Det lukter av kloakk på badet for å bli kvitt

Hvorfor lukter kloakk på badet, hvordan bli kvitt lukten

Hvorfor er det viktig å bli kvitt lukten av kloakk

Ubehagelig lukt fra badet viser at det var noen problemer i kloakken. Vanligvis på badet, en riktig utformet og operert, er det ingen utenlandske lukt (Les også: "Lukten av kloakk i et privat hjem, hvordan du fjerner og hvorfor det skjer"). Utseendet på stank indikerer tilstedeværelse av eventuelle problemer. Utvilsomt er det viktig å forstå hvorfor kloakk lukter på badet, men ikke glem at lukten er veldig dårlig for helsen.

Bath koblet til felles kloakk fleksible rør. Det bør være krum og ha differensial tilstrekkelig til å skitne vannet blir ikke returnert. Dette rør må være til stede, og en vannfelle (som avbildet), som vil bli lagret av problemer, når det i badet lukter kloakk. Dersom hindringen forsvinner som en slug, får lukt ubegrenset tilgang til badet.

Den vanligste grunnen til at lukten av kloakk på badet er en feil tilkobling av kloakkrør med bad eller godkjent for installasjonsfeil (les: "Hvorfor er lukten i toalettet kloakk, bli kvitt lukten"). Ubehagelig lukt forekommer ofte i de områder hvor reglene brytes operativsystemet, eller det er et problem med den hydrauliske lås.

Badet er ofte satt vaskemaskinen. Det er viktig å utføre en ramme av avløpsslangen. Videre er det i badet lufthull der, hvorved frisk luft føres ut. Forårsake problemer kan skjule seg i ventilasjonskanalen.

Ventilasjon på badet trenger ikke bare å fjerne lukt, men også for lufttørking. Derfor, hvis det stinker kloakk på badet, må du sjekke status på ventilasjonsanlegget - hvis det ikke fungerer godt, kan lukten oppstå på grunn av fuktighet. I tillegg kan høy fuktighet forårsake mugg. Se også: "Hvordan fjerne lukten av kloakk tilgjengelige midler."

Hvorfor kloakk lukter - fremveksten av hindringer

En annen grunn til at lukten av kloakk på badet - dannelsen av blokkeringer. På veggene i rørene kommer til smuss, fett, hår. Derfor bør de rengjøres regelmessig.

Røret bør returneres til sin normalstilling, og å fastsette en spesiell tilknytning til den ønskede høyde. For å bli en vannlås til å fungere igjen, må du hoppe over vannet i røret. Kolboobrazny hevert må demonteres og vaskes. Hvis badet i lang tid ingen brukt, nok til å trekke avløpsvannet. Ved alvorlig obstruksjon kan bruke spesielle kjemikalier til rengjøring rør eller sanitær tau. Se også: "Mole for kloakkanlegg rensing - alternativer og bruk av regler."

Raidet på rørene - kloakk lukter på badet

Innskudd i avløpsrør kan også føre til en ubehagelig lukt. På grunn av deres reduserte indre lumen rør og hydraulisk lås arbeid. I dette tilfellet, rense avløp. Svært ofte et slikt problem oppstår i støpejernsrør.

Feil valg av rør og monteringsfeil

En vanlig grunn til at lukten av kloakk på badet er observert umiddelbart etter reparasjon - feil valg av komponenter og feil i forsamlingen.

Det er også en kilde til lukt kan være en vaskemaskin, hvis avløpsslangen er innsatt etter at vannlåsen. I dette tilfelle passerer den ubehagelige lukt gjennom stiralki trommelen.

Hvis alle disse metodene ikke hjelper, og det er fortsatt uklart hvordan bli kvitt lukten av kloakk på badet, bør du ikke utelukke muligheten for eksistensen av lekkasjer og kondensat ansamlinger. Vann kan råtne og avgi en stygg lukt. Dråpene kan falle til varmtvannsberederen, kraner. Det er nødvendig å sjekke om det kommer vann inn i skittentøykurven på sokkelen med kosmetikk.

Lekkasjer kan dannes og i vanskelige steder - en vaskemaskin, en vask på badet. I tillegg forekomsten av ubehagelig lukt, vannet til slutt ødelegge gulvbelegget, gulv, tak, bunn naboer.

For ytterligere å unngå slike problemer, må du regelmessig rengjøre rørene, følg ventilasjon tilstand, for å opprettholde renslighet på badet. Selvfølgelig kan det ikke helt eliminere risikoen for lukt, som det ofte skjer, og gjennom ingen feil av eierne av leiligheten, men det vil i stor grad redusere (les også: "Lukten av kloakk i en leilighet, hvordan bli kvitt").

Lukten av kloakk på badet: årsaker og løsninger

Enig, ikke veldig hyggelig når rommet der behovet for å sveve duften av røkelse og bad tilbehør er fordelt kloakk stank. Dette kan skje i en hvilken som helst leilighet eller hus, og før du klandre den uheldige naboer, noe som gjør reparasjoner i nabolaget, etter omstendighetene, er det nødvendig å forstå. I denne artikkelen fra vannaja.net området, prøver vi å avklare situasjonen, finne årsaken og, selvfølgelig, å eliminere den.

Hvorfor lukter kloakk på badet

Lukten av kloakk på badet: hvordan og hvorfor det

For å gjøre det lettere å forstå årsakene til at det er lukten av kloakk på badet, bruke en liten utflukt i enheten multi-familiens hjem dreneringssystem. Så, hva har vi? Riser, som samler avløpsvann fra alle leiligheter og leiligheten layout kloakksystem, som er koblet til alle enhetene på badet ditt. De er forbundet ikke bare slik, og gjennom vannlåsen, noe som skaper en vannlås - det gir på den oppgaven er ikke å gå glipp av den illeluktende lukten av kloakk inn i rommet. Bortsett fra dette punktet, hvor en eller annen grunn vannet har forsvunnet fra lukkeren, kan lukten bare skje gjennom utette skjøter kloakkrør.

Hvordan fjerne lukten av kloakk på badet

Men dette er ikke årsaken - noe må ha skjedd før advent av lukt. Forsvinningen av vannet i vannlåsen og porten ikke trenger gjennom sømmene lukte - det er bare en følge av en større scene. For å forstå årsaken, må du forstå driften av stigerøret, samle avløpsvann. Slik at vann og kloakk går inn i undergrunnen drenering? Av tyngdekraften, på grunn av forskjellen i nivået av rørarrangementet, vil en stor mengde vann, ikke være i stand til raskt og effektivt fjernes fra settet av leiligheter. For å sikre rask avrenning, kloakk riser sluppet til taket, hvor han ble gitt anledning til å suge i pusten. Dette området kalles kloakk eller avløpsrør, for å si det enkelt, ventilasjon.

Nå vurdere hva som ville skje hvis, uavhengig av hvilken grunn, dette avløpsrør tett helt eller halvt? Hvor drenering er å ta luften for rask fjerning av urenheter? Naturligvis vil det begynne å lete etter svake flekker i rørledningen, som kan være enten skjøtene mellom rørene i ditt hjem eller vann segl, som ikke er på grunn av en svært vellykket design av hevert bare sugd ned i avløpet. Merk at dette fenomenet oppstår bare med badekar felle - det ligger under det hele tatt, og derfor den første til å lide.

Hvordan fungerer ventilasjon kloakk bilde

Så mye for årsaken til alle dine ulykker. I nesten alle tilfeller, er svaret på spørsmålet hvorfor kloakk lukt på badet er tett stigerør over eller del av denne, med tittelen "avløpsrør".

Det er andre grunner til at det er en ubehagelig lukt - de er sjeldne, men fortsatt trenger å bli vurdert med dem. For eksempel kan ved vannlåsen, men snarere på sin øvre munning av sluket akkumuleres menneskehår, som avgjøre andre organiske og uorganiske stoffer. Hvis disse klyngene ikke fjerner den lange, da, som et resultat, kan de begynne å utstråler stanken.

Denne videoen viser hvordan du fjerner blokkeringen i rørene, noe som kan føre til en ubehagelig lukt på badet.

Til slutt, kan lukten kommer fra det faktum at under badekaret vil begynne å råtne akkumulert rusk eller falt klut - selv til slike resultater kan føre til høy luftfuktighet i rommet. Videre kan det bli tett lounger leilighet layout - i dette tilfellet, spyle toalettet vannet ikke gå rett til stigerøret, og den første renner gjennom rør layout, klemme ubehagelig lukt lekker gjennom sømmene eller avløp koble bad.

Årsakene til lukten av kloakk på badet

Hvordan fjerne lukt fra rørene på badet: Rettsmidler

Så, for å finne at badet lukter kloakk, fortsette å søke etter kilden - må du først sørge for at stanken utgår direkte fra røret, men ikke ut av badekaret, eller et annet sted. For eksempel, hvis vannlåsen er trukket fra vannventilen, det kan føles av luftbevegelsen - det vil bli trukket inn i dreneringshullet. Hvis den ikke gjør det, så vi ta hensyn til leddene av kloakkrør. På dem er å snakke i mer detalj.

Hvis du har en støpejern foreldet - det er én ting, tidspunktet for tetting i skjøtene kan bli brutt, og røret kan råtne i noen steder. En annen ting - den moderne plastrør, som i prinsippet ikke bør være en hevert i sømmene, med mindre, selvfølgelig, i munnen ikke glemme å installere gummipakningen.

Hvorfor i badet lukter kloakk

Leddene i rørene kan bli brutt for en grunn bare - hvis du er ute etter den enkle veien ut og ren kloakk blokkeringer verktøy kalt "Mole". Selv om han takler sin oppgave, men sammen med tett og korrodert av gummipakninger. Den gjør det ikke raskt, men metodisk, gjentatte ganger å nekte gummi- elastiske egenskaper, med det resultat at det er ganske enkelt ødelegges. I dette henseende bedre bruk stempel - fylle alle sanitære apparater med vann og begynne å arbeide aktivt denne enheten. Bare ikke presse vannet og suge ut - så effektivt og raskt eliminerer blokkeringer.

Hvordan å rense avløp bilder stempelet

Men tilbake til spørsmålet, hvorfor i badet lukten av kloakk. Etter å ha definert kilden og opprinnelsen til stank, kan du ta skritt for å eliminere den.

Handlingsplanen følger.

 1. Hvis vannlåsen forsvant i badekaret hevert, ta kontakt med ditt lokale boligkontoret og på det innstendigste krever i Gdańsk lederskap for å ta umiddelbare tiltak for å eliminere blokkering i kloakken røret. Seg på dette tidspunktet å beskytte deg mot slike situasjoner i fremtiden, vi går til jernvarehandelen og kjøpe en annen utforming felle. Ingen enkel, noe som er et segment krummet i en bue rør, og et kompleks som har et vinkelformet konstruksjon med en flerhet av skruer - den beholder bedre vannsegl, dessuten er det mye lettere å rengjøre dersom det er nødvendig.
 2. Underveis å beskytte deg mot dette ubehagelige fenomenet er 100% gevinst sanitær silikon ballong og en pistol til det. Med det blir nødt til å frembringe tetning av kloakk rørskjøter. I god, bedre å fullstendig gå gjennom systemet og erstatte alle gummipakninger - på samme tid grundig rene avløp tettes igjen. Det finnes to typer pakninger for vann drenering rør system - og odnoperevye dvuhperevye. Siste forseglet søm er mye mer pålitelig, men de er vanskeligere å samle inn. Ikke vær lat og sette en slik pakning.
 3. I tilfelle av støpejernsrør, ledd obskure fortynnet med vann sement - du trenger å kna noen skinn av plasticine og hold rundt dem alle leddene rundt.

Luftventil for kloakk ventilasjon bilde

Hva annet kan gjøres i slike situasjoner, for å hindre lukt fra bad rørene i fremtiden? Det er en innretning for kloakksystemer som luftventilen. Faktisk, utfører den samme funksjon som den av avløpsrøret. Han innrømmer luft inn i kloakksystemet, og fritar ikke lukt siden. I utgangspunktet, hvis man installere en slik anordning så nær som mulig til stigerøret, er det ikke tillater å drenere vann tetningen fra fellen.

Kanskje dette er alt som kan gjøres for å lukte av kloakk på badet ikke vises. Alle disse metodene er gode løsninger på dette problemet i komplekset, ellers dine handlinger vil være en midlertidig løsning på dette problemet, og i nær fremtid vil det dukke opp igjen og igjen.

"..Pozhaluy, er alt som kan gjøres for å lukte av kloakk på badet ikke vises .."

Uh venner ... i mitt tilfelle, det sentrale avløpsrøret er ikke klarlagt rammeblinddeksel rensesystem. Bare ikke kunne se fordi stigerøret er lukket dekorativ innfatning og jeg bor i toppetasjen. "hjulpet" reparasjon stige naboer. Jeg måtte demontere og min trim stigerør, og bare da oppdage årsaken til konstant stank. forsamlingen fra et fullt løse problemet.

Hvordan å eliminere lukten av kloakk i toalettet og badet: 5 grunner lukt og deres eliminering

Ubehagelig lukt i din egen leilighet kan ødelegge livet til selv de mest tålmodige person. Han opptrer på badet eller på kjøkkenet, og deretter spredte seg raskt gjennom alle rommene. Ingen moderne luftrensere, vil ingen permanent ventilasjon i rommet ikke løse dette problemet. Hvis det var lukten av kloakk på badet eller på kjøkkenet, bør du forstå årsakene som har forårsaket det. Ikke vær redd, fordi, mest sannsynlig, hemmeligheten for forekomst av grufulle "smaken" er i tett eller feil installert avløp. Vurdere de fem viktigste grunnene til at livet i leiligheten ble uutholdelig, og undersøke hvilke tiltak som bør iverksettes for å eliminere disse årsakene.

Feil installasjon av kloakkrør

Hvis lukten av kloakk på badet dukket opp nesten umiddelbart etter å flytte inn i et nytt hus eller leilighet - grunnen bør søkes i riktig samlet kloakker.

Det er visse regler legging kloakkrør, i strid med som systemet ikke kan fungere. Dersom det er kloakksystemet dessverre å re-gjøre installeringen av rørledningen, og dette medfører betydelige kostnader.

Legging av kloakk rør må oppfylle tekniske standarder

Feilaktig plassering av rørene, nemlig den helningsvinkel for å resultere i stagnasjon av avløpsvann derfor inntrykk av en permanent lukt. Vil bare fullstendig demontering av nettverk og installasjon av rør på riktig helling. Den enkleste måten å reparere en lekk rørforbindelser strammet, hvis de brukes plastprodukter. Nok til å endre pads eller installere spesielle seler.

Med selv byggingen av huset for å unngå ytterligere misforståelser verktøy prosjektet bør være av en spesialist.

Vannlås (vannlås) er under vasker og andre avløp enheter. Det bøyde rør hvor vann bygger seg opp, noe som er en barriere for kloakk lukt. Hvis vannlåsen oppstår brudd, vil lukt fra avløp i leiligheten være permanent.

Installer en hevert for å forhindre forekomsten av ubehagelig lukt fra kloakken

Årsaker til feil Hydrauliske låsinger:

 • fullstendig fylling av tverrsnittet av avløpsrør, og derfor vann fra hevertrøret er fjernet og det blir tom;
 • trykket i kloakken er høyere enn atmosfære: luften i form av små bobler eller vannsprut trenge inn i rommet.

Derfor er det en fullstendig fylling av væskerøret? Det kan være flere grunner: det er et rør med liten diameter, og utseendet for blokkeringer, og til og med et sjeldent tilfelle, som isings rør (hvis de er lagt i et kaldt rom). Alle disse problemene kan løses enkelt: bør velges for rør med større diameter, for å fjerne blokkeringen og lett å smelte isen varmt vann.

Fremveksten av skjulte eller åpenbare lekkasjer

Utdanning en liten dam på gulvet snakker om åpenbar lekkasje, som kan bli raskt oppdaget og rettet, men hvis kjøkkenet eller badet tett foret med møbler og sanitærutstyr, er vanskelig å definere og lekkasje, og føre til lukt. Bare én vei ut - å sjekke alle rør og koblinger, fjerne elementene og bruke en lommelykt. For å sikre at du kan bruke en papirserviett: Selv om ikke visuelt oppdage lekkasje, vil forbli våt flekk på serviett.

En lekkasje på badet eller på kjøkkenet ulempe ikke bare eierne, men også til naboer

Rett problemet på tradisjonell måte: forandre røret og lukke forbindelsen til systemet ble fullstendig tettet. Og for å forhindre slike ubehagelige situasjoner, forebyggende tiltak brukes:

 • se på vegger og gulv;
 • ved hjelp av et minimum av skjøter i rør installasjon;
 • sted rørforbindelser er gjort tilgjengelig;
 • erverve og vannrør av god kvalitet.

Følge disse enkle tiltakene trenger ikke å lure på hvordan du skal bli kvitt lukten av kloakk.

utilstrekkelig ventilasjon

Ventilasjonsrør er anordnet i konstruksjonen av et hvilket som helst hus. Ventilasjon i multi-etasjes byhus - det er et system som opererer ved naturlig trekk. Fra tid til annen er det nødvendig å sjekke hvor godt det fungerer.

Ved utilstrekkelig naturlig ventilasjon satt tvungen

For å sjekke bruke den gamle, kjente hele veien: ta et stykke papir og bruke den til ventilasjon grillen. Dersom det holdes tilbake av den luftstrøm og ikke faller - ventilasjon i rekkefølge.

Hvis du finner et problem med ventilasjonsanlegget, er det nødvendig å rengjøre akselen. Vanligvis er involvert denne spesielle arbeidere. Utilstrekkelig ventilasjon - er ikke bare en ubehagelig lukt, men også utseendet på forskjellige steder av sopp og mugg, helseskadelig.

Dette er en av de vanligste årsakene til fremmede "smaker". Hvor å eliminere lukten av kloakk, definere enkel: nok til å fjerne hindringen vanlig rengjøring av rør.

For dette formål er det en flerhet av innretninger fra en enkel kabel modifisert til moderne enheter.

For å unngå slike problemer, bør du huske to enkle regler:

 • Sett i dreneringshullet på badet og vasker gitter.
 • Må ikke tømmes i kloakk utstyr papir, filler, stort matavfall, byggeavfall.

I jernvareforretninger selger ulike typer kjemikalier til rengjøring kloakk rør, noen av dem er ganske effektive. Velge kjemikalier bør ta hensyn til materialet avløpsrør.

Dermed eliminerer lukten av kloakk kommer an på hva som forårsaket det. Etter å ha identifisert problemet, er det lett å løse: eller på egen hånd, eller tvangs profesjonelle rørleggere.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

ekko adrotate_group (27, 0, 0, 0); God dag. Ustabil kjører automatisk kjele AOGV 11.

ekko adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hallo I år flyttet vi til landet.

ekko adrotate_group (27, 0, 0, 0); Hallo For noen dager siden oppdaget jeg flere skadet taket.

Internet leksikon om å bygge kommunikasjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

31 − = 26