

Gjør hver av dem er i harmoni med den generelle designkonsept, med fokus på verdien av boligen.

Den omgjengelige grå-beige stue med fargerike sprut av levende maleri, harmonisk blandet sofa sammen med den opprinnelige salongbord. Et minimum av møbler og innredning tillate deg å nyte en velkomst vidde.

Reguleringsplan grå-hvit designer kjøkken tok baren, som gjør det enkelt å håndtere oppdraget, spiller også rollen som spisebordet. Kjøkken tiltrekker uttrykksfulle linjer, klarhet og enkelhet i design.

Sero-krem roms regulert glassvegg som øker avstanden visuelt. I tillegg, hvis du ønsker å fratre, persienner stoff hennes hjelp. Takk til resepsjonen klarte å plassere på soverommet stor seng, hyller for bøker og forskjellige ting, samt bord, stol, utfører rollen av skapet.

Farge, ombygging, minst interiørartikler, glass og blanke overflater presenteres romslig, praktisk og spektakulære interiør. Designeren Pauline Starchikova, studio Co: interiør.

Stilig taklamper

Bilder - prosjekt №2: ett-roms leilighet i armene på Allen!

№2 prosjekt lett viste et teorem om muligheten for å gjenskape i "puppet" luksusrom design til pinneved, smashing gamle og uavhentede aksiom om kjedsomhet av miniatyr bygninger.

Fargepaletten er varm leilighet og hengiven:

 • røykfylt tone, noe som gir ømhet;
 • mørk grå farge, og gir ikke fasjonable;
 • honning farge, skaper komfort;
 • voks, belønning mykhet;
 • grønn privnosyaschy friskhet;
 • blå, gjøre det indre lyse;
 • cyan, giver letthet og renslighet.

På grunn av sanering, kan leiligheten deles inn i et antall soner:

Soverom regulert av en partisjon med et geometrisk mønster, som tillot melodiøst angi en stor seng. Også plassert på soverommet organisk satt med et flertall av hyller og skap.

I stuen sofa eksemplariske utseende forbundet med et trebord, condusive til å se filmer og åndelige samtaler, ledsaget av en kopp kaffe. Nattbord under en stor TV og en hylle, som dukket opp på grunn av sengen, gjør det mulig å plassere innredningen, den endelige sammensetningen.

Miniature kjøkken størrelse er ikke hindret å skape en koselig og hjemlig interiøret i rommet. Designere klarte å selv gjøre plass til en spisestue. Det helt avgjort søt tabell og originale stoler.

Bad, der veggene er dekorert med geometriske mønstre, passer perfekt med veggen i stuen er store og komfortable. Badekar, speil skap og moderne VVS perfekt i harmoni med hverandre, samtidig perfekt justering rom.

Design studio studio rolig og komfortabel med lette innslag av friskhet og renhet. Irina designer, studio Co: interiør.

Praktisk laminat for ett-roms leilighet

Fotografi - №3 prosjektet: design med en touch av enkelhet, naturlighet og skjønnhet

Leiligheten, takket være den nordiske naturen er utrolig lett, enkel og elegant.

Fargepaletten består av marine malinger:

 • hvit, som skum;
 • blått som sjøoverflaten;
 • beige, som sanden på stranden;
 • rød, grønn, gul, som regn duftende blomster.

Primære fargetoner sammenvevd med ekstra toner lage dans fra varme, mykhet, friskhet, renhet og irise.

Stue spiller en rolle:

Kjøkkenet er delt inn i 3 områder:

 • koking område;
 • spisestue,
 • et sted for mottak.

I tillegg har leiligheten et bad og en romslig gang.

Soverommet-stue-kabinettet ser helt hvit seng, som til tross for sin størrelse, ser ikke klumpete, denne effekten er oppnådd på grunn av fargen. TV-bord, en hylle på veggen i perfekt harmoni med en seng og en lang benkeplate arbeidsområde. I rollen som aksenter er stolene med grønne og røde og gule farger tabellen. Stue ser veldig romslig, lyst og koselig.

Elementer kjøkken interiør utrolig harmonisk, noe som gjør rommet hjemme, varm og luftig. Snø eksemplariske hodetelefoner kombinert med et bord og stoler. For å fortynne monotonien av sine stoler pryder de myke fargerike puter å matche stolene i fellesrommet. Og på sokkelen sitte stolt tallerkener og kopper, i harmoni med fargen på de myke setene på stolene. Høydepunktet på kjøkkenet er en sofa som er innbydende med åpne armer som gjester og husholdning.

bad dekorasjon er ikke mindre interessant. Trekker oppmerksomheten til mosaikk utsmykningen av veggene, og tre hyller og moderne VVS perfekt fremheve hennes skjønnhet.

Individuelt, møbler ser vanlig, men å kombinere dem i en enkelt komposisjon, er usedvanlig attraktive og praktiske resultatet. Designeren Pauline Starchikova, studio Co: interiør.

Direkte sofaer for stuen

Bilder - prosjekt №4: 45 kvadratmeter. m vektløshet, komfort og friskhet

Den presenterte prosjekt - utførelse av funksjonalitet, enkelhet og letthet.

Serien består av lyse farger med lyse flekker av lyse farger:

 • krystall hvitt, noe som øker plass;
 • grønn privnosyaschy friskhet;
 • lys grå, gi ømhet;
 • rød, gul, blå, fortynnet monotoni.

Grunnleggende farge - snø, og sekundære - regnbuer, spilte rollen som fargerike detaljer.

Riving av veggene tillot den lille leiligheten delt inn i områdene:

The Living harmonisk arrangert: en sofa, et bord i armene på lyse, positive sitteplasser og kompakt møbelsett. På grunn av den rådende krystall hvit tone, rommet virker rommelig, fylt med lys og luft.

Kjøkken regulert et stort spisebord og belysning. Hvit sett, et bord og stoler på en bakgrunn av sjokolade gulv skaper en enorm inntrykk.

Soverommet har slått myk, lys, takket være de hvite vegger og møbler. Stor seng, vugge, skap og hyller over sengen skape en fantastisk ensemble av kjærlighet, omsorg.

Bad, til tross for den lille størrelsen er svært attraktive. Et minimum av møbler, kompakt avløp, dusjnisje med glassdører gjør at du kan nyte den beroligende atmosfære.

La ett rom, men leiligheten sjarm hjemmekoselig, komfort og ømhet! Designeren Pauline Starchikova, studio Co: interiør.

Fotografisk prosjekt №5: design - et minimum av møbler, maksimal brukbar plass

Leiligheten er praktisk, allsidig og attraktivt.

Fargepaletten består av lyse farger:

 • Hvit, øker avstanden;
 • røykfylt, legger ømhet;
 • antrasitt, noe som gjør den indre et stil;
 • Brown privnosyaschy varme og komfort.

Hver farge har sitt melodi, gi fødsel til fantastisk musikk.

Leiligheten består av et soverom, arbeidsområde, stue, kjøkken, bad. På soverommet, flaunts stolt en stor seng av hvit farge, som gjør det mulig å visuelt redusere størrelsen mens økende brukbar plass. Dessuten virker utligning som et gjennomsiktig glass skillevegg, hvis ønsket, resten området kan skjules bak stoff persienner. Arbeidsplassen er en kompakt bord og stoler, som er i harmoni med det generelle begrepet rommet.

Soft mørk stue sofa og salongbord perfekt kombinerer et modulært bilde på veggen.

Badet er fantastisk, siden det virker som om vinteren bryte opp et rom rike silke. Behandling materiale, møbler, sanitærutstyr utrolig hvithet, og dermed øke plassen visuelt.

Design konsise, enkle, praktiske, men samtidig stor. Designer Oleg Chan, studio Co: interiør.

Behagelig og vakker design studio leilighet på 45 kvadratmeter. m - dette er ikke en drøm, men en fantastisk virkelighet i et vanlig hus!

Peis på soverommet. tradisjonell design

interiør soverom i stil med nyklassisk Sjarmerende klassiker i moderne våpen

Art-deco på soverommet: en liten pust av moderne og klassisk solid tempo

Soverom design for en gutt. hav tema

Japansk Stue: hviske Sackur under vinduet

Legg igjen din kommentar avbryte svar

Designer å merke

Design studioleiligheter på 28 kvm. m: inspirerende ideer og fornuftige anbefalinger for å skape en koselig, komfortabel og attraktiv reir

Interiøret i leiligheten i klassisk stil - presentabel og komfort i en pakke

Interiøret i leiligheten i loft-stil - god sidestilling av gammelt og nytt

Velge møbler for stuen i en sofistikert klassisk kjole

Hvordan ringe ledningsnett tips

Søk flush i veggen: en gjennomgang av metoder

Skjulte ledninger - fordeler og ulemper

19 desember 2017

Penoplex og lyd: egenskaper, fordeler

12 desember 2017

Ekstern elektrisk installasjon - installasjon, fordeler, ulemper

7 desember 2017

5 tips til kjøpere av fast eiendom i Australia

Funksjoner Montenegros lovgivning når du kjøper eiendom

Hvordan kjøpe en leilighet i Portugal

26 desember 2015

Omorganisering og ombygging av bolig

23 oktober 2015

Hvordan annonsere salg av leiligheten

 • Olga å skrive vakre og komfortable kjøkken drømmen om hver husmor
 • Irina å skrive vakre og komfortable kjøkken drømmen om hver husmor
 • Elena å skrive Hvordan selge en leilighet, som er eid av et mindreårig barn

Hvordan selge en leilighet, som er eid av et mindreårig barn

22 februar 2013

Vakker og praktisk kjøkken drømmen om hver husmor

Din pålitelige hjem © 2018. Alle rettigheter reservert.

Når du kopierer materiale fra vår hjemmeside direkte referanse til de nødvendige ressurser

Koselig leilighet (45 kvm.): RÅD FOR PÅMELDING

Lag en vakker og funksjonelt interiør i en leilighet er vanskelig, men dagens bilde-eksempel beviser at det er mulig. I et område på 45 sq. m teamet INT2 arkitektur studio klart å plassere en stue, et soverom og et kjøkken, spisestue, med et lite område enn stoppet ikke for å gjøre det stilig og praktisk. Denne koselige leiligheten er fylt med funksjonelle løsninger som GD-Home besluttet å sette sammen. Utformingen av ett-roms leiligheter har ofte problemer med lagringsplass, er det indre av disse problemene løses ved hjelp av innebygd og skjult oppbevaring.

For å øke avstanden på en leilighet, ble det besluttet å rive veggen og tegne et studio som er godt egnet et ungt par eller person som bor alene. For en familie med et lite barn åpen plass uten vegger vil skape mye ulempe. Hvis barnet er en voksen, ville en slik plan være hensiktsmessig. Selvfølgelig, de tre av oss bor i samme rom litt overfylt, men det er bedre å føle seg mer plass i studio leiligheten, enn å leve i et lite rom.

Vi har samlet 10 design teknikker og triks som vil hjelpe deg å forstå hva som gjør denne lille koselige leiligheten så sjarmerende.

Visuelt Leiligheten er delt inn i en soveområde, matlaging og avslappende. På høyre side av inngangen er det bad, kjøkken ned hallen, til venstre - en stue og et soverom. Leiligheten er lagt ut hver kvadratcentimeter, og alt er på sin plass, så de tomme hjørner og "døde" soner er fraværende.

Denne stilen er preget av sin enkelhet og kortfattethet, så det blir ofte brukt til pynt på en liten plass. Den er basert på bruk av hvitt som bakgrunn, lyse farger - for å legge aksenter, tre, nakent murverk og nydelig innredning. Lær mer om design prinsipper, kan du se skandinavisk stil.

Bruke farge, dekorasjon, aksent, og en flatskjerm møbler delt inn i funksjonelle områder. I dette tilfellet ser interiøret harmonisk og enkelt.

Soverommet sone isolert av podiet, gardiner og rosa aksentfarger. I tillegg til de tre catwalk gesimsen gjemt bak tre bar. Veggene i stue og soverom ble renset fra gips og malt hvit. Kjøkkenet er også brukt hvit, men på glatte og jevne flater. Lyse fliser og bar hjelper også markere matlaging området.

For å delta i sonen har en hvit farge, pastell, sorte, gule detaljer og tre. Hver sone er mer eller mindre inkluderer alle disse fargene, nettopp på grunn av dette interiøret i leiligheten virker så behagelig.

Innebygde skap og hyller gir en lettere atmosfære, i motsetning til konvensjonelle design. De er praktisk talt usynlig, så følelsen av rot som oppstår i nærvær av ulik størrelse og farge på skap, skuffer og hyller, ikke oppstår.

Veggen mellom korridoren og soverom to skap er montert for oppbevaring av klær. Den første av dem er skjult bak døren, og den andre bak det hvite teppet. Podium på soverommet ikke bare utfører funksjonen til å skille plass, men gir også en nisje for oppbevaring av klær, puter og tepper.

På kjøkkenet, lagringsplass, kjøleskap, oppvaskmaskin og vaskemaskin skjult bak de hvite fasadene. Åpne hyller for lagring av korn, vin, olje og bøker er bygget inn i en murvegg mellom kjøkken og stue. Bardisken er også intet unntak og har ekstra hylle og skap.

Lagre gjenstander og bøker kan bli enda på balkongen, der en spesial installert åpne hyller, og det er også romslige skuffer som fungerer som seter.

Sammenleggbar møbler kan i stor grad forenkle livet av eierne av små leiligheter. I dette interiøret, er det en ekstra sted å sove, folding bord på balkongen, og en ekstra del av baren på kjøkkenet. Disse subtile detaljer til rett tid vil gjøre den allerede praktisk og koselig leilighet mer funksjonell.

En annen samlende element i interiøret er svart-hvitt-bilder.

Standarden takhøyden er ikke alltid mulig å installere hengende lysekroner, som det visuelt reduserer høyden. For belysning i et slikt tilfelle er det best å bruke spotlights, innebygd belysning eller bakgrunnsbelysning.

Med hengende lamper designere klart å gjøre noen aksenter i interiøret, men for eksempel på soverommet og kjøkkenet de tjener bare en dekorativ rolle, så lite lys plass.

Legg en leilighet plass kan ikke bare bidra til å øke arealet som ikke kan være over i andre etasje. For dette formålet, kan du bruke speil, som er i stand til å skape en illusjon av videreføring av leiligheten.

Med tekstiler kan du enkelt endre stemningen i rommet. Fargerike puter, tepper, gulv teppe i kjøkken og stue gir farge til en lysere interiør.

Dette lille og koselige leiligheten er en utmerket motiverende drivkraft for de som manglet vilje til å utføre ombygging. Her er alt bra!

Lykke til og raske oppdateringer!

gitt noen kommentar avbryte svar

De har ikke nok av din oppmerksomhet

 • VoltronRog å drømme hjem entry - PERFEKT minimalistisk design
 • AntonioDuems opptak DESIGN BADEROM: 25 En liten, men flott prosjekt
 • WillieBlots til drømmehus entry - perfekt minimalistisk design
 • AntonioDuems opptak bad design med dusj
 • johnuwater å drømme hjem entry - PERFEKT minimalistisk design

Nettstedet Gd-hjem vil være en gudegave for deg, hvis dine hobbyer er knyttet til interiørarkitektur eller landskapet design. Vi gjorde ikke miste muligheten til å vise interiør og vakker dekor som du kan gjøre med dine egne hender.

Når du kopierer «GD-Home» materialer fra området for elektroniske publikasjoner er obligatorisk å åpne en hyperkobling til søkemotorene. Koblingen må plasseres uavhengig av hel eller delvis bruk av materialer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

40 − = 34