Dekk for album

Dekk for album med sine egne hender: enkel leksjon for nybegynnere

Hvis du ønsker å dekorere rommet rundt dem, leksjonen for produksjon av deksler for albumet med hendene - for deg!

I kjernen, er scrapbooking kunsten dekorasjon av fotoalbum. Videre har denne teknikken beveget seg i ulike retninger - nå i denne stilen dekorere bøker, notatbøker, dekker for dokumenter og mange andre nyttige ting.

Dette albumet vil bli laget av stoff. Du trenger ikke en masse materialer, spesielt hvis du bruker ferdiglagde fotoalbum og en cover av dekoriruete. Å arbeide i hendig:

 1. farget stoff, er bomull bedre;
 2. sintepon;
 3. klebende stoff;
 4. jern,
 5. Kontor (linjal, blyant, saks, lim, tape);
 6. papp, en 2 mm tykk;
 7. brødfjel kniv;
 8. pensel.

Alle nødvendige verktøy klar. Nå fortsetter vi til målinger av fotoalbumet. Ideelt sett er monteringen av albumet også gjøres for hånd, du plukke opp arkene, bindende. Vår herre klassen vil lære deg hvordan du gjør bare et dekke for albumet med sine egne hender, og gjør det eget fotoalbum - du bestemmer. Tilnærming og kjøpsopsjon, hvis du starter needlewoman, og bare ønsker å pynte på en spesiell måte denne boken av minner.

Naturligvis den følgende omtrentlige dimensjoner. Du vil bli guidet til fotoalbumet, og verdien er helt individuelt. For å gjøre det enklere å navigere i mengden av materialer som trengs, sjekk disse elementene:

 • Dimensjonene av mine bindende 29 * 29 cm., Og 6,5 cm ryggraden.
 • For å gjøre dekselet, må du ta 2 mm sammenvevd papp. Hvis du ønsker å dekke var veldig solid og praktisk, så ta hans navn, fordi det er garantert å opprettholde et stort antall sider med bilder.
 • Emner av seg selv dekker:
  • Høyde 30 cm (la innrømmelse av 1 cm)
  • Bredden på 29,5 cm (la rasjon 0,5 cm).
 • Emner av ryggraden (2 mm papp)
  • Bredde 7,5 cm (la innrømmelse av 1 cm)
  • Lengde 30 cm.

Faset produksjon av skall av albumet med sine egne hender

1) trenger avkappede fra klebe vev som vil være 2 ganger så lang for å kunne stramme omslaget til ryggraden sammen og la rasjon 2,5 cm.

2) spres lokkdelen, slik at det blir igjen et gap på 0,3 cm. Merge rotvev klebemiddel ved hjelp av et strykejern. Det samme gjøres fra innsiden.

3) Nå, på toppen av lokket limes sintepon. Omhyggelig belagt med henne, og stoff lim. Det er nødvendig å skjære av overskytende materiale.

4) Fra to stoffstykker kan klippe og sy dem sammen. Deretter strykes. Festes til dekslet og lar rasjon 2,5 cm.

5) På kanten av limet dobbeltsidig tape. Gradvis alle sider stoff lim.

6) arbeide med hjørner. Å bøye det ene hjørnet, før de når styret 0,2 cm. Nå et lite triks hvordan å lage hjørner helt glatt og ryddig. Langs kanten av den brettede duk, men vil ikke gå ut over det, er det nødvendig å lime dobbeltsidig tape. Ved hjelp av denne teknikken kjapt, presist og raskt danner hjørnene i et fotoalbum. Garantert ikke forbli merket skitne merker lim. I tillegg sparer denne teknikken tid, fordi den ikke har til å henge klyper og vente til slutt tørke opp limet å evaluere resultatet. Det er nødvendig å fjerne filmen med dobbeltsidig tape og feste dem etter tur, og det andre område. Hvis alt vil slå ut, så kan du trekke opp sentrum av seg selv.

7) I henhold til et lignende prinsipp opptar de øvrige tre hjørner.

8) Deretter på den indre omkretsen heisen bøyer vev påføres lim dem og forsiktig lim over hele lengden.

9) Ikke glem å smøre samt vev lim.

10) Ikke bekymre deg hvis limet enkelte steder vil passere gjennom stoffet. Da et klebebånd bredde er fremdeles limet ikke vil være i stand til å passere. Dette nyanse kan skjules når innsiden av dekselet er limt over med papir.

11) Nå delvis dekorere dekker alle de tekniske detaljene. Sett bradsy, fest tape som vil binde albumet, alle sydd kanter.

12) Det neste trinnet i vår limes til innsiden av omslaget på papiret, så vi skjule alle unødvendige elementer vrang. Du kan ta fotokarton.

13) Det er nødvendig å la bigovochnuyu linje med en linjal og blyant, og kutte det overskytende papp. Nå setter vi lim på papp og nøye lim den på innsiden av omslaget til albumet vårt.

14) tørker albumet er bedre å stå på hele natten, og deretter dekke stoff er garantert limt til papp.

15) Det siste trinnet - lim den inn i albumet bindende og beundre med resultatet!

Video mesterklasser på scrapbooking

For klarhet, kan vi tilby deg selv se hvordan å lage et dekke for albumet med sine egne hender fra vevet. Bra show!

Album for bilder med sine egne hender: Master Class

Foto- med sine egne hender: hva er de?

En vakker fotoalbum som en bok

Step by Step Master Class

 1. Brett i arbeidsoverflaten av papirarkene i stabelen. Deres antall varierer avhengig av hvor mange sider du ønsker å se i fremtiden album.
 2. Ta papp og justere for papirstørrelse. Tegn på den indre side av arket to linjer. De bør gå vertikalt i en avstand på 2,5 og 3,5 cm fra hver kant.
 3. Ved hjelp av saks eller en saker kniv kutt bredde mindre enn 1 cm linje. Det vil bidra til å lukke preging av albumet.
 4. For å gi den ytre delen av plata en viss attraktivitet skåret to stykker av farget papir. Mål bør være litt større enn størrelsen på arkene.
 5. Lim papp og farget papir (feil side). Clay flekk på overflaten, for å unngå å bryte gjennom i fremtiden. Utstående hjørner og kanter bøyes og også sikre den med lim.
 6. Av farget papir med en annen farge, skjæres to stykker for lukking av kantene pakket inni. Lim dem på de to indre sider av dekselet.
 7. God fikse ark, det kan enkelt gjøres ved hjelp av bindemidler. Punch å koble alle deler. Punch utføre to hull. Avstand - ca 4 cm på toppen og bunnen.
 8. Med tape knytte alle elementene.

Album for bilder med hendene klar. Bildene er plassert i det ved å lime. På lignende måte er det mulig å utføre etableringen og andre nyttige gizmoer. For eksempel kan du lage et album eller bærbar PC for å trekke sine egne hender.

Lokker for fotoalbum med sine egne hender

Ingen har ennå kommentert artikkelen, bli den første!

 • tilbakemeldinger
 • Annonsering
 • Last ned media kit

Nettstedet bruker en cookie. Ved å fortsette å bla gjennom dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.

Soft cover for albumet. Master klassen med trinnvise bilder

Master klassen for å skape et stofftrekk for utklippsbok album

Denne master - klassen, vil vi lære å skape en myk klut dekke for albumet. Først av alt, må du forberede verktøyene. Å skape den dekker du trenger:

- Et stykke av meget tykk kartong;

- Stoffet for omslaget;

- 2-3 blad bilateral hvit papp, A4;

- 3 typer farget papir, passer i stil til ideen om albumet;

- Skiltes tape, 0,5 cm tykk, 60 cm lang;

- Saks og krøllete saks (valgfritt);

- Adhesive duken (egnet og allsidig moment gel);

- Binders og brev klipp;

- Blyant, linjal og viskelær.

1) Fra en hvit papplate kutte tomme bilaterale utklippsbok sider for albumet, på størrelse med 16 * 22 cm. Nøyaktig midt pierce hullene. Utsette stykket side.

3) Spread stoff feil side opp og påføring dertil av kartongemnene i den form de skal ligge. Langs kantene av to stort rektangel i sentrum - en smal rektangel. Avstanden mellom alle deler bør være omtrent 3 mm. Tegn med blyant på papp vev konturer. Deretter tilbake til 3 cm fra kanten av platen på hver side og trekke et omriss. På alle 4 hjørner gjør bevels. Fjern de pappblind og kutte stoffet på den ytre kontur.

4) Fra 2 syntepon snitt remse av samme størrelse som eskeemnene (17 * 23 cm). Skumle side opp, brytes ned på bordet utarbeidet av et stykke tøy. Vi påført og erstatte papp tomt som ligger på venstre side, syntetisk fyll. Sintepon forankre pinnene, og fjern forsiktig side.

5) Nå må vi lage et skilt, som vil være på forsiden. På denne platen kan du skrive navnet på albumet, eller lime inn bildet. Etikettene skrives ut på skriveren malen, eller tegne for hånd. Høsting skal se ut to vilkårlige geometriske figurer, en til en annen. Vi har kuttet arbeidsstykket så nær som mulig til kanten.

Limt inn over den annen plate av farget papir tosidig klebetape. Ta alle samme mønster, skåret ut av den indre kontur av malen blir påført papiret, forankring klipp og kuttet. Vi får den andre delen av platen. Lim dette stykket inne i den første. Vår plate er klar!

6) For å sy en vakker plate til album cover, må tykk nål første pierce hull på de stedene hvor det vil bli holdt masken. Hullene trenger å hogge direkte på den indre kontur av figuren platen og omtrent samme avstand fra hverandre.

Nå slår vi over stoffet med syntetisk polstring festet til ansiktet opp, brette den i to og sette et tegn på det stedet der du ønsker å se det i den endelige versjonen. Ikke glem at dekselet skal være så stor som festet sintepon. Forankring plate på flere steder med enkle sting, så det ikke beveger seg ut. sy nøye plate tråd av kontrasterende farger, ved hjelp av søm "tilbake nålen". Vær forsiktig etikett sydd fast til bare ett lag av stoff og vatt. Etter at platen er tatt ut pinner av sydd syntepon.

7) Ta de resterende stykke vev kuttet ut av det et rektangel som måler 23 * 5 cm. Vevet dekselet blank brytes feil side opp. Vi gjør alle deler på plass (ikke glem høyre side av arbeidsstykket til lå under lag syntepon papp). Strøket over midten av et lim og tett presset mot den preparerte vev boksen.

Brett den nedre kanten av stoffet som limes til papp. Vi fikse klipp og stifter til vev grepet bedre.

Gjenta det samme med den øvre kanten. Permisjon for 3 - 5 minutter. Fjern klippet fra kantene og nøye lim bokovinki mens litt tucking kanten på innsiden som det er sett på bildet. Vi løser alle klippene og satt til side.

8) av et hvitt papplate bilateral format A4 skåret i 2 deler. Også fra et ark av hvit kartong som skjæres smalt rektangel størrelsen 22 * ​​3 cm. Ta dekning preform fjerne alle stifter og binders. Vi legger et smalt rektangel i midten, og de resterende 2 ved kantene, slik at de dekker kantene av tekstilet. Limt inn over siden av papp to-sidig klebebånd og lim på plass.

9) Ta hendene på en smal pappeske - midt i en skrap og billet - sider, som vi gjorde i begynnelsen. Vi merker på midten, et sted hvor du skal festes sider og hullene gjør fire.

Båndet ble kuttet opp i 2 deler, og vdevaem begge utstøterhullene i båndet, midtveis på tvers høstet.

Lim til midten av ryggen på omslaget, slik at det utadrettede utstikkende ende av alle 4 band. Vi fikse klemmer.

10) Vår dekning billet album er klar!

11) Nå kan du pynte den til din smak. For eksempel, pastaen over hvit kartong med innsiden av dekselet med farget papir. Her kan du finne nyttige formet saks. Du kan også sy omslags knapper eller buer. Slipp løs fantasien din!

12) Når du har malt albumcoveret, og forberedt for henne scrapbook - sidene i malen som vi gjorde i begynnelsen, er du klar til å sette sammen et fotoalbum. Bare kle side på bånd og binde et bånd buer.

13) Alle skrap - albumet er klar!

Få en sertifikat fra Masterclassy.ru site!

For mer informasjon, vennligst se vår

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

52 − 50 =