Dekorere toalettet med plastpaneler foto design

Design av toalettet, ferdig med plastpaneler

Plastpaneler - dette er en av de mest enkle og praktiske måtene å fullføre på badet. Imidlertid vurderer mange av dem som planlegger å reparere på toalettet, ikke engang muligheten for å bruke dette materialet. Ofte blir plastpaneler forsømt fordi de ser ut til at folk ikke er nok vakre og estetiske.

Produksjonsteknologiene i PVC-paneler tillater å produsere produkter av utmerket kvalitet og utseende. Potensielle kjøpere har et valg blant hundrevis av alternativer, så utformingen av toalettet, ferdig med plastpaneler, kan være veldig stilig og moderne.

La oss starte en historie om et eget bades design, hvor plastpaneler brukes som hovedmaling, og beskriver fordelene ved denne etterbehandlingsmetoden. Disse inkluderer:

 • styrke og holdbarhet materiale;
 • enkel vedlikehold, god toleranse for ulike rengjøringsmidler;
 • rask og enkel installasjon, ikke krever erfaring med reparasjonsarbeid
 • lav pris;
 • motstand mot høy luftfuktighet og temperaturendringer;
 • valg blant en rekke farger og teksturer;
 • ikke behov for tøffe vegger;
 • varmeisolerende og lydisolering egenskaper av materialet.

Som alle andre etterbehandlingsmaterialer har plastpaneler, i tillegg til en rekke positive aspekter, også negative. De viktigste ulempene med toilette-finish med PVC-paneler er:

 • Materialfølsomhet for tenning: Plast smelter ikke bare og deformeres når det oppvarmes, men blusser også lett ut når det blir utsatt for åpen ild;
 • ustabilitet til mekanisk skade: Til tross for at PVC-paneler er sterke nok, kan de fra en sterk innflytelse knekke eller splitte;
 • Installasjon av plastpaneler gjøres på rammen, som spiser flere firkantede centimeter av brukbart område, i tillegg kan panelene selv være tykk nok.

Det er flere populære alternativer for farging av plastpaneler. Hvilken å velge for utformingen av badet, avhenger først og fremst på den fremtidige stilen av interiøret.

Monokrome paneler er en universell løsning. De blir bakteppe for møbler, sanitetsartikler og andre dekorelementer. For små rom anbefales det å velge nøytral, lys nyanser, og i romslige toaletter er det mulig å bruke lyse eller mørke farger.

Paneler med et mønster som de som vil gjøre utformingen av badet mer uttrykksfulle. Grønnsaker og blomster ornamenter, samt abstrakt geometri - mønstre fra sirkler, linjer, etc., er i stor etterspørsel. For utformingen av toaletter er også ofte valgt av temaet sjø og undervannsverden, så i byggevarehus er et stort utvalg av PVC-paneler med bilder av skall, sandstrender eller sjøliv presentert.

Paneler som etterligner naturlige teksturer ser veldig imponerende ut. Men slik at dette interiøret ikke ser billig ut, bør du velge kvalitetsprodukter med et perfekt brukt mønster. Trebjelker, marmor, stein og murverk - disse fargene er de mest populære blant kjøpere. På toalettet må disse panelene nødvendigvis kombineres med den riktige interiøret og sanitærutstyret.

 • Det er ikke nødvendig å bruke plastpaneler for å fullføre hele området på veggene. Du kan kombinere dem med andre materialer, for eksempel med keramiske fliser eller tapeter. Eksperimenter med ulike kombinasjoner av farger og teksturer på jakt etter den mest vellykkede og originale løsningen.
 • Plastpaneler kan også brukes til etterbehandling av tak. Dette er en god måte å skaffe et farget tak på, hvis reparasjonsbudsjettet ikke tillater bruk av spenningsstrukturer. PVC-paneler med et skinnende belegg vil hjelpe visuelt å øke taknivået med flere centimeter.

Vi tilbyr deg å bli kjent med eksempler på vellykket design av toaletter, for etterbehandling av hvilke plastpaneler ble brukt. Alle løsningene som presenteres nedenfor kan gjentas uavhengig, uten å ha spesiell kunnskap og omfattende erfaring innen reparasjon.

For å designe dette badet velges to typer plastpaneler med et mønster; en kombinasjon av fjollete erter og store blomster ser veldig uvanlig og munter ut.

Et annet eksempel på bruken av floral ornament i interiøret. I et lite rom oppfattes et diskret mønster av lyse løvverk på en lys bakgrunn veldig bra: denne fargen bryter ikke øyet og skjuler ikke området.

Her er plastpanelene ferdig med en vegg, og resten er malt i hvit maling. Alternasjonen av lyseblå og hvite rakepaneler ser utrolig imponerende ut.

I dette badet, innredet i en moderne stil, er plastpanelene kombinert med lyse, monofoniske tapeter. Det er interessant å velge farge på panelene: De ligner sider med magasiner med tegneserier.

Moderne ideer om toalettdesign

Reparasjon og utforming av toalettet i Khrusjtsjov (55 bilder)

Toilettfarge med plastpaneler

Alle rettigheter reservert, 14+

Kopiering av nettstedsmaterialer er bare mulig hvis du installerer en aktiv link til nettstedet vårt.

Toilettpanel med plastpaneler: Grunnleggende om valg og installasjon med eksempler på bildet

Plastpaneler til toalettet som et materiale for veggdekorasjon er et utmerket alternativ til tradisjonelle keramiske fliser. I tillegg vil denne ferdigmetoden spare budsjettet, fordi prisen på PVC-paneler er mye lavere enn kostnaden for keramikk eller naturstein.

Typer og egenskaper av plastpaneler

Paneler er laget av polyvinylklorid ved å punche den opprinnelige væskemassen gjennom formingshullet. Som et resultat har produktet et luftrom som letter vekten.

Produsenter tilbyr følgende standardstørrelser (se også -> bilde av PVC-paneler):

 • bredde på 12,5-50 cm
 • lengde 260, 270 og 300 cm
 • tykkelse på 8, 9, 10, 12 mm

Søknaden deler panelene i vegg- og takpaneler. Den første er mer holdbar, motstandsdyktig mot mekanisk skade. Taket har fleksibilitet og lett vekt.

Belegningsmetoden tillater fremstilling av produkter med en rent hvit overflate, lakkert, med et mønster ved fremgangsmåten for å påføre termisk film og en typografisk metode.

For lokaler som er innredet i innredningen, velges sømpaneler når sikten på skjøten er nødvendig. Sømløse modeller skaper en enkelt overflate, hvor leddene er praktisk talt usynlige.

Fordeler med å bruke plastpaneler

Plastpaneler er ganske populært dekorasjonsmateriale. Og alt dette skyldes tilstedeværelsen av et stort antall særegne kvaliteter, nemlig:

 • Enkelhet og bekvemmelighet ved installasjon. Ved installering av PVC-paneler er det nødvendig med et minimum av verktøy. Arbeidsprosessen utføres raskt og uten mye anstrengelse, siden det ikke kreves forhåndsplanering av veggene. Panelene er enkelt kuttet og savet, slik at de kan utstyres med hvilken som helst konfigurasjon.
 • allsidighet. Plastpaneler kan brukes til veggdekking på badet, på kjøkkenet, på balkongen (loggia), i gangen, på toalettet. Svært ofte blir de brukt i taket, og dermed lukker ujevnheten til platene. Ofte etter ferdigstillelse er det overskuddspaneler og de brukes på badet.
 • Bredt utvalg fargepalett og tekstur av materialet. Butikkene tilbyr paneler med blank og matt overflate, med etterligning av naturstein og keramiske fliser, murverk og trebjelker. Utvalget som tilbys kan tilfredsstille behovene til de mest krevende kundene.
 • Lav pris. Kjøp et panel har råd til en forbruker med en annen materiell rikdom. Prisen på dette produktet er avhengig av produsenten og kvaliteten på materialet.
 • Reduserte finansielle kostnader ved reparasjon av bad, kjøkken, toalett, balkong. På grunn av den lave prisen på panelene, vil reparasjonskostnadene være mye lavere enn ved bruk av keramisk fliser, naturlig eller kunstig stein, tre.
 • Motstand mot høy luftfuktighet. Plastpaneler er ikke redd for vann, temperaturfall, mugg og sopp. De kan brukes selv i uoppvarmede rom. Når temperaturen faller, mister overflaten ikke lysstyrken og deformerer ikke
 • Lang levetid. For sine produkter gir produsenter en garanti på 20-25 år. Eierne av leiligheter og private hus gjør som regel reparasjoner på badet eller på kjøkkenet hver 10.-15. Dette betyr at garantiperioden til PVC-paneler er ganske tilstrekkelig.
 • Enkel omsorg og vedlikehold. Omsorg for en plastoverflate skaper ikke mye trøbbel for husmødrene. For vask kan du bruke en såpevann eller en parabolen gel. Det viktigste er at reneren ikke skal inneholde slipende partikler og aggressive stoffer.

I tillegg er plastpaneler - dette er en enkel måte å lukke rørene på toalettet.

 • Plastpaneler er festet til styreskinnene, som "spiser 9raquo; nyttig plass i rommet. For separate bad i standardleiligheter er det bare forferdelig.
 • I tilfelle en flom er det vanskelig å tørke rommet ovenfra. Vann vil sive gjennom mellompanelens sømmer og fordampe i lang tid. Dette kan bli en trussel mot utseendet av mugg under panelene, og det kan være nødvendig å delvis demontere dem.
 • Designet av flisen på toalettet på bildet og live vil se bedre ut enn etterligningen av PVC-paneler.

Hvordan reparere toalettet med plastpaneler?

Det er ikke vanskelig å lage toalett med plastpaneler, det kan gjøres med egne hender, hvis du har de nødvendige verktøyene, fritid og ferdighet.

Du trenger:

 • plast paneler, fringing profil og dekorative tilbehør;
 • plast lameller eller aluminium profil;
 • Selvskærende skruer med brede hatter med en hastighet på 1 stk per 0,5 m profil;
 • elektrisk borer og skrutrekker;
 • bygningsnivå;
 • kniv for skjæring av paneler eller stikksag;
 • linjal og blyant.

Før du kjøper panelene, blir toalettområdet beregnet, hvor målingen skal utføres. Til den oppnådde beregningen skal ytterligere 15 prosent av materialet legges til kuttene.

Å sheathe toalett paneler på riktig måte, må du utføre forberedende arbeid. Eksperter anbefaler å fjerne den gamle dekorasjon materiale fra veggene og dermed kunne enda litt øke brukbar plass.

Gamle vannrør og elektriske ledninger er bedre å erstatte kassene før installasjon. Vegger tilrådelig å forbehandle primeren, noe som ville hindre dannelse av mugg og jordslag.

Det er nødvendig å tenke på forhånd hvor de vil senere bli plassert skap, vask og andre. På disse stedene, må ekstra brak, som vil bli knyttet tilbehør gis. Panelene før installasjonen skal oppbevares i romtemperatur.

I det første sted på veggmonterte skinner laget av aluminiumsprofiler eller plast lamellene. Veggvindsperre er montert horisontalt, tak - vinkelrett på retningen for å stable panelene. Trinn mellom guidene bør være omtrent en halv meter. Noen designere lage diagonale avstivninger plastpaneler. I dette tilfellet ville det materialet trenger mer.

Etterbehandling U-formet og vinkelprofiler kan være løst umiddelbart. Den første panel nøyaktig registrert i ekstreme n-formet profil og er festet til førings med skruer. Noen artister er faste panel stift pistol. Men det gjelder for tre kasser, som ikke er egnet for badet.

Trinn for trinn blir utført ved å bindes paneler, som er tett presset mot den forrige. Det mest avgjørende og vanskelig tid - den siste panelmontering. Nødvendig å foreta en nøyaktig beregning av den gjenværende bredde. Du kan ødelegge hele strukturen i ufaglærte hender.

Mot taket utføres etter fullføringen av monteringen på veggen. Dersom forutsatt lyskastere, i platene blir prekuttede hull størrelsen av lysarmaturer. I tillegg vil hullene være nødvendig å installere stikkontakter og brytere, hvor det passerer rør, ventilasjon. Skjæring av materiale må utføres fra forsiden. For disse formålene, er det best å bruke en stikksag eller baufil med en tann stigning på 1 mm.

Ved slutten av festeplastplater montert dekorative lister, som kan være laget av plast eller keramikk.

Når du velger paneler for etterbehandling toalett rom er ikke verdt å jage fordi. Svært lave kostnader for produksjon snakker om henne dårlig kvalitet. Videre kan materialet inneholde skadelige stoffer for den menneskelige organisme.

Interessant trim plastpaneler toalett: 30 Photo & Design

Bruken av paneler for dekorasjon bad tillate sterkt redde Ingen familie i vårt land og i utlandet, har ikke vært uten en så viktig begivenhet, som reparasjoner. I alle fall er det uunngåelig at det er nødvendig å utføre reparasjonsarbeid, både på badet og toalettet. Og det er ingen så stor variasjon i metoder og materialer, som for eksempel i stuen eller på soverommet, men selv en liten separat toalett kan konverteres til en stilig og behagelig sted.

Plastpaneler for badet vegger og toalett

Mange har hørt om de fantastiske og vakre paneler av PVC, som kan brukes som et bad eller toalett vegger og tak, og noen typer av slike paneler kan legges på gulvflaten. Det hele avhenger av personlige ønskene til personen og hans økonomiske muligheter.

I dagens rike byggemateriale markedet kan møte et bredt spekter av typer plast paneler, som er i stand til harmonisk dekorere noen bad og integrere i nesten alle designkonsept.

Plastpaneler er ikke redd for fukt

 • Veggpaneler av plast, dekorative frise;
 • Ark-filmtype plast paneler;
 • PVC-plater etterligne tre;
 • Bilde-panel;
 • Plast paneler med et mønster, laseravsetningsmetoden;
 • PVC paneler med termisk trykking.

Bilde paneler - dekorative paneler belagt med disse fotoutskrifter. Tillat å designe paneler på vegger med nesten hvilket som helst bilde, enten det er en fantastisk utsikt over hele verden, en praktfull foss eller en person såra og vonbrotne ordnede.

Det hele avhenger av kundens ønsker og ideer om profesjonell design.

Hver av disse typer paneler for etterbehandling toalettet eller badet kan brukes i det indre av kompleksitet og saks, enten det er et snev av den viktorianske huset, eller en etterligning av provençalsk eller moderne stil.

ferdig toalett PVC paneler: eksempler og bilder

Til tross for at mange mennesker har lenge sett hva skjønnhet kan gjøres ved hjelp av paneler laget av plast på veggene, hva er de mest interessante og eksklusive ideer kan implementeres, har de fortsatt ikke forstår hvorfor venner eller slektninger under reparasjonen har gitt sin preferanse til denne type av paneler, hvis det er mange andre materialer, slik som MDF-plater.

Panelene er enkle å installere og har en lav pris

Hemmeligheten ligger i fordelene av PVC paneler foran andre dekorative etterbehandling materiale for vegger:

 1. I tilfelle av veggen etterbehandling plastpaneler toalett, før den person ikke får et slikt spørsmål som en spesiell forberedelse av arbeidsoverflaten av veggene. Panelene kan monteres selv på ikke veldig glatt overflate. Dette, i praksis, sparer materielle ressurser, som vanligvis er brukt på ekstra arbeid på justering av veggene. I tillegg, kan panelet skjule feil og uregelmessigheter i veggene.
 2. Lett plast panel kan opprette en person, det er også et stort pluss, fordi i badekaret eller, spesielt, et toalett, ikke mye plass, slik at du kan distribuere flere mestere.
 3. PVC paneler er ekstremt miljøvennlige behandling materialer. Gjennom hele sitt liv, plasten i alle temperaturforhold er sikre for mennesker og dyr. Ferdig toalett slike veggplater ikke er utsatt for forråtnelse, vil det ikke dannes mugg eller sopp, selv ved meget høy fuktighet, noe som gjør det plastisk materiale som egner seg for bruk i badet.
 4. Utførelser plater sørger for enkel rengjøring. Enhver eier har bekreftet at dette er et stort pluss når du trenger ikke å tenke hvordan best å utføre våt rengjøring i et bestemt område.
 5. Enkel installasjon gjør installasjonen selv nybegynneren mester.
 6. Flott utseende av materialet. Ethvert bilde kan vises paneler. Se alt vakkert og effektivt.
 7. Lang levetid. Med riktig pleie, kan panelet laget av plast være mange tiår.
 8. PVC veggkledning paneler kostnaden er ganske billig på grunn av tilgjengeligheten av priser for selve materialet.

Alle disse fordelene av plastpaneler tillate dem å bli mer og mer populært, og et varmt materiale til bruk i det indre av toalettet eller badet. Og likevel, i praksis, det kan være noen fordeler. I PVC veggpaneler har en ulempe - de kan være ganske sprø og bryte hvis de vil kaste eller lener seg mot veggen med noe tungt eller skarp.

Bruken av paneler på badet: et bilde og hvordan du dekor

Konstruksjonsløsninger eksperter kan innebære bruk av plastplater laget av forskjellige overflater og fly. Av seg selv, det panel laget av plast, avhengig av tykkelsen og den maksimale belastning kan monteres på forskjellige overflater.

Ved hjelp av lyse paneler gir øket volum premiss

 1. På veggene. Den klassiske anvendelse av plastpaneler. Her valg av type og kvalitet på materialet avhenger av personens ønsker, designer ånd eller omfang av disponibel kontanter.
 2. På taket. Det er ofte brukt for å øke den visuelle plass. For eksempel bruker panelene kan gjøres om til taket i en solrik klar himmel eller en stjerneklar nattehimmel. Dermed styrer taket i et stort skap er i stand til å gjøre den menneskelige hjernen til å oppfatte rommet badet i større skala.
 3. På gulvet. Gulvplate alternativet brukes sjeldnere, men er også ganske populær. Med hjelp av panelene kan gjøres fra den vanlige kjedelige toalettet nederst på havbunnen, eller rett og slett en plass som er alt som hjertet lyster.

I tillegg er det verdt å nevne at på dette stadiet i markedet for byggematerialer er det et omfattende utvalg av farger av paneler for ethvert formål. Du kan møte rød, svart, hvit panel, spettet eller med tegninger.

Veldig populær bar med fotoutskrifter.

For eksempel kan en slik metode tillater å gjenskape i bad eller toalett rom atmosfære av å bo på øya paradis, eller i det ytre rom eller havet, hvor du vil skape en følelse av at eieren blant eksotisk fisk, spesielt hvis vegger og gulv og tak vil være laget i samme stil.

Reparere på badet plastpaneler: bilder og eksempler

Når et valg er gjort på stedet av panelene, deres utseende, farge og finne ut alle detaljer, før mannen får spørsmålet "hvordan å utføre installasjon av plast paneler?". Alternativene er - å se en spesialist endt arbeid, betale ham en viss mengde arbeid og nyte eller gjøre alt selv. Det siste alternativet er mer økonomisk, dessuten, hvis du gjør dine egne hender reparasjon, vil det være mye hyggeligere.

enkel installasjon og kostnaden av materialet tillater billig erstatte skadde paneler

Hvis du bestemmer deg for å gjennomføre et omfattende installasjon av deg selv, må du først finne ut hvilken type og egenskaper ved installasjonen fungerer med plast fliser. Hvis du bruker selvklebende PVC fliser, gjør arbeidet ikke ta mye tid. Det vil være nødvendig å fjerne det beskyttende lag og kleber til overflaten behandling materiale. Det skal forstås at i dette tilfelle er det bedre å foreta liming på en flat overflate. Montering med lim - bakre flate av platen er behandlet med et tynt lag av klebemiddel. Neste er limt til overflaten av veggene i bad eller toalett. Installasjon arbeid med lathing - i dette tilfellet ikke krever en helt glatt overflate. For veggmontasje av plast eller metall list system, til hvilket senere limes plastpaneler. Fliser og paneler er festet ved hjelp av klebemørtel.

Dekorere badet plastpaneler: design (video)

Noen foretrekker å gjøre reparasjoner umiddelbart rundt hjemmet eller leilighet på samme tid, foretrekker noen rolig gradvis reparere når tett engasjert med første plass i deres hjem, så en annen, og til slutt hele huset renovert, men gjør alle dine ideer, det viser seg veldig pent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

81 + = 83