dekorere bad

Dekorere baderomsfliser: ideer. Reparasjon av baderommet

Ikke anta at utformingen av badet er ikke så viktig i det indre av huset eller leiligheten. Dette rommet er også viktig som alle de andre. Kjent med moderne løsninger, kan du finne ut hvilke ideer er egnet for ditt bad. Den mest kjente og vanligste måten å designe dette rommet er det keramisk platekledning. En flis er lett å rengjøre, har høy styrke og hygienisk.

Til dags dato er denne ferdig presentert i en rekke arter, slik at du vil være i stand til å velge hvilken type innredning eller budsjett alternativet er dyrere. I det første tilfellet er det snakk om med glaserte fliser, i den andre - på porselen steintøy. Dekorere baderomsfliser kan innebære bruk av materiale av hvit farge. Form av produkter samtidig kan være hvilken som helst - rektangulær eller kvadratisk. I dette tilfellet leddene er fylt med mørk fugemasse. Formålet med denne kontrasten snakker imitasjon retro stil.

En annen nyhet er moderne å bruke en kombinasjon av monofoniske flis tegninger eller keramiske blande flere samlinger som ikke ligner på hverandre. Hvis du også har besluttet å følge opplevelse av flertallet og velger flis for etterbehandling badene, bør du gjøre deg kjent med funksjonene i sin installasjon.

Valg av størrelse og form på flisene på badet

Etterbehandling toalett flis starter med valg av materiale, form og størrelse som avhenger av oppfatning av plass. Velg produktene du trenger, ta hensyn til noen spesielle funksjoner. Vurdere omfanget av rommet, kan du velge størrelsen på de indre delene. Jo mindre område av badet, jo mindre bør være størrelsen på flisen, ellers rommet vil virke enda mer begrenset.

Hvis du har å jobbe med rommet, gulvet som har en størrelse på 0,8 x 1,5 m, den beste løsningen er et produkt av en firkantet form med en side på 15 cm. Veggen er vanligvis ikke så kategorisk. Men i samsvar med ovennevnte vilkår er større enn 15 cm fliser bør likevel ikke kjøpe.

Ideer for baderomsfliser for etterbehandling lokaler

Avhengig av farge, tekstur og materiale for toalett fliser bør velges i henhold til visse regler. Oftest i området av byggevarer funnet glass fliser eller mosaikk. Hver variasjon er attraktiv på sin egen måte. Fuktighet motstand og lav pris er forskjellige fliser. Svært motstandsdyktig mot kjemiske og attraktivt utseende glass fliser er preget. Mosaikk er ofte brukt når hoved ønsker å dra nytte av store muligheter i dekorasjon av bilder og mønstre.

Hvis rommet er ganske begrenset i området, er det best å bruke lyse nyanser av flisene som reflekterer lyset godt. I dette tilfellet, kan gulvet gjøre kontrasten enda svart. Dette vil gi rom for en dybde følelse. Med denne løsningen vil du være i stand til å visuelt øke rommet. Før du er ferdig bad fliser vil bli gjennomført, er det viktig å velge riktig materiale. Ta hensyn til sin tekstur. For bad er bedre å velge produkter med en ikke-glatt overflate, ville det eliminere slip.

Dekorere rommet skal bruke mønstrede fliser, kantstein og innsatser. Hvis geometrien toalettet trukket opp, er det nødvendig å prøve å utvide plassen visuelt, plassere fliser over, for dette valgte produktet rektangulær form.

Design trim toalett fliser kan omfatte bruk av ulike stiler. Men i alle fall er det nødvendig å forberede alt for reparasjon. For eksempel, for demontering av gamle finish bør brukes:

Installasjon utføres ved hjelp av et enkelt sett:

Ferdig flislagt toalett nødvendigvis innebære behov for demontering av gammelt materiale. Flis moderne lim ganske lett beveger seg bort fra veggen, så det er lett å fjerne. Det er tilstrekkelig å benytte et verktøy til å plukke opp keramikk og fjerne den fra veggen. Men de gamle reglene gir for å fullføre installasjonen av fliser på sementmørtel.

Hvis du blir møtt med dette alternativet, bør du ikke engang prøve å holde keramikk. Slik flytting vil se ut som en møysommelig og langvarig arbeid, og til å bruke på samme tid å være en meisel og hammer. Verktøyet ligger i en vinkel, slik at det vil være enkelt å utføre repeterende arbeid.

Dekorere badet i panelet huset å være på det samme prinsippet som beskrevet i artikkelen. I dette tilfellet også, er det viktig å fjerne det gamle materialet. I neste trinn må du bli kvitt restene av løsningen, ved hjelp av en vanlig hammer og meisel. Før du starter demontering av gamle fliser, bør det dekke gulvet rengjøring ikke ta mye tid. Master arm anbefales vernebriller og en respirator.

Forbereder seg på å jobbe med flislegging innebærer demontering av gamle gulvbelegget. Toalett bedre å ikke røre, anbefales det i dette tilfellet, trim fliser i form av et sanitær ligaen og lå rundt. Gulvet og veggene for å være belagt med primer, hvoretter tørkingen kan fortsette til legging av fliser. Start med gulvet.

Hvis du startet en renovert bad, må arbeidet utføres i henhold til en bestemt teknologi. Det innebærer påføring av et lag med lim på baksiden av flisen. Først må du bruke hele fliser, fra midten av rommet.

I neste trinn må du flytte til periferien, ved hjelp av beskjæring. Arbeidet skal starte fra inngangen, flytte innlandet. Gapet mellom gjenstandene å være 2 mm. Det kan justeres med plast kors. Dekorere bad fliser innebærer bruk av et vater, som brukes i alle faser av emballasje. Klebemiddelet påføres på basen med sving, vil dette eliminere under kappen og de mellomlag laget ferdig.

Når flislim som ble utført fliser på gulvet er tørt, kan du gå videre til installasjon av materialet på veggene. Start fra bunnen er nødvendig. Installasjon av hver og en vil starte etter at installasjonen av den forrige. Disse arbeidene er fra motsatt hjørne, mens underslag flisene må plasseres ved inngangen. Skjøtene mellom flisene smurt fugemasse passende farge.

Hvis reparasjonen badene vil være din egen, er det nødvendig å ta hensyn til lite område av rommet. I dette tilfellet bør master være forberedt på det faktum at flisene har underslag i store mengder. Hvis en gammel toalettsete er igjen på plass, så arbeidet vil bli lagt til, fordi materialet måtte tilpasses til den installerte VVS. For å bestemme midtlinjen av sømmen, må du markere midten av rommet.

Avhengig av hvilken størrelse toalett, store klassiske murverk produkter tilgjengelig i en av to måter. På en liten størrelse område er bedre å legge en flis i sentrum, og deretter å bruke trim på sidene. Hvis området er mer romslig, kan to fliser legges i midten, snu dem i forskjellige retninger. I dette tilfellet vil metoden bruker trim på sidene.

Dekorere bad flis i leiligheten gir behovet for tidsforsinkelse, der flislim er tørr. Dette tar vanligvis 3 dager, vil alt avhenge av lufttemperatur og luftfuktighet.

Ekspertråd om å legge fliser på veggen

Før du begynner å legge fliser på veggene, gulvet trenger å tegne en vertikal og en horisontal linje ved hjelp av nivå. Dersom det ikke er forberedt på gulvet, for montering av den første raden til veggen er det nødvendig å feste profilen. Den første flisen skal legges på de markerte linjene, videre arbeidet går til endeveggen.

Dekorere en liten toalett fliser innebærer bruk av skinnen, som brukes for å fullføre den ovenfor døråpningen. Skinne festet horisontalt over døren. Når flisen er lagt på sideveggene, kan du fortsette til slutten del. Når forsterkende sammensetning som viste seg på overflaten av produkter som lett kan fjernes med en fuktig svamp.

Etter å ha vurdert tanken på etterbehandling baderomsfliser, kan du selv velge et bedre alternativ. For eksempel, dagens designere i nyere tid foreslå bruk av herdet glass. Dens styling blir utført i henhold til den samme teknologien, samt kjøkken forkle.

Vegger første tapet eller maling, og etter at glasset er installert på de områdene som er skitne mest. Men hvis du velger å bruke en flis, installasjon kan utføres av deg selv. Det er viktig å forberede overflaten for at den er renset, gips og riper i gitteret for å øke de adhesive egenskaper av materialer. Det kan påføres på et arbeidsstykke av metall, for å forbedre adhesjonen til flisen vegger og gulv.

Dekorere et bad i leiligheten og trehus - de mest fasjonable alternativer

Reparasjon nødvendigvis involverer flere trinn, som inkluderer behandling bad. Det er viktig å tenke nøye om design og velge materiale, som ligger i rommet er alltid økt fuktighet og den har spesielle krav. Ikke nøl, selv for en lite penger, kan du lage en vakker renovering.

Selv om badet er et lite rom trenger ikke å miste av syne utvikling av design for henne. Dekorere et bad i et privat hus og leilighet kan utføres på en slik stil:

 1. Modern. For en slik design som karakteriseres ved rette kanter og enkle linjer. Som for farger, kan du velge forskjellige farger, det viktigste at de var ingen skilsmisser og ornamenter. Rørlegger bedre å kjøpe en nøytral hvit farge.
 2. Classic.Behandling i denne stilen blir utført ved hjelp av naturlige materialer, pastellfarger. Det er verdt å merke seg alvorlighetsgraden av linjene. Du kan velge å dekorere elementer med imitert gull og fliser med et komplekst mønster.
 3. East. Opprinnelig ser badet i en stil, som er preget av floral design og blomstermotiver. De viktigste fargene: gull, rødt, blått og turkis. For å fullføre valget er stoppet på et tre, fliser og mosaikk.
 4. Hi-tech. Denne stilen er preget av blanke overflater for å utvide plass, noe som er særlig viktig for små bad. For etterbehandling anbefales å velge en flis, plast og metall blanke overflaten. Som for farge, så den høyteknologiske drakter metallic, hvit-svart og rød-hvit (svart).
 5. Country. Denne utformingen er nødvendigvis tilstede tre eller fliser med en tekstur som etterligner treet. Alt som er typisk for landlige smaken, er egnet for denne stilen.
 6. Marine stil. Mange stopper ved sjøen tema for utsmykningen av badene, som er karakteristisk for den blå, blå, sand og gule nyanser. I tillegg kan smykker brukes for forskjellige innsatser.

Når du kobler til toalettet og badet kan få noen betydelige fordeler, som inkluderer utvidelse av brukbar plass, muligheten for reguleringsplan plass og bruk av ulike alternativer for å dekorere veggene. Du ønsker å få den opprinnelige designen, og deretter gjøre en vekt på ett veggen. Dette kan gjøres for eksempel ved hjelp av en brikke med et mønster, eller velg den med en kontrastfarge. Utførelser kombinerte bad innebære bruk av blanke overflater skap, som er i stand til å reflektere lys, noe som skaper en original effekt.

Hvis rommet er et bad og toalett er separert og har ingen planer om å kombinere dem, da utformingen av hvert rom er tenkt gjennom separat, men samme stil er også akseptabelt. Du kan velge farge og dekor bruke forskjellige farger eller kombinere de to typer materialer, som tre, fliser eller tapet. Dekorere et bad i leiligheten må utvikles tar hensyn til avløp, til slutt få et harmonisk resultat.

Hvis arealet er begrenset, må du tenke nøye gjennom om design. Det anbefales ikke å bruke de alternativene som innebærer fremstilling av en ytterligere ramme for sikring av paneler, da det bare begrenser rommet. Dekorere en liten delte bad kan bli utført med bruk av mørke farger, som overraskende mange, gir en stor mengde av plass og utvide plass. I kontrast, kan du bruke forskjellige lyse deler som ventiler eller kleshengere. En annen idé - store speil.

Hovedarbeidet vil dekke veggene, som gulv og tak har et lite område. Den vil omfatte fremstilling av innretting av veggene avhenger av hva slags reparasjonsmaterialet er valgt. Dekorere veggene i bad i et trehus, samt i en murstein eller andre tilfeller bør ta hensyn til flere faktorer:

 1. I begynnelsen av verk er det nødvendig impregnere spesiell antiseptisk vegger for å hindre dannelse av sopp.
 2. Det er ikke anbefalt å kombinere etterbehandling på bad i mer enn to overflatematerialer, siden begynnelsen stygg.
 3. Bruk lyse farger, som visuelt utvide plass, på grunn av refleksjon av lys.

Hvordan dekorere taket på badet?

Tenker reparasjoner på badet, må du velge riktig materiale for etterbehandling taket. De beste alternativene er anerkjent: maleri, hvitvasking, plast paneler og strekk strukturer. Dekorere et bad tak må ta hensyn til et lite område og høyden på rommet. For å gjøre dette, bruker materialer i lyse farger som vil visuelt utvide plassen. Klassisk hvitt er en farge som er egnet for andre representative farger.

Ikke alle materialer kan brukes for å utføre reparasjoner på badet. Hvis du er interessert enn dekorere et bad, så bør du vite at du kan kjøpe en flis, stein, tapet, tre og plast paneler, eller bare male vegger og tak. Med den økonomiske sikkerheten kan bestilles designregistrering. Hver variant har sine egne særtrekk og regler som bør vurderes.

Dekorere et bad plastpaneler

Hvis budsjettet for reparasjon av små og arbeidet vil bli utført med hendene, så kan du kjøpe plast trimme paneler. De har en rekke fordeler: det ikke nødvendig å forhånds justere overflaten, panelene motstå fuktighet, lett å ta vare på dem, og ikke er redd for plast husholdningsprodukter. Likevel er det verdt å merke seg et bredt spekter av farger. Innrednings bad paneler kan utføres på limet eller kasse. I det første tilfellet vil vi måtte justere overflaten, mens den andre - frame "stjele" området. De må kunne festes med plugger, skruer eller klips.

Den mest populære varianten av utførelser - flis, som er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Behandling kombinert bad flis veggen er godt beskyttet mot fuktighet. Tile er ikke redd for mugg og lett å rengjøre. Arbeidet kan gjøres med sine egne hender, fordi ikke noe vanskelig i det. Dekorere bad omfatter følgende trinn:

 1. Forberedende arbeid innebærer utjevning og priming veggene. Ved hjelp av et nivå av omkretsen av rommet må du tegne en linje benchmark.
 2. Finishen skal startes fra andre rad. Påfør først trenger et spesielt lim, deretter spre den med en slikkepott, og begynne å legge flisene.
 3. Gjennom et par dager tilbringer fuging, og når det tørker, tørke alt tørt.

Vakker design kan oppnås ved hjelp av mosaikk. Hun sjelden spre alle lokaler, og foretrakk å fremheve spesifikke områder eller flater. Badene brukes til farging alternativer som mosaikk: keramikk, glass, smaltovye, speil, stein og metall. decoration design bad med mosaikk bruke på en slik ordning:

 1. Foreløpige er det nødvendig å rette på overflaten, og bedre for det til sheathe veggene i DSP. Etter at behandle overflaten jordmateriale.
 2. Ved et spesielt lim båret stabling mosaikk. Dersom tallet er ment å skape, først lå den på gulvet og lager merker på veggen.
 3. Gummihammer trykk på flisen at det presses inn løsningen som overflødig må fjernes.
 4. La flisen i 20 min., Slik at den gripes og deretter fukte det beskyttende papirlag og ta den ut. På slutten tilbringe fugemasse ledd med et spesielt sammensatt.

Ved første øyekast kan det synes som om treet er ikke egnet for etterbehandling på badet, gitt den høye luftfuktigheten, men hvis du bruker riktig behandling, vil dette problemet være løst. WC i tre etterbehandling kan konfigureres i slike stiler velvære, Ecostyle, rustikk og moderne. Imitasjon av tømmer, blokkhus, Avskåret planke løvtre vil skape et vakkert interiør. Det er forutsatt at prisen på slikt materiale er høy. Arbeid gjelder behandling av veggene, noe som skaper rammen og feste treplater.

Tilgjengelig konstruksjonsmateriale er foring behandles for bruk i fuktige rom. Den kan brukes til å skjule mindre støt og ledninger. Det er et rom hvor luft kan sirkulere mellom foringen og veggen og derved øke lyd- og varmeisolering. Ved valg av materialer for etterbehandling badene, husk at det er to alternativer fôr:

 1. Wood. Det er viktig å kjøpe en spesialbehandlede lekter, som bør være dekket med lakk og voks. Obligatorisk tilstand - god ventilasjon fra innsiden finish.
 2. Plast. Dette materialet er vurdert til å være en av de beste for dekorasjon. Det er et bredt spekter av farger, og det er en slik billig panel.

Dekorere bad clapboard bør utføres i henhold til følgende instruksjoner:

 1. For det første er veggene behandlet antiseptisk primer.
 2. Deretter ble fylt lameller, som må samsvarer med den valgte køyen (plast eller tre).
 3. I siste trinn av en clapboard kledning og feste hjørner og fotlister.

Økonomisk alternativ innebærer bruk av tapet, som må tilfredsstille flere krav: a høyt fuktighetsmotstand, motstand mot husholdningskjemikalier, styrke, god slitestyrke, lav hygroskopisitet og evnen til å absorbere lukt. Tapetsering lett, slik at du kan gjøre jobben på egen hånd, og til enhver tid kan brukes designendring. Som andre typer toaletter ferdig før tapetsering er nødvendig for å justere de vegger ved hjelp av fyllstoffer, og deretter påføre et lag med primer. For toalett best egnet disse typer tapeter:

 1. Væske. Et slikt belegg har en stor likhet med gips.
 2. Vaskes. Denne type tapet har et ytre lag som motstår fuktighet.
 3. Glassfiber. Disse bakgrunns ikke absorberer væske og lukt, men også de kan vaskes med vaskemidler. Et annet pluss - belegg lett malt.
 4. Vinyl. Denne type belegg har høy motstand mot fuktighet.
 5. Keramikk. Dekorere bad denne bakgrunn er bra at tapet ikke absorberer lukt og fuktighet.

Kopiering informasjon er kun tillatt med direkte og indeksert henvisning til kilden

Bad, badstuer og svømmebasseng

WC - Strategisk plassert i ethvert hjem eller bygning, på grunn av sin mye større permeabilitet i forhold til de andre rommene. Stigerør vann, kloakk og ventilasjon alle offentlige nettverk brownie verdier lagt i sin nisje, og skilsmisse er allerede i leiligheten. Reparasjons bad (kombinert eller atskilt med en skillevegg) omfatter kostnadene for etterbehandling materialer, moderne høy kvalitet sanitærutstyr og dekorative elementer. Å kutte ned på fremtiden avfall kan utføre reparasjoner på egen hånd, fjerne fra listen over arbeids lag av arbeidere betale.

De grunnleggende prinsipper for etterbehandling bad og toalett

Et bad i huset må være optimalt praktiske lokaler at funksjonaliteten oppfyller kravene til leietakere, samt alle sanitære normer. Spesielt er det en uskrevet regel gjelder det tilfelle når den er kombinert.

 • Badet har sin egen markering våtrom, er det i dette rommet, en storstilt vannbehandling. Forstå fordelingen av fuktighet i den vil tillate å reparere den mest vellykkede, etter som det ikke trenger en ekstra vifte enhet.
 • Lavere fuktighets sone anses å være hele omkretsen av gulvet, og 15 cm vegger av sin rene nivå. Ytterligere soner ansett flater som er i direkte kontakt med fuktighet (belegg skall rundt bassenget, nær veggen av dusjkabinett eller bad), som arbeider med dem krever ekstra tiltak som vil beskytte mot dannelse av mugg og jordslag.

Reparasjon av boliger, en eller annen måte, vil ha flere hovedområder:

 • planlegging for fremtiden for design, riving av gamle belegg og utstyr, merking de viktigste arbeidsområdene;
 • rør erstatning eller omforing av full når det gjelder å lage design beslutninger;

 • Tilkobling moderne mer kompakt og effektiv rørleggerarbeid;
 • merking strømnettet, installasjon av nye uttak - antall må tilsvare antallet av regelmessig brukt instrumenter og annen reserve;
 • veggbelegg, belegg og overflater;
 • Endelig arbeid Montering av dører og alt tilbehør.
 • Det beste alternativet for bad av god design vil være noen klassisk stil som tilfredsstiller moderne krav og tempoet i livet til beboerne og bevarer den unike smaken og knapphet. Atmosfæren av badet krever etableringen av komfort i det, som ville hjelpe en person til å slappe av og nyte alle prosedyrer. Toalettet har en litt annen retning, men det er også nødvendig å justere stilen på personen i tilsvarende måte.

 • Den snublestein reparasjon sanitær leiligheten området er mangelen på sitt område, som mange eiere bestemmer ved å kombinere toalett og bad. Hver kvinne prøver å fylle rommet med nødvendig utstyr, rikelig med lagringsplass for utstyr for personlig hygiene, samt å utstyre arbeidsplassen for å skape frisyrer eller makeup. På en praktisk ordning av sanitære apparater selv husker den tiende plass når sted for dem, faktisk, borte.
 • Ikke mindre alvorlig sak er problemet med å øke risikoen for flom når kombinert bad, fordi enhetene var mer på samme plass, ledninger rør endret konfigurasjonen. En annen "bonusom9raquo; en slik beslutning blir en ubehagelig lukt etter bruk av toalettet.
 • Før du sender badet er å bli kjent med hovedberegningene vitenskapen om ergonomi, som kan være så mye som mulig for å hisse sinnet og presse de tradisjonelle grensene for ethvert rom. Takket være sin enkle regler, vil hver person være i stand til å nærme seg de mest komfortable lene oppgaven layout bad med alle de eksisterende forhold.

Opprett et bad design prosjekt

Uavhengig design fremtid plass design vil tillate så nøyaktig som mulig for å skape den nødvendige atmosfæren i det og fylle hver lille ting sin egen karakter og spontanitet.

For å fullt utføre reparasjoner, må du gjøre følgende:

 • gjør visualisering av fremtiden design - utformingen av alle deler lokaler vil gi en mulighet til å oppleve alle de virkelige dimensjoner;

 • skjematisk tegner alle vegger, de åpenbart nummerert, noe som vil gi visse grenser for beregning av mengder og den nødvendige mengde materiale;
 • blyant tak prikidochnuyu plassering av møbler, en tilførsel av elektrisitet og de viktigste arbeidsområdene - dette vil hjelpe så mye som mulig for å utstyre plass nødvendig utstyr og deler (dette gjøres best på netto skjema vegger);
 • beregne den omtrentlige kostnaden for alle materialer for baderom, ekstra utstyr og inventar med den virkelige sikkerhetsfaktor (det er ikke nødvendig å måle alle dimensjonene av buttenden, trim og passer kan legge til omtrent 20%);
 • etter tilkobling av et hvilket som helst nettverk, er det nødvendig for å utføre prøven, og bare da begynne å utforme veggene.

Alle dekorative elementer må velges relativt oppsnittede plan, ellers kan du oversaturate rom masse små ting som bare vil hindre sin drift.

Demontering av gammelt utstyr på badet

 • Det første trinnet er å begynne demontering av den gamle sanitærutstyr, ekstra utstyr og innredning. Hver detalj skal være nøye skrudd og tatt ut av grensene for rommet. Deretter tilfellet er for små - analyse av den gamle fôr og verktøy. Denne prosessen gjelder bare for leilighetene som ble kjøpt i annenhåndsmarkedet. New tilby sine kunder rene vegger, ingen snev av sitt tidligere liv.
 • Gamle fliser bør skyte spesielt samvittighetsfull, fordi veggene er ofte skjult belastning, kan skarpe støt forverre reparasjoner ytterligere volumer. Plasteret bør sjekkes for styrke, all den nødvendige støtte banker du forsiktig ned, slik at bare den sterke av delene.

 • Om nødvendig, erstatte den gamle døren, må du også utføre sin demontering, sjekk åpningen styrke og rengjøre gulvet under døren terskel. Etterfulgt av bad og tilstøtende rom i bygningen og husholdningsavfall. Fullt forlates plass vil gjøre det mulig igjen å måle alle byggestørrelser, for å vurdere omfanget av katastrofen av alle bærende konstruksjoner, så vel som en mer nøyaktig analyse av en tilstrekkelig tilførsel av materialer.

Veggene og skilleveggen WC er stadig utsatt for temperaturforandringer, fuktighet og damp som må tas i betraktning ved valg av materialer. Hver av dem er bundet til å være fuktighetsresistent.

 • I det første trinn foredling er utført en nøyaktig inspeksjon av vegger rommet, er alle sprekker og defekter elimineres, og bare da kommer det øyeblikk av utjevning av kitt overflater. Klar løsning bør gjelde i tynne lag for å unngå å skli på veggene under sin egen vekt går sprekker. Etter bruk av kitt, bør det liberalt stenket primer. Etter tørking av det nedre laget, er det mulig å starte en ny anvendelse.
 • Glatt betongoverflate kan netolstym kitt lags løsning, men de tre vegger krever grundig tilnærming - acer tykkelse som er nødvendig for å oppnå 2 cm, bole tynt lag vil bli utsatt for deformasjoner og ytre påvirkninger. komplett tørketiden utgjør 1 mm av oppløsning / 1 dag (2 cm lag når sin maksimale styrke etter 20 dager).

Hvis du ikke vil bli lagt fliser, etterbehandling et utmerket alternativ badene vil være veggpaneler, de er perfekt montert, og takket være det brede utvalget gjør det mulig å skape en koselig og moderne design. Enorme populariteten til plast utvalg, men for de enkelte stylistics ofte bruker tre.

 • Den første fasen av arbeid innebærer montering av paneler med festehylsen - den består av høykvalitets lamellbunner 40h25 mm, noe som gjør det enkelt å plassere dem på veggflaten og feste hver med selvgjengende skruer på pluggene. Tentative avstanden mellom festestrimler bør ikke overstige 45-50 cm, ellers elementene bøyes eller deformeres under påvirkning av ekstreme temperaturer.
 • Etter å ha installert skinnene, kan du bli tatt for seg selv plast lameller. De er lett å plukke opp fargen på toalettet i henhold til den planlagte stil, moderne markedet tilbyr en rekke varianter av farger. Fest hvert panel er praktisk med hjelp av høy kvalitet stift pistol. Mange mestere anbefaler å plante i et skap lamellene på limet som lar deg lagre den eksisterende plassen i rommet.

Multilevel fliser - romlig oppløsning underskudd

Kvalitativt utvidet lagdelt flis - stor dyktighet og flaks, fordi den presise geometrien av linjen vil gi selv den minste rommet slags perfekt og uforlignelige styling.

Det første vi anbefaler å male alle konturene av den reparerte rom, begynnelsen og slutten av hvert område, samt utformingen av alle funksjonelle deler. For å visuelt utvide rom som er nødvendig for å fremheve delingen av flatene, slik at flisene deles opp i tre hoved nivåer:

 • Nederst er mange masters rådes til å ringe fra en smal fliser, som er formet som en lyse klosser (20h5sm), vil dette bidra til å fokusere visuelt strekke rommet, så vel som for å forenkle rengjøring av overflater mistress;
 • gjennomsnittsnivået er plassert på de nedre kantene (60 til 70 cm fra den rent gulv og vegghøyde til 4/5) og fyll fliser 20x20 cm i størrelse; det beste alternativet ville være en floral ornament farger tyttebær eller dempet asurblå himmel - disse to nyanser vil maksimere fylle rommet med lys og komfort;

 • øvre tier de fleste designere prøver å ringe fra en tynn stripe lys murstein formet fliser og få til et tak lys beige (for alternativ tranebær ornament) eller lyseblått til blått.

Ved valg av fliser for våtrom, er det nødvendig å overvåke dens klasse absorpsjon av fuktighet, så vel som en direkte måte for dens produksjon. Beregnet for baderom fliser første klasse, fremstilles ved ekstruderingsmetoden (ekstrudering av viskøs base), noe som gir de høyeste styrkeegenskaper av produktene og deres komfortabel bruk.

 • Før pakking noen fliser (mosaikk spesielt) er det nødvendig å utføre grunning vegger betonkontaktom som vil gi en kraftig clutch fliser til overflaten og vil ikke presse fuktighet i det indre av veggen i løpet av driften av den tette plass.
 • Tile anlegget står på en spesiell vannbestandig klebemiddelblanding, som ofte kan kjøpes i pulverform og fremstilles like før murverk. Få uniform sammensetning kun etter grundig blanding verktøy med vann bevæpnet med en drill vedlegg - ingen manuell manipulering vil ikke føre til ønsket konsistens.

Enhver byggherre vet en liten hemmelighet: den første raden med fliser ingen setter som standard det er gått opp de beste tidene fra liggende åpent på en pre-konstruksjonsdetaljer klart radert linjer avslørt av nivået. Dette etterfølges av følgende:

 • komfortabel med en tannsparkel, påføres lim på veggkonstruksjonen (flis i seg selv er ikke umulig promazyvat dem, vil dette bryte hennes grep);
 • Videre for å feste flisen lo del tett feste den (sterkt trykk kan føre til sprekkdannelse produkt), må avstanden mellom elementene kan justeres med bygging av kors, som deretter enten fjernes eller flekkete fugemasse;
 • svamp fjerne overskudd av lim på hele bredden av de legges fliser;
 • hver rad skal kontrollere bygningsnivå for å unngå uregelmessigheter og avfasingene;

 • den første raden er plassert på siste nivå av de ferdige klare lag, kan alle delene og hjørnestykkene skal skjæres ved hjelp av en fliskutter.

Prosessen med å legge gulvfliser

Før legging av gulv du trenger for å utføre alle nødvendige kommunikasjon og nettverk, som avhenger av størrelsen på badene.

I tilfelle av den kombinerte ordningen bør ta hensyn til flere faktorer:

 • ikke-innleiret kar er så populære i det siste krever en viss fingerferdighet i sin tiltredelse - felle og frigjøre seg må monteres forsiktig, gjennomføre tester, og først da å legge gulvet;
 • også merke opp plass toalett, bidet og vaske-skål, deres konklusjon kloakk også fast montert, må utføre ytterligere impregnering og Strait av vann;
 • Noen kunstnere og designere anbefaler å dele sonen toalett og bad, og dermed skape en slags ornament på gulvet.

Delt bad gjør det mulig ikke å bli knyttet på registrering av to rom, men kan føre til noen problemer:

 • tilgjengeligheten av roll-top bad kan tvinge bruk av såkalte trinn (når skråningen av en ny foring ikke kan sikre overholdelse av regelverk, er en av de lokalene nødvendig å kunstig øke, slå den, kan du bruke dekorative trapp eller avsats);
 • partisjon for bad plass vil begrense betydelig, noe som er så viktig for hver person, så mange designere er stadig oftere til skillevegger og glassvegger, overflaten av som fortsetter å sette design (malt i samme farger, sprøyting lignende motiver).

Begynn å legge brikkene fra midten av rommet står, vil det skape en unik symmetri og nøyaktigheten av alle rom. Alt gjenværende strimmel lett formes ved hjelp av flis. På slutten av dagen kan tas for eksisterende fugemasse ledd - en måte å dekorere fliser tilkoblinger, samt gi dem motstand mot fuktighet.

 • Det siste tiåret har oppmuntret hengivenhet til designere dekorere taket området i form av geometriske tverrsnitt eller sektorer, hjelper det å visuelt trekke hele plassen og smart slå hele interiøret.
 • Ikke mindre populær perfekt ren overflate av hvite stukk med et fuktighetsresistent belegg.
 • Ved asurblå veggen ornament er perfekt siste alternativet - det er stille fortsette til lys linje og gi det generelle bildet en touch av letthet og lightheartedness.
 • Stucco kan utføres ved anvendelse av en multi-sjikt av kitt, gips elementer, så vel som håndopplegg dekorative elementer. Etterbehandling taket er utført ved hjelp av maling for våtrom. Det forhindrer mugg og flassing.

Moderne VVS og innredning

 • Den moderne tempoet i livet krav fra hvert hjørne av eiendommen maksimal komfort og avslapping. Derfor, før du gjør et bad, er det viktig å plukke opp alle de sanitære apparater og utstyr med den ytterste scrupulousness.
 • Bad med store avrundede kanter og et høyt smijerns ben - den ultimate drømmen om hver estetiker, kan det være timer å sole seg i duftende Vodice og lese klassiker. Mikseren bør velges i de respektive parallell - gull eller sølv vintage kraner, håndtak i stil med elfenben, strømlinjeformet former og størrelser fullstendig komfort. En god idé ville være ekstra metall hylle for oppbevaring av hyggelige ting, samt et brett med festeanordninger for montering på sidene av badet selv.

 • Fans dusj er forpliktet til å se på de nye trendene - hytter med gulvavløp, som frita sine eiere fra vanskelige bokser. En slik dusj apparatet ved hjelp glassdør belegg, gulvet under dusjhode montert for å forspenne rampen til installasjonsstedet, som gjør det mulig å nyte strømmen av vann uten frykt transfusjon vann i selve rommet.
 • Servant er best å se på resultatene av en simulert marmor med en dyp skål strømlinjeformet og sensuelle sterke bein som helt sikkert vil holde et øye med nykommeren all kommunikasjon og tilkoblingsrørene. Slik luksus servant må være en følgesvenn - en stor antikke speil i en massiv ramme.
 • Du kan plukke opp på toalettet med høy stor ekstern tank vedlegg, som vil utfylle kvalitets omgivelsene i rommet. I tilfelle av denne typen et separat bad toalett ville være en stor oppdagelse: veggen er fylt med effektivt, og dermed forårsaker unødig oppmerksomhet til seg selv. Bidet - et tegn på respekt for kvinner. Derfor er nødvendig sin tilstedeværelse i en moderne romslig bad. Den hyggelige oval form, små kraner og brukervennlig design vil bidra til å legge til helheten.

Skap og hyller av fargerik hele utseendet holdbart lakkert tre, men her må du huske om økt grad av fuktighet, så det er ofte de små detaljene for den valgte metall.

Relaterte artikler

© Building portal StrPort 2011-2016. Artikler om reparasjon, konstruksjon og byggematerialer.

Kopier informasjonen fra nettstedet er bare mulig med tillatelse fra utgiveren eller en direkte henvisning til kilden. juridiske begrunnelsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 + 1 =