Desk for et bilde skolegutt

Desk for student - tips og 50 bilder i interiøret

En gang, for 30 år siden, skrivebord symboliserte en viss status, intellektuell familie. I dag, heldigvis, nesten hver familie har råd til å kjøpe en pult for barn.

Hvis familien voksende skolegutt en tabell er et must for den praktiske organiseringen i utviklingen av vitenskap. At barnet har en god holdning sunn utvikling, bør en pult være komfortabel og funksjonell. Dette var ikke verdt å spare.

Før du kjøper tabellen er å finne ut hvilke funksjoner den skal utføre. For eksempel kan det være for lesing, tegning og andre aktiviteter kan samtidig ha ekstra lommer for oppbevaring av skolemateriell.

Definere funksjonelle formål av tabellen, må du håndtere det optimal størrelse. Et viktig kriterium i denne sammenheng - størrelsen på bordplaten. Det er ønskelig å vurdere den totale tabellen struktur, behovet for skap, dører deri eller skuffer og deres antall.

Du kan velge skrivebordet i "klassisk versjon", men i dette tilfellet en godt gjennomtenkt at barnet var behagelig å få bøker, notatbøker, etc. For å oppnå dette, må en rekke være hyller hvor du kan sette alt du trenger.

Som regel et bord, kjøpte en første-grader, Det tjener ham til skoleball, og enda lenger. Derfor er det nødvendig å nærme seg med tilbørlig hensyn til kvaliteten på møblene. Det er ikke nødvendig å kjøpe barnet bord laget av verdifulle arter, men belagt bordet er ikke ønskelig.

Neppe av barn, spesielt første-klassinger bør ikke forvente spesiell omsorg. Velg noe som ikke er veldig dyrt, så det var ikke lei når bordet mister sin presentasjon, men med kvalitetsmaterialer. I henhold til legens anbefalinger tabell bør ha en bredde på ikke mindre enn en meter, 60 cm dybde, den plass under vasken i det minste 50x50 cm.

Skrivebord for studenten - organisering av arbeidsrommet

Vel velge et bord med ben høydejustering. Gå til butikken på pulten, ta et barn. Han kan prøve å plassere bordet, sjekke sin brukervennlighet og slett vurdere den samlede attraktivitet til lange økter ble holdt med glede, noe som er veldig viktig. Ikke prøv å spare penger ved å bestemme seg for å kjøpe en to oppgaver: å kjøpe en pult for å studere og en datamaskin. Nærheten til datamaskinen og fristelsen til å spille på første vil forstyrre barnet fokus på lekser.

Barn bør være vant til å umiddelbart riktig arbeidsområde organisasjon. For å få plass til alle skolemateriell til bordet design tilbyr ulike skuffer, skap, hyller. Se til ham, hvordan de er fordelt, hvor mye mer praktisk å gi den mest komfortable forhold for ansettelse av barnet.

Nå et stort utvalg av små bord med individuelle bevegelige moduler til hele sett. Det er modeller av tabeller med tilleggsprogrammer over benkeplate i form av hyller, der du kan plassere bøker og annet tilbehør. Dette er flott for studenter eller studenter: alt vil være tilgjengelig til rett tid for hånden. Veldig original og komfortabelt alternativ for felles økter av to studenter som har en felles lang bordplate ved bordet. Den plass under bordet har en sonevise oppdeling av tabeller eller skillevegger.

Moderne varianter skrivebord har forskjellige former: klassisk rektangulær, hjørne L-formede, halvsirkelformede. Valget vil avhenge av hvor du har tenkt å plassere tabellen. I lys av interiøret og stilen av møbler, eller som et frittstående møbel, et skrivebord bør plasseres slik at det gir et godt opplyst arbeidsområde. Derfor er det nødvendig å vurdere funksjonene i driftsbetingelsene, dersom barnet er venstrehendt.

Skrivebord for studenten - materialer

De viktigste materialene som brukes ved fremstilling av pulter er sponplater, sponplater, MDF og heltre.

spon - det vanligste materialet for møbler. Styrke og holdbarhet, så vel som moderne teknologi gir høy kvalitet og harmløshet, gjør sitt beste mot penger.

sponplater mer billigere, men også mer farlig for helsen til materialet. Han må ha et sertifikat av sikkerhetskrav.

MDF Det er den dyreste og høy kvalitet materiale, ikke dårligere enn naturlig tre for miljøsikkerhet.

Skrivebord for studenten - bilde i interiøret

Etter å ha lest de ovennevnte råd, ta de riktige konklusjoner, for å markere tabellen hvor barnet vil være lett og behagelig å jobbe.

Dusj for studenten (40 bilder) - former, ideer

Desk for studenten - en svært viktig del i opplæringen, på hva det er nødvendig som et første-klassing og en elev i klasse 11. Derfor bør valget av tabellen kommer veldig ansvarlig.

Viktig! Pris kjøre opp i kostnads ​​bord noen ganger nå veldig store tall. Verdien er påvirket av materiale fra produksjon, bord form, nærværet av ekstra funksjoner, merket av produsenten, etc. Så når du velger et skrivebord råd ikke å spare, fordi velvalgte ting vil vare en svært lang.

Konstruksjonsmaterialer for pulter veldig mye. Det kan være tre, sponplater, plast, glass og mange andre. Hva du skal velge for deg selv, du bestemmer deg. Imidlertid bør det bemerkes at, for eksempel, kan barnas pulten være av plast, malt i lyse farger, med en rekke klistremerker, og enda en krakk for å starte opp. Men denne tabellen er usannsynlig å passe studenten 8 - 10 klasser. Her er der det er hensiktsmessig å se fin trebord eller et bord av sponplater med massevis av hyller og nisjer.

Viktig! Optimale dimensjoner bordet bredde som ikke er mindre enn 1 m, en dybde på 60 cm, er rommet over benkeplaten på minst 50 x 50 cm.

Det er et stort utvalg av former av pulter for barnet i den moderne verden. Her og klassisk, og L-formet, og rektangulære, kantet, rund, halvsirkelformet. Valget av form i de fleste tilfeller avhenger av plasseringen av tabellen, er det spesifikke formål og stilen i rommet der det vil bli. Hvis plassen er begrenset, kan du trygt velge et hjørne skrivebord. Det vil skje i hjørnet, og plassen i sentrum av rommet vil fortsatt være gratis. Du kan kjøpe en pult uten hyller og skap hvis du allerede har i rommet hengende hyller, hvor du kan sette alt du trenger. Hvis de ikke er tilgjengelige, er det bedre å kjøpe et bord eller et nattbord med hyller for bøker og andre små ting.

Og ikke glem om belysning skrivebordet. Det bør være godt opplyst enten ved naturlig lys (plasseringen av et bord ved vinduet), eller kunstig ved hjelp av en bordlampe eller armatur.

Når du velger et skrivebord, husk at veien til livet til barna begynner med ham. Derfor, la det være søt og høy kvalitet.

Hjørnebord for student

For tiden er det mange forskjellige tabeller for studenten, men å velge en bestemt modell er ikke så enkelt. I de fleste tilfeller et referansepunkt for kjøp - prisen og størrelse. Foreldre ofte glemmer noen andre ting, ikke mindre viktig enn pris og størrelse.

Vanlige rektangulære skoleplater for boliger kjøpt av foreldre sjelden. Nå kan du kjøpe et bord, er ganske forskjellige, og formen og funksjonaliteten til det opprinnelige. Betrakt de positive og negative aspekter ved en slik anskaffelse.

 • Først en vilkårlig form benkeplater, absolutt et interessant alternativ. Men dette faktum kan utvikle dårlig holdning hos studenten, fordi det er bare å bli dannet.
 • For det andre, den mest passende og kostnadseffektivt alternativ i barnehagen - det er kjøp av en skole skrivebord hjørne. Dette gjelder spesielt for små leiligheter. Fordi i tillegg til arbeidsområdet for leksjoner på tenåring og havet er fortsatt et sted for andre like viktige ting. For eksempel kan de sette sine lærebøker og bærbare datamaskiner er ikke lenger i arbeidsområdet, og skap. Også liker han å være, og stativer, hvor du kan skjule den mest intime.

Følgende forhold kan skilles fra opptakskrav til denne tabellen:

 • Enkel hjørnemodeller for studenten vil være garantert hvis lengden ikke er mindre enn 1 m. Videre både venstre og høyre side av arbeidsområdet skal være ledig plass, som kan brukes av en datamaskin, for eksempel, eller en mobiltelefon. student albuer og dermed bør ikke henge.
 • Også ta hensyn til bredden. For grader vanligvis være tilstrekkelig 60 cm for eldre elever - 80 cm Installasjon datamaskin bredden bør være enda mer -. Om en m.
 • Det er verdt å betale oppmerksomhet til høyden på en skole skrivebord. Det beste alternativet ville være avstanden fra gulvet til 70-90cm. Ellers forventer barnet vedvarende smerter i området av ryggen, som det ville være upraktisk å engasjere seg for et slikt bord.
 • Et annet like viktig sak er fraværet av skarpe kanter. Ellers hjørnene er alle falleferdig, og barnet kan bli skadet.

Utseendet på barnerommet tapet for jenter - en videreføring av de tidligere oppfunnet historier. Den nye attributt oppfattes med glede og tjene som en slags objekt av spillet. Fortsetter demonter leker, vil den lille jenta gradvis bli involvert i læringsprosessen, og spillet i skolen vil hjelpe henne i dette. Fordi her kan spille rollen som lærer og be lekser Den unge og sweeties.

Optimal variant arrangement av tabeller for jenter - lav benkeplate, kommode eller nattbord med bærbare og leker, topp - hylle og igjen med leker. Valget av farger - smaken av foreldrene. Og det trenger ikke være rosa fargetoner. Tabellen kan plukke opp og under interiøret i rommet. Det viktigste som dette attributtet ikke var dyster: det er ønskelig å bruke en lys fargepalett.

Møbler for undervisning - det er alt for senere. Førsteklassing å plassere i en skuff garasje for maskiner, benkeplate vil som et springbrett for å bygge den nyeste modellen av et romskip, og hyller for bøker kan brukes til flyplassen. Og, selvfølgelig, under bordet, kan du sette en konstruktør eller sette i en garasje store apparater.

Gradvis kommer til å erstatte skrivemaskin ulike kontorrekvisita, og halvparten av arbeidsområdet vil bærbare PCer - viktigst, støtte barnet i tid til å utforske prosessen med å lære å ikke forsinket.

Tenk på eksempler som kan bidra til å bygge et barnerom arbeidsområdet med to barn. Ikke glem at hver arbeidsplass, i tillegg til fortsatt tilgang og god belysning, skal være utstyrt i samsvar med individuelle behovene til hver baby.

 • Hvis størrelsen på rommet er ikke for lite, kan du opprette to separate arbeidsplasser for hvert av barna. Dobler interiør med de samme egenskapene til skolen - det beste valget for et stort rom. Tross alt, bør hvert barn har sin egen plass. Det er lurt å plassere bordene på forskjellige sider, slik at barna ikke forstyrrer hverandre for å gjøre lekser.
 • Langs veggene kan anbringes en lang rektangulært bord med delingen ved hjelp av sokkelen i to arbeidsområder. Dette valget er egnet for barn som ikke bry på hverandre.
 • Den tredje modellen av produktet for de to barna ser ut som en lang benkeplate med en separator i form av vegger eller skap. I dette tilfellet, for hvert barn bør tilpasse en egen hylle.
 • For hoveddelen av rommet ville være den beste for benkeplater lengde på 1,6 meter, noe som ville dele rom langs vinduet i to halvdeler.
 • En lang L-formede versjon. Barn kan innpasses på motsatte ender av seksjonen slik at de ikke forstyrrer hverandre.

Barnet vokser opp - han trenger mer plass. datamaskinen vises på skrivebordet, som krever plass til systemenheten, skjerm, tastatur og mus.

Skoleelever trenger også et sted å lærebøker og bøker, og en entusiastisk student hobby - for sine undersåtter.

Jenter i denne alderen er mest egnet bord med hemmelige skuffer og hemmeligheter. Her vil de være i stand til å holde det helligste: notater, dagbøker og mer. Minneverdige og om kosmetikk - dette kan også ta mesteparten av plassen ment for studiet, med mindre, selvfølgelig, det er ingen mulighet for å installere kommode.

Det er flere måter å finne den riktige høyden på barnas pedagogiske bord for hjemmet:

 • Høyden på benkeplate og solar plexus av barnet må være på samme nivå.
 • Avstanden mellom albuen senket hender student sitter og undersiden av bordplaten skal være 5 cm.
 • Hvis stillesittende student la hendene foran seg, skal skuldrene være i sin naturlige tilstand.
 • Mellom den nederste delen av skolen møbler og knær mest behagelig avstand varierer fra 10 til 15 cm.

En rekke av barns tabeller for klassene er ikke noe nytt. Du kan imidlertid skape et originalt bilde av barnet, og dette vil spille en viktig rolle trening bordet.

Det finnes flere varianter av dette attributtet, som du finner nedenfor.

Minner om en skole skrivebord. Hvis størrelsen er ikke veldig stort, er det egnet for små barnerom.

Denne typen barnemøbler har flere funksjoner. For eksempel, modellen tabellen ofte utstyrt med hyller og nisjer under, og dermed forlate gratis bordplaten. Overbygg tillatt, men bare på hjørnet, for ikke å lukke lysstrøm. Plassering av bord ved vinduet er best - få noe sånt som et barnehjørne.

Det er tre hovedalternativer for denne tabellen:

 • Classic.
 • Oval eller halv-oval.
 • Trekantet eller kantet.

De fleste modeller av denne kategorien er utstyrt med en rekke tilleggsfunksjoner: skyve hyller, fotstøtte, multi-level mini-hyller. Her kan du plassere og notatbøker, og skrivesaker. En plass blir nok ikke bare for datamaskinen, men også under MFP eller skriver. Men hvis det ikke gjorde det, foreldrene har fortsatt å kjøpe et skrivebord.

Eksperter anbefaler ikke å sette barnet til å gjøre lekser for en datamaskin desk for to grunner: på grunn av begrenset arbeidsplass og konstant distraksjon av barnet fra skolen.

For å ha nok plass til lærestoffet, og ikke bare til bordet å øve ofte skaffe ekstra attributter: hyller, reoler, skap.

Hengende hyller er praktisk - nå er alt på fingertuppene.

Den opprinnelige versjon av møbler som innbefatter en arbeidsstasjon utstyrt med vedlagte skuffer eller hylleplater danner en del av en trening plass. Dette designløsning vil passe godt i et lite rom.

Opprinnelig utviklet for å maskere designen gjør at bordet inne i skapet, og dermed spare plass til noe annet.

Betalende oppmerksomhet til de materialene som møblene er laget, blir det lagt vekt på sin sikkerhet, enkel omsorg og holdbarhet.

Nedenfor er en liste over materialer som i dag gjør en rekke skolen pulter.

 • spon - det beste alternativet for de foreldre som setter pris på kvalitet til en god pris. På grunn av sin pålitelighet slikt alternativ er ikke bare møbler vil tjene deg trofast i mange år, men også overraske deg med sitt utvalg av farger og former.
 • sponplater - materialet er billigere sponplater. Det er imidlertid ikke nødvendig for ham å se nøye i lys av to meget gode grunner. Først etter en stund begynner det å produsere skadelige giftige stoffer, er at utrygt for sitter ved dette bordet. Sekund, over tid, mister denne tabellen sitt gode utseende. Når du kjøper spørre selgeren et sikkerhetssertifikat.
 • MDF - møbler laget av dette materialet ganske bra. Først billigere enn tre motstykke. For det andre har den et stort antall positive egenskaper: utmerket kvalitet, presentabel utseende, slitesterke, holdbare, trygge og enkle å rengjøre.
 • Naturlig tre eller matrise - Dette alternativet er bedre å kjøpe for high school-elever, fordi de er mer nøyaktig enn skolebarn. Materialet er forskjellig pålitelighet, varighet og miljøvennlighet. Men det er et slikt tilfelle er ganske dyrt.
 • plast - en mulighet til møbler laget av dette materialet er sjelden på salg. Men hvis du finner en slik prøve, og bestemte seg for å kjøpe det, spør selgeren et sertifikat for kvalitet for varene. Sørg for at han er trygg og god kvalitet materiale.
 • Kombinert tabell kategori - i fremstillingen av denne type barn benkeplate brukt metallramme og av en benkeplate komponent. I dette tilfellet, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot hvordan de malte metalldeler, og tilstanden til inventar og andre detaljer.

I plast har meget konkrete ulemper: det er ikke holdbar, etter en kort tidsperiode, vil det være synlig riper og andre defekter. Derfor er denne tabellen passer bare for de første-klassinger, og en stund senere erstattet av noe bedre.

Eventuelle barnebord for sysselsetting må ha sin egenskaper: et antall rom for oppbevaring av skoleutstyr, stativ ryggsekk, benplass.

I tillegg til dette, er det nyttig å en innebygd hylle for litteratur, vinkelformede utsparinger for monitoren og en egen avdeling for systemenheten. Denne tilnærmingen vil bidra til å gjøre rasjonell bruk av tilgjengelig plass, og foreldrene vil ikke lenger trenger å kjøpe et ekstra sett med møbler.

Alle lagerområder skal være lett å åpne, om nødvendig, og være vedvarende.

Vi har utarbeidet en rekke tips for å hjelpe deg å velge ønsket sang for å dekorere et barns rom.

 1. Først av alt, for barnet er det viktig å frigjøre plass, som han kunne bruke for sine egne viktig tilbehør til den. Derfor vil et viktig skritt for riktig valg av møbler være tilstedeværelsen av en tenåring når du kjøper.
 2. Deep modell - det er ubehagelig. For et objekt studenten må komme fra "sitter". Benkeplaten er best anbrakt langs to loddrette vegger.
 3. En annen like viktig side - er materialet. Bør gi preferanse til modeller laget av tre. En slik variant og vare lenge og er svært holdbar. I tillegg, påliteligheten av de høye tre benkeplater. Unngå plast i egenskapene til akademisk ekstrautstyr. Bedre å la det være glass eller metall.
 4. Men det betyr ikke alltid har mulighet til å kjøpe varer laget av naturlig materiale. Derfor, fra de ovennevnte blandinger er best egnet sponplater eller MDF.
 5. Det er ikke anbefalt å gjøre et valg i favør av glass benkeplate: materialet er kald, og dette kan påvirke blodårer og nerver av eleven. Dessuten er det ikke trygt.
 6. Vurdere størrelsen på kjøpet. Studenter må være behagelig å sitte ved et nytt bord, ikke bare nå, men i løpet av få år.

Om hva du bør vurdere når du velger bakgrunnsbilde for et barn, kan du se sendingen "leve sunt".

Verdifulle råd finner du i overføring av Dr. Komarovsky.

Alle rettigheter reservert, 14 +

Kopiering nettstedet materialer er bare mulig ved installasjon av en aktiv link til vår hjemmeside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

86 + = 95