Dimensjonene av PC-bord

Hvilke størrelser kan ha en datamaskin skrivebord?

Hei kjære venner.

For å besvare dette spørsmålet, må man først forstå en ting.

Produktet er laget av en bestemt bruker, og dens størrelse bør være slik at brukeren var behagelig ved bordet for å være (eller arbeid).

Videre påvirker størrelsen annen faktor - dette er en ekstra kontorutstyr, som kan være på den.

For eksempel kan det være en dataskjerm, skriver, høyttalere, tastatur. Alle disse elementene bør plasseres slik at de ikke skaper ekstra ulempe for brukeren.

Naturligvis avhengig av tilgjengeligheten av disse elementene, dens dimensjoner kan automatisk økes eller reduseres.

Så hva kan han ha størrelsen?

La oss starte med den minste (maks siden, i tillegg til høyde dimensjoner, begrensninger, nesten ikke).

Så, hvis vi vurdere en normal rett bord, er bredden delt inn i tre (eller snarere fire) verdier:

 1. Bredden på en stein
 2. Bredden av andre sokler (i stedet kan være et kassettsystem enhet, eller det kan være kombinert med den, og kanskje bare en reol eller septum)
 3. Sted for brukeren
 4. Spaltene langs kantene av fortauskanter

Dersom dette anses i tallene (selvfølgelig, ca.), får vi følgende:

 1. Den minste bredde av pidestaller - 400mm
 2. Den minste bredde av magasinet i henhold til systemenheten - 240mm
 3. Den minimale avstand mellom sokkelen og skuffen (med andre ord, en åpning i hvilken en bruker må være) - 600mm
 4. "Overlapping" i størrelsen på kabinettet og brett - 50mm
 5. Den gjennomsnittlige høyden av bordet bør være i størrelsesorden 750 mm.

Totalt oppnå: 400 + 240 + 600 + 50 + 50 = 1340 (mm).

Dette er den minimale størrelse av en vanlig rett parti, som er anordnet på to støtter (skap og brett for systemenheten).

Selvfølgelig, hvis stedet for tabeller til å utforme en sidebar, for å flytte skuffen inn i produktet, det gjør ikke en direkte og kantete, det er mulig å oppnå enda mindre dimensjoner.

Men i dette tilfellet, vil produktet ikke være så behagelig og funksjonell som den første, vi ansett som et alternativ.

Hvis vi ser på samme hjørnet datamaskinens skrivebord (som betyr, som ligger på to støtter, selv om vinkelform, legges til den tredje pilaren i stabilitet - beinet i hjørnet), vil han allerede har større dimensjoner enn en rett linje.

Avklare igjen at alternativene under produkt - minst mulig størrelse for hvert alternativ.

La oss ta de samme parametrene som for direkte tabellen, dvs:

 1. Den første pilaren - ett kabinett
 2. Den andre søyle - under systemet magasinet
 3. Åpning for brukeren - 600mm
 4. "Laps" - 50mm

Men for vinkel varianter av disse verdiene er ikke nok. En annen mengde nødvendig - det dekker bredden av vingen (og det, som vist i figuren, har to vinger)

Optimal bredde (dybde) - 600mm.

I denne størrelsen, cover, dype kurver (stolper) gjør 500mm.

I dette tilfellet vil vinkel størrelse produkter (som er den søyler kabinettet og brett, og avstanden mellom dem er 600 mm) være 1264mm til 1424 mm (med andre ord, er størrelsen av bordplaten).

Se deg i de nye innleggene.

Jeg forlot kjøkkenbenken 1240 * 600 * 38, kan den brukes?

Hvordan velge en datamaskin skrivebord for hjemmet: de viktigste parametere og egenskaper

PC-bord dukket først senere PC. Det ble raskt klart at arbeidet på tastaturet ikke fungerer på en skrivemaskin og skriftlig krever en helt annen hånd posisjoner. Og deretter datamaskinen dukket opp ulike enheter, og plassere den på en vanlig bord var umulig.

Databord er beregnet basert på funksjonene i teknikk og dens prestasjonsledelse.

Som er bedre: en skriftlig eller databord?

Den grunnleggende enhet skrevet og databord på samme måte - en horisontal overflate og støtte i form av ben eller sideveggene. Men veier organiseringen av plassen og objektene er forskjellige fylling.

 • Når du arbeider med dokumenter eller bøker er plassert sist på tabellen. En mann leser en bok ved et bord, ser ned til 45-50 grader, og derfor sitter med bøyd hode, og selv kroppen for å redusere belastningen på nakken.
 • Når du arbeider med datamaskinen sin direkte blikk skal hvile på den øverste kanten av skjermen og ser rettet mot midten av skjermen, for å avvike fra en rett linje på 0-20 grader. Avstanden til skjermen bør være i størrelsesorden 50-75 cm. Denne tilstanden krever at en smal plater, men på samme tid, og en høyere stilling av skjermen, hvis størrelsen er liten. Derfor på produktet ofte vises under displayet. Tilstedeværelsen av denne innretning og dens høyde er avhengig av skjermen størrelsen og dybden av benkeplaten. Denne verdien varierer fra datamaskin skrivebord i et bredt spekter og kan være mye mindre enn for komfortabel skriving.
 • Når du arbeider med papirdokumenter skriver albuene er på bordet. Derfor, bordplate og bør ha tilstrekkelig dybde og bredde. Ganske annerledes er tilfelle med arbeidet på tastaturet. Hvis du installerer det på overflaten av normal høyde - 75-78 cm, vil albuene bli suspendert, og hevet håndleddet. Dette fører til dårlig sirkulasjon, stress på ledd og tretthet.
 • Tastaturet i datatabellen er plassert på en spesiell hylle er mye lavere - i en avstand på 50-70 cm fra direkte syn, det vil si i mageområdet. I dette tilfellet også, er albuene suspendert, men leddene er i en rett linje fra leddene, som avlaster belastningen. Ingen behov for en hylle når det viktigste arbeidet gjøres ikke med teksten, og grafikk, for eksempel, som er, innebærer manipulering av musen.
 • Musen er også ønskelig å plassere på skuffen ved siden av tastaturet. Hvis dette ikke er mulig, bevisste endringer i det danner et spesielt område.
 • Mellomstore og store PC-bord omfatter et kammer for systemenheten, åpen på to sider. Det ligger nær en av sideveggene, og i alle fall ikke i midten av operatørens føtter. De kompakte modeller ofte klare seg uten det, det er ikke verdt: sistemnik på gulvet samle støv og skitne raskt.
 • Vanligvis inneholder også en liten datamaskin skrivebord et tillegg eller den sidehyllen i bunnen for å oppta omkretsen - ruteren, skriver, høyttalere og mer. Når det gjelder hjemme jobber, er antallet hyller og skuffer markant økt. Deres dimensjoner og layout avhenge av faglig aktivitet.
 • PC-bord nødvendigvis er til stede åpninger for kabler og ofte også spesielle låsene som tillater å samle trådbunter i en mer komfortabel og fest dem på møblene.

produksjons materialer i begge kategorier av den samme møbler. Oftest er det sponplater og MDF, i modeller av moderne glass og stål kan brukes. Tre for datatabeller blir brukt svært sjelden - er ikke lønnsomt, og glass, til tross for den ekstreme ornamenter, er kun egnet for små formfaktor. Utstyre et stort bord med sofistikerte tilleggsprogrammer for alle typer glasskunst er irrasjonell.

Databord i et bortgjemt hjørne av huset

Som med alle andre møbler er det optimale, de maksimale og minimale tillatte dimensjoner. Men en annen forskjell fra datamaskinen pulten skriving er avhengig ikke bare av parametrene av posisjonen til brukeren, men også størrelsen på maskiner som brukes. Og de kan i betydelig grad variere avhengig av modell.

Neste video vil snakke om hvordan å velge riktig datamaskin skrivebord hjem:

 • Den maksimale er begrenset av sunn fornuft. Selv om skjermen er plassert i en avstand på 70 cm fra operatøren for en moderne flatemodell mer enn 60 cm dyp er nødvendig. 70 cm - er beløpet som allerede er med en aksje, et konkret behov i den. Bak skjermen er ingenting å plassere kan ikke være - ikke la kablene, og skjermen blir varm under bruk. Bredere benkeplate rett og slett ikke vil bli brukt, siden alt utstyr må forvaltes må være på armlengdes avstand - 60 cm.
 • I det minste på grunn av strukturen. Tabletop kan reduseres med opp til 50 cm, og med opp til 40 cm, men i dette tilfellet, vil skjermen må ordne stativet, ellers ville det være for langt fra linjen av syne, og operatøren - å trekke bort med tastaturet så mye som mulig for å oppnå den nødvendige avstanden mellom øynene og skjermen.
 • Optimal verdi står på 60 cm, noe som gjør det mulig å flytte skjermen i noen komfortabel posisjon.

Designer databord

 • Maksimal er ikke begrenset i det hele tatt. Hvis datamaskinen pulten står stille og skriving, kan det være opp til 2 m, for utstyr og skrivesaker bør holdes i orden. Foruten å skrive plass på bordplaten behov. Det er doble og tredoble modeller - sistnevnte er selvfølgelig laget for kontoret, som arrangeres to eller tre jobber.
 • Minimumslengden på en stasjonær modell bestemmes av arealet av arbeids - dette er 60 cm Mobil og sammenleggbare modeller kan være og mindre -. 50 cm Tastaturet er plassert på skuffen, og at mus har til å bli liggende på bordet, som er ikke særlig praktisk.. Bay sistemnika sjeldent unntak er fraværende, og for annet utstyr eller materiale sted kan ikke bli funnet. Dette produktet er egnet for tilfeller der datamaskinen brukes primært for gaming.
 • Den optimale bredde er beregnet som følger: arbeidsstasjon operatør - ikke mindre enn 60 cm, fortrinnsvis 80 cm, bredden av rommet under systemenheten - 20 til 25 cm, bredde sokler - ikke mindre enn 40 cm, ellers er det ubrukelig. Resultatet er 120-145 cm Det er ønskelig at i sjakk og pidestall var åpne nisje -. Scanner og en ruter, for eksempel. Skriveren kan installeres på en hylle overbygning som foredragsholdere.

Neste video vil fortelle deg om 55 interessante modeller av datamaskinen pulter for hjemmet:

 • Bordplate viktigste, hvis den eksisterer, er en standard for skriving Høyde -. 75-78 cm Hylle under tastaturet, som er å jobbe på PC er mer viktig, er plassert i en avstand på 50-75 cm fra line-of-sight. Og hun og den andre verdien avhenger av bruker vekst og har behov for korreksjon. Minimum og maksimum i dette tilfellet ikke skjer.
 • Høyden på overbygningen i prinsippet ikke begrenset. Dersom bordet er innrettet med skapet eller stativet, kan den sistnevnte nå en høyde på 210 cm, og omfatter ikke bare sokkelen, men også døve kamrene og til og med garderobeskap. For å jobbe på PC er det viktigste arbeidsområde -. På armlengdes avstand, som gir høyden 130-140 cm i resten av hyllene i alle fall vil ta materialer og gjenstander som ikke brukes konsekvent.

Dimensjoner på skuffer og hyller er tilpasset dimensjonene og funksjoner av teknikken som brukes til å jobbe med det.

 • Scanner ønsket rack, for å kunne heve dekselet til enheten fritt.
 • Skriveren vil dekke et bredt, men ikke for høy sokkel.
 • MFP vil kreve rommelig celler åpen på to sider, er ruteren fritt til å kna i en nisje over sokkelen og så videre.

Foto databord med dimensjonene 2000 x 1500 x 750 mm

Det grunnleggende spørsmålet når du velger et databord i huset er dens formål.

 • PC-spill - hvis maskinen er kun eller hovedsakelig brukt i det som størrelsen på bordet kan være minimal for henne. Av ekstra utstyr er nødvendig bare høyttalere og et modem, og disse enhetene er små. Så kompakt lite bord -zhelatelno rett, med et stativ for skjerm og høyttalere, er et akseptabelt valg. Et viktig trekk ved en god modell av denne typen er den musematte. Hvis høyre eller venstre side - for høyre- eller venstrehendt, på bordet er det nok plass til å hvile albuen, så bordet kan betraktes som vellykket. Hvis ikke, har musen til å være plass på et tastatur skuff, ellers spillet vil resultere i langsiktige syndrom av håndleddet felles. Dersom dette vilkåret ikke er oppfylt, mislykkes modell.
 • Tabell som kombinerer funksjonene til oversettelse og datamaskin - er ikke kompakt. Praktisk og riktig posisjon når skriftlig krever et stort område benkeplate, som du trenger for å rengjøre skjermen og musen er ikke kjent hvor. Hvis vi forsømmer reglene og prøve å få plass til alle tilbehør på 50 cm bredde, nedsatt kroppsholdning og belastning på leddene er gitt. Denne modellen innbefatter to arbeidsstasjoner - for PCer og for skriving, slik at dens minimumslengde på 160 cm, og bredden -. 70 til 80 cm er spesielt viktig å overholde disse krav, hvis tabellen er beregnet for studenten.
 • Arbeidsplass - tar hensyn til ikke bare den praktiske operatøren, men også en enkel, gratis tilgang til periferien. Jo større det er, jo mer og mer komplisert design. Spare plass oppnås bare på bekostning av komplekse høy overbygning, slik at slike møbler må velges, tar hensyn til særegenheter i interiøret.

Ved design, kan pc bord for huset deles inn i flere grupper.

 • Direkte - plassert langs veggen eller vinkelrett på denne, danner et arbeidsområde. Ofte har de arvet fra den skriftlige geometriske figurer, men moderne versjoner er i økende grad som omfatter buede arbeidsbenker: foran operatøren er mindre enn bredden, fordi her er det bare bestemmes av avstanden av skjermen, og er nærmere kantene øker, noe som gjør det mulig å plassere en bulk periferi.
 • Vinkel - trekantet eller L-formet, beregnet for installasjon i et hjørne, og anvendelse plass mer økonomisk. En slik form er spesielt nyttig for det kombinerte dataskrivebordet. I dette tilfellet gjør den ene siden av L-formet design en lang, og det er brukt for lesing og skriving, og skjermen er satt nøyaktig på diagonalen.
 • Transformers - designet for de tilfellene der en datamaskin skrivebord vil gjemme eller kombineres med andre møbler. Derfor, i det første tilfellet, en kjedelig garderobe bidrar til å skjule PCen. Skjermen er plassert på en hylle på stativet, og bordplaten er hengslet lokk og de nedre skapdører bukten. I den andre - en sak åpen og den faste delen er en del av PC-bord.
 • Det er også mer opprinnelige enheten. For eksempel, et bord, en kommode, hvor skjermen og tastaturet hylle med fiksert i den øverste skuffen.
 • Modeller for bærbare datamaskiner - faste og sammenleggbare bord minstemål, spesielt deres er høydejusterbare ben og evnen til å endre helningen på benken. Denne modellen er utviklet for å fungere, sitter i en stol, en stol eller stående.

Dessuten kan slike møbler gjøres i ulike farger. Spesielt populære er den modellen av datamaskinen pulter hvite farger og tresorter.

Neste vi vil snakke om det til hvilken pris kan du kjøpe datamaskin skrivebord for hjemmet, samt gi deg et klart bilde av kataloger av slike produkter, både direkte og kantete.

Bilde slags datamaskin skrivebord for hjemmet

Valget av databord - ikke en lett oppgave. Det er ikke verdien av produktet, og andre faktorer som er mye viktigere. Modellen skal sikre samsvar med sanitæranlegg og tekniske standarder, være praktisk for alle typer aktivitet ordning, og bare da å matche interiøret.

Datamaskin skrivebord kan kjøpe klar:

 • i en møbelforretning, hvor slikt kan vurderes ikke på bildene, men i virkeligheten: hvordan å sitte komfortabelt, om hyllehøyder for tastaturet nok, hvor er systemenheten, og så videre. I butikken er det ønskelig å komme, har størrelsen på skjerm, skriver, MFP, og andre ting;
 • on-line nettsteder, som presenterer en rekke produsenter, valg, uten tvil, mer. Men det kan bare vurdere utseendet på modellen, men den praktiske utformingen må bokstavelig talt skal beregnes ved hjelp av dataene som er angitt i produktbeskrivelsen. Og likevel, som oftest billig å kjøpe en datamaskin skrivebord kan være er i nettbutikken;
 • på hjemmesidene til produsentene beskrivelser av modeller, inneholder vanligvis mer informasjon. Her kan du dra nytte av spesielle og kampanjetilbud - utleie kjøp, for eksempel en rabatt på et bestemt produkt, og så videre. Et eksempel på en slik salgs kan betraktes som IKEA-varehuset;
 • du kan alltid prøve å gjøre en datamaskin skrivebord med hendene, som i betydelig grad spare pengene dine.

Databord kan lages på bestilling. Hvor mye billigere eller dyrere det vil koste i forhold til foreslått i butikken avhenger av parametre og fylling - overbygg, hyller, bokser og andre ting. Kompleksiteten av designene er ikke så betydelig prisøkning, men tabellen tar hensyn til alle funksjonene i fremtiden brukeren og PC.

Layout og bord arrangement her er viktigere enn prisen. Er blitt populært ikke bare billig som kompakte modeller.

Neste video vil snakke om hvordan man skal ta vare på din datamaskin skrivebord hjemme:

Priser og bilder av populære modeller

 • Falcon XT-02 eller Henry - tabellen minimum. Når bredden på benkeplate 80 cm og en dybde på 63 gjør det mulig å etablere en monitor på benken. Uttrekkbar hylle plass til hele lengden av bordet og tastatur og mus. Bay systemenhet der. Den nederste hyllen kan brukes til en skriver, men anbefales ikke. Vanligvis er det fotstøtte. Kostnadsmodellen - 2640 s.
 • Trust 2 - et alternativ til å jobbe med dokumenter. Den totale lengden av modellen - 140 cm, en 100 cm benkeplate opptar et stativ anordnet på kupeens sistemnika -.. 40 cm Det er en stor arbeidsplate, og et kabinett med en åpen topp krok for modemet. Overbygningen omfatter også hult kammer og et øverste hylle. Høyden på hyllene er laget for vertikale installasjonsmapper. Prismodeller - 7570 s.
 • Hjørnemodell Boston tilhører samme kategori - en kontorpult for å arbeide med dokumenter. Benkeplate ligger vinkelrett på surround plan skap med hyller og skuffer for dokumenter. Kostnaden for 9900 s.
 • SP-55 - vinkel versjon, kombinert med rack, kan skryte av en vellykket ordning. Sistemnik er plassert i en åpen nisje over sokkelen, skriveren har en hylle i skapet, kan nisje for skjermen plasseres høyttalere. Tabell diagonalt vinkelrett, slik at det på bordet er nok plass for skanneren. Kostnadsmodellen - 10 700 p.

Bilder populære modeller fra pc bord

Databord er ervervet etter, og deretter sammen med PCen. Ikke bli lurt: verken på skrivebordet eller på kaffe datamaskinen har ingenting å gjøre, spesielt hvis det brukes til arbeid. Sin produktivitet med 2/3 avhenger av bekvemmelighet og tilgjengelighet av utstyr.

Liker du dette? Abonner på nettstedet oppdateringer i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus og Twitter.

Abonner på oppdateringer på e-post:

Fortell vennene dine om denne artikkelen til dine favoritt sosiale nettverk ved hjelp av knappene nedenfor.

gitt noen kommentar

arbeidsplass

navigasjon

soverom

stue

stoppede møbler

bad

Kontaktpersoner:

siste diskusjoner

Cool! Det er hyllen ved siden av sengen for briller, smart telefon, bærbar musikkspiller.

Og jeg så en annen slik variant: en seng med et podium, veldig.

Takk for verdifull og detaljert informasjon! Svært anvendbare slik som.

Hvordan å lage en datamaskin skrivebord: ideer, måltegninger, trinnvise instruksjoner, bilder og video

databord ikke bare skjuler de massive deler av datamaskinen (prosessoren, basshøyttaler, og så videre. d.) og tallrike ledning men også gir god plass for disker, bøker og andre småting.

Butikken tabeller for data nok road. uavhengig produksjon tabellen vil spare kontanter betyr og tar ikke mye tid.

opsjoner utforming bilde på datamaskinen din mye. Rett og vinkel, kompakt tabeller og ensembler, blant annet tilsetting av alle typer databord skap, bord, hyller.

Det finnes flere typer spesiell tabeller, tiltenkt å installere dem laptop Ultrabook, netbook.

Veldig relevant for små leiligheter tabeller transformatorer. Varianter av transformasjon av datamaskin tabeller for mangfoldig: table-seng, skrivebord, kommode, skrivebord, skap.

Så, smal kabinett Det tar ikke opp mye plass, og omdannes, om nødvendig i full PC-bord, og alle bestanddeler av PC er på plass, og fjerne dem hver gang er ikke nødvendig.

veggen datamaskin bordet bærbare (Netbook ultrabuka)

Mobile datamaskin bordet bærbare (Netbook ultrabuka)

Fra hva vi kan gjøre en databord

Et flott alternativ - PC-bord tre. Du kan også bruke andre tradisjonelle møbelindustri materialer:

Beregning av størrelsen på et databord

Det er vanskeligere å beregne dimensjonene for hjørne databord, så først vurdere en slik variant.

Faktorer som påvirker størrelsen på tabellen:

 • Bredden på benken. Den minimale størrelse er bredden på benken 50 cm (500 mm). Den optimale størrelse - 60 cm (600 mm).
 • bredde seksjoner (Som er bærebjelkene i tabellen). For hver forskjellig bredde av bordseksjonene. Hvis dette er brettet for prosessoren - 20-25 cm (200-250 mm). Dersom skuffen er en skuff eller dør - 45 til 60 cm (450-600 mm).
 • dybde vinkel (Dersom personen som er plassert). Minimumsstørrelse - 50 cm (500 mm), den optimale - 60 cm (600 mm).

felles bordstørrelser er beregnet på grunnlag av ovenfor størrelser.

lateral runder - 5 cm (50 mm).

 • bredde benkeplater - 50 cm;
 • Dybde vinkel - 50 cm;
 • seksjon bredde - 20 cm og 45 cm;
 • 5 cm + 20 cm + 35,4 cm + 50 cm = 110,4 cm - en vinge lengde bordet;
 • 5 cm + 45 cm + 35,4 cm + 50 cm = 135,4 cm - Lengden på den andre fløyen.
 • bredde benkeplater - 60 cm;
 • Dybde vinkel - 60 cm;
 • seksjon bredde - 25 cm og 50 cm;
 • 5 cm + 25 cm + 42,4 cm + 60 cm = 132,4 cm - lengden på en vinge bordet;
 • 5 cm + 50 cm + 42,4 cm + 60 cm = 157,4 cm - Lengden på andre fløyen.

dimensjoner direkte databord beregnes på samme måte. Du må vite bredden brett (Eller skuffer), idet arbeidsbredden seter (50-60 cm) og overlapp (5 cm på hver side).

 • ett brett:

 • ett brett: 5 cm + 5 cm + 25 cm + 60 cm = 95 cm;
 • med to skuffer: 5 cm + 5 cm + 25 cm + 50 cm + 60 cm = 145 cm.

Datamaskin skrivebord tegning med dimensjoner

uavhengig av hverandre gjøre PC-bord er ikke vanskelig. For å gjøre dette, hamstre materialer og verktøy som vil være nødvendig i produksjonsprosessen og montering.

I tillegg til grunnmaterialet (sponplate, MDF) trenger:

 • lim PVA;
 • par guider for uttrekkbar hylle (lengde - 30 cm);
 • skruer eller SKRUE (møbler skruer);
 • kjedelig maskin Møbler - 4 eller 6 stykker.

Det vil også være behov for følgende instrumenter:

Vurdere produksjon av de mest enkel modell.

Trinn 1. Scrollsaw og behandle tre deler for fremtiden av tabellen:

 • sideplatene 735 x 465 mm - 2 stk,.
 • sentral Front 735 x 380 mm - 1 stk;.
 • bakveggen 1090 x 290 mm - 1 stk;.
 • tabletop 1200 x 580 mm - 1 pc;.
 • intern hyller 450 x 250 mm - 2 stk;.
 • uttrekkbar hylle 830 x 380 mm - 1 stk.

Trinn 2. Sideveggen og sentral Rack stukket hull Skrue: 4 hver hylle. Fest den nederste hylle.

Trinn 3. På samme måte feste toppen hylle.

Trinn 5. feste den annen veggen med to skrue. Foran det ser slik ut:

Trinn 6. Markere opp plass for guider og videre til deres montering. Når du velger eller produksjon av skyvehyller, bør det bli husket tykkelse guider (1 cm på hver side).

Trinn 8. Bor små hull i lateral tellere (under kjedelig maskin bordplate). lignende åpninger boret i benken. Du trenger ikke å bore gjennom benken, men dybden bør være ikke mindre enn 25 mm.

Trinn 9. børsting plugger lim PVA, sette dem inn i endene ramme bord.

Trinn 10. Satt på toppen av bordplaten og sett pluggene inn i spor.

På overflaten av bordet og på pluggene kan installeres hyller med skuffer for småting, og notatbøker stasjoner.

Corner datamaskin skrivebord er også en Add-ons og uten add-ons.

Trinn 1. Rascherchivaem og kuttet alle detaljer Future tabellen. Hvis det brukes for å produsere bordet ikke laminert materialer, behandling trebeskyttelse.

Tegning hjørne datamaskin skrivebord.

Trinn 2. klippe ut benkeplate. putting side stativ med hyller (skrue). høyre seksjon (som er større i størrelse) kan være tilgjengelig for uttak skuffer eller med en dør.

Hvis det gjøres seksjon med skuffer, deretter intern side av sideveggene er montert tidligere veilede. Samle bokser, som også er montert veilede.

Trinn 3. Ved hjelp av å gå SKRUE vinkel desktop-støtte.

Trinn 4. Det er festet en rektangulær ramme med guider og uttrekkbar hylle for tastatur.

Trinn 5. Bordplaten, lateral stativer og hjørne støtte laget hull kjedelig maskin (2 stk på hver sidevegg og 1 stk. På hver side av hjørnevinkelen støtte).

Trinn 6. Dowel, prelubricated PVA, er satt inn i sideskinnene og hjørnestolper.

Seksjon bak lukkede vegger av Sponplater. Klar bordet dekselet lakk eller maling.

Og gjør deg selv en salongbord-transformator du kan ved å lese denne artikkelen.

Hvis du produserer bordet brukes laminert tre ark, så noen spesiell dekorasjon er ikke nødvendig. Behandle bare synlig endene detaljer.

For dette formålet en spesiell Kromkova tape. Den er laget av forskjellige materialer og det er annerledes farger.

Edge gir produktet ferdig og estetisk vakkert se, og hindrer tildeling av sponplater skadelig for mennesker formaldehyd. Ved endene av båndet limt komponentene ved hjelp jern.

Hvordan å lage en datamaskin skrivebord med dine egne hender, se video:

Liker du dette? Abonner oppdateringer på dette nettstedet via RSS, eller følg med VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter eller Google Plus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

+ 11 = 16